Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: VII część:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 1 2,86%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 1 2,86%
Szczerze ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki 12 34,29%
Już pół roczku prawie mamy, nasze mamusie bardzo kochamy 0 0%
Mleczko pijemy, obiadki wcinamy, lecą nam w górę wciąż kilogramy 3 8,57%
Mam już ząbka, może dwa - wszystko gryzę tralala 4 11,43%
Znów z ubranek już wyrastam, mama znowu kasa szasta 3 8,57%
Buzia okrągła, nóżki grubiutkie, już ze mnie nie jest dziecię malutkie 3 8,57%
Już z gondolek wyrastamy, w spacerówkę się przesiadamy 5 14,29%
Jem ziemniaki, pluję marchwia, a mamusie wciąż się martwią 3 8,57%
Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-22, 22:44   #2911
MsLullaby
Zakorzenienie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
na co on czeka..
Na tą jedyną

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:46   #2912
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Co do aut to mój mąż ma Audi, combi, ale namawiam go na suva lub vana

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
ja zrobilam te ciasteczka platki owsiane miod i banan
strasnzie mi nie smakowaly
kocham banany i miod i teraz nie wiem czy to banan zepsul smak czy polaczenie miodu z bananem...
ja raz zrobiłam, dla mnie paskudne

A ja się pożarłam z koleżanką. Zaczęłam jej mówić,że ja planuję bardzo powoli zwiększać porcje papek Tusi,żeby moje kp nie poszło się paść. A ona mówi,że to mi się na pewno nie uda, bo Tusia na pewno szybko będzie chciała jeść dużo tych papek, nawet całe słoiczki. Ok no, zobaczymy, ale to od dziecka zależy. Ona mówi,że jej koleżanki dziecko w ogóle odmówiło mleka i cyca jak zaczęło jeść papki,ale to chyba też niedobrze?

Aaa i mówiła,że jak zacznę jej gotować to ona w życiu nie wróci do słoiczków, a kurczaki jednak na wyjazd w maju i czerwcu dobrze by było,żeby jadła słoiczki i nie wiem co o tym myśleć. Macie jakieś doświadczenia?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:50   #2913
Madziuchna27
Zakorzenienie

Angelikada, a może to AZS?

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:53   #2914
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Laryska, a skąd mam wiedzieć, czy ja też mogę to odebrać?
w liście który dostaniesz od hippa jest łyżeczka, książeczka o żywieniu (jeszcze nie przeglądałam) i właśnie kupony i jednym z tych kuponów jest kupon na odebranie w rossmannie paczki za 1gr, a w tej paczce tak jak Kasia napisała słoiczek i soczek ja mam kupony od 1marca ważne
Stary 2014-02-22, 22:55   #2915
Madziuchna27
Zakorzenienie

Motyl, ja zwiększam o 2 łyżeczki dziennie, choć wczoraj np. było 6 łyżeczek marchewki, a dziś 7 dałam, a nie 8 Potem obowiązkowo cyc, choć widzę, że Julek nie chce już tak dużo jeść po słoiczku EDIT: ale chętnie łapie pierś.
Siłą rzeczy, stałe zmierzają do ograniczenia KP, które przecież można pociągnąć do roku, karmiąc rano, wieczorem i nocą, jak zajdzie potrzeba. Przecież i tak trzeba będzie wrócić do pracy...

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
w liście który dostaniesz od hippa jest łyżeczka, książeczka o żywieniu (jeszcze nie przeglądałam) i właśnie kupony i jednym z tych kuponów jest kupon na odebranie w rossmannie paczki za 1gr, a w tej paczce tak jak Kasia napisała słoiczek i soczek ja mam kupony od 1marca ważne

Czekam na listonosza, bo dopiero niedawno się zarejestrowałam

Stary 2014-02-22, 22:57   #2916
Larysa88
Zakorzenienie

Madzia ja też wsumie niedawno więc niedługo powinnaś dostać
Stary 2014-02-22, 22:59   #2917
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Angelikada, a może to AZS?
czyli atopowe zapalenie skóry ? wiesz przeszlo mi przez myśl tylko ze my już ja kapiemy od urodzenia w oliatum i smarujemy bo strasznie skorka jej schodziła to nie wiem co jeszcze bym mogla zrobić?
Stary 2014-02-22, 23:06   #2918
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Ani mi nie mów, chodzę POŁAMANA
Najpierw o 14:00 Mel B+Tiff,a potem na 18:00 pojechałam na siłownię i poćwiczyłam trochę na nogi...
Ejjjjjjjjjjj, nie potrafię wyrazić jak się czuję... przegięłam Jutro na bank nie wstanę z łóżka

A Ty jak tam?

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

W głowie mi się kręci od wyboru tych maszyn.
Chcecie zrobić dobry uczynek?
Dorzućcie mi,plissssssssssssssss!

Haha
hehe, a ja mam jutro wyjazd i już czuję, że będzie udany przez zakwasy, które już czuję
ograniczyłam trochę ćw na brzuch, mimo, że od cc minęły ponad 4 m-ce to boję się przegiąć

ja Ci się dołożę do maszyny pod warunkiem, że Ty dołożysz się do mojej
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Co do aut to mój mąż ma Audi, combi, ale namawiam go na suva lub vana

ja raz zrobiłam, dla mnie paskudne

A ja się pożarłam z koleżanką. Zaczęłam jej mówić,że ja planuję bardzo powoli zwiększać porcje papek Tusi,żeby moje kp nie poszło się paść. A ona mówi,że to mi się na pewno nie uda, bo Tusia na pewno szybko będzie chciała jeść dużo tych papek, nawet całe słoiczki. Ok no, zobaczymy, ale to od dziecka zależy. Ona mówi,że jej koleżanki dziecko w ogóle odmówiło mleka i cyca jak zaczęło jeść papki,ale to chyba też niedobrze?

Aaa i mówiła,że jak zacznę jej gotować to ona w życiu nie wróci do słoiczków, a kurczaki jednak na wyjazd w maju i czerwcu dobrze by było,żeby jadła słoiczki i nie wiem co o tym myśleć. Macie jakieś doświadczenia?
każde dziecko jest inne i trudno przewidzieć reakcję
a przecież prędzej czy później i tak trzeba przejść na "normalne jedzenie"

joasiek ja też chętnie wspomogę tą dziewczynę. jak będziesz mieć adres, na który można wysłać paczkę to podeślij

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:08   #2919
matallewar
Zakorzenienie

Chcęęęęęęę!!

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Chyba jutro kupię Enci Na kartę kredytową, ale ona nie ma czapeczki na wiosnę

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

A dziś jej wylicytowałam

i dostała kurteczkę wiosenną od mojej mamy, fioletową w groszki z hello kitty

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:09   #2920
mariiasia
Zadomowienie

matal śliczne paseczki rulez

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2014-02-22, 23:12   #2921
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Rusałko ja też od poniedziałku odpalam allegro i szukam, bo stacjonarnie to chyba nie kupię tej kurtki.
ja co prawda przeglądalam tylko w necie oferty sklepów stacjonarnych, ale jakoś nic mnie nie zachwyciło

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Dżizas, zaraz oszaleje na dole impreza, na górze impreza. Mega hałas, bieganie po klatce schodowej i co najgorsze muzyka tu i tu. Moje uszy tego nie zniosą

Szymek coś słabo śpi, co chwilę się kręci i podskakuje na każdy krzyk/śpiew sąsiadów :/

A tak w ogóle to chciałam napisać, że zrobiłam dziś nalot na pepco, obkupiłam Szymcia i stwierdziłam, że gdybym miała córkę, to bym zbankrutowała Tyyyyyyle fajnych rzeczy dla dziewczynek było, a dla chłopców jakoś tak średnio, no ale coś tam wybrałam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
pokaż zakupy

i jak tam Szymek śpi przy tych imprezach??

musze pochwalić Tzta. usypial Jaśka przez 1,5h w akompaniamencie okropnego płączu ja wymiękłam on się nie poddał i uśpił Janka
tyle że zrobił to na środku naszego sypialnego łózka (jeszcze przykrytego narzutą) gdzie będziemy teraz spać?

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:13   #2922
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
ja co prawda przeglądalam tylko w necie oferty sklepów stacjonarnych, ale jakoś nic mnie nie zachwyciło

pokaż zakupy

musze pochwalić Tzta. usypial Jaśka przez 1,5h w akompaniamencie okropnego płączu ja wymiękłam on się nie poddał i uśpił Janka
tyle że zrobił to na środku naszego sypialnego łózka (jeszcze przykrytego narzutą) gdzie będziemy teraz spać?
w łóżeczku?

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2014-02-22, 23:14   #2923
87czarna
Zakorzenienie

mariasa Ok, pasi
matal ja to namiętnie kupuję te apaszki... uwielbiam je! Zostało mi sporo po Mai,także czekają na Juleńkę

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:16   #2924
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

A dziś jej wylicytowałam

śliczny

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
w łóżeczku?
dzięki za pomysł

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:18   #2925
czaszka_
Zakorzenienie

uffff.....skonczylam nadrabiac czytalam po trochu i zeszlo mi caly dzien

ale sie dzis osmialam....ze sporu o obwarzanki i oponki , z penisa zabawki, z chomikow

i gratki dziewczyny za ukonczone miesiace dzieciaczkow

kaska super tort
czarna super Ci wyszla ta zabka
teacherka a Tobie ten stworek
tassia ale kupilas ciuszki dla Macieja
i super masz fryzurke!
ewacia super Ci we wlosach wyprostowanych
bojatoja gratki za 1 i 2 ząbka! leci jak burza
misia mam nadzieje ze nie poparzylas sie bardzo
joasiek dobrze ze na usg wyszlo ze wszystko dobrze
anutka zdjecie pokoiku pokaze jak wszystko skonczymy
policzanka sliczna Lilianka z tym ząbkiem

a co do opowiesci o dzieciach to jak moj brat byl maly i tata sie nim zajmowal i sobie przysnal troche, przebudzil sie i pyta: Jacuś co tam robisz a on :majuje majuje,a tata: no to sobie majuj i poszedl spac.....a jak sie obudzil to wszystkie sciany byly wymazane kredkami

i jeszcze kiedys cala rodzina szuka aparatu fotograficznego i po godzinie poszukiwan pytaja mojego brata czy widzial gdzies aparat na to on : dziuciłem balkon .....i po aparacie

i pisalyscie jeszcze o dzieciach ze na zdjeciach grubiutkie wychodzą moja Julka to samo, moze nie jest chudzinką ale na zdjeciach to wyjątkowo jak kula wyglada a przeciez taka nie jest

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:18   #2926
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
A do kiedy ważne są te kupony?Bo,mój list leży w Polsce i się zastanawiam,czy np.siostra mogłaby mi tą paczuszkę za grosza odebrać

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2

Edytowane przez dodinha
Czas edycji: 2014-02-22 o 23:28
dodinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:20   #2927
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Chcęęęęęęę!!

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

A dziś jej wylicytowałam

Matal skund te czapeczki i kominy?? bo sliczne

Stary 2014-02-22, 23:22   #2928
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Z doświadczenia bliskiej mi koleżanki: tak było. Jak zaczęła Mikiemu sama gotować to słoiczków nie przyjmował Po prostu nimi pluł.
Ja też zaczęłam od słoiczków kupnych a teraz od kilku dni sama gotuję Stasiowi, zajada aż miło patrzeć Mam jeszcze kilka słoiczków i nie wiem czy to teraz zużyć czy zostawić na "czarna godzinę" gdy np. nie będę miała obiadku domowego dla Stasika?! Ale chyba dam niech zje teraz bo gdyby potem mu się odwidziało jedzonko typu Gerber to szkoda tych wydanych pieniędzy.

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
ja póki co zbieram na nową maszynę do szycia, bo obecna spipcyła się nieodwracalnie

kaska brawo!

susanna, a wiesz, że ja założyłam konto na wizażu aby śledzić Twój krawiecki wątek? bo to chyba był Twój, tylko nick zmieniłaś

Szymek też ma gnieciuchowe chwile
Nie nie - ja nie miałam tam swojego wątku. To ogólny wątek dla osób szyjących - do pokazywania uszytków

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Miałam, w tamtych ruinach zamku mi się D. oświadczył
Wiesz co z tym cennikiem niekoniecznie, z tego co widzę to można z noclegiem wyjść taniej niż tu za samą salę. Interesuje mnie Szczyrk, Wisła, Ustroń i okolice. Ale nie upieram się.
Kolega prowadzi restaurację "Bukowa Karczma". 1 marca będą mieć jakieś wesele pokazowe w góralskim stylu
Cytat:
Kurcze,nie chcę używanego no... nie wiem ile pochodzi i zawsze ta obawa jest. Gdybym miała możliwość dołożenia ,to pewnie kupiłabym droższą,ale niestety w chwili obecnej nie ma szans.
A z Łucznika którą byś polecała?
Nie szyję na Łuczniku, ciężko mi się obiektywnie wypowiedzieć, znam jedynie Łucznika Weronikę 2008. Tą maszynę miałam przez króŧki czas w domu, teraz szyje na niej (od czasu do czasu) przyjaciółka.

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Janek dostal taka pilke z melodyjkami i wlasnie slucha kankana

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Co polecacie kupic
-kombi
-terenowke
-czy takiego pik-upa.
Musimy koniecznie bo z naszym merolem to masakra.Jest sedanem wiec goownoi zmiescisz do bagaznika, fotelik Janka miesi sie tylko z przodu i to ledwo, a na grubsze wyjazdy musimy auto i tak pozyczac.
Kombi Nie wyobrażam sobie nie mieć kombi przy małym dziecku

Dziękuję za życzenia dla Stasika

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:24   #2929
czaszka_
Zakorzenienie

a jeszcze chcialam tylko powiedziec ze przez Was mam kompleksy
bo po ciazy tyle schudlam ale pozniej sie zatrzymalam w miejscu i tak sie czuje jak foka chodzilam na silownie chwile ale nie mam z kim Julki zostawic a jakos w domu sie nie moge zmotywowac i do tego sie obżeram
poza tym jakos nie mam sily sie stroic ostatnio ani malowac i chyba musze sie wybrac znowu do fryzjera bo wlosy tez w oplakanym stanie

normalnie Was podziwiam zescie takie zadbane

Stary 2014-02-22, 23:28   #2930
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
a jeszcze chcialam tylko powiedziec ze przez Was mam kompleksy
bo po ciazy tyle schudlam ale pozniej sie zatrzymalam w miejscu i tak sie czuje jak foka chodzilam na silownie chwile ale nie mam z kim Julki zostawic a jakos w domu sie nie moge zmotywowac i do tego sie obżeram
poza tym jakos nie mam sily sie stroic ostatnio ani malowac i chyba musze sie wybrac znowu do fryzjera bo wlosy tez w oplakanym stanie

normalnie Was podziwiam zescie takie zadbane
ja to jestem taka zadbana, że właśnie idę zmyć farbę z włosów zobaczymy co mi wyjdzie, bo część włosów została sucha

a poza tym, mam paskudne niepomalowane paznokcie, cienie pod oczami i tusz na rzęsach niezmyty od wczoraj, także luuuz

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2014-02-22, 23:30   #2931
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
mariasa Ok, pasi
matal ja to namiętnie kupuję te apaszki... uwielbiam je! Zostało mi sporo po Mai,także czekają na Juleńkę
Ja też mam, ale chłopięce
Eda nadal chustki nosi, tylko czapeczki mu dokupuję większe

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
Matal skund te czapeczki i kominy?? bo sliczne
z h&m

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2014-02-22, 23:37   #2932
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
czyli atopowe zapalenie skóry ? wiesz przeszlo mi przez myśl tylko ze my już ja kapiemy od urodzenia w oliatum i smarujemy bo strasznie skorka jej schodziła to nie wiem co jeszcze bym mogla zrobić?
mi się wydaje, że Oilatum nie jest remedium na AZS na Twoim miejscu poleciałabym jak najszybciej do dermatologa lub ewentualnie alergologa.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Jezus, czeka mnie za chwilę randka z laktatorem Ale w nagrodę mam Karmi

Stary 2014-02-22, 23:39   #2933
matallewar
Zakorzenienie

Z tego, co koleżanka pisała, to emolienty mogą drażnić skórę AZS. Najlepiej do dermatologa, a jak coś, to mogę dać namiar na profil na wizażu koleżanki, która ma AZS i zna problem od podszewki

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2014-02-22, 23:41   #2934
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
mi się wydaje, że Oilatum nie jest remedium na AZS na Twoim miejscu poleciałabym jak najszybciej do dermatologa lub ewentualnie alergologa.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Jezus, czeka mnie za chwilę randka z laktatorem Ale w nagrodę mam Karmi
Nam po Oilatum skóra się pogorszyła tak na prawdę. Pomimo AZS (skazy białkowej bardziej, a nie typowego AZS, no ale w diagnozie jest niby info o skazie i AZS) kąpiemy w płynie i oliwce. Po emolientach skóra była sucha i szorstka jak papier ścierny.
Wszystko trzeba dopasować do dziecka.
Stary 2014-02-22, 23:43   #2935
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Z tego, co koleżanka pisała, to emolienty mogą drażnić skórę AZS. Najlepiej do dermatologa, a jak coś, to mogę dać namiar na profil na wizażu koleżanki, która ma AZS i zna problem od podszewki
To ja poproszę
Stary 2014-02-22, 23:44   #2936
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:

Niech się mądrzy dalej
Jakby odmówiła Tusia mleczka to siłą nie wepchniesz niestety ale wtedy możesz podawać kaszki mleczne plus do każdego obiadku/deserku mm.

Moja jadła i słoiczki i moje była takim żarłokiem, że wszystko pasowało. Teraz dla odmiany wybrzydza ile się da
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 00:03   #2937
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Niech się mądrzy dalej
Jakby odmówiła Tusia mleczka to siłą nie wepchniesz niestety ale wtedy możesz podawać kaszki mleczne plus do każdego obiadku/deserku mm.

Moja jadła i słoiczki i moje była takim żarłokiem, że wszystko pasowało. Teraz dla odmiany wybrzydza ile się da
Mój szwagier też gadał, że jak spróbuje normalnego jedzenia, to słoiczków nie tknie. Ale trzeba brać pod uwagę to, że ludzie często mają na myśli to, że to "normalne jedzenie" doprawia się solą, pieprzem itd. No i logiczne, że jak zaczynają gotować dziecku tak jak dorosłem to ciężko potem wrócić do mdłych słoiczków
Stary 2014-02-23, 05:22   #2938
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Chcęęęęęęę!!

A dziś jej wylicytowałam

ale śliczne

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość

pokaż zakupy

zakupy już wyprane się suszą Szymek od 20 się budzi co 2 godziny, więc ledwo co żyje :/ kiedy on w koncu zacznie lepiej spać?

brawo dla Twojego TŻ mój usypial małego od 3 do 4 i co? 4:25 się obudził i tak z nim teraz siedzę i próbuje go ululać, ale się wierci i kręci w tym łożeczku i zasnąć nie może

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 06:34   #2939
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dodinha, czy to Ty wcześniej zareagowałaś na mój post a propos pryszczyków na oczku? Bo nie pamiętam To to się okazało naczyniakiem, więc bez obaw. A to o czym dziś pisałam posmarowałam maścią, którą Julkowi smarujemy pozostałości pryszczy (z ropką) i niemal już przeszło. Wydaje mi się, że coś zjadłam i dlatego to wyskoczyło.
Ha! A na domiar złego pojawiły się czerwone kropy na brodzie, ale to pewnie od ślinienia się

Skoro poleciałaś do TŻ to pewnie mi już nie odpiszesz Ja jak zwykle nie w temacie Co za paczka? Skąd w ogóle bierzecie takie rzeczy? Ja się porejestrowałam na stronach, na Rossne też. To na maila przychodzą takie info o paczkach/przesyłkach/gratisach?

Mi też
Najlepiej jakiś czarny audik lub czarna becia

słusznie
za zakupy!

wypas

u nas jak była jedna kupka na tydzień tak po trzech dniach marchewki poszła jedna wczoraj i jedna dzisiaj ale bierzemy też probiotyk i wapń, więc w sumie nie wiem, co działa

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 08:00   #2940
agusiowata
Zakorzenienie

[QUOTE=anutka171;45283161

Ale mialam dzis pracowity dzien. dopiero usiadlam od rana :/
ale chociaz wysprzatalam i zrobilam przemeblowanie pokoju, bo poki co mamy domek - kawalerke i musialam Kubusiowi wygospodarowac troche miejsca na puzzle piankowe, zeby nie lezal po srodku pokoju, bo ruszyc sie nie moglam
zaraz kapanie i spac [/QUOTE]
Ja też planuje kupić te puzle piankowe. Póki co Adaś bawi się na macie edukacyjnej.

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Bardzo źle spałam. Dziś pierwszy raz sama z Adasiem pojadę autobusem. Stresuje się. Człowiek przyzwyczaił się do wygody. Sama nie pamiętam kiedy jechałam autobusem. Boję się, że się zgubię...

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Wczoraj mieliśmy gości, dziś też mamy. Wczoraj wieczorem dzwoniła koleżanka, że chcą przyjechać. Głupio odmawiać, bo raz odmówiliśmy. Tym bardziej, że teraz oni do nas przyjadą. Nie najlepiej się czuję. Masakra z tymi autobusami, nie ma dobrego dojazdu i do tego 800 metrów muszę iść na przystanek.

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Witajcie
Mąż był dziś w domu i cały dzień miałam zalatany, przed południem byliśmy w galerii, po południu pranie i sprzątanie. Teraz położyłam Miłka spać i myślę czy by jeszcze rogalików nie zrobić.
Byłam w zarze i nie było tej kurtki, którą gorgulek wstawiała. W ogóle obeszłam wszystkie sklepy i nie było fajnych kurtek, w ogóle nie było takich pośrednich Albo wyprzedaż zimowych albo cienkie wiatrówki.
Kaśka jaką kupiłaś w h&m?
Jutro chyba znów się wybiorę na zakupy, ale sama i na szybko między karmieniami, bo jak jesteśmy z chłopakami to już za swoimi rzeczami nie chodzę, a chciałabym kurtkę i coś na imprezę za tydzień.
Gdzie wybierasz się na imprezę?

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------
jo asiek dltego lepiej miec syna bo w portfelu ejkasy zostaje
mysle ze do 18stki
i więcej miejsca w szafie, zwłaszcza jak ma się małe mieszkanie

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości