Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-22, 23:15   #871
lovically
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Ja się chce i potrzebuje (słowo klucz, gdyby moje włosy nie widziały różnicy przy olejowaniu/nieolejowaniu też dałabym im spokój) to czas się znajdzie - jestem typem sowy i dodatkowo co rano dojeżdżam - u mnie odpada mycie włosów rano. Olej nakładam ok godziny 19/20, idę uczyć się, sprzątać, trzymam tak do 23/24 i myję. Później schną przez godzinę, ale u mnie pójście spać o 24/1 w nocy to normalka Samo nałożenie oleju to jakieś 3 minuty - wcieram w skórę głowy, reszta idzie na długość.
robię dokładnie to samo
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:16   #872
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Kto to jest Olga?
Prowadząca m.in. z tego filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=etP64Gt1lbU

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:20   #873
sznurperel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
mnie to zastanawia, że dziewczyny cudują z lokami żeby jakoś wyglądały, a mój chłopak myje je zwykłym szamponem z Ziaji, śpi w rozpuszczonych, diety też szczególnej nie ma, a ma zadbane loki za ramiona. a jak raz na ruski rok używa odżywki to wszystkie dziewczyny w okolicy chcą mu te włosy zmacać

ja olej nakładam zazwyczaj wieczorem, związuję w koka/warkocz, zajmuję się swoimi sprawami i po paru godzinach zmywam podczas prysznica. i nie widzę w tym nic dziwnego bo i tak siedziałabym w domu z olejem czy bez.

Może ma po prostu takie włosy? Moja mama farbuje od ponad 30 lat (teściowa straszyła, że wypadną, bo potrafiła nałożyć farbę po farbie w ciągu tygodnia ), nie doba o nie tak jak ją próbuję namówić a i tak ma naprawdę ładne, gęste włosy, bez rozdwojonych końcówek
sznurperel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:20   #874
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Prowadząca m.in. z tego filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=etP64Gt1lbU
Aaaa jeszcze nie kojarzę po imionach, dopiero zaczęłam oglądać, widziałam pojedyncze odcinki.
Nie przypadła mi do gustu...
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:22   #875
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Aaaa jeszcze nie kojarzę po imionach, dopiero zaczęłam oglądać, widziałam pojedyncze odcinki.
Nie przypadła mi do gustu...
Każdy lubi co innego. Mnie z kolei nie przypadła do gustu ta nowa blondynka, Karolina .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2014-02-22, 23:29   #876
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Każdy lubi co innego. Mnie z kolei nie przypadła do gustu ta nowa blondynka, Karolina .
Świat byłby nudny gdyby każdy zachwycał się tym samym Jeszcze nie dotarłam do tych odcinków

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=ZaevUGufWoE Ta szafa nawet spoko
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:32   #877
orzech_w_karmelu
Rozeznanie

Cytat:
Nie lubię vlogów szafiarskich. Nie chce mi się słuchać o ciuchach, przecież wystarczy rzut okiem, żeby wiedzieć co kto ma na obie. Dlatego preferuję zdjęcia.

Cytat:
Napisane przez NeedToFeelLoved Pokaż wiadomość
Bo szukam ostatnio takich pociesznych i naturalnych dziewczyn w stylu Saruni (tak z pierwszych jej produkcji) takiej troche żyjącej w swoim świecie może macie jakieś propozycje? Bo ja już nie moge ogladać tych lasek kolejnych kopi jak z fabryki, zawsze full make up i"wszystko perfekcyjne nawet się nie zająkne bo mówie jakbym prowadziła wiadomości"Chyba Madzik jest moim ideałem w tym momencie tak sie ciesze jak wypuszcza filmik
A boogie silver znasz?
http://www.youtube.com/user/boogiesilver/videos
orzech_w_karmelu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:37   #878
sznurperel
Raczkowanie

[/COLOR]http://www.youtube.com/watch?v=ZaevUGufWoE Ta szafa nawet spoko[/QUOTE]

Dziewczyna wydaje się bardzo sympatyczna, ale nie mogę przestać patrzeć się na to, co ma na sobie. W ogóle tego nie kupuję.
sznurperel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:37   #879
201607110949
Konto usunięte

http://www.youtube.com/watch?v=sffOEc5LwaM pielęgnacja twarzy u Maxineczki
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 23:44   #880
NeedToFeelLoved
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez orzech_w_karmelu Pokaż wiadomość
no ba atomówka z wysp. jaanki kendyl i te sprawy nie kręci mnie to ani ani

NeedToFeelLoved jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 00:18   #881
Cocodrillo
Raczkowanie

GG do Cocodrillo

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=sffOEc5LwaM u Maxi aktualizacja pielęgnacji twarzy (ładna bluzka )
tego jej nie można odmówić- cere ma pięną i nie cuduje z pielęgnacją. Czasem mniej znaczy więcej. W sumie widzę dużo podobieństw u siebie- ja rónież używam tego kremu z Clinique także potwierdzam, że jest świetny. Krem z Ziaji ten brązowy też używam ale tylko pod oczy na noc grubą warstwą- rano budzę się z super mięciutką skórą pod oczami.

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Kurcze muszę wyczaić gdzie przyjmuje ten fryzjer

Lubię filmiki Magdy Pieczonki, ale nie rozumiem trochę tego czemu każdemu ładuje ten korektor/ rozświetlacz z YSL pod oczy. Jak ktoś nie ma wcale cieni to OK, ale przy nawet lekkich cieniach pod oczami ten produkt się nie sprawdzi solo...

Cytat:

A to włosomaniactwo jest czasochłonne? Od kiedy?
Moim zdaniem jest- bo najpierw trzeba te wszystkie rewelacje przeczytać a nie każdy ma tyle czasu żeby wertować liczne wątki na wizażu i do tego blogi.

Ja niestety nie mam więc włosomaniaczką nie jestem chociaż czasem bym chciała...
Cocodrillo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 00:21   #882
Kelle1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cocodrillo Pokaż wiadomość
tego jej nie można odmówić- cere ma pięną i nie cuduje z pielęgnacją. Czasem mniej znaczy więcej. W sumie widzę dużo podobieństw u siebie- ja rónież używam tego kremu z Clinique także potwierdzam, że jest świetny..
Poważnie dobry jest ten AllAboutEyes? Chodzę wokół niego od pół roku ale żem skąpa to się wzbraniam..
Kelle1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 00:23   #883
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Kelle1986 Pokaż wiadomość
Poważnie dobry jest ten AllAboutEyes? Chodzę wokół niego od pół roku ale żem skąpa to się wzbraniam..
Ten krem jest tak zbójecko drogi, że mój wąż w kieszeni mnie kąsa, gdy tylko o nim pomyślę . Ale tyle osób go zachwala, że mam na niego ochotę .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2014-02-23, 00:41   #884
orzech_w_karmelu
Rozeznanie

Cytat:
Ten krem jest tak zbójecko drogi, że mój wąż w kieszeni mnie kąsa, gdy tylko o nim pomyślę . Ale tyle osób go zachwala, że mam na niego ochotę .
Nie masz czego żałować, krem jak krem.
Stary 2014-02-23, 02:33   #885
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Ja się spotkałam z pomysłem aby myć włosy płynem do higieny intymniej, gdy szukałam w necie sposobów na przetłuszczające się włosy - raz umyłam, ale miałam oklapłe strąki i zrezygnowałam :P
Ja miałam ten sam problem to też zaczęłam nim myć włosy, ale w końcu sobie darowałam i myję jedynie Babydream. W ogóle ostatnio mam nerwa na moje włosy i chyba zacznę znowu myć włosy drogeryjnymi szamponami, bo jednak jako tako wyglądają, a mimo tego że oleje i nakładam odpowiednie odżywki, zabezpieczam końcówki to nic nie daje, no po prostu włosy się zbuntowały. Może im teraz co innego odpowiada i muszą się przepościć
Cytat:
Ja zaglądam na jej blog, bo ogólnie interesuję się włosami i fachowymi opiniami na temat ich pielęgnacji. Ale...b.b. bardzo krytykuje włosomaniaczki i to w sposób bardzo niemiły, krytykuje osoby które mają od niej o 100 razy ładniejsze włosy. To co bunny ma na głowie to Wolę już słuchać rad kogoś, kto nie jest fryzjerem, ale ma ładne włosy
Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Racja, dla niej włosomaniaczki to zło wcielone, ciekawe czemu?
W sumie mam pewne podejrzenia.
A i pamiętam notkę złośliwą na temat Anwen i czytelniczek jej bloga, gdzie mocno przesadziła.
Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
przeczytałam jej komentarze po wspomnianym dziełem i zastanawiam się co włosomaniaczki jej zrobiły, że jest taka cięta.
Z tego co kojarzę, to B.B. poszarpała się w jakimś wątku z inną wizażanką i sobie nawzajem nieźle tyłki obrabiały typu epitety ,,tleniona blondyna,, że bzdury wygaduje itp. A jak to ją można bo przecież ona pomogła tylu dziewczynom, nawet radziły się jej dziewczyny, które zawiodły się na naturalnej pielęgnacji
Potem została zablokowana na wizażu no i BB się obraziła, na wizaż i na włosomaniaczki, a potem zaczęła wypisywać na blogu swoje notki, takie jakie wrzuciłyście na wątek.

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 03:05   #886
orzech_w_karmelu
Rozeznanie

Spać nie mogę, bezmyślnie klikam i natrafiłam na ciekawą wymianę zdań pod ostatnim filmikiem Bogusi:

Emilka Kwaśniak

Fajnie,że mieliście okazję spędzić razem walentynkowy dzień Bogusiu, trochę się tylko dziwię, że zależało ci na książce Pięćdziesiąt Twarzy Greya...słyszałam, że jest to książka epatująca wyuzdaniem, opisami seksu itp Też jestem wierzącą osobę i nie za bardzo rozumiem sens "wystawiania" się na takie klimaty...Nie chcę Cię krytykować,bardzo Was lubię oglądać itp Po prostu przyznaję, że byłam zaskoczona.

Martyna M-L

A co ma wiara do czytania książek o takiej tematyce?

gaja gaja

+Martyna M-L duuużo 

domciaIno

No wlasnie tylko slyszalas ze ksiazka epatuje wyuzdaniem i opisami sexu ale jesli jej sama nie czytalas to nie ma sensu sie wypowiadac o ksiazce o ktorej nawet pojecia nie masz. Ksiazka jest nudna jak falki z olejem a opis sexu? Prosze Cie jaki opis.... Ze ona sobie lezy przywiazana do lozka i jest jej cudownie bo tak fajnie dotyka ja ten caly Grey? No rzeczywiscie opis sexu .... nie polecam tej ksiazki, nie ma w niej nic czego nie wiedzialabym wczesniej to raz a dwa, spodziewalam sie wlasnie ze ta ksiazka bedzie taka jak napisalas ale niestety tam wiecej jest o milosci niz sexu czy jakiegos wyuzdania. A tak poza tym skoro jestes osoba wierzaca rozumiem jesli jetes zamezna sexu przed malzenskiego nie uprawialas? Albo nadal go nie uprawiasz? I tez nie wystawiasz sie w zyciu realnym na "takie klimaty"? A i tez sie nie zabezpieczasz lub nie bedziesz zabezpieczac bo w religii uprawiac sex mozna ale bez ZADNYCH zabezpieczen.

AniolNaResorach

dotykamy bardzo delikatnego tematu który wolałabym nie poruszać - z szacunku do przekonań innych ludzi.
Co do książki... chce ją przeczytać by przekonać się o co tyle szumu ? Jeśli chodzi o sex ... kochana w dzisiejszych czasach tv, internet, gazety i nie tylko epatują taką dawką sexu że raczej nie poruszy mnie to, ani nie zmieni moich przekonań 

Nanni

Dziewczyny może koleżanka wyznaję inną wiarę, ja jestem katoliczką i książki czytać mogę, ale każdy ma swojego Boga i widocznie dla Pani Emilki temat seksu jest ZAKAZANY. A książki też nie polecam, i nie ma tam nic wyuzdanego... 

Emilka Kwaśniak

+Nanni i Wiesz co, ja napisałam Bogusi komentarz, który starałam się pisać w języku szacunku. Chciałam ją po prostu o coś zapytać, o coś co mnie zaciekawiło i jest w jakiś sposób dla mnie istotne. Liczyłam na stabilną,życzliwą wymianę myśli. Komentarze, które pojawiły się pod spodem upewniły mnie w jednym...że nie warto. Po prostu nie warto. Tyle jadu, jakiś głupot w stylu, że uważam, że seks jest zakazany, domniemywanie, że się z mężem nie zabezpieczamy ze względu na religię itp Jakiś kosmos po prostu. Ale widać takie czasy, że można kompletnie człowieka nie znając zbluzgać go i zaszufladkować...

AniolNaResorach

+Emilka Kwaśniak
nie przejmuj się 

Emilka Kwaśniak

Dzięki Kurcze, za bardzo chyba takie rzeczy biorę do siebie...Na przyszłość jakby co wyślę wiadomość prywatną ;p Tym bardziej podziwiam Bogusiu, że dajesz radę prowadzić kanał napotykając tego typu obelgi. Też piszę bloga, ale tam jeszcze takich jazd nie ma. pozdrawiam!
P.S Czy mój komentarz Cię uraził?

AniolNaResorach

+Emilka Kwaśniak
trzeba mieć ogromny dystans i tolerancję dla ludzkich wypowiedzi... już się tego nauczyłam 

Nanni i

+Emilka Kwaśniak Proszę Pani, widzę, że nie rozróżnia Pani "bluzgów" i normalnej kulturalnej wypowiedzi, to Pani żyje w jakimś kosmosie, uznając, że kogoś obrażałam pisząc swój komentarz 
Stary 2014-02-23, 09:34   #887
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez katepew Pokaż wiadomość
Ja miałam ten sam problem to też zaczęłam nim myć włosy, ale w końcu sobie darowałam i myję jedynie Babydream. W ogóle ostatnio mam nerwa na moje włosy i chyba zacznę znowu myć włosy drogeryjnymi szamponami, bo jednak jako tako wyglądają, a mimo tego że oleje i nakładam odpowiednie odżywki, zabezpieczam końcówki to nic nie daje, no po prostu włosy się zbuntowały. Może im teraz co innego odpowiada i muszą się przepościć

Nie dla każdego jest ta naturalna pielęgnacja
Mnie tam nie robi, czy szampon ma SLS i inne cuda, bo nie mam problemów z włosami. Kiedyś, z każdego wątku na Wizażu, wyzierało się włosomaniactwo, mimo woli czegoś się tam nauczyłam... Sama byłam bliska zakupu szamponu bez SLS, ale ogarnęłam się, bo pomyślałam, że to niepotrzebne i wkręcam się w machinę. Nałożyłam raz olej, bo mam i używam do ciała, ale nie widziałam wielkiej różnicy, więc nie chce mi się w to dalej zagłębiać, bo po prostu mam dobre włosy i chyba lepsze już nie będą
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 09:38   #888
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość

Nie dla każdego jest ta naturalna pielęgnacja
Mnie tam nie robi, czy szampon ma SLS i inne cuda, bo nie mam problemów z włosami. Kiedyś, z każdego wątku na Wizażu, wyzierało się włosomaniactwo, mimo woli czegoś się tam nauczyłam... Sama byłam bliska zakupu szamponu bez SLS, ale ogarnęłam się, bo pomyślałam, że to niepotrzebne i wkręcam się w machinę. Nałożyłam raz olej, bo mam i używam do ciała, ale nie widziałam wielkiej różnicy, więc nie chce mi się w to dalej zagłębiać, bo po prostu mam dobre włosy i chyba lepsze już nie będą
Inna sprawa, że po jednym nałożeniu raczej nic nie zdziała cudów :P. Ale rozumiem, że nie ma co się bawić, jeżeli się ma dobre włosy
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 09:44   #889
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
Inna sprawa, że po jednym nałożeniu raczej nic nie zdziała cudów :P. Ale rozumiem, że nie ma co się bawić, jeżeli się ma dobre włosy
Hehe, domyślam się, że jeden raz nic nie dał, a do tego nie miałam doświadczenia w olejowaniu i nie mogłam włosów domyć Zestresowałam się i zrezygnowałam
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 09:57   #890
Munkaa
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=l22FehOq1NA makijaż u Babylailalov
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 10:50   #891
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katepew Pokaż wiadomość

Z tego co kojarzę, to B.B. poszarpała się w jakimś wątku z inną wizażanką i sobie nawzajem nieźle tyłki obrabiały typu epitety ,,tleniona blondyna,, że bzdury wygaduje itp. A jak to ją można bo przecież ona pomogła tylu dziewczynom, nawet radziły się jej dziewczyny, które zawiodły się na naturalnej pielęgnacji
Potem została zablokowana na wizażu no i BB się obraziła, na wizaż i na włosomaniaczki, a potem zaczęła wypisywać na blogu swoje notki, takie jakie wrzuciłyście na wątek.
fajne ploty siejesz nic z tego co napisalas nie jest prawda.
Stary 2014-02-23, 11:41   #892
Atenya
summer vibes;)

Alltheprettyfaces o micelu z Garniera

Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 11:43   #893
Cocodrillo
Raczkowanie

GG do Cocodrillo

Cytat:
Napisane przez Kelle1986 Pokaż wiadomość
Cytat:
Cytat:
Nie masz czego żałować, krem jak krem.
Ja uważam, że krem jest bardzo dobry i wart swojej ceny. Owszem jest on drogi, ale w porównaniu do innych kremów pod oczy wysokopólkowych jest chyba najtańszy z nich.
Oczywiście mówie tu o tej wersji Rich.

Mi latem udało się go dorwać w limitowanej edycji gdzie była podwójna pojemność czyli 30 ml praktycznie w tej samej cenie co 15 ml.
Dodatkowo ja nigdy nie robię zakupów w sephorze bez promocji- zawsze kupuje wtedy gdy są te akcje -20%, -25%. Ten krem oraz inne inne droższe kosmetyki staram się wyhaczyć podczas wyjazdów- np. na lotniskach w strefach bezcłowych albo bezpośrednio w Stanach bo tam ceny są już zupełnie inne.

Ale jak z każdym kosmetykiem, tak i z nim jest tak, że wszystko zależy od potrzeb naszej skóry oraz od oczekiwań.
U mnie się on sprawdza, bo mam niezwykle cienką skórę pod oczami, która bardzo łatwo się przesusza i przez to pojawia mi się taka siateczka maleńkich zmarszczek. Musze cały czas dbać o dobre nawilżenie tej skóry i wtedy problem znika. Ja mam 27 lat zatem moja skóra zaczyna domagać się już porządniejszej pielęgnacji.

Lekkie, kremowe albo żelowe konsystencje u mnie się kompletnie nie sprawdzają, więc potrzebuje kremu bogatego, gęstego, który jednocześnie nie będzie klejący i wchłaniający się wieki.
All About Eyes sprawdza się świetnie. Nie mam problemu z przesuszoną skórą pod oczami nawet pod koniec dnia, kiedy nosiłam grubą warstwę korektora (ze względu na bardzo widoczne cienie. Swoją drogą bardzo, ale to bardzo polecam korektor również z Cliniqua, również z serii All about eyes. Dla mnie rewalacja- zachwalany przez vogerki MAC pro longwear niech się schowa).

Dodam jeszcze, że odkąd używam tego kremu, a będzie to już dobre 2 lata, moja skóra pod oczami wygląda o niebo lepiej niż jak byłam sporo młodsza.

No i na koniec tylko jeszcze powiem, że jeśli ktoś oczekuje cudów po kremie pod oczy to raczej się zawiedzie, bo cudów po prostu nie ma- dlatego nie jest w stanie ich dokonać żaden krem.

Jedyną rzeczą stosowaną zewnętrznie pod oczy która u mnie uczyniła cuda były kolagenowe płatki pod oczy z Thalgo ale one nie są dostępne w sprzedaży detalicznej. Zabieg miałam robiony w salonie.

Trochę ten mój post brzmi jak reklama, ale bez obaw- nie jest nią
Cocodrillo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 11:44   #894
201607110949
Konto usunięte

Dziopy, pomocy, doznałam dzisiaj olśnienia i poszukuję kredki oraz cienia (mocno napigmentowanych i dobrych jakościowo) w kolorze zbliżonym do morskiego... Takiej głębokiej zieleni bez żółtych tonów tylko wpadającej w niebieski, zimnej. Gdzie szukać? Nic mi nie przychodzi do głowy... Może jakiś numerek Inglota?

Stary 2014-02-23, 12:13   #895
jeanne92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Dziopy, pomocy, doznałam dzisiaj olśnienia i poszukuję kredki oraz cienia (mocno napigmentowanych i dobrych jakościowo) w kolorze zbliżonym do morskiego... Takiej głębokiej zieleni bez żółtych tonów tylko wpadającej w niebieski, zimnej. Gdzie szukać? Nic mi nie przychodzi do głowy... Może jakiś numerek Inglota?
Tylko was podczytuję, ale może uda mi się pomóc Sprawdź Catrice Kohl Kajal, kredka nr 160 I Have a Green!, może ten kolor ci się spodoba

jeanne92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 12:16   #896
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jeanne92 Pokaż wiadomość
Tylko was podczytuję, ale może uda mi się pomóc Sprawdź Catrice Kohl Kajal, kredka nr 160 I Have a Green!, może ten kolor ci się spodoba
Dzięki, jutro akurat będę w Naturze to na pewno zajrzę
Stary 2014-02-23, 12:29   #897
mal00nie
Zakorzenienie

ktoś nas przyłapał

mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 12:31   #898
Kelle1986
Raczkowanie

Cocodrillo dzięki za opinię Też mam bardzo cienką skórę pod oczami i duże cienie więc może się jednak skuszę jak wykończę to co mam..
Kelle1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 13:44   #899
kathy8998
Rozeznanie

www.youtube.com/watch?v=j5iDlggObJo

Nie mogę słuchać tych zdrobnień: sosik, winko, kotlecik...
kathy8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 13:56   #900
orzech_w_karmelu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kathy8998 Pokaż wiadomość
www.youtube.com/watch?v=j5iDlggObJo

Nie mogę słuchać tych zdrobnień: sosik, winko, kotlecik...
Smaka mi narobił.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości