|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII
Cytat:
|
|
#872 |
|
Klientka w krawacie
|
Prowadząca m.in. z tego filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=etP64Gt1lbU
|
#873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może ma po prostu takie włosy? Moja mama farbuje od ponad 30 lat (teściowa straszyła, że wypadną, bo potrafiła nałożyć farbę po farbie w ciągu tygodnia ), nie doba o nie tak jak ją próbuję namówić a i tak ma naprawdę ładne, gęste włosy, bez rozdwojonych końcówek
|
|
|
|
|
#874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze nie kojarzę po imionach, dopiero zaczęłam oglądać, widziałam pojedyncze odcinki. Nie przypadła mi do gustu... |
|
|
|
|
#875 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
#876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze nie dotarłam do tych odcinków---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=ZaevUGufWoE Ta szafa nawet spoko |
|
|
|
|
#877 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.youtube.com/user/boogiesilver/videos |
||
|
|
|
#878 |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]http://www.youtube.com/watch?v=ZaevUGufWoE Ta szafa nawet spoko[/QUOTE]
Dziewczyna wydaje się bardzo sympatyczna, ale nie mogę przestać patrzeć się na to, co ma na sobie. W ogóle tego nie kupuję. |
|
|
|
#879 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=sffOEc5LwaM pielęgnacja twarzy u Maxineczki
|
|
|
|
#880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
atomówka z wysp. jaanki kendyl i te sprawy nie kręci mnie to ani ani
|
|
#881 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Lubię filmiki Magdy Pieczonki, ale nie rozumiem trochę tego czemu każdemu ładuje ten korektor/ rozświetlacz z YSL pod oczy. Jak ktoś nie ma wcale cieni to OK, ale przy nawet lekkich cieniach pod oczami ten produkt się nie sprawdzi solo... Moim zdaniem jest- bo najpierw trzeba te wszystkie rewelacje przeczytać a nie każdy ma tyle czasu żeby wertować liczne wątki na wizażu i do tego blogi. Ja niestety nie mam więc włosomaniaczką nie jestem chociaż czasem bym chciała... |
||
|
|
|
#882 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#883 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() . Ale tyle osób go zachwala, że mam na niego ochotę .
|
|
#884 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#885 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Potem została zablokowana na wizażu no i BB się obraziła, na wizaż i na włosomaniaczki, a potem zaczęła wypisywać na blogu swoje notki, takie jakie wrzuciłyście na wątek.
|
|
#886 |
|
Rozeznanie
|
Spać nie mogę, bezmyślnie klikam i natrafiłam na ciekawą wymianę zdań pod ostatnim filmikiem Bogusi:
Emilka Kwaśniak Fajnie,że mieliście okazję spędzić razem walentynkowy dzień Bogusiu, trochę się tylko dziwię, że zależało ci na książce Pięćdziesiąt Twarzy Greya...słyszałam, że jest to książka epatująca wyuzdaniem, opisami seksu itp Też jestem wierzącą osobę i nie za bardzo rozumiem sens "wystawiania" się na takie klimaty...Nie chcę Cię krytykować,bardzo Was lubię oglądać itp Po prostu przyznaję, że byłam zaskoczona.Martyna M-L A co ma wiara do czytania książek o takiej tematyce? gaja gaja +Martyna M-L duuużo domciaIno No wlasnie tylko slyszalas ze ksiazka epatuje wyuzdaniem i opisami sexu ale jesli jej sama nie czytalas to nie ma sensu sie wypowiadac o ksiazce o ktorej nawet pojecia nie masz. Ksiazka jest nudna jak falki z olejem a opis sexu? Prosze Cie jaki opis.... Ze ona sobie lezy przywiazana do lozka i jest jej cudownie bo tak fajnie dotyka ja ten caly Grey? No rzeczywiscie opis sexu .... nie polecam tej ksiazki, nie ma w niej nic czego nie wiedzialabym wczesniej to raz a dwa, spodziewalam sie wlasnie ze ta ksiazka bedzie taka jak napisalas ale niestety tam wiecej jest o milosci niz sexu czy jakiegos wyuzdania. A tak poza tym skoro jestes osoba wierzaca rozumiem jesli jetes zamezna sexu przed malzenskiego nie uprawialas? Albo nadal go nie uprawiasz? I tez nie wystawiasz sie w zyciu realnym na "takie klimaty"? A i tez sie nie zabezpieczasz lub nie bedziesz zabezpieczac bo w religii uprawiac sex mozna ale bez ZADNYCH zabezpieczen. AniolNaResorach dotykamy bardzo delikatnego tematu który wolałabym nie poruszać - z szacunku do przekonań innych ludzi. Co do książki... chce ją przeczytać by przekonać się o co tyle szumu ? Jeśli chodzi o sex ... kochana w dzisiejszych czasach tv, internet, gazety i nie tylko epatują taką dawką sexu że raczej nie poruszy mnie to, ani nie zmieni moich przekonań Nanni Dziewczyny może koleżanka wyznaję inną wiarę, ja jestem katoliczką i książki czytać mogę, ale każdy ma swojego Boga i widocznie dla Pani Emilki temat seksu jest ZAKAZANY. A książki też nie polecam, i nie ma tam nic wyuzdanego... Emilka Kwaśniak +Nanni i Wiesz co, ja napisałam Bogusi komentarz, który starałam się pisać w języku szacunku. Chciałam ją po prostu o coś zapytać, o coś co mnie zaciekawiło i jest w jakiś sposób dla mnie istotne. Liczyłam na stabilną,życzliwą wymianę myśli. Komentarze, które pojawiły się pod spodem upewniły mnie w jednym...że nie warto. Po prostu nie warto. Tyle jadu, jakiś głupot w stylu, że uważam, że seks jest zakazany, domniemywanie, że się z mężem nie zabezpieczamy ze względu na religię itp Jakiś kosmos po prostu. Ale widać takie czasy, że można kompletnie człowieka nie znając zbluzgać go i zaszufladkować... AniolNaResorach +Emilka Kwaśniak nie przejmuj się Emilka Kwaśniak Dzięki Kurcze, za bardzo chyba takie rzeczy biorę do siebie...Na przyszłość jakby co wyślę wiadomość prywatną ;p Tym bardziej podziwiam Bogusiu, że dajesz radę prowadzić kanał napotykając tego typu obelgi. Też piszę bloga, ale tam jeszcze takich jazd nie ma. pozdrawiam!P.S Czy mój komentarz Cię uraził? AniolNaResorach +Emilka Kwaśniak trzeba mieć ogromny dystans i tolerancję dla ludzkich wypowiedzi... już się tego nauczyłam Nanni i +Emilka Kwaśniak Proszę Pani, widzę, że nie rozróżnia Pani "bluzgów" i normalnej kulturalnej wypowiedzi, to Pani żyje w jakimś kosmosie, uznając, że kogoś obrażałam pisząc swój komentarz
|
|
|
|
#887 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie dla każdego jest ta naturalna pielęgnacja Mnie tam nie robi, czy szampon ma SLS i inne cuda, bo nie mam problemów z włosami. Kiedyś, z każdego wątku na Wizażu, wyzierało się włosomaniactwo, mimo woli czegoś się tam nauczyłam... Sama byłam bliska zakupu szamponu bez SLS, ale ogarnęłam się, bo pomyślałam, że to niepotrzebne i wkręcam się w machinę. Nałożyłam raz olej, bo mam i używam do ciała, ale nie widziałam wielkiej różnicy, więc nie chce mi się w to dalej zagłębiać, bo po prostu mam dobre włosy i chyba lepsze już nie będą
|
|
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#889 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zestresowałam się i zrezygnowałam |
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=l22FehOq1NA makijaż u Babylailalov
|
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic z tego co napisalas nie jest prawda.
|
|
#892 |
|
summer vibes;)
|
Alltheprettyfaces o micelu z Garniera
![]() |
|
|
|
#893 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Oczywiście mówie tu o tej wersji Rich. Mi latem udało się go dorwać w limitowanej edycji gdzie była podwójna pojemność czyli 30 ml praktycznie w tej samej cenie co 15 ml. Dodatkowo ja nigdy nie robię zakupów w sephorze bez promocji- zawsze kupuje wtedy gdy są te akcje -20%, -25%. Ten krem oraz inne inne droższe kosmetyki staram się wyhaczyć podczas wyjazdów- np. na lotniskach w strefach bezcłowych albo bezpośrednio w Stanach bo tam ceny są już zupełnie inne. Ale jak z każdym kosmetykiem, tak i z nim jest tak, że wszystko zależy od potrzeb naszej skóry oraz od oczekiwań. U mnie się on sprawdza, bo mam niezwykle cienką skórę pod oczami, która bardzo łatwo się przesusza i przez to pojawia mi się taka siateczka maleńkich zmarszczek. Musze cały czas dbać o dobre nawilżenie tej skóry i wtedy problem znika. Ja mam 27 lat zatem moja skóra zaczyna domagać się już porządniejszej pielęgnacji. Lekkie, kremowe albo żelowe konsystencje u mnie się kompletnie nie sprawdzają, więc potrzebuje kremu bogatego, gęstego, który jednocześnie nie będzie klejący i wchłaniający się wieki. All About Eyes sprawdza się świetnie. Nie mam problemu z przesuszoną skórą pod oczami nawet pod koniec dnia, kiedy nosiłam grubą warstwę korektora (ze względu na bardzo widoczne cienie. Swoją drogą bardzo, ale to bardzo polecam korektor również z Cliniqua, również z serii All about eyes. Dla mnie rewalacja- zachwalany przez vogerki MAC pro longwear niech się schowa). Dodam jeszcze, że odkąd używam tego kremu, a będzie to już dobre 2 lata, moja skóra pod oczami wygląda o niebo lepiej niż jak byłam sporo młodsza. No i na koniec tylko jeszcze powiem, że jeśli ktoś oczekuje cudów po kremie pod oczy to raczej się zawiedzie, bo cudów po prostu nie ma- dlatego nie jest w stanie ich dokonać żaden krem. Jedyną rzeczą stosowaną zewnętrznie pod oczy która u mnie uczyniła cuda były kolagenowe płatki pod oczy z Thalgo ale one nie są dostępne w sprzedaży detalicznej. Zabieg miałam robiony w salonie. Trochę ten mój post brzmi jak reklama, ale bez obaw- nie jest nią
|
||
|
|
|
#894 |
|
Konto usunięte
|
Dziopy, pomocy, doznałam dzisiaj olśnienia i poszukuję kredki oraz cienia (mocno napigmentowanych i dobrych jakościowo) w kolorze zbliżonym do morskiego... Takiej głębokiej zieleni bez żółtych tonów tylko wpadającej w niebieski, zimnej. Gdzie szukać? Nic mi nie przychodzi do głowy... Może jakiś numerek Inglota?
|
|
|
|
#895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprawdź Catrice Kohl Kajal, kredka nr 160 I Have a Green!, może ten kolor ci się spodoba
|
|
#896 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś nas przyłapał
|
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
Cocodrillo dzięki za opinię
|
|
|
|
#899 |
|
Rozeznanie
|
www.youtube.com/watch?v=j5iDlggObJo
Nie mogę słuchać tych zdrobnień: sosik, winko, kotlecik... |
|
|
|
#900 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

Samo nałożenie oleju to jakieś 3 minuty - wcieram w skórę głowy, reszta idzie na długość.

), nie doba o nie tak jak ją próbuję namówić a i tak ma naprawdę ładne, gęste włosy, bez rozdwojonych końcówek