|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Kolega w pracy ma dziś imieniny...zjadłam już 3 michałki...i po co ja isę mękolę i biegam wieczorem....
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za Bartulka! ;* wlasnie odmrażam lodówke wrrr.........nienawidzę tego robić...a w piątek biore pół swinki ;] bo takie pustki juz w zamrażarce ze echo sie odbija;p niby piękna pogoda..a takiego mam dziś muła;/
|
|
|
#214 |
|
Rozeznanie
|
Fewciu, dobrze, że już wiadomo, co z Blaneczką. Trzymam kciuki, by szybciutko była zdrowa.
Sylwietta, też zdrówka dla Młodego! Trzymajcie się mocno w tym szpitalu, obyście szybko byli w domku! |
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Ogromne kciuki za Bartusia
Boże co to się wyrabia z tymi chorobami ![]() Mnie już przestało ganiać (bo nawet nie ma po czym) ale za to zaczęłam gorączkować
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
nie
to ty korzystasz z tego dobrego pita? bo tam trzeba wybrac jak sie chce rozliczac - samemu,z mezem itd.. no to to wybralam, ze wspolnie i............koniec potem nie wiedzialam juz co dalej co Ty, ja tego w zyciu nie ogarne ![]() dam 3 dychy i pani zrobi to za mnie
|
|
|
|
#217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to potem wybierasz pit-37, załącznik O na odliczenia dziecia i potem już leci ![]() szkoda 3 dych, przeslij mi skany, to Ci zrobie
|
|
#218 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zdrowia dla Was Słoneczka ![]() Cytat:
![]() O Boziu. Byłam latać za wychowawczym. I wsio wypełnione tylko pieprzonego zaświadczenia z ZUSu mi nie wystawią bo im jakaś aplikacja nie działa BTW można zakończyć wychowawczy wcześniej, niz planowane to jest? |
|||
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle, to jest taka piekna pogoda za oknem, że już tu wysiedzieć przy tym biurku nie mogę
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie na tych zalacznikach poleglam.. no dobra, przyznam sie - jakos jakos dalam rade, wybralam ten O wlasnie bo ten D (?) mi jakos nie pasowal ale jak zobaczylam ile tam jest opcji do wpisywania to sie zalamalam ![]() a powiedz mi jeszcze czy jest roznica kto jest jako pierwszy wpisywany w picie- ja czy maz? moze sprobuje do tego zasiasc sama ale bym sie miala czym chwialic jakbym takiego pita roztrzaskala sama to umowmy sie tak ze ja zrobie to sama (a bynajmniej sprobuje ) a Ty mi ewentualnie spr, okiejos?
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Bartuś, 100 lat Jeśli chodzi o pity, to polecam moją mamę Jak się zaczyna rozliczanie pitów, to śmiejemy się, że ma drugą pracę Rany, Bartoszku, szybko zdrowiej! ![]() Cytat:
![]() Patrzcie na to: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2418 -------------------------- Byłyśmy już 2 godzinki na polu, drzemka 1,5h, zjemy obiad i znowu na pole ![]() Coś mi dzisiaj rosół nie wyszedł Zrobiłam tak jak kiedyś, z wieprzowinki od t. , wszystkie przyprawy tak samo... i musiałam dać kostkę, bo po prostu był bez smaku Nie wiem, przez to, że mięso tak długo było zamrożone, smak mu "wyciągnęło"?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 | |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane, wchodze, zeby poczytac co u Was i co widze? Same smutne wiesci
![]() Trzymam bardzo mocno kciuki za Blaneczke i Bartulka, zeby jak najszybciej oboje wyzdrowieli Az mi sie humor zepsul ![]() Cytat:
Kochana, a guacamole? Wiem, ze to nie jest typowa salatka ale ja jem ostatnio dzien w dzien :P Takie z duza iloscia chilli i soku z limonki ![]() Yellow pytanie nie do mnie ale ja Ci bardzo goraco polecam ten tusz: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...e-mascara.html Jak dla mnie KWC Nadrabiam dalej
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu
![]() Mała, zdrowia!!! ![]() Sylwuś i Bartulinku, trzymajcie się!!! ![]() Dziewczyny, ale ja tylko odrosty zrobiłam i kolor odświeżyłam, a że już miałam ten blond taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak i stary i zdechły to mnie lekko szokło, że tak się zapuściłam wrzucę jutro może jak ogarnę je po farbowaniu bo póki co mimo mycia pierdyliard razy dalej walą farbą, afe!
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, może sałatka owocowa???
![]() Albo pekińska + pomidory + ogórek + sos winegret
|
|
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
A, sorry marsi, teraz doczytalam, ze to cos na obiad ma byc, tak?
![]() Mala w pierwszej chwili myslalam, ze te buty to dla malego, tylko rozmiary mnie zdziwily
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-02-26 o 15:09 |
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Wyfewciowałam kuchnie, ale tak bym chciała sobie isc luluuuuuuuuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, ja spałam 3 godziny z młodym, jestem wypompowana, w ogóle zabija mnie na nowo ten rytm, pół nocy nieprzespanej, żeby potem pół dnia spać
![]() tyle, co wstawiłam pranie, ogarnęłam salon, w reszcie pokoi sajgon
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno, niedługo się to poprawi.... ja sobie codziennie zadaje pytanie...kiedy? kiedy ja wreszcie przespie cala noc;] ......chyba to nie nastapi do 18nastki
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym chętnie poszła spać bo nie mam sił chodzić.
A mały jak na złość (chyba) zrezygnował dziś z drugiej drzemki. Specjalnie zrobiłam mu mleko bo widziałam zmęczenie u niego a ten dostał przypływ energi po tym Próbowałam go uspać ale kompletnie nie mam sił Trudno,następny krok należy do niego.
|
#231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 3 czy 6 michałkow naprawdę tego nie zmieni![]() Cytat:
![]() guacamole kooooooocham ![]() Cytat:
haaa i zrobiłam nicejską a moje chłopaki szamią pizze
|
|||
|
|
|
#232 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zakończyć możesz, jeśli pracodawca wyrazi zgodę. Cytat:
Pstryczku wejdź na strone e-deklaracje.gov.pl . To jest strona rządowa, która od razu sprawdza błędy. Wybierz tam "formularze" i "pit-37". Na pierwszej stroie wypełniasz dane. Najpierw małżonek potem Ty (na przykład ), a drugiej stronie przepisujesz z PITu-11 (który dostaliście z pracy) dane, najpierw męża (jeśli jego wpisałaś pierwszego na poprzedniej stronie), potem swoje. Potem w odliczeniach od dochodu wpisujesz z PIT-11 składki na ubezpieczenie społeczne, po lewej stronie męża, po prawej Twoje. Potem program sam Ci policzy podatek. Potem w części F wpisujesz składki zdrowotne i znowu po lewej stronie męża, po prawej Twoje. w pozycji 114 klikasz myszką, program Cię o coś tam zapyta, klikasz OK, czy tam TAK. Przeniesie Cię automatycznie do załącznika, ilość dzieci - wpisujesz 1, niżej masz miejsce żeby wpisać PESEL Kuby, wpisujesz. Drukujesz PIT, podpisujesz i gotowe![]() Cytat:
Cytat:
Zasnęłam o 5 razem z Nią, a o 7 już na nogach. Tak mi szkoda M., bo też całą noc nie spał, a dzisiaj w pracy jest
|
||||
|
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
u nas dalej skoki temp
....Ola co chwila przysypia, ale na mnie, a ja z tym barkiem to mi sie juz płakac chce (nie wiem, czy moge jakas mas przeciwbolowa przy kp![]() )Sorki, że tak wpadam sie wyżalic tylko Martwi mnie ta moja Oleńka poprostu
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu o takich pysznościach piszecie
a ja na dwóch kanapkach z dżemem i jednej suchej bułce jestem Mały chciał żebym go dała do łożeczka,kotłuje się -widać że zmęczony.
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
treselle0 wydaje mi się że apap możesz przy kp?? Kochane ściskam Was mocno, bo wiem co przeżywacie. Zrób może Małej okład chłodny i przyłóż do karku, wczoraj tak Blanuś usnęła więc Jej to chyba ulgę przyniosło.
|
|
|
|
#237 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Daria miała we wrześniu ostre zapalenie ucha i gardła ale myśmy do szpitala trafili wtedy bo ciągle miała po 40 st gorączki. Paskudne choroby ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --------------------------- Byłam w pracy i wróciłam z dobrym humorem ![]() ![]() Dowiedziałam się czegoś ale to opiszę w k.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taką ochotę na kokosankę.........aaaaaaa aaaaaaa
|
|
#239 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...a-mascara.html i np nie widze roznicy miedzy nim a fioletowym z Miss sporty. Sory widze, cena :P Sama za swoja kase bym go nie kupila. Mialam jeszcze jeden z Lancome ale nie moge go znalezc To bylo dopiero gowienko ;/Cytat:
|
|
#240 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z pracy w dobrym humorze? To dobra zapowiedz ![]() Cytat:
Probuje tak robic (okłady) gdy olcia przysypia, ale ona wtedy sie momentalnie budzi i płacze,ale probujemy ![]() Doczytałam o Bartusiu Sylwietty
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

22.05.2008
14.08.2011

Zdrowia dla Was Słoneczka 
- jakos jakos dalam rade, wybralam ten O wlasnie bo ten D (?) mi jakos nie pasowal

Zrobiłam tak jak kiedyś, z wieprzowinki od t.
, wszystkie przyprawy tak samo... i musiałam dać kostkę, bo po prostu był bez smaku
Nie wiem, przez to, że mięso tak długo było zamrożone, smak mu "wyciągnęło"?

)
Polecasz?