Najbardziej skąpy facet- ranking:) - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-23, 16:39   #2551
Hultaj
BAN stały

Dot.: Najbardziej skąpy facet- ranking:)

na litość boską dziewczyny po 1 wino 18zł/1l jest tansze od wina 15zł/0,7l
po 2 mógł powiedzieć coś w stylu 'nie mam tych 3 zl, mogę wziąć tylko to za 15' - a nie samemu wybrać tansza o 3zł ooo,
po 3 wódka 0,7 kosztuje jakieś 30pare zł więc nie żal im było wydać po 20parę zł na głowę na picie ale na dziewczynie zaoszczędzone 3złocisze i zejście z 18 do 15;
Sęp jakich mało, w najlepszym razie bezmyślny koleś

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2014-02-23 o 16:41
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 16:54   #2552
elsene
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
na litość boską dziewczyny po 1 wino 18zł/1l jest tansze od wina 15zł/0,7l
po 2 mógł powiedzieć coś w stylu 'nie mam tych 3 zl, mogę wziąć tylko to za 15' - a nie samemu wybrać tansza o 3zł ooo,
po 3 wódka 0,7 kosztuje jakieś 30pare zł więc nie żal im było wydać po 20parę zł na głowę na picie ale na dziewczynie zaoszczędzone 3złocisze i zejście z 18 do 15;
Sęp jakich mało, w najlepszym razie bezmyślny koleś
Tak właśnie myślę.
elsene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 19:28   #2553
la figa
Wtajemniczenie

aj dajcie spokoj z tym winem...
tak wychodzi na to ze 1 wino 18zł/1l jest tansze od wina 15zł/0,7l ale skoro facet nie mial pieniedzy to nie mial i tyle. dal max ile mogl. a dziewczyna tez jest malo asertywna czy za malo kreatywna. wystarczyloby dorzucic od siebie te 3 zlote i pilaby to co chciala jezeli sama nie mogla kupic sobie trunku..
Stary 2014-02-23, 22:12   #2554
MsYoung
Raczkowanie

Haha moj ulubiony watek
No wiec tez sie chcialam dopisac- choc tu chcodzi o skapa kolezanke, a nie chlopaka
No wiec byla tomoja przyjaciolka, wiec nie widzialam problemu w tym zeby czasem jej cos kupic, pomydlalam- innym razem moze ona cos mi kupi- niedoczekanie moje nie konczylo sie u mnie na slodyczach ktore jej kupowalam, bo "ona nie miala kasy" tylko na jedzeniu, obiadki na miescie, drogie bilety na koncerty w najlepszych miejscach, a raz nawet zabralam ją do hetelu gdzie jedna noc kosztowala 1500zl, nie kazalam jej nigdy oddawac, ale bywalo ze ona byla dla mnie nawet wrecz chamska, a jak kupowalysmy np. Bułke to chciala sie z tego rozliczac ;p ja jako przyjaciolka nie widzialam nic zlego w postawieniu czegos, ale jak mi kazala po tym wszystkim sie rozliczac za bulke, to troche mi przykro bylo :|

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
MsYoung jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 22:18   #2555
pomorzanka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joaska2222 Pokaż wiadomość
Nie bylam ubezpieczona, bo nigdy w niemczech nie pracowalam, bylam tam wczesniej tylko na stazu. Jak przyjechalam i poszlam zarejestrowac sie do urzedu pracy pani powiedziala mi ze niemiecki urzad pracy ubezpiecza tylko osoby ktore conajmniej 4 miesiace pracowaly w Niemczech
Tak, ale będąc ubezpieczona w Polsce jesteś też ubezpieczona w Niemczech, to czy pracowałaś nie ma znaczenia. Tylko kartę europejską najlepiej wyrobić, chociaż pewnie nawet bez niej zwróciliby Ci później koszty. Chyba, że nigdzie nie byłaś ubezpieczona, w Polsce też nie, albo historia miała miejsce zanim Polska wstąpiła do UE.

Ale to już zupełny offtop.

Edytowane przez pomorzanka77
Czas edycji: 2014-02-23 o 22:20
pomorzanka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 00:44   #2556
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez leniwca Pokaż wiadomość
Ja tam bez krępacji mojemu mówię czasem, żeby mi kupił batona czy inne słodkości A nie mieszkamy razem, nie mamy wspólnego budżetu. Zależy od stopnia zażyłości, podejścia do pieniędzy. Jak chodzi o większe zakupy, to składamy się mniej więcej na pół, czasem ktoś da mniej, a ktoś więcej, czasem np. ja zapłacę za całość, a on innym razem i nie zastanawiamy się, jaka jest różnica w kwocie. I nie ważne, że ja wzięłam więcej rzeczy dla siebie. Nie rozpatrujemy tego pod kątem straty jednej osoby, niesprawiedliwego podziału ani nic z tych rzeczy.

Zgadzam się, że co innego 'pożycz', a potem się nie oddaje.
Dlatego ja walę z grubej rury 'masz jakieś drobne? daj mi 3zł na bilet'. I nie oddaję Ale jak mówię, my się nie rozliczamy z takich kwot, nieważne, ile 'długu' się z tego uzbiera. Innym razem dołożę więcej do zakupów czy zaproszę go na pizzę i jest ok.
Bardzo dobre podejście. Też praktykuje taką formę "rozliczania" się
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 08:32   #2557
Mahdab
Zakorzenienie

Ale skad sie wzielo, ze niby on nie mial tych 3 zl? Przefiez napisala ze jej poskapil to pewnie tak bylo, ona lepiej go zna.

Przypomnialo mi sie jak kiedys napisalam na tym watku o swoim eks ze zawsze pedzil na pieszo przez cale miasto bo mu bylo szkoda 2 zl na bilet i to takze zima i nawiazala sie podobna dyskusja, ze przeciez on moze lubil chodzic itp

Swoja droga ten sam eks nie chcial kupic keczupu ani musztardy bo szkoda kasy, a na koncu sie ode mnie wyprowadzil bo dostal za to auto od rodzicow

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka

Mahdab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 08:40   #2558
201708160922
Konto usunięte

Ja tez kiedys cos napisalam i bylam pewna, ze przyczyna tego jest wlasnie to, co napisalam (bo powiedziala mi to osoba, ktorej to dotyczylo). I zaczely sie rozkminy na trzy strony, ze przeciez to na pewno nie tak

201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 10:24   #2559
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Też uważam, że nawet jeśli facet kupował jej to wino (bo raczej nie kupowała go sama, skoro on zadecydował jakie będzie), to nie powinien był skąpić 3 zł na takie, które ona chciała No błagam - można nie kupić komuś wcale jak się nie chce, ale jak już się kupuje, to branie czegoś gorszego przez wzgląd na 3-złotową różnicę w cenie, jest skąpstwem. I głupotą, bo się zmarnowało.

Wyjęłaś mi to z ust.
Różnica 3 zł, no błagam..

Stary 2014-02-24, 10:59   #2560
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

ja pamiętam, że kilka lat temu wybierałam się na połowinki, a byłam z chłopakiem 2 lata. Zerwałam z nim jakieś 2 tygodnie przed imprezą, oczywiście jego tam nie zaprosiłam, chciałam iść z kolegą. Kilka dni przed imprezą były dzwoni do mnie z zapytaniem o kolor krawatu, więc ja mu na to, że nie idziemy przecież razem. Minął kolejny dzień, a od do mnie: "wisisz mi 250 zł za spinki, krawat i koszulę, dolicz do tego 20 zł, które Ci kiedyś pożyczyłem". Mi szczęka opadła, na co on wysłał w kolejnym sms'ie numer konta z dopiskiem: "lepiej zapłać,bo co moi rodzice sobie o Tobie pomyślą". Można? Można. Kawaler miał 22 lata.
Stary 2014-02-24, 11:27   #2561
201708250923
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maszToCoChcesz Pokaż wiadomość
ja pamiętam, że kilka lat temu wybierałam się na połowinki, a byłam z chłopakiem 2 lata. Zerwałam z nim jakieś 2 tygodnie przed imprezą, oczywiście jego tam nie zaprosiłam, chciałam iść z kolegą. Kilka dni przed imprezą były dzwoni do mnie z zapytaniem o kolor krawatu, więc ja mu na to, że nie idziemy przecież razem. Minął kolejny dzień, a od do mnie: "wisisz mi 250 zł za spinki, krawat i koszulę, dolicz do tego 20 zł, które Ci kiedyś pożyczyłem". Mi szczęka opadła, na co on wysłał w kolejnym sms'ie numer konta z dopiskiem: "lepiej zapłać,bo co moi rodzice sobie o Tobie pomyślą". Można? Można. Kawaler miał 22 lata.
Powiedz, że nie zapłaciłaś
201708250923 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 11:34   #2562
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
aj dajcie spokoj z tym winem...
tak wychodzi na to ze 1 wino 18zł/1l jest tansze od wina 15zł/0,7l ale skoro facet nie mial pieniedzy to nie mial i tyle. dal max ile mogl.
Przecież nic takiego autorka nie napisała To tylko podejrzenia którejś z Wizażanek, co więcej, według mnie głupie podejrzenia - kupowali tonę alkoholu, a on nie miał 3 zł? Raczej mało prawdopodobne.

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez maszToCoChcesz Pokaż wiadomość
Przynajmniej się wyposażył na przyszłość
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 14:29   #2563
Paulinka675
Zakorzenienie

mieszkałam z chłopakiem i stwierdziliśmy, że chcemy sprawić sobie psa, tak też zrobiliśmy, kupilismy szczeniaczka Spaniela, złożyliśmy się pół na pół po 200zł

jak wiadomo, szczeniakowi zdarza się, że narobi na podłogę, mój eks nie mógł tego znieść i strasznie się zachowywał do tego psa (bił ją i przyduszał oraz wyzywał) (denerwowało go to, że sunia miała ciężki charakter i wolno się uczyła, raz w szale zadzwonił do hodowcy od którego ją kupiliśmy z pretensjami), dlatego też postanowiłam ją zawieźć do mojej mamy, gdzie mieszkała w małym mieszkaniu z dziadkami i naszym psem - nie mogła zatrzymać kolejnego psa, więc postanowiłyśmy, że póki jest młoda oddamy ją w dobre ręce, tak też się stało

potem owy chłopak powiedział, że mam mu oddać jego połowę za tego psa i jakim prawem go oddałam

potem ten sam koleś pożyczył od mojej mamy 500zł i nie oddał, a mi ukradł 1000zł oraz części do samochodu z warsztatu, do czego po dziś dzień się nie przyznaje (patologiczny z niego kłamca był)

a zdjęcia tego psa wysyłał laskom na czacie, ze to jego

po dziś dzień żałuję, że nie miałam wtedy warunków i pieniędzy by zatrzymać psiaka

2014 3
Anne Rice - Pandora

włosomaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych

Edytowane przez Paulinka675
Czas edycji: 2014-02-24 o 14:31
Paulinka675 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 14:59   #2564
kobietasukcesu
zawsze mam racje

paulinka675: czy ja dobrze rozumiem, ze psa oddalas, ale z tym facetem nadal mieszkalas?

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Też uważam, że nawet jeśli facet kupował jej to wino (bo raczej nie kupowała go sama, skoro on zadecydował jakie będzie), to nie powinien był skąpić 3 zł na takie, które ona chciała No błagam - można nie kupić komuś wcale jak się nie chce, ale jak już się kupuje, to branie czegoś gorszego przez wzgląd na 3-złotową różnicę w cenie, jest skąpstwem.
No dokładnie. Co innego jakby jedno było za 15 zł, a inne za 50 zł.
Ale kupować wino w ciemno, żeby zaoszczędzić 3 zł, kiedy jest dobre i znane za 3 zł więcej- nie umiem zrozumieć.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 15:14   #2565
skara
Zakorzenienie

Ja już to kiedyś pisałam na innym forum. Mój ex był bardzo oszczędny i bardzo lubił na mnie żerować. Po pewnym czasie domagałam się zwrotu połowy wydatków na życie bo mieszkaliśmy razem. Poprosiłam też o zwrot połowy kosztów za tabletki antykoncepcyjne. Wtedy dla mnie, studentki, to było spore obciążenie budżetu. Ex kłócił się ze mną i stwierdził, że nie odda BO ON ICH NIE JE (NIE ZAŻYWA)!!!!!!!
skara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 15:24   #2566
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Paulinka675 Pokaż wiadomość
mieszkałam z chłopakiem i stwierdziliśmy, że chcemy sprawić sobie psa, tak też zrobiliśmy, kupilismy szczeniaczka Spaniela, złożyliśmy się pół na pół po 200zł

jak wiadomo, szczeniakowi zdarza się, że narobi na podłogę, mój eks nie mógł tego znieść i strasznie się zachowywał do tego psa (bił ją i przyduszał oraz wyzywał) (denerwowało go to, że sunia miała ciężki charakter i wolno się uczyła, raz w szale zadzwonił do hodowcy od którego ją kupiliśmy z pretensjami), dlatego też postanowiłam ją zawieźć do mojej mamy, gdzie mieszkała w małym mieszkaniu z dziadkami i naszym psem - nie mogła zatrzymać kolejnego psa, więc postanowiłyśmy, że póki jest młoda oddamy ją w dobre ręce, tak też się stało

potem owy chłopak powiedział, że mam mu oddać jego połowę za tego psa i jakim prawem go oddałam

potem ten sam koleś pożyczył od mojej mamy 500zł i nie oddał, a mi ukradł 1000zł oraz części do samochodu z warsztatu, do czego po dziś dzień się nie przyznaje (patologiczny z niego kłamca był)

po dziś dzień żałuję, że nie miałam wtedy warunków i pieniędzy by zatrzymać psiaka
Zaraz, zaraz... Twój facet BIŁ SZCZENIAKA, a Twoim problemem jest, że chciał zwrot kasy?

Stary 2014-02-24, 15:34   #2567
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Zaraz, zaraz... Twój facet BIŁ SZCZENIAKA, a Twoim problemem jest, że chciał zwrot kasy?

Może darujmy sobie kolejną dyskusję 'jak mogłaś bla bla bla kochamy szczeniaczki bla bla bla facet taka świnia bla tyle szlachetnosci bla bla my jestesmy lepsze bl bla bla' bo nie jesteśmy w wątku 'mój facet bije szczeniaczka doradzajcie' tylko w wątku o skąpstwie.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 15:38   #2568
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez skara Pokaż wiadomość
Poprosiłam też o zwrot połowy kosztów za tabletki antykoncepcyjne. Wtedy dla mnie, studentki, to było spore obciążenie budżetu. Ex kłócił się ze mną i stwierdził, że nie odda BO ON ICH NIE JE (NIE ZAŻYWA)!!!!!!!
Ciekawe jaką by miał minę gdybyś postanowiła, że przerzucacie się na prezerwatywy.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 15:47   #2569
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Może darujmy sobie kolejną dyskusję 'jak mogłaś bla bla bla kochamy szczeniaczki bla bla bla facet taka świnia bla tyle szlachetnosci bla bla my jestesmy lepsze bl bla bla' bo nie jesteśmy w wątku 'mój facet bije szczeniaczka doradzajcie' tylko w wątku o skąpstwie.
W takim razie uważam autorkę tamtego postu za najbardziej skąpą osobę w wątku, bo żałuje 200 zł dla zdrowia psychicznego zwierzęcia. Z przyjemnością rzuciłabym mu tę kasę pod nogi, byle tylko w życiu się już więcej do mnie nie odzywał.

Jej facet nie jest skąpy, jest złodziejem (nie żałował kasy, tylko pożyczył i nie oddał) i bestią.
Stary 2014-02-24, 15:52   #2570
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie uważam autorkę tamtego postu za najbardziej skąpą osobę w wątku, bo żałuje 200 zł dla zdrowia psychicznego zwierzęcia. Z przyjemnością rzuciłabym mu tę kasę pod nogi, byle tylko w życiu się już więcej do mnie nie odzywał.

Jej facet nie jest skąpy, jest złodziejem (nie żałował kasy, tylko pożyczył i nie oddał) i bestią.
A ja uważam, że opłacanie takich żądań to głupota w żadem sposób nie związana z dobrem zwierzaka [bo niby jak? po zapłacaniu mu 200zł przestałby bić? Czy może autorka nagle mogłaby pieska zatrzymać?]

Proszę, wchodzę tu czytać o śmiesznych objawach skąpstwa, a nie o wywodach na temat tego, jak bardzo złym człowiekiem jest autorka co drugiego posta. Wszyscy wiemy, że każda wizażanka kocha zwierzęta i jest szlachetna, nie trzeba tego na siłę wszystkim udowadniać, wtryniając gadkę o tym tam, gdzie nikt nie chce tego słuchać. Dobro zwierząt to ważna kwestia, dlatego omawiana była już w specjalnie dla tego celu założonych tematach. Można też założyć kolejny pt. jeśli Twój facet biłby zwierzę kogo byś wybrała? Ale ten jest o skąpstwie. A co drugi post zaczyna stawać się umoralnianiem i psychoanalizą.
Stary 2014-02-24, 16:04   #2571
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
A ja uważam, że opłacanie takich żądań to głupota w żadem sposób nie związana z dobrem zwierzaka [bo niby jak? po zapłacaniu mu 200zł przestałby bić? Czy może autorka nagle mogłaby pieska zatrzymać?]
Oczywiście, że głupota, ale oddałabym dużo kasy, byle facet, który odstawia takie akcje, zostawił mnie w spokoju i zniknął z mojego życia.

Głupotą też jest pożyczanie dużej ilości pieniędzy, gdy nie ma możliwości wyegzekwowania zwrotu. Nigdy nie zrozumiem, co dziewczyna robiła w związku z takim palantem i to mnie bardziej razi niż jego złodziejstwo.
Cytat:
Proszę, wchodzę tu czytać o śmiesznych objawach skąpstwa, a nie o wywodach na temat tego, jak bardzo złym człowiekiem jest autorka co drugiego posta. Wszyscy wiemy, że każda wizażanka kocha zwierzęta i jest szlachetna, nie trzeba tego na siłę wszystkim udowadniać, wtryniając gadkę o tym tam, gdzie nikt nie chce tego słuchać.
Ach, no tak, nie reagujmy na patologie, w końcu to wątek dla rozrywki.
Cytat:
A co drugi post zaczyna stawać się umoralnianiem i psychoanalizą.
Czytam ten wątek po raz pierwszy, momentami bywa zabawny. (Nie)stety nie miałam skąpego faceta, więc nie poprawię Ci humoru zabawną historyjką.

Zastanów się nad przyczyną, dlaczego autorki niektórych postów są potępiane i Wizażanki nie potrafią przejść koło nich obojętnie. Czym innym jest buractwo "wisisz mi za spinki i krawat, które kupiłem specjalnie na imprezę, na którą mnie zaprosiłaś i odwołałaś", a czym innym buractwo "bił mojego psa, ale mniejsza z tym, teraz chce za niego pieniądze". Posty umoralniające będą się tu zawsze pojawiać, czy chcesz je czytać, czy nie. Na szczęście niektóre Wizażanki prócz chęci rozrywki mają też w sobie ułamek człowieczeństwa. EOT
Stary 2014-02-24, 16:11   #2572
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:

Czytając Twoje posty tu i w innych wątkach zastanawiam sie jak możliwa jest tak wielka kumulacja patologii wokół jednej osoby

Stary 2014-02-24, 16:32   #2573
Gwiazdeczka223
Zakorzenienie

Cytat:

Na Twoim miejscu wyprowadziłabym się od chłopaka razem z psem...

Generalnie nie lubię umoralniania, ale nie mogę ogarnąć jak mogłaś pozwalać facetowi na bicie i podduszanie szczeniaka?

I nie ogarniam też takich ludzi. Stwierdzają że chcą mieć psa, a potem się wielce dziwią że psiak się na podłogę czasem załatwia, i oddają jak zabawkę...
Stary 2014-02-24, 16:38   #2574
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaja2301 Pokaż wiadomość
Czytając Twoje posty tu i w innych wątkach zastanawiam sie jak możliwa jest tak wielka kumulacja patologii wokół jednej osoby

Niestety bardzo często jest tak, że jeśli ktoś wywodzi się z rodziny patologicznej to potem sam wybiera ludzi/sytuację, które sprawiają, że tworzy nowe patologię. Bardzo to jest smutne.

I już kończę offtop.
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 16:58   #2575
Paulinka675
Zakorzenienie

Cytat:

chyba mnie źle zrozumiałaś

chodziło mi to jak można tak się zachować

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka223 Pokaż wiadomość
Na Twoim miejscu wyprowadziłabym się od chłopaka razem z psem...

Generalnie nie lubię umoralniania, ale nie mogę ogarnąć jak mogłaś pozwalać facetowi na bicie i podduszanie szczeniaka?

I nie ogarniam też takich ludzi. Stwierdzają że chcą mieć psa, a potem się wielce dziwią że psiak się na podłogę czasem załatwia, i oddają jak zabawkę...

no chyba napisałam, że zabrałam psa do mamy - ludzie czytajcie ze zrozumieniem

nie muszę tutaj opisywać całej sytuacji

ale czy uważasz że przy takiej osobie mam coś do gadania? bo próbowanie powstrzymania go przed czymkolwiek albo sprzeciwu kończyło sie laniem również mnie

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:

o czym ty mowisz !!!!!!!!!!

no tak mnie tu wszystkie wkur..... że aż mi ciśnienie skoczyło

co ma wspólnego jego upominanie się o tą kase ze zdrowiem psychicznym psa!!!!!!!!!!!!!!!!

skoro psa zabrałam a on po czasie raptem mi wyskoczył o kasie

i że z jakiej racji ja mam mu oddawać za psa w tej sytuacji

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:

dokładnie po co ja miałabym mu dawać te pieniądze???!!!!

mnie dziwi, że ludzi tak opacznie zrozumieli to co napisałam, na moją niekorzyść

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
paulinka675: czy ja dobrze rozumiem, ze psa oddalas, ale z tym facetem nadal mieszkalas?

niestety ale tak, miałam 18 lat i strasznie mną manipulował, poza tym próby mojego wyprowadzenia kończyły się zatrzymaniem mnie siła

nie mialam siły z tym walczyć, ale na szczęście jakiś czas później dałam radę i zakończyłam to

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;45308438]Niestety bardzo często jest tak, że jeśli ktoś wywodzi się z rodziny patologicznej to potem sam wybiera ludzi/sytuację, które sprawiają, że tworzy nowe patologię. Bardzo to jest smutne.

I już kończę offtop.[/QUOTE]

a ja nie jestem z patologicznej rodziny!

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:

powiem ci, że ja po dziś dzień się nad tym zastanawiam

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;45308438]Niestety bardzo często jest tak, że jeśli ktoś wywodzi się z rodziny patologicznej to potem sam wybiera ludzi/sytuację, które sprawiają, że tworzy nowe patologię. Bardzo to jest smutne.

I już kończę offtop.[/QUOTE]

wiesz patologia ktora odbijała się na mnie miała miejsce w szkołach i ja nie miałam tam nic do wyboru szkoły wybierała mama, więc nie wiem o co chodzi

2014 3
Anne Rice - Pandora

włosomaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych
Stary 2014-02-24, 17:14   #2576
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Cytat:

a ja nie jestem z patologicznej rodziny!

wiesz patologia ktora odbijała się na mnie miała miejsce w szkołach i ja nie miałam tam nic do wyboru szkoły wybierała mama, więc nie wiem o co chodzi
W innym wątku pisałaś o tym, że Twój tato nadużywa alkoholu. Wybacz, skojarzenie.
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 17:15   #2577
Paulinka675
Zakorzenienie

[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;45309033]W innym wątku pisałaś o tym, że Twój tato nadużywa alkoholu. Wybacz, skojarzenie. [/QUOTE]

tak ale ja z nim mieszkam od 2011r, wcześniej rzadko się widywaliśmy
nade mną wisi fatum jakieś ...

2014 3
Anne Rice - Pandora

włosomaniaczka 11.2009

Edytowane przez Paulinka675
Czas edycji: 2014-02-24 o 17:17
Stary 2014-02-24, 17:19   #2578
201708160922
Konto usunięte

Wybaczcie OT, ale moze gdybys mieszkala z nim, gdy bylas dorosla, a nie pelnoletnia, byloby inaczej. Ale to juz zupelny OT, nic nie wnoszacy do sprawy.

201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 17:38   #2579
_ema_
Zakorzenienie

No dalej, dalej, kontynuujcie
Za chwilę wątek upadnie, bo nikt nic nie napisze ze strachu, że post
'mój tata nie kupił mi lizaka' zakończy się serią oskarżeń na temat związku autorki z matką, jej skandalicznym stopniu dbania o uzębienie i niezdrowego stosunek do starszych mężczyzn

Ludzie, dajcie sobie siana.

Jak ktoś ma problem i o nim pisze, to doradzajcie ile chcecie na temat jego zycia.

Jak ktoś dla WASZEJ ROZRYWKI umieszcza tu anegdotkę to przestańcie te osoby zagdakiwać zaraz serią oskarżeń, diagnoz, problemów i dociekiwań, bo strach będzie się odezwać.

Jesteście wszystkie super, wspaniałe, dorosłe, dojrzałe i jesteście dla każdego wzorem. Teraz jak już połęchaliśmy Wasze ego - czy możemy przestać trzepać każdą wypowiadającą się jak KGB?

Edytowane przez _ema_
Czas edycji: 2014-02-24 o 17:39
Stary 2014-02-24, 17:45   #2580
201804100943
Konto usunięte

Cytat:

A za takie wypowiedzi należy się ban
: ]
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości