![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Twoi t są...szkoda słów.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Kurcze znaczna większość z was jest za białymi,a mnie cholernie kuszą te ciemne
![]() Pewnie dlatego że jeszcze nigdy takich nie miałam ![]() Ale mam wobec nich zacne plany,jutro wam pokaże kurtkę jaką sobie upatrzyłam (jest granatowo brązowa) i one by do niej pasowały,bo jakoś białe mi się z nią nie komponują. Ciężki wybór wam powiem... Jeszcze wszystko ze sobą dobrać żeby współgrało ![]() Zachciało mi się zmian ![]()
#63 |
Zadomowienie
|
Ewulka ja też tak mam. Kompletnie nie wyobrażam sobie tego, że mogłabym moją Maliznę zostawić na cały dzień, a z drugiej strony męczy mnie już to siedzenie w domu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiedzieli, że macie takie konszachty ![]() Cytat:
![]() ![]() Na noc już? ![]() Ja też, chyba nawet koniec lutego to był, jak się mi połóg skończył ![]() Nie wiem jak u Ciebie, ale ja w ciąży mokrzycę miałam związaną z grzybicą, wyleczyłam - mokrzyca przeszła. Teraz też znowu od jakichś 3 miesięcy mi leeeci ciągle i swędzi, a normalnie nie mam kiedy, bardziej GDZIE, się wybrać ![]() Cytat:
![]() Tak, bardzo. Z racji panujących warunków/atmosfery - tym bardziej ![]() ---------------------- Pola się obudziła o 6.50, miała mieć drzemkę ok. 12, ale siorze się umyśliło myć podłogi (wow). Szkoda tylko, że ona nie umie tego robić, nie, wcale nie cicho, po prostu normalnie ![]() ![]() No, więc skutek był taki, że z "drzemki" młodzież obudziła się w momencie, kiedy zamknęła oczy ![]() I ostatecznie od 6.50 miała drzemkę o 16, i od razu do 17.40 ![]() ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-02-25 o 18:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#65 | ||
Zakorzenienie
|
Nadrabiam, nadrabiam i właśnie zauważyłam, że będę testować nowy tusz do rzęs MF - https://wizaz.pl/akcje/max-factor/ex...ore-udzial.php
![]() Widzę tematy: Termometry - ja mam galowy (nowa wersja rtęciowego, nie jest niebezpieczny), mierzę nim małej w pupci temperaturkę, jest dokładny i szybki. Taki mi lekarz zalecił i takiego używam, nie myli się z pewnością. Niezawodne, a są bardzo tanie - ja za swój płaciłam ze 12zł. No i ja też używam tamponów - nie cierpię podpasek. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do siedzenia w domu, to ja Cię rozumiem - bardzo mnie męczy to, że nie mogę nigdzie wyjść... Mogłabym nawet z małą, ale z racji tego, że mieszkamy w małym miasteczku, ja po prostu nie mam gdzie iść... Zadupie totalne. Ja przed ciążą byłam duszą towarzystwa, tzn nie chodziłam na imprezy, ale spotykałam się z koleżankami, na zakupy, kawę, coś tam - a teraz siedzę sama w domu całymi dniami i męczy mnie to, naprawdę męczy. To jedyne, co mi nie odpowiada w moim życiu w tej chwili - chętnie wzięłabym małą do wózka i poszła sobie gdzieś, na kilka godzin, jakieś centrum handlowe, starówka - ale u mnie w miasteczku nie ma czegoś takiego... ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-02-25 o 19:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja po Agatce tak miałam, a teraz ok. Zakochałam się w bułkach fitness z lidla! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się ciemne podobaja ![]() ![]() ![]() Miałam cytowac, ale mąż mnie tak w^$%$^&*&ł , że mi się odechciało wszystkiego. Ifwka widziałam, że dziewczyny już Ci odpisały ja bym zamieniła na kanapkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Wieści z frontu w kwestii spania i zmian, heh.
Dziecko coś zasnąć nie mogło, wypiło z uu i idziemy się bawić. No to się bawimy, ale co chwilę podchodzi, kładzie mi głowę na kolanach i "mama mama" - no to znowu do sypialni, tulę, przystawiam. Oczka się zamykają, a nagle hyc - dziecko znów siedzi i chce sobie iść, mimo, że ledwo na oczy patrzy. To ja niewiele myśląc odruchowo do łóżeczka wsadziłam, mówię "Amelciu, połóż się", dziecko się na brzuszku kładzie, a ja kładę rękę na pupie, bujam dzieckiem na boki. Dziecko wstaje, ja znów "pooołóż się Amelciu, idziemy spać" - kładę rękę na plecki, głaskam, bujam dzieckiem. Minuta i śpi. Ciekawe czy idą trwałe zmiany? Dziewczyny : lubię z Wami wymieniać poglądy i spostrzeżenia bardzo - dobrze, że nas tu tak dużo, uczymy się od siebie nawzajem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale że damskie? białe ![]() Cytat:
uchował się u mnie rtęciowy i mierzę Dawidowi pod paszka jak usiedzi ![]() Cytat:
![]() ponawiam do Ciebie pytanie o rowerek: jaka opinia? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() chorują dzieciaczki, bo zimy jako takiej nie było i tych wszystkich syfów nie pomroziło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty to niezadowolona żeś jest ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Melduję że jestem.
O 21 na CBS DRAMA idzie pierwszy odcinek "Beverly Hills 90210" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | ||||
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mala mi sie zadne z tych butow nie podobaja, ja wzielam takie dzisiaj przyszly http://allegro.pl/a5-1-wysokie-tramp...tml?source=mlt ale chuj kurier, mial byc wczoraj do 20 i nie przyjechal. Dzis dzwonil do Tza od rana, ze bedzie o tej i o tej. I co? Nie przyjechal. Zdazylam wrocic z pracy i nadal go nie bylo. Po 15 sie w☠☠☠☠ilam mocno i zadzwonilam o☠☠☠☠☠☠☠ilam go i co? Przyjechal w 15 minut ![]() Laski nie pisalam wam, ale zwalniaja u nas ludzi ;/ A mi sie konczy za miesiac umowa, wiec kto moze byc na celowniku? ![]() Ojezu tak sie stresuje ta praca, ze zapomnialam o najwazniejszym ;/ Mala zrobila PARE KROCZKOW SAMA!! Oczywiscie pierwszy widzial tatus, bo mial urlop, a mama w pracy...
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-02-25 o 19:43 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
jeszcze w temacie podpaskowo-tamponowym
![]() Ja używać tamponów zaczęłam jak zamieszkałam z TŻtem, tzn jak ciotę dostałam po ciąży. Bałam się, że mi w nocy przecieknie czy cuś i tak jakoś przywykłam. Teraz podpacha mnie drażni. I bardzo lubię tampony bierdonowskie - alternatywa dla tampaxów, jak mnie nie stać ![]() I jeszcze ![]() NIE BYŁAM z TŻ w kinie - "po co jak w necie możesz obejrzeć ten sam film za free" NIE BYŁAM na piwie, kolacji. Tylko pizza w realu po zakupach ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() co do pracy, mocno 3mam kciuki, za przedłużenie umowy ![]() BLANUŚ SŁOŃCE WSZYSTKIEGO DOBREGO MALUTKA! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Lurker ;)
|
AA i nie dopisalam. Przymierzalismy butki Emel. Zdecydowanie nie sa dla dzieci z wysokim przegubem. Mlodej nie wchodzila do konca stopka. A szkoda, bo piekne, mieciutkie i u nas w dzieciowym sklepie w dobrej cenie...
#74 |
Zakorzenienie
|
Co do wychodzenia z domu - nic mi nie doskwiera bardziej niż to, że mieszkam w wielkim mieście a nawet głupi spacer z dzieckiem w parku jest szczytem marzeń i przeszkodą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane w nowym wątku!
Dziękujemy z Blanusia za wszystkie życzenia! ![]() ![]() U nas gorączki ciąg dalszy,kolejna nieprzespana noc za nami i...kolejna przed nami. Blanka ma prawie cały czas gorączkę,dzisiaj dochodzi do prawie 40st. Szukamy z pediatra przyczyny,bo już drugi tydzień (z przerwą na weekend) mamy tak skaczącą gorączkę. ![]() Poczytałam troszkę,ale mało pamiętam: Mała mi się bardziej podobają te ciemne buty. Marsi ja też nie lubię tamponów. Debrah pięknie Amelka tańczy! Yellow Twoi t. rozkładają mnie na łopatki ![]() Lady my mamy elektroniczny i zgadzam się z dziewczynami-w trzech pomiarach,trzy różne temperatury. Mierze rtęciowym. Może to niebezpieczne,ale biorę Niunię na ręce i przytulam lekko i wkładam termometr tak abym widziała końcówkę. Mika Julek jest cudowny! ![]() ![]() Hje to Twoja siostra potrafi się posługiwać mopem? ![]() ![]() Co do usypiania. Blanka zasypia sama,w łóżeczku. Mamy swój rytm-jedzenie (niecałe,po którym nabiera nieludzkich sił na zabawę),kąpiel,koniec jedzenia i spanie. Odłożę Ją do łóżeczka,Ona przekręca się na bok i zasypia. W dzień zasypia podobnie,tyle że bez żadnych rytuałów. Trzymam kciuki za szybkie ustąpienie boli brzucha! ![]() Więcej nie pamiętam ![]() ![]() Aaa. Jeśli któraś z Was coś potrzebuje w związku z rozliczeniem,to piszcie do mnie śmiało,chętnie pomogę,podpowiem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie zasypiania od bardzo długiego czasu jest u nas tak, że Zuzka leże na łóżku, ja kładę się obok. Ona się przewraca, złazi, wchodzi, a w pewnym momencie się kładzie i zasypia. Nie przytula się do mnie, nie głaszcze, nie dotyka.
Próbuję ją nauczyć spać w łóżeczku. ALE...... i tak muszę siedzieć obok, więc się zastanawiam co za różnica czy jest to na łóżku czy nie. Można powiedzieć, że zasypia sama ![]() ![]() Co do tamponów i podpasek. Przed ciążą tylko tampony. Po ciąży podpaski. Ja laski nie wiem o co chodzi, ale tampony mi zaczęły przeciekać, a nie raz było tak, że sznureczek z krwi to ja siup wyciagam tampona , a on wcale jakiś mocno nasiąknięty nie jest. Dużo białych miejsc jeszcze. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze co do wychodzenia z domu. Dużo dal mi powrót do pracy
![]() ![]() Little trzymam kciuki za pracę! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
A słyszałyście o kubeczkach menstruacyjnych? Zamiast tamponów i podpasek? Wczoraj trafiłam przypadkiem na reklamę ale jakoś do mnie ten wynalazek nie przemawia. Jakbym stanęła na głowie to chyba by się wszystko z tego kubeczka wylało i tak sobie chlupotało??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Mi też nie.
![]() Ja kupiłam sobie adidaski na małym, wbudowanym koturnie - ale wiem, że te też nie każdemu przypadają do gustu... ![]() Cytat:
![]() Kija, ja słyszałam, nie przemawia do mnie kompletnie taki wynalazek. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki lasencjo;p gratuluje kroczków! ![]() Cytat:
![]() tak to uzywam tych biedronkowych ![]() Cytat:
co do mleka krowiego, ja jeszcze nie wprowadzilam i jakos mi sie jeszcze nie spieszy.
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Little brawa za kroczki
![]() ![]() ![]() Fewciu o kurcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fewciu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana przepraszam nie widziałam, że pytałaś o rowerek ![]() ogólnie jest genialny, strasznie mi się podoba i solidny ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Misiaela przepraszam, ale nie pamiętam jak wygląda Twoja sytuacja z pracą? Bierzesz wychowawczy czy nie masz gdzie wracać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45330387] Zakochałam się w bułkach fitness z lidla![/QUOTE] ja już dawno ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja Hania róznie zasypia, czasem woli sama w łóżku a czasem musze pobujać. Zdarza się tak, że biorę na ręce a ona się wygina odkładam do łózka i moment śpi, a bywa i tak, że potrzebuje bliskości. Co do butów to chyba białe, chociaż ja w takich nie gustuję. Wolę takie trampkowate, jak conversy czy lacoste (to przykład taki :P)
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-02-25 o 20:34 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#86 | ||
Zakorzenienie
|
Ooo już nowy wątek
![]() ![]() ![]() 100 LAT DLA BLANECZKI!!!! ![]() ![]() ![]() ezzo , zdrówka dla Tomusia ![]() mala, u nas to nie jest tak, że ja go nagle proszę żeby w nocy wstawał do Darii. Odkąd przestałam karmić piersią (czyli jak Daria miała 1,5 miesiąca) to są kłótnie o wstawanie w nocy.... pare razy mi pomoże a potem znów to samo.... Za tydzień wracam do pracy i mam nadzieję, że będziemy na zmianę wstawać do niej bo sama nie dam rady... w pracy mam do czynienia z pieniędzmi więc muszę być w miarę przytomna ![]() mala, co do jedzenia, ja daję mleko tak jak Ty czyli przed spaniem i około 5 - 6 rano. Przez cały dzień je normalne posiłki , mleka nie podaję w dzień. A mimo to budzi się zawsze około 2 w nocy i o 5-6 :/ teraz jak się budzi o tej 2 to nie daję mleka tylko herbatkę. A o 5-6 mleczko.... Nie wiem co zrobic żeby w końcu przesypiała całą noc bez pobudek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#87 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Heja
![]() Witam się w nowym wątku. Nadrobiłam i stary i nowy, ale zmykam zaraz spać, bo jakaś zmęczona jestem. Wszystkiego najlepszego dla Blaneczki ![]() i zdrowia dla wszystkich chorowitków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |||||||
Zadomowienie
|
Witam się w nowej części
![]() Dziękuję za wczorajsze wsparcie ![]() ![]() ![]() Blanuś, wszystkiego dobrego Ślicznotko ![]() Debrah, cudna tancereczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Boże, oni są jacyś nienormalni ![]() [QUOTE=marsi11;45327898 no ja też od niedawna mam dopiero @, dostałam kilka dni po odstawieniu i jak na razie cykle jak w zegarku a zawsze rozjechane były ![]() chyba się starzeje ![]() [/QUOTE] a jak u Was z powiększaniem rodziny? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nie zostaniesz bez pracy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Bijkorka, zdrówka dla malutkiej.
![]() No i nie wiem, czemu dopiero teraz to piszę (skleroza), ale STO LAT!! BLANUŚ!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.