Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-22, 22:08   #841
dacn
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
Moze zazdrości, że dziewczyny bez wykształcenia fryzjerskiego mają taką rzeszę fanek?
Tak typowy ból.....

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
mi się podobają jej włosy, pasują do niej. chociaż fakt, są zniszczone i sprawiają wrażenie suchych i sztywnych.
Jej włosy sa takie które się ogląda, ale nigdy przenigdy nie dotyka, z tym że ona może wyglądać jak chce i tak ją będziemy lubić i oglądać

Cytat:
Napisane przez orzech_w_karmelu Pokaż wiadomość
Zazdrość. Zazwyczaj staram się unikać argumentu o zazdrości, ale w tym przypadku jest zasadny. B.B. lubi uchodzić za autorytet i nie znosi konkurencji. Zaobserwowałam to już jakiś czas temu. Widać to po sposobie w jaki pisze i odpowiada na komentarze.

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Ja myje twarz facelle bo po prostu to najlepszy produkt, który się u mnie sprawdza. Jak ktoś chce to może nawet mleczkiem do czyszczenia zlewów czyścić twarz jak mu to pomaga, co kto lubi

Jeśli chodzi akurat o płyn Facelle to nie żadne herezje tylko podstawowa wiedza Mycie nim włosów non stop to jest herezja, a porównywanie facelle do szamponu/płukanki zakwaszającej to jakiś absurd

Udzielam się na wątku z bunny i bardzo ją lubię bo bardzo mi pomogła i dopiero teraz moje włosy wyglądają tak jak wyglądały wcześniej, przed moim całym włosowariactwem :P Dlatego nie zgodzę się z większością rzeczy, które tu piszecie, zwłaszcza o kokardce mysi : P
Co do facellle to nie polecam do niczego, nigdy , nikomu, chyba że wrogom.
BTW dlaczego herezją jest porównanie facellle do szamponu zakwaszającego??

A dla wielbicieli afer:
komentarze do poczytania http://blogblondbunny.blogspot.com/2...a-na-olej.html

moja prawda bo ja wiem lepiej http://blogblondbunny.blogspot.com/2...niaczkach.html

i hit, jestem wredna i opowiem wam jakie te włosomaniaczki sa ópie
http://blogblondbunny.blogspot.com/2...atyryczne.html

i tak mam alergie na wszystkowiedzące, niszczące ludziom włosy fryzjerki takie jak króliczek.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:12   #842
pemimi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Tak typowy ból.....

Jej włosy sa takie które się ogląda, ale nigdy przenigdy nie dotyka, z tym że ona może wyglądać jak chce i tak ją będziemy lubić i oglądać

A dla wielbicieli afer:

moja prawda bo ja wiem lepiej http://blogblondbunny.blogspot.com/2...niaczkach.html

i tak mam alergie na wszystkowiedzące, niszczące ludziom włosy fryzjerki takie jak króliczek.
Wszystko w pigułce, dziękuję

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
pemimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:17   #843
201607110949
Konto usunięte

Boże, po co ona pół filmu opowiada o historii KGHMu? Lubię Baśkę, ale mega nudny ten filmik. http://www.youtube.com/watch?v=qW6TL2Pc28I
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:20   #844
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Nie marudź , Bartek i Madzik zostali dodani do listy
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:21   #845
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak typowy ból.....

A dla wielbicieli afer:

Bo Facelle ma takie ph a nie inne, kazda odzywka polozona po tym jest jak wyrzucona do smieci. Szampony i plukanki zakwaszajace sa fajne jak chcemy, zeby wlosy wygladaly wow i na pewno nie sa do codziennego stosowania. Przy płukance octowej wszedzie jest napisane, aby nie stosowac tej metody zbyt czesto Zreszta od tego sa szampony, zeby myc nimi wlosy. Ja się sls'ow i silikonów nie boje, nie chce mi sie (przepraszam za wyrazenie :P) dymac 20 min drogi dalej do sklepu, zeby kupic szampon bez slsow
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:22   #846
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Po tym:
blond bunny30 stycznia 2014 15:22
Masz spore mniemanie o sobie, bez szalu niestety.
Albo tak malo znalas fryzjerek. Proponuje odwiedzic drozsze renomowane salony.
komentarzu bunny stwierdziłam, że jest chyba ofiarą salonowej pielęgnacji i wszystko inne to wymysł i zło (widziałam też opis używanych przez nią produktów). Z tym, że mogę sie mylić, bo nie widziałam zbyt wielu jej wpisów.

Poza tym uważam, że tym jej wpisom brakuje klasy.
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:25   #847
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Bo Facelle ma takie ph a nie inne, kazda odzywka polozona po tym jest jak wyrzucona do smieci. Szampony i plukanki zakwaszajace sa fajne jak chcemy, zeby wlosy wygladaly wow i na pewno nie sa do codziennego stosowania. Przy płukance octowej wszedzie jest napisane, aby nie stosowac tej metody zbyt czesto Zreszta od tego sa szampony, zeby myc nimi wlosy. Ja się sls'ow i silikonów nie boje, nie chce mi sie (przepraszam za wyrazenie :P) dymac 20 min drogi dalej do sklepu, zeby kupic szampon bez slsow
Ale facelle włosomaniaczki też nie myją codziennie!
a po szampon bez slsów i odżywkę bez silikonów byłabym iść i 2 godziny w jedna stronę, bo po prostu warto.
Stary 2014-02-22, 22:25   #848
Munkaa
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=sffOEc5LwaM u Maxi aktualizacja pielęgnacji twarzy (ładna bluzka )
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:25   #849
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Nie marudź , Bartek i Madzik zostali dodani do listy
Właśnie miałam pisać, że przecież ich dopisałam.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:26   #850
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=uPvjUXVllaM

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:30   #851
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

A dla wielbicieli afer:

"Satyra" wyjątkowo słaba, jak czytam zachwycone komentarze, wysławiające jaki tekst jest zabawny, zastanawiam się czy aby na pewno czytałyśmy to samo.

Nie lubię bunny, jest wyjątkowo bezkrytyczna wobec samej siebie, a kiedy pisze np. o Anwen frustracja i jad wręcz się z niej wylewają o.O Zwłaszcza że włosy B. zdecydowanie nie są w jakimś super stanie.
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:37   #852
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak typowy ból.....

A dla wielbicieli afer:

Cytat:
a po szampon bez slsów i odżywkę bez silikonów byłabym iść i 2 godziny w jedna stronę, bo po prostu warto.
No ja nie mam czasu na włosomaniactwo, niestety

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
"Satyra" wyjątkowo słaba, jak czytam zachwycone komentarze, wysławiające jaki tekst jest zabawny, zastanawiam się czy aby na pewno czytałyśmy to samo.

Nie lubię bunny, jest wyjątkowo bezkrytyczna wobec samej siebie, a kiedy pisze np. o Anwen frustracja i jad wręcz się z niej wylewają o.O Zwłaszcza że włosy B. zdecydowanie nie są w jakimś super stanie.
Dziewczyny błagam, weźcie pod uwagę, że bunny ma blond jasne włosy, która kiedyś rozjaśniała włosy rozjaśniaczem, teraz farbuje jedynie farbą. Każda farbowana jasna blondyna po przejściach wie jak ciężko utrzymać kondycję włosów, wiem po sobie. Jeśli chodzi o kondycję i geny to moje włosy to chyba największy mój atut, a po rozjaśnianiu do jasnego blondu z płaczem wróciłam do ciemniejszego koloru
Stary 2014-02-22, 22:38   #853
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Nie wiem jakie oleje stosujesz ale polecam mieszankę Babydream fur mama dla kobiet w ciąży. Najlepszy olejek jaki sprawdził mi się na rozjaśnianych włosach. Szamponem BD też myję włosy, ale zawsze stosuję po nim odżywkę.

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=76Psisp7P5g przypadkiem trafiłam:P O urodzie też ma filmiki.
Rozjaśniać nie rozjaśniałam, ale dużo dobrego słyszałam o tej mieszance i pewnie kiedyś kupię - najlepiej sprawdzają się u mnie właśnie mieszanki, bardzo lubię olejki Alterry.

Zwisanie głową w dół O_o czego to nie wymyślą.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:38   #854
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
No ja nie mam czasu na włosomaniactwo, niestety
Widocznie nie masz potrzeby.
Gęste, kręcone włosy wymagają dużej opieki lub radykalnego ścięcia.
Cudowanie klasyczne czyli fryzjer , szampon z sls, odżywka z silikonami, maska, pianka i zwykła szczotka zajmowały mi więcej czasu i nerwów niż moje obecne włosomaniactwo. Teraz moje włosy są w dużo lepszej kondycji.A nakład finansowy jest podobny, jak nie mniejszy .

Edytowane przez dacn
Czas edycji: 2014-02-22 o 22:40
Stary 2014-02-22, 22:40   #855
pemimi
Rozeznanie

Cytat:
Treść usunięta
Ja bym chętnie przeczytała, lubię afery i aferki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
pemimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:42   #856
NeedToFeelLoved
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=cKe4e1alhK4
znacie ?

NeedToFeelLoved jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:42   #857
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Widocznie nie masz potrzeby.
Gęste, kręcone włosy wymagają dużej opieki lub radykalnego ścięcia.
Cudowanie klasyczne czyli fryzjer , szampon z sls, odżywka z silikonami, maska, pianka i zwykła szczotka zajmowały mi więcej czasu i nerwów niż moje obecne włosomaniactwo. Teraz moje włosy są w dużo lepszej kondycji.A nakład finansowy jest podobny, jak nie mniejszy .
No o kędziorach się nie wypowiadam, bo widzę po koleżankach ile one czasu poświęcają swoim lokersom, ale mi szkoda czasu czasami na te cuda, bo nie zadowalają mnie tak jak normalne szampony, a więcej mam z nimi zachodu :P
Stary 2014-02-22, 22:50   #858
orzech_w_karmelu
Rozeznanie

Cytat:
A to są jeszcze miejscowości, gdzie nie wyskakuje z każdego rogu Rossmann?

Cytat:
No ja nie mam czasu na włosomaniactwo, niestety [COLOR="Silver"]

Dziewczyny błagam, weźcie pod uwagę, że bunny ma blond jasne włosy, która kiedyś rozjaśniała włosy rozjaśniaczem, teraz farbuje jedynie farbą. Każda farbowana jasna blondyna po przejściach wie jak ciężko utrzymać kondycję włosów, wiem po sobie. Jeśli chodzi o kondycję i geny to moje włosy to chyba największy mój atut, a po rozjaśnianiu do jasnego blondu z płaczem wróciłam do ciemniejszego koloru
A to włosomaniactwo jest czasochłonne? Od kiedy?

Co do blond farbowanych, jedna z blogerek - mysia a może jakaś inna - też ma takie, a w super stanie. Moją skromną osobą nie powinnam się chwalić, ale tak się składa, że do niedawna miałam włosy po dekoloryzacji i ciągłym farbowaniu na blond. Gdybym myła byle czym, to faktycznie byłaby masakra. Ale kupiłam sobie taki profesjonalny szampon i odżywkę do niego, drogie jak nie wiem co. Włosy jak marzenie. Co prawda nie cieszyłam się nimi długo, bo próbowałam wrócić do ciemnego koloru, co po dekoloryzacji okazało się prawie niemożliwe. Farba wypłukiwała się po tygodniu. W końcu ścięłam, bo już nie mogłam wytrzymać. Ale od tego czasu wierzę, że jak się chce, to można mieć ładne włosy, nawet po dekoloryzacji i farbowaniu na blond.

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez NeedToFeelLoved Pokaż wiadomość
Pierwszy raz widzę. Ale jakoś sztucznie mi brzmi.
orzech_w_karmelu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:55   #859
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez orzech_w_karmelu Pokaż wiadomość
A to są jeszcze miejscowości, gdzie nie wyskakuje z każdego rogu Rossmann?

A to włosomaniactwo jest czasochłonne? Od kiedy?

Co do blond farbowanych, jedna z blogerek - mysia a może jakaś inna - też ma takie, a w super stanie. Moją skromną osobą nie powinnam się chwalić, ale tak się składa, że do niedawna miałam włosy po dekoloryzacji i ciągłym farbowaniu na blond. Gdybym myła byle czym, to faktycznie byłaby masakra. Ale kupiłam sobie taki profesjonalny szampon i odżywkę do niego, drogie jak nie wiem co. Włosy jak marzenie. Co prawda nie cieszyłam się nimi długo, bo próbowałam wrócić do ciemnego koloru, co po dekoloryzacji okazało się prawie niemożliwe. Farba wypłukiwała się po tygodniu. W końcu ścięłam, bo już nie mogłam wytrzymać. Ale od tego czasu wierzę, że jak się chce, to można mieć ładne włosy, nawet po dekoloryzacji i farbowaniu na blond.

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Pierwszy raz widzę. Ale jakoś sztucznie mi brzmi.
Mam jednego rosska właśnie 20 min drogi ode mnie i zwyczajnie mi się nie chce, zwłaszcza, że te szampony nie spełniają moich oczekiwań.
Jak dla mnie jest. Wiele włosomaniaczek mówi o jakimś wielogodzinnym posiedzeniu z olejem na włosach, płukanki, wcierki, cuda na kiju. Ja sobie nie wyobrażam po prostu mojego dnia z olejem na głowie przez pare godzin. Olejuje włosy sporadycznie gdy mam dzień wolny, bo co z tego, że nałożę olej wieczorem na noc, skoro rano nie mam czasu umyć głowy? Po południu też, bo mam wiele obowiązków i muszę wyjść z domu, a z olejem na głowie mi się to nie widzi :P Nie wiem jak wy organizujecie czas, ale mi trochę szkoda poświęcać go tyle na swoje włosy. Moje włosy są teraz w świetnej kondycji, a nic z nimi nie robię i zauważyłam, że to klucz do sukcesu dla moich włosów :P A może i się znajdzie taka szczęściara, która ma zadbane farbowane blond włosy, ale sama przyznaj, że większość farbowanych blondyn wygląda jak wygląda i nie bez powodu ciągle słyszę o włosach przypadkowej dziewczyny (blondyny :P) "ale ona ma spalone włosy"
Stary 2014-02-22, 23:01   #860
orzech_w_karmelu
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem jak wy organizujecie czas, ale mi trochę szkoda poświęcać go tyle na swoje włosy. Moje włosy są teraz w świetnej kondycji, a nic z nimi nie robię i zauważyłam, że to klucz do sukcesu dla moich włosów :P A może i się znajdzie taka szczęściara, która ma zadbane farbowane blond włosy, ale sama przyznaj, że większość farbowanych blondyn wygląda jak wygląda i nie bez powodu ciągle słyszę o włosach przypadkowej dziewczyny (blondyny :P) "ale ona ma spalone włosy"
Ja wcierki stosuję na noc, to samo olej. Tak czy inaczej rano muszę myć włosy, czy coś nakładam czy nie.

Większość dziewczyn, które znam ma zniszczone włosy, nie tylko te farbowane na blond. To wina braku pielęgnacji. Jedna co ma straszny puch na głowie to używa tylko jakiegoś szamponu Pantene 2w1. Większość z nich w ogóle odżywki nie stosuje.
orzech_w_karmelu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:04   #861
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Mam jednego rosska właśnie 20 min drogi ode mnie i zwyczajnie mi się nie chce, zwłaszcza, że te szampony nie spełniają moich oczekiwań.
Jak dla mnie jest. Wiele włosomaniaczek mówi o jakimś wielogodzinnym posiedzeniu z olejem na włosach, płukanki, wcierki, cuda na kiju. Ja sobie nie wyobrażam po prostu mojego dnia z olejem na głowie przez pare godzin. Olejuje włosy sporadycznie gdy mam dzień wolny, bo co z tego, że nałożę olej wieczorem na noc, skoro rano nie mam czasu umyć głowy? Po południu też, bo mam wiele obowiązków i muszę wyjść z domu, a z olejem na głowie mi się to nie widzi :P Nie wiem jak wy organizujecie czas, ale mi trochę szkoda poświęcać go tyle na swoje włosy. Moje włosy są teraz w świetnej kondycji, a nic z nimi nie robię i zauważyłam, że to klucz do sukcesu dla moich włosów :P A może i się znajdzie taka szczęściara, która ma zadbane farbowane blond włosy, ale sama przyznaj, że większość farbowanych blondyn wygląda jak wygląda i nie bez powodu ciągle słyszę o włosach przypadkowej dziewczyny (blondyny :P) "ale ona ma spalone włosy"
Normalnie
Olej kładę na noc i myję włosy rano, a jak nie mam czasu to w weekend lub w popołudnie kiedy jestem w domu, podobnie maski pod ręcznik przecież z naolejowanymi włosami czy z maską nadal mogę bawić się z dziećmi, uczyć się lub robić coś w domu. Spanie w warkoczu czy kitce tez nie jest jakieś czasochłonne czy skomplikowane.
Wcierek nie stosuje.
Herbatę z pokrzywy piję dość często, ale to chyba szału czasowo-organizacyjnego nie robi.
Mycie włosów, szampon, odżywka tak zwyczajnie.
Oszczędzam czas na czesaniu- bo rozczesuje teraz raz na tydzień.
Tracę za to na suszeniu, chłodny nawiew, niska moc. Zyskuje znów na stylizacji kilka sekund zamiast kilkunastu minut, jak kiedyś.
Zakupy: tez bez szału wiem co ma silikony a co nie, podobnie z alkoholem i pegami, wiem które produkty lubię a które nie.
I mam normalne włosy zamiast tłusto przesuszonych i spuszonych kłaczków.
Stary 2014-02-22, 23:05   #862
sznurperel
Raczkowanie

Cytat:
Treść usunięta
Napisz, ciekawe czy ja wysnułam podobne wnioski (a dopiero przez Was wpadłam na tego bloga )
sznurperel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:07   #863
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Normalnie
Olej kładę na noc i myję włosy rano, a jak nie mam czasu to w weekend lub w popołudnie kiedy jestem w domu, podobnie maski pod ręcznik przecież z naolejowanymi włosami czy z maską nadal mogę bawić się z dziećmi, uczyć się lub robić coś w domu. Spanie w warkoczu czy kitce tez nie jest jakieś czasochłonne czy skomplikowane.
Wcierek nie stosuje.
Herbatę z pokrzywy piję dość często, ale to chyba szału czasowo-organizacyjnego nie robi.
Mycie włosów, szampon, odżywka tak zwyczajnie.
Oszczędzam czas na czesaniu- bo rozczesuje teraz raz na tydzień.
Tracę za to na suszeniu, chłodny nawiew, niska moc. Zyskuje znów na stylizacji kilka sekund zamiast kilkunastu minut, jak kiedyś.
Zakupy: tez bez szału wiem co ma silikony a co nie, podobnie z alkoholem i pegami, wiem które produkty lubię a które nie.
I mam normalne włosy zamiast tłusto przesuszonych i spuszonych kłaczków.
No ja czas na włosowe spa mam jedynie przez 3 godzinki wieczorem i to nie zawsze, więc może nadrobię w wakacje, gdy będę włosy myła rano bo teraz nie mam na to czasu :P
O włosy dbam, używam maski, odżywki, szamponu, ale tak jak mówię: nie obchodzi mnie czy to ma silikon, czy sls. Co tydzień włosy oczyszczam drapakiem tzw i obserwuję w jakiej one są kondycji, a nie ukrywam, że włosomaniaczki czasami mnie śmieszą, bo przesadzają. Metoda inwersji to mój hit internetu
Stary 2014-02-22, 23:08   #864
Yoooko
Zadomowienie

A ten kanał znacie https://www.youtube.com/user/BabskieTv?feature=watch?
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:09   #865
NeedToFeelLoved
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez orzech_w_karmelu;4528574[COLOR=Silver
8]
[/COLOR]Pierwszy raz widzę. Ale jakoś sztucznie mi brzmi.
Bo szukam ostatnio takich pociesznych i naturalnych dziewczyn w stylu Saruni (tak z pierwszych jej produkcji) takiej troche żyjącej w swoim świecie może macie jakieś propozycje? Bo ja już nie moge ogladać tych lasek kolejnych kopi jak z fabryki, zawsze full make up i"wszystko perfekcyjne nawet się nie zająkne bo mówie jakbym prowadziła wiadomości"Chyba Madzik jest moim ideałem w tym momencie tak sie ciesze jak wypuszcza filmik

NeedToFeelLoved jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:09   #866
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość

Teraz rzadko oglądam, bo Olga odeszła.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:11   #867
lovically
Zadomowienie

Cytat:
No o kędziorach się nie wypowiadam, bo widzę po koleżankach ile one czasu poświęcają swoim lokersom, ale mi szkoda czasu czasami na te cuda, bo nie zadowalają mnie tak jak normalne szampony, a więcej mam z nimi zachodu :P
mnie to zastanawia, że dziewczyny cudują z lokami żeby jakoś wyglądały, a mój chłopak myje je zwykłym szamponem z Ziaji, śpi w rozpuszczonych, diety też szczególnej nie ma, a ma zadbane loki za ramiona. a jak raz na ruski rok używa odżywki to wszystkie dziewczyny w okolicy chcą mu te włosy zmacać

ja olej nakładam zazwyczaj wieczorem, związuję w koka/warkocz, zajmuję się swoimi sprawami i po paru godzinach zmywam podczas prysznica. i nie widzę w tym nic dziwnego bo i tak siedziałabym w domu z olejem czy bez.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:13   #868
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość

Teraz rzadko oglądam, bo Olga odeszła.
Kto to jest Olga?
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:13   #869
Hadassah
Zadomowienie

Ja się chce i potrzebuje (słowo klucz, gdyby moje włosy nie widziały różnicy przy olejowaniu/nieolejowaniu też dałabym im spokój) to czas się znajdzie - jestem typem sowy i dodatkowo co rano dojeżdżam - u mnie odpada mycie włosów rano. Olej nakładam ok godziny 19/20, idę uczyć się, sprzątać, trzymam tak do 23/24 i myję. Później schną przez godzinę, ale u mnie pójście spać o 24/1 w nocy to normalka Samo nałożenie oleju to jakieś 3 minuty - wcieram w skórę głowy, reszta idzie na długość.
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:15   #870
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Ja się chce i potrzebuje (słowo klucz, gdyby moje włosy nie widziały różnicy przy olejowaniu/nieolejowaniu też dałabym im spokój) to czas się znajdzie - jestem typem sowy i dodatkowo co rano dojeżdżam - u mnie odpada mycie włosów rano. Olej nakładam ok godziny 19/20, idę uczyć się, sprzątać, trzymam tak do 23/24 i myję. Później schną przez godzinę, ale u mnie pójście spać o 24/1 w nocy to normalka Samo nałożenie oleju to jakieś 3 minuty - wcieram w skórę głowy, reszta idzie na długość.
Mam podobnie, ale tak jak mówię: ja po 23 muszę być w łóżku bo idę spać, więc olejowanie to ok. 18/19, a wtedy jeszcze bywam poza domem i niestety ciężko mi zgrać włosomaniactwo z moimi obowiązkami :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości