|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII
![]() w tym filmiku Ewa znowu robi tysiące sztucznych min, pojawia się znana nam modulacja głosu, sapanie, jakby wymuszony śmiech...
Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2014-02-22 o 13:18 |
|
|
|
#692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O nigdy w życiu
|
|
|
|
|
#693 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#694 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyna faktycznie ma trudną urodę, ale to nie o to chodzi- przecież są vlogerki które nie są piekościami ale kręcą bardzo ciekawe i rzeczowe filmiki, potrafią też wyczarować wspaniałe makijaże. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Brwi ma charakterystyczne. Ja bym je troszkę wyskubała pośrodku bo są nieco za blisko siebie moim zdaniem, ale już się u niej do nich przyzwyczaiłam i mi nie przeszkadzają. Co do samego makijażu to myślę że na żywo nie będzie to taki efekt no make up jak na filmiku, bo ten korektor Laura Mercierktóry nakłada prawie na pół twarzy jest raczej ciężki i może być dość widoczny na skórze. Miałam go kiedyś w 5:28 chodzi o to że niedawno poparzyła się w tym miejscu lokówka i chyba chciała pokazać że jeszcze się nie zagoiło. Co do Ewy to mi się wydaje że ona te miny robi po to żeby odciągnąć uwagę od swojej nieumalowanej twarzy
|
||||
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater widzę serek pleśniowy, widzę kurczaka - połączenie idealne
|
|
|
|
#696 |
|
Przyczajenie
|
https://www.youtube.com/watch?v=KZlwej5TWLo Nissiax i porównanie oliwek do mycia ciała
|
|
|
|
#697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poważnie? nie wszyscy biorą dzieciaki ze sobą, bo CHCĄ czasami nie ma innego wyjścia, żadna mama nie zostawi dziecka z kimś przypadkowym, a wiadomo że nie zawsze znajdzie się odpowiedzialny człowiek, który ma czas i chęci opieki nad czyimś dzieckiem Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2014-02-22 o 13:52 |
|
|
|
|
#699 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#700 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
jest tak przesłodzona że aż mnie mdli |
||
|
|
|
#701 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście, rozumiem to, ale to jest to o czym rozmawiamy. Jeśli już się je ze sobą zabiera, to wypadało by ich pilnować i zwracać uwagę, jeśli zachowują się tak, a nie inaczej. A mam wrażenie, że większość (nie mówię, że każdy) rodziców puszcza je samopas, tak jakby każdy sklep, miejsce publiczne było jednym wielkim placem zabaw. Chodzi o jakiś rozsądek.
But my dear, this is not Wonderland and you are not Alice... Edytowane przez diorentynka Czas edycji: 2014-02-22 o 14:03 Powód: literówka |
|
|
|
|
#702 |
|
Wtajemniczenie
|
Co sądzicie o tych makijażach?
http://www.youtube.com/user/nataliebeautyyy |
|
|
|
#703 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#705 |
|
Zadomowienie
|
Zgodzę się z Tobą w tej kwestii, ale na to, że rodzice nie reagują, kiedy maluchy broją, już nie. Jeśli tak, jak mówisz, nie ma ich z kim zostawić, można chyba przynajmniej ich pilnować.
|
#706 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=7U818Iic7f8
Behind the scenes - LGS Dziewczyny, na tle reszty góró na tej sesji(?), prezentują się ekstra, moim zdaniem. |
|
|
|
#707 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=lk45-rH2cVo
.... serio? tutorial "DIY" "wytnijcie wąsy z filcu i przyklejcie na słomkę" boże, faktycznie bez filmiku bym tego nie zrobiła
|
|
|
|
#708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne, ale ja odpowiadałam na Twoje zdanie na temat 'ciągania ze sobą wszędzie dzieci' i komentowałam, a raczej dziwiłam się temu, że 'nigdy tego ciągania nie zrozumiesz' ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#709 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja nie jestem po żadnej ze stron. Ale zdarzyło mi się, że np. stałam w tramwaju, obok siedziała bokiem pięciolatka, kopała mi płaszcz i spodnie, był tłok, nie bardzo miałam jak się odsunąć, nachyliłam się, otrzepałam rękawiczką błoto i powiedziałam delikatnie "Skarbie, zobacz, brudzisz mnie." Matka zmierzyła mnie wzrokiem chcącym zabić, mruknęła coś, że "To tylko dziecko przecież." No jasne, ale można by było mu wytłumaczyć, powiedzieć jak należy się zachować, uśmiechnąć się i przeprosić, wziąć małą na kolana i pilnować. Widziałam też kiedyś wątek na wizażu autorstwa oburzonej matki. Pisała, że jej maluch chyba kogoś przez przypadek tez uderzył, kopnął czy coś, tamta osoba coś odpowiedziała, ze wypadałoby przeprosić, na co matka, że ona nie będzie przecież przepraszać, bo dziecko nie zrobiło tego specjalnie i jacy to ludzie są bezczelni! :/ No jak się kogoś przypadkiem trąci ramieniem, czy puknie ręką to chyba też się odruchowo mówi "Przepraszam". Chyba, że nie wszyscy... I tylko ja taka dziwna jestem. Każdy niestety spotyka się z takimi sytuacjami. Myślę, że wszystkim tutaj chodzi o takich rodziców, a nie o to, że dziecko czasem zapłacze, ucieknie, przewróci coś, wpadnie na nas. Wiem, że są dzieci bardziej i mniej żywiołowe, ja podobno byłam grzeczna. Ale mama mi nawet teraz opowiada, że zawsze wiedziałam "gdzie jest moje miejsce" jak okropnie by to nie brzmiało. :P Zawsze ktoś mnie złapał za rękę, powiedział "Cicho, teraz nie wolno krzyczeć", "Uspokój się, jesteśmy w kościele", "Czekamy do lekarza, pan doktor nie może dobrze zbadać innego dziecka jak rozrabiasz" itd, itd, itd. A jak stoję w kolejce, a za mną dziecko śpiewa na cały głos jakąś swoją piosenkę, drze się tak, że je słychać piętro wyżej no to nie wiem o co chodzi.. .Dlaczego matka to ignoruje? Mi by na pewno ktoś powiedział "Kochanie, ciszej. Tutaj nie można tak krzyczeć. Możesz śpiewać sobie cicho.". Nie mam dzieci to może się nie znam. Chodzi o to, że póki nic nie tłucze i nie niszczy w sklepie to jest ok? Darcie buziaka i bieganie jest ok, bo to "dziecko tylko przecież"?
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-02-22 o 14:32 |
|
|
|
|
#710 |
|
Konto usunięte
|
ja byłam dobrej myśli, bo olga (reszty nie oglądam, bo ani nie ćwiczę ani nie podoba mi się marzenkowe urządzanie domu) zaczynala calkiem nieźle - kartka-zdrapka była całkiem spoko pomysłem. Ale to... jak ten program ma taką tendencję spadkową, to chyba następny film to będzie "jak złożyć serwetkę na pół DIY" |
|
|
|
#711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
<heater mode on> wygląda jak Blobfish
![]() <heater mode off>
|
|
#713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#715 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie rozumiem ludzi, którzy nie upominają dzieci kiedy robią coś nieodpowiedniego do sytuacji. Tak, to tylko dziecko, ale to dziecko będzie kiedyś nastolatkiem, dorosłym i skąd będzie wiedzieć jak się zachowywać skoro nikt mu tego nie powie?! Większość dzieci np nie kopałoby obcej Pani gdyby rodzic za każdym razem zwracał mu uwagę. Wiem z doświadczenia, że w miesiąc, max dwa jest się w stanie wyeliminować pewne zachowania dzieci konsekwentnym upominaniem i tłumaczeniem dlaczego tak nie należy robić. Niestety widząc rodziców którzy pozwalają im na wszystko na nowo dostają małpiego rozumku. Dochodzi do tego, że rodzice proszą by nagrywać filmiki bo nie wierzą, że np ich dziecko potrafi zjeść ładnie cały obiad bez odchodzenia od stołu i bez wygłupów
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
|
#718 |
|
Konto usunięte
|
Dawno Cię nie było, Dziadu.
![]() Ale fajnie, ze chociaż nas nadal czytasz.
|
|
|
|
#719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem, ale nie wiem czemu mnie cytujesz ![]() ja nie wypowiadałam się na temat zachowania dzieci w miejscach publicznych, ani na temat reakcji rodziców, tylko skomentowałam, że nie zawsze jest opcja, aby dziecko zostawić w domu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

<heater mode off>