Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-22, 10:26   #3121
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość

Ale co? Nie znalazłaś w kauflandzie ani w biedronce? U mnie zawsze są, bo tak lubie zachodzić na te działy dziecięce W rossmannie u mnie tez czasem są braki w bd kosmetykach.
Ja kupiłam Tami cotton care.
W kauflandzie był tż i szukal -podobno nie było-ale jemu akurat nie wierze do konca z jego orientacja w sklepach. a w biedrze chcialam kupic te fitty co sroka polecala i wczoraj szukalam i na 1000% nie bylo.. Co do huggisow jest ich masa roznych i niektore polecane niektore niekoniecznie. dzis jeszcze poczytam srokę i wypisze sobie i przy okazji poszukam
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 10:26   #3122
ag9
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
dziewczyny a czego będziecie używać na buzię maluchów na pierwsze spacerki? Kremy z filtrami mineralne czy może jakieś kremiki na zimę??
Ja mam zimowy krem z Babydreamu, filtry mineralne zostawiam na lato
Stary 2014-02-22, 10:30   #3123
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny a czego będziecie używać na buzię maluchów na pierwsze spacerki? Kremy z filtrami mineralne czy może jakieś kremiki na zimę??
Jesli pogoda będzie nadal tak wiosenna jak teraz to nie kupię żadnego kremu na niepogodę. Mam linomag bobo więc na początek chyba nim-nadaje się do całego ciała. Położna mówiła, żeby się wstrzymać z kupowaniem kremu na mróz, bo jak będzie bardzo zimno to i tak nie wyjdę, a jak będzie ciepło to niepotrzeba takiego kremu
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 10:34   #3124
virginia
Zakorzenienie

Hej
Pakuję dziś torbę - do szpitala bierzecie rożek czy kocyk?
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 10:38   #3125
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość
Mi też lekarz pisze w karcie skonczone tygodnie. Tylko on mówił, że dobrze by było gdyby jeszcze nic się nie zaczęło dziac do 4 marca a potem to może się juz urodzic. A termin wg OM mam na 25 marca więc niby 3 tyg wczesniej juz jest ok. Czyli donoszona ciąża jest od 37tc+ czy jeśli bym urodziła tego 4 marca to byłby wcześniak? Kumpela urodziła w 37 tyg ale jej lekarz chyba liczył że 36+ to juz jest 37tydz czyli zaczęte tygodnie i mała jest uznawana jako wcześniak.

To ja też jak mialam wizytę i było dokladnie 21 dni do TP i pytalam kiedy donoszona stiwerdzil ze już, ale dobrze jakby jeszzce z tydzien wytrzymala.. No i minąl ten tydzien mam dzis 14dni i nic sie nie dzieje. A ja juz tak bym chciala być po i uslyszec ze z dzidzia jest wszystko ok)

A tz dzis sie snilo ze nasz a dziewczynka okazala sie chlopcem i bawil sie z nim na lozku a w pewnym momencie maly wstal i obsika cale lozko

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Hej
Kombinezon i kocyk do przykrycia. W rozku bylby problem zapiac w fotelik Powodzenia z pakowaniem
edit.. A Tobie pewnie chodzi o przykrycie dziecia w szpitalu. JA nie biore nic tylko na wyjscie. W moim szpitalu z tego co wiem w kaies szmatki dziecko owijają

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2014-02-22 o 10:39
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 10:45   #3126
virginia
Zakorzenienie

No właśnie ja się przedwczoraj dowiedziałam, że w naszym szpitalu od niedawna też trzeba brać ubranka, nie tylko na wyjście, stąd moje pytanie.
Stary 2014-02-22, 10:50   #3127
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:

Myślałam że MM to te kuleczki czekoladowe , dopoki nie doczytałam dalej postu

Lecę się szykowac na zdjęcia

pochwal sie potem

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
Wg tego co wyczytałam w necie to nie należy zmieniać nagle dziecku mleka - tylko stopniowo. Mleko do dziecka powinien dobrać pediatra przy wypisie ze szpitala. Ja zamierzam karmić tylko mm, ale niczego jeszcze nie kupuję, bo chcę żeby właśnie pediatra zasugerowała co będzie najlepsze. Emfamil się mocno promuje w dużej liczbie szpitali, ale z tego co wiem to jest to jedno z droższych mlek.
nam dobierala polozna I nie dosc, ze dobrala najdrozsze to jeszcze mala po nim non stop ulewala I zmienilam sama na Hippa i zadne stopniowo, choc tez tak czytalam, po prostu zrobilam jej flaszke innego mleka, po ktorym nasze problemy sie skonczyly
no ale ja to wszystko robilam inaczej niz jest powszechnie uznawane

Cytat:
raczej nic nie kupie, rodze koniec kwietnia, wiec juz powinno byc cieplo Ale dzewczyny napewno pomoga

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
W kauflandzie był tż i szukal -podobno nie było-ale jemu akurat nie wierze do konca z jego orientacja w sklepach. a w biedrze chcialam kupic te fitty co sroka polecala i wczoraj szukalam i na 1000% nie bylo.. Co do huggisow jest ich masa roznych i niektore polecane niektore niekoniecznie. dzis jeszcze poczytam srokę i wypisze sobie i przy okazji poszukam
moj tez ma taka orientacje, a raczej jej brak Poszuka na jednej polce, bo dalej mu sie nie chce a potem, ze niby nie bylo

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-22, 11:00   #3128
virginia
Zakorzenienie

Dziewczyny a co macie do kąpieli dziecka? Bo u mnie trzeba też wziąć oliwkę więc pewnie jakiś płyn do kąpieli też.
Stary 2014-02-22, 11:02   #3129
agunia4ever
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Kocyk

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Impossible is nothing

I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r.

I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r.

Sławcio
agunia4ever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 11:02   #3130
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

Ja po koszmarnej nocy.Byly i przytulanki i masaz sutkow,skurcze bardzo delikatne po 15sek trwaly wiec wiecie na co takie skurcze sie nadaja.Usnelam i systematycznie co godz budzil mnie taki sku***el ze odlatywalam po prostu trwal po min 5min i czemu takie nie mam pojecia Lezenie bylo okropne,wstawalam,tz ze mna masowal krzyz,potem znow sie kladlam smeral mnie caly czas a mi wyc sie chcialo z bolu ktory zamiast slabnac robil sie jeszcze gorszy Jak puszczalo robilo mi sie bosko,szlam siku i spac i za jakas godzine mniej wiecej powtorka z rozrywki.Ostatni obudzil mnie po 10.Mala w czasie skurczu kopie mnie po zebrach straszliwie a tak siedzi cicho nie mozna jej niczym wykurzyc do chocby malego kopniaka W czasie skurczy cieklo mi tez z piersi 2 koszule dzis poszly przez jedna noc.

Ja od dzis juz odpuszczam i nie wykurzam nic a nic czuje juz po malu frustracje,padam na twarz po dzisiejszej nocy i mam nadzieje ze zaraz uda mi sie chwile zdrzemnac.

Zycze wam spokojnego dnia

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 11:05   #3131
agunia4ever
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny a co macie do kąpieli dziecka? Bo u mnie trzeba też wziąć oliwkę więc pewnie jakiś płyn do kąpieli też.
Ja mam emulsje do kapieli z Babydream

Impossible is nothing

Sławcio

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-22, 11:06   #3132
vivien39
Rozeznanie

Cytat:

ja kupiłam Mustela Bebe Cold Cream na zimę. Na lato kupię jakiś z filtrami.

mamusia marcowa 2014
vivien39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 11:08   #3133
agunia4ever
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam z Babydream kremik na niepogode. Na promocji w Rossmannie teraz byl.

Impossible is nothing

Sławcio
Stary 2014-02-22, 11:16   #3134
vivien39
Rozeznanie

Cytat:

u mnie do szpitala nic dla dziecka nie trzeba-tylko na wyjście. W domu będę kąpać w Oilatum.

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Hej

ja też kocyk. Rożka wcale nie kupiłam. Starszy był tak duży po urodzeniu, że w rożek się nie mieścił-kotu oddaliśmy do spania. Teraz Maluszek też raczej większy się zapowiada

mamusia marcowa 2014
vivien39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 11:28   #3135
mara86
Raczkowanie

Wczoraj miałam usg, z małym wszystko dobrze jest w położeniu podłużnym główkowym mam nadzieje że tak zostanie
W 33t5d waży 2200g, poproszę o dopisanie wagi na pierwszą stronę

Spadam ogarnąć kuchnie po wpadłam na genialny pomysł pomalowania mebli na biało i muszę ogarnąć ten syf który powastał przy malowaniu paru szafek

Miłego dnia

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
chwalę się
1. mój brzuch w 32 tygodniu - wielki co

2. łóżeczko z pościelą, chwilowo bez prześcieradła, a materac jest niebieski; prześcieradło zamówiłam białe i różowe, po Kubie mam żółte i niebieskie i totalnie nie pasują ; no i ten rogal do karmienia ... myślałam, że będzie większy ...
Czekamy na komodę, powinna być do dzisiaj, ciekawe ile się opóźni...

3. kran taki off topic
mój TŻ walczył z podłączeniem przez tydzień, ciągle coś nie pasowało, ciekło itd. - o co chodzi - kupiliśmy filtr mega super extra, filtruje 2l wody na godzinę i z kranika leci woda do picia - z jednego coś jak "żywiec" a z drugiego mocno mineralizowana. no a duży kran do mycia naczyń
u nas szło bardzo dużo wody, 2 zgrzewki na tydzień zimą, a latem to nawet nie chcę myśleć ile. więc ten filtr nam się zwraca w 2-3 miesiące no i nie trzeba tachać tych butli, nie ma tyle śmieci w koszu i nie ma sytuacji, że brakło
Fajny brzucholek Pokój również mnie się podoba sowy takie są must have tego sezonu widzę. Ja mam tapetę

Cytat:
Napisane przez nadzwyczajna Pokaż wiadomość
Ja po wizycie. Jakos doszlam do lekarza ale bardzo powoli szlam.
Szyjka zamknieta na 4 spusty. Pan doktor powiedzial ze małemu dobrze tam gdzie jest i sie na razie nigdzie nie wybiera.
Dodal tez ze dawno nie widzial takiej wiercipiety. Jak to dziecko sie wierci to poezja-powiedzial. Jest glowa w dol i kreci nia na wszystkie mozliwe strony.
Smial sie z niego.

Dzis mam 35t 5dz a maly jest duzy na 37t 3dz czyli troche do przodu ale to pewnie przez cukrzyce. Do porodu prawdopodobnie bedzie wazyl ok 3500-3700 ale ile teraz wazy tego nie wiem.
Mam duze opuchniecie nog i ogolnie calego ciala i ten puls i zwiazane z tym zmeczenie. Pana doktora martwi moje serce bo jak jestem taka slaba to moge nie miec sily rodzic naturalnie. We wtorek mam sie stawic na oddział na obserwacje na kilka dni.Zrobi mi badania, ekg, nerki itd i bedziemy cos decydować o porodzie. Prawdopodobnie bede rodzic wczesniej,ale jak to chyba duzo bedzie zalezec od wynikow.

Kazal mi spacerowac. Ale ja nie bardzo mam siłę. Ale sprobuje jutro i w niedzielę sie przejsc troche powoli. Dzis jakos dalam rade.

A, i powiedział ze mam ladna ciaze i nie taki wielki brzuch.
Wiec moj sąsiad niech sie wypcha!!!

Przyczlapalam sie, zjadlam makaron razowy z cukinia i suszonymi pomidorami i spalam godzinke. Teraz wstane i ide szykowac cod do jedzenia mamie i TZ. Dobrze ze mna maja.

Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app
za wizytę

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
ale to chyba zdjęcie PO i PRZED, bo na drugim nie ma tych rozstępów na brzuszku... a dziary koszmarne, blee
Też się zastanawiam gdzie rozstępy

Cytat:
Napisane przez agunia4ever Pokaż wiadomość
Ja mam z Babydream kremik na niepogode. Na promocji w Rossmannie teraz byl.
potwierdzone info, też go zakupiłam
Stary 2014-02-22, 11:36   #3136
martyna141
Raczkowanie

Dzień dobry moje Panie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Dzien dobry Witam w skonczonym 38 tyg. Swiat jest piekny, wyskalam sie jak mops i wszystko w rozowych barwach

Co do chusteczeczek nawilzanych to juz sama nie wiem jakie wziac. Na razie wizelam mala paczke tych komfortowych z bd. Te co sroka polecala albo ze przynajmniejok ocenila jakos u mnei niedostpne.. szukalam tych w kauflandzie soft wickies, pozniej biedronkowe fitty, to samo z plynami do kapieli bd.. U mnie w rossie tylko żel jest do mycia a plyny zadnego I bije sie z myslami, szukam kolejnych typow i nic nie mam Pewnie met prób i bledow pozniej bedziemy wybierac
A huggisy to które polecane i gdzie dostepne??
Też szukałam tego płynu do kąpieli z bd w rossmanie i u mnie w mieście i w Lublinie i nigdzie go nie było tylko właśnie ten żel. W końcu kupiłam z Hipp'a płyn do kąpieli, żel do mycia i balsam bo też sroka chwaliła a była cała seria w Lidlu w super cenach i chusteczki nawilżane też były wtedy takie Lidlowskie też polecane a te huggisy zielone widziałam w rossmanie ale w trójpaku, pojedyńczych opakowań też szukałam widziałam na Gemini i nigdzie więcej

Cytat:
side85
ja mam krem na niepogodę z bd (sama zaczełam go używać ) i jakiś balsam z Hippa do twarzy i ciałka, jeszcze pewnie na lato w jakiś krem z filtrem trzeba się bedzie zaopatrzyc

Cytat:
mara86
Wczoraj miałam usg, z małym wszystko dobrze jest w położeniu podłużnym główkowym mam nadzieje że tak zostanie

wczoraj tak się ołaziłam że o 11 w nocy musiałam sobie wymoczyć nogi w zimnej wodzie, myślałam że oszaleje dzisiaj nigdzie sie nie ruszam, oprócz dwóch prań i odkurzania zamierzam leżeć (Mama ma nas odwiedzic) a jak Tż wróci skoczymy po zakupy.
Na dodatek kupiłam ostatnio w Wawce buty na wiosne i chciałam pokazać koleżance, normalnie stopa mi nie weszła a przecież mierzyłam je w sklepie !
Stary 2014-02-22, 12:11   #3137
BeautifulLie
Zadomowienie

Virginia ja nie biorę ani kocyka ani rożka bo po prostu nie trzeba u mnie. A do kąpania mam babydream

Mara

Gianna jak ty się męczysz :/

Wysłane z telefonu...
BeautifulLie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 12:48   #3138
asialll
Raczkowanie

Wink Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Gianna odnośnie wykurzania dzieciaczków. Wczoraj byłam na SR a że teraz jest gorąco z porodami u nas w grupie dwie są przeterminowane też się stresują itp., położna powiedziała, że z porodem jest jak z zajściem w ciążę, im bardziej chcemy tym większa w głowie blokada nam się tworzy. Radziła żeby się nie napędzać i po prostu przystopować a złapie nas w najmniej oczekiwanym momencie. Ale Ty się biedna namęczysz z tymi skurczami, wróże Ci poród ekspresowy!
Virginia ja biorę becik bo u nas nawet na liście rzeczy niezbędnych do szpitala jest wpisany.
co do emulsji do kąpania to Oilatum baby biorę bo mam dużą butlę
martyna wiem coś o tym powiększeniu stóp, kupiłam fajne kozaczki na wyprzedaży, wczoraj mówię a wystroje się a tu dupa do połowy weszły

wczoraj sobie kupiłam fajne spodnie w pepco już na czas pociążowy, nawet weszły mi na dupsko ale chyba wymienie na większe bo są bardzo obcisłe na nogach i głupio wygląda.
Dziś wieczorem mamy gości, także od rana zapitalam, sprzątam, serwuję shoarmę drobiową z frytkami
udanego wieczorku wszystkim życzę!

Najszczęśliwsza mama na świecie! Aleksander 09.03.2014
asialll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 13:16   #3139
meluzyna87
Raczkowanie

Witam,
wiem że znalazłam się w mamuśkach zaginionych, ale chce sie pochwalić, a mianowicie 19.02.2014 r o 6.40 przyszła na świat Zośka
Jesteśmy juz w domu, wolną chwilą nadrobię Was, i ciekawa jestem czy Kate urodziła.
Do usłyszenia mam nadzieje szybko
meluzyna87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-22, 13:25   #3140
agayka111
Raczkowanie

Meluzyna gratulacje duzo zdrowka dla was!

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
agayka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 13:38   #3141
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meluzyna87 Pokaż wiadomość
Witam,
wiem że znalazłam się w mamuśkach zaginionych, ale chce sie pochwalić, a mianowicie 19.02.2014 r o 6.40 przyszła na świat Zośka
Jesteśmy juz w domu, wolną chwilą nadrobię Was, i ciekawa jestem czy Kate urodziła.
Gratulacje 19.02 obfitował w dziewczynki tego samego dnia swoje córeczki rodziły Kate i Ela
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 13:49   #3142
BeautifulLie
Zadomowienie

Meluzyna gratulacje!!! Zdrówka życzę

Wysłane z telefonu...
BeautifulLie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 13:59   #3143
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
pochwal sie potem
Ale to nie prędko będzie ze względów logistycznych;/

Cytat:
Witam,
Gratulacje, dużo zdrówka dla Was

U nas do szpitala nie trzeba ani kocyka, ani rożka ani płynów do kąpieli. A w domu mam ten płyn z rosmana i oliwkę (którą sama zaczęłam używać) i chyba tą oliwkę sama zużyję a młodej kupię z hippa jakąś żeby miała delikatny zapach.
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 14:03   #3144
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość

Uczymy sie cyckac cyca z Ola. Slabo je to idzie, ale czasami.potrafi sie zaciągnąc. przez kapturek z lovi jaki kupil mi tz idzie jej latwiej, ale i tak staramy sie robic to bez. Zeby nie cofnac laktacji stymuluje laktatorem cyce i nawet teraz odciagnelam 15 ml siareczki, takze jest szansa,ze nie strace pokarmu
Racze sie jeszcze herbatka na laktacje z Hippa podobno dziala cuda. Ja tam nie wiem, ale pije, bo nawet dobra :-P
Dzisiaj pierwsza noc mialam ole przy sobie. Ale przynaje sie bez bicia,ze i tak ja dokarmiam. w nocy dalam jej 15 ml MM, i troche siary ktora wczesniej odciagnelam. Moze i.zle.robie, ale licze na szybkie wyjscie ze szpitala, w domu juz bedzie tylko.cyc, ewentualnie odciaganie mleka. Najwazniejsze teraz dla mnie.to rozkrecic ta laktacje.

No i sie pochwale poziom glukozy we krwi Oli sie unormowal na ppczatku podawali jej glukoze, bo miala za nisko, ale od wczoraj juz i jest ok
Trzymam nadal mocno kciuki za KP
Ja się nie wypowiadam więcej, bo cóż ja się mogę znac na razie
I za Oleńki cukry

Wiadomo kiedy wychodzicie? Albo kiedy jest szansa na wyjście?
Cytat:

elunka88 w mojej wizji masz łatwy i szybki poród bez żadnych wcześniejszych objawów Ciekawa jestem co się dowiesz po weekendzie...w końcu to już totalna końcówka
TYlko pamiętaj, że napisałaś to z własnej woli, więc nie licz na 200 zł
Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość

Dokładnie jak Monka pisała, lekarze operują skończonymi tygodniami. Rodziłam w 42 tygodniu (12 dni po terminie) ale w książce urodzenia dziecka mam wpisane poród w 41 tygodniu. Tak samo w każdy poniedziałek zaczynam nowy tydzień, a wizyty mam w poniedziałki , więc teoretycznie powinnam mieć wpisane że wizyta była np. w 31 tygodniu, a mam wpisywany 30 tydzień. Dlatego tez mnie zakręciłyście z ta donoszona ciążą, bo wg mnie (i lekarzy) ciąża donoszona zaczyna się od zaczętego 38 tygodnia czyli skończonego 37 czyli inaczej jak to liczycie 37+...
Miesiące tez liczysz skończone. Jak skończysz 9 miesiąc to akurat stuknie ci 40 tydzień i tak masz wyliczony termin porodu
Dokładnie, moja robi tak samo - OM była w piątek, wizyty miałam w piątki, a ona wpisywała zawsze 1 tydz mniej niż ja mówiłam
Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
nie za duzo tego wymigiwania ostatnio musialas mandarynki zjesc
Nie za dużo
Cytat:
Nie mam pojecia. Pewnie jak będzie potrzeba to coś z Babydream

Cytat:
Hej
Rożek

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Hej

Ja po koszmarnej nocy.Byly i przytulanki i masaz sutkow,skurcze bardzo delikatne po 15sek trwaly wiec wiecie na co takie skurcze sie nadaja.Usnelam i systematycznie co godz budzil mnie taki sku***el ze odlatywalam po prostu trwal po min 5min i czemu takie nie mam pojecia Lezenie bylo okropne,wstawalam,tz ze mna masowal krzyz,potem znow sie kladlam smeral mnie caly czas a mi wyc sie chcialo z bolu ktory zamiast slabnac robil sie jeszcze gorszy Jak puszczalo robilo mi sie bosko,szlam siku i spac i za jakas godzine mniej wiecej powtorka z rozrywki.Ostatni obudzil mnie po 10.Mala w czasie skurczu kopie mnie po zebrach straszliwie a tak siedzi cicho nie mozna jej niczym wykurzyc do chocby malego kopniaka W czasie skurczy cieklo mi tez z piersi 2 koszule dzis poszly przez jedna noc.
O kurde! Ja bym pewnie do szpitala już jechała w takiej sytuacji
Cytat:
Napisane przez mara86 Pokaż wiadomość
Za wizytę
Cytat:
Witam,
Gratuluję czekamy na opis porodu

Nasze pierwsze 3 hamburgery wątkowe wszystkie z tego samego dnia

Wstałam rano siku, patrzę a tam coś zółtego, gęstego na wkładce. CZOP! a potem mi sie przypomniało, że przecież sobie zaaplikowałam tą tabletkę na zapalenie na noc i wypływa
A już miałam stracha, nie powiem

No i na ulotce napisano, że w trakcie leczenia nie wolno współżyć ale załatwiła mojego męża w poniedziałek ją poinformuję, że odstawiam

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 15:33   #3145
mara86
Raczkowanie

Cytat:
Witam,
Gratulacje

Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-02-22, 16:02   #3146
thidien
Rozeznanie

meluzyna87 gratulacje!!! duuużo zdrowia i radości!
II kreski 1.12.2015
thidien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 16:03   #3147
Smarrita
Wtajemniczenie

-20% na produkty pampers w rossmanie z kartą rossnę
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 16:08   #3148
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Cytat:
-20% na produkty pampers w rossmanie z kartą rossnę
O fajnie bo chciałam kupić pampersy dwójki bo mam jedynki ale chcę mieć jedne większe...

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
Witam,
Gratuluję

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 16:34   #3149
agunia4ever
Zadomowienie

Cytat:
Witam,
gratulacje napisz co tam u was jak wypoczniecie trochę

Impossible is nothing

Sławcio
Stary 2014-02-22, 16:36   #3150
bebe97
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam,
Gratuluję! Pochwal się Zosią

Cytat:
Myślałam że MM to te kuleczki czekoladowe , dopoki nie doczytałam dalej postu
bebe97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości