|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
uwielbiam pora - w każdej postaci 2. zaiste 3. otóż to! Ja dziś macham znad soku warzywno-owocowego - seler marchew jabłka i zielona pietrucha - wyszło pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyszne Wiem, że to trochę marnotrastwo błonników itp wartości, że wyciskarka lepsza zdrowsza, ale mnie na nią nie stać, i wychodzę z założenie że lepiej jak wypiję taki sok z uwielbieniem niż mi zgnijo warzywa w lodówce bo na surowo nie lubię |
|
|
|
|
#242 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję ze będziesz zadowolona Cytat:
) Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znad syfu po imprezie i zmęczenia ![]() Poszłam spać o 6 rano, wstałam o 9 bo mi się goście którzy zostali na nocleg obudzili no więc trzeba było imprezować dalej ![]() Impreza wczoraj była fajna, polecam silent disco jako ciekawostkę przyrodniczą, mimo że nie tańczę to mi się podobało
|
|||||
|
|
|
#243 | |
|
Nindżopesz
|
Macham znad balkonu odpicowanego na wiosnę i umytych okien. To co tam zapowiadali odnośnie śniegu?
Cytat:
2. jakieś wyciszone? Może być fajne
|
|
|
|
|
#244 |
|
To ja :)
|
Muszę sobie kupić krem pod oczy i na powieki najlepiej też... Do suchych, pomarszczonych i sinych oczu... Miałam Dermikę Gold24, bo znajoma miała dojścia do fabryki i było taniej, ale dojścia się skończyły i nie wiem, co teraz wybrać
|
#245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak wiesz zbieram Wasze foty balkona i Behcia Jestem jak psychofan ale wyjąwszy krzesła , bardzo podoba mi się Twoja ręka do urządzania wnętrz (i zewnętrz) Ściskam Neskę (jak tam koth?) Betty i Szatą brak słów dziewczyny przerobiłam podobne sytuacje i zwyczajnie nie mam słów)z pozytywów - widziałam dziś sobowtóra Betty - kurcze, to jest uroda! Taka oryginalna, dziewczyna była kompeltnei inna niż reszta ulicy, zero sztampy, jakby się urwała z Paryskiej albo Nowojorskiej bohemy. Nie mogłam się przestać gapić. Na szczęście siedziałąm w aucie - jak stalker
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-23 o 18:23 |
||
|
|
|
#246 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#248 | |
|
|
Cytat:
Kotekowe niebo to miejsce, do którego i ja bym kiedyś chciała...
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#251 |
|
Nindżopesz
|
Nesko
![]() Co by tu... Idę zajrzeć do barku... EDIT: i znalazłam wino z ume
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-02-23 o 20:21 |
|
|
|
#252 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
ale, ale... Zainwestowałam 6 zł w spryskiwacz do kwiatków. W nocy wstałam dwa razy jak kot wskoczył gdzie nie powinien aplikujac psika i kładąc się spać z powrotem, więcej nie musiałam. A w dzień widzieliśmy jak się szykował do skoku po czym zrezygnował i został na podłodze, mądry kotek ![]() H. dziś go głaszcze i bierze na ręce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tez powinnam. wydalam sie sobie bezbarwna w blondzie i zanabylam farbe pod tytulem "koniak" i domieszam kropelkę "rubinu", który mi jeszcze został. Oczywiście wiem, że z podkulonym ogonem wrócę do jasnych, ale co tam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#253 |
|
Wpisz tu zomzing
|
no, bozia dała cyc, to niestety trza mu skustomizowac pokrycie
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- da się inaczej skroić |
|
|
|
#254 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
golę jak leci ![]() Cytat:
może pofinnam zmienić fach ![]() 2. Cytat:
![]() Cytat:
też tam chcę iść , moja Gruba tam czeka ![]() pofarbowałam se wuosy . I uszy ?mnie zawsze uszy łapią kolor
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#255 | |
|
|
Cytat:
![]() Kupiłam krem pod oczy, ale męczyłam się od rana taka ważka decyzja... Padło na Ziaję Med -uwielbiam... Jak mogłam o niej zapomnieć??
|
|
#256 |
|
Wpisz tu zomzing
|
gryzam
miało to ulepszać wlosy i paznokcie, a ulepsza wydalanie
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2014-02-23 o 21:18 |
|
|
|
#257 |
|
Piers do przodu
|
Ja w kwestii owłosienia od lat używam depilatora - obecnie raz na pół roku, bo większość włosów spacyfikowałam permanentnie
|
#258 | |
|
|
Cytat:
|
|
#259 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma puszczonej głośnej muzyki w klubie, tylko każdy ma słuchawki bezprzewodowe i w tych słuchawkach leci muzyka grana przed dj-ów (można się przełączać między 3 kanałami z różnymi rodzajami muzyki) No więc w knajpie jest w miarę cicho a jak się chce potańczyć to się zakłada słuchawki Najśmieszniej jest jak się zdejmie słuchawki na parkiecie i słychać jak każdy śpiewa co innego Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zamknęłam, a dziś otwieram Bar
![]() Miłego dnia |
|
|
|
#261 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam trekstora był na próbę wzięty no i pasuje mi czytnik jako zastępca dla książki, do których dostęp straciłam. chciałabym coś czego nie będę musiała co 2 dni ładować oraz w rozsądnej cenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
doczytałam o so chozi ![]() jakie efekty? Cytat:
Cytat:
Cytat:
gryziona, mielona itp. i nie zacytowało mi wszyskiego Neskę i Betty ściskam snad weekendu pełnego emocji. zuyyyych
|
|
#262 |
|
|
No właśnie tak tu krążyłam, krążyłam, zaglądam, nikogo nie ma, Ewusia porannego raportu nie składa, to uciekłam...
![]() Nie poszłam dziś na jogę, bo dziś zajęcia z wyciskaczem łez, a mnie wszystko boli i drętwieje. Ech... Chyba muszę iść znów do endokrynologa, bo to podejrzane -2 tygodnie na jogurcie (2-3 dziennie) i papce krochmalnej Knorra (1 porcja dziennie) i schudłam kilogram tylko??? ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Goldenko -zależy, ile godzin się nad tym spędza i jak się ustawi kontrast. Mi wytrzymuje cały tydzień urlopu zazwyczaj. Albo czasem raz muszę ładować, zależy, jak się zasiedzę nad książką ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Ratunku, śmierdziel na pokładzie...
|
#263 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dybry
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Apropo depilacji laserowej to siorka przeszła cały komplet depilacji IPL-em i włosy dalej rosną jak rosły, druga siorka zrezygnowała po 1-szym razie , jak ją przypalono owym laserem ... ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
A ten BEZIK sprzed kilku dni .. ![]()
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-02-24 o 09:30 |
|||||
|
|
|
#264 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciężko powiedzieć ile ale między 2-5 h dziennie zależy na co mi się pozwoli trek wytrzymuje tak dzień - dwa. jestem w stanie przeczytać na nim 2 książki rozmiarów harlekina czasem trzy zależy ile razy go wyłączam i włączam w międzyczasie. jak to wychodzi w porównaniu do Twojego? Cytat:
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#266 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() w końcu nie poszliśmy, bo miał mnie odwieźć samochodem, więc tylko żarcie na mieście kupilismy, a potem do domu Cytat:
to rozumiem, ja też golić musiałabym codziennie, wiec wolę depilator, raz na tydzień i z głowy Cytat:
Cytat:
może kiedyś będzie mnie stać na pacyfikację wszystkiego
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-24 o 10:37 |
|||||
|
|
|
#267 |
|
Nindżopesz
|
Wy naprawdę przejedziecie depilatorem i na tydzień z głowy? Nie objawiają się następnego dnia włosy, których nie było dzień wcześniej? Nie wrastają potem co drugi? Nie macie podrażnionych meszków przez kolejne 24 godz po depilacji?
W ogóle ja jak depilowałam to trwało chyba z godzinę a połowę i tak urwał a nie wyrwał.
|
|
|
|
#268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
booooosh, w pierwszej chwili myślałam, że piszesz o perfumach współczuwam |
||
|
|
|
#269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sporadycznie coś wrośnie, za mocne są i się zawsze przebiją ![]() Cytat:
![]() po goleniu miałam gorsze problemy z zapaleniem mieszków u mnie ok. 30 minut, do tego wyrywa lepiej niż stary depilator, który połowę rwał, a drugą połowę omijał
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-24 o 12:27 |
||
|
|
|
#270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nio, u mnie to w sumie co dwa tygodnie zabieg depilacji.Właśnie obczaiłam swoje giry , depilowałam tydzień temu w piątek i gdzieniegdzie jakiś włosek się pojawił.Sens w tym że to na początku trzeba czekać aż włoski w miarę długie są i tak zaczynać rwać żeby to w miarę równo potem odrastało. Nigdy nie dogalałam, czekałam aż znów odrosną i dopiero heja z woskiem.Im dłużej wyrywa się z cebulami tym rzadsze i cieńsze wyrastają
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-02-24 o 11:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

co mnie wkurza

Jak wiesz zbieram Wasze foty balkona i Behcia 

może pofinnam zmienić fach 

był na próbę wzięty no i pasuje mi czytnik jako zastępca dla książki, do których dostęp straciłam.
gryziona, mielona itp.