|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Dzień dobry
Justi jaki pozytywny post aż miło go się czyta . Gratulacje dla Was jeszcze raz!![]() Cytat:
za udaną wizytę .Cytat:
za wizytę.A idealnego wózka chyba po prostu nie znajdę, zwłaszcza przy moim b.ograniczonym budżecie.... Ale ten wyglądał na taki co się dobrze prowadzi, fajne amortyzatory, sprężyny itd. a skrętne koła też mają swoje wady - ciężko taki wózek prowadzić po np. piasku czy śniegu więc ideałów chyba po prostu nie ma. Cytat:
![]() Cytat:
Aaaaa jak tak wklejacie te fotki i piszecie o tym jak tulicie swoje maleństwa, jak zasypiają wtulone w Was i wodzą za Was oczkami to już bym chciała mieć swoją Niunię u boku Cytat:
Żeby jeszcze ich pilnować??Trzymaj się! Cytat:
Kolejna 'właściwa osoba na właściwym miejscu'. Jak ludzie mogą być tak nieodpowiedzialni, zwłaszcza że pomyłka w ich zawodzie może kosztować kogoś nawet życie albo poważny uszczerbek.Cytat:
Trzymam , żeby KP w końcu 'ruszyło z kopyta' i Oleńka najadała się do syta i rosła jak na drożdżach! Ciekawe jak u mnie będzie z KP a tak mi na tym zależy .Lecę zaraz oglądać kolejny wózek ale po tym akurat dużo sobie nie obiecuję - ma gondolę ale nie można z niego zrobić spacerówki tylko wkłada się zamiast tego fotelik/nosidełko . Nie widziałam zdjęć więc nie wiem dokładnie o co kaman. Kolejne dwa oglądam dziś wieczorem ale wydaje mi się, że nie będą się znacznie różnić od tego wczorajszego, poza ceną .Potem muszę przysiąść przygotować rozkłady materiału do szkoły (zaocznej) na nast. semestr i egzaminy bo wczoraj podpisałam umowę, już 26.04. będę musiała zostawić Niunię na cały dzień pod opieką mamy, jak ja to zrobię , masakra ale musimy się z czegoś utrzymywać.....Po południu kursy. Jutro podobnie - rano papierkowa robota, potem lekcje, mam nadzieję, że w weekend złapię trochę oddechu, chciałabym poprzeglądać te gazety, które przywlokłam od tej pani, jest tego trochę (ledwo je podniosłam ). Mam do Was jeszcze prośbę, zwłaszcza do tych z Was, które już urodziły i do tych z Was, które mają już starsze pociechy - napiszcie proszę (ew.wklejcie jakiegoś linka czy coś) co należy kupić do pielęgnacji maluszka, chodzi mi o apteczne zakupy. Gratulacje dla Gianny!!!! ![]() Natalko witaj na świecie!!! Miłego dnia dla Was, będę zaglądać jak będę produkować te rozkłady/egzaminy. Dużo słodkości na dziś! ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2014-02-27 o 10:46 |
|||||||
|
|
|
#3783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
elunka88 dla TŻta
|
|
|
|
|
#3784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3785 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na szczęście laptop był używany, ale to długa historia, bo ja go chciałam "już i zaraz" i umówiłam się z tym sprzedawcą że zakończy licytację, część mu wpłacę przez allegro a dopłatę (drugą połowę) bezpośrednio na konto. No i to co wpłaciłam przez allegro odzyskałam (program ochrony kupujących allegro), ale drugiej połowy niestety nie. Koleś zniknął, policja i prokuratura coś tam niby robią, ale to już pół roku trwa więc i tak pewnie skończy się na umorzeniu sprawy... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do pączków - wypada zjeść tyle ile dasz radę bez ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mój chłop oszalał. Puszcza mi jakąś muzykę na głośnikach i pyta się czy mały tańczy
|
|
#3786 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Obecna! Niestety chyba nici z porodu w tłusty czwartek-nie podjem sobie bezkarnie pączka
Syn niewzruszony na próśby matki i ojca, wypina na nas pupę i tyle z naszego namawiania na wyjście.Z postępów jedynie to, że w nocy obudziły mnie dwa bóle jak na @, których wcześniej nie miałam, ale brzuch był miękki, wiec to raczej nie to Kate malutka śliczna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za dobre wieści od ginaCytat:
trzymam kciuki za sprawną obsługę Mikiego, juz niedługo wszystkiego się nauczysz i kp będzie bezproblemoweCytat:
gdyby coś to będę do Ciebie pisać smsa, na pewno dam znać ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne wieści biorąc pod uwagę jak sie męczyłaś. Witamy na świecie Natalkę Cytat:
![]() to wszystko się w głowie nie mieści! dochodziłabym swoich praw, aczkolwiek wiesz jak jest w Polsce Cytat:
Ty tez jesteś na mojej liście, ale nie musisz się odmeldowywać co rano bo jesteś umówiona na cc ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- jestem ptasie radio wizażowe |
|||
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Gianna - gratulacje!!!!
czy Was też atakują te reklamy z brokułami?
|
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratulacje
|
||
|
|
|
#3792 | ||||||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
A policja mu biznesu nie zamknie jezeli Ci odda kase wiec niech juz nie przesada. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze ze chociaz czesc kasy odzyskalas. Duzego masz psiaka czy tak sie wyrywa? Na szczescie moja pod prysznicem sztywnieje ze strachu wiec nie mam zadnego problemu Tylko po kapieli sie rzuca jak dziki rumak po calym mieszkaniu ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------
|
||||||
|
|
|
#3793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Koleś chyba posługiwał się fałszywymi danymi, ehh szkoda gadać. Pies nie jest duży, pod prysznicem jako tako stoi dopóki nie dojdziemy do mycia głowy bo wtedy jest szał ciał. No i bardzo chce wyjść i uciec, więc trzeba ją przytrzymywać i wpychać co chwilę na środek brodzika Tyle że już raz ją kąpaliśmy jak byłam w ciąży i plecy od schylania mi chciały pęknąć. A że ona ma sierść kręconą i dłuższą, to i dwa razy muszę myć i płukać - trochę to trwa. W ogóle tyle zaplanowałam rzeczy do sprzątania na ten weekend (dla TZa rzecz jasna), ciekawa jestem jak wyjdzie w końcu jakoś trzeba się przygotować do powrotu małego.
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o chuste, to ja na pewno kupie kieszonkowa (poucha), tylko musze wreszcie sie zmierzyc i dobrac rozmiar
Bardzo zle mi szlo wiazanie poprzednio chusty tkanej, bo to chyba 5 metrow materialu, nie mialam tez pomocy na poczatku, wiec sie poddalam. Na dworze nie dalam nigdy rady zawiazac jej samej. Ale. Znowu bede probowac
|
#3795 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki za wieści 12mu05 Cytat:
Ja własnie chciałam kupić sobie poucha na poczatek, bo ponoć sprawdza się fajnie przy nowordkach Tkana ponoć najlepsza, więc jak Ci się spodoba chustowanie to zainwestujesz Tu podczytywałam: http://www.chusty.info/forum/forum.php http://www.chusta.pl/index.php?page=...hk=1&Itemid=29 http://klubkangura.com.pl/faq/chustoforumfaq.htm Virginia, tutaj możesz sobie podejrzeć też. Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3796 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
).KATE Czy będziesz składała skargę? Zwłaszcza, że wśród personelu widziałaś, że niektórzy mają inną opinię co do prowadzenia tego porodu. Śliczna fotka Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powodzenia w szukaniu, w moim mieście na tablicy.pl i gumtree jest dużo ogłoszeń, na pewno znajdziesz najlepszy dla Was ![]() Wcięło mi część cytowania.... Virginia ja planuję chustę, ale nie wiem jak mój Igor ustosunkuje się do tych planów |
||||
|
|
|
#3797 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami zje mniej, w nocy zjadła 30ml i spała 3 godziny. Zobaczymy na wizycie u pediatry jak z wagą, bo aż jestem ciekawa Cytat:
nie wiem nawet co Ci doradzić Cytat:
Moja mama 4 dzieci na cycu wychowała, moja siora nie miała problemów z dwójką. U mnie w rodzinie nikt nie miał problemów z kp, a tu się okazuje, że tyle problemów wkoło i mnie to też dopadło ![]() Cytat:
|
|
#3798 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do paczkow, to jak to ile............bez ograniczen oczywiscie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#3799 |
|
Zadomowienie
|
Gianna GRATULACJE!!!!
Thidien weź tego debila na policje podaj a nie użeraj się z nim :/ Ag Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
A wy tylko o tych pączkach. No i przekonałyście mnie - idę do sklepu
|
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam dwa pączki
zwykłe jedzenie be, ale słodycze to mi podchodzą ![]() Ale dzisiaj -10 kg na wadzę, więc wolno mi jeszcze tylko 12 ![]() Cytat:
![]() Ja jestem za KP i należy się postarać, ale nie oceniam kobiet które decydują się świadomie na flaszkę od razu. Byłam na sali z dziewczyną, która od razu chciała podawać flachę, nawet dostawała tabletki na to by mleko się nie robiło i przez chwilę jej zazdrościłam Flacha i mała śpi, żadnego marudzenia, męczenia się
|
|
#3802 |
|
Zadomowienie
|
Gianna- gratulacje
![]() My jutro wychodzimy. Bilirubina w górnej granicy, ale jeszcze w normie. Na wszelki wypadek wystawiam Emi do okna, żeby światła nałapała. A pączki dostanę może wieczorem od TZ...
|
#3803 |
|
Rozeznanie
|
Ela87 widzę, że mąż zakochany w Oleńce
oby tak dalej! Kate śliczna córeczka, rozkosznie wygląda z tym smokiem JustiLbn u nas ostatnio niezbyt ciekawie, dziś wizyta u gina, więc proszę o zbiorowe, magiczne kciuki wątkowe
|
|
|
|
#3804 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdybyście przypadkiem były w Auchanie to uważajcie na pączki ze śmietaną...nieziemsko pyszne!
a mówiłam, że nie ruszę nic dzisiaj
|
#3805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dajcie znać co tam u Was jak troszkę odpoczniecie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3806 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tez uważam, że nie można nikomu zaglądać w dekolt Dlatego ja bardzo chciałabym KP, ale wiem tez, że różnie bywa Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3809 |
|
Zadomowienie
|
nivka mój też był bezsilny i załamany pokrzykiwal na lekarzy tyle mógł no bo co innego? Nie będę wnosić skargi bo nie chce sie juz uzerac chce o tym zapomnieć i jestem na dobrej drodze moze tylko wysmaruje jej opinie w internecie.
Wysłane z mojego GT-I8190 |
|
|
|
#3810 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ladnie waga leci w dol ![]() 2. no kiedys kobiety tez niestety mialy problemy z kp Moja mama w ogole mleka nie miala, jej siostry tak samo Maskra jakas, ja nie wiem czy to genetyczne, u mnie z Nati bylo tak samo Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

. Gratulacje dla Was jeszcze raz!

.
Trzymam
, żeby KP w końcu 'ruszyło z kopyta' i Oleńka najadała się do syta i rosła jak na drożdżach! Ciekawe jak u mnie będzie z KP a tak mi na tym zależy
.
. Nie widziałam zdjęć więc nie wiem dokładnie o co kaman. Kolejne dwa oglądam dziś wieczorem ale wydaje mi się, że nie będą się znacznie różnić od tego wczorajszego, poza ceną
.
). 

Ja już na śniadanko pączuś ze szklaneczką mleka 

klasku: za wage 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)