Bourjois, Twist Up The Volume Mascara (Pogrubiająco - wydłużający tusz do rzęs)

224 HIT!
62 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiWraz z pojawieniem się na rynku maskary Twist Up The Volume Bourjois wprowadza szczoteczkę, której jeszcze nie było. Innowacyjny mechanizm pozwala malować w dwóch pozycjach, dzięki którym osiągniesz dwa cele: wydłużenie i pogrubienie.
Twist 1, wydłużenie rzęsa po rzęsie: szczoteczka równomiernie rozprowadza produkt po wszystkich rzęsach na całej ich długości. Sieć separujących włókien zapewnia idealne rozdzielenie.
Twist 2, ekstremalna objętość: Przekręć końcówkę twist a szczoteczka skróci się i zagęści, dzięki czemu uda Ci się zbudować super objętość bez grudek.
Intensywnie czarna formuła maskary gwarantuje maksymalne wydłużenie i pogrubienie. Gładka konsystencja pozwala na wielokrotne nakładanie tuszu.
Maskara jest dostępna również w wersji wodoodpornej.
Nieskazitelna do 24 godzin*, nie spływa, nie kruszy się nawet kiedy jest mokro i gorąco.
* testowane na 61 wolontariuszkach.
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 563
14 maja 2022, o 20:17
Świetny tusz
To mój pierwszy tusz z firmy Bourjois. Skusiła mnie bajerancka przekręcana szczoteczka i wysoka ocena na KWC. Tusz pięknie wydłuża, pogrubia, podkręca i rozdziela rzęsy . Efekt można stopniować. Mi wystarczają 2 warstwy tuszu. Ma głęboki czarny kolor. Trzyma się cały dzień- nie sypię się i nie rozmazuje się. Ma idealną konsystencję- nie wodnistą. Dodatkowo wystarcza na długo, bo nie wysycha szybko. Używam go już ponad 8 mc, bo nie używam go codziennie a nadal jest tak samo dobry jak w dniu otwarcia. Nie jest suchy, ani gęsty i nie kruszy się. Wiem, że powinnam już go wyrzucić... Na pewno jeszcze kiedyś kupię go ponownie. Polecam :)
30 marca 2022, o 13:47
Najlepsza z najlepszych
Używam od lat i nie trafiłam jeszcze na taką która by przebiła Twist Up. Szczerze szukałam czegoś w niższej półce cenowej ale raczej bez większego skutku.
ZALETY: + świetnie podkręca i pogrubia rzęsy
+ nie robią się w niej grudki
+ nie kruszy się nawet po całym dniu
WADY: - mogłaby być trochę tańsza, zawsze muszę polować na nią w promocji
30 marca 2022, o 11:34
Nie wie, czy kupi ponownie
4 /5
21 marca 2022, o 17:57
Całkiem niezły
To mój pierwszy tusz Bourjois. Kupiłam, bo chciałam się osobiście przekonać co to za cudo z przekręcaną szczoteczka. Mam krótkie i proste rzęsy, żeby coś z nich wyczarować trzeba się nieźle nagimnastykować.... Użyłam tuszu i początkowo efekt był raczej słaby. Szczoteczka była złożona, tusz na rzęsach się pojawiał, ale szału nie było. Potem rozkręciłam szczoteczkę, wydłużyła się znacznie i zaczęła dokładnie malować rzęsy. Stały się one podkreślone, faktycznie dłuższe i grubsze. Zwłaszcza dolne rzęsy fajnie wyglądały. Co do podkręcenia to spektakularnych efektów nie uzyskałam, ale coś tam się zadziało i w tym kierunku. W efekcie rzęsy wyglądały całkiem dobrze. Duży plus za to, że tusz nie osypuje się i nie robi efektu pandy w ciągu dnia. Minus napewno za cenę, ale czasem uda się kupić w promocji w sieciówkach.
ZALETY: Trwałość
Bez efektu pandy
Innowacyjna szczoteczka
Opakowanie
WADY: Cena
2 marca 2022, o 18:19
Wykorzystała: kilka opakowań
Jeden z moich ulebieńcow:)
Tusz jest genialny! Na moich długich rzęsach obietnice producenta w 100% zostały spełnione ????tusz wydłuża rzęsy , co ważne nie pozostawia żadnych grudek,nie osypuje się. Pogrubia bardzo ładnie, dlatego też niewielka ilość wystarczy aby rzęsy były idealnie pokryte . Nie trzeba długo z nim pracować, 2 warstwy tworzą piękny makijaż oczu.Dodatkowym plusem jest też szczoteczka 2 w 1 ????
ZALETY: Konsystencja , opakowanie, szczoteczka
1 marca 2022, o 13:28
Bardzo polecam
Dostałam ten tusz od siostry w prezencie.Jestem zachwycona, ni skleja rzęs i ten wybór szczoteczki jest bardzo przydatny i prezycyjny w malowaniu. Tusz jest trwaly,nie kruszy się, nie rozmazuje. Mi wystarcza dwie aplikacje żeby być zadowoloną
ZALETY: Łatwość użycia
Wybór szczoteczki
Trwałość
Cena
Opakowanie
29 stycznia 2022, o 22:29
4 /5 HIT!
7 stycznia 2022, o 20:05
Wykorzystała: kilka opakowań
Jest zdecydowanie w czołówce.
Tusz ma piękny ciemny kolor, ładnie pogrubia rzęsy, nie brudzi powieki i nie osypuje się. Szczoteczka, która nie tylko pogrubia, ale również podkręca rzęsy, dzięki zamontowanemu w główce twist off,. Tusz świetnie rozczesuje rzęsy, nie skleja ich i zalotnie podkręca, nadając głęboką czerń. Tusz utrzymuje się do końca dnia, bez konieczności poprawiania makijażu. Szczoteczka na początku wymaga wyczucia jej ale później jest super.Produkt godny polecenia.
ZALETY: +kolor głębokiej czerni
+trwałość
+wydajność
+fajna konsystencja
+podkręca ładnie rzęsy
WADY: -cena(czekam na promocje :)
1 stycznia 2022, o 11:34
Najlepszy
Lubię bardzo, kombinowałam z wersja ultra black ale to ta wersja jest moją ulubioną.
Moim zdaniem tusz ma fenomenalną szczoteczkę, która idealnie daje sobie radę ze wszystkimi rzęsami, można stopniować krycie, konsystencja moim zdaniem również jest idealna. Tusz ma dobrą trwałość zarówno na oku jak i w opakowaniu, nie wysycha po tygodniu od otwarcia jak zdarza się w większości przypadków. Dodatkowo często bywa w promocji, więc czego chcieć więcej :)
ZALETY: szczoteczka, konsystencja trwałość
WADY: nie radzi sobie z parą od okularów i rozmazuje się przy maseczce ale większość tuszy tak ma :)
15 grudnia 2021, o 00:45
Uzależniłam się od niej
Fantastyczna mascara można nią uzyskać efekt jakiego się oczekuje. Zarówno wydłuża jak i pogrubia efekt wow da się z nią zrobić. Szczoteczka w niej jest mega super rozczesuje i nie skleja rzęs. Maskara nie kruszy się i wytrzymuje cały dzień
ZALETY: Cena
Trwałość
Wydajność
Szczoteczka
22 listopada 2021, o 20:55
Wykorzystała: jedno opakowanie
Żałuję że nie zostawiłam sobie szczoteczki
Maskarę kupiłam ponad rok temu na promocji i byłam z niej bardzo zadowolona. Intensywny kolor, trwały produkt, nie kruszył się i nie zostawiał śladów. Szczoteczka jest cudowna. W zależności od nastroju i cieni wybierałam czy chcę mieć delikatne, długie rzęsy czy mocne, grube wachlarze. Oczywiście były też dni kumulacji bo kobieta zmienną jest. Tusz się skończył a ja kupiłam wersję że złotą nakładką (ultra czarny) i nie byłam z niego zadowolona. Niby taka sama szczoteczka a nie potrafiłam się nią szybko pomalować. Zawsze wychodziła z tego panda, którą trzeba było korygować. Gdy skończy mi się tusz innej firmy, który teraz kupiłam z polecenia chętnie wrócę do twist up wersji czarnej
20 listopada 2021, o 13:39
Nie wie, czy kupi ponownie
Chyba najlepszy jaki miałam
Naprawdę lubię ten tusz i używam regularnie. Super patent ze szczoteczką. Podoba mi się też kolor- głęboka czerń, to, że nie skleja rzęs, ale są pogrubione i wydłużone. Do wad zaliczyłabym cenę i to, że mam wrażenie, że się jednak osypuje po dłuższym czasie. Nie wiem czy kupię ponownie, ale tylko dlatego, że nie miałam okazji sprawdzić tej złotej wersji, więc prawdopodobnie to po nią teraz sięgnę.
ZALETY: ZALETY:
+ głęboka czerń
+ świetna szczoteczka
+ pogrubia i wydłuża rzęsy
+ dostępność
+ nie uczulił ani nie podrażnił
WADY: - cena
- trochę się osypuje po dłuższym czasie
produktów12
recenzji1268