|
|
#181 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Interesujące perfumy celebrytów
Cytat:
Ale swojego czasu przekopywałam internet w poszukiwaniu właśnie Dark Extasy, niestety to chyba była edycja limitowana, w każdym razie nie udało mi się jej dorwać :/Cytat:
|
||
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dark Extacy to moja miłość
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Kusi mnie trochę Hidden Fantasy na e-glamour.
Do czego można je porównać? Fantasy zwykłe lubię, jest nieco kiczowate ale fajne, takie jak wata cukrowa. Midnight za to nie lubię - jest dla mnie zbyt owocowo - plastikowe i mnie nuży. Czy to coś w stylu sezonówek Escady i Heatów Beyonce?
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapach z typu kwasno slodkich,mocno przebija sie wisnia na waniliowym tle,dla mnie najslabszy zapach brytney.Troche taki ciasteczkowy ,nie jest podobny ani do Heatow ani do Eskad troche mdly i meczocy,wybijala sie na mnie jakas drazniaca,apteczna nuta ,dlatego oddalam aha i bardzo nietrwaly gora 2-3 h
|
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To jednak go sobie daruję
|
|
|
#187 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Chyba jednak poleci zamówienie na Queen.
jestem zmarźluchem, więc jeśli grzeje, to nie ma sprawy. midnighta bym chciała najpierw przetestować - ktoś coś? Jakaś tyci próbeczka?
|
|
#188 | |
|
Raczkowanie
|
Przed chwilą szukając czekoladowych perfum natknęłam się na TE , a że mają całkiem ciekawe nuty to chciałam się zapytać - znacie któreś z perfum Mariah Carey? Lubicie? Ja do tej pory nigdy ich nie wąchałam, ale parę razy natknęłam się na nie w sklepach internetowych. Stacjonarnie w Polsce chyba są niedostępne
![]() A co do Killer Queen Oh So Sheer - wiecie czy będą u nas dostępne? Ja od razu jak się dowiedziałam że powstanie wiosenna edycja KQ dodałam je do chciejlisty Niestety, z tego co czytałam będzie to seria limitowana. Dlatego martwię się, że nie uda mi się ich dorwać ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() Ewentualnie, jeśli masz jakieś puste fiolki u siebie, możesz mi je podesłać a ja oddam napełnione |
|
|
|
|
|
#189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nieraz przewijają się pozytywne opinie o jej zapachach ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko trzeba większą ilość brać, bo inaczej za wysyłkę drogo wychodzi albo monitorować wątek o rzutach atomkowych/samplowych
|
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W ogóle to Rise Beyonce jest już dostępne w SP, są też testery! Wąchałam, i miło mnie zaskoczyły. Najbardziej obawiałam się bazylii, ale na szczęście jej nie czuję. Ogółem określiłabym je jako drzewne, z domieszką słodkiego jaśminu. Minusem jest cena, 112 zł za 50. No ale dla mnie to nie przeszkoda, odkąd odkryłam perfumerie internetowe kupuję głównie w nich (w internecie widziałam za jakieś 70). Teraz się zastanawiam czy ich nie kliknąć, bo bardzo mi się spodobały. Tyle że obiecywałam sobie skończyć z szaleństwami dopóki czegoś nie zużyję
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
A ja jednak nie kupiłam ani jednej gwiazdy.
wzięłam 75ml Wisha, bo była promocja na iPerfumy, może się już nie powtórzyć długo... następna w kolejce jest Britney.
|
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niebieskie i różowe okropnie słodkie, a właśnie HF są lekko przełamane goryczką (to chyba goździki plus wiśnia). Później zostawiają po sobie taką kremową wanilię, bardzo fajne i trwałe.
|
|
|
|
|
|
#195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę gdzieś obniuchać, ale nie mam w Lublinie SP może niedługo odwiedzę siostrę w stolicy to tam poszukam Cytat:
dotarło Fantasy? wąchałaś już?Cytat:
i z trwałością też różnie bywa na różnych osobach
|
|||
|
|
|
|
#196 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
- ja ostatnio kupiłam flachę Wisha w ciemno i nie do końca mi podeszły Po kilku psikach testowych stoją sobie smutne, samotne, nieużywane Przy okazji zakupów kosmetycznych zamówiłam wspomniane tutaj Nike 5th Element Właściwie to wzięłam je dla mamy, bo szukała jakiegoś przyjemnego, "domowego" psikadła , ale mam zamiar odpsikać sobie dyszkę i obniuchać co to za cudo ![]() Wkurza mnie, że wciąż nie są u nas dostępne Rogue Rihanny
|
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mnie wkurza brak Rogue zwłaszcza, że niby miały być dostepne na e-glamour i ich nadal nie ma
|
|
|
|
|
|
#198 | ||
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
A ta flaszka kusi. Jedyna od Beyonce, jaka naprawdę wpadła mi w oko, tak pod względem wyglądu. ![]() Fantasy przyszło, Luby właśnie odebrał i wysłał Sí. ![]() Cytat:
![]() A jeśli chodzi o Rogue...mnie wku#@!ło e-glamour. Nie odpisali mi, choć wchodzą na tego fejsa. I, co tu dużo mówić - zrazili mnie tym trochę do siebie, tym bardziej, że na Rogue czekam od wakacji. A Wish...to nie była miłość od pierwszego wejrzenia. Ale, jak to kiedyś mówiłam, lubię wszystkim paskudom dawać szansę i w ten sposób zazwyczaj rodzi się miłość a z miłości rodzi się flaszka. ![]() Teraz będę mieć 5ml Mademoiselle z wymianki, właśnie żeby się oswoić(nie przepadałam) i się boję trochę co to będzie, jak się owa miłość narodzi. ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Niech się któraś zlituje i mi napisze, czy można gdzieś dostać zapachy Dity Von Teese poza Allegro.
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, napisałam dzisiaj maila do iperfum w sprawie Rogue. Zawsze szybko odpowiadali na maile, więc liczę na to że jutro się dowiemy czy jest szansa na to że u nich się pojawią
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
choć mnie by bardziej interesował konkretny termin wprowadzenia do sklepu. bo jak mają za pół roku wprowadzić, to...
|
|
|
#201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
obstawiam, że mieli póki co 1 rzut Rogue i wszystko rozeszło się jak świeże bułeczki ja testowałam je jakoś na początku grudnia i zapach mi się spodobał, chociaż testowałam wtedy też milion innych perfum, więc pamiętam tylko ogólne wrażenie. Na pewno Rogue był delikatniejszy niż poprzednie zapachy Rihanny, raczej bliskoskórny, piżmowo-kwiatowy. Ciekawe kiedy wreszcie dotrze do Polski.Mój ulubiony celebrity scent to złota Naomi Campbell i NC Winter Kiss |
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rise Beyonce? Testowałam 2 dni temu i zapach całkiem udany - słodki, drzewny, z waniliową bazą. Tylko jak dla mnie trochę za delikatny
|
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale liczę na to, że jutrzejsze testy pokażą trwalszą stronę Rise bo te drzewne nuty są niesamowite |
|
|
|
|
|
#205 | ||||||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nie przypadną mi zbytnio do gustu i przynajmniej nie wpadnie mi kolejna flaszka na chciejlistę Cytat:
Gdybym wiedziała to waliłabym do Ciebie drzwiami i oknami ![]() Na Rogue czekam odkąd tylko o nich przeczytałam i już powoli tracę nadzieję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#206 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dziewuszki, a ten Rise jest podobny do Manifesto? Bo z takimi opiniami się też spotkałam i to mnie ciut zniechęciło.
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Lexxi czy można po prostu podjechać do Globe i zakupić atomizerki? bez względu na ilość? bo na stronie internetowej nie mogę znaleźć. Mam blisko mogłabym zajechac z pracy.. Możesz coś więcej napisać?
|
|
|
|
|
#208 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia, jak to określić, ale coś mi w nim nie pasuje. Za to Rise jak na razie lubię ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz założyć sobie konto na globe- wtedy widać więcej
|
|
|
|
|
|
#210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ładne może być chciejstwo ![]() Cytat:
zamawiasz, a na drugi dzień odbierasz u nich osobiście ![]() też chcę Rogue Rihanny i Rise Beyonce! O!
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

Kadzidło dla mnie to trauma. 
Ale swojego czasu przekopywałam internet w poszukiwaniu właśnie Dark Extasy, niestety to chyba była edycja limitowana, w każdym razie nie udało mi się jej dorwać :/

Dark Extacy to moja miłość