W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część II - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-24, 12:09   #2911
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część II

Cytat:
Napisane przez NightwishLove Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewuszki

No ja mam to samo Nie wierzę w takie szybkie rozwiązywanie spraw - u nich zawsze działa monitoring, są świadkowie Cuda jakich mało, a śledztwo rozwiązywane jest w ciągu max tygodnia

Foto podczas ćwiczeń Albo podczas uprawiania jakiegoś sportu Albo z jakąś głupią miną
Yyyy, dobra ja się już nie odzywam, bo palnę jakąś głupotę z rana Zamelduję się popołudniu albo wieczorem, zależy jak wrócę z uczelni
skradziono mi telefon jakis czas temu i popatrz cuda sie jednak nie zdarzaja. fakt czasem jakims trafem cos sie po dobie znajdzie, albo i szybciej

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
Cześć babeczki trening za mną, piekna pogoda!
Ja wrocilam po 7 do domu i mialam zrobic trening, jednak wybralam sen
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 13:59   #2912
Aishinette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mandarynka882 Pokaż wiadomość
hejka
ostatnio się nie udzielam za dużo bo niestety tak jak się spodziewałam zaczęło się załatwianie spraw w związku z przeprowadzką;/ no i niestety z tego powodu nie zawsze mam czas na regularne ćw, jeszcze na dodatek w środę mnie zawiało na działce i czwartek i piątek miałam problemy z szyją i ramionami no i niestety siedziałam w domu i nic nie ćw, dop w sobotę zrobiłam trochę ćw na dolne partie ciała. Ten tydz mam też luźniejszy to muszę sporo ćw bo potem już mnie czeka pakowanie i inne...dobrze, że dietę udaje mi się trzymać i mam 5 kg mniej
dziś robię mój ulubiony zestaw na brzuch czyli boczki tiffany i dolne partie ciało no i brzuch i abs mel b
Gratuluję spadków!

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez DoDoo Pokaż wiadomość
Witajcie laseczki! Wybaczcie ale nie czytam poprzednich stron, poniewaz tyle nadrukowałyście, że mi się nie chce
Poproszę o streszczenie

Z dniem dzisiejszym wprowadzam zakaz pisania więcej, niż jedną stronę na dzień! Bardzo proszę się tego trzymać

Wstawiam zdjęcie mnie w moich nowych portaskach Są rewelacyjne, nie wyglądam w nich pewnie jak modelka ale czuję się świetnie. Pomyśleć, że jeszcze kilka miesięcy temu nie ubrałabym nawet na minutę takich spodni Wzorzyste i takie jasne
Dodatkowo wklejam fotkę moich włosków, po tonerze z la riche mandarin, kładziony na sprany czerwono-różowy kolorek.

Wracam do ćwiczeń bo znowu miałam 4 dni przerwy (chłop w domu to miałam labę ). Wrrrrrrrrracam ze zdwojoną siłą Potrzebowałam takiego czilałtu chyba
Spodniachy super. Włosy to w ogóle. Ja dziś idę do fryzjera mój mahoń kłaść, no wyglądam jak wyliniała wiewiórka aktualnie.

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość

Ja wrocilam po 7 do domu i mialam zrobic trening, jednak wybralam sen
To dzisiaj to musisz odpokutować, innej opcji nie ma!
Stary 2014-02-24, 14:24   #2913
xxxLOLKAxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxLOLKAxxx

Cytat:
Zaraz tam bomba. Jest troche tluszczyku/sadelka na brzuchu. Fakt na nogach widze poprawe
Jak dla mnie to masz suuuuuper figurę, trochę pracy i będziesz seksbomba

Cytat:
A kto nie chciał? Ja się zawsze z kolegami bawiłam w policjantów i złodziei
Ja też tak się bawiłam

Cytat:
Napisane przez ceciii Pokaż wiadomość
Macie w lubianych na FB "Tablica motywacji" - ostatnio rzuciła wyzwanie w odpowiedzi na "piwne filmiki" - zrobić ileś przysiadów, pompek albo 60 sek deska oczywiście sfilmować i wyzwać kogoś! Jeśli ktoś w ciągu doby nie podejmie wyzwania, musi zrobić coś dobrego np dać dowolną kwotę na fundację dla dzieci albo kupić dla schroniska karmę... "ehem: do piwnego wyzwania pewnie nie jednego znajomego bym znalazła (który podjąłby wyzwanie, oczywiście) albo np do 60 sek deski - wątpię
Mam to w lajkach, ale to samo sobie pomyślałam, że raczej nikogo nie nakłonię do takich rzeczy, a połowa pomyśli, że mam nie po kolei w głowie

Cytat:
Wstawiam zdjęcie mnie w moich nowych portaskach Są rewelacyjne, nie wyglądam w nich pewnie jak modelka ale czuję się świetnie. Pomyśleć, że jeszcze kilka miesięcy temu nie ubrałabym nawet na minutę takich spodni Wzorzyste i takie jasne
Dodatkowo wklejam fotkę moich włosków, po tonerze z la riche mandarin, kładziony na sprany czerwono-różowy kolorek.
a
Ej ja też bym nigdy takich portek nie założyła, ale na Tobie bardzo ładnie leżą może się skuszę wkrótce i ja
a kolor przepiękny masz lubię jak dziewczyny mają takie odważne kolory na głowie, ale sama bym się chyba nie zdecydowała

Ja dzisiaj po raz pierwszy w życiu się wybrałam biegać w taką pogodę to grzech w domu siedzieć no i w zasadzie to robiłam taki interwał trochę, bo minutę biegu, 45 sekund marszu żeby się za bardzo nie nadwyrężyć jak na pierwszy raz no i tak pierwsze 40 minut za mną
xxxLOLKAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 14:32   #2914
beatika
Raczkowanie

Dziewczyny, już myślałam, że nie uda mi się nadrobić tych wszystkich postów, które tu naprodukowałyście, ale jakoś mi się udało.
Ja też jestem za zdjęciem w szortach w maju, mimo że mam potężne udziska (liczę, że do maja będą się prezentować nieco lepiej).
Kupiłam se ostatnio fajne krótkie spodenki do ćwiczeń w ciucholandzie za 3,50 zł. Nówka sztuka oraz biustonosz sportowy za 5,50 (też nowiusi, jeszcze z metką).

DoDoo, zakochałam się w Twoich włosach. Tak mi się ten kolor podoba, że nie mogę, no cudne po prostu
Ja obecnie powoli wychodzę z brązu i chcę przejść w jakiś bardziej miedziany kolor

Nie meldowałam się ostatnio, ale ćwiczę cały czas Wczoraj miałam zasłużoną przerwę

Ostatnio złapałam się na tym, że jak idzie jakaś dziewczyna w legginsach albo w opiętych spodniach to ja się jej gapię na tyłek i zastanawiam się czy ćwiczy czy nie

Jak tam plany na tłusty czwartek? Pozwalacie sobie na małe co nieco? Czy twardo trzymacie zdrową dietę?

Niby pracy nie mam, a nawet nie mogę się wyrobić z czytaniem naszego wątku.

[URL=" blog[/URL]

"W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem "
beatika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 14:36   #2915
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatika Pokaż wiadomość
Jak tam plany na tłusty czwartek? Pozwalacie sobie na małe co nieco? Czy twardo trzymacie zdrową dietę?
Ja może ogarnę jakąś czekoladkę
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 14:42   #2916
littleroksi
BAN stały

Cytat:
Ostatnio złapałam się na tym, że jak idzie jakaś dziewczyna w legginsach albo w opiętych spodniach to ja się jej gapię na tyłek i zastanawiam się czy ćwiczy czy nie

Niby pracy nie mam, a nawet nie mogę się wyrobić z czytaniem naszego wątku.
ja tez tak mam, ze sie gapie i najczesciej zastanawiam sie skad wiekszosc dziewczyn ma normalne tylki ( normalne- niekoniecznie uniesione itd., ale po prostu mają na czym siedziec) a ja mam jakis maly i plaski i taki nijaki co do tlustego czwartku- nie jestem wielka fanka pączkow, ale na pewno jednego zjem
littleroksi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 14:55   #2917
DoDoo
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczyny
Fakt wlosy mam fajne

Zdjecie w szortach mowicie... ech chetnie popatrze na Wasze
Ciezko mi bylo jednak zaczac cwiczyc po tych przerwach, nie wiedzialam co mam cwiczyc itd...
Zrobilam zwowa 31, rzeźnia jakas i szybciutko po tym na spacerek, czyli nie cale 40 min aerobowego spaceru. Lacznie godzina. Niby 15 stopni, a wieje jak na Uralu

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Najlepszy motyw z tymi spodniami jest taki, ze sa z wyzszym stanem, a ja w kazdych z wyzszym wygladam smiesznie, bardzo brzydko pupa w takich wyglada, z przodu w kroku sie marszcza... a w tych jest super
Stary 2014-02-24, 16:04   #2918
azaina
Rozeznanie

Cytat:
nie przepadam za pączkami, więc raczej będę się trzymać zdrowego jedzonka

ale za to właśnie zjadłam PÓŁ ciasta (ale w wersji fit - marchewkowe z mąki gryczanej, dosłodzone trochę miodem, no i wyszło bardzo niskie, grubości może 2cm, więc ta połowa to może nie taka tragedia.. )

ćwiczenia z dzisiaj:
Mel B- rozgrzewka
XHIT Six Pack Abs (w ogóle nie czułam, że coś robię przyznam szczerze nie chciało mi się dzisiaj robić tych ćwiczeń z Natalią co zwykle, ale w środę już do nich wracam!)
XHIT Chest and Back Workout
XHIT Victoria's Secret Butt Workout
XHIT How to Get Legs Like Victoria's Secret Angel Model
Jillian Michaels - Stretching Cool Down

XHIT dzisiaj zdominował mój trening

no i oczywiście jestem za zdjęciami w szortach! (tylko najpierw muszę jakieś kupić, bo zeszłoroczne już są zajechane na maxa )

Edytowane przez azaina
Czas edycji: 2014-02-24 o 16:05
azaina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 16:50   #2919
amalltea
Raczkowanie

Dodoo Mega zgrabnie wyglądasz ! Spodnie świetne też. Z reguły nie noszę wzorzystych rzeczy, ale ostatnio zaczynam się do takich przekonywać

A ja w tłusty czwartek pączka nie odpuszczę, a nawet pewnie zjem więcej Lubię pączki, ale jadam rzadko więc... Co mi tam!

Nie mogę w takim razie doczekać się maja, żeby wskoczyć w szorty i się pokazać! To dopiero motywacja, żebym sobie wstydu przed Wami nie narobiła

" Yes I Can , I Feel The Burn Rebecca"

Don't Wish For It Work For It"

Czytam, oglądam, ćwiczę,szukam, jestem.
amalltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 16:52   #2920
ceciii
Zadomowienie

Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!

A ja zrobiłam właśnie zupę pomidorową bez wywaru :P mniaaaam!

Lolka, dodajmy się do znajomych, ja nominuję Ciebie, a Ty mnie i głupio nie będzie

Pomysł ze spodenkami super pokazujemy bieliznę, pokazujemy bikini, to szorty mały pryszcz

23.09.2010r.

NO PAIN, NO GAIN!

Najpiękniejsza
<i>filmy zablokowane</i>
ceciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 16:57   #2921
NightwishLove
Zakorzenienie

Wróciłam Umieram, nie poćwiczę dzisiaj...

Cytat:
skradziono mi telefon jakis czas temu i popatrz cuda sie jednak nie zdarzaja. fakt czasem jakims trafem cos sie po dobie znajdzie, albo i szybciej
Jak mojej siostrze ukradli telefon, tak ze dwa lata temu, w sklepie to policja jej powiedziała, że to może jej chłopak zabrał... Nieważne, że ten telefon od niego właśnie dostała...

Cytat:
Zboczeniec

Cytat:
Ja odpuszczam, chyba że rodzice kupią mini pączki w piekarni to się poczęstuje

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
NightwishLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 16:57   #2922
xxxLOLKAxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxLOLKAxxx

Cytat:
A ja zrobiłam właśnie zupę pomidorową bez wywaru :P mniaaaam!

Lolka, dodajmy się do znajomych, ja nominuję Ciebie, a Ty mnie i głupio nie będzie
Hahah no nie? Wtedy to bez problemu nie ogarniam fenomenu tego piwnego wyzwania, strasznie dziecinne jak dla mnie, a u mnie na tablicy ludzie po 20 parę lat dodają te filmiki

A co do tłustego czwartku to ja już w weekend wystarczająco sobie pofolgowałam... W sobotę raclette, wczoraj w restauracji kolacja więc żadnych tłustych czwartków nie obchodzę
Stary 2014-02-24, 16:58   #2923
kingaa2407
Wtajemniczenie

Dziewczyny! Nie było mnie tylko przez weekend, a tu 10 stron przybyło, co to się dzieje, nie ogarniam

No, poniedziałek dzisiaj, wiec poćwiczę sobie ^^

Tak zastanawiałam się czy nie zacząć biegąc.. kiedyś biegałam 3 tyg, ale się nie mierzyłam i w sumie nie wiem jakie miałam spadki...

Biegała któraś z was i może się podzielić efektami?

Zrzucamy kilogramy...
Dążymy do 60 kg.
kingaa2407 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 17:03   #2924
ceciii
Zadomowienie

Cytat:

Jak mojej siostrze ukradli telefon, tak ze dwa lata temu, w sklepie to policja jej powiedziała, że to może jej chłopak zabrał... Nieważne, że ten telefon od niego właśnie dostała...
D
Policja zawsze spoko
Nam auto podpalili, na policję czekaliśmy kilka (!!) godzin. Coś tam spytali, coś tam zapisali, zadzwonią. Po miesiącu idziemy na policję, bo ani widu ani słychu, czy coś się dzieje. Pan detektyw z poplamioną koszulą powiedział, że złapali opryszków, ale nic od nich nie wyciągniemy za poniesione koszta naprawy, bo nie pracują itd. Musieliśmy odpuścić ;] kilka tygodni później, dowiedzieliśmy się, że to był ktoś inny, jakiś kierownik, dla zabawy podpalał auta a my dostaliśmy pismo o umorzeniu śledztwa! Ludzie się wściekli i ma być rozprawa, czekamy na pismo kiedy będzie, ale znając nasze służby... :/ możemy się pożegnać z pieniędzmi. W ogóle ten facet drzwi do mieszkań podpalał, garaże, śmietniki...

Lolka, dokładnie! W głowie mi się nie mieści, kto dodaje takie filmiki a później wyobraź sobie, że np Twój potencjalny szef wchodzi na Twoje konto na FB, by zobaczyć jaką osobą jesteś (co udostępniasz itd) a tu takie dzieło albo Twoja teściowa czy ktoś inny. Może w mieście by to przeszło, ale na wsi :P zaraz ploty jak stąd do Marsa

23.09.2010r.

NO PAIN, NO GAIN!

Najpiękniejsza
<i>filmy zablokowane</i>

Edytowane przez ceciii
Czas edycji: 2014-02-24 o 17:05
Stary 2014-02-24, 17:08   #2925
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
Policja zawsze spoko
Nam auto podpalili, na policję czekaliśmy kilka (!!) godzin. Coś tam spytali, coś tam zapisali, zadzwonią. Po miesiącu idziemy na policję, bo ani widu ani słychu, czy coś się dzieje. Pan detektyw z poplamioną koszulą powiedział, że złapali opryszków, ale nic od nich nie wyciągniemy za poniesione koszta naprawy, bo nie pracują itd. Musieliśmy odpuścić ;] kilka tygodni później, dowiedzieliśmy się, że to był ktoś inny, jakiś kierownik, dla zabawy podpalał auta a my dostaliśmy pismo o umorzeniu śledztwa! Ludzie się wściekli i ma być rozprawa, czekamy na pismo kiedy będzie, ale znając nasze służby... :/ możemy się pożegnać z pieniędzmi. W ogóle ten facet drzwi do mieszkań podpalał, garaże, śmietniki...

No czasami mnie przeraża beztroskie podejście policji Swego czasu mój ś.p. sąsiad po pijaku rzucał siekierą w swój garaż... Kilka osób było na imprezie, któryś sąsiad wezwał policję bo było głośno. Tamci przyjechali, upomnieli słownie i pojechali

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
Stary 2014-02-24, 17:18   #2926
DoDoo
Zakorzenienie

Ja rowniez nie mam zamiaru opychac sie paczkami, weekend mialam smieciowy, wiec koniec tego dobrego ale wszystkim Wam juz na zdrowko zycze, zeby poszlo Wam w cycki

Dziekuje za te komplementy co do spodni w brew pozorom nie cierpien takich wzorow ale te mi sie podobaja, tylko jak oferma oczywiscie musialam je poplamic od tluszczu (z dewolaja mi polecialo). Wypralam i chyba nic nie widac juz.

W zeszlym roku biegalam codziennie przez okolo 40 minut, taki bieg z marszem ale niestety nie widzialam zadnych efektow, moze mierzylam sie za szybko po bieganiu. Nie robilam wtedy zadnych przerw, moze bylam opuchnieta. Nie wiem. Jak tylko bedzie cieplej to biore sie znowu za bieganie, teraz nie mam w czym bo przeciez w kurtce zimowej nie bede biegac... z reszta w lesie jeszcze bloto jest.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Co do policji to sie nie wypowiadam, nic dobrego na nich nie moge powiedziec, bo np uderzenie w twarz przez policjanta to chyba przegiecie prawda?...
Stary 2014-02-24, 17:20   #2927
kingaa2407
Wtajemniczenie

DoDoo, swoją drogą - fajne gatki i genialne nogi, zazdroszczę!

Zrzucamy kilogramy...
Dążymy do 60 kg.
Stary 2014-02-24, 17:24   #2928
ceciii
Zadomowienie

Cytat:
Ja rowniez nie mam zamiaru opychac sie paczkami, weekend mialam smieciowy, wiec koniec tego dobrego ale wszystkim Wam juz na zdrowko zycze, zeby poszlo Wam w cycki

Dziekuje za te komplementy co do spodni w brew pozorom nie cierpien takich wzorow ale te mi sie podobaja, tylko jak oferma oczywiscie musialam je poplamic od tluszczu (z dewolaja mi polecialo). Wypralam i chyba nic nie widac juz.

Co do policji to sie nie wypowiadam, nic dobrego na nich nie moge powiedziec, bo np uderzenie w twarz przez policjanta to chyba przegiecie prawda?...
o tak tak!
Spodnie naprawdę fajne jakby nie zeszło, to na plamę polej trochę płynu do mycia naczyń, poczekaj kilka min i normalnie wypierz mi tak zawsze trudne plamy schodzą.

Przegięcie? I to nie byle jakie.... Jakiś świadek był? Aferę bym zrobiła
Na policję nie ma co narzekać, na mandat zawsze możesz liczyć.
Chyba, ze masz znajomości, to wtedy spokój masz.

23.09.2010r.

NO PAIN, NO GAIN!

Najpiękniejsza
<i>filmy zablokowane</i>
Stary 2014-02-24, 17:28   #2929
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
Na policję nie ma co narzekać, na mandat zawsze możesz liczyć.
Chyba, ze masz znajomości, to wtedy spokój masz.
A ja dzisiaj widziałam pana policjanta... No takie ciacho z niego było, że aż bym schrupała. Tylko szkoda, że nie u mnie w mieście I dobrze, ze mój tego nie widzi, bo by mi się dostalo

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
Stary 2014-02-24, 17:46   #2930
kingaa2407
Wtajemniczenie

NightwishLove, nie wszystko nasi faceci muszą widzieć, a szczególnie to, co tu piszemy

Zdarza się, że moj w ogole mnie nie motywuje.. Dlatego piszę tutaj.

Zrzucamy kilogramy...
Dążymy do 60 kg.
Stary 2014-02-24, 17:48   #2931
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fitnesowapani Pokaż wiadomość
A jak centymetry w obwodach? spadły?
Nie przejmowałabtm się wagą to słaby wyznacznik naszego wyglądu...
Nie martw się, nie od razu można mieć piękne ciało, NIESTETY...
Bedzie dobrze!
Cytat:
Napisane przez magda*M Pokaż wiadomość
Po pierwsze to radzę bardziej na spokojnie przejść do walki o leszą sylwetkę bo z takim nastawieniem to za długo nie ujedziesz... A jeśli byś swoje ważenie wzięła na logikę to nie wyzywała byś tylko ucieszyła się, że zmieniasz tłuszcz na mięśnie (i też już tu było milion razy, że mięśnie ważą więcej od spalanego tłuszczu). No a z tego co piszesz, że i systematycznie ćwiczyłaś i zmieniłaś jedzenie na lepsze to moim zdaniem właśnie wypracowałaś mięśnie, których pewnie niestety jeszcze nie widać.
Sorry że tak sapię, miałam dzień słabości bo cisnę i cisnę ćwiczenia codziennie w pokoju a czuję się dalej taaaka gruba i jeszcze waga mnie utwierdza w tym przekonaniu... No ale dzisiaj sama przyznałam że spodnie jakby mniej się wciskają w brzuch Zasięgnęłam jeszcze porady u dość zaawansowanej koleżanki która codziennie śmiga na siłownię albo na basen i stwierdziła tak jak Wy, że skoro jestem w dużo lepszej formie to zaczęłam wypracowywać mięśnie, a one też coś ważą

Ogarniam właśnie wszystko co napisałyście przez ten czas kiedy mnie nie było Proszę się ograniczyć z ilością postów na jeden dzień bo nie idzie nadążyć

Czy Jillian Michaels ma swój kanał na YT? Albo czy jest jakiś kanał z jej filmikami? Bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć, znalazłam tylko pojedyncze filmiki

I wiecie co? Chyba się odnalazłam jeśli chodzi o typ ćwiczeń, najlepiej się czuję i najwięcej energii mam po typowych killerach, właśnie przerobiłam 55 minut z Jillian i czuję się fantastycznie Gdy ledwo mogę złapać oddech a pot ścieka mi po szyi to naprawdę czuję że żyję, cudowne uczucie Podskoki, przysiady, pajacyki - to kocham Z XHIT zostaję tylko przy modelujących, ale cardio killery powierzam Jillian i innym których jeszcze znajdę na YT
201705121341 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 17:49   #2932
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingaa2407 Pokaż wiadomość
NightwishLove, nie wszystko nasi faceci muszą widzieć, a szczególnie to, co tu piszemy

Oj, mój ostatnimi czasy jest bardzo demotywujący
"Nie widać, że ćwiczysz"... "Nie, nie widzę żadnej różnicy"... "Tak kochanie, ćwicz dalej"...

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
Stary 2014-02-24, 17:55   #2933
fitnesowapani
Zadomowienie

Zrobiłam coś strasznego zjadłam parę krówek, wszystkiego co slodkie mogę sobie odmówić ale nie krówek tak je uwielniam, pychota

Ale produkujecie te posty, niedługo bedziemy zakładać kolejny wątek (nie wiem ile postów musi być i czy to jest jakoś wymagane z góry jak przekroczy się pewnien limit)

DoDoo ekstra wyglądasz w tych spodniach, tak zgrabniutko. Bomba, seksbomba
Bardzo mi się podobają, ale nie wiem czy wygladałabym w takich chociaż w połowie, ba 1/4 tak jak TY!!!
Kolorek włosków też super

Dziewczyny znowu Go spotkałam, uśmiechnął się do mnie a ja chyba wtedy dostałam wypieków

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez kingaa2407 Pokaż wiadomość
nie wszystko nasi faceci muszą widzieć, a szczególnie to, co tu piszemy

nasze babskie tajemnice
Swojemu ostatnio mówię (jak zapytał jakie miałam przezwisko w szkole przy okazji tematu o czasach szkolnych), że jestem kabanoska to dziwnie popatrzył
Dobrze, że nie wnikał w szczegóły
fitnesowapani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 18:30   #2934
DoDoo
Zakorzenienie

Hihihi dzięki dziewczyny za miłe słowa (kurczę, nie wiem jak się cytuje pojedyncze wypowiedzi ), też czuję się szeksownie w tych portkach

Co do policji to było około 15 świadków ale jak krzyknęłam, że uderzyli mojego lubego to się w sekunde gromada znalazła obok tego policmana i spierniczał szybko do radiowozu..
Szkoda wspominać to.

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Mnie mój nie motywuje, ani tez nie demotywuje, obojętne jest mu to czy coś ze soba robię czy nie.
Stary 2014-02-24, 18:39   #2935
xxxLOLKAxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxLOLKAxxx

Cytat:
Policja zawsze spoko

Lolka, dokładnie! W głowie mi się nie mieści, kto dodaje takie filmiki a później wyobraź sobie, że np Twój potencjalny szef wchodzi na Twoje konto na FB, by zobaczyć jaką osobą jesteś (co udostępniasz itd) a tu takie dzieło albo Twoja teściowa czy ktoś inny. Może w mieście by to przeszło, ale na wsi :P zaraz ploty jak stąd do Marsa
No właśnie taka jest policja... Szkoda słów, to jest temat rzeka

A co do tego wyzwania no to właśnie nie dziwiło by mnie to jakby to "dzieci" dodawały (mam na myśli 15-16 lat) ale stare byki i krowy dodają takie rzeczy i myślą, że są fajni nie dla mnie

Cytat:
W zeszlym roku biegalam codziennie przez okolo 40 minut, taki bieg z marszem ale niestety nie widzialam zadnych efektow, moze mierzylam sie za szybko po bieganiu. Nie robilam wtedy zadnych przerw, moze bylam opuchnieta. Nie wiem. Jak tylko bedzie cieplej to biore sie znowu za bieganie, teraz nie mam w czym bo przeciez w kurtce zimowej nie bede biegac... z reszta w lesie jeszcze bloto jest.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

No to w tym roku się mierz zanim zaczniesz
a co do policji to pewnie, że to jest przegięcie...
Kiedyś u mnie w mieście było takie pospolite ruszenie, że każde osiedle zbierało się na mecz w wyznaczonym miejscu i wszyscy razem szli sobie na piechotę na stadion, a że kibice mieli jakieś zatargi trochę z policją to na osiedle, na którym mieszka mój brat wpadli policjanci na tą ich zbiórkę, zaczęli gazem psikać itp. i najlepsze, że była tam dziewczyna w ciąży, jeszcze niewidocznej, a jeden policjant ją na glebę obalił bardzo mądre, w ciąży czy nie w ciąży, ale to dziewczyna...

Cytat:
A ja dzisiaj widziałam pana policjanta... No takie ciacho z niego było, że aż bym schrupała. Tylko szkoda, że nie u mnie w mieście I dobrze, ze mój tego nie widzi, bo by mi się dostalo
Hahah tu we Francji ci z żandarmerii to ja cię co jeden to lepszy

Cytat:
Dziewczyny znowu Go spotkałam, uśmiechnął się do mnie a ja chyba wtedy dostałam wypieków

nasze babskie tajemnice
Swojemu ostatnio mówię (jak zapytał jakie miałam przezwisko w szkole przy okazji tematu o czasach szkolnych), że jestem kabanoska to dziwnie popatrzył
Dobrze, że nie wnikał w szczegóły
Fitka tego, co go nie znasz, ale ci zapadł w pamięć?

hahah ciekawe co sobie pomyślał o tak oryginalnym przezwisku
Stary 2014-02-24, 18:45   #2936
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxLOLKAxxx Pokaż wiadomość
Hahah tu we Francji ci z żandarmerii to ja cię co jeden to lepszy
Próbowałam go ściągnąć myślami na peron, na którym byłam ale nie dałam rady szkoda, taki cukiereczek

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
Stary 2014-02-24, 18:50   #2937
magda*M
Rozeznanie

GG do magda*M

Cytat:
Napisane przez whiteglove Pokaż wiadomość
Sorry że tak sapię, miałam dzień słabości...
Każda z nas takie miewa ale brawo za ogarnięcie się
Cytat:
Napisane przez kingaa2407
Tak zastanawiałam się czy nie zacząć biegąc.. kiedyś biegałam 3 tyg, ale się nie mierzyłam i w sumie nie wiem jakie miałam spadki...

Biegała któraś z was i może się podzielić efektami?
Ja już kiedyś pisałam, że jak zaczynałam to przez brak kondycji strasznie nie polubiłam biegania : -). Jednak stopniowo, z czasem i oczywiście z lepszą kondycją ;-) polubiłam bardzo. Nie biegam jakoś bardzo dużo, bo ze dwa razy w tygodniu (różnie albo interwały 20 min. albo 6 km bieg około 40 min.). Ale jednak spadanie brzucha i boczków najbardziej zauważyłam właśnie po bieganiu. Niestety konketnych cm czy kg nie mogę podać bo nie mam zapisanych takich pomiarów.
magda*M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 19:07   #2938
fitnesowapani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxxLOLKAxxx Pokaż wiadomość

Fitka tego, co go nie znasz, ale ci zapadł w pamięć?

hahah ciekawe co sobie pomyślał o tak oryginalnym przezwisku
tak tego Jak spotkam Go kolejny raz to chyba się odezwę, jęsli znowu się nie zawstydzę

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Jaką akcję wymyślamy na Dzień Kobiet?

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Odnośnie biegania, kusi mnie by zacząć tak regularnie... Ale wciąz nie mogę się przekonać do tego (nie mam odpowiednich butów).
Stary 2014-02-24, 19:37   #2939
xxxLOLKAxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxLOLKAxxx

Cytat:
Próbowałam go ściągnąć myślami na peron, na którym byłam ale nie dałam rady szkoda, taki cukiereczek
No kurczę to niedobrze, ze nie przyszedł a z takim to przynajmniej ma się poczucie bezpieczeństwa większe

Cytat:
tak tego Jak spotkam Go kolejny raz to chyba się odezwę, jęsli znowu się nie zawstydzę

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Jaką akcję wymyślamy na Dzień Kobiet?

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Odnośnie biegania, kusi mnie by zacząć tak regularnie... Ale wciąz nie mogę się przekonać do tego (nie mam odpowiednich butów).
A pewnie, że zagadaj, czemu nie jak się tylko na to odważysz bo ja to z typu tych, co jak facet zagada to nie wiedzą czy wiać czy stać, a sama w życiu bym nie zgadała chyba no może po paru głębszych, ale to o niczym nie świadczy

hmm nie mam na razie żadnego pomysłu na dzień kobiet, ale można by coś wymyślić

ja z bieganiem kurcze też, niby dzisiaj wyszłam i w trampeczkach zasuwałam, ale boję się, że jak będę dalej tak robić bez odpowiednich butów to sobie tylko zaszkodzę
Stary 2014-02-24, 19:39   #2940
fitnesowapani
Zadomowienie

Znalazłam sukienkę sprzed 200lat Jest dobra a nawet trochę za luźna na plecach czerwona w kwiatuszki
pokażę się Wam na poprawę humoru Ale mnie pogrubia

Edytowane przez fitnesowapani
Czas edycji: 2014-02-24 o 21:15
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości