|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak go ''rozgryźć'' ?
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa - mam na imię Inga, lat 21.
![]() Mój problem polega na tym,że jakiś miesiąc temu poznałam faceta 3 lata starszego ode mnie,który ma dosyć specyficzny charakterek...polega to na tym,że jest dosyć tajemniczy, i : jednego dnia stara się mnie trzymać na dystans,ale średnio mu to wychodzi , a niecałe 24h później pisze mi,że będzie o mnie zazdrosny, bo koledzy pewnie mnie podrywają i ''jesteś piękna, masz śliczne oczy..cudowny charakter'' itd. On jest typem osoby, która wie, kiedy jestem smutna a kiedy nie - nawet jak udaję,że wszystko jest okej. Spędzamy dużo czasu na rozmowach poprzez komunikator GG, często rozmawiamy do 3-4 nad ranem. I sama nie wiem co ja mam z nim zrobić, czasami nie rozumiem o co mu chodzi. No i jego ostatnia wypowiedź na GG dosyć mnie zadziwiła cytuję ''Jestem ciekawy dokąd ta znajomość zmierza, nie chciałbym tego zniszczyć''. Będę wdzięczna za jakiekolwiek rady. Przepraszam,że tak chaotycznie to opisałam,ale jak najszybciej chciałam to przelać na forum.
Edytowane przez Koza_ Czas edycji: 2014-02-22 o 12:53 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak go ''rozgryźć'' ?
Mi takie zagrywki podchodza pod faceta, ktory robi z siebie wyjatkowego na sile, a poza tym sa dziecinne- mam na mysli celowe trzymanie na dystans. Inna sytuacja, jesli rzeczywiscie ktos jest zajety, ale tak dla zasady, to nie bardzo.
Widzieliscie sie z realu? bo nie moge wywnioskowac z Twojej wypowiedzi. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Czyli to sa Wasze poczatki?
dlaczego zdziwila Cie ta wiadomosc? ''Jestem ciekawy dokąd ta znajomość zmierza, nie chciałbym tego zniszczyć'' Przeciez to brzmi milo. |
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Tez nie lubie tej emotikonki, tak na marginesie. A masz powody, by traktowac go ja podrywacza, czy to tylko chore zajawki?
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Myślę że on chciał ci dać do zrozumienia że liczy na coś poważniejszego z twojej strony. Przecież napisał że nie chciałby tego zniszczyć więc ja bym się ucieszyła na taką wiadomość . Może oczekiwał od ciebie jakiejś odpowiedzi abyś dała mu do zrozumienia że też jest dla ciebie ważny i zależy ci na relacji z nim. Wiesz może on chciałby stworzyć z tobą związek.
Edytowane przez Lambadaaa Czas edycji: 2014-02-22 o 13:52 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Nie rozmyślaj, poczekaj na rozwój sytuacji. Miesiąc to bardzo mało, możliwe że po Waszym spotkaniu wszystko się wyklaruje
Podejdź do tego na luzie.
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
.Ale jak kto lubi..
|
||
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem musicie się po prostu lepiej poznać
![]() Na początku znajomości może chcieć się popisać przed Tobą, szczególnie, że rozmawiacie przez internetowe komunikatory. Widzieliście się już kiedyś czy jak teraz przyjedzie to będzie wasze pierwsze spotkanie ? |
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sama swego czasu też wchodziłam na różne czaty, ale bardziej, żeby się pośmiać, niż kogoś poznać ![]() Ale wracając do tematu: czy Ty coś wiesz o tym człowieku, czy pójdziesz na to spotkanie : ot, tak sobie jakby to był Twój dobry znajomy ? |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem o nim dosyć dużo i nie ukrywam,że chciałabym go poznać na żywo,ale w razie ewentualnego spotkania się umówię z nim w miarę normalnym miejscu, żadne lasy czy coś,bo jak mówią złe nigdy nie śpi.
Edytowane przez Koza_ Czas edycji: 2014-02-22 o 16:42 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętaj tylko, że w internecie można napisać wszystko
A Ty nie bardzo masz możliwość zweryfikowania jego słów.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, akurat znalazłam go na facebooku i na nk i się pokrywają info z tym co mi pisał, więc odrobinę jestem spokojniejsza. A co będzie dalej, czas pokaże.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze jedno sobie przypomniałam. Kiedyś napisał o sobie ''bywam przewrażliwioną ciotą, frajerem który dawał się okantować przez dziewczyny kilka razy, ale cóż : taki znak zodiaku - Rak. Zwalam wszystko na niego''
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Przez to chyba mu się wydaje, że będzie bardziej atrakcyjny, że dziewczyna nie będzie się z nim nudzić. Słabe te sztuczki. Ale może być i tak, że chłopak rzeczywiście jest taki...ekscentryczny i skupiony na nieustannym definiowaniu siebie i odgrywaniu ról. Jeśli to drugie to pożytku z niego mieć nie będziesz. Przystojny jest? |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. ja bym w każdym razie nie przywiązywała się do niego za bardzo. Ale to ja. Ty zrobisz jak uważasz.
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Poznaj go lepiej, przyjrzyj mu się dokładnie, ale może nie angażuj się na całego. Truizm, wiem, ale często poznając kogoś kto wpada w oko o tym zapominamy, a potem są wątki "jak zapomnieć" i chlipanie .
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A potem zdecydujesz czy Ci się podoba ten okaz
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Zagrywki i tyle
![]() Mnie to bawi,bo dla mnie prawdziwy facet po prostu się w coś angazuje i nie kombinuje jakbys byla niby z nim związana a niby nie. :P
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.

.Ale jak kto lubi..

Wiem o nim dosyć dużo i nie ukrywam,że chciałabym go poznać na żywo,ale w razie ewentualnego spotkania się umówię z nim w miarę normalnym miejscu, żadne lasy czy coś,bo jak mówią złe nigdy nie śpi.
. Przez to chyba mu się wydaje, że będzie bardziej atrakcyjny, że dziewczyna nie będzie się z nim nudzić. Słabe te sztuczki.