Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-21, 21:58   #3691
nikita343
Zakorzenienie

Dot.: Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II

Cytat:
Napisane przez Unperfect Pokaż wiadomość
Dziewczyny, z tymi żartami to przystopujmy. Już raz zostałyśmy strofowane, weźmy sobie do serca, że jako bezrobotne możemy mówić tylko o braku odezwu od pracodawców, nieudanych rozmowach i myślach samobójczych. Bijcie się w pierś i kajajcie za cały dzień żartów z ciężko pracujących pań w budżetówce Te opisy, które dawałyśmy idealnie pasują do bab pracujących w moim UP. Kiedy nie idę, to tam jakieś śmiechy, kawa na stole, ciastka, komputery wyłączone, żadnych papierów na biurku. Idylla trwa i ten wrogi wzrok na interesanta z kategorii "Jak śmiesz przeszkadzać w plotkach i kawie?!"

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Wczoraj do 1:30 nie mogłam zasnąć. Z kolei potem rano nie mogę wstać. Takie błędne koło. Nigdy nie miałam problemów z zasypianiem, ale teraz jestem tak wypoczęta, że aż za dużo tego snu i nie daję rady zasypiać

Mam tak samo, a póżniej rano nie mogę wstać.

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 22:30   #3692
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

I ja idę się ograniać, ale kompa nie wyłączam, bo jak mam się przewracać w łóżku do 1, to wolę pisać smuty i żale, bo na inne tematy nie mamy przyzwolenia

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Śpicie? Bezrobotnym nie wolno! Przecież i tak nic nie robicie, więc możecie siedzieć długo na necie:P Hej, pasożyty, pobudka:P Spamować mi tu!

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Ps. level moich marzeń sukcesywnie się obniża. Kiedyś marzyłam by umieć czarować, potem marzyłam żeby być gwiazdą, potem marzyłam żeby być laską piłkarza (ostatnio marzyłam na euro2012 o Lewandowskim), teraz marzę już o pracy...źle się dzieje
Stary 2014-02-21, 22:34   #3693
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Jestem i co tu widzę?

Rozpusta, jakieś MARZENIA!

"mam marzenie by mieć marzenie"
Stary 2014-02-21, 22:44   #3694
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Buena Dzidzia może to znak, że musisz stłuc kolejne lusterko ?

Wiecie co ja pracowałam w budżetówce i nie miałam tak fajnie jak Wy tu opisujecie to znaczy, że kijowo trafiam no! :P
Stary 2014-02-21, 22:46   #3695
mogg
Zakorzenienie

marzenia hm... chciałabym mieć mieszkanie i nie byle jaki ale jakiś penthouse no ale doszłam do wniosku że teraz powinnam obniżyć swe wymagania i chciałabym domek na obrzezach
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 22:49   #3696
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
Hahaha boję się zaryzykować
Stary 2014-02-21, 22:50   #3697
maggie_grace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Laura_W Pokaż wiadomość
maggie_grace, wyniki po tygodniu-dwóch. A potem już spokojnie (mam nadzieję) czekam na termin w szpitalu i wycinam.
Długo, niedługo zależy jak patrzeć. No ale nie spodziewamy się niczego złego, więc te 2 tygodnie to nic.

Cytat:
Napisane przez nikita343 Pokaż wiadomość
Mój ojciec chciał bym poszła do zawodówki, ja nie chciałam żaden zawód mi nie odpowiadał,a po drugie do zawodówki z mojego gimnazjum szły dziewczyny co je przepuścili byle im z oczu zeszły. Chciałam pójść do technikum hotelarskiego bo lubiłam obce języki, byłam przyjęta i zmieniłam swoją decyzje przeniosłam sie do liceum profilowanego ekonomiczno-administracyjnego. Przeniosłam się ze względu na koleżankę bo chciałyśmy razem chodzić do klasy, co człowiek ma w głowie eh ale nie ma tego złego. Kierunek mi się podobał i zagadnienia administracyjne, fuksem byłam ostatnim rocznikiem który nie miał obowiązkowej matury z matmy, a ze ścisłych jestem noga to bym pewnie musiała udać się na korepetycję. Nie miałam wprawdzie zawodu, ale poszłam do policealnej i zdałam technika administracji. U mnie to jest taka sunisoida raz w góre raz w dół, wyjdę z dołka to w niego wpadnę. A wszystko zaczęło się od tego, że chce mieć pracę i zaocznie studiować.
Ja teraz robię administrację w policealnej, ale wiem, że nawet jak skończę to nie mam szans ze studentami tego samego kierunku.

Cytat:
Napisane przez Buena Dzidzia Pokaż wiadomość
Jestem i co tu widzę?

Rozpusta, jakieś MARZENIA!
Co to są marzenia?

maggie_grace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 22:50   #3698
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:

Wiecie co ja pracowałam w budżetówce i nie miałam tak fajnie jak Wy tu opisujecie to znaczy, że kijowo trafiam no! :P
Ty zostałas po stażu, a to oznacza, że musiało być tam tak źle, że zadna córka/wnuczka/siostrzennica/córka z drugiego trzeciego i czwartego łoża wójta/burmistrza/starosty nie chciała tej fuchy!
Stary 2014-02-21, 22:54   #3699
Chloe_7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malyna19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak myślicie, zapisałam się z urzędu pracy na kurs magazyniera, kobieta na magazynie to praca jakaś dla mężczyzn, czy kobiety też częściej jeżdżą wózkiem?
Szczerze mówiąc to pracodawcy raczej przychylnie nie patrzą na magazyniera kobietę - bo mężczyzna jest tam też po to, by coś cięższego przenieść itp. Głównie to praca dla mężczyzn

Cytat:
Napisane przez Suqub Pokaż wiadomość
Tak serio to łapię się na tym, ze czasami chce powiedzieć ze mam 23 lata w sumie do tego wieku wszystko fajnie mi się układało.
Cytat:
Mi właśnie po skończeniu 23 lat. Jakbym limit szczęścia zmarnowała
mi też

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
u mnie jakoś się układało, do obrony inżyniera , obroniłam się i doszłam do wniosku że pójdę na zaoczne na mgr i zaczne szukać pracy ale tak na mnie tata wsiadł, Tż, rodzice Tż , że mnie przekonali żebym poszła na dzienne. To był błąd- największy z błędów jakie popełniałam. Nauczka na przyszłość by nie robić nic wbrew sobie.. dzisiaj to wiem ehh...
a ja największy błąd jaki popełniłam to właśnie z tego powodu, że nie posłuchałam rodziców i poszłam na beznadziejne studia
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
ja żałuję, że poszłam na studia, tzn. cieszy mnie tylko to że poznałam wielu wspaniałych ludzi ale ogółem to jakbym cofnęła czas to bym nie poszła. całą tą kasę ma mgr mogłam przeznaczyć np. na nauke języka/

_________________________ _________________________ _______________-

Tyle spłodziłyście, że nie wiadomo na co odpisywać
Chloe_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 23:01   #3700
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Unperfect dodatkowo 2 inne konkursy też nie były ustawione - to jakaś otchłań budżetówkowa

moja mama kiedyś była sekretarką Burmistrza ale totalnie w innym mieście i zarabiała lepiej ode mnie (kilka ładnych lat temu), potem była w straży granicznej (też w innym mieście) i komendant co kilka miechów zmieniał jej umowę, żeby tylko miała wyższą pensję to tylko ja trafiam w takie dziury no niesprawiedliwość dziejowa :P
Stary 2014-02-21, 23:03   #3701
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Unperfect dodatkowo 2 inne konkursy też nie były ustawione - to jakaś otchłań budżetówkowa

moja mama kiedyś była sekretarką Burmistrza ale totalnie w innym mieście i zarabiała lepiej ode mnie (kilka ładnych lat temu), potem była w straży granicznej (też w innym mieście) i komendant co kilka miechów zmieniał jej umowę, żeby tylko miała wyższą pensję to tylko ja trafiam w takie dziury no niesprawiedliwość dziejowa :P
To niezłe Twoja mama fuchy miała. Pozazdrościć. Nie miała możliwości Ci czegoś przyłatwić?
Stary 2014-02-21, 23:09   #3702
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

No właśnie sama obecnie jest bezrobotna bo mieszkamy w dziurze (wcześniej też mieszkaliśmy w dziurach ale jak się gdzieś mieszka od urodzenia to się ma znajomości) obecnie z naszej rodziny pracują tylko faceci: mój tata i mąż mojej siostry. Całe szczęście, że oni nie w naszym kraju to jeszcze jakoś żyjemy
Stary 2014-02-21, 23:11   #3703
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
I ja idę się ograniać, ale kompa nie wyłączam, bo jak mam się przewracać w łóżku do 1, to wolę pisać smuty i żale, bo na inne tematy nie mamy przyzwolenia

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Śpicie? Bezrobotnym nie wolno! Przecież i tak nic nie robicie, więc możecie siedzieć długo na necie:P Hej, pasożyty, pobudka:P Spamować mi tu!

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Ps. level moich marzeń sukcesywnie się obniża. Kiedyś marzyłam by umieć czarować, potem marzyłam żeby być gwiazdą, potem marzyłam żeby być laską piłkarza (ostatnio marzyłam na euro2012 o Lewandowskim), teraz marzę już o pracy...źle się dzieje
W sumie mozesz jeszcze jakąś "gwiazdeczke" na dziecko złapać :p Ja oglądam film "Siedem" podobno ryje psyche. Hmm ciekawe czy może być jeszcze gorzej

Ja byłam w trzech budżetówkach i w jednej gdzie pracowały same kobiety było najgorzej a w dodatku jakieś 90% przechodziło menopauze!! Serio złe wspomnienia mam po niektórych kobietach.

A jak w dniu mojego ślubu w moim mieszkaniu ktoś zbił mi lustro to też liczy się na moje nieszczęście? Jeżeli tak to gdzieś mam taki interes.

Moje marzenia zaczynały się od kariery piosenkarki(śpiewającej do dezodorantu) później wielka miłość do pewnego skoczka narciarskiego a teraz aby mieć pracę i godne, spokojne życie.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 23:15   #3704
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie sama obecnie jest bezrobotna bo mieszkamy w dziurze (wcześniej też mieszkaliśmy w dziurach ale jak się gdzieś mieszka od urodzenia to się ma znajomości) obecnie z naszej rodziny pracują tylko faceci: mój tata i mąż mojej siostry. Całe szczęście, że oni nie w naszym kraju to jeszcze jakoś żyjemy
Niestety nie;( Ja mieszkam tu gdzie mieszkam od zawsze i pracy ni mam.

Cytat:
W sumie mozesz jeszcze jakąś "gwiazdeczke" na dziecko złapać :p Ja oglądam film "Siedem" podobno ryje psyche. Hmm ciekawe czy może być jeszcze gorzej

Ja byłam w trzech budżetówkach i w jednej gdzie pracowały same kobiety było najgorzej a w dodatku jakieś 90% przechodziło menopauze!! Serio złe wspomnienia mam po niektórych kobietach.

A jak w dniu mojego ślubu w moim mieszkaniu ktoś zbił mi lustro to też liczy się na moje nieszczęście? Jeżeli tak to gdzieś mam taki interes.

Moje marzenia zaczynały się od kariery piosenkarki(śpiewającej do dezodorantu) później wielka miłość do pewnego skoczka narciarskiego a teraz aby mieć pracę i godne, spokojne życie.
Którego? Noriaki Kasai??? Pochwal się. Ja do Martina Schmidta Hahaha, ale ja od groma tych platonicznych miłości miałam...niektórych wstyd dzisiaj wymieniac.
Stary 2014-02-21, 23:16   #3705
maggie_grace
Zadomowienie

Cytat:

Oglądałam ten film, ale nadal jestem normalna (według mnie, a jak mnie inni postrzegają to nie wiem, w każdym razie nie mam wielu znajomych ). Wybacz za mały spoiler, ale mnie najbardziej przeraził widok tego faceta przykutego do łóżka.

Jeżeli to nie Ty zbiłaś to się nie liczy. :P

Stary 2014-02-21, 23:18   #3706
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikita343 Pokaż wiadomość
Mój ojciec chciał bym poszła do zawodówki, ja nie chciałam żaden zawód mi nie odpowiadał,a po drugie do zawodówki z mojego gimnazjum szły dziewczyny co je przepuścili byle im z oczu zeszły. Chciałam pójść do technikum hotelarskiego bo lubiłam obce języki, byłam przyjęta i zmieniłam swoją decyzje przeniosłam sie do liceum profilowanego ekonomiczno-administracyjnego. Przeniosłam się ze względu na koleżankę bo chciałyśmy razem chodzić do klasy, co człowiek ma w głowie eh ale nie ma tego złego. Kierunek mi się podobał i zagadnienia administracyjne, fuksem byłam ostatnim rocznikiem który nie miał obowiązkowej matury z matmy, a ze ścisłych jestem noga to bym pewnie musiała udać się na korepetycję. Nie miałam wprawdzie zawodu, ale poszłam do policealnej i zdałam technika administracji. U mnie to jest taka sunisoida raz w góre raz w dół, wyjdę z dołka to w niego wpadnę. A wszystko zaczęło się od tego, że chce mieć pracę i zaocznie studiować.
ja pisałam maturę obowiązkową z matmy jako pierwszy rocznik
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 23:18   #3707
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie;( Ja mieszkam tu gdzie mieszkam od zawsze i pracy ni mam.

Którego? Noriaki Kasai??? Pochwal się. Ja do Martina Schmidta Hahaha, ale ja od groma tych platonicznych miłości miałam...niektórych wstyd dzisiaj wymieniac.
właśnie o Martina Schmidta chodzi mój pamiętnik był wypełniony westchnieniami do niego

Oj tych miłostek też wiele miałam

Stary 2014-02-21, 23:20   #3708
maggie_grace
Zadomowienie

Cytat:
właśnie o Martina Schmidta chodzi mój pamiętnik był wypełniony westchnieniami do niego

Ja nigdy takiej miłości nie przeżyłam.

Stary 2014-02-21, 23:20   #3709
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

ja kocham Noriakiego genialny chłop jest (ale w kasku wygląda przystojniej niż jak go zdejmie, mógłby coś z włosami zrobić :P)

ja bym chciała założyć własny hotel dla kotów coś w rodzaju przytułku. Ale mój ojciec ma rozdwojenie raźni, raz chce mi pomóc a raz mi dokopuje rzucając coś w stylu "z tych kotów będziemy robić sajgonki"

Siedem oglądałam milion razy, nie ryje psychy ja ten film lubię i gra tam Kevin Spacey (ale ja lubię takie psychodele )

swoją drogą brak pracy mnie lekko uwstecznia :P
Stary 2014-02-21, 23:21   #3710
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:

Hahahah piona zatem! Patrzę, że dużo nas tutaj łączy Nawet tego samego skoczka kochałyśmy. ja specjalnie dla niego kupowałam bravo sport. Wtedy nie było internetu, więc pooglądać go mogłam sobie jedynie w gazecie. A jak nie było żadnego artykułu na jego temat, to niezmiernie się irytowałam.
Stary 2014-02-21, 23:21   #3711
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie_grace Pokaż wiadomość
Oglądałam ten film, ale nadal jestem normalna (według mnie, a jak mnie inni postrzegają to nie wiem, w każdym razie nie mam wielu znajomych ). Wybacz za mały spoiler, ale mnie najbardziej przeraził widok tego faceta przykutego do łóżka.

Jeżeli to nie Ty zbiłaś to się nie liczy. :P
W jednym temacie na forum było, że ciężko po tym filmie się otrząsnąć. No ale różni są ludzie.
Film nie dawno się zaczął więc zobaczymy. Unperfect nie pozwala spać to będę oglądać :p

Stary 2014-02-21, 23:22   #3712
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

co do miłości takich "wymarzonych" to ja swoją przeżyłam in real (zakochałam się w kolesiu w tv a potem jakoś się to potoczyło) i w sumie sama nie wiem czy to dobrze czy źle bo miałam dramatycznie złamane serce a obecnie mam wspaniałego przyjaciela w tym człowieku, ale ile się naryczałam to moje :P
Stary 2014-02-21, 23:24   #3713
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie_grace Pokaż wiadomość
Ja nigdy takiej miłości nie przeżyłam.
Żałuj, te nocne rozmyślanie o nim, o tym jak się spotkacie po raz pierwszy i jak będzie wyglądać wasze życie. Plus dodatkowo momenty załamania "bo ja go nigdy nie spotkam". To były problemy!!!

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
co do miłości takich "wymarzonych" to ja swoją przeżyłam in real (zakochałam się w kolesiu w tv a potem jakoś się to potoczyło) i w sumie sama nie wiem czy to dobrze czy źle bo miałam dramatycznie złamane serce a obecnie mam wspaniałego przyjaciela w tym człowieku, ale ile się naryczałam to moje :P
Że co? Byłaś w związku z kimś z TV?! Gdzie go poznałaś? W tych swoich dziurach? Opowiadaj, czekamy! I nie wierzymy, jesteś życiowym loserem jak my, nie mogłaś byc w takim związku
Stary 2014-02-21, 23:25   #3714
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahah piona zatem! Patrzę, że dużo nas tutaj łączy Nawet tego samego skoczka kochałyśmy. ja specjalnie dla niego kupowałam bravo sport. Wtedy nie było internetu, więc pooglądać go mogłam sobie jedynie w gazecie. A jak nie było żadnego artykułu na jego temat, to niezmiernie się irytowałam.
Ja też kupowałam Bravo sport!!

I dobrze, ze nie na moje nieszczęście bo bym chyba do 50 z pecha się nie uwolniła

Stary 2014-02-21, 23:26   #3715
maggie_grace
Zadomowienie

Cytat:
W jednym temacie na forum było, że ciężko po tym filmie się otrząsnąć. No ale różni są ludzie.
Film nie dawno się zaczął więc zobaczymy. Unperfect nie pozwala spać to będę oglądać :p
Ja już dość dawno to oglądałam także zdążyłam się otrząsnąć. :P Nie wpłynął na mnie bardzo ten film, ale po jego oglądnięciu tak się zastanawiałam nad tym wszystkim przez jakiś czas. Nie jest to film, którego zaraz po wyłączeniu się nie pamięta tylko raczej taki dający temat do przemyślenia i zostaje w głowie choć na chwilę.

Stary 2014-02-21, 23:28   #3716
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

No właśnie wtedy nie byłam loserem nie, nie poznałam go w dziurze, jeździłam po całej Polsce na mecze, zaczęło się głupio z 99 razy pochodziłam do niego, żeby zrobić sobie z nim foto (bo tylko tak można było do niego zagadać), potem on jakoś zagajał, potem na jakimś meczu dałam mu list w którym był mój numer telefonu i on w walentynki wysłał mi smsa, potem jakoś sms za smsem, noc w hotelu po jakimś meczu i poszło. Trwało ok 2 lata ale to co dobre szybko się kończy więc wiecie . To były najlepsze lata w moim życiu, wszystko mi się udawało. Pewnie dlatego teraz za to płacę i jestem luzerem w wersji hard!
Stary 2014-02-21, 23:28   #3717
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Oł je skąd ja to znam... Moje wymyślone życie krok po kroku z celebrytami tej ziemi
Stary 2014-02-21, 23:33   #3718
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Ja to się już z tego wyleczyłam bo Ci na których leciałam całe życie mają teraz 60 lat, kto wie czy im jeszcze dyga
Stary 2014-02-21, 23:34   #3719
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Oj Dziewczyny z każdym dniem przekonuję się, że łączy nas coraz więcej
Stary 2014-02-21, 23:36   #3720
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

ja właśnie spożywam alkohol więc powstrzymam się od pisania na forum może bo jeszcze się zacznę uzewnętrzniać :P

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości