|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
taką etolę chcę zamówić w przyszłym tygodniu
![]() http://allegro.pl/szal-z-tiulu-zdobi...936764962.html |
|
|
|
#1023 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Wow! Sama robiłaś?
Cytat:
Uwielbiam staniki z tej firmy, są nie do zdarcia! ([nie]stety już w swoich nie chodzę bo ciąża wymusiła na mnie lekką zmianę rozmiaru )Cytat:
Cytat:
Super mucha! A TŻ potrafi zawiązać ?Gratuluję świadkowej! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
Jak Ci się podobają to bierz. Cytat:
I ta wersja bardziej mi się podoba.Cytat:
Pozwólcie, że w następnym poście zacznę na bieżąco mój dziennik z ostatniego tygodnia przed ślubem |
||||||||
|
|
|
#1024 |
|
Raczkowanie
|
Nie, moja koleżanka mi zrobiła
aż taka zdolna nie jestem :P
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1026 |
|
Rozeznanie
|
Uwaga uwaga, na 6 dni przed oficjalnie otwieram MÓJ OPIS ŚLUBU
Piątek, 21.02 Rano byłam na usg połówkowym podejrzeć lokatora mojego brzucha. Synek rośnie, cały i zdrowy Później pobiegłam do mieszkania po pieniądze i w te pędy na ostatnią przymiarkę sukni. Czekała na mnie gotowa w salonie. Jeszcze ostatni raz ją włożyłam, jest super! Rozliczyłam się, panie zapakowały ją elegancko i odłożyły na popołudniowy odbiór. Wróciłam do domu, spakowałam ostatnie bibeloty, ogarnęłam otoczenie i czekałam na telefon od TŻ, że już wraca z pracy. Podjechał pod blok, spakowaliśmy graty (ale było stresu, czy spakowane buty ślubne, biżuteria, kartki dla księdza, umowa na obrączki i inne dokumenty , 100 razy sprawdzane), pojechaliśmy odebrać suknię. Jakoś mi się smutno zrobiło, że już się rozstaję z paniami pracującymi w salonieNo i... w drogę! W drodze TŻ zaczął marudzić, że coś go gardło boli. To nie przepowiadało jeszcze najgorszego. Przywiózł mnie do rodziców, pojechał do siebie, dobranoc. Sobota, 22.02 Ten dzień postanowiłam spędzić w domu, coś posprzątać, uporządkować. Wysłałam TŻta samego do miasta po odbiór obrączek, bo mi szkoda było czasu. Aha, jasne. Zadzwoniła krawcowa, do której wybierałam się w poniedziałek przy okazji planowanego spotkania z DJem, że jest gotowy mój płaszczyk ślubny i mamy sukienka z żakietem i wolałaby dziś, bo kasa by jej się przydała. To pojechałyśmy. Płaszczyk wyszedł super! Ale było śmiechu, jak spotkałyśmy u krawcowej moją przyszłą teściową, która też wróciła do PL na nasz ślub w piątek w nocy po kilkumiesięcznym wyjeździe Później pojechałam z mamą po zakupy, wróciłyśmy i w sumie cały dzień rozwalony. Dzwonię do TŻta popołudniem, zapytać czy wpadnie jeszcze do mnie na chwilę, bo wieczorem miał, prostym językiem ujmując, schlać się z kumplami w ramach kawalerskiego. Oświadczył mi, że w ciągu dnia go rozłożyło i... leży w łóżku z anginą ropną Był u lekarza, antybiotyk i zakaz ruszania się z łóżka przez co najmniej 2 dni. Ciekawie się zapowiada najbliższy tydzień. Mimo wszystko jestem dobrej myśli
|
|
|
|
#1027 |
|
Zadomowienie
|
mojakaren - tak! To ten! Mam już 2 ślubne staniki z esotiq, ale ten jest taki śliczny... Jak moja suknia "sie skróci" to zabieram go na przymiarkę
![]() Ines dziękuje ale Ci zazdroszczę, ze juz tak niedlugo będziesz żoną..! Oby tylko TŻ do slubu wyzdrowial!
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2014-02-23 o 08:09 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1028 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak już zamówicie i przyjdą, proszę pochwal się/daj znać jak z ich jakością i wykonaniem i czy napewno rozmiarówka ze strony odpowiada tej realnej ![]() Napewno większości znas takie info się przyda ![]() Cytat:
![]() A pomysł z torebką jako prezentem, bardzo dobry ! Ja chyba byłabym na jasną, żeby nie było za czarno Cytat:
Szkoda, że nie jest ciut bardziej pomarańczowa, bo aż żal jej nie wykorzystać !Super, że świadkowa załatwiona Tym bardziej, że tak wsystko pozytywnie ![]() Cytat:
![]() Fajna ta promocja ![]() Cytat:
Komplet Chwyciłaś się na promocję drugi komplet za 2 zł ?
|
|
|
#1029 | ||||
|
BAN stały
|
Hej dziewczyny
Oświadczam, że mimo, że nie mam głosu, nie mogę gadać, przełykać i ogólnie od 10 dni jestem jak z krzyża zdjęte to wczoraj rozdaliśmy 17 zaproszeń!! A w piątek 2 Dzisiaj jedziemy rozdać jeszcze 2 i w poniedziałek idę chyba na L4, należy mi się, bo do anginy chyba doszło mi zapalenie oskrzeli przez zaniedbanie się Ale jestem z siebie dumna bo mam już potwierdzine 50 osób I doprosiliśmy jeszcze trzy pary ![]() Cytat:
Bardzo się cieszę, że masz kogoś zaufanego!!![]() Cytat:
Bardzo mi się podoba (i normalna modelka jest )Cytat:
(jakbyś nie wiedziała nie? )Cytat:
![]() I łączę się w bólu z TŻ, też mam anginę i... już mnie 10 dni trzyma, więc niech się kuruje!!!!!! |
||||
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Enzunio 17 jednego dnia???? Nie, mistrzyni!!! Zdrowka kochana!!
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1031 |
|
Rozeznanie
|
jestem na etapie szukania cukierni, która zrobi mi muffinki + mini tort, ciasta na sale i paczki.
Jaki planujecie smak tortu? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Śniło mi się dzisiaj, że przymierzałam sobie moją suknię. Była taaaka piękne
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#1033 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
mi ostatnio pani pow ze muffinki jako tort wypadaja slabo.. pani z cukierni.
ale ja i tak chyba chce taki wlasnie tort ![]() Sent from my GT-I9070 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwila mialam powódź w pracy... Cos sie stalo i woda mi ciekla z jakiejś rury pod zlewem i zalala mi pol pomieszczenia... Misialam bawic sie w hydrauliko-elektryka, bo zalewala kable od zasilania bojlera... Koszmar jakis
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1036 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
nie udziałałam się przez ostatnich kilka dni bo mnie tez rozłożyła choroba ; (na szczęście już jest lepiej przez piatek i sobotę mieliśmy nauki w kościele -kolejna karteczka już jest pytanie do dziewczyn ktore mają okrągłe stoły na weselu - młodzi też mają swój okrągły stół czy siedzą przy jakimś innym?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1037 | |||
|
Raczkowanie
|
Ja na pewno w domu i to jedne z kryterium przy poszukiwaniu fryzjerki
![]() ![]() ![]() Super![]() Cytat:
może będę szukać czegoś w tym stylu też![]() Cytat:
trzymam kciuki za zdrowie TŻ ![]() Cytat:
gratuluje![]() A my jeszcze nie mamy zaproszeń dostałam projekt ale nie do końca mi sie podobał i poprosiłam o zmiany w kilku miejscach mam nadzieję że teraz będzie lepiej. No i zamówiliśmy tą limuzynę do ślubu ewentualnie wymienimy na hamera o ile jego czerwień będzie znośna albo zostanie ostatecznie przemalowany:P ale cieszę sie niezmiernie że mamy wkońcu to autko do ślubu załatwione bo TŻ się straaaasznie z tym ociągał..
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla świadkowej Inez, zdrówka dla twojego tż Enzunio, tobie również zdrówka życzę ![]() ja dziś umieram po wczorajszym spotkaniu z koleżanką....
|
|
#1039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
We 4 (my+świadkowe), albo w 6 (my+świadkowie+ich osoby tow). Widziałam fotki jak młodzi też siedzieli przy okrągłym i nie podobało mi się - nie wyróżniali się.Ale super to czytać!!! Powodzenia, duuuużo spokoju i zdrowia dla TŻ! Cytat:
|
|
|
#1040 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 17 zaproszeń! Idziecie jak burza! Ja wczoraj (a właściwie już dziś) zamówiłam dla TŻta czerwoną muchę - identyczną grafitową już dostał i mu sie podobała, teraz będzie czerwona ![]()
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2014-02-23 o 09:47 |
||
|
|
|
#1041 |
|
Winter is coming
|
Ines ale fajnie czytać relację
Niech chłop zdrowieje!Ty enzunio też zdrowiej, idź na zwolnienie, z zapaleniem oskrzeli nie ma żartów. Mój chłop tak się załatwił rok temu, że 3 miesiące był chory. Moja przyjaciółka wczoraj przyznała, że zaplanowała mi już panieński. Aż się boję, bo to wariatka
|
#1042 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
6 osob przy prezydialnym ![]() Widze, że zamówiłaś ten promocyjny welon z butterfly chyba też go dzisiaj zamówię ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wesele ta mucha?? Tez o czerwonej myślę, jednak bardziej sie skladaniam ku czarnej/ ivory, i tylko czerwonym goxdziku w butonierce.. Cytat:
Dziewczyny, myslicie ze na wesele 60 osob 2 x whisky 0.7 styknie? Czy lepiej 3 ?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W razie co to mam w zanadrzu lepszą świadkową, ale ta pierwsza nie wiem kiedy się zdecyduje czy przyjedzie czy nie. Ogółem ciężka sytuacja.
|
|
|
|
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie chcemy zeby zostalo za wiele bo my whisky nie pijemy, a mamy kilka wyjatkowych egzemplarzy do poczestowania gości u nas w domu a na wesele kupimy zwyklaki, czerwonego JW Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1048 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
1. młodzi siedzą przy stole prostokątnym, tradycyjnie "pod ścianą" , przeważnie w 6 osób - Młodzi + świadkowie + ich osoby towarzyszące. 2. młodzi siedzą przy okrągłym stole na środku sali. Nie wiem które rozwiązanie wybierzemy. Z jednej strony nie po to decydujemy się na okrągłe stoły, żebyśmy sami siedzieli przy prostokątnym, szczególnie że wtedy siedzimy troszkę jak na wystawie i niezbyt mi się to widzi. Porozmawiam z moją dekoratorką i pewnie wybierzemy jednak opcję okrągłego stołu inaczej, bardziej "bogato" przystrojonego, tak że będzie z daleka widać który to stół PM ![]() Ja w ogóle jednak boję się tych okrągłych stołów, że to zły pomysł Nigdy nie byłam na weselu z okrągłymi stołami, troszkę się tym martwię. Na szczęście w każdej chwili można zmienić ustawienie i wybrać jednak stoły prostokątne moja sala pięknie wygląda ze stołami okrągłymi i dlatego je wybraliśmy ale boję się, że ludzie się nie będą bawić i jakoś podzielę towarzystwo
|
||
|
|
|
#1049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ines3037200 zdrówka dla przyszłego męża! Cytat:
![]() Cytat:
ale że tyle osób już zaproszonych i potwierdzonych - szacun!
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zaproszenia z allegro jak zamawiałyście to jaką gramaturę? 250 chyba starczy?
chyba ze polecacie jakiegoś sprzedawcę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

Uwielbiam staniki z tej firmy, są nie do zdarcia! ([nie]stety już w swoich nie chodzę bo ciąża wymusiła na mnie lekką zmianę rozmiaru
)

tam mi będzie wygodniej
ananasowo - limonkowy
klask i:
ale Ci zazdroszczę, ze juz tak niedlugo będziesz żoną..! Oby tylko TŻ do slubu wyzdrowial!
30.08.2014

W razie co to mam w zanadrzu lepszą świadkową, ale ta pierwsza nie wiem kiedy się zdecyduje czy przyjedzie czy nie. Ogółem ciężka sytuacja.