Tusze do rzęs

Bourjois Twist Up The Volume Mascara Pogrubiająco - wydłużający tusz do rzęs

Bourjois Twist Up The Volume 21 Black 8ml
Bourjois Twist Up The Volume - maskara do rzęs 8ml

Nasi użytkownicy zostawili 586 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 lutego 2025 o 15:52
    Doskonały tusz, który pogrubia i wydłuża rzęsy!
    Bourjois Twist Up The Volume Mascara to świetny tusz, który spełnia obietnice producenta! Он naprawdę pogrubia rzęsy, nadając im pełniejszy i bardziej intensywny wygląd. Co важно, tusz także wydłuża rzęsy, sprawiając, że wyglądają na dłuższe i bardziej otwarte. Aplikator jest bardzo wygodny, a możliwość zmiany kształtu szczoteczki (dzięki obrotowej funkcji) pozwala na precyzyjne aplikowanie tuszu i dotarcie do każdej rzęsy. Tusz nie kruszy się w ciągu dnia i nie odbija na powiece. Efekt jest naturalny, но при этом bardzo wyraźny, co sprawia, że jest idealny zarówno na co dzień, jak i na bardziej eleganckie wyjścia. Rzęsy wyglądają pięknie, pełniej i bardziej zadbanej.
  • 25 czerwca 2024 o 0:08
    Ciekawy produkt
    Markę Bourjois znam od dawna i towarzyszy mi już od nastoletnich lat kiedy zaczynałam przygodne z makijażem. Jest to jedna z droższych marek kosmetycznych z drogerii ale już na promocjach wychodzą całkiem przystępnie i tak też polecam szukać, za standardową cenę nie wiem czy bym się skusiła na ich produkty. Do zakupu skłoniłam się dzięki zdecydowanie innowacyjnemu mechanizmowi zmiany kształtu szczoteczki. Jest to dla mnie nowość, wcześniej nie używałam nic podobnego. Ten produkt jest interesującym rozwiązaniem, które od razu budzi ciekawość. Dzięki tej szczoteczce możemy używać dwa efekty- efekt pogrubienia i wydłużenia rzęs. Dzięki pierwszemu trybowi rozdzielenia możemy dotrzeć do każdej rzęsy, tak aby wykorzystać w pełni ich potencjał, jeśli chcemy skorzystać tylko z tej opcji uzyskamy efekt bardziej subtelny, naturalny. Drugie przekręcenie dodaje nam ładnej objętości. Najlepiej mi się ten produkt sprawdza jak faktycznie najpierw stosuje tryb 1 później tryb 2. Jednym z ważniejszych aspektów w tuszach do rzęs jest fakt aby się produkt nie osypywał pod okiem i tu nie mamy tego problemu. Tusz nosi mi się bardzo komfortowo, nie skleja rzęs, nie tworzy nieestetycznych “pajączków”. Co prawda miałam bardziej spektakularne tusze do rzęs ale ten jest bardzo wporzadku. Może nie za cenę regularną ale jeśli dorwiecie na promocji to polecam przetestować.
  • 23 maja 2024 o 19:50
    Malowanie rzęs w dwóch pozycjach - cudo!!!
    Maskara Twist Up the Volume Ultra Black zachwyciła mnie swoją innowacyjną, jedyną na rynku obrotową szczoteczką, którą można użyć w jednej z dwóch pozycji dla uzyskania pożądanego efektu. Ja lubię zmieniać ustawienie podczas tej samej aplikacji produktu. Dzięki temu rzęsy są zarówno wydłużone, podkręcone i pogrubione. Maskara posiada tak jak lubię intensywne, czarne pigmenty nadające rzęsom odcień głębokiej czerń. Ma nieobciążającą rzęs, odżywczą formułę wzbogaconą kolagenem i keratyną. Przekonuje mnie odporność na rozmazywanie i brak grudek!! Trwałość jest rewelacyjna. U mnie makijaż wytrzymuje cały dzień.
    KasiaMB
    24 kwietnia 2024 o 18:16
    Dobra maskara
    Polecam szukać maskary na promocji. W cenie standardowej uważam, ze jest delikatnie za droga w porównaniu z jakością. Maskara pogrubia i lekko wydłuża ale również skleja rzęsy. Dodatkowo łatwo się rozmazuje nawet po zastygnięciu - nie jest super trwała.
    Zalety:
    • pogrubienie
    • ciekawe opakowanie
    Wady:
    • skleja rzęsy
    • nie jest trwała
    dhajka
    7 kwietnia 2024 o 20:14
    Uwielbiam!!! Pogrubia i wydłuża rzęsy
    W moim codziennym makijażu stawiam na subtelność i delikatność. Tusz do rzęs Twist Up the Volume Ultra Black posiada innowacyjną, jedyną na rynku obrotową szczoteczką, którą można użyć w odpowiedniej pozycji dla uzyskania pożądanego efektu. Wydłużenie i podkręcenie rzęs albo rozdzielenie i dodanie objętości. Albo wszystko za pomocą tylko tej jednej maskary! Rewelacja! Lubię intensywnie czarne maskary, a ta właśnie taką posiada formułę. Ma intensywne pigmenty nadające rzęsom odcień głębokiej czerni i do tego nieobciążającą rzęs, odżywczą formułę wzbogaconą kolagenem i keratyną. Dobrze rozprowadza się na rzęsach i ich nie obciąża. Brak grudek i odporność na rozmazywanie-uwielbiam!!