|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() Super wiadomość ! Cytat:
![]() W ktorym szpitalu rodziłaś ? [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45289788] Dorka chora :/ kaszel okropny, katarzysko, na razie bez temp. ale noc przespała leżąc na mnie prawie całą. Jutro miałyśmy do neuro do kontroli, to muszę przesunąć. .[/QUOTE] Zdrówka ! Cytat:
![]() Czekamy na fotencje ![]() Hejka ![]() Umieram, dziś jak co dzień od kilku dni boli mnie żołądek i mnie mdli, nie wiem co się dzieje ale po każdym posiłku tak się czuje, okropność, chyba czas do lekarza.... ![]() Wczoraj miałam piękne plany wieczorem posiedzieć przed kompem coś popisać, ale Blanka miała inne. Zasnęła w łóżeczku u siebie a potem budziła się po godzinie co chwila i tylko na rękach się uspokajała, więc wzięłam ją do naszego łóżka i tam poległyśmy obie, potem w nocy się obudziła z takim krzykiem że dopiero po jakimś czasie się uspokoiła, chyba ząb ![]() W ogóle to muszę pochwalić moje dziewczę, wczoraj była bardzo pomocna . Odkurzała razem ze mną, jak ja odpoczywałam to brała odkurzacz i robiła "szuu, szuu", potem zobaczyła jak tż czyścił swoje buty więc poszła i przyniosła też swoje buciki wzięła szczoteczke i też szorowała ![]() ![]() Dzisiaj piękna pogoda była , byliśmy na długim spacerze , Blanka zachwycona ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Za nocny wpis przepraszam ![]() ![]() Poszalały, cała jedna strona przez dzień ![]() Bokeh, czekamy na zdjęcia i super, że zabawa się udała ![]() Silver, ładne ![]() ![]() Lenova, Pola też lubi podkładać do pieca, ale na razie tylko dogląda ![]() Chyba się doczekałam początków mamizmu ![]() ![]() Przy pisaniu tego posta już była u mnie z 6 razy, tż ją ciągle bierze, a ona mu ucieka ![]() Acha, i jak mówię jej, żeby dała mi buzi, to ona tak się uśmiecha z otwartą buzią i przykłada mi do nosa ![]() ![]() Spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |||
Rozeznanie
|
Hej dziewczęta!
Tz ogarnął z rana mój i swój rower i pojeździłam dziś sobie. Ale było super ![]() ![]() Dobrze mi zrobił ten wypad. Byłam już po treningu, więc fajnie się dziś dodatkowo zmachałam ![]() Poza tym tz nauczył dziś Młodą pokazywać kwiatki i mówić "kwiatek" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Super, że Oliwka już tak ładnie mówi! [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45289788]Też chcę przepis na bułeczkę Meneq, jakkolwiek to brzmi ![]() A propos, kiedyś znajoma podrzuciła mojej mamie kotkę, maleńką, jakieś 2 mce. Gadam z kumplem (żonatym!), który uwielbia koty i całkowicie spontanicznie wypaliłam: chcesz zobaczyć moją kotkę? ![]() Dorka chora :/ kaszel okropny, katarzysko, na razie bez temp. ale noc przespała leżąc na mnie prawie całą. Jutro miałyśmy do neuro do kontroli, to muszę przesunąć. [/QUOTE] I co? Chciał zobaczyć kotkę? ![]() ![]() Zdrówka dla Dorotki! Cytat:
![]() ![]() Mycha też dziś odkurzała z tatą ![]() A, i jeszcze: Fewciu - jak impreza? Zjedli wszystko czy można wpadać? ![]() Mika - fajnie, że już w domku! Super!!! Debrah - okropna sytuacja, dobrze, że nic się nie stało! A co do ubierania - samodzielna ta Twoja dziewczynka. Moja jak nie przeszkadza, to się cieszę ![]() Pstryczku - niezły agent z tego Twojego Kubusia. Paluszki rządzą ![]() Nancy - brawa dla tz za przygotowanie pyszności. Mój też właśnie gotuje, tzn. ma przerwę, bo polazł po masło, bo mu zabrakło. W sumie nawet nie wiem, co będzie, wiem tylko, że coś podobnego do tego, co jadł przedwczoraj w knajpce indyjskiej. No zobaczymy. Ufam mu (pod tym względem) ![]() MaJulMi - fajnie Wam na tych Kanarach! A co do @ i karmień - ja karmię w dzień raz, czasem dwa, w nocy przeważnie dwa (lub milion, jeśli jest kiepska nocka, ale to rzadko) i nadal nie mam okresu. A, no i kciuki za starania o następnego bobasa ![]() Hope - zazdroszczę basenu. Często jeździcie? Meneq - dobra kobieto, tak, to o nas chodziło z tymi warzywami. Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misiaeel - zdrówka! Bokeh - fajnie, że wesele udane dla Was! Czekamy na fotki ![]() Silver - świetne ciuchy! Ja mam Tesco pod nosem, ale dział z ciuchami jest jakoś mega okrojony. Muszę zajrzeć. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
hej kochane!
za chiny ludowe nie nadrobię was ![]() Wybawiłam się i odchamiłam przez ten tydzień z kuzynką za wszelkie czasy, eh, już mi się tęskni ![]() Dzisiaj Pietraszko nam stracha napędził niesamowitego, prawie 40st gorączki!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze dzisiaj tylko z małżem powylegujemy się przed BB (insolito ![]() ![]() ![]()
#4715 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() No i byłam z Dadolinem i moimi rodzicami ![]() ![]() ![]() ![]() Ultra, na słowację mam 15 minut z domu rodzinnego, to się często jeździło i teraz też planujemy częsciej ![]() Meneq co do sztućców fajne owszem, ale ja mam wrażenie że one wymuszają trochę lateralizację u dziecka, dlatego ich nie wzięłam ![]() ![]() Bokeh, to jednak na dwa dni zostaliście? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
heja...jestem..TĘSKNICIE? ???
![]() ![]() zdycham..chora jestem.... ![]() Mika świetne wieśći!!! zdrówka! nowa mama??? MaJulMi??? ![]() ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | ||
Zakorzenienie
|
Samsung cośtam cośtam Trend
![]() pięknie będzie w nich Darii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdrówka życzę ![]() Kubulek śpi, mieliśmy dzis debiut prysznicowy (mamy wysoki brodzik) ale Kubie się nie podobało ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Nancy..my już dawno pod prysznicem..czasem wkłądamy malutki basenik dmuchany..ale wiesz, my mamprysznic długi na 140x90 cm...wchodzimy czasem w trójkę
![]() Dziewczyny odnośnie spacerówek....PSTRYKU-wiem, że masz tez TUTKA GRANDERA...kupujecie/liście drugą spacerówkę?? Bo ja się zastanawiam czy nam potrzebna..czy nie?? mamy jakąś byle jaką parasolkę-ale to tylko gdzieś na miasto jak ruszymy..bo tu u nas i na wyjazdy to lepszy wózeczek z porządnymi kołami...ale pytanie czy wart rozejrzeć się za spacerówką lżejszą??
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | ||||||
Zadomowienie
|
Kupiłam młodemu buty
![]() ![]() ![]() ![]() Szaja, zdrowia dla Dorotki ![]() [QUOTE=pstryczek84;4528847 6 bo dobry kamuflaz to podstawa Pstryczkowa - postrach szkoły :[/QUOTE] Właśnie, bo ja to nic nie mówiłam, że też się Ciebie trochę boje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Śliczne ![]() Cytat:
Podejrzane te Twoje dolegliwości ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Fajne takie całusy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zdrowia dla Piotrusia ![]() Coś się cackacie z tym serialem ![]() ![]() ![]() Ale mnie wkurza jak nie mogę wysłać wiadomości bo za dużo grafiki
![]() |
#4720 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No właśnie, Fewciu, jakieś resztki nam, niegodnym, zostawiłaś? ![]() Cytat:
no to oby zęby! Cytat:
to tak jak Dorka ostatnio też najpierw buczenie a potem szał ![]() Cytat:
sknicie, sknicie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
e nie, jeśli macie zwyklaka a na co dzień duże koła to ja bym przy tym została, też tak mam ![]() --------------- A czy ja wam pisałam, że Dorka ma już 8 zębów? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do spacerówek my mamy Tako Laret i póki co nam wystarcza ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 | ||
Rozeznanie
|
Hope - fajnie, że tak blisko na Słowację macie. Mam miłe wspomnienia z tego kraju (niejedne studenckie wakacje)
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Może pierwsze koty za płoty? Może woda za zimna/ za ciepła? Kciuki, by jutro było lepiej! Insolito, nie, nie byliśmy z Julią. Najpierw tz był, potem ja. Młoda dziś tylko spacer zaliczyła. I bujanie na huśtawkach. Ze mną ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
w ogóle to musicie mnie dziewczyny poratować
![]() mamy niedługo roczek i wszyscy pytają, co kupić Kubie a my nie mamy pomysłu, dziadki dadzą kasę ale chrzestni to sa młode osoby i nie chcemy ich prosić o nie wiadomo jak drogi prezent... A chcielibyśmy coś fajnego, czym Kuba mógłby się trochę pobawić. Pomożecie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- szaja my też mamy 8 zębolów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45296709]
A czy ja wam pisałam, że Dorka ma już 8 zębów? ![]() ![]() ![]() Jak Dorka w dzień? ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
dołączamy do 8 zębowych, dolne dwójki wylazly obie
![]() foty są ale marne, bo obiektyw parował momentalnie |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Z tego, co pamietam: Zdrowka dlaDorki szajowej! Neti, wracaj! Nancy, ![]() I TZ tez naleza sie brawa, spisal sie na medal ![]() Fewciu, jak impreza? ![]() ![]() insolito, pokazuj butki ![]() tress, pytalas o pociag - my jechalismy 2x kuszetka. Nie bralismy wozka ze soba, nasza kolumbryna nie mialaby szans, zeby sie tam zmiescic (wtedy bagaze innych ludzi by sie nie zmiescily). Ale Lady zdaje sie jechala z wozkiem (?). Mika, super wiesci!! ![]() hope, fajny wypad na pewno zaliczyliscie ![]() Ultra, bylas na basenie z Julka w G.? I wiecej nie pamietam, wybaczcie ![]() Dziekuje za wszystkie odp odnosnie rajstop. Widze, ze zdania sa podzielone z przewaga na czarne ![]() Ja jeszcze sama nie wiem... Pewnie zdecyduje w poranek przed chrzcinami ![]() Czy wyscie zwariowaly z komentarzami o mojej figurze? ![]() Ogolem moze nie jest tak zle, ale brzuch wola o pomste do nieba ![]() Dalej nie waze tyle co przed ciaza :/ Malo mnie ostatnio, bo Kuba doskonali chodzenie przy lozku/meblach ![]() Obecnie jest szal na chodzenie wzdluz lozka, potem przechodzi do biurka, okrąża krzeslo i magicznym sposobem jest przy komputerze, a tam molestuje przyciski power i reset ![]() Nauczyl sie schodzic ze stania do parteru i skonczyly się jęki, kiedy chce zejsc, a nie wie jak i mama musi wszystko rzucic, by go uratowac ![]() A dzis nauczyl sie otwierac drzwiczki od pralki i sterczy przy niej non stop ![]() I przeszedl dzis pol pokoju ze stolikiem (mamy taki leciutki z ikei) jako pchaczem ![]() Wiem, Wasze dzieci robily to 3 lata temu :P Musze sie pochwalic - Kuba zawsze je butle u nas na lozku. Dzis wpadlam na pomysl (rychło w czas ![]() I wyobrazcie sobie, ze Kubus wyduldał butle do dna, ja zamienilam ja szybko na smoczek, a moj kochany odwrocil sie na boczek, przytulil do maskotki i zasnal w 20 sekund moze ![]() CZWARTY raz w zyciu zasnal sam na noc ![]() Moj Kubus cyckoholik ![]() Pewnie niemaly wplyw ma na to tylko jedna drzemka - od 12 do 13-30. Potem juz nie spal, bo kolezanka mnie odwiedzila, a Kuba bardzo towarzyski sie zrobil ostatnio. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-02-23 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
macie basen ale bardzo niewyraźne zdjęcie niestety, jak reszta no i gratis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
nancy, u nas sie nikt nie pytal co kupic :/ Kuba dostal ubranka, poduszke (??), bączka, czekolade (:/), maskotki i pieniadze (od osob z mojej strony, nie mogli przyjechac).
Od chrzestnych stolik edukacyjny (tu akurat trafili). Od tescia nic, bo wiecie, ze on nie uznaje zabawek dla takich MALYCH dzieci? Powiedzial, ze on dopiero kupi jak Kuba bedzie wiekszy, jakas kolejke.... Wg niego bez sensu kupowac zabawki, skoro dziecko pobawi sie 5-10min i zmienia obiekt zainteresowan. Tesciowa w sumie podobnie uwaza, dlatego kupila ciuszki. (a na swieta Bozego Narodzenia rajstopki...) |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a w ogóle to jak wystroisz Kubusia? insolito książeczek ma sporo ale w sumie kolejna mogłaby być ![]() klocki clemmy też zachwalałyście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | ||
Zakorzenienie
|
jak to zobaczylam to od razu pomyslalam o Tobie
![]() ![]() http://demotywatory.pl/4293606/Niedziela-rano zdrowka! tesknimy ![]() Cytat:
kupilam uzywke yyyyyyy, nie pamietam nazwy, cos w stylu tutka ale to tak tylko po podworku, u nas nie ma kostki, zwykle błoto po kolana ![]() ![]() nowke kupimy tylko wlasnie zwykla parasoleczke, taka na miasto, szybkie zakupy i tyle... drugiej spacerowy nie kupujemy, nie ma sensu, tutek jest ok, daje rade... ps.jaki macie kolor? ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45296709] A czy ja wam pisałam, że Dorka ma już 8 zębów? ![]() ![]() u nas dalej 6, tak wiec zebowa teoria meneq poszła w pisdu ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() hope-ale fajnie.... ![]() nancy - ja jakbym znala przyszlosc to na urodziny poprosilabym o pierdyliard ksiazeczek ze zwierzatkami ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- A Pola padła w połowie butli, miała drzemkę 11-12, do 17 2 godz. na dworze i o 20.30 już spała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale z drugiej strony, kiedy były chrzciny Kuby to Jego prababcia (moja babcia) pytała mnie, co kupić Kubie, ja jej powiedziałam, że nieważne co, ważna jest jej obecność (babcia ma 80 lat i nie wiadomo, czy dożyje kolejnego prawnuka). Okazało się, że miała na ten cel odłożone pieniądze ale skoro ja powiedziałam, że nie trzeba nic to pieniądze dała wnusi swojej (Beatce - 31-letniej starej pannie, która od 12 lat STUDIUJE ale nie pracuje) a Kuba dostał od niej na pamiątkę świeczkę z tekturze :/ dziwne to podejście teściów co do prezentów, zarówno moi jak i tż rodzice mają fioła na punkcie zabawek dla Kuby (na święta od mojej mamy Kuba dostał garnuszek na klocuszek, magiczny pędzelek, biedronkę co chodzi, ciuchy, skarpetki, książeczki). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | ||||
Zadomowienie
|
Coś Deli nam wcieło i Laurki też niema
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, te mrożą zupki przed podanie wystarczy je zagrzać czy trzeba zagotować?
![]() |
#4734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak mnie mój mąż wkurza.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do teścia i teściowej - a zwłaszcza teściowej - no to trochę... bez sensu myślenie? No fakt - dziecko się pobawi 10 minut i chce coś innego, ale po jakimś czasie wraca do każdej zabawki, więc to nie jest jednorazowa sprawa przecie. ![]() A rajstopki na Boże Narodzenie to w ogóle bez komentarza... ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-02-23 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Pola na święta od żadnych dziadków nic nie dostała, a na roczek tylko od rodziców tż - pampersy, a moi rodzice nie dali nic, bo się dołożyli do imprezy. I nie widzę w tym nic złego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | ||||
Zakorzenienie
|
śliczne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzisz, myślę, że ta "nieumiejętność zajęcia się sobą i chcenie na rączki" to był zaczątek mamizmu ![]() Buziaki sa przeurocze, u nas najpierw były takie jak u Was, z otwartą buzią, a teraz zamyka, w dzióbek usta daje i z dźwiękiem "cmok" - miodzio <3 Cytat:
![]() Znam to bo moja Amelcia właśnie tak odchorowuje każdy! ząb - mega gorączka i spanie na mamusi. Cytat:
Książeczki? Pierwsze auto, jakieś takie większe rozmiarowo, jeśli miejsce macie? hm hm hmmmmmm uruchomiłam oprogramowanie kombinujące - jak mi coś wpadnie do głowy jeszcze - napiszę zaraz. --- A my spędziliśmy dzień na długim parkowym spacerze + placu zabaw, a potem poszliśmy do małego CH (Solvay). Amelcia dużooo na nóziach tuptała, cały czas chciała chodzić, ale przewraca się czasem z tych zimówkach - nie wiem czy to kwestia tych konkretnych butów czy braku wprawy w chodzeniu w bucikach w ogóle - jak chciała szybciutko podbiec to czasem pad na pupę był. Na placu zabaw zachwycona dziećmi, uśmiechy rozdawała. Nie lubi się hustać za bardzo boi się chyba. Na topie chodzenie było. W CH jeszcze lepiej - równe podłoże, podłoga - hulaj dusza. Chodziła non stop, od razu ją z Tuli wyjęłam i dreptała. Co by nam dziecię nie zwiało to większość za rękę z Tż - żeby nie właziła do sklepów i nie robiła demolki. Ale ona ładnie podaje łapkę jak jej się powie "daj rączkę" więc luz - bunty pewnie dopiero przed nami ![]() Nie właziliśmy do sklepów, tylko do jednego 5-10-15 bo chciałam na czapeczki wiosenne popatrzeć - nic godnego uwagi nie było i szybko wyszliśmy bo moją córką ciekawiła obrzydliwa bluza z Monster High, taka dla większej dziewczynki ![]() Docelowo do CH poszliśmy na kawę szybką, bo mamy tyle czasu dla siebie do kot napłakał (ja ostatnio co tydzień w szkole w weekend, tż soboty pracujące, w domu po 18..). Dziećko siedziało w takim kąciku dziecięcym małym, płotkiem otoczony był, obok stolika. Zjadła wafla od loda ![]() Potem było śmiesznie bo szła obok kawiarni i były lody na gałki w boksie z szybą - a dziecko co? Staje przy tym, paluszek do góry i "chciem, ja chciem" (jak zwykle, bo to przecież słowo ulubione, po milionpińćset razy na dzień używane) - a Pani za ladą " To które dajemy ? " ![]() Dodam, że dziecię moje lodów na oczy nie widziało póki co. Nie wiem o co cho, widać coś się spodobało. "Matka-która-nie-zna-umiaru" ( ![]() ![]() Ale chyba puzzelki schowam, poczekają, bo mamy taki obrazek - wieś, od 2lat, z Czuczu - Szaja - to są dobre puzzle? A jakie byś poleciła dla maluszków i od kiedy można z puzzlami próbować? Czy to jest taka sama umiejętność jak wrzucanie do sortera różności - tzn wymaga umiejętności kategoryzacji? Czy jeszcze czegoś? Bo, że teraz trochę za mała to wiem, bo puzzle duże rozmiarowo, ale jednak 28 części. Poczekają na swój czas, chociaż się podobają już teraz, daje nam do rąk i czeka żeby ułożyć. Boże, znów elaborat. Przepraszam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ile ludu na pasku, a cichą siedzą ![]()
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() weekend minął ani fajnie ani nie fajnie, jakoś tak spędzilismy go razem, a w sumie obok siebie ![]() ![]() nie będę oryginalna - bardzo fajna sukienka i jakie nogi fajne ![]() Cytat:
![]() dobrze, że się udało już wyjść ![]() dobrze, że tylko tak to się skończyło; sama mam labradora i wiem, jakie to są szajbusy - nawet jak chcą tylko się bawić, to swoim ciężarem mogą zrobić krzywdę; zazdroszczę ![]() ja czekam już od świąt i chyba się nie doczekam ![]() Cytat:
![]() super, że się udała imprezka ![]() no i Hania dała radę, Ty dałaś radę... Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.