|
|
#271 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LII
Więc ten mój musiał być do d... Miałam Cośtamcośtam Satinelle. Ale chyba pozostanę przy golarce, ślęczenie pół godz nad nogami to nie na moje nerwy, wolę codziennie poświęcić im 2 minuty
![]() Z zupełnie innej beczki, kupiłam majtki laserowo cięte w rozmiarze uniwersalnym do 105 cm w tyłku i są za małeee
|
|
|
|
#272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To już nawet majtasy laserami tną.., do czego to doszło
|
|
#273 |
|
Nindżopesz
|
No, ale jaka fajna rzecz, materiał śliski, bez szwów, pod ciuchami nie widać. Tylko co z tego jak małe, w tyłek włażą
|
|
|
|
#274 | |
|
Mother of Cats
|
Dzień dobry, Baru
Cytat:
Wczoraj nastąpił przełom - leżały jednocześnie na łóżku |
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To złe majtki są - tzn idea zacna ale one nie współpracują z ciałem ludzkim a to błąd Miałam takich miliony, i kumpela też (to głównie od niej bo prowadziła keidyś sklep z ciuchamy i bielizną) - to jest kit.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-24 o 12:50 |
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma
![]() To jedyny pozytw ![]() Jutro pogrzeb ![]() Co zrobić żeby nie płakać? bo ja płaczka jestem straszna ![]() Dzięki dziewczyny za słowa otuchy Zaraz przelecę bar bo mi się mało cytło ![]() Aaaa Mursz koszulka bomba ![]() Maja będziesz super wyglądać Redzia czemu Ty taką figurę ukrywasz
|
#277 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przykro mi bardzoCytat:
![]() ale nie mam meszku jak po goleniu Rąk nie golę bo mam piegowate i źle to wygląda ![]() I się witam A co można zażyć żeby mieć więcej witalnych sił?
|
|
#279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic kochana, czasem cza się po prostu wyryczeć... Eeee, yhm,yhm ten tego...no ja bym coś napisała w tej sprawie ale już lepiej zamilknę ...
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-02-24 o 13:28 |
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziewczyny dziękuję za wsparcie i zrozumienie Mursz. Parabelko To znaczy że widzimy się ... SzatAnka71 Wypłacz się ,płacz oczyszcza z emocji będzie Ci lżej. Nie to co ja kurna zacięłam się i nic ![]() Na razie tonę w oparach Calypso figue jest bardzo kojący ... |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tom się już wyryczała ale pogrzeb to co innego
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Każdy przeżywa tragedię inaczej, Ty widać nie potrzebujesz płakać
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płacz bardzo pomaga. Nie widzę nic złego w płakaniu na pogrzebie tam są tak silne emocje że nie ma sensu się hamować bo tylko zwiększa stres i napięcie. |
|
|
|
|
#284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to ryczę i przed i na pogrzebach jaj bóbr..., też żem beksa jeśli o takie rzeczy chodzi...ale ja to nawet na filmach i inszych potrafię wylewać łzy litrami bom wrażliwa bestia
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-02-24 o 14:20 |
|
|
|
|
#285 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samo pęknie i się wyleje, kurcze znam to to bardzo boli, fizycznie wręcz. Może nei zbieraj, może nie rób nic. Może za bardzo cchemy coś przeżyć a tymczasem może nei trzeba. Może tak jest właśnie dobrze. 2. Podejrzewam, że Szatą nie chce generować tych emocji, potem wszyscy pękają. Nie wiem co poradzić, nie potrafię panować nad emocjami. Także wyłączyć się. Strasze to ale dla mnie jedyne. Nie radzę sobie z emocjami w żaden inny sposób. Na innych pogrzebach z cyklu moi rówieśnicy itp tragedie, robiłam podobnie, ale nie udaje się to w stu procentach. Dla mnie pogrzeby to ogólnie pomyłka. Niepotrzebna trauma, ale to już wiecie. Ad kościoła, czy jest na sali Flo, albo ktoś kto da za mnie na mszę ? Albowiem mam na chacie chorego chuopina od dziś Nie wiem czy ktoś nie zginie
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
ja też poproszę jakieś tabletki, żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce
Poza tym trochę chyba zazdroszczę Ukraińcom, że potrafili się postawić i walczyć o swoje. A u nas? W związku z pomorem świń na Białorusi, to w Polsce (!) cena skupu żywca spadła prawie o 40%!!! Myślicie, że w sklepach wpieprzowina stanieje choćby o 1 grosz? ![]() Wszyscy dostaniemy po
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-24 o 18:17 |
|
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
a czemu Bar wymarły jest?
na belce widziałam masę podglądaczy a cisza takaaaaa...jak dodać do zakładek w mozilli plik zawierający zakładki z poprzedniego kompa, jeśli plik ten nie ma rozszerzenia widnieje po prostu jako "plik". a mozilla nowa importuje only pliki html potrzebuję tamtych zakładek na gwałt
|
#289 |
|
Nindżopesz
|
Chateaux, czasami noszę obcisłe kiecki ale za bardzo lubię zwisające szmaty żeby z nich zrezygnować
Za to spodni wcale nie noszę, niedawno wywaliłam ostatnią parę dżinsów.
|
|
|
|
#290 | |||||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty tradycyjnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.roślina cała jest trująca , dojrzałe nasiona nie . też miałąm tęprzyjemność dziś i to z trzech kierunków na raz Cytat:
Cytat:
taka młoda kiedyś mnie depilowała i posmarowała mi nogi płynem przygotowującym do depilacji - wszystko mi się przy skórze urwało i po trzech dniach całe nogi miałam we wrastających próbowałam plastrów z woskiem sama w domu - jedna paczka na jedną nogę i część i tak sie nie wyrywała Cytat:
![]() dwa valusedy łyknij , powinnaś być spokojniejsza Cytat:
2.mogę pomachać mietłą i pogonić kotha , może coś pomoże ![]() miałam się otchódzać a zeżarłam talerz klusek z serem ![]() ale za to nie zjadłam : sernika czekolady kocich języczków
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-02-24 o 18:17 |
|||||||
|
|
|
#291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie da się ja sobie zawsze obiecuję ze nie będę płakać, a wystarczy ze zobaczę że ktoś bliski płacze i już łzy mi lecą, nie da się tego powstrzymać Cytat:
|
||
|
|
|
#292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
SEXU ![]() Cytat:
brawa dla tej pani!
|
|
#293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Płakać ![]() Cytat:
![]() Mój Tż znalazł dziś w balkonowej donicy jajo ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- działa czydzieści czy/cztery na belce ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za dużo tłumaczenia..więc może to coś pomoże; http://www.download.net.pl/przenosze...ownika/n/1172/
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
|
#296 |
|
Wtajemniczenie
|
TO zawsze działa http://www.youtube.com/watch?v=XoddR5jQ3Lk
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
46 kur na grzędzie ![]() ![]() dlaczego Bogusi mi nie cytło ![]() otusz właśnie wtedy eksportowałam do html ale przy przenoszeniu coś się porobiło i mam plik bez rozszerzenia. stary lapek nie żyje nie mam możliwości zrzucić tego jeszcze raz. i mam problem dlatego pytam bo może ktoś coś wymyśli mądrego albo dobije że się nie da ![]() ![]() ------ ooo, jako że słowo klucz nie rozwija dyskusji to widownia se poszła
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-02-24 o 18:50 |
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
też wcześniej nie znałam, pierwszy raz byłam
Cytat:
|
|
|
|
|
#299 |
|
Wtajemniczenie
|
:macham:
---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Ups, miało być ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- O, widzę, że Golden była ![]() Czy mogłabyś przypomnieć, jakiej drukarki używacie z małżem, co to tanie tusze do niej są? bo noszę się z zamiarem zakupu ![]() A, i z czytników czy ten Iriver, który polecała Mursz jest podobny do Kindla jakiegoś starego? Miłego wieczoru ![]() A, i dziękuję Mić i wszystkim za odpowiedzi siemieniolnianne Szatą trzymaj się ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Ciekawe, czy jak się wpisze PASTA DO ZĘBÓW to na grzędzie przybędzie, czy tylko jedno to magiczne słowo jest
|
|
#300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co to było ? Może wystarczy dopisać tylko rozszerzenie do pliku?
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-02-24 o 19:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

nigdy nie ma "właściwego czasu" 

zależy na co mi się pozwoli
czasem trzy zależy ile razy go wyłączam i włączam w międzyczasie. jak to wychodzi w porównaniu do Twojego?
to bardzo boli, fizycznie wręcz. Może nei zbieraj, może nie rób nic. Może za bardzo cchemy coś przeżyć a tymczasem może nei trzeba. Może tak jest właśnie dobrze.