Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-25, 21:42   #1351
susuanne
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII

Cytat:
Napisane przez klaoudyna Pokaż wiadomość
a ja tak z innej beczki:
Czy tylko mnie irytuje ta cała Julia ( https://www.youtube.com/user/itsxjul ), która zaraz wyjdzie mi z lodówki? Po prostu gdzie nie wejdę w jakiś polski film na yt to pierwszy komentarz oczywiście od NIEJ, jakże by inaczej..... o matko, nie ma to jak żerować na cudzej popularności..... a poza tym ma bardzo "ciężki" sposób mówienia i prezentowania kosmetyków, według mnie nie nadaje się na yt... ale to moje zdanie
Nie obejrzałam jej ani jednego filmiku w całości, nie potrafię. Strasznie ciężko jej się słucha, wręcz zasypiam. Coś jak Panna Joanna w wersji z ahnglhielshkim akcentem
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 21:45   #1352
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Skoro już mowa o pomadkach - jak Wam się spisują nowe matowe pomadki z GR? Ciągle się zastanawiam czy kupić... Czy na dłuższą metę nie wysuszają za bardzo ust? Widziałam już trochę recenzji, ale ciekawa jestem Waszych opinii
ja ma kolorek 14 i bardzo lubię. Poluję jeszcze na 02. Uważajcie dziewczyny na ceny, bo je przepłaciłam z 11zł na 18 :/ No ale już wiem w jakiej cenie nie kupować drugiej

Sama pomadka jest owszem matowa, ale nie jest to taki efekt jak wyżej wspomniana przeze mnie pomadka w płynie z Sephory - tamta ma takie super matowe, wręcz welurowe wykończenie. Ta jest lekko satynowa, ale też nie wysusza aż tak jak Sephorowa. Na co dzień już bardziej mi odpowiada, aczkolwiek nie używam jej też codziennie, wysusza, ale mniej Ale ogólnie pomadki sa bardzo udane, ja zmacałm wszystkie testery - co kolor to ładniejszy, naprawdę rzadko kiedy podoba mi się niemal cała gama No i pigmentacja bajkowa

Cytat:
U mnie też nie ma Tzn. kosmetyki GR są, ale akurat na te pomadki czekają i czekają, ale niestety ciągle brak w dostawach Pewnie pierwszy szał musi na nie minąć i będą bardziej dostępne.
Z tego co kojarzę to kosmetyki GR można kupować u nich on line.

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=UBdnb...ature=youtu.be Ostatnie podrygi promocji Karoliny (prawie) Wodzianki przez Zmalowaną
Nie pasuje mi ta dziewczyna... Trochę stara jak na wodziankę Nieskromnie powiem, że moja koleżanka też bierze udział w konkursie i ciągle jest w pierwszej trójce, więc przejdzie dalej

Cytat:
Napisane przez orzech_w_karmelu Pokaż wiadomość
Tak

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Racja.

Dobry tatuaż ma nasza kandydatka na wodziankę. "I love him" nad nadgarstkiem - nie trzeba wymazywać, zakrywać i zmieniać imion. Póki nie zmieni orientacji, zawsze na czasie, zawsze bezpieczny.

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Pewnie zmyliła mnie ta cholerna Dorotka. :P
Jak zmieni to wystarczy dotatuować &her

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
tandeta

Cytat:
Napisane przez Koola Pokaż wiadomość
Szuszek nasz kochany chyba ma kiepska liczbe odwiedzin bloga bo wrzuca "cudowne" zdjecia z Paryza - swoja droga to jej futerko z LV torebka wyglada mega slabo, jeszcze raz pokazuje, ze stylu jej brak.

A pamietacie Paninorge co zniknela z youtube - jest w ciazy i podobno miala mega zawirowania w zyciu, dlatego zniknela.
Jeny Szusz wygląda jak typowa turystka z Rosji, czy ogólnie ze Wschodu... To futerko, bosh
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 21:47   #1353
Yoooko
Zadomowienie

A Wodzianka ma z założenia być niezbyt rozgarnięta osobą z której można kpić, a która bez żenady będzie się rozbierać
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 21:49   #1354
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patycek Pokaż wiadomość
mi działa wszędzie
Już tak
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 21:50   #1355
Adamantium01
Karo

Cytat:
żelki
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 21:51   #1356
Mrs.
Zakorzenienie

Cytat:
Szuszek nasz kochany chyba ma kiepska liczbe odwiedzin bloga bo wrzuca "cudowne" zdjecia z Paryza - swoja droga to jej futerko z LV torebka wyglada mega slabo, jeszcze raz pokazuje, ze stylu jej brak.

A pamietacie Paninorge co zniknela z youtube - jest w ciazy i podobno miala mega zawirowania w zyciu, dlatego zniknela.
skąd wiesz ? stwierdzasz po tych niemowlęcych bucikach i rzuconym podtekście ? wprost nic chyba nie napisała na insta
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 21:57   #1357
Jagoda_w6
Zaczytana online

Księżniczka znów się poświęca: "RGP: Pomimo bólu gardła nagrałam dla Was filmik - zapraszam"

http://www.youtube.com/watch?v=ToX_3...ature=youtu.be

Piąta pora roku - miłość ♥

Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 21:58   #1358
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
żelki

ciekawe kiedy wspomni o nowych cudownych i pięknych paznokciach od Ani w kontekście gry na gitarze?
anja415 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 22:02   #1359
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
ciekawe kiedy wspomni o nowych cudownych i pięknych paznokciach od Ani w kontekście gry na gitarze?
połamią się normalnie, toż to zwykła hybryda jest
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 22:11   #1360
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
a ja tak z innej beczki:
Czy tylko mnie irytuje ta cała Julia ( https://www.youtube.com/user/itsxjul ), która zaraz wyjdzie mi z lodówki? Po prostu gdzie nie wejdę w jakiś polski film na yt to pierwszy komentarz oczywiście od NIEJ, jakże by inaczej..... o matko, nie ma to jak żerować na cudzej popularności..... a poza tym ma bardzo "ciężki" sposób mówienia i prezentowania kosmetyków, według mnie nie nadaje się na yt... ale to moje zdanie
Nie zgodzę sie, pierwszy komentarz jest zawsze od Szczupło&zdrowo
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 22:17   #1361
mantas
Zakorzenienie

Cytat:

Wlazłam na jej insta, a ona w ogóle nie odpowiada na pytania swoich byłych widzów
Jak ja nie lubię takiego sztucznego podkręcania zainteresowania...
A ten jej facet wydaje mi się dość stary. Pamiętam jej dwóch poprzednich więc ten musi być "nowy". (nie piszę o plastrze)
Stary 2014-02-25, 22:39   #1362
klaoudyna
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
hahah no tak zwracam honor filmiki szczupło&zdrowo robione jak prezentacja w szkole

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

a tak poza ty, ciekawe kiedy księżniczka usunie mój komentarz obstawiam do 30 minut
klaoudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 22:43   #1363
xoxo_gg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Jest. Zmalowana wrzucała jej sesję z synkiem.
Gdzie?? ja żadnych fotek z dzieckiem nie widzę

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Księżniczka znów się poświęca: "RGP: Pomimo bólu gardła nagrałam dla Was filmik - zapraszam"

http://www.youtube.com/watch?v=ToX_3...ature=youtu.be

Ona na tym filmiku wygląda jak transwestyta - przepraszam za to określenie, ale to moje pierwsze skojarzenie.

xoxo_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 22:44   #1364
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:

a tak poza ty, ciekawe kiedy księżniczka usunie mój komentarz obstawiam do 30 minut
Jak na samym początku powiedziała, że są dostępne na stronie kosmetykomani to od razu było wiadomo, że recenzja sponsorowana.
Bo chyba z rok są już dostępne na MintiShop.

Poza tym kto "normalny" kupuje na raz 4 róże do testów?
Ja mimo mojego uzależnienia nie kupuje więcej niż 2 xD

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez xoxo_gg Pokaż wiadomość
Ona na tym filmiku wygląda jak transwestyta - przepraszam za to określenie, ale to moje pierwsze skojarzenie.
Przecież musiała zrobić ''mocniejszy'' makijaż, bo światło wszystko zjada i nie mogłaby pokazać fenomenu tych kosmetyków. Ochy i achy i jej mlaśnięcia (z którymi dorównuje już Szusz).
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 22:45   #1365
201607131028
Konto usunięte

Cytat:

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
oj tak nie mogę jej ogarnąć...
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 22:51   #1366
Enviaczek
Rozeznanie

GG do Enviaczek

Cytat:
hahah no tak zwracam honor filmiki szczupło&zdrowo robione jak prezentacja w szkole

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

wow i nawet już odpowiedziała, a ciekawe ile prawdy w tej historyjce
Enviaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 22:52   #1367
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
Jak na samym początku powiedziała, że są dostępne na stronie kosmetykomani to od razu było wiadomo, że recenzja sponsorowana.
Bo chyba z rok są już dostępne na MintiShop.

Poza tym kto "normalny" kupuje na raz 4 róże do testów?
Ja mimo mojego uzależnienia nie kupuje więcej niż 2 xD

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Przecież musiała zrobić ''mocniejszy'' makijaż, bo światło wszystko zjada i nie mogłaby pokazać fenomenu tych kosmetyków. Ochy i achy i jej mlaśnięcia (z którymi dorównuje już Szusz).
np Ja bym się osobiście cieszyła, gdybym dostała do testów kosmetyki The Balm, bo mam ich kilka i uważam, że są super, ale czemu wciąż youtuberki mają problem z mówieniem że coś DOSTAŁY od konkretnego sklepu??? Obraza majestatu??? Lepiej okłamywać widza? ;/
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 22:57   #1368
Enviaczek
Rozeznanie

GG do Enviaczek

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
np Ja bym się osobiście cieszyła, gdybym dostała do testów kosmetyki The Balm, bo mam ich kilka i uważam, że są super, ale czemu wciąż youtuberki mają problem z mówieniem że coś DOSTAŁY od konkretnego sklepu??? Obraza majestatu??? Lepiej okłamywać widza? ;/
Ja bym skakała z radości i chwaliła się tym na prawo i lewo, naprawdę. Rozumiem, że jeżeli firma/sklep nam coś daje, to ludzie myślą, że to wpływa na naszą opinię, ale cóż...
Enviaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 23:00   #1369
orzech_w_karmelu
Rozeznanie

a jak księżniczka ma na imię?
orzech_w_karmelu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 23:01   #1370
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Ja mam paletke "nude" okolo 7 miesięcy i nie uzywam jej zbyt czesto (chociaz uwazam ze jest super), a wyglada na bardziej zuzyta niz paletka Laury, ktora ponoc ma dwa lata.
A bronzer bahama mama wcale nie jest taki super dla bladziochow jak mowi.
I masz racje.... nie rozumiem czemu dziewczyny nie potrafia sie przyznac do tego ze cos dostały.
Wole wiedzieć, ze cos dostaly za darmosze i np szczerze oceniaja. Niz maja nas oklamywac na temat pochodzenia produktow... bo pozniej juz nie wierze w to co mowia. :/
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 23:03   #1371
klaoudyna
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez orzech_w_karmelu Pokaż wiadomość
a jak księżniczka ma na imię?
Laurka , siostra Marzenka, jest jeszcze przystojny brat Dżak ( Jacek ), mama i tata.
klaoudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 23:04   #1372
sylwoha
Zakorzenienie

ej, przecie i tak na wodzianke wygra sonia wesolowska toz to panna z 1 edycji tap szpadl
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 23:07   #1373
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
A mnie to nie dziwi/nie śmieszy. Jakbym miała czyścić buty co 10-15 minut to bym nuigdzie nie doszła ja wychodzę z założenia, że buty są po to,a by stopy mieć czyste. Tak samo nie kminię szorowania na kolanach podłóg.

nie zrozumiałyśmy się nie chodzi mi o lekko zakurzone buty po całym dniu w takim stanie w drodze do domu chodzi mi zaniedbane buty ze śladami po zaciekach solnych uwalone zaschniętym błotem i zasiedziałym tam kurzem a zimą jeszcze "emu" ze skrzywionymi cholewkami/piętami. o to mi chodzi

Cytat:
Super! Byłabym wdzięczna ;*

dodałam w załączniku, zdjęcie robione w słońcu ale telefonem, lekko leciuteńko zbyt jaskrawa wyszła. no i też moje przedramię może konkurować z najbledszymi na świecie. swatch prawie jak na białej kartce

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
u zmalowanej komentarz: Patrzac na kariere jaka zrobila poprzednia pani na tym miejscu to watpie zeby bylo sie o co bic
Lubię to! · Odpowiedz · 5 · 7 minut(y) temu

Zmalowana Makeup TV nie wiesz wszystkiego Ale każdy ma prawo do swojego chodź czasem okrutnego zdania.

Aż mnie zaciekawiło, czego nie wiemy

idę!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140225.jpg (104,3 KB, 91 załadowań)
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 23:09   #1374
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Enviaczek Pokaż wiadomość
Ja bym skakała z radości i chwaliła się tym na prawo i lewo, naprawdę. Rozumiem, że jeżeli firma/sklep nam coś daje, to ludzie myślą, że to wpływa na naszą opinię, ale cóż...
nie popadajmy w skrajności, np Maxineczka albo Katosu na pewno podpisują filmiki sponsorowane, nikogo nie oszukują, współpraca jest w porządku wobec odbiorców.

Cytat:
Ja mam paletke "nude" okolo 7 miesięcy i nie uzywam jej zbyt czesto (chociaz uwazam ze jest super), a wyglada na bardziej zuzyta niz paletka Laury, ktora ponoc ma dwa lata.
I masz racje.... nie rozumiem czemu dziewczyny nie potrafia sie przyznac do tego ze cos dostały.
Wole wiedzieć, ze cos dostaly za darmosze i np szczerze oceniaja. Niz maja nas oklamywac na temat pochodzenia produktow... bo pozniej juz nie wierze w to co mowia. :/
Ja mam paletkę Meet Matt(e) i używam jej bardzo często, na sobie, na innych, nigdy mnie nie zawiodły te cienie. Pigmentacja fenomenalna, zażyczyłam ją sobie na urodziny po rekomendacji Lauren Curtis .
A co do bronzera, to właśnie wystarczy stosować go z umiarem i będzie dobry dla każdej karnacji

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
ej, przecie i tak na wodzianke wygra sonia wesolowska toz to panna z 1 edycji tap szpadl
a to ci dopiero nowina

Edytowane przez 201607111632
Czas edycji: 2014-02-25 o 23:13
Stary 2014-02-25, 23:12   #1375
Sasabina
maskott

Cytat:
jest super, uwierz mi jestem blada i używam go. nie tak szczodrze jak maxi czy katosu, po prostu mniej go na pędzel trzeba nabrać i bardziej przyłożyć się do roztarcia, ale u mnie się sprawdza

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
rzeczywiście, nie skojarzyłam jej w tapszpadl lepiej wyglądała
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 23:15   #1376
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
\
też ją mam od niedawna, jest cudowna, używam bardzo często
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 23:21   #1377
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
też ją mam od niedawna, jest cudowna, używam bardzo często
Tak tak, mówicie tak dalej, a ja zbankrutuję przez Wizaż !!!!
Czaję się na nią już z rok czasu
Stary 2014-02-25, 23:26   #1378
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Tak tak, mówicie tak dalej, a ja zbankrutuję przez Wizaż !!!!
Czaję się na nią już z rok czasu
masz, wklejam Ci 2 zdjęcia paletki i jeden z makijaży jakie nią spaprałam - uwielbiam ten efekt miękkiego rozświetlenia. Kupuj, nie marudź

http://2.bp.blogspot.com/-kWdXto6fGf...Ek/s1600/6.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-xZQfZ8Ci7m...xg/s1600/8.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-PN9mkVOn9P...c/s1600/15.jpg
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 23:28   #1379
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
masz, wklejam Ci 2 zdjęcia paletki i jeden z makijaży jakie nią spaprałam - uwielbiam ten efekt miękkiego rozświetlenia. Kupuj, nie marudź

http://2.bp.blogspot.com/-kWdXto6fGf...Ek/s1600/6.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-xZQfZ8Ci7m...xg/s1600/8.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-PN9mkVOn9P...c/s1600/15.jpg
ta paletka jest śliczna
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 23:31   #1380
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość

dodałam w załączniku, zdjęcie robione w słońcu ale telefonem, lekko leciuteńko zbyt jaskrawa wyszła. no i też moje przedramię może konkurować z najbledszymi na świecie. swatch prawie jak na białej kartce

O wow! Faktycznie żarówa Mam ciemniejszą karnację od Twojej, ale nadal jasną, więc u mnie też będzie wyglądać dość żarówiasto Ogólnie śliczny kolorek, ale chyba zbyt cukierkowy jednak Ech bez pomacania jednak ich nie kupię. One wyglądają kompletnie inaczej na stronie, inaczej na ustach (wiadomka) i inaczej na skórze, na zdjęciach itd. Dzięki wielkie za swatcha
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości