Bourjois, Twist Up The Volume Mascara (Pogrubiająco - wydłużający tusz do rzęs)

226 HIT!
62 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiWraz z pojawieniem się na rynku maskary Twist Up The Volume Bourjois wprowadza szczoteczkę, której jeszcze nie było. Innowacyjny mechanizm pozwala malować w dwóch pozycjach, dzięki którym osiągniesz dwa cele: wydłużenie i pogrubienie.
Twist 1, wydłużenie rzęsa po rzęsie: szczoteczka równomiernie rozprowadza produkt po wszystkich rzęsach na całej ich długości. Sieć separujących włókien zapewnia idealne rozdzielenie.
Twist 2, ekstremalna objętość: Przekręć końcówkę twist a szczoteczka skróci się i zagęści, dzięki czemu uda Ci się zbudować super objętość bez grudek.
Intensywnie czarna formuła maskary gwarantuje maksymalne wydłużenie i pogrubienie. Gładka konsystencja pozwala na wielokrotne nakładanie tuszu.
Maskara jest dostępna również w wersji wodoodpornej.
Nieskazitelna do 24 godzin*, nie spływa, nie kruszy się nawet kiedy jest mokro i gorąco.
* testowane na 61 wolontariuszkach.
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 580
16 sierpnia 2023, o 15:02
Wykorzystała: jedno opakowanie
26 lipca 2023, o 15:28
Kupiony w: Drogeria Hebe
Średniej klasy tusz.
Pięknie pogrubia i wydłuża, ma intensywny czarny kolor. Szczoteczka jest silikonowa i idealnie rozczesuje rzęsy, tusz nie rozmazuje się, jest wydajny. Tusz fanie pogrubia, ale niestety zbyt słabo je rozdziela, bywają zlepione.
ZALETY:
wydłuża rzęsy
pogrubia rzęsy
WADY:
Niewystarczająco dobrze rozdziela rzęsy, a nawet czasem zlepia
Szczoteczka zbyt twarda, co podrażnia powieki
5 /5
30 maja 2023, o 08:15
- Stosunek jakości do ceny: 5
17 maja 2023, o 14:28
Używa produktu od: rok lub dłużej
- Zgodność z opisem producenta: 3
Sensowny tusz
Nie jest to jakiś bestseller, ale czasami do niego powracam. Trochę wydłuża i minimalnie pogrubia. Fajne jest w nim to, że można zrobić dwie końcówki na szczoteczce - każdy ma wybór, choć ja zazwyczaj dłużej używam i jej nie skręcam. Szczoteczka oczywiście jest sylikonowa. Jeśli ktoś ma opadające powieki to tusz będzie się nieco odbijał na powiekach, ale za to się nie kruszy. Całkiem wydajny, Ja bym określiła go jako poprawny tusz. Nie jest zły, ale to nie jest to perełka na rynku. I polowałabym na promocje, bo za standardową cenę nie warto kupować.
16 maja 2023, o 09:32
Kupiony w: Otrzymałam w prezencie
- Zgodność z opisem producenta: 3
raczej przeciętny
Według mnie to bardzo przeciętna mascara. Moje rzęsy nie są wymagające, ale znam mascary w lepszej cenie, które dają dużo lepszy efekt. Ten tusz daje widoczne wydłużenie, ale pogrubienie raczej skromne.
Nie odbija się i nie osypuje.
Troszkę trudniej się zmywa niż większość mascar, które znam.
Według mnie nie warto, szczególnie jeśli ktoś oczekuje spektakularnego efektu.
ZALETY: wydłużenie
nie osypuje się
nie odbija się
WADY: słabe pogrubienie
trudno się zmywa
3 kwietnia 2023, o 12:51
Nie wie, czy kupi ponownie
5 /5 HIT!
28 marca 2023, o 19:00
Kupiony w: W hipermarkecie
Uwielbiam
Ten tusz zrobił z moimi rzęsami cuda ale dopiero po tygodniu - dwóch od otwarcia.
Częsta praktyka w przypadku tuszy ;)
Uwielbiam go, a teraz pytanie za 100 punktów !
Dziewczyny czy on zmienił kolor opakowania? Nigdzie nie mogę go dostać.. na allegro same podróby. W hebe i rosku nie ma ????????????????
HELP
- Zgodność z opisem producenta: 1
- Stosunek jakości do ceny: 1
- Opakowanie: 1
Oj nie polubiliśmy się..
Czytałam sporo recenzji na jego temat i postanowiłam go przetestować.. bo mogę... bo lubię.. bo mnie stać ???? oczekiwania były ogromne. Emocje jak przy obieraniu ziemniaków, ale do rzeczy. Jestem wymagająca i życzę sobie zawsze efektu wow.. a tu wielki nie-wypał. Ciężko się malowało, bajerancka szczoteczka nie uczyniła mnie posiadaczką ani długich, ani pogrubionych ani podkręconych ani rozdzielonych.. ani żadnych rzęs.
ZALETY: Chciałabym napisać cokolwiek na "tak" ale niestety
WADY: Słaba jakość tuszu
Obsypywanie
Trudność żeby cokolwiek nim wypracować
Niespełnione obietnice producenta
20 stycznia 2023, o 23:26
Kupiony w: Otrzymałam w prezencie
- Opakowanie: 3
Oczekiwałam od niego więcej
Ogólnie, to nie jest tak, że jestem z tego tuszu niezadowolona, ale miałam wobec niego większe oczekiwania. Tusz fanie pogrubia i wydłuża rzęsy, ale niestety zbyt słabo je rozdziela, bywają zlepione. Preferuję też większą objętość rzęs, ale może za bardzo się czepiam - w końcu nawet w tytule mamy "pogrubiająco-wydłużający", nie będzie robił wszystkiego :). Fajnie mi się go łączyło z innym tuszem - wtedy miałam lepsze efekty, bardziej zbliżone do moich oczekiwań (co do zasady lubię delikatny makijaż, ale na rzęsach chcę mieć efekt "wow"). Szczoteczka, która się przekręca i zmienia swój wygląd oraz właściwości, to bardzo fajny pomysł i robi robotę... ale ogólnie szczoteczki nie oceniam aż tak pozytywnie. Nie wiem, czy to charakterystyka tego tuszu w ogóle, czy mój egzemplarz taki był, ale szczoteczka była bardzo twarda, co powodowało u mnie podrażnienia oczu, np. gdy przypadkiem się dotknie nią do powieki. Miewałam lepsze mascary.
ZALETY: Dobrze wydłuża rzęsy
Dobrze pogrubia rzęsy
WADY: Niewystarczająco dobrze rozdziela rzęsy, a nawet czasem zlepia
Szczoteczka zbyt twarda, co podrażnia powieki
18 stycznia 2023, o 21:15
Super
Osobiście uważam że to mój najlepszy tusz do rzęs. Wydłuża rzęsy i je rozdziela a mam tendencje do sklejania się rzęs. Komcowka jest zwinna więc można też podkręcić ją osobiście używam na prostej i jestem bardzo zadowolona pogrubia również ale cena duża jak za tusz do rzęs i mam wrażenie że szybko się kończy albo schmie
ZALETY: Rozdziela rzesy
WADY: Cena
28 grudnia 2022, o 23:17
Kupiony w: Nie podano