Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-21, 15:18   #571
pemimi
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Przecież napisała że szukała w schronisku ale nie znalazła szczeniaka.
Parę osób przecież jej tam wkleiło jakieś organizacje, inne oferty a ona dalej powtarza, że w schronisku nie znalazła. No, w schronisku może nie, ale jest dużo organizacji adopcyjnych ze szczeniakami właśnie, więc jej post odebrałam tak, jakby na siłę chciała mieć pseudo rasowego pieska.

Edytowane przez pemimi
Czas edycji: 2014-02-21 o 15:19
pemimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 15:22   #572
Cocodrillo
Raczkowanie

GG do Cocodrillo

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Jestem tego świadoma, ze to duża zasługa genetyki, niestety.
Ale ćwiczeniami można zdziałać dużo
Ja na razie ćwiczę z Mel B, ale za niedługo będę musiała poszukać czegoś innego. Z Ewka nie najlepiej mi się ćwiczy, ale może się przekonam, bo efekty dziewczyn na jej fb są super.
Też lubię Mel B, ale również rozglądam się za czymś nowym bo potrzebuje już czegoś trudniejszego

Ja na Chodakowskiej się trochę przejechałam- ćwiczyłam z nią dużo, ale przestałam bo po pierwsze mi się znudziło, a po drugie wydaje mi się że te ćwiczenia nie działają na mnie najlepiej. Jestem szczupła oraz wysoka i niestety zauważyłam znaczy spadek mojej i tak szczątkowej tkanki tłuszczowej a nie to było moim celem. Zależy mi na zarysowaniu mięśni a nie gubieniu kilogramów. Także te ćwiczenia mogą być OK dla kogoś kto chce schudnąć i nie jest zbyt obeznany w świecie fitnessu.
metamofrozy na jej stronie owszem robią wrażenie, ale prawie zawsze wiążą się ze spadkiem wagi a nie z przemianą z osoby szczupłej w osobę fit. A ja mam taki cel właśnie

Cytat:
40 lat? OMG, jestem pod wrażeniem, ciało marzenie. Teraz mam następną motywację
Ona ma chyba 44 lata albo nawet 45 w tym roku już. Takie ciało mi się marzy i do takiego dążę
Cocodrillo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 15:25   #573
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pemimi Pokaż wiadomość
Parę osób przecież jej tam wkleiło jakieś organizacje, inne oferty a ona dalej powtarza, że w schronisku nie znalazła. No, w schronisku może nie, ale jest dużo organizacji adopcyjnych ze szczeniakami właśnie, więc jej post odebrałam tak, jakby na siłę chciała mieć pseudo rasowego pieska.
Trudno jest znaleźć psa jakiego byśmy chcieli w schronisku czy organizacji adopcyjnej. Sama szukałam pare lat temu psa i nie znalazłam jakiego bym chciała. Teraz przez 2 tygodnie szukam z przyjaciółka psa po schroniskach i rożnego rodzaju ogłoszeniach i też nic. Nie czarujmy się ładne szczeniaki bardzo szybko znajdują dom.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 15:26   #574
Potyczka
Raczkowanie

Cytat:
komentarz pod filmikiem:

"NAREŚCIE będę mieć kogo oglądać na yt !!! "

Btw, czy może mi ktoś wytłumaczyć modę na stawianie spacji przed znakami interpunkcyjnymi? Więszkość znajomych na fb pisze w taki sposób, blogerki i vlogerki również. Jakoś działa mi to na nerwy.
Potyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 15:32   #575
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cocodrillo Pokaż wiadomość
Też lubię Mel B, ale również rozglądam się za czymś nowym bo potrzebuje już czegoś trudniejszego

Ja na Chodakowskiej się trochę przejechałam- ćwiczyłam z nią dużo, ale przestałam bo po pierwsze mi się znudziło, a po drugie wydaje mi się że te ćwiczenia nie działają na mnie najlepiej. Jestem szczupła oraz wysoka i niestety zauważyłam znaczy spadek mojej i tak szczątkowej tkanki tłuszczowej a nie to było moim celem. Zależy mi na zarysowaniu mięśni a nie gubieniu kilogramów. Także te ćwiczenia mogą być OK dla kogoś kto chce schudnąć i nie jest zbyt obeznany w świecie fitnessu.
metamofrozy na jej stronie owszem robią wrażenie, ale prawie zawsze wiążą się ze spadkiem wagi a nie z przemianą z osoby szczupłej w osobę fit. A ja mam taki cel właśnie

Ona ma chyba 44 lata albo nawet 45 w tym roku już. Takie ciało mi się marzy i do takiego dążę
Ja szukam ćwiczeń dla osoby, która jest szczupła i nigdy wcześniej nie ćwiczyła, a jej kondycja jest na poziomie -1000000 -.- Ciężko mi znaleźć cokolwiek, bo większość to typowe turbo spalacze, albo strasznie ciężkie ćwiczenia, których nawet nie potrafię wykonać...
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 15:36   #576
pemimi
Rozeznanie

Cytat:
Trudno jest znaleźć psa jakiego byśmy chcieli w schronisku czy organizacji adopcyjnej. Sama szukałam pare lat temu psa i nie znalazłam jakiego bym chciała. Teraz przez 2 tygodnie szukam z przyjaciółka psa po schroniskach i rożnego rodzaju ogłoszeniach i też nic. Nie czarujmy się ładne szczeniaki bardzo szybko znajdują dom.
Ja, gdybym szukała psa w schronisku - a gdy się wyprowadzę z domu rodzinnego to mam zamiar - raczej nie patrzyłabym na to, czy pies jest szczeniakiem, czy jest już starszy Bardziej liczyłaby się dla mnie chemia, o ile można tak określić relacje z psem. Chodzi mi o to pierwsze wrażenie, że to jest dokładnie to. Nie mówię, że znalezienie psa jest łatwe. Mowię tylko, jakie wrażenie wywołała na mnie wypowiedź Doncellity
Stary 2014-02-21, 15:36   #577
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Ja szukam ćwiczeń dla osoby, która jest szczupła i nigdy wcześniej nie ćwiczyła, a jej kondycja jest na poziomie -1000000 -.- Ciężko mi znaleźć cokolwiek, bo większość to typowe turbo spalacze, albo strasznie ciężkie ćwiczenia, których nawet nie potrafię wykonać...
Ja biore ćwiczenia z tego kanału
http://www.youtube.com/channel/UCM1N...feature=g-high
Stary 2014-02-21, 15:38   #578
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
O dziękuję, coś lżejszego
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 15:40   #579
Cocodrillo
Raczkowanie

GG do Cocodrillo

Cytat:
A jaki masz konkretnie cel? Ogólna poprawa kondycji plus ruch dla zdrowia i przyjemności czy chcesz rozbudować i zarysować mięśnie- wypracować sylwetkę fit? Czy jedno i drugie
Stary 2014-02-21, 15:42   #580
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Ja, gdybym szukała psa w schronisku - a gdy się wyprowadzę z domu rodzinnego to mam zamiar - raczej nie patrzyłabym na to, czy pies jest szczeniakiem, czy jest już starszy Bardziej liczyłaby się dla mnie chemia, o ile można tak określić relacje z psem. Chodzi mi o to pierwsze wrażenie, że to jest dokładnie to. Nie mówię, że znalezienie psa jest łatwe. Mowię tylko, jakie wrażenie wywołała na mnie wypowiedź Doncellity
Widzisz dla ciebie liczy sie chemia a dla Doncelty wiek. Nie ma w tym nic złego. Dorosły pies ma swoje nawyki i przyzwyczajenia. Szczeniaka można sobie wychować. Pies ze schroniska może mieć też problemy. Nie każdy jest gotowy żeby brać sobie psa z problemami czy po prostu nie chce.
Stary 2014-02-21, 15:44   #581
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
A próbowałaś Mel B? Ja też miałam słabą kondycje, ale jakoś dałam radę na początku zrobić trening 10 minutowy, potem dodawałam sobie drugi, wychodziło 20 minut itd. Wszystko mały kroczkami. Jak kiedyś zaczynałam z Ewką i nie potrafiłam zrobić do końca skalpela, który trwa 40 minut, to traciłam motywację i już nic nie robiłam Nie warto rzucać się na głęboką wodę
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 15:46   #582
zoila
Klientka w krawacie

Skoro jesteśmy w temacie ćwiczeń... Znacie coś fajnego na uda, taki program, który mocno im dowali? Ale najlepiej bez dodatkowego sprzętu, bo z tym u mnie kiepsko (mam tylko dwie pary hantli, żadnych kettli czy innych takich ).

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 15:46   #583
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cocodrillo Pokaż wiadomość
Dziewczyny a oglądacie jakieś ciekawe kanały fitnessowe ?

Już dawno znudziły mi się ćwiczenia z Chodakowską więc zaczęłam szukać jakiś trudniejszych i ciekawszych ćwiczeń na YT. Zasubskrybowałam kilka kanałów i ostatnio najczęściej oglądam ZuzkaLight. Znacie ją?

Chciałam przed chwilą sprawdzić skąd pochodzi ta dziewczyna (bo ma dość twardy, słowiański akcent) natknęłam się na jej drugą tożsamość w internecie... I trochę się zdziwiłam. Być może ten temat był już poruszany ale dla mnie to nowe odkrycie i z leksza się zdziwiłam że Zuzka Light to również Susana Spears. Nie będę Wam tu wklejać linków bo mogą być tu osoby niepełnoletnie
Zuzka jest Czeszką uwielbiam ją! Jak na razie to jedyna osoba z Youtube, która odpowiada mi pod względem osobowości i ćwiczeń. Oglądam też http://www.youtube.com/user/ZapytajTrenera ale tam nie ma treningów a różne porady i przepisy.

Cytat:
Napisane przez KathleenAnn Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/MsDoncellit...type=1&theater

Donselia szuka pieska... do 300 zł. Dziewczyny tam w komentarzach mają rację, że za taką kwotę, to chyba tylko w pseudo hodowli znajdzie
Ajajaj, Doncze, na jakim świecie ty żyjesz...

Cytat:
Polecam Jillian Michaels, możesz znaleźć jej ćwiczenia na Youtube. Zawsze pokazuje modyfikacje ćwiczeń tak, aby mogły je wykonać osoby początkujące, a przy tym potrafi wymęczyć, więc efekty też się pojawiają.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 15:47   #584
pemimi
Rozeznanie

Cytat:
Widzisz dla ciebie liczy sie chemia a dla Doncelty wiek. Nie ma w tym nic złego. Dorosły pies ma swoje nawyki i przyzwyczajenia. Szczeniaka można sobie wychować. Pies ze schroniska może mieć też problemy. Nie każdy jest gotowy żeby brać sobie psa z problemami czy po prostu nie chce.
Jasne, zgadzam się z tym co napisałaś. Po prostu uważam, że kupowanie psa w pseudohodowli to nie jest szczególnie dobry pomysł, jeśli patrzymy oczywiście na zwierzę jako na przyjaciela człowieka a nie na maszynkę do robienia kasy. Psy z hodowli są dużo droższe, ale tam się o nie dba w zupełnie inny sposób, niż w miejscach, gdzie szczeniak kosztuje 200 czy tam 300 zł.
Stary 2014-02-21, 15:48   #585
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KathleenAnn Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/MsDoncellit...type=1&theater

Donselia szuka pieska... do 300 zł. Dziewczyny tam w komentarzach mają rację, że za taką kwotę, to chyba tylko w pseudo hodowli znajdzie
Cytat:
Dokładnie Lepiej by zrobiła, gdyby jakiegoś zaadoptowała
Cytat:
Nigdy nie zrozumiem kupowania drogich psów, chyba, że mowa o kimś, kto jest pasjonatem rasowych zwierząt. Jak chce się mieć psa to idzie się do schroniska, przecież w posiadaniu psa nie jest najważniejszy wygląd pieska
Ona pewnie nie miała nic złego na myśli z tym szczeniakiem, ale ja chyba już wszystkie jej wypowiedzi będę odbierała jako wybrzydzanie czy coś w ten deseń. No na szczeniaczka się uparli i jeszcze wymagania co do wielkości. Kurde, zawsze mi było strasznie szkoda bezpańskich zwierząt, jest masa ogłoszeń na różnych portalach czy w ośrodkach adopcyjnych, ja bym patrzała tylko na to żeby któremuś pomóc i dać mu dom, a nie na to żeby wyglądał tak jak sobie wymarzyłam. A jestem młodsza od niej o rok
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 15:55   #586
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Jasne, zgadzam się z tym co napisałaś. Po prostu uważam, że kupowanie psa w pseudohodowli to nie jest szczególnie dobry pomysł, jeśli patrzymy oczywiście na zwierzę jako na przyjaciela człowieka a nie na maszynkę do robienia kasy. Psy z hodowli są dużo droższe, ale tam się o nie dba w zupełnie inny sposób, niż w miejscach, gdzie szczeniak kosztuje 200 czy tam 300 zł.
Nie zgodze się z tobą. Są hodowle gdzie psy rasowe są okropnie traktowane jak i są psy które kosztują 300zł i są zadbane. Mojego wujka teściu ma hodowle psów które kosztują średnio 500zł i naprawdę o nie dba. Szczeniaki chodzą "luzem" po polu jeśli jest ciepło a jeśli jest zła pogoda to mają taką wielką "stajenkę". Mają czysto, śpią pod dachem, zawsze mają wode. Bardzo dobrze traktowane są suczki. Z kolei moja sąsiadka zamażyła sobie rasowego owczarka i jak przyjechała go odebrać to zobaczyła psy klatkach, bez wody itp.
Stary 2014-02-21, 15:59   #587
pemimi
Rozeznanie

Cytat:
Nie zgodze się z tobą. Są hodowle gdzie psy rasowe są okropnie traktowane jak i są psy które kosztują 300zł i są zadbane. Mojego wujka teściu ma hodowle psów które kosztują średnio 500zł i naprawdę o nie dba. Szczeniaki chodzą "luzem" po polu jeśli jest ciepło a jeśli jest zła pogoda to mają taką wielką "stajenkę". Mają czysto, śpią pod dachem, zawsze mają wode. Bardzo dobrze traktowane są suczki. Z kolei moja sąsiadka zamażyła sobie rasowego owczarka i jak przyjechała go odebrać to zobaczyła psy klatkach, bez wody itp.
Mimo wszystko uważam, że jeśli ktoś ma hodowlę zarejestrowaną w związku kynologicznym, jeździ na wystawy, dba i szkoli psy, to będzie szczeniaki automatycznie obejmował lepszą opieką, niż ktoś, kto ma 2 psy na krzyż i patrzy tylko na zysk. Znam paru hodowców i dla nich to jest pasja a zarobek ze sprzedaży pieska to tylko jej efekt.
Stary 2014-02-21, 16:00   #588
Kelle1986
Raczkowanie

Ale Bartek jest faktycznie gruby, jak go Bogucha pokazała z profilu to nie mogłam własnym oczom uwierzyć.. i nie wierzę że jakiemukolwiek facetowi podoba się twórczość Sylwii Grzeszczak..

Podoba wam się ta muszka na łańcuchu którą B była tak zachwycona??
Kelle1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 16:01   #589
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Skoro jesteśmy w temacie ćwiczeń... Znacie coś fajnego na uda, taki program, który mocno im dowali? Ale najlepiej bez dodatkowego sprzętu, bo z tym u mnie kiepsko (mam tylko dwie pary hantli, żadnych kettli czy innych takich ).
Ja sobie sama ułożyłam takiego killera, że po wczorajszym treningu ledwo się ruszam bez żadnego sprzętu, tylko mata i appka do treningu interwałowego ja wiem, że tu nie wszyscy lubieją Ewę Ch. ale jakiś czas temu w szejpie była płyta z treningiem, który prowadził ten Tomek, to się chyba nazywało speed effect, i tak jak zwykle te jej killery, skalpele mnie nie ruszają zakwasowo, tak po tym treningu ledwo byłam w stanie po schodach wejść i na kiblu usiąść, bo całe nogi w zakwasach
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 16:04   #590
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelle1986 Pokaż wiadomość
Ale Bartek jest faktycznie gruby, jak go Bogucha pokazała z profilu to nie mogłam własnym oczom uwierzyć.. i nie wierzę że jakiemukolwiek facetowi podoba się twórczość Sylwii Grzeszczak..

Podoba wam się ta muszka na łańcuchu którą B była tak zachwycona??

co Wy dzisiaj?
mnie - kobiecie - podoba się to http://www.youtube.com/watch?v=PNodyijdG_E i też nie uwierzysz? Dodatkowo oglądam często mecze piłki nożnej i zdarza mi się z zainteresowaniem oglądać program Top Gear

na jakiej zasadzie stawiacie te tezy dotyczące upodobań danej płci

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2014-02-21 o 16:06
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 16:07   #591
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Mimo wszystko uważam, że jeśli ktoś ma hodowlę zarejestrowaną w związku kynologicznym, jeździ na wystawy, dba i szkoli psy, to będzie szczeniaki automatycznie obejmował lepszą opieką, niż ktoś, kto ma 2 psy na krzyż i patrzy tylko na zysk. Znam paru hodowców i dla nich to jest pasja a zarobek ze sprzedaży pieska to tylko jej efekt.
Uważasz że tylko dla tych co hodują psy z rodowodem hodowla jest pasją? Ja bym tak nie powiedziała.
Stary 2014-02-21, 16:09   #592
Kelle1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
co Wy dzisiaj?
mnie - kobiecie - podoba się to http://www.youtube.com/watch?v=PNodyijdG_E i też nie uwierzysz? Dodatkowo oglądam często mecze piłki nożnej i zdarza mi się z zainteresowaniem oglądać program Top Gear

na jakiej zasadzie stawiacie te tezy dotyczące upodobań danej płci
Jestem daleka od stereotypizacji, ja bardzo lubię oglądać sport w tv i uwielbiam gry komputerowe. Ok, powinnam była napisać, że nie wierzę że jakiemukolwiek człowiekowi podoba się jej twórczość Sorry!
Kelle1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 16:14   #593
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Ale Bartek jest faktycznie gruby, jak go Bogucha pokazała z profilu to nie mogłam własnym oczom uwierzyć.. i nie wierzę że jakiemukolwiek facetowi podoba się twórczość Sylwii Grzeszczak.. :rolleyes
może musi mu się podobać?
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 16:14   #594
Cocodrillo
Raczkowanie

GG do Cocodrillo

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Zuzka jest Czeszką uwielbiam ją! Jak na razie to jedyna osoba z Youtube, która odpowiada mi pod względem osobowości i ćwiczeń. Oglądam też http://www.youtube.com/user/ZapytajTrenera ale tam nie ma treningów a różne porady i przepisy.

Ajajaj, Doncze, na jakim świecie ty żyjesz...

Polecam Jillian Michaels, możesz znaleźć jej ćwiczenia na Youtube. Zawsze pokazuje modyfikacje ćwiczeń tak, aby mogły je wykonać osoby początkujące, a przy tym potrafi wymęczyć, więc efekty też się pojawiają.
Tak już wyczytałam że Zuzka jest Czeszką, ale przy okazji znalazłam jej alternatywną porno osobowość i wciąż jestem w lekkim szoku

Ja u Jillian Michaels lubię te bardziej killerskie ćwiczenia- na prawdę potrafią dać w kość.

Fajny też jest kanał: http://www.youtube.com/user/BikiniModelFitness/featured oraz http://www.youtube.com/user/womenswo...annel/featured
Stary 2014-02-21, 16:19   #595
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem daleka od stereotypizacji, ja bardzo lubię oglądać sport w tv i uwielbiam gry komputerowe. Ok, powinnam była napisać, że nie wierzę że jakiemukolwiek człowiekowi podoba się jej twórczość Sorry!
luz
nie przepadam za jej twórczością, ale głos ma dobry kobita
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 16:25   #596
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

Jeśli nigdy wcześniej nie ćwiczyłaś to może dobrym pomysłem jest na początku przede wszystkim poprosić kogoś na żywo o pomoc, może masz jakąś koleżankę, kolegę, może na siłowni jest jakiś fajny trener, który poświęci Ci chwilę. A może też popatrzeć dokładnie na filmach, coś poczytać na blogach. Bo przy wykonywaniu ćwiczeń naprawdę jest ważne, żeby robić to dobrze. Ja nie wiem, tyle lat wfu w szkole jakoś nie nauczyło mnie prawidłowej postawy, oddychania, nikt na to nie zwracał uwagi. Brzuszki to nie tylko szarpanie ramionami do przodu, squaty to nie tylko uginanie kolan, a przy podnoszeniu hantli nie robi się zamachu, żeby mocniej bujnąć. Też absolutnie nie jestem specjalistką, ale po prostu jak ćwiczę to bardzo się staram robić wszystko tak... świadomie. Wiesz, czasem jak ktoś spojrzy z boku to wystarczy kilka wskazówek i załapiesz. Nawet "głupie" odpowiednie oddychanie bardzo pomaga, więc warto sobie wyrobić takie nawyki.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 16:39   #597
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Tak szybko? Ale to zleciało, przecież dopiero niedawno wklejała filmik, w którym mówiła o 2 ciąży Akurat wczoraj ją oglądałam, wygląda świetnie
Judy to moja najukochańsza youtuberka

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
To też mnie zastanawia. Rozumiem jakieś przeplatane blogi pary typu Judy i Benji, bo są ciekawe, ale sam Benji raczej nie zachęciłby mnie do oglądania. A co dopiero Operator
Mi się podobają przepisy Benjiego, ale jest w tym swoim gotowaniu dość irytujący
To Judy jest właśnie cudowna, szczególnie, że bardzo dojrzała po urodzeniu dziecka

Najbardziej mnie rozwaliło jak do blendera za 30 dolarów zaczął trzeć owoce na tarce
Zresztą miałam wrażenie, że ten blender ich sponsoruje. Judy się nie wypowiadała negatywnie na temat tego tańszego, ale Benji stwierdził: "no tak, daje radę, ale jest głóśny i ten droższy jest lepszy".
Jeszcze nie widziałam, żeby ktoś był tak uprzedzony do tańszego sprzętu

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Ja lubię xhitdaily, a ostatnim moim odkryciem jest fitness blender .
fitness blender jest super!
i dają w tyłek.
Stary 2014-02-21, 16:40   #598
Beata28Mys
Rozeznanie

Dziewczyny ogladalyscie dwa ostatnie filmiki z Kacika Hani? Tak sie zastanawiam o czym Ona fanzoli przez 20 minut ,kompletne dyrdymaly. Fajnie mi sie ja oglada ogolnie,mam nadzieje,ze wyczerpie temat i bedzie sie wypowiadac na tematy o ktorych ma pojecie
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 16:46   #599
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Moje uda i tyłek rozwalało 8 minut buns
Stary 2014-02-21, 16:46   #600
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Ja sobie sama ułożyłam takiego killera, że po wczorajszym treningu ledwo się ruszam bez żadnego sprzętu, tylko mata i appka do treningu interwałowego ja wiem, że tu nie wszyscy lubieją Ewę Ch. ale jakiś czas temu w szejpie była płyta z treningiem, który prowadził ten Tomek, to się chyba nazywało speed effect, i tak jak zwykle te jej killery, skalpele mnie nie ruszają zakwasowo, tak po tym treningu ledwo byłam w stanie po schodach wejść i na kiblu usiąść, bo całe nogi w zakwasach
Nie mam tej płyty . Mam jakieś dwie inne tej pani, ale nie jestem w stanie z nią ćwiczyć, bo zasypiam.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości