Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-26, 08:22   #2521
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez Miminek Pokaż wiadomość
Anesh - ja 03.03 jadę na usg genetyczne. Już nie mogę się doczekać. I przestań myśleć negatywnie! Co miałoby być nie tak?

Ekaterina - a gdzieś spotkałam się z taką sesją. Nawet całkiem fajna. Mamy w rodzinie panią fotograf więc może się do niej uśmiechnę...

Aj Miminku .... Wiesz jak to jest jak ma się juz dziecko... W ciągłym biegu się jest - i przez to się boje. Ze nawet nie mam jak wypocząć. Mala normalnie nosze,chociaż staram się mniej,no ale wiadomo, wyciągnąć z wanienki, włożyć do łóżeczka itp.nie omine,a potem się zamartwiam. Niby mam jeszze mdlosci, zapachy niektóre mnie drażnią,ale i tak się martwię.
czasem pobolewa mnie też brzuch,dość mocno,ale myślę,ze to od wzdęć,bo mam je ciągle... Byle do 3.03.

Rozmawialyscie o sesji ciążowej? Miałam taka w pierwszej ciąży.

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

MimiNek mi sie ta pierwsza sukienka podoba.
My idziemy w sierpniu.... O ile pójdziemy...

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2014-02-26 o 08:05
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 08:58   #2522
Miminek
Raczkowanie

Witam
Ja dzisiaj miałam taki apetyt rano, że wciągnęłam 2 bułki W ogóle musiałam się cofnąć do przedszkola. W przedszkolu zauważyłam, że młody nie ma rękawiczek (milion razy proszę żeby wkładał rękawiczki po spacerze do kieszeni kurtki! ). No to wio do domu po rękawiczki i z powrotem do przedszkola...
A tak w ogóle to co to jest za siedzenie do późna baby?

Metamfetaminax -
ewidentnie masz ciążowy brzuszek bo na wzdęcia to to nie wygląda ja nie wiem co tak ludzie wiecznie o tych wpadkach. Jak tak to, że przyrost za niski, że dzieci się nie rodzą. Jak już któraś w ciążę zajdzie to na pewno z wpadki Mi też się koleżanki na uczelni pytały czy to wpadka... Co do tżtów - mój przy pierwszej ciąży jak pokazałam mu test to powiedział, że nic nie widzi (faktycznie krecha była słaba). Dopiero na drugi dzień powtórzyłam test rano. Jego mina - bezcenna
I na serio, weź się w końcu uspokój i nie histeryzuj dziewczyno!
Ciesz się swoją ciążą i tym, bąbelek rośnie! Bo dlaczego by nie? Ostatnio na usg było wszystko okej, to teraz też będzie. Zrozum, że sama sobie szkodzisz takim myśleniem. Myślę, że masz za dużo wolnego czasu

Ekaterina - wiem, ale... wiesz jak to jest ja z reguły sukienki oglądam już pół roku przed różnymi imprezami więc teraz i tak późno się za to zabrałam Oglądam jak na razie modele sukienek, co jest dostępne itd. bo tak jak mówiłam - bozia nie obdarzyła mnie super figurą Hehe mój tż po teście ciążowym milczał jak grób ja byłam bardziej narwana żeby obwieścić radosną nowinę całemu światu

Mandragorrka - ja nie szukam typowo odstrzelonej, wieczorowej sukienki bo chciałabym to jeszcze później zakładać. Zresztą uważam, że fajnymi dodatkami można dodać elegancji. W ogóle to będzie moje 2 wesele w ciąży, mam nadzieję, że na tym będę czuła się lepiej niż na poprzednim.

Carolciuska - a nie ma za co dziękować. Schudłaś ostatnio czy nie, widać że jesteś zgrabną laseczką. I spoko, nie denerwuj się ani wynikami (nie są chyba aż takie najgorsze) ani pracą. Wszystko się ułoży.

Monika - spoko, mnie jajnik przy kichnięciu czy kaszlnięciu też tak boli. Jak czujesz, że zbliża się jedno albo drugie to staraj się trochę pochylić a jeżeli masz możliwość to podkurczyć nogi. Najgorzej jak kichniesz leżąc (nie daj Boże na wznak jeszcze!).

Anesh - no to przestań się martwić. I wiem jak to jest, ale właśnie dlatego, że my mamy już zdrowe dzieci powinnyśmy myśleć optymistycznie i podnosić resztę na duchu.
Wesele w sierpniu? O nieeeee... Chyba, że bez upałów to wtedy okej.

Miminek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 09:36   #2523
allckarola
Zadomowienie

Czesc dziewczyny!! Tak Was czytam i czytam i nie mam kiedy siąść i na spokojnie odpisać. Czekam na wizytę za tydzień jest i doczekać sie nie mogę. Mam nadzieję ze z malenstwem wszystko w porządku bo czasami aż zapominam ze w ciąży jestem i robię wszystko co przed ciążą. Czuje sie super Takźe sie mało ograniczam. No i wróciła mi chec do robienie czego kolwiek dzisiaj maluje włosy ;-) i robię na obiad placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym mmm mniam a wieczorem kisiel. Postaram sie zrobić zdjęcie brzuszka i wstawić tutaj ;-) chodź rano nie ma co oglądać koleżanki sie śmieją ze one teraz mają większe a nie są w ciąży. Ale za eczorem... Jest większy. Wy tez tyle pijecie wody?? W życiu tyle nie pilam teraz potrafię kolo 2l wypić ;-)
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 09:52   #2524
Szoonka
Raczkowanie

Witam rana

Zajrzyjcie na pierwszą stronę. Mała zmiana w pierwszym poście. Ponieważ nie mam wystarczającej ilości czasu, by należycie edytować listę z pierwszego postu stworzyłam listę, którą możecie edytować samodzielnie, na bieżąco i wg. uznania

Ponieważ lista świeża zapraszam Was do dopisania się. Oczywiście dane wpiszecie jakie chcecie, nie ma przymusu wypełniania wszystkich rubryczek .

Jeśli macie jakieś sugestie odnośnie dodania innych danych piszcie

Mam nadzieję, że mój pomysł przypadnie Wam do gustu. Myślę, ze to fajna alternatywa dla tradycyjnej listy, bo nie trzeba czekać aż ktoś doda informację, ale samemu można edytować swoją rubryczkę na bieżąco

Aby dodać się do listy wystarczy klinkąć w link i wpisać swoje dane. Tabelkę edytuje się podobnie jak arkusze w excelu więc myślę, że nikt nie będzie miał z tym problemu

I co ważnie myślę, że dobrze by bylo gdybyście dodawały sie w kolejności wg daty porodu, wtedy będzie tam jako taki ład

Ps. dziś mam wizytę i usg prenatalne. Trzymajcie kciuki, bo cala jestem w strachu

Szoonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:03   #2525
małaPaulina
Wtajemniczenie

Metamfetaminax ja tez sie stresowalam w nocy,ale to tym usg ktore mam w piatek ech
no ale nie mozna sie stresowac

A jeżeli chodzi o test ciążowy to ja zrobilam bo mi sie okres spoźnial takze kreska byla mega wyraźna,jak powiedzialam TŻtowi to się cieszył jak dziecko,dosłownie
ale i tak do mnie to wszystko jeszcze nie dotarło

allckarolaa ja wrecz odwrotnie,zanim zaszlam w ciaze pilam bardzo duzo wody,a jak zaszlam w ciaze to mialam takie mdlosci po wodzie....ze nie dalo rady jej pic,teraz powoli wracam do picia wody,czasami skraplam cytryna zeby byl lepszy smak

aaa ja w ogole nie umiem sie tam wpisac moze mi ktos to objasnic?bo jestem ciemna

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-02-26 o 10:11
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:25   #2526
Szoonka
Raczkowanie

Dziewczyny, czy któras z Was może wie jak ustawić w tabelce, zeby każdy mający link mógł edytować dane ?

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Metamfetaminax ja tez sie stresowalam w nocy,ale to tym usg ktore mam w piatek ech

A jeżeli chodzi o test ciążowy to ja zrobilam bo mi sie okres spoźnial takze kreska byla mega wyraźna,jak powiedzialam TŻtowi to się cieszył jak dziecko,dosłownie

allckarolaa ja wrecz odwrotnie,zanim zaszlam w ciaze pilam bardzo duzo wody,a jak zaszlam w ciaze to mialam takie mdlosci po wodzie....ze nie dalo rady jej pic,teraz powoli wracam do picia wody,czasami skraplam cytryna zeby byl lepszy smak

aaa ja w ogole nie umiem sie tam wpisac moze mi ktos to objasnic?bo jestem ciemna
wpisanie jest łatwe, tylko na razie muszę coś zmienić, zeby każdy mógł edytowac dane i głowie się nad tym, bo pierwszy ra taka tabelkę zrobiłam i na razie nie wiem jak to zrobić. dam znać jak juz będzie mozna sie wpisywać, bo na razie to jeszcze nie działa jak powinno :/

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Dobra juz to rozgryzłam teraz powinno być ok Zapraszam jeszcze raz do wpisywania sie

Stary 2014-02-26, 10:27   #2527
Miminek
Raczkowanie

Z tego co ja zdążyłam zrozumieć to trzeba mieć konto na google (np. gmail). I to trochę klops jest bo ja takowego nie posiadam.
Zamysł dobry, ale lepsza będzie chyba tradycyjna lista
Może Niestabilna zrobi ją do końca tak jak było mówione i Ci ją podeśle? Zresztą chyba lepiej żebyśmy wszystkie były na pierwszej stronie wyświetlone.

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Wydaje mi się, że teraz działa.

Miminek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:29   #2528
małaPaulina
Wtajemniczenie

już działa faktycznie mozna sie juz wpisywac

Miminek nie trzeba miec konta na gmailu

Zapomnialam napisac ze dzis sie zaczyna 13 tydzien,wlasnie obejrzalam filmik na mamazone

Stary 2014-02-26, 10:29   #2529
Szoonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miminek Pokaż wiadomość
Z tego co ja zdążyłam zrozumieć to trzeba mieć konto na google (np. gmail). I to trochę klops jest bo ja takowego nie posiadam.
Zamysł dobry, ale lepsza będzie chyba tradycyjna lista
Może Niestabilna zrobi ją do końca tak jak było mówione i Ci ją podeśle? Zresztą chyba lepiej żebyśmy wszystkie były na pierwszej stronie wyświetlone.

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Wydaje mi się, że teraz działa.
nie trzeba mieć konta każdy kto ma link może edytować dane

Stary 2014-02-26, 10:30   #2530
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość

Właśnie weszłam żeby spróbować ale jakoś wcześniej bardziej mi się podobała lista jak była taka kolorowa i od razu widoczna może dlatego, że w mojej pracy wypełniałam tyle takich tabelek, że już nimi

no ale ogarnę się żeby wyskoczyć z szlafroka i później postaram się to jakoś uzupełnić
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:32   #2531
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Szoonka Pokaż wiadomość
Witam rana

Zajrzyjcie na pierwszą stronę. Mała zmiana w pierwszym poście. Ponieważ nie mam wystarczającej ilości czasu, by należycie edytować listę z pierwszego postu stworzyłam listę, którą możecie edytować samodzielnie, na bieżąco i wg. uznania

Ponieważ lista świeża zapraszam Was do dopisania się. Oczywiście dane wpiszecie jakie chcecie, nie ma przymusu wypełniania wszystkich rubryczek .

Jeśli macie jakieś sugestie odnośnie dodania innych danych piszcie

Mam nadzieję, że mój pomysł przypadnie Wam do gustu. Myślę, ze to fajna alternatywa dla tradycyjnej listy, bo nie trzeba czekać aż ktoś doda informację, ale samemu można edytować swoją rubryczkę na bieżąco

Aby dodać się do listy wystarczy klinkąć w link i wpisać swoje dane. Tabelkę edytuje się podobnie jak arkusze w excelu więc myślę, że nikt nie będzie miał z tym problemu

I co ważnie myślę, że dobrze by bylo gdybyście dodawały sie w kolejności wg daty porodu, wtedy będzie tam jako taki ład

Ps. dziś mam wizytę i usg prenatalne. Trzymajcie kciuki, bo cala jestem w strachu
Slonce tylko sie nie obraz ale w ogole mi sie to nie podoba, wiekszosc dziewczyn bedzie milo z tym problemy i to jest pojscie na latwizne, wiem ze nie masz czasu ale

I oczywiscie napisz jak wizyta trzymam kciuki
Stary 2014-02-26, 10:39   #2532
Szoonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Slonce tylko sie nie obraz ale w ogole mi sie to nie podoba, wiekszosc dziewczyn bedzie milo z tym problemy i to jest pojscie na latwizne, wiem ze nie masz czasu ale

I oczywiscie napisz jak wizyta trzymam kciuki
Zobaczymy, jeśli większości dziewczyn pomysł nie przypadnie do gustu nic nie stoi na przeszkodzie, zeby zrobić taka listę jak była, Tylko ja niestety nie mam czasu tego codziennie edytować. Jeśli masz chęć sie w to bawić ja jak najbardziej mogę taka listę wkleić.

Moja tabelka wydaje mi sie fajna bo mieści sie w niej więcej danych i każdy może sam wprowadac zmiany. Jest bardziej elastyczna niż zwykła lista, która uzależniona jest od czasu i chęci jednej osoby.

Nie sądzę, zeby ktokolwiek miał problem kliknięciem w link i wpisaniem danych

Stary 2014-02-26, 10:42   #2533
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

A mnie się podoba Potem się dopiszę.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-02-26, 10:59   #2534
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Zobaczymy, jeśli większości dziewczyn pomysł nie przypadnie do gustu nic nie stoi na przeszkodzie, zeby zrobić taka listę jak była, Tylko ja niestety nie mam czasu tego codziennie edytować. Jeśli masz chęć sie w to bawić ja jak najbardziej mogę taka listę wkleić.

Moja tabelka wydaje mi sie fajna bo mieści sie w niej więcej danych i każdy może sam wprowadac zmiany. Jest bardziej elastyczna niż zwykła lista, która uzależniona jest od czasu i chęci jednej osoby.

Nie sądzę, zeby ktokolwiek miał problem kliknięciem w link i wpisaniem danych
Ja nie mówię ze jest zła bo wyglada dobrze. Sama sie zaraz wpisze. Chodzi mi o inne osoby, nie kazdy sie zna.
Mam nadzieje ze cie nie urazilam

Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-02-26, 11:01   #2535
Szoonka
Raczkowanie

Cytat:
Ja nie mówię ze jest zła bo wyglada dobrze. Sama sie zaraz wpisze. Chodzi mi o inne osoby, nie kazdy sie zna.
Mam nadzieje ze cie nie urazilam

No co ty nie tak łatwo mnie urazić

Ustawiłam tak, ze tabelka powinna sama sortować nas wg. daty porodu

Stary 2014-02-26, 11:04   #2536
201610121609
Konto usunięte

No niby się wpisałam ale nadal jestem zdania, że lubię ładne kolorowe listy
Wpisałam tylko termin porodu,przewidywaną płeć,swoje dane no i wpisałam datę wizyty ale nie wydaje mi się żebym ją edytowała za każdym razem

Męczy mnie to, że codziennie budzę się w nocy około 3 i leżę ponad godzinę walcząc o dalszy sen
od początku ciąży chyba nie przespałam calutkiej nocy bez przerwy
i to nie chodzi o siku bo mam akurta to szczęście, że mnie tak do wc nie gania

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:

No i sortuje i właśnie sobie myślałam, że nieźle to ogarnęłaś
Stary 2014-02-26, 11:04   #2537
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

A którą datę wpisujcie? według ostatniej miesiączki?

Stary 2014-02-26, 11:07   #2538
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:

a moze zrobimy tak ze jak juz bedzie tabelka uzupelniona to ja napisze taka na pierwsza strone pruesle tobie i tylko wkleisz zeby tez optycznie ladnie wygladalo :p bo ja tez lubie kolory :p

Stary 2014-02-26, 11:11   #2539
Szoonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość

No i sortuje i właśnie sobie myślałam, że nieźle to ogarnęłaś

Potrzeba matką wynalazku

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
a moze zrobimy tak ze jak juz bedzie tabelka uzupelniona to ja napisze taka na pierwsza strone pruesle tobie i tylko wkleisz zeby tez optycznie ladnie wygladalo :p bo ja tez lubie kolory :p

nie ma problemu tylko od razu uprzedzam, ze nie będę jej edytować za każdym razem

Stary 2014-02-26, 11:20   #2540
201610121609
Konto usunięte

Teściowa mnie wykończy na szczęście to ostatnie dni u niej ...
właśnie uświadomiłam jej, że jej syn a mój Tż nie pójdzie ze mną na to USG 1 trymestru i że mi to ani nie przeszkadza ani mi nie zależy na tym jakoś bardzo to wyskoczyła, że ona nie wie co my mamy w głowach bo mąż jej córeczki był bardzo zainteresowany i chodził
i nagle mówi do mnie, że chyba więcej USG robić nie będę
jestem w 13 tygodniu a ona z takim tekstem... no to jej mówię, że będę robić jeszcze nie jedno a ona do mnie, że dziecku mózg wypalę tymi badaniami
i mówi, że ONA nie robiła wcale czy jedno robiła...no to jej mówię, że w latach 20 nie robiło się wcale a ja nie będę polegać na tym co ona robiła 30 lat temu

i tak sobie myślę, że mam świętą cierpliwość, że jeszcze nie byłam ani wulgarna ani jej nie strzeliłam...

Edytowane przez 201610121609
Czas edycji: 2014-02-26 o 11:27
Stary 2014-02-26, 11:22   #2541
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Potrzeba matką wynalazku

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

nie ma problemu tylko od razu uprzedzam, ze nie będę jej edytować za każdym razem
Spoko beda tam info ktorych nie bedzie trzeba czesto edytowac
Stary 2014-02-26, 11:34   #2542
Szoonka
Raczkowanie

Cytat:
Spoko beda tam info ktorych nie bedzie trzeba czesto edytowac

jak chcesz to moge ci podeslać stara liste z pierwszej strony, bo przed usunięciem zapisałam (w razie czego )

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
A którą datę wpisujcie? według ostatniej miesiączki?

ja wpisałam z usg,

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Widzę, ze prawie wszystkie ( z tabelki) chcą dziewczynkę

Stary 2014-02-26, 11:43   #2543
WwikIi
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny! Nie było mnie parę dni, bo je praktycznie przespałam. Nie mam już żadnych objawów poza sennością. Tzn w nocy cierpię na bezsenność, a w dzień mogłabym spać i spać. Nie wiem tylko czy to wynik ciąży czy przesilenia zimowo-wiosennego .
Jutro idę na wizytę i już się nie mogę doczekać, chociaż oczywiście mam obawy czy wszystko w porządku.

Szoonka mnie pomysł listy się bardzo podoba, każda z nas może sama uzupełniać swoje dane, a jesli chodzi o kolory to też bez problemu można zmienić kolor czcionki i tła
WwikIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 11:47   #2544
Szoonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WwikIi Pokaż wiadomość

Szoonka mnie pomysł listy się bardzo podoba, każda z nas może sama uzupełniać swoje dane, a jesli chodzi o kolory to też bez problemu można zmienić kolor czcionki i tła
Cieszę się, że się podoba Z kolorami masz rację, każdy może sie dodawać w jakim tylko kolorze chce I też będzie kolorowo

Stary 2014-02-26, 11:58   #2545
ania9106
Zadomowienie

A u mnie lista nie działa nie dam rady nic tam wpisać ...

15.02.2020 MAŁY KTOŚ
ania9106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 12:11   #2546
Szoonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
A u mnie lista nie działa nie dam rady nic tam wpisać ...
A z czym masz problem ? Lista się nie otwiera, czy co się dzieję? Może ci pomogę

Stary 2014-02-26, 12:35   #2547
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

A dlaczego mnie nie posortowalo według daty?

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 12:42   #2548
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Hej laski!

Widzę się rozgadałyścieeee, ale nadrobiłam!

Byłam dzisiaj na badaniach, krew pobrana, teraz w pracy do 8:00

Ja robiłam test ciążowy z myślą "sprawdzę czy mogę chlać w święta" no i nie mogłam Test zrobiłam w 20dc i wyszedł cień, ale widoczny ex tż stwierdził, ze za jasne i pewnie nie. Ale ja wiedziałam o co chodzi, w 27dc miałam bHCG ponad 400 Cykle miałam od deski do deski, a że znam swój organizm bardzo dobrze - to, że tak powiem, czułam to w moczu
ale ja tez czułam w moczu i to tydzien przed okresem, co chwile w pracy latałam do wc żeby zrobić kropelkę i tak co chwile, aż mi głupio było a i mocz tak jakos inaczej mi "pachnie"

Witam

lece sie wpisac zaraz na liste

Odzyskałam siły witalne, chce mi się coś robić hehehe
byłam juz w sklepie, nakupiłam chemi bo w promocji była i chyba czas posprzatac mieszkanie zupke sie zje, wyprawi chłopa do pracy i wio

a jutro wizyta

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 12:47   #2549
Szoonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
A dlaczego mnie nie posortowalo według daty?

bo po wpisaniu danych trzeba jeszcze raz posortowac, aż tak dobrze niestety nie ma żeby szło z automatu

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Perełka widzę, ze się zdublowałaś na liście

Stary 2014-02-26, 13:00   #2550
małaPaulina
Wtajemniczenie

dziewczyny naszlo mnie dzis na spodniczke,stwierdzilam ze mam ochote sobie kupic krotka spodniczke poniewaz mam nawet niezle nogi i tak mnie natchnelo ze bede sexi mama
dzis wyplata w piatek po usg moze skocze na zakupy albo w sb czy w nd zreszta nie mam zadnych butow na wiosne a tu taka piekna pogoda

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości