|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
no i kupilam suknie na wyprzedazy oszczedzajac tym samym 1700zl a ze wyprzedaze sa od wrzesnia pazdziernika do konca roku to tak wyszlo ze 10mies przed juz mialam suknie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1562 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Korci mnie akcent (jak w nr 6), ale chyba bardziej do mnie i klimatu ślubu będzie pasować nr 5. Jeszcze raz dzięki!
|
||
|
|
|
#1563 |
|
Rozeznanie
|
sporo jeszcze brakuje, ale i tak jestem zadowolona
Edytowane przez nasturcja1308 Czas edycji: 2014-02-26 o 08:31 Powód: usunięcie |
|
|
|
#1564 |
|
Wtajemniczenie
|
Nasturcja dla mnie jest boska. Wszystko mi sie w niej podoba.
Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1565 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny.
Dziękuję każdej za miłe słowa otuchy! Uwielbiam Was Witam Nową PMkę Świat_Katarzyny jesteś piękna! Podziwiam Cię już na fb ![]() Dzisiaj miałam wenę ślubna i myślałam o dekoracji stołu Pary Młodej.
|
#1566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja raczej chaosu nie chcę bo nie wiem czy będę umiała nad nim zapanować :P na stoły planuję drewniane bieżniki, te butelki lub słoki przewiązane sznurkami i polne kwiaty i świece ![]() Cytat:
pasowałyby na stoły albo u mnie na parapety, a ta gipsówka w nich to co wrzuciłaś w załączniku - piekne - idealne odzwierciedlenie tego co Ci się podoba Cytat:
|
|
#1567 |
|
Raczkowanie
|
Nasturcja! Pięknie
|
#1568 |
|
Zadomowienie
|
Też stałam się obserwującą
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#1569 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie mam zdjęć sali. Ogólnie sala prostokątna z prostokątnymi stołami ![]() Lg_ago piękna inpiracja ![]() Nasturcja - bardzo pasuje do Ciebie ta suknia
30.07.2015 - Milenka i Zuzia Edytowane przez springtime Czas edycji: 2014-02-25 o 21:47 |
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej nikt nie będzie marudzić, że za głośno się weselicie;-)
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcja śliczna suknia
|
#1573 |
|
Raczkowanie
|
Któraś z Was pisała, że rozmawiała z Parą, która bierze ślub w ten sam dzień i składacie się na dekoracje.
Ja właśnie też chcę tak zrobić i cholernie się obawiam tego, czego oni oczekują. Ksiądz miał mi załatwić numer do tej pary i do tej pory nie mam kontaktu. Stresujące...
|
#1574 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was ponownie, na 4 dni przed
Niedziela, 23.02 TŻ się cały dzień kurował pod kołdrą. Ja byłam rano w kościele z mamą, umówiłam się na piątek rano z proboszczem i organistą (bo on się tą papierologią zajmuje), że przyjdziemy na mszę na 7.00, odbędziemy drugą spowiedź, a po spiszemy papiery. Niestety bez naszych świadków, bo oni w piątek nie mogą, przyjdą w sobotę rano. Ale śmiesznie słuchać ogłoszeń parafialnych, jak ksiądz czyta intencje na nadchodzący tydzień, a w sobotę o 15 intencja ślubna Agnieszka X. i Łukasz Y. ![]() Po południu przyjechała moja przyszła teściowa z przyszłą szwagierką. Policzyłyśmy dokładnie gości, ile dorosłych, ile dzieci, ile mamy gościńców do zamówienia, przekazałyśmy wszystkie nasze ustalenia z właścicielem odnośnie planu i harmonogramu wesela, menu, wymieniłyśmy jeszcze ostatnie pomysły. Było całkiem miło Poniedziałek, 24.02. Cały dzień w rozjazdach. TŻ już musiał podnieść tyłeczek z wyra, na szczęście choroba odpuszcza i już czuł się całkiem ok. Spotkaliśmy się z naszym DJem, ustaliliśmy: repertuar - na taki, jaki on będzie uważał Ustaliliśmy też, że zrobi nam dekorację LEDową sali i "ciężki dym" na pierwszy taniec. Wyszliśmy ze spotkania i w samochodzie się zgodziliśmy ze sobą, że już chcielibyśmy, żeby była sobota, bo się super impreza zapowiada![]() Pojechaliśmy jeszcze do hurtowni po wino i szampana i zakupy również się udały TŻ odwiózł mnie do domu, jeszcze dobrze obiadu nie dojadłam i znowu musiałam jechać do miasta, żeby zawieźć mamę do dentystki. Wróciłyśmy, znowu chwila odsapnięcia i po raz 3 do miasta z TŻ, tym razem na spotkanie z właścicielem lokalu. Po powrocie usiedliśmy z TŻ do komputera, żeby usadzić gości przy stołach (w tym momencie składam pokłon PMce, która dała link do goscieprzystole.pl, bez tego chyba z ryzę papieru trzeba by zmarnować ). Mozolne to było, ponad 2h siedzieliśmy, ale w miarę się udało. Dziś nanieśliśmy drobne poprawki po konsultacjach z rodzicami i jest bomba. Ciekawe, czy dla gości też będzie![]() Wtorek, 25.02 Trochę jestem zła na siebie, bo więcej przełaziłam niż zrobiłam konkretnej roboty, ale tłumaczę sobie, że ciężarnym wolno Po południu zdjęłam zasłony z mojego pokoju (który sprzątałam na błysk, bo w końcu będę się tu ubierać do ślubu i będą tu focić ) i zawiozłam teściowej do skrócenia. Przy okazji z TŻ nanieśliśmy ostateczne poprawki do usadzenia gości na sali i rozmieszczenia gości w pokojach.Przed chwilą skończyłam robić listy i schemat stolików na tablicę, jutro brat mi w pracy wydrukuje na dobrej drukarce na eleganckim papierze Ciągle ktoś do mnie dzwoni, pisze, czy się denerwuję, czy jest stres. Powiem szczerze: już alergicznie reaguję na to pytanie, już mi się znudziło tłumaczyć zdziwionym ludziom jak to możliwe, że wcale się nie stresujemy ![]() Zobaczymy, co przyniosą kolejne dni. Pozdrawiam Was serdecznie z weselnego frontu
|
|
|
|
#1575 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez zakrecona_kropka Czas edycji: 2014-02-25 o 22:07 |
||
|
|
|
#1576 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny ostatnio późno wracam do domu i nie mam za bardzo czasu pisać, ale Was podczytuję.
![]() 60 dni do ślubu! |
|
|
|
#1577 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1578 |
|
Raczkowanie
|
Ines czy ja już pisałam, że uwielbiam Cie za te relacje! Jesteś najlepsza! Trzymamy za Ciebie kciuki, żeby poszło wszystko tak jak sobie wymarzyliście!!!
![]() ![]() Ja chcę już 27.09!!!!
|
#1579 |
|
Raczkowanie
|
nasturcjo Sukienka śliczna. Widzę, że nosisz okulary. Będziesz je mieć na ślubie? Trochę się obawiam zakładania soczewek ze względu na to, że będę musiała w nich wytrzymać non stop 24 h. (od 6 rano w sobotę do końca wesela
![]() Z bukietów Jednak wydaje mi się, że do Twojej sukni nie będzie pasować. Pomyślałabym nad 5 lub 9 (tylko trochę inne kolory, a nie tak blado). Sama zakochałam się w tym bukiecie: http://www.prettywedding.pl/wp-conte...-i-Pawel-1.jpg Pięknie by pasował do Twojej sukni ![]() Jutro z poczty odbieram buty na ślub z bialebuty.com.pl Chyba znowu będę miała dziwne sny (w sobotę na przymiarkę chcę zabrać aparat foto i całą noc mi się śniło, że jestem na lotnisku i nie zabrałam aparatu).
Zaręczyny 18 grudnia 2013 r. ![]() Ślub 28 czerwca 2014 r. Edytowane przez Magheru Czas edycji: 2014-02-25 o 22:32 |
|
|
|
#1580 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1582 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trzymam za Was kciuki informuj!!! |
|
|
|
|
#1584 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć! No super naprodukowałam się i zamknęłam nie tę kartę wrrrrrrr...
alucior gratuluję zakupu sukni! ![]() ewaden proponowałabym bukiet w lekką odwróconą kroplę do tej sukni (tak przynajmniej nam mówiono na florystyce) Lg_ago Kupiłam takie butelki i tam wlewam swojskie wino ![]() Elrosa piękny welon! Atomoowka fajnie, że się dogadaliście co do dekoracji, zawsze taniej ![]() nasturcja1308 cudna suknia! Ines3037200 Czytam Twoje sprawozdanie i aż ciarki mi przeszły! Trzymam kciuki za ten wspaniały dzień!U mnie nic nowego. Teściowa mnie wkurza, brak czasu na cokolwiek a co chwila ktoś pyta: "jak przygotowania do ślubu?" aż zaczyna mnie to wkurzać! Każdy przejmuje się bardziej ode mnie... mgrka w lesie, ja sama w lesie. o! Nawet po dokumenty z kościoła i urzędu nie mam czasu się wybrać
|
|
#1585 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sposa tak robi Cytat:
Cytat:
jak jak najbardziej za.Cytat:
|
|
|
#1586 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam , że znów wszystkim nie odpisuje, ale po prostu ostatnio mam tyle na głowie , że padam jak kłoda ... Ale podczytuję na bierząco
![]() Mam nadzieję , że już od marca będę mogła więcej tutaj się udzielać i każdej z Was odpisywać Ja niestety jeszcze nie wybrałam orkiestry, mam kilka na oku do tego mam kilka telefonów do orkiestr z polecenia do sprawdzenia, więc jutro rozpoczynam akcję orkiestra! Ta co nam do tej pory odpisała , która nam się podoba, grają na żywych instrumentach , składa się z 5 osób krzykneła 4000zł za 1 dzień, 5700zł za dwa jak na moje oko sporo...musimy się z nimi spotkać!Bardzo proszę o poradę odnośnie fotografa: http://nanofotoblog.wordpress.co m/ będę wdzięczna za opinie!! ![]() Znalazłam fajnego i nie drogiego kamerzystę...termin nasz ma zajęty
|
|
|
|
#1587 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do snów, ja za 3 tyg lecę do Polski i już mam lotnicze koszmary. Kiedyś kochałam latać teraz nie Ostatnio w ciągu jednej nocy śniło mi się, że moje samoloty spadały - jeden zaraz po starcie spadł, a drugi rozbił się w oceanie Staram się o tym nie myśleć ale d...pa---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wyobrażam siebie na ślubie w okularach a nosisz soczewki teraz? ja bez przeszkód wytrzymam tyle ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1589 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za 50 minut będzie równe 5 miesięcy, nie wierzę
|
|||||
|
|
|
#1590 |
|
Raczkowanie
|
Za "wodnisty" mam filtr łzowy, żeby przez 10-20 h/ dobę wytrzymać w soczewkach przy kompie, więc noszę tylko sporadycznie. Wprawdzie ostatnio dałam radę prawie 70 h z soczewkami (mam takie z opcją przedłużonego noszenia, ale wtedy muszę się zakraplać itd.)
Trochę obawiam się doklejonych kępek... nigdy nie próbowałam tego łączyć, a zapalenie spojówek to jedna z tych rzeczy, których chciałabym uniknąć.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

a ze wyprzedaze sa od wrzesnia pazdziernika do konca roku to tak wyszlo ze 10mies przed juz mialam suknie 

). Pewnie zdecyduje w trakcie dekoracji co lepiej wygląda. Stolików będę mieć ok 10-12, a chciałabym wprowadzić kontrolowany, rustykalny chaos
to co wrzuciłaś w załączniku - piekne - idealne odzwierciedlenie tego co Ci się podoba

informuj!!! 
jak na moje oko sporo...musimy się z nimi spotkać!