|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
|
|
#1382 |
|
Raczkowanie
|
Jesteście najlepsze! <3 Uciekam spać! Dziękuję za słowa otuchy! Jesteście niezawodne!
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie te magnesy jakoś szczególnie nie zachwycają.
Ale my też planujemy być może dziwne dla kogoś podziękowania-świece z wosku pszczelego, czyli coś jako "pamiątkę z Bieszczad". Mój TŻ stamtąd pochodzi i pierwsze plany ślubne to był ślub tam... ![]() Tylko z nieco innym wzorem-też kwiatowym. Zapakowane z kartką z opisem działania ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Dzielnie Was podczytywałam cały dzień, ale albo haftowałam (14/40...), albo spałam w aucie, albo się stresowałam wizytą u fizjoterapuety. Także serdecznie gratuluję załatwienia spraw, zwłaszcza sukni, bo same urocze się tutaj pojawiły ostatnio ![]() Na szczęście wizyta nie była tak bolesna jak zazwyczaj (dobrze, że jestem u tego faceta raz na 2 miesiące, bo inaczej bym była jednym wielkim siniakiem) i powiedział bardzo pozytywną rzecz- mimo mojego pokrzywienia i przykurczów on nie widzi jakichś przeciwwskazań ciążowych, ba, nawet naturalny poród(a phi, nie ma tak dobrze ). Jedynie mam intensywnie ćwiczyć wciąż i wciąż, a w ciąży będę musiała a siebie uważać i prawdopodobnie leżeć 3 trymestr, ale generalnie możemy myśleć o swoim maluchu
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes Edytowane przez Linaewen Czas edycji: 2014-02-24 o 23:37 |
|
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Haha
![]() Swiadek Tz bierze slub za 18 miesiecy, a za tydzien ma przymiarke garnituru ![]() A Tz 4 mies przed garnituru nie ma
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1385 |
|
Wtajemniczenie
|
Iza patrząc na auto to cud ze TZ towi nic nie jest. Miał szczęście chłopak.
A tate no cóż olej i tyle. KaEs lece do klubu zobaczyć foty. Lin cudne wieści od lekarza. Po ślubie będziecie się starać. Hihihi no to jak tak to z chęcią przygarnę ten krótki ![]() Wenedka u Nas 2,5 msc do ślubu a TŻ nie ma świadka. No to są chłopy. Lece spać, tv mi padło nie ma co ogladać.
Edytowane przez Atomoowka Czas edycji: 2014-02-25 o 01:04 |
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Magheru Czarna mucha to dobry wybór
Co do menadżerki - myślałam, że tylko moja tak ma Jakby co, mam u siebie na dysku szkic takiej umowy (bardziej zaawansowanej niż przedwstępna) - jakbyś chciała, to odezwij się na priv.Podoba mi się podejście Twojego mężczyzny ![]() hihihi Dziękuję Cały czas się zastanawiam z jakiego tiulu zamówić. A ten welonowy wygląda ślicznie.ewaden 17 guzików Mam nadzieję, że ubierające Cię osoby dadzą radę.Kaes Gratuluję obrączek ![]() swiat-katarzyny Świetne wieszaczki ![]() lexie Z okładki zaproszenia wyglądają bardzo fajnie. Eleganckie i z klasą Magnesy do mnie nie przemawiają - nie wszystkim mogą się tak spodobać, jak Wam. Myślimy o ciastach i trochę po ślubie o podziękowaniach ze zdjęciami/filmem z wesela (jak tylko je dostaniemy).mimi Ale Wam się udało z dekoratorką sali - mam nadzieję, że efekt końcowy będzie oszałamiający ![]() springtime Zapowiadają się super - podoba mi się wybrany przez Ciebie papier, kolorystyka. Fakt, kokardka się nie mieści i to trochę psuje całość efektu. Możesz popróbować z płaską kokardką lub wyciąć w górnej części koperty takie kółko, przez które kokarda będzie wystawać. mysza Na modelce wygląda na bardzo widowiskową - na pewno na gościach zrobisz ogromne wrażenie. A jak leży na Tobie? iza Strasznie mi przykro z powodu natłoku nieprzyjemnych wydarzeń. Z tatą - smutna sprawa, podejrzewam jak możesz się czuć. Dobrze, że Twojemu TŻ-towi nic się nie stało ![]() A ten napis z plexi widziałam na etsy, jakiś specjalnie drogi nie był (do 150 zł). Planuję zrobić coś w tym guście u nas - jak znajdę jakiegoś dobrego wykonawcę, mogę Ci dać znać ![]() Linaewen Świetny pomysł na podziękowanie - ja bym się bardzo z takiego prezentu ucieszyła I gratuluję dobrych wieści - dobrego fizjoterapeuty też ![]() Atomooowka Mam nadzieję, że Twój TŻ wybierze w końcu świadka. Fakt, czasu mało, ale nie ma tragedii.
|
#1387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki kolor planujecie?Cytat:
My na pewno będziemy dawać ciasto i wódkę.
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam sie z pracy tak w ogóle... Jeszcze "tylko" 7 h i do domu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1389 |
|
BAN stały
|
Witam się kolejny dzień chora...
Iza dobrze, że Tz nic poważnego się nie stało A tatą się nie przejmuj, lepiej by takich osób nie było w dniu wesela. Z pozytywów: 3 marca mam próbny makijaż!!!! ![]() Wysłane z telefonu |
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Iza trzymaj sie
a tata sie nir przejmuj, nie warto, ja swojego skreśliłam ze swojego życia.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1391 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Witam z rana!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przypomniałaś mi że miałam zrobić wieszak na suknię! ![]() Mimi bardzo fajna oferta na deko ![]() Cytat:
Cytat:
Iza - oBoże! To cud że nic nie stało się TŻ! Czołówka z tirem to nie przelewki! Co do ojca.... szkoda że nie potrafi swojej dumy wsadzić do kieszeni i cieszyć się Twoim szczęściem... Lin świetna wiadomość ![]() Cytat:
|
|
#1392 |
|
Zadomowienie
|
Iza, auto na zdjęciu wygląda paskudnie, dobrze, że tż jest cały i zdrowy
![]() Znalazłam w moim mieście jeszcze dwie florystki, muszę do nich napisać o kosztorys, bo przez te 3-4 tys to myślałam, że tż na zawał zejdzie Mam umówioną nieplanowaną wcześniej przymiarkę sukni na 8 marca, nie mogę się doczekać Kończę kawę i wracam do pracy, dziś ogień niesamowity... |
|
|
|
#1393 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem czy miałabym taka radochę, gdybym wszystko kupiła rok wcześniej i teraz tylko siedziała i czekała na ślub. Ale może to tylko moje zdanie i są osoby, dla których zakup np. pończoch 3 miesiące przed ślubem to stanowczo za późno
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakrycznie wygląda auto ale dobrze ze nic mu się nie stało
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
No, tak po pierwszej rocznicy
Cytat:
Dobry fizjo to rzadkość, kilka lat szukałam. Jednego mam na miejscu, drugiego w Poznaniu i współpracują razem ![]() Moja mama cały czas nam powtarza-"macie na liście tylu znajomych, że nie liczcie na wielkie pieniądze. Myśmy też tak mieli i każdy dał ile mógł, a w tym wieku to mało można". No to będzie mało, trudno... Od wczoraj latam nad ziemią ze szczęścia
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sobie myślę tak - chcą kupić 18 miesięcy wcześniej garnitur - niech kupują co nam do tego? my co prawda garnitur kupimy dopiero miesiąc przed ślubem, ale nie razi mnie gdyby ktoś kupuje znacznie wcześniej ![]() sukni szukałam wcześniej z wielu powodów - byłam wówczas bezrobotną, tuż po studiach - miałam na to czas teraz trudno byłoby mi obskoczyć salony... w weekendy zazwyczaj człowiek woli inne zajęcia niż jeżdzenie po salonach źle to wspominam
|
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
?
![]() Witam się chora nie wiem co mi jest ale całe gardło mam zawalone białym nalotem, z nosa schodzi syf, próbowałam się leczyć jakimiś lekami co mam w domu ale średnio mi to wychodzi. Nie wiem czy nie trzeba będzie do lekarza się zapisać Iza całe szczęście że Twój TZ jest cały! Auto rzecz nabyta, ważne, ze jemu się nic nie stało
|
|
#1399 |
|
Wtajemniczenie
|
Iza przykro mi z powodu taty
![]() Dobrze że TŻ nic się nie stało, miał mega szczęście! Mam problem z muchą. Ta którą zamówiłam nie do końca mi leży. Materiał się błyszczy, przez co mucha mieni się na różne odcienie pomarańczu i to mi się nie podoba. Pod światło nie jest w ogóle pomarańczowa... Szukam innej ale jest to utrudnione bo TŻ nie chce zwykłej pomarańczowej muchy z białe kropki. Stylizację mamy na lata 60 - grochy i kolor pomarańczowy. Czy ta mucha pasuje do tej koncepcji? Nie jest zbyt ekstrawagancka!
Edytowane przez justynkie Czas edycji: 2014-02-25 o 08:46 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1400 |
|
Rozeznanie
|
Pysia masz teściową jak z kawałów ;-) moja też wydziwia. Powiedziała nawet że na wesele przyjadą goście z ich rodziny co więcej kasy mają i ich stać a po weselu mam z Tż pojechać w jego rodzinne strony (550 km) na przyjęcie dla " biedniejszych " które ona chce zorganizować :-B Tż powiedział że że mną pogada a ja... odmówiłam. Na weselu kto chce to będzie, nie będę organizowała kilku imprez dla wszystkich członków rodziny w różnych stronach kraju. Z mojej rodziny też może kogoś nie być i co? Mam specjalnie jechać do nich i robić tam 2 imprezę???? No ręce opadają!!!
Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Wczoraj usłyszałam od mojego fizjo, że mimo problemów z mięśniami nie ma przeciwwskazań do ciąży A że moje problemy to dolna część pleców i miednica to sobie już chyba od pół roku wkręcałam, że takowe będą.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1402 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wyglądają jak kupione! ![]() Cytat:
wieszaki śliczne są![]() Cytat:
![]() iza przykro mi z powodu taty, ale całe szczęście, że Tż nic się nie stało! kwietniówki zostało 60 dni!
|
|
|
#1404 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo poodba mi się rozłożeniue tekstu w środku ! A z tą kopertą, tak jak pisała positive rebel - zrobić dziurkę. Cytat:
![]() Bardzo dobra wiadomość, że spokojnie będziecie mogli mieć dzidzie !!! Cytat:
, współczesną. Ten wzór taki jest. Szkoda, że taka jest na żywo ![]() Pasowałaby super z matowego materiału, naprawdę pomarańczowa w te białe grochy. Trudno taką zdobyć?
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę sie, że wszystko po Twojej myśli ![]() wiem, jutro będzie równo 2 miesiące
|
|
|
#1406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I twoja sytuacja, gdy wiedziałaś, że bliżej ślubu nie będziesz mieć czasu na szukanie sukni jest zupełnie zrozumiała Chodziło mi bardziej o to, że im bliżej ślubu, tym większą frajdę przynosi mi kupowanie ślubnych dodatków, czy załatwianie ślubnych spraw. Ale to oczywiście moje zdanie i nie krytykuję nikogo, kto woli załatwić te wszystkie rzeczy dużo wcześniej. Ja po prostu wiem, że kupowanie butów ślubnych czy krawata rok przed ślubem nie sprawiłoby mi takiej radochy jak teraz Choć pewnie gdybym trafiła na to forum dwa lata wcześniej, to wiedziałabym, żeby kupić wódkę przed podwyższeniem akcyzy - zakup jej w tym momencie akurat radochą nie jest
|
|
#1407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Mama udatnie mi tą panikę podsycała... Wiem, że to z troski, ale efekt był jaki był...
|
|
|
#1409 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Też mi się zaczęło od nalotu a teraz nie mam głosu, próbuję coś powiedzieć to mogę tylko szeptem ![]() Cytat:
A może postawić na sam pomarańcz? Czy takiej też nie będzie chciał? A co on proponuje? Bo pisałaś, że jakąś ma? |
||
|
|
|
#1410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o to mi chodzi że zapewne i tak wiele rzeczy zostaje na później, które pozwolą się cieszyć ![]() ps. mój Tz kupuje miesiąc przed garniaka z tego samego powodu co Twój też waha mu się waga - różnica ok. 5 kg ![]() my wódkę zakupiliśmy w listopadzie, już zdrożała 1,5 innych alkoholów nie zakupiliśmy i trochę żałujemy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

Dziękuję! 

Mam nadzieję, że ubierające Cię osoby dadzą radę.