|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
chociaż moja bratowa miała gorzej na niecały tydzień przed ślubem jak miała odebrać suknie zadzwonili do niej z salonu że suknie odebrała jej siostra.. jej siostra nigdy nie była z nami w salonie i nie wiedziała jak suknia wygląda ani nic. Bratowa oczywiście powiedziała że to niemożliwe i że ma kwit no ale pani z salonu się upierała po czym jak bratowa z moją mamą stwierdziły że jadą do salonu pani zadzwoniła ponownie z informacją że zaszła pomyłka i suknia jest w ....(pralni/ u krawcowej dokładnie nie pamiętam) no ale bratowa powiedziała że jadą po suknie i za 20 min tam będą. Gdy dojechały okazało się że suknia jest (już) na miejscu. moja mama zrobiła awanturę na cały salon że jak tak można straszyć ludzi :P i w ogóle no i bratowa dostała gratis wsuwki do włosów z kryształkami:P ale co nerwów straciła to straciła.
|
|
|
#1172 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co za kobiety... szczęście, że jej nie sprzedały... zakupiłam ją na stronie lejdi.pl a tutaj każdy rozmiar Ci dopasują mona.megiteam.pl Myślałam, że Wam się nie będzie "widziec" na poprawiny ![]() Cytat:
lexie witaj - ślicznie Ci w sukni!
|
||
|
|
|
#1173 |
|
Zadomowienie
|
Powiem wam że ja tętno to miałam 853/s jak usłyszałam o tym komisie, a Warszawiak to był o krok od zrobienia tam jesieni średniowiecza O.O. Zwłaszcza że ja poprzednim razem mierzyłam tą suknie i krawcowa ją na mnie upinała, więc nie wiem jak one wywnioskowały że ona idzie do komisu... Ale tak jak mówicie mam nauczkę, odrzucam konwenanse, ubieram suknie, długi welon, muszę iść za głosem serca
![]() KaEs co Ty! Jest ekstra
blog http://whitepointeshoes.blogspot .com Boyfriend Jeans Profil FB https://www.facebook.com/whitepointeshoes Edytowane przez ysia Czas edycji: 2014-02-24 o 09:28 |
|
|
|
#1174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba bym zabiła gdyby suknię komuś sprzedały! Przeciez gdybyś wstawiała do komisu to byłaby jakaś umowa, cokolwiek! To jakieś paparuchy normalnie
|
|
#1175 | ||
|
Zakorzenienie
|
ysia straszna ta akcja! Straciłabym całe zaufanie do salonu.. Pewnie bym w nerwach czekała na odebranie sukni po przeróbkach i byłabym spokojna dopiero jakby kieca była u mnie w domu.
Cytat:
Dobrze że ja resztę kwoty za suknię mam wpłacić przy odbiorze jak ktoś będzie mi ją chciał zabrać to musi 2 tysie zapłacić![]() Cytat:
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja mam jeszcze lepszą historię z suknią tuż przed ślubem. Moja znajoma z pracy, dzień przed ślubem dowiedziała się, że podczas prasowania panie w salonie ją przypaliły żelazkiem i była kompletnie nie do użytku...
Aż się boję myśleć o takich akcjach.... To tak słowem wstępu o poranku, zabieram się za nadrabianie
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? gdzie się nie ruszymy to jakieś oszołomy. oczywiście nie mam tu na myśli żadnej z was !totalnie nie wiem dlaczego te baby tak pomyślały, przecież Ysia na pewno powiedział im wprost że chce u nich suknie przerobić i wyprać. Albo faktycznie takie głupie albo chciały naciągnąć i wyciągnąć od Ysi grubą kasę i myślały że trafiły na jakąś naiwną głupiutką panienkę a z historii mrożących krew to słyszałam taką że pan młody zostawił garniak do poprawek i nie mogli się zgadać ze sklepem kiedy mu to dostarczyć więc zgodził się żeby mu kurierem do pracy dostarczono ale żeby już miał go. I jego koleżanka z biura taka ciekawa chciała zobaczyć że go rozpakowała... nożyczkami.... nie muszę mówić chyba że laska obcięła mu kawałek nogawek? Edytowane przez anannke Czas edycji: 2014-02-24 o 09:43 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1178 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() PS. a dodaja pokazywała swój welon w klubie? Bo na forum nie mogę znaleźć... Cytat:
Aż mnie zmroziła ta historia - ja też kupuję sukienkę z wieszaka, z tym, że pani z salonu stwierdziła, że do 9 maja nie będą jej ruszać - dopiero wtedy zrobimy przymiarkę, suknia pójdzie do prania i ostateczna przymiarka 27 maja. I co dziwne, to powiedziała, że suknie oddaje się do prania po wszystkich poprawkach - nawet te szyte na miarę często idą do prania, żeby były idealnie czyściutkie. Jest jakiś powód dla którego u ciebie zrobili inaczej? Bo nie wiem teraz czy mi jakiegoś kitu nie wcisnęła... Moja suknia ma mocno poszarzały tiul - pani z salonu zaręczała mnie, że po wypraniu będzie idealnie bielutki. A teraz się zastanawiam, czy nie lepiej wyprać ją przed poprawkami.... Nie wiem sama....
Edytowane przez positive rebel Czas edycji: 2014-02-24 o 09:46 |
||
|
|
|
#1179 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)u mnie to nawet trudno o jedną specjalistke, a co dopiero o takie dwa w 1 w okolicy moge pomarzyć o takich cudach jakie wy tu podsyłacie![]() Cytat:
![]() a co do zdjęcia to u nas dokładnie tak będzie zdjecie z mojej sali troche mało na nim widać, ale wiadomo o co chodzi ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1181 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powodzenia z remontem! Tak to niestety jest, że zawsze trzeba liczy obsuwy czasowe, u mnie to blisko 2 miesiące były (ale robiliśmy poddasze totalnie od zera).Fajnie, że klientki się odzywają! Nie martw się, pewnie ruszy się i w sprawie kolejnych terminów ![]() Ślicznie wyglądasz ![]() Cytat:
Ja też nie mam w planach ubierać TŻta w czerwoną muchę czy krawat, jedyny akcent to będzie butonierka i spinki do mankietów ![]() Cytat:
![]() Ysia, cashmere, co za historie! A ja się tak dziwiłam mojej znajomej, która bała się, że coś jej się z suknią stanie i że ma koszmary w związku z tym Ej, akurat o tego typu historie się nie martwiłam, ale chyba zacznę Ma-sa-kra!
|
|||
|
|
|
#1182 |
|
Zadomowienie
|
leci piękna inspiracja dla dziewczyn z ombre
![]()
|
#1184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odbiór mam w przyszły piątek ale mam nadzieje że nic już się nie stanie do tego czasu... swiat_katarzyny muszę sobie włączyć filtr na Twoje inspiracje, bo ja już zupełnie nie wiem co robić z tymi włosami, a Ty wcale mi nie pomagasz
|
|
#1185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje!! ![]() Bardzo Ci pasuje, super! Odnośnie stołów na sali, będziemy mieć okrągłe, ale my ze świadkami będziemy siedzieć przy prostokątnym
|
|
#1186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do podobnego wniosku doszłam kilka miesięcy wstecz i każdego dnia utwierdzam się w tym przekonaniu niestety
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jade mierzyc suknie i zapaśc ma dziś decyzja bo jak nie to
|
|
|
#1188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ysia nawet nie wyobrażam sobie co czułaś ! Umarłabym na zawał ! |
|||
|
|
|
#1189 |
|
Zadomowienie
|
Say Hallo - chciałabym Ci wyznać publicznie moją wieczną miłość, wierność oraz że będę za Tobą nosić buty, za inspiracje fryzury którą mi wrzuciłaś w klubie
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
ysia cieszę się
|
#1191 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bierzesz ślub tydzień po mnie ![]() Cytat:
![]() annic!! Ja kupowałam welon ivory, nie jest żółty, ale wyraźnie widać że też nie biały prosz: Edytowane przez missmalezji Czas edycji: 2014-02-24 o 18:03 |
||
|
|
|
#1192 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję za informację ![]() Jestem pewna, że z twoją suknią nie będzie już żadnych problemów ![]() Cytat:
?Mismalezji welon cudny, ale mistrz drugiego planu (lewy dolny róg) najlepszy
Edytowane przez positive rebel Czas edycji: 2014-02-24 o 10:32 |
||
|
|
|
#1193 |
|
Zadomowienie
|
Ja czekam na welony i chyba umówię się na 8 marca do salonu i podjadę obejrzeć suknię bo akurat będziemy na weekend u znajomych (suknię mam 150 km ode mnie
|
|
|
|
#1194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lexie witaj ysia masakryczna sytuacja z tą suknią ja bym tam wszystko rozniosła gratulacje wszystkim za załatwione sprawy ![]() u nas póki co ślubny zastój, ale jutro idziemy na 1. spotkanie na nauki przedmałżeńskie
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, nie było mnie od czwartku i nie nadrobię 22 stron, wybaczcie!
Byłam w piątek w All for dance (W-wa) Wybrałam model butów, muszę wybrać tylko kolor. Ale... Do sklepu już nie wrócę. Tak niemiłej obsługi dawno nie spotkałam. Dziewczyna obsłużyła mnie i odpowiedziała na pytania, jakbym była intruzem, który przyleciał z innej planety po buty i ona niestety musi go obsłużyć. Wyszłam zadowolona, ze wiem jaki chcę model, ale zniesmaczona obsługą.
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przepraszam za off top
miałyście do czynienia z takimi muszlami?? jeżeli tak to czym je nadziewałyście i zapiekałyście?? boje się że jak je ugotuje i nadzieje i podam na stół to makaron obeschnie i się posklejają... https://www.google.pl/search?q=makar...%3B1600%3B1325 |
|
|
|
#1198 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam cały czas problem z zawiadomieniem o ślubie dla osób z pracy, z uwagi na stanowisko mam kontakt z kadrą przeważnie wyższego szczebla i z pracownikami cywilnymi. Postanowiłam, że tylko Ci ostatni otrzymają zawiadomienia, z pozostałych tylko bezpośredni przełożeni. Mam nadzieję, że pozostali się nie obrażą ![]() Cytat:
Musiałam przeoczyć, będziecie mieszkali z rodzicami? Cytat:
![]() Masakra, Cytat:
Opiumalfa fryzura nr 2 velika powodzenia z mieszkanie!! na pewno nie możesz doczekać się panieńskiego Byliśmy z Tż na zakupach w sobotę - mierzył garnitury przez 4h, masakra w dodatku nic nie kupiliśmy na 99,9 % zdecydował się na dwa garnitury z Lavarda w cenie 899 oraz 699. Ten droższy ciemny granat (100 % wełny, splot 130) na ślub i wesele, drugi granat (80 % wełny, 20% poliester, 110 splot) ale nie taki ciemny na poprawiny. Rozczarowały nas garnitury w Vistuli, ceny znacznie wyższe, natomiast jakość gorsza. Mierzyliśmy również obrączki w Kruku, na pewno będą soczewkowe w środku - dla mnie rozmiar 3 mm a dla Tż 4 lub 5 mm. ja będę miała gładką a Tż zdobioną ![]() największym utrapienie są dla nas zaproszenia - zamówiliśmy przez internet, ale strasznie się grzebią -projekt dostałam po 3 dniach w dodatku muszę zmiany nanieść i ponowne oczekiwanie na projekt po zaakceptowaniu realizacja ok. 8 dni roboczych. Z tego wynika,że koło połowy marca dopiero by były a to stanowczo za późno. Znaleźliśmy firmę blisko nas, która nam wykona zaproszenia, najpóźniej do 5 marca.
|
|||||
|
|
|
#1199 |
|
Zadomowienie
|
Kasiulenkowo ja robiłam kiedyś takie nadziewane rurki z makaronu, wszystko było miękkie bo faszerowała ciepłym farszem i on rozgrzewał makaron. Ale straszenie dużo z tym roboty...
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

chociaż moja bratowa miała gorzej na niecały tydzień przed ślubem jak miała odebrać suknie zadzwonili do niej z salonu że suknie odebrała jej siostra.. jej siostra nigdy nie była z nami w salonie i nie wiedziała jak suknia wygląda ani nic. Bratowa oczywiście powiedziała że to niemożliwe i że ma kwit no ale pani z salonu się upierała po czym jak bratowa z moją mamą stwierdziły że jadą do salonu pani zadzwoniła ponownie z informacją że zaszła pomyłka i suknia jest w ....(pralni/ u krawcowej dokładnie nie pamiętam) no ale bratowa powiedziała że jadą po suknie i za 20 min tam będą. Gdy dojechały okazało się że suknia jest (już) na miejscu. moja mama zrobiła awanturę na cały salon że jak tak można straszyć ludzi :P i w ogóle no i bratowa dostała gratis wsuwki do włosów z kryształkami:P ale co nerwów straciła to straciła.
15.09.2014 
co za kobiety... szczęście, że jej nie sprzedały... 

jak ktoś będzie mi ją chciał zabrać to musi 2 tysie zapłacić
? gdzie się nie ruszymy to jakieś oszołomy. oczywiście nie mam tu na myśli żadnej z was

, może rzeczywiście jakiś romantic look