|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
Tak z ciekawości pytam, bo ja też nie lubię się chwalić swoją osobą w necie.
|
|
|
|
|
#992 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Trzymam kciuki żeby jednak Ci się udało sprostać oczekiwaniom szefa ![]() gratulacje ![]() cofee lover pięknie wyglądasz ![]() opium zdecydowanie pierwsza ide sie szykować na bal - maluję się sama i czesze też. Zobaczymy jak wyjdzie
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za wszystkie opinie dot mojej fryzury!
Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie taka etola podoba i będę celować w podobną chociaż ślub jesienny, ale żadne inne okrycia mi nie podchodzą
![]() Kaigara tez mam suknię z Annais i faktycznie te bolerka z nowej kolekcji są wow Anasthesia mama będzie się świetnie prezentować, klasyka! ![]() justynkie ![]()
|
#996 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Hejka!
Nadrobiłam - mega długi pst wyszedł ![]() Byliśmy wczoraj z TŻ na jego imprezie firmowej, jego kolega żeni się maju i jeszcze zaproszeń nie mają, nawet pomysłu... Po rozmowie ze mną trochę się zestresował i on i narzeczona i mają się ostro brać za przygotowania Byli w szoku że my jesteśmy na tak zaawansowanym etapie. No cóż - wizaż ![]() Cytat:
![]() ale mam to gdzieś, wolę zaprosić jakąś parę znajomych niż płacić za trójkę jej dzieci. W salonie. W domu będzie wystarczająco dużo ludzi i zbyt mało miejsca żeby spokojnie można było czesać ![]() Ijaa bukiet piękny ![]() Cytat:
![]() Kaigara super obrączki! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Opium druga wersja podoba mi się bardziej coffee lover gratki za suknię! Bardziej podoba mi się opcja z paskiem z aplikacją ![]() Marlenka współczuję Kaigara to pierwsze bolerko piekne Cytat:
![]() Jeszcze raz gratuluję!
|
|
#997 |
|
Rozeznanie
|
Coffee lover bardzo ladna suknia, podoba mi sie w zestawieniu z szarfa z aplikacja
Anesthesia swietny wybor sukienek dla mamy moja tez juz sie rozglada, ale ciezko cos fajnego znalezc, bede musiala jej ta strone podeslac.Justynkie super z swiadkowa! No z takim albumem to musiala sie zgodzic mucha fajna!Marlenqa wspolczuje sytuacji z praca, mam nadzieje, ze sie to jakos pozytywnie rozwiaze. Dzis w koncu wolne i spedzilismy dzien z TZ na ogladaniu olimpiady i poza tym kliknelam spodnice na sesje narzeczenska mam nadzieje, ze dojdzie na czas i bedzie ok, bo z Chin o taka, w bieli![]() Marzy mi sie outfit w tym stylu, jesli pogoda pozwoli ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem tylko że ja chcę rozbudować mięśnie więc muszę robić ćwiczenia z większym obciążeniem i mniej powtórzeń. Jak chce się spalić tłuszczyk to mniejsze obciążenia i wiecej powtórzeń. Ot i cała moja wiedza na ten temat
|
|
#999 |
|
Wtajemniczenie
|
ślicznie to wygląda
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Coffee lover suknia z szarfa z aplikacja! Pięknie wyglądasz Opium Fryzurka numer 1! Pochwale się Wam czymś w załączniku )) tadaammmm
|
|
#1001 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaigara śliczna etola
Coffee lover najbardziej podoba mi się szarfa z aplikacją, ewentualnie ta gładka Opium 1 fryzura iza1336 ![]() Justynkie gratki za świadkową
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie w nowym watku
![]() Wybaczcie, ale ostatnio w ogole nie ma mnie przy komputerze. Ze spraw slubnych, dostalam wiadomosc, ze we wtorek przyjdzie moj welon Jest gotowy do wysylki.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny mam tyyyle ślubnej weny
Chociaż dzis dowiedziałam sie ze moj chrzestny z żona nie bedzie na slubie trudno choc spodziewałam sie tego. Mieszkaja we wloszech a tam urlopy wszyscy maja w sierpniu... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1004 | |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba islam. Chodzi w tych długich okryciach i z zakrytą głową.
U mnie to oznaczałoby koniec świata Cytat:
|
|
#1005 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale bez też się ładnie prezentuje ![]() gładki jakoś tak bardziej romantycznie, elegancko i delikatnie wygląda, nie dominuje nad suknią (aplikacja jakoś odwraca mi uwagę od sukienki), która jest jak mgiełka- w moim mniemaniu oczywiście ![]() Marlenqa, głowa do góry i powodzenia w szukaniu! Będzie dobrze! |
||
|
|
|
#1006 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba muszę i ja się wziąć, samo się nie zrobi ![]() Cytat:
|
|
#1007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Sukienki dla mamy - dziękuję wszystkim za opinię!
Koniec końców dziś był szalony dzień i nie zamówiłam, ale na pewno kupimy jutro lub w poniedziałek. Moja Mama jest przy kości, ale ma proporcjonalną sylwetkę, rozmiar ok. 50-52 (musi się jeszcze dokładnie wymierzyć)Cytat:
Super, gratulacje! I jeszcze tak fajnie zareagowała, ale miło
|
|
|
|
|
#1008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() te drugie są na zmianę. Muche kupiliśmy na ebayu. Dziewczyny które robią kosze prezentowe! Lub małe łasuchy ![]() W Carrefourze jest promocja na duże czekolady Milka, 300 g. Kupujesz jedną za 10,99 zł i drugą dostajesz za 1 grosz. My dziś kupiliśmy 4 za 22 zł będą do koszy prezentowych, data ważności 01.2015Dziękuję za gratulacje! No świadkowa pierwsza klasa, oby tak dalej Najbardziej mnie rozwalił tekst "bo wiesz, ja mogę sobie kupic nowa sukienkę taką jaką chcesz, bo teraz to mam taką szarą, ona jest idealna, bo taka stonowana, no tak żebym się nie rzucała w oczy bo to ty masz błyszczec"
Edytowane przez justynkie Czas edycji: 2014-02-22 o 21:39 |
|
|
|
|
#1009 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie dam rady rady nadrobic, bo wczoraj wieczorem szlag trafił mojego laptopa i postanowił się nie włączać... dziś oddałam go do serwisu, bo jeszcze jest na gwarancji. No i działam na tablecie, który działa z prędkością ślimaka :| w poniedzialek w pracy nadrobie.widzialam tylko, że justynkie ma świadkowa - gratulacje!! jeszcze chciałam dodać, że dziś mija 21 miesięcy naszego związku z TŻtem!!
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2014-02-22 o 22:20 |
|
|
|
#1010 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Buziaki
|
|
|
|
#1011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podesłałam koleżance tego linka. I gratuluję Świadkowej. ![]() To ślubnie czy dekoracja mieszkaniowa? Cytat:
My daliśmy dzisiaj (prawie Zrobiłam więc małe podsumowanie i biorąc pod uwagę zaproszone osoby i informacje które zebraliśmy (np. niektórzy dostali z osoba towarzyszącą, a jednak potwierdzili, że przychodzą sami) mamy na liście 53 osoby i w tym 38 potwierdzonych.
|
|
|
#1012 |
|
Zadomowienie
|
Zwinęłam mamie kompa na chwilę, żeby Wam jeszcze pokazać nowy nabytek - dziś nabyty stanik ślubny nr. 3 (mam nadzieję, że ten już będzie idealny)
![]() Opium właśnie zobaczyłam Twoje fryzury próbne! Obie są genialne!! nr. 2 lepiej wygląda ze spinką
|
#1013 |
|
Wtajemniczenie
|
Ad rem ten stanik piękny! To jest bardotka czy zwykły stanik z odpinanymi ramiączkami? Ma silikon? Bo na strapless to mi nie wygląda...
Kiedyś był temat kolejności osób na zaproszeniach. Znalazłam coś takiego: Personalizacja zaproszenia - Kolejność Jeżeli z treści zaproszenia wynika to imiona i nazwiska gości powinny być w IV przypadku BIERNIKU (kogo?) i z uwzględnieniem liczby mnogiej przy nazwisku: zapraszamy "Sz.P. Annę i Jana Brzęczyszczykiewiczów" O kolejności imion i nazwisk osób zapraszanych przy personalizacji zaproszeń decyduje etykieta i zwyczaje wynikające z tradycji naszego kręgu kulturowego...Trudno wprowadzać sposoby personalizacji z krajów anglojęzycznych gdy u nas nie znajdą zrozumienia i mogą być odebrane inaczej niż był zamiar... Personalizacja gdy zapraszamy malżeństwo (tu z dziećmi, rodziną): * Pani i Pan noszą to samo nazwisko: "Pani i Pan Goście z dziećmi" (ew. z Dorotką i Piotrusiem) i nie ma żadnego znaczenia, że Pan Gość jest naszym krewnym (np.brat, kuzyn, wujek,...) KOBIETA ZAWSZE PIERWSZA bez względu na nasz stosunek do tej Pani ! * Pani Gość nosi inne nazwisko: "Pani Nazwisko1 i Pan Nazwisko2 z dziećmi" ( ew. z Dorotką i Piotrusiem) * Pani Gość ma dwuczłonowe nazwisko: "Pani Pierwszyczłon-Drugiczłon i Pan Jedenczłon z dziećmi" UWAGA: jeżeli zapraszamy gości np. z Anglii i nasze zaproszenie drukowane jest wg tamtych wzorów (tekst) to postępujemy wg tamtych kanonów - czyli mężczyzna pierwszy. Zapraszamy inne pary niż małżeństwo * Zapraszamy parę, która jest po zaręczynach - "oficjalna para" ale bez związku formalnego: "Pani X-sińska i Pan Y-grekowski" nawet gdy Pan Y-grekowski jest naszym bliższym czy dalszym krewnym. * Zapraszamy parę naszych przyjaciół, znajomych, : "Pani X-sińska i Pan Y-grekowski" * Zapraszamy parę gdy Pan Y-grekowski jest krewnym jednego z Narzeczonych i znamy z imienia i nazwiska osobę towarzyszącą tzn. Pani X-sińska: "Pan Y-grekowski i Pani X-sińska". (tu mężczyzna pierwszy !) * Zapraszamy Bardzo Ważną Osobę np. naszego Szefa:" Pan Szef/Pani Szefowa z Małżonką/ z Małżonkiem" (bez imion małżonków gdy nie byliśmy nigdy oficjalnie przedstawieni, nie znamy osobiście żony/mężą Szefa/Szefowej) * Zapraszamy znaną nam osobę z osobą towarzyszącą (nieznaną): "Pan/Pani Gość z osobą towarzyszącą"
|
|
#1014 |
|
Zadomowienie
|
justynkie bardotka z odpinanymi ramiączkami, silikon też ma
dostałam jeszcze gratis dodatkowe wkładki i scrub do ciała sygnowany przez Dżoanę Krupę Stanik nie jest śnieżnobiały - takie lekkie ecru, co mnie jeszcze bardziej cieszy ![]() Co do zapraszania - bardzo przydatne info!!
|
#1015 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam po tygodniu nieobecności. Niestety nie mogę udzielać się częściej, bo mam zbyt wiele na głowie. ahhh ciężkie czasy przyszły ![]() Opiumalfa - pierwsza fryzura wydaje mi się zbyt spięta, celowałabym w coś luźniejszego ![]() Daj znać jak zamówisz buty! aż sobie zapisałam ![]() Cytat:
i tak wiemy swoje ![]() trzymam kciuki za mieszkanie ![]() Cytat:
głowa do góry i dzielnie rozsyłaj CV. Pewnie szef i tak Cię straszy żeby Cię zmotywować i mieć jak najmniejsze straty. Cytat:
Poza tym, wybrałaś przepiękny pasek. Daj znać jak przyjdzie. Myślę nad takim do mojej sukni i jestem ciekawa jak będzie się prezentował ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nam swiadek dzis powiedzial ze chyba na naszym slubie go nie bedzie - za 2 tyg bedzie mial pewnosc, i zebysmy w razie W szukali kogos innego.. yh
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uroczyście przysięgam zbyt wiele nie marudzić. |
|
|
|
|
#1018 |
|
Zadomowienie
|
marlenqa22, pogadaj z szefem. I tak nie masz nic do stracenia (skoro szykujesz CV, to chyba poważnie myślisz o nowej pracy)
|
|
|
|
#1019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W szoku jestem! Rozumiem zdarzenia losowe, różne rzeczy których nie można przewidzieć mogą się zdarzyć, ale moim zdaniem zgoda na bycie świadkiem to niemalże stuprocentowa pewność, że ta osoba na weselu będzie i nic się w tej kwestii nie zmieni.
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Ad rem oglądałam dziś identyczny stanisław w esotiq za 119zl prawda? Na żywo jest jeszcze śliczniejszy! I pewnie świetnie leży? Ja też planuje go kupić do mojej sukni bo babeczka pokazała do niego ramiaczko silikonowe dopinane z tylu ktore sie zapina na brzuchu i obciaga tylni pasek czyli pasowało by do mojej sukni kolorystycznie też !
swietny zakup! Wysłane z mojego GT-I8260
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

ananasowo - limonkowy