Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV) - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-26, 22:03   #361
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Moja też jeszcze nie do końca przyzwyczajona do chodzenia w butach - raz bez problemu, a innym razem chce zdjąć. Zosia-samosia taka bo chce potem sama założyć, a nie potrafi, wiadomo.
Ale z czasem pewnie opanuje.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 22:04   #362
insolito
Zadomowienie

A nie pisałam Wam wczoraj Byliśmy u neurologa, bo Piotrek zawija paluszki u stóp, ale na szczęście wszystko jest dobrze Pani pochwaliła, że ładnie stawia nóżki i powiedział, że główkę ma ślicznie ukształtowaną I byliśmy pobrać krew. Mój dzielny chłopczyk nawet nie zapłakał przy kluciu palca tylko po chwili marud mu się włączył, bo zdecydowanie nie lubi być unieruchomiony, a jednak chwilę trzeba było powyciskać tego paluch

Jutro mamy kontrole bioderek i odbieramy wyniki krwi, boje się o żelazo

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 22:05   #363
elllmi
Zakorzenienie

dobra, ja uciekam spaciu

dobranocki

nie zapączkujcie się jutro za bardzo

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 22:07   #364
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
dobra, ja uciekam spaciu

dobranocki

Ja nie lubię pączków

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 22:14   #365
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Jak mi parę lat temu babeczka robiła makijaż ślubny to musiała malować zamknięte oczy. Jak tylko widziałam że się do mnie zbliża ze szczoteczką zaczynałam mrugać i uciekałam głową. Po paru podejściach zrezygnowała, kazała mi zamknąć oczy, podłożyła chusteczkę higieniczną i tak malowała. Ale nawet dość jej wyszło
A jak sobie muszę zakropić oczy (zawsze sama , gdyby ktoś próbował to nie otworzyłabym oczu, tak strasznie mi łzawią na samą myśl że ktoś mi coś chce wkropić) to mam taką metodę: kładę się płasko, biorę lusterko, z lusterkiem namierzam gdzie to oko, celuję ręką tak żeby była w tym lusterku nad okiem, odkładam lusterko i dopiero wtedy mogę nacisnąć pojemniczek. Tak żebym nie widziała że leci
mam tak samo

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Kija, Ty to jesteś agentka

Jako, że Piotrek ma buty w których umie się przemieszczać to nagrałam Wam go dziś na spacerze http://www.youtube.com/watch?v=Qrfai...QdF25Lgt2iAIiQ
ale gość i jaki elegancki
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
poryczałam się...
Cytat:
A nie pisałam Wam wczoraj Byliśmy u neurologa, bo Piotrek zawija paluszki u stóp, ale na szczęście wszystko jest dobrze Pani pochwaliła, że ładnie stawia nóżki i powiedział, że główkę ma ślicznie ukształtowaną I byliśmy pobrać krew. Mój dzielny chłopczyk nawet nie zapłakał przy kluciu palca tylko po chwili marud mu się włączył, bo zdecydowanie nie lubi być unieruchomiony, a jednak chwilę trzeba było powyciskać tego paluch

a co Wam dr powieddziała na to podwijanie paluszków, bo jak my pytaliśmy (Kuba też podwija paluszki) to powiedziała, że to odruch chwytny i żeby się nie martwić...
kciuki za bioderka i za wyniki
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 22:16   #366
Debrah
Zakorzenienie

Nie daję rady się jakoś dzisiaj uczyć, jestem padnięta ciężka była nasza poprzednia noc. A czas mi się kurczy i jakoś z tego stresu nie mogę się zmusić do położenia się..
Stary 2014-02-26, 22:31   #367
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Nie daję rady się jakoś dzisiaj uczyć, jestem padnięta ciężka była nasza poprzednia noc. A czas mi się kurczy i jakoś z tego stresu nie mogę się zmusić do położenia się..
nie wiem, co poradzić... ale dasz radę trzymam kciuki
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-26, 22:37   #368
Debrah
Zakorzenienie

idę. Mam czas do niedzieli - to jest egz z psychologii zdrowia, ostatni.
Potem 8.03 nieszczęsna poprawka będzie.
Stary 2014-02-27, 00:02   #369
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
no ale pisałam ją jakiś czas temu w międzyczasie przeleciałam estee lauder i uważam ze Givenchy jest nr 1

EDIT- kochana to opinia z 2012 i pisałam,że wracam do hypnose a hypnose sie zepsul więc tym samym wrocilam do givenchy
Rozumiem w takim razie może wypróbuję skoro polecasz, może akurat mi przypasuje

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Hej kochane, wchodze, zeby poczytac co u Was i co widze? Same smutne wiesci
Trzymam bardzo mocno kciuki za Blaneczke i Bartulka, zeby jak najszybciej oboje wyzdrowieli

Az mi sie humor zepsul

Kochana, a guacamole? Wiem, ze to nie jest typowa salatka ale ja jem ostatnio dzien w dzien :P Takie z duza iloscia chilli i soku z limonki

Yellow pytanie nie do mnie ale ja Ci bardzo goraco polecam ten tusz: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...e-mascara.html
Jak dla mnie KWC

Nadrabiam dalej
Dzięki kochana

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Kochane moje idę się położyć, za dużo wrażeń dla mnie jak na jeden dzień. Zobaczymy jak noc Dziękuję, że jesteście
Ojj, oby juz w porządku było, strachu się najadłaś, buziak dla Blanki

Cytat:
Przekonał się??
Super!

Nancy a co z twoim pomysłem biznesu o którym pisałas w k?

Co do pączków : ja nie planuję podawać.

Ale ze mnie tępa pała!
Dopiero teraz zauważyłam, że dałam dziecku kaszkę NIEMLECZNĄ z WODĄ. nie zauważyłam! jakaś szarawa mi się wydawała, fakt... a ta mała cholerka zjadła 80ml całkiem chętnie
Dobrze, że dopchała uu.

W ogóle jedzeniowo dziś tak:
Rano : parę gryzów chleba z masłem (nic kanapkowego nie chce się cholera przyjąć, czasem troszkę serka wiejskiego, czasem żółtego albo chleb w jajku - ale przeważnie wszystko ściąga..), potem parę kęsów banana, potem nas nie było w domu, po powrocie uu bo już głodna była i nie doczekałaby podgrzania jedzenia bez płaczu..potem zjadła CAŁY MAŁY słoiczek owoców z twarożkiem, potem parę łyżeczek zupy (krem z groszku made moja mama), i na kolację ta nieszczęsna kaszka na wodzie 80ml...
Chyba nie taka tragedia porównując z tym co było wcześniej.

Ale nie wiem co mam zrobić żeby jadła jakiś obiad - jakies mięso, jakąś rybę, warzywa.. nic nie chce. I żeby "kanapka" to nie był chleb z masłem.

Hm, coo tu teraz zrobić z tą bezmleczną kaszką ;/
Cieszę się bardzo z postępów jedzeniowych to bardzo dobre wiadomości!

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
otoz to
Black - a powiedz mi jeszcze-twoim zdaniem lepszy puder sypki czy w kamieniu? kuźwa, chyba za bardzo mnie wzielo na rozkminki
Ja bardzo lubię biały transparentny puder sypki - kiedyś używałam vichy dermablend, ale on drogi, przerzuciłam się na essence ale właśnie go wycofali ale oba są świetne - matują i przedłużają trwałość podkładu. Dla mnie rewelacja

Spadam spać. Buziaki kochane
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 00:42   #370
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Czesc!
Jak sie czuja dzis nasze watkowe chorowitki: Blanka (ale stracha wczoraj napedzilas), Ola, Bartus, Julek i Pietrek?
mala a Ty?
majulmi Yae tez uwielbia jogurt naturalny. Ja podaje na sniadanie lub kolacje, kiedy nie jest na cieplo.
Odnosnie ryb i miesa - z ciekowosci pytam - sa jakies wytyczne co do ilosci przypadajacej na jeden posilek?
debrah piekna historia!!
Yae zawsze w wozku zdejmuje buty i skarpetki i jedzie wietrzac stopy.
Bardzo sie ciesze, bo duze postepy robicie. Moze probuj do deserkow, ktore je dodac cos, czego nie lubi i moze w ten sposob sie przekona.
insolito a moze zwiekszyc jednorazowe porcje wydluzajac czas miedzy posilkami i nie podawac wtedy juz kaszki przed snem.
marsi pod uwage powiadasz? Cudowne wyrazenie!
Kubusiu sto lat!!!

Edytowane przez meneq
Czas edycji: 2014-02-27 o 02:00
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 01:53   #371
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Jesteśmy w szpitalu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 02:53 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ----------

Do wymiotow doszła gorączka i zakończyliśmy na ip i na oddział mamy te sama salę co ostatnio :sly:

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-27, 02:00   #372
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Jesteśmy w szpitalu

---------- Dopisano o 02:53 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ----------

Do wymiotow doszła gorączka i zakończyliśmy na ip i na oddział mamy te sama salę co ostatnio :sly:

Zdrowiejcie predko!!
Stary 2014-02-27, 06:06   #373
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Jesteśmy w szpitalu

Zdrówka :-*

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 06:13   #374
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
a pomyśl, co będzie jutro
Taaaaa, mama już iweczorem upichciła pżaczki i o 22 jadłam bo się im oprzec niemogłam
Cytat:
biegasz żeby być sprawna, zgrabna i wogóle jędrna a 3 czy 6 michałkow naprawdę tego nie zmieni
Biegam żeby zlikwidować walek na brzuchu, a w głowie widze jak te miachałki się tam odkładają. Nie wspomnę o pączkach.
7:05 a ja już jem, a koło mnie cały talerz stoi
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 06:20   #375
elllmi
Zakorzenienie

hej

Kubusiu, STO LAT buuuuuziaki

melduję, że pierwszego pączka już pożarłam teraz czekam na dostawę, bo mają być różne różniste na dzisiaj zrobiłam sobie dyspense

Cytat:

Filip też podwijał na początku, ale jak już zaczął pewniej chodzić, to jest ok

Cytat:
Jesteśmy w szpitalu

biedactwo mam nadzieję, że to tylko na chwilę i szybko Was wypuszczą

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 06:21   #376
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteście niesamowite! Ubrałam szybko Mała i pojechałyśmy. Zanim dojechałyśmy to drgawek już nie było. Nic. Lekarz zbadał Ją, potwierdził to uszko, powiedział, że to może byc reakcja a antybiotyk i żeby ją obserwować przy astępnej dawce, jak się powtórzy, to przyjmą Ja na oddział i zmienią antybiotyk. dziewczyny Ona miała stan podorączkowy, 37,5-37,9st. Więc nie wiem skąd te dreszcze? Otuliłam Ją kocykiem zanim pojechałyśmy, możliwe, że było Jej zimno?? Wróciłysmy do domu a w dziecko wstąpiło nowe życie! Biegała, śmiała się, krzyczała coś na mnie, przytulała, wyciągała rączki i krzyczała do mnie "mama"
Bardzo Wam dziękuje!!!!!!
Hej Fewciu ja jak zwykle po fakcie. Dobrze że tylko tak się skończyło.
Cytat:
Uwierzcie mi, okropnie się wystraszyłam. To wyglądało okropnie, najpierw takie drżenie mięśni, potem tylko kończyn, a potem cała drżała... Tak mi to wyglądało jak z nerwów albo z zimna.
U mnie takie dreszcze b yły z gorączki prze ząbkowaniu ale doczytałam że u Ciebie tylko stan podgorączkowy...
Cytat:
ja tak z innej beczki- jutro tłusty czwartek
zamierzam piec paczki i nie wiem czy bardzo zgrzesze jak dam takiego domowego Leosiowi? chciałam mu upiec malego pączurka
Mama upiekła i już w trakcie mówiła: Zobacz aniołku, jutro babcia da Ci troszeczkę
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2014-02-27, 06:21   #377
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ja pewnie dzisiaj też zjem pączka na śniadanie, ale na obiad mam wczorajszą super zupkę, także sobie odrobię "zdrowotność" posiłku. No i dzisiaj też biegam, już od początku tygodnia staram się regularnie, tylko wczoraj miałam dzień przerwy, bo nie chcę się przeforsować.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 06:42   #378
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Mika Kochane wracajcie szybko do zdrowia!!!!!

Moc buziaków urodzinowych dla Kubusia Nancy! Rośnij zdrowo Szkrabie i dawaj rodzicom mnóstwo radości!!!

Nasza noc ciężka, milion pobudek, Malutka płakała, chyba Ją to uszko boli Jak M. do Niej wstawał, to się chwilę przytuliła, a potem wołała "mama" Jak miałam nie pójść?

Insolito, Tress, Bijkora jak u Was brzdące?
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 06:52   #379
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ze mnie tępa pała!
Dopiero teraz zauważyłam, że dałam dziecku kaszkę NIEMLECZNĄ z WODĄ. nie zauważyłam! jakaś szarawa mi się wydawała, fakt... a ta mała cholerka zjadła 80ml całkiem chętnie
Dobrze, że dopchała uu.

W ogóle jedzeniowo dziś tak:
Rano : parę gryzów chleba z masłem (nic kanapkowego nie chce się cholera przyjąć, czasem troszkę serka wiejskiego, czasem żółtego albo chleb w jajku - ale przeważnie wszystko ściąga..), potem parę kęsów banana, potem nas nie było w domu, po powrocie uu bo już głodna była i nie doczekałaby podgrzania jedzenia bez płaczu..potem zjadła CAŁY MAŁY słoiczek owoców z twarożkiem, potem parę łyżeczek zupy (krem z groszku made moja mama), i na kolację ta nieszczęsna kaszka na wodzie 80ml...
Chyba nie taka tragedia porównując z tym co było wcześniej.

Ale nie wiem co mam zrobić żeby jadła jakiś obiad - jakies mięso, jakąś rybę, warzywa.. nic nie chce. I żeby "kanapka" to nie był chleb z masłem.

Hm, coo tu teraz zrobić z tą bezmleczną kaszką ;/
Widze że większość prze to przeszła
Jak pierwszy raz dodałam kaszki do mleka na noc to dałam mleczną do mleka. I to tak ze dwa razy, dopiero bratowa mnie uświadomiła ...
Debrah jakiś postęp jedzeniowy jest
A próbowałaś żeby z Tobą z Twojego talerza jadła??
My wczoraj tak naleśniki jadłyśmy: ja gryza i ona gryza i jaka radość była
Cytat:
Jesteśmy w szpitalu

Biedni Wy, trzymam mocno kciuki

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

100 Lat dla Kubusia
Fewcia
U nas noc raczej ok, ale o 5 pobudka z płaczem że ledwo uspokoiłam, ale udało się jeszcze uspać, jeszcze nie dzwoniłam do domu to nie wiem do której spała...
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2014-02-27, 07:23   #380
LadyWhisper
Zakorzenienie

fewciu uffff ale mi ulzylo!!! jak po nocy??? chyba, ze pisalas ale naskrobalyscie tyle, ze jeszcze nie zdazylam nadrobic, a mlody juz w lozeczku sie obudzil

swoja droga, taka szkole zycia nam wczoraj zrobil zasnal jak aniolek o 19, po czym o 21 tugeza do 1 prawie wiecie, co najgorsze? mm pij o 19, 21.30, 00.30 i 4.30 a naprawde trzymamy sie juz tego jadlospisu w lekka kolacja pod wieczor nie wiem czy wczoraj kryzys jakis byl czy co nie mam zielonego, gdzie on to miesci.....

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

mika!!!!! jejku zdrowka dla was kochani!!!!!!!!! ale was pech trzyma (((((

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 07:41   #381
ewulkaaa
Wtajemniczenie

mika, fewciu - zdrówka dla dzieciaczków!

dziewczyny, od wczoraj 7 stron jesteście niemożliwe!

chciałam się przywitać, idę myć włosy i zmykamy z Anusią na spacerek po pączki a w ramach nadrobienia dziś na obiad barszcz po ukraińsku

nadrobię później, miłego dnia!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 08:03   #382
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Kochane mam pytanie: czy Wasze dzieciaczki (chodzące) chodzą w domu w kapciach z twardą podeszwą?? Bo Blanuś do tej pory w skarpetkach była, ale widzę, że się ślizga mimo abs, poza tym nie nadążam ich prać A wiecie, że podłogi dwa razy dziennie myję, nie wiem gdzie Ona się tak brudzi. Czy mogę kupić Jej jakieś miękkie kapcie? coś w tym stylu? http://allegro.pl/kapcie-paputki-but...984672442.html Tylko ze mną szczerze proszę, nie chcę zrobić Małej krzywdy.

Pstryczku
poradziłaś sobie z PITem??
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 08:06   #383
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteśmy w szpitalu

Biedny Julek tyle tego szpitala

Cytat:
dobra, ja uciekam spaciu

dobranocki

Ooo no ja już mam jeden za sobą

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Kochane mam pytanie: czy Wasze dzieciaczki (chodzące) chodzą w domu w kapciach z twardą podeszwą?? Bo Blanuś do tej pory w skarpetkach była, ale widzę, że się ślizga mimo abs, poza tym nie nadążam ich prać A wiecie, że podłogi dwa razy dziennie myję, nie wiem gdzie Ona się tak brudzi. Czy mogę kupić Jej jakieś miękkie kapcie? coś w tym stylu? http://allegro.pl/kapcie-paputki-but...984672442.html Tylko ze mną szczerze proszę, nie chcę zrobić Małej krzywdy.

Pstryczku

Myślę ze spokojnie tak, my też takie mamy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-27, 08:28   #384
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

hej..jestem..żyję-napisałam WAM W K.
a MIKA..zdróweczka!!!!!!
Blaneczko...sto lat -zdróweczka i mnóstwo uśmiechów....

Mówiłam Wam ostatnio ze szukałam terminów do gastrologa..bo mam y skierowanie w związku z zaparciami...no i ...najwcześniej w znalazłam w czerwcu...a przypomniało mi się że mamy kogoś z rodziny kto tam pracuje...załatwiono nam wizytę UWAGA..na najbliższy poniedziałek.... da się?????????????????

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 08:35   #385
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Jak mi parę lat temu babeczka robiła makijaż ślubny to musiała malować zamknięte oczy. Jak tylko widziałam że się do mnie zbliża ze szczoteczką zaczynałam mrugać i uciekałam głową. Po paru podejściach zrezygnowała, kazała mi zamknąć oczy, podłożyła chusteczkę higieniczną i tak malowała. Ale nawet dość jej wyszło
A jak sobie muszę zakropić oczy (zawsze sama , gdyby ktoś próbował to nie otworzyłabym oczu, tak strasznie mi łzawią na samą myśl że ktoś mi coś chce wkropić) to mam taką metodę: kładę się płasko, biorę lusterko, z lusterkiem namierzam gdzie to oko, celuję ręką tak żeby była w tym lusterku nad okiem, odkładam lusterko i dopiero wtedy mogę nacisnąć pojemniczek. Tak żebym nie widziała że leci
nie mogę z Ciebie

Cytat:
Jesteśmy w szpitalu

Raany Biedni Wy Juluś zdrowiej!

Cytat:

Pstryczku
Dawid po domu w skarpetkach, albo bez, bo ściąga
Jak się Blanuś czuje?

KUBUNIU NANCOWY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SŁOŃCE

My dzisiaj wstaliśmy 08:08 - moja mama zadzwoniła, że zostawia samochód i przyniosła mi dowód i kluczyki poszła do pracy, potem tu tata po pracy przyjdzie z Młodą i do 18.. jak codziennie.
Gdyby nie zadzwoniła, to pewnie bysmy pospali
Mamy już za sobą śniadanko - tak zjedliśmy z Dadolem pączka na pół, tzn on pół z połowy i kanapusie z Bieluchem. Kawkę mamy za sobą i fryzjera domowego za sobą
Teraz sie biorę zaraz za MelB i zobaczę, czy się pogoda wyrobi, bo mam w planach spacerek z Młodym, pójdziemy może do Biedry po pampy 5 - spróbujemy. I zaniesiemy pączka prababci do pracy, bo dawno się nie widzieliśmy, przy okazji sprawdze, czy Roban nie ma dzisiaj promocji na -50 lub -77 %, jak tak to tam wrócę później jak Tata m iz Młodym zostanie

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 08:37   #386
pstryczek84
Zakorzenienie

spalismy do 9.10

Czesc!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 08:38   #387
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Mówiłam Wam ostatnio ze szukałam terminów do gastrologa..bo mam y skierowanie w związku z zaparciami...no i ...najwcześniej w znalazłam w czerwcu...a przypomniało mi się że mamy kogoś z rodziny kto tam pracuje...załatwiono nam wizytę UWAGA..na najbliższy poniedziałek.... da się?????????????????
Hej

Masakra, że bez znajomości teraz, to nic nie załatwi

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 08:42   #388
LadyWhisper
Zakorzenienie

zrobiłam zamówienie na tchibo.pl i idą do mnie getry do biegania i bluza alleluja za kredytowkę!!!

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 08:51   #389
bijkora
Rozeznanie

Hej Mam szybkie pytanie bo nie wiem co robić.
Nadia ma mokry kaszel. Nasza lekarka zapisała nam flegaminę. Podałam rano i tak zaczęła kaszleć i się krztusić ze aż zwymiotowała 2 razy.
Nie podawać jej już tej flegaminy, kupić coś innego ?

Włosomaniaczka

Stary 2014-02-27, 08:52   #390
meneq
Zakorzenienie

fewciu Yae w domu wylacznie na bosaka. Tobie tez to polecam. W najgorszym wypadku cienkie skarpetki - zadnych abs. U malego dziecka chodzenie w domu w taki sposob jest nie pozbawione sensu, gdyz przy nadepnieciu na najmniejszy okruszek, nierownosc, zabawke, etc. cwicza sie doskonale miesnie, sciegna i diabel wie co wiecej i w ten sposob uwrazliwiaja sie one dzieki czemu jak bedzie dorastala bedzie lepiej przystosowana pod wzgledem zdrowotnym stop. Info od znajomej pediatry-ortopedy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości