|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
a my dziś nie bardzo przespaliśmy noc... i w dzień co próbowałam się położyć to Kacper był baaardzo aktywny... do tego mieliśmy jeszcze powódź kupkową
jak zmieniałam mu pieluszkę, no ale wolę tak niż żeby go brzuszek bolał ![]() Justii - czy twoje dziecko też jest takie ruchliwe? u mnie gdyby miał troszkę więcej podparcia pod nogą na przewijaku to by się na brzuch przekręcił, a że mu trochę brakuje to leży raz na jednym boku raz na drugim i ciągle mi się przemieszcza odbijając nogami, w ogóle głowę to mu muszę tak trzymać bo ją ciągle podnosi aż mnie to czasem przeraża... Pradip - te mazdy są wyjątkowo długie i z przodu i z tyłu, choć ta przynajmniej ma ścięty tył... ale to kwestia przyzwyczajenia, bo w toyocie siedziało się wysoko ![]() wiesz, że zawsze możesz się nam wygadać jesteśmy tutaj Meduzka - ty nam się tu nie odchudzaj a czy to efekt twojej diety cukrzycowej?Aldrin - dokładnie, nie będę się tym przejmować... spróbuję czymś smarować, żeby je rozjaśnić świetne zdjęcia w klubie ładnie sobie rośniecie ![]() Papryczka - kolejna sexi mamuśka ![]() Fikusek - to bunt 3 latka, tak? ach ta nasza Nadia ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Meduzka - wow! 6kg? świetny wynik
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-02-24 o 15:01 |
|
|
|
#3002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Co to za smutki
![]() Cytat:
![]() A ja w sobotę zabrałam się za pierożki tak się przy nich namęczyłam, ze w głowie zaczęło mi się kołować. A wczoraj poszliśmy na spacerek do lasu , a potem na gofry mniam mniam z owocami ![]() Mój maluszek od kilku dni już delikatnie kopie , wczoraj nawet TŻ poczuł a dzisiaj zaczynam 19 tydz ;-) Zaraz wrzucę kilka zdjęć torebek
|
|
#3003 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia niektórych torebek
|
#3004 |
|
Zadomowienie
|
Meduzka-
za wagę jednak co odpowiednie jedzenie to odpowiednie jedzeniePapryczka- za kopniaczki super uczucie co???Małgoś-spryciula z Kacperka Ja po wizycie. Mam podwyższone leukocyty w moczu i zrobiliśmy wymaz na czystośc z szyjki, bo ostatnio na posiewie nic nie wyszło mam skierowanie na glukozę doktorek powiedział, że jak wynik wyjdzie powyżej 140 to od razu do diabetyka ale dodał, że ja mam byc zdrowa, bo idę jak burza w tej ciąży i ma tak zostac jak powiedziałam ile przytyłam to najpierw chciał mnie udusic , ale później stwierdził, że ładnie wyglądam, więc żebym się tak nie przejmowała tylko trochę się pilnowała bo będzie mi ciężko po ciąży no i zaczęłam przeżywac, że boję się o szyjkę po moich dwóch łyżeczkowaniach, więc dostałam dodatkowe skierowanie na usg za dwa tygodnie i mamy pomierzyc sobie wszytsko żebym była spokojniejsza ale Wam tu streszczenie napisałam
|
#3005 |
|
Wtajemniczenie
|
Przesuperowe uczucie ;-) !!!!!! Izetko
|
#3006 |
|
Zadomowienie
|
Papryczka-super torebki
najbardziej podobają mi się ta pistacjowa taka i beżowa
|
#3007 |
|
Wtajemniczenie
|
To zapraszam będzie rabacik ;-)
podam jeszcze raz str w klubie ;-)
|
#3008 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
O kurcze A jak się czujesz na tej diecie? z tego co napisałaś obiady byłyby dla mnie najtrudniejsze bo u nas to jednak 99% rzeczy z patelniCytat:
ale Ci siłacz rośnie ![]() Cytat:
![]() Szybko poczułaś ruchy i wcale nie są takie delikatne skoro Tż też czuje Cytat:
|
|||
|
|
|
#3009 |
|
Wtajemniczenie
|
Ulepiłam trzy rodzaje dla TŻ z kapustą i grzybami ja nie przepadam, na słodko z serkiem i wiejskie z ziemniaczkami boczkiem i cebulką ;-)
Nic nie poradzę, że gofry za mną chodzą ;-) już gofrownicę sobie zamówiła hii hii Mam łożysko tylne i lekarz powiedział, że jestem szczupła i szybciej powinnam czuć ruchy !! O proszę i 13 osób nas ogląda jak miło ;-) Pradip pamiętaj że po gorszych dniach muszą przyjść te lepsze, Nam nagle zaczęło psuć się wszystko po kolei najpierw auto tzn zamek centralny ostatnio nie mogłam otworzyć klapy żeby zatankować auto, musiałam wyłamać zabezpieczenie, wczoraj kibelek grrrr .
Najdroższe klejnoty jakie noszę na szyi to ramiona mojego dziecka Śpij mój kochany Aniołku Edytowane przez papryczka160 Czas edycji: 2014-02-24 o 18:31 |
|
|
|
#3010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spotkania nie miałam ani z dietetykiem ani z diabetologiem. Po prostu jak w szpitalu leżałam to mi mówili co i jak ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Świetne te torebki
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
cudowne są te torebki
Cytat:
|
|
|
|
|
#3012 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No coś ty, nie odchudzam się....to faktycznie efekt tej diety... ![]() A Kacperek aktywny chłopiec ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
Mniam zjadłabym sobie pierogi ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
Super ,że na wizycie wszystko dobrze ![]() A leukocyty w moczu też miałam. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Te kopniaczki są fantastyczne co ?
|
|
#3013 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Hej
ja ostatnio tylko was podczytuję, bo jakoś coraz ciężej mi pisać, mimo że mam laptopa i pisze na leżący to szybko zaczyna mnie wszystko boleć i muszę go odkładać. W ogóle komputer w ostatnich dniach ograniczałam do minimum. Prawie cały weekend byłam poza domem. Sobotę spędziłam z K w Warszawie, a w niedzielę była u nas tak piękna pogoda, że aż grzech było siedzieć w domu. Dzisiejszy dzień też poza domem W sobotę oglądaliśmy wózki i mieliśmy już zamawiać ale uparłam się na czerwony. A w nowej kolekcji nie ma już tego koloru i mamy zamiar poszukać na allegro starej kolekcji i jak nie znajdziemy to pojedziemy w niedziele zamawiać jakiś inny kolor Zdecydowaliśmy się jednak na Jedo ze skrętnymi kołami W ogóle to odkryliśmy z K, że w Parku Targówek jest ogromy Smyk Jak wpadłam do działu z ubrankami to K musiał prawie siłą mnie z niego wyciągać, ale i tak udało mi się kupić parę ubranek dla naszej księżniczki ![]() Podoba mi się ta biała Cytat:
Ja ten wymaz będę miała robiony w czwartek Cytat:
ale oczywiście wielkie ![]() Cytat:
![]() Biedny ten twój Marcelek, mam nadzieję że szybko mu przejdą te okropne kolki Cytat:
![]() Cytat:
ja dziś zrobiłam z jagodami Już u ciebie zostało tylko 100dni? ale czas leci jak szalony dopiero u mnie było 100dni, a sprawdziłam teraz i zostało nam tylko 45 dni ![]() Cytat:
Kiedyś się pytałaś czy robiłam to ciasto i chyba nie odpisałam, jednak nie zrobiłam go bo ciągle coś mi przeszkadzało Cytat:
piękna waga ja już mam prawie 8kg na plusie ![]() Muszę się wam pochwalić, że dziś sprawdzałam oceny na wirtualnej uczelni i zaliczyłam sesję na 5 ![]()
|
|||||||
|
|
|
#3014 |
|
Konto usunięte
|
Małgoś Kacperek to naprawdę silny chłopiec skoro już próbuje główkę podnosić
![]() Miałam wam jeszcze napisać, że do porodu to mnie chyba wsadzą do wariatkowa, przez cały weekend chyba każda kobieta z moje rodziny opowiedziała mi o swoich porodach. Wszyscy dobrze wiedzą jak panicznie się boję, ale to nikomu nie przeszkadza. I nie mogę też słuchać już mojej teściowej jakim ideałem był jej syn, jak się urodził, za każdym razem gdy się widzimy powtarza mi, że chował się książkowo. Tak jak były po kolei opisane miesiące tak on się rozwijał. Był takim ideałem, że dzięki temu szybko postarała się o drugie dziecko. Wczoraj tak mnie wkurzyła, że powiedziałam K, że jeszcze raz jak tak do mnie powie, to poproszę ja żeby kupiła mi taką książkę 28+ i ja też będę go dalej sprawdzała czy jest taki książkowy ![]() Już to widzę jak mała jest niegrzeczna a jej babcia mówi, jesteś w mamę bo twój tata to był chodzący ideał ![]()
Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2014-02-24 o 19:57 |
|
|
|
#3015 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45311831]Hej
ja ostatnio tylko was podczytuję, bo jakoś coraz ciężej mi pisać, mimo że mam laptopa i pisze na leżący to szybko zaczyna mnie wszystko boleć i muszę go odkładać. W ogóle komputer w ostatnich dniach ograniczałam do minimum. Prawie cały weekend byłam poza domem. Sobotę spędziłam z K w Warszawie, a w niedzielę była u nas tak piękna pogoda, że aż grzech było siedzieć w domu. Dzisiejszy dzień też poza domem W sobotę oglądaliśmy wózki i mieliśmy już zamawiać ale uparłam się na czerwony. A w nowej kolekcji nie ma już tego koloru i mamy zamiar poszukać na allegro starej kolekcji i jak nie znajdziemy to pojedziemy w niedziele zamawiać jakiś inny kolor Zdecydowaliśmy się jednak na Jedo ze skrętnymi kołami W ogóle to odkryliśmy z K, że w Parku Targówek jest ogromy Smyk Jak wpadłam do działu z ubrankami to K musiał prawie siłą mnie z niego wyciągać, ale i tak udało mi się kupić parę ubranek dla naszej księżniczki ![]() Podoba mi się ta biała Masz się słuchać lekarza, bo bardzo mądrze ci mówi Ja ten wymaz będę miała robiony w czwartek Cudowne uczucie ale oczywiście wielkie ![]() Ale ci zazdroszczę, ja już zaczynam marzyć o zwykłych ubraniach, niby czasami zakładam moje stare jeansy ale oczywiście nie zapinam ich na brzuchu. Nie mogę się doczekać kiedy wejdę w moje stare sukienki i spódnice ![]() Biedny ten twój Marcelek, mam nadzieję że szybko mu przejdą te okropne kolki Bardzo podoba mi się twoje podejście ![]() Bardzo się ciesze, że smakował ja dziś zrobiłam z jagodami Już u ciebie zostało tylko 100dni? ale czas leci jak szalony dopiero u mnie było 100dni, a sprawdziłam teraz i zostało nam tylko 45 dni ![]() Trzymaj Kiedyś się pytałaś czy robiłam to ciasto i chyba nie odpisałam, jednak nie zrobiłam go bo ciągle coś mi przeszkadzało piękna waga ja już mam prawie 8kg na plusie ![]() Muszę się wam pochwalić, że dziś sprawdzałam oceny na wirtualnej uczelni i zaliczyłam sesję na 5 ![]() [/QUOTE]Nam do porodu zostało 59 dni
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45311831]Hej
ja ostatnio tylko was podczytuję, bo jakoś coraz ciężej mi pisać, mimo że mam laptopa i pisze na leżący to szybko zaczyna mnie wszystko boleć i muszę go odkładać. W ogóle komputer w ostatnich dniach ograniczałam do minimum. Prawie cały weekend byłam poza domem. Sobotę spędziłam z K w Warszawie, a w niedzielę była u nas tak piękna pogoda, że aż grzech było siedzieć w domu. Dzisiejszy dzień też poza domem W sobotę oglądaliśmy wózki i mieliśmy już zamawiać ale uparłam się na czerwony. A w nowej kolekcji nie ma już tego koloru i mamy zamiar poszukać na allegro starej kolekcji i jak nie znajdziemy to pojedziemy w niedziele zamawiać jakiś inny kolor Zdecydowaliśmy się jednak na Jedo ze skrętnymi kołami W ogóle to odkryliśmy z K, że w Parku Targówek jest ogromy Smyk Jak wpadłam do działu z ubrankami to K musiał prawie siłą mnie z niego wyciągać, ale i tak udało mi się kupić parę ubranek dla naszej księżniczki ![]() Kiedyś się pytałaś czy robiłam to ciasto i chyba nie odpisałam, jednak nie zrobiłam go bo ciągle coś mi przeszkadzało piękna waga ja już mam prawie 8kg na plusie ![]() Muszę się wam pochwalić, że dziś sprawdzałam oceny na wirtualnej uczelni i zaliczyłam sesję na 5 ![]() [/QUOTE]Znów byłaś tak blisko mnie i nie zajrzałaś na Targówku faktycznie jest spory Smyk a w Świat Dziecka są teraz spore rabaty.Nie dobijaj mnie z tą wagą Czyli możesz zapominać o zjazdach bo sesje i tak zaliczasz pięknie ![]() a planujesz jeszcze robić ? wrzuć jeszcze raz przepis najlepiej do klubu ale malutko Papryczko dziękuję |
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45311831]
Kiedyś się pytałaś czy robiłam to ciasto i chyba nie odpisałam, jednak nie zrobiłam go bo ciągle coś mi przeszkadzało piękna waga ja już mam prawie 8kg na plusie ![]() Muszę się wam pochwalić, że dziś sprawdzałam oceny na wirtualnej uczelni i zaliczyłam sesję na 5 ![]() [/QUOTE]weź nie dołuj ja tyle przytyłam już teraz |
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Papryczko - te torebki są prześliczne! szkoda, że przesyłka zagraniczna jest droga, ale może kiedyś zamówię sobie do siebie do domku jak będę miała przyjechać
Ewelika - Kacper jak leży u mnie na klacie to potrafi nawet i minutę utrzymać głowę... a pamiętam jak się dziwiłam jak Justii coś pisała o ruchliwym dziecku koleżanki i nie mogłam w to uwierzyć - teraz wierzę aż za bardzo |
|
|
|
#3019 | |
|
Konto usunięte
|
Ja z jednej strony bym chciała już mieć małą przy sobie, a z drugiej tak mnie paraliżuje strach że jak jej tam dobrze to niech jeszcze posiedzi i nie śpieszy się za bardzo na tą stronę
Cytat:
Za tydzień się spotkamy jak wszystko dobrze pójdzie i dam rade dotoczyć się autobusem do Warszawy Chyba będę musiała poprosić mamę, o zrobienie bo ma na nie ochotę tylko gdzieś mi się zapodział ten przepis ale jak go znajdę to wrzuce do klubu |
|
|
|
|
#3020 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajnie ze podobaja sie Wam torebki.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3021 |
|
Zadomowienie
|
Ewelika- o jejku jejku zaraz będziesz rodziła
Gadaniem teściowej się nie przejmuj, Wasza Córcia będzie dla was ideałem a z kilogramami to przeginasz aaa pokaż dzisiejsze łupy dla Malutkiej Meduzka-to Ty tez niedługo stratujesz z rozpakowaniem zdecydowałaś w końcu jak chcesz rodzic???Dziewczyny czy wafle ryżowe są tuczące??? ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Aldrin-na glukozę chce pójśc jakoś za dwa tygodnie, żebym mogła jakby coś jeszcze przed kolejną wizyta u gina pójśc do diabetyka, chociaż mam nadzieję, że będzie dobrze
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
Izetka - wafle ryżowe mają dużo węgli więc ... zależy ile chcesz ich jeść
![]() Papryczka - gofryyyyyy .... mniam!! |
|
|
|
#3023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie kobitki kochane trzymajcie jutro kciuki za moją glukozę ![]() Cytat:
![]() aha no i witam się prawie weekendowo
|
||
|
|
|
#3024 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Coś dzisiaj nie pospałam ani w nocy, anie teraz nie odespałam...ale nic to jakoś przeżyje ![]() Aldrin-no powiedział mi, że jak wynik będzie powyżej 140 to nie ma co czekac od razu do lekarz, to jakby cos tak zrobię Kochana to trzymam kciuki za jutro nie zapomnij cytrynki a to będziesz miała jakieś dłuższe wolne, ze już weekendowo się witasz???
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż się boje jutro tej glukozy a może w sumie jej wyniku ale co tam będzie dobrze Ile masz tego ciśnienia? |
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wczoraj miałam 145/91 boję się tego ciśnienia strasznie bo jak sobie przypomnę zatrucie ciążowe szwagierki to mnie ciary przechodzą ale może miałam gorszy dzień ![]() wczoraj bylismy w lidlu i jeszcze były takie welurowe dresiki beżowe śliczne i takie skarpetusie maleńkie chyba jeszcze nie dociera do mnie, ze jesteśmy tak daleko w tej ciąży i że wszytsko musi byc już dobrze
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz już nic złego nie może się stać, bądź dobrej myśli |
|
|
|
|
#3028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Staram się, ale wiesz zawsze ta rezerwa gdzieś z tyłu głowy jest
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
już połowa ciąży za Tobą, ciąża przebiega wzorowo, więc trzeba myśleć pozytywnie, teraz już nic złego stać się nie może |
|
|
|
#3030 |
|
Zadomowienie
|
STO LAT...STO LAT....NIECH ŻYJE ŻYJE NAM!!!!!!!!!! JUSTII KOCHANA SAMYCH WSPANIAŁOŚCI Z OKAZJI URODZINEK POCIECHY Z TWOICH MĘŻCZYZN, SPEŁNIENIA MARZEŃ, SZCZĘŚCIA, RADOŚCI I DUŻO MIŁOŚCI!!!! ![]()
17.08.2012r- 17.06.2013r- 02.07.2014r. Edytowane przez Izetka_ Czas edycji: 2014-02-25 o 08:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

jak zmieniałam mu pieluszkę, no ale wolę tak niż żeby go brzuszek bolał 

mam skierowanie na glukozę
ale dodał, że ja mam byc zdrowa, bo idę jak burza w tej ciąży i ma tak zostac

ale oczywiście wielkie 
i studniówkowo
kiedy to minęło 

Kochana to trzymam kciuki za jutro
nie zapomnij cytrynki