Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA! - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-22, 22:09   #1951
malinOla1
Wtajemniczenie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Do juterka babiszonki
Trzeba trochę na wieczór Tż przytulić, chociaż ja to swojego mam dosyć, w ciągu 24 godz 3 razy?

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 22:52   #1952
Lea_ny
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Do juterka babiszonki
Trzeba trochę na wieczór Tż przytulić, chociaż ja to swojego mam dosyć, w ciągu 24 godz 3 razy?
Tez bym tak chciała

Dobra, tez sie klade... tzn. cały czas leze, ale teraz bede lezec bardziej Ciekawe tylko czy zasne po tych kilkunastu godzinach snu w nocy i jeszcze dwóch w ciągu dnia...
Stary 2014-02-22, 23:20   #1953
Luzia
Zakorzenienie

poczytałam na szybko, padam po pracy

tak tylko powiem, że dzisiejszy test ovu - więc u mnie już po ptokach

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:21   #1954
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Jakbym o sobie czytała... ruszę ręką i zaraz padam ze zmęczenia... aż mi czasami wstyd, że w tym wieku już taka emerytka...
Mam nadzieję, że coś na tą tarczycę dostaniesz i poczujesz się lepiej... ja jestem ciekawa, czy mi coś da, jak tylko jeden hormon mam podwyższony...

To, żebyśmy miały pipcioszki nasze małe na widoku, to musimy zostać w Fantasy.. tam też można usiąść i wypić kawę... Mania się ucieszy, że nie pójdziemy do Coffee.. bo on na samym dole jest...

A ja to nie gardzę żadnym niemieckim słodyczem... dam się pociąć za niemiecką czekoladę...

oo, ciastka też są super...

No, nic picze.. czas do spania... do jutra...
Meire no ja też mam tylko tsh w dół a ft3 i ft4 w normie. Poczytałam trochę i prawie jestem pewna, że mam tą utajoną/subkliniczną nadczynność.
Czekam z niecierpliwością co Tobie zleci.
Zaczynam się bać tego leczenia lub operacji, bo i tak mnie czeka. A lleki które się bierze na to to podobno działają teratogenie na płód w razie ciąży.
Lepiej nie czytam.
Żebym jeszcze trafiła do dobrego endo bo ta kobita jest taka ooo...

MalinOla1

Idę się myć i spać dobranoc

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:41   #1955
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość

Widzę na ovu piękne wykresy także wysyłamy z Mają ogromne fluidki:

Niedowiarki mają też je łapać !!!
No w końcu jakaś mamusia sie zlitowala i nam fluidki posłała
Biorę wszystkie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Łapię już na nastęny cykl

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

też patrzę i się emocjonuję

Ahh teraz znów nic nie ma... Wkurza mnie to. 15 minut poplamię i znów nic Już wolę żeby się rozręciła @ jak najszybciej
Jeśli to plamienia przed @ to może albo cieplutka kąpiel pomoze przyspieszyć
szkoda no

Cytat:
Maz wrocil z uczelni, a ja jakas taka nawet nie steskniona.. a tu dzis przypada dzien seksu.. :dzwi-strach: chyba nie dam rady... przerasta mnie to zalecenie lekarza...

biedactwo...wierzę... ja po 4 dniach tez nie mam już ochoty

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
ja jestem obżarta po obiadku i chciałabym shreka zjeść, ale nie mam miejsca w brzuchu....

Lea ny
kojarzę czekoladę ale wiem, że trudno ją dostać uwielbiam ją! te strzelenie jest takie urocze..

Mloda nie potrzebni mi tu faceci, naprawdę nie czuję potrzeby aby w ogóle mieć tutaj kolegów...

A! Przypomniało mi się! Śniło mi się jeszcze dzisiaj, że każdy miał robione serie zastrzyków w brzuch bo jakaś plaga była na świecie. I każdy dostawał 3 różne zastrzyki, trwało to 2h. Ja byłam ostatnia... I trzeba było pokazać rozetępy a raczej przypomnieć o nich, bo jakby się tam wbił to by było je gorzej widać... i taki przystojny lekarz miał mi je robić.. ja taka uradowana, poszliśmy do zaciemnionego pokoju i miał mi wstrzykiwać te leki, dalej nie pamiętam, na szczęście się obudziłam... a każdy po tym chodził przez kilka h obolały i na haju ja to mam fajne ostatnie sny, nie wiem skąd mi się to bierze

Jak mojemu tż powiedziałam o tym to stwierdził: "a nie chciałabyś opowiedzieć swojej historii do programu??" w tych ino na tvenach "życie bez wstydu"
Stary 2014-02-22, 23:44   #1956
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość

poczytałam na szybko, padam po pracy

No jak po ptokach przecież wczoraj był + i serducho też Owu może byc nawet do 36godz. po szczycie LH
dziś i jutro też by się serducho przydało

Cytat:
Napisane przez emagi Pokaż wiadomość
hej lachony u mnie dzis królują czekolady milka i to duuuuuuuuuuuuuuże jest promo w markecie to wypadało skorzystać
Ja kupiłam ptasie mleczko z Milki

I upiekłam po powrocie z kina sernik, zrobiłam gyrosa, przygotowalam udka na jutro, będą z bigosem goście się zapowiedzieli
i będą jeszcze do przekąszenia krakersy ze startym serem połączonym sosem majonezowo-czosnkowym - uwielbiam
Dobrze, że Tż mi pomógł bo inaczej jeszcze bym działała
Zmykam spać, nogi mi do d... wchodzą dziś nie będzie, ojjj niee.
Dobranoc
Stary 2014-02-23, 02:17   #1957
marti_88
Raczkowanie

my wróciliśmy własnie z imprezy i padam na ryj

dobranoc
marti_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 07:19   #1958
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znasz sie, babo.. Czarne najlepsze... cos dzis z tym czarnym ogolnie szaleje... Najpierw mi sie Murzyn marzyl, a teraz anyzki... Oooo... Nagi Murzyn lezacy w lozku oblozony anyzkami.. to by mnie zmotywowalo do bzykanka... maz jest blondynem... No, nie da rady dzis.. Glowa mnie boli..
A jest cos ciekawego dzis w tv??
to co? Mówisz, że czarny to Twój ulubiony kolor

Cytat:
oo taaak, na uszko od Ciebie zawsze
zaraz obczaję tą bawialnie- ale jest na widoku? Nikt mi dziecka nie porwie?? Mania by miała blisko do plazy, więc tam możemy się spiknąć w razie co chyba, że Mania nie chce naszych gwiazd oglądać i zastrakuje- spotkanie bez dzieci
Mania to ogólnie nie wie czy da się namówić na to spotkanie bo ja to boidudek jestem pomyślę jeszcze nad tym

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
też nie cierpię obu tych smaków, a jak już w chlebie jest kminek to masakra...zazwyczaj sprawdzam skład, ostatnio tego nie zrobiłam i chleb przepadł ..

a mną telepie...chyba się przeziębiłam
Oj, mąż ostatnio kupił chleb gdzie były śladowe ilości kminku.a fe! Jak sobie pomyślę to mam dreszcze

Oby Cię nie rozłożyło! Zdrówka

Cytat:
jeeeeeeee!!!!!!! Skończyłam spisywać w końcu i nareszcie swoje 2 poziomy wcześniejsze Już 3 poziom będę na bieżąco uffffff... co za ulga!!!!!!! 4 pełne strony zapisane
no pięknie zdolniacho!

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

2 razy wykorzystałam TŻ z myślą, że ruzchula mi @ i du.pa - dalej zatkana jestem
no tak przepchać i jeszcze nic?

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Byliśmy wczoraj u sąsiada (w sumie wyprowadził się jakiś czas temu wiec juz nie sąsiada hehe) bo dawno się nie widzieliśmy. Posiedzieliśmy u niego do 23 i chłopaki chcieli iść potańczyć. Na szczęście wszystko było zamknięte i poszliśmy na piwo do knajpy, gdzie wpuszczają od 30 roku życia - na większej stypie nigdy nie byłam
Na końcu spotkaliśmy jeszce jednego sąsiada i poszliśmy do nas. Chłopaki siedzieli do 5 nad ranem (nie wiedziałam jak ich delikatnie wyprosić) wiec prawie zasnęłam podczas rozmowy i poszli w końcu. Taaa super ze mnie gospodyni hihi
A o 9 miałam pobudkę, bo umówilam się wcześniej z mamą do miasta.
Ledwo żywa dziś jestem

ide spać, dobranoc
no to ładnie poimprezowałaś

Cytat:
Napisane przez marti_88 Pokaż wiadomość

dobranoc
kolejna imprezowiczka

A ja wczoraj spotkałam kuzynkę, miała już jedną insemkę, w marcu podchodzi do drugiej. Strasznie przytyła od tych hormonów. Ile to człowiek jest w stanie poświęcić dla dziecka. Niektórzy zrobią wszystko by je mieć, a są tacy, którzy wpadają i dla nich to tylko kłopot...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 07:39   #1959
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Do juterka babiszonki
czasem też bym tak chciała

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Dobra, tez sie klade... tzn. cały czas leze, ale teraz bede lezec bardziej Ciekawe tylko czy zasne po tych kilkunastu godzinach snu w nocy i jeszcze dwóch w ciągu dnia...
nie martw się, ja też przeleżałąm wczoraj prawie cały dzień
Udało się zasnąć?

Cytat:
l:
jeszcze nic straconego

:przytu
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
No w końcu jakaś mamusia sie zlitowala i nam fluidki posłała
Biorę wszystkie

biedactwo...wierzę... ja po 4 dniach tez nie mam już ochoty :rolleyes
podziel się chociaż kilkoma
oj tak, to potrafi byc męczące.

Cytat:
Ja kupiłam ptasie mleczko z Milki

I upiekłam po powrocie z kina sernik, zrobiłam gyrosa, przygotowalam udka na jutro, będą z bigosem goście się zapowiedzieli
i będą jeszcze do przekąszenia krakersy ze startym serem połączonym sosem majonezowo-czosnkowym - uwielbiam
Dobrze, że Tż mi pomógł bo inaczej jeszcze bym działała
Zmykam spać, nogi mi do d... wchodzą dziś nie będzie, ojjj niee.
Dobranoc
o boze, ale bym zjadła takie ptasie mleczko. Na szczęście mam w szafce jakieś kakaowe czy czekoladowe którego nie lubię
ale o matko, ale pyszności

Cytat:
Napisane przez marti_88 Pokaż wiadomość
ja juz po imprezie nie mam siły na wizaz hehe

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
no to ładnie poimprezowałaś

A ja wczoraj spotkałam kuzynkę, miała już jedną insemkę, w marcu podchodzi do drugiej. Strasznie przytyła od tych hormonów. Ile to człowiek jest w stanie poświęcić dla dziecka. Niektórzy zrobią wszystko by je mieć, a są tacy, którzy wpadają i dla nich to tylko kłopot...
taaa, chyba się starzeję, takie imprezy i powroty to juz nie na moje lata
Qrcze to mocno 3mam za kuzynkę.
Bo to powinno być inaczej, ze jak ktoś chce to sex i jest, a jak ktoś nie chce to nie zachodzi i już hehe.
A fenomenu wpadki też ie kumam i nigdy nie rozumiałam jak można "wpaść"

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 08:05   #1960
meire
Zakorzenienie

Cytat:
to co? Mówisz, że czarny to Twój ulubiony kolor

Mania to ogólnie nie wie czy da się namówić na to spotkanie bo ja to boidudek jestem pomyślę jeszcze nad tym

Taaaa... Czarny...
A co Ty mi tu za farmazony wypisujesz, ze sie zastanowisz??... Piczynda z dojczow przyjezdza, a Ty sie zastanawiasz??.. nie boj zaby, nie zgwalcimy Cie.. W koncu libido nam spadlo..
A my jak mamy na spacery chodzic, skoro nie chcesz mnie poznac??.. Wirtualnie??... :p nie marudz, piczo... W marcu spotkanko...

A mi ovu wywalolo owulacje... Macie wczorajsze zagniezdzanko... i to by bylo na tyle cyklu, jak u zdrowej kobiety.. Zaczyna sie...
A jajnik ciagle boli..

Sent from my ST26i using Wizaz Forum mobile app

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 08:19   #1961
manieczka1
Zakorzenienie

Meire! Widziałam Twoją dzisiejszą tempkę może faktycznie lekarz miał rację niech to u Ciebie szybciutko się wynormuje
A ja właśnie pomalowałam paznokietki i spijam kawusię dziś jedziemy na chrzciny, bo mąż jest chrzestnym

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-23, 08:42   #1962
mloda0802
Rozeznanie

Hola Chicas cómo estás?

Cytat:
Już tu kiedyś podawałam, ale wszystkie olały moje witaminy..
Fertimen... lekarz mówił, że ma dobry skład, bo ma cynk, selen, korzeń maki, kwas foliowy, wit C i inne... no, więc nie zmieniam.. jeśli dobre, to niech łyka...
Dziękuję Meire byliśmy wczoraj w aptece kupić ale nie mieli, zamówimy z neta. Ile płacicie za opakowanie?

Cytat:
a co do drugiego to miałam wczoraj mega dużo pracy, ale latałam coś przygotowywałam i to się robiło w międzyczasie z Wami pisałam i tak w kółko
mmmmm jakaś Ty obrotna i widzę po wykresie że Tżta też nieźle poobracałaś już

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość

Widzę na ovu piękne wykresy także wysyłamy z Mają ogromne fluidki:

Niedowiarki mają też je łapać !!!
łapię !!!

Cytat:
. Oooo... Nagi Murzyn lezacy w lozku oblozony anyzkami.. to by mnie zmotywowalo do bzykanka... maz jest blondynem... No, nie da rady dzis.. Glowa mnie boli..
padłam

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
a mną telepie...chyba się przeziębiłam
ooojjjj Kochana to żeby się tylko bardziej nic nie rozkręciło! Witaminki zarzuć na ruszt i musi być dobrze!

Cytat:
jeeeeeeee!!!!!!! Skończyłam spisywać w końcu i nareszcie swoje 2 poziomy wcześniejsze Już 3 poziom będę na bieżąco uffffff... co za ulga!!!!!!! 4 pełne strony zapisane
no i pięknie!

Co tam u Was kobitki?
U mnie piękna pogoda słoneczko świeci. I wykorzystałam Tżta już z samego rańca Po wszystkim stwierdził że oszalałam bo jeszcze 8 rano nie było he he

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 08:43   #1963
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 08:47   #1964
manieczka1
Zakorzenienie

Mloda! Juz??? Rzeczywiście raniutko ale fajnie tak miło zacząć dzień mój jeszcze śpi
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-23, 08:51   #1965
mloda0802
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dzień dobry
Hey

Cytat:
Mloda! Juz??? Rzeczywiście raniutko ale fajnie tak miło zacząć dzień mój jeszcze śpi
Ano już! Nie mogłam spać i jakoś mnie naszło

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 09:05   #1966
jagodzia133
Zakorzenienie

Hejo babiszony
Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Nie pisałam Wam relacji z wczoraj. Teściom kopara opadła jak się dowiedzieli, że drugi wnuk w drodze a teściu to aż zbladł
Ciesze się z tego względu, bo nie będą marudzić że rzadko przyjeżdżamy z wnukiem bo będą mieli w domu jednego a tak to by płakali
Uff
Oooo ale wam się poszczęściło. Ciekawe jak to będzie u mnie
Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
wróciłam . Humor cudowny . Progesteron na poziomie 17,11 ng/ml . Gin mówiła że, jak będzie ok 9 to już będzie naciąganie zadawalająco, a tu proszę tak ładnie mi wyszło. Ten cykl mnie zadziwia: piękny estradiol, ładny progesteron
za dobre wyniki
Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość

Wiem wiem ze tak jest ale ja dalam 3 piersi z kurczaka poza tym staralam sie wlasnie zeby bylo mniej wiecej rowno skladnikow
3?? My na jedną salaterkę dajemy 1 góra 1,5.I jak tam dobra sałatka czy nie??
Cytat:
Dziewczyny.. ukradli nam tablicę rejestracyjną z jednego auta.. i wykorzystali do "popełnienia przestępstwa" Tż jest na komendzie właśnie.
Nie kapnęliśmy się, że jej nie ma
no to ładnie... mam nadzieję że dużych problemów nie będziecie mieć.
Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
no On to zawsze potrafi skwitować coś mega tekstem. Teraz na plemniki mówi "opierdalacze" i przesyła mi na maila linki z jakimiś różnymi tabletkami z witaminami dla mężczyzn i dodaje "żonka, Ty poczytasz i mi powiesz co jest dobre i co mam brać na te opierdalacze"
ale chwali się takie podejście jak jego. Sam z siebie taki dziarski, pomocny, aktywny w staraniach brawo.
Cytat:
A rodzice wpadną zobaczyć toaletę jak zrobioną mamy, tylko jeszcze jedna szafka będzie nad wc ale jest właśnie lakierowana. A co pochwalę się!
bardzo ładna
Cytat:
dziwne sny, senności, metaliczne smaki - oj się posypie tych fasolek!
ooooo i oby tak była czego bardzo bardzo bardzo gorąco wam życżę i dlatego wysyłam fluidki

a ja niestety chora buuuu
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 09:08   #1967
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
a ja niestety chora buuuu
coś te choróbska ostatnio opanowały wątek . Kuruj się
Stary 2014-02-23, 09:12   #1968
manieczka1
Zakorzenienie

Jagodzia to zdrówka życzę i łapię swoją porcję fluidków - niech się zagnieżdża fasolinka

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-23, 09:20   #1969
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dzień dobry
ledwo wstałam

Manieczka macie jakiś prezent na chrzciny czy $ dajecie?
Meire kurcze rzeczywiście te skoki zajęcze znowu wracają kiedy Ty idziesz na kolejna wizytę, cos można na to poradzić czy znowu takie długie czekanie na @?

Mnie trochę martwi moja temperatura, w tym i w poprzednim cyklu kiedy były te plamienia była niższa niz w poprzednich cyklach; teraz ledwo przekracza 36,6 nie wiem co to ma być, taka bedzie

Jagodzia kuruj(cie) się

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2014-02-23 o 09:22
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 09:21   #1970
jagodzia133
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny z tego co ja widzę to wszędzie teraz panują przeziębienia jakiś wirus czy coś. U teściowej w pracy 5 osób poszło na zwolnienie jednego dnia. Także coś w tym jest.
A jeszcze dodatkowo w necie piszą że u mnie w Lublinie panują rotawirusy wśród dzieciaczków. To przez to że jest tak ciepło czy o co tu chodzi??
Lili & Gabryś

Stary 2014-02-23, 09:29   #1971
manieczka1
Zakorzenienie

Jagatka, my dajemy kasę i taką srebrną zawieszkę z apartu.
Nie martw się tymi temperaturami, ja myślę, że to wcale nie jest powiedziane, że jak ktoś miał wysokie to takie zawsze będzie mieć

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-23, 09:49   #1972
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
Hola Chicas cómo estás?

Dziękuję Meire byliśmy wczoraj w aptece kupić ale nie mieli, zamówimy z neta. Ile płacicie za opakowanie?

Co tam u Was kobitki?
U mnie piękna pogoda słoneczko świeci. I wykorzystałam Tżta już z samego rańca Po wszystkim stwierdził że oszalałam bo jeszcze 8 rano nie było he he
Ja zamawiam zawsze w aptece, bo jeszcze sie noe zdarzylo, zeby to mieli normalnie na stanie.. Nie wiem czemu... a place tak zawsze ok. 50zl za opakowanie.. Jedno wystarcza na miesiac...

My teraz ogarniamy chalupe, bo jak spalimy, to Mala wstala i zrobila sajgon istny wszedzie..
A potem jakis spacer na pewno, bo pogoda piekna...

Jagatka, nie stresuj sie.. Roznie to bywa z tymi tempkami..
A ja wizyty u gina nie planuje poki co.. Dopiero za trzy miechy, jak nie zajde w tym czasie... Mi moze pomoc jedynie luteina, ale nie bede brac, jak nie wiem, co z owulka u mnie... Ten cykl odczekam i nastepny, a potem sie wybiore na monitoring... Nic innego nie wymysle, a nie mam juz sily na latanie po tych lekarzach.. Teraz to czekam z niecierpliwoscia na endo...

Laski, mnie zastanawia bol tego mojego jajcora... Powiedzcie mi, czy przy tych moich temperaturach owu moze jeszcze byc, czy przestac sie juz ludzic??..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 09:55   #1973
Leine
Zakorzenienie

Hejka

Meire u mnie też nic nie będzie, temperatura nie jest jak u ciężarnej zamiast wzrastać to ona znowu spada... jest za niska moim zdaniem, o!
co do Twojej owu to mogla się rozmyślić... Tez mialam taki skok i spadek w początkowych cyklach a dopiero po kilku dniach byla prawdziwa owu...

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-02-23 o 09:56
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 10:13   #1974
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zamawiam zawsze w aptece, bo jeszcze sie noe zdarzylo, zeby to mieli normalnie na stanie.. Nie wiem czemu... a place tak zawsze ok. 50zl za opakowanie.. Jedno wystarcza na miesiac...

My teraz ogarniamy chalupe, bo jak spalimy, to Mala wstala i zrobila sajgon istny wszedzie..
A potem jakis spacer na pewno, bo pogoda piekna...

Jagatka, nie stresuj sie.. Roznie to bywa z tymi tempkami..
A ja wizyty u gina nie planuje poki co.. Dopiero za trzy miechy, jak nie zajde w tym czasie... Mi moze pomoc jedynie luteina, ale nie bede brac, jak nie wiem, co z owulka u mnie... Ten cykl odczekam i nastepny, a potem sie wybiore na monitoring... Nic innego nie wymysle, a nie mam juz sily na latanie po tych lekarzach.. Teraz to czekam z niecierpliwoscia na endo...

Laski, mnie zastanawia bol tego mojego jajcora... Powiedzcie mi, czy przy tych moich temperaturach owu moze jeszcze byc, czy przestac sie juz ludzic??..

mi się wydaje że owu może jeszcze być. Przecież nie zawsze jest wszystko książkowo. Śluz wodnisty nadal masz więc działać
Stary 2014-02-23, 11:14   #1975
manieczka1
Zakorzenienie

Meire! Tak jak wiecznie pisze - działajcie

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-23, 11:30   #1976
jagodzia133
Zakorzenienie

Co do prezentu na chrzest ja zawsze daję kasę plus jakaś pamiątka.
Lili & Gabryś

Stary 2014-02-23, 11:46   #1977
FlightlessBird
Zakorzenienie

Popracowałam (Boże, jak jakiś pracoholik ), obiadek się robi, a potem upiekę sernik

Nie chce mi się jutro iść do pracy, padam na twarz - w nocy i dalej mi niedobrze - obawiam się, że znów jakaś jelitówka bo i w zołądku czuję sensacje

A plamienia znów ucichły - no jakieś jaja
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 12:42   #1978
Jagatka_N
Zakorzenienie

Mania to fajnie, oprocz kasy będzie też mala pamiatka

Flight moze to nie plamienia przed @ zmierz moze jutro rano temp.

Wiecznie piękny wykres

Jakiegoś dołka łapię
Idę jeszcze jedną sałatkę zrobić i czekamy na rodzinkę
Miłego dnia
Stary 2014-02-23, 12:52   #1979
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Mania to fajnie, oprocz kasy będzie też mala pamiatka

Flight moze to nie plamienia przed @ zmierz moze jutro rano temp.

Wiecznie piękny wykres

Jakiegoś dołka łapię
Idę jeszcze jedną sałatkę zrobić i czekamy na rodzinkę
Miłego dnia
co mi da jedna tempka?
Ja tam wiem, że @ przyjdzie. Tylko kiedy
Jagatko czemu dołka?
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 13:19   #1980
vioris
Zakorzenienie

Hejka Fajnie, że niewiele nadrabiania.
My wróciliśmy o 2.00 w nocy i spałam do 11. Ale wczoraj to myślałam, że tam zasnę Ostatnio mi się tak wcześnie spać chce a tu tyle siedzenia. O północy to już ostro zasypiałam na stojąco

Cytat:
Mnie trochę martwi moja temperatura, w tym i w poprzednim cyklu kiedy były te plamienia była niższa niz w poprzednich cyklach; teraz ledwo przekracza 36,6 nie wiem co to ma być, taka bedzie
Kochana ale co Cię w niej martwi? Ja mam taką zawsze Teraz chyba najniższą od wszystkich cykli bo 36,6 praktycznie cały czas. Jak sobie wejdziesz na cykle ciążowe to od samego początku masz takie właśnie z tempką koło 36,6. Prawda jest taka że my się nakręcamy dziewczyny a to nie jest tak, że od razy tempka musi być wysoko. Nawet jak jest ciąża to jest po prostu wyżej niż w pierwszej fazie. U mnie to np były tempki nawet 36,1 więc 36,6 to już jest dużo Też się martwiłam że to może za nisko na ciążę ale wieele wykresów ciążowych zaczyna się właśnie takimi tempkami 36,6

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny z tego co ja widzę to wszędzie teraz panują przeziębienia jakiś wirus czy coś. U teściowej w pracy 5 osób poszło na zwolnienie jednego dnia. Także coś w tym jest.
A jeszcze dodatkowo w necie piszą że u mnie w Lublinie panują rotawirusy wśród dzieciaczków. To przez to że jest tak ciepło czy o co tu chodzi??
No właśnie chyba tak, córcia dziś wyskoczyła z biegunką co jej się zdarzyło 2 raz w życiu i mnie też wzięło właśnie. Chyba jakiś wirus

Cytat:
Hejka

Meire u mnie też nic nie będzie, temperatura nie jest jak u ciężarnej zamiast wzrastać to ona znowu spada... jest za niska moim zdaniem, o!
co do Twojej owu to mogla się rozmyślić... Tez mialam taki skok i spadek w początkowych cyklach a dopiero po kilku dniach byla prawdziwa owu...
Następna Co Ty gadasz Wchodź na wykresy ciążowe i sobie zobacz ile jest zielonych kropek przy takich tempkach jak masz a nawet niższych! Mnie to nakręca babol jeden a mam niższe tempki a o sobie to gada że niemożliwe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości