![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do pogrubionego JA TEŻ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-02-27 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-02-27 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Witam sie dopiero teraz w nowym wątku
![]() ![]() Miki jest nieznosny ale widac złoczyńce tego zachowania mamy ósmego zeba
#546 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() I wybacz, naprawdę, ale MUSZĘ: chędożenie ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-02-27 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zadomowienie
|
Zwróćcie uwagę że ten wątek o murzynku powstał w 2002 roku, musi być dobry skoro po 12 latach pamiętają go na gazecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Boże laski jesteście niemożliwe-same zboczuchy tu dziś grasują
![]() Obsłużyć= podać obiad,pączusia,herbatke ![]() ![]() ![]()
#551 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może następnym razem się spotkamy? Co prawda nie wiem, kiedy mój tż bedzie w Kato ale jak coś to zapraszam do siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() trochę podejrzane te tłumaczenia, że jak byliście mali... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zadomowienie
|
O, królewnę mi wykwadratowało. A to przecież klasyka samego Fredry co to hrabią był
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Kija..nie wrzucaj więcej takich linkow bo mnie wciągło
![]() ![]() ![]() ![]() http://forum.gazeta.pl/forum/w,216,2...HWIE_.html?v=2 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
przeczytalam to o murzynku - niezle sie usmialam
![]() ![]() ![]() Cytat:
milo ze mialas pytac ![]()
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra ide spac bo moje zapalenie oskrzeli i na mozg mi sie rzucilo ![]() Pa kochane. P.s. Inhalacje Antonia to droga przez mękę....ryk...ryk...i wsio na sile, serce sie kraje ale przecież trzeba ![]() A antybiotyk jaki ochydny ma ?po zapachu mnie juz odrzuca i przypomina lek z dzieciństwa..bleeee.:bang head: P.s. Ochydny przez CH? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-02-27 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zadomowienie
|
A propos królewny o brzydkim imieniu nieakceptowanym przez wizaż. Mam czytnik ebooków ale nie Kindle tylko Onyx Boox. W Onyxach jest taki programik że każdy ebook może być przeczytany po polsku albo po angielsku, taki niby audiobook. Nawet działa z tym że obie panie czytają doskonale monotonnym, obojętnym głosem, nieważne co to jest, no bo to tylko program więc nie wyczuwa jak trzeba czytać, tyle że radzi sobie z pytajnikami i nie ma problemu z interpunkcją. No i kiedyś sobie włączyłam Ivonę żeby mi przeczytała o królewnie. Lałam z tego do końca dnia, niezapomniane przeżycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Raczkowanie
|
Witajcie!!!!
Wiecie jak łatwo wpaść w zaległości ?! prosto - nie mieć dostępu do netu przez weekend :P No i półtora tygodnia nadrabiania sasasasa Jestem na pierwszej stronie nowego wątku więc poodnoszę sie do tego co w zeszłym: Bokeh jeszcze raz gratulacje zemba :P i fajnie że zabawa udana!!! Debrah bardzo mądrze piszesz. czami gdy mam chwilę słabości staram przypominać sobie Twoje słowa Witam nową mamusię ![]() Poruszyłyście temat dziadków. U mnie też skomplikowana sytuacja ale wiem że |Krzyś kochany jest bardzo i to jest najważniejsze. My też żyjemy wg harmonogramu. od jakiegoś czasu sam się utworzył i git majonez ![]() I tyle tego że zapomniałam resztę ..... U nas Krzyś stawia pierwsze kroczki, coraz bardziej śmiało mu to idzie od momentu gdy kupiłam mu kapcie nie takie szmatkowe ![]() Informuję wszem i wobec że gdy Krzyś skończył 11 miesięcy odstawiłam go od piersi. Gładko mi poszło bo perspektywa odgryzionego sutka mnie przerażała heheheh Małemu tak jak pisałam wyżynają się czwórki wszystkie i nie chciał ssać piersi za to gryźć jak najbardziej :P podałam więc butlę i poszło jakoś.... Nie chciałam się poddać i zaproponowałam jeszcze raz pierś jak Krzyś był w lepszym humorze ale wiecie co ?! Z uśmiechniętą buźką wystawił 8 białych perełek i zabrał się do kąsania !!! ?No nie i to był definitywny koniec. Kp umarło śmiercią kąsaną ...... No brakuje czasu na wszystko ! Dobrze że istnieje fb to na szybko wiem co u Was Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() ale ostatnio Calawdeszczu do mnie dzwonila i wlasnie mowilam,ze jak bedzie cieplutko to spotkanko jak nic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Rozeznanie
|
O jaaaaaaaaa, Marsi, Hope - dziękuję!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ramach odreagowania nadmiaru szczęścia idę oglądać Igrzyska śmierci ![]() Cytat:
![]() Co jedna to lepsza ![]() ![]() Pozostając w klimatach, życzę stosunkowo dobrej nocy ![]() ![]() Edytowane przez Ultra81 Czas edycji: 2014-02-27 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje Ci za to, co napisalas dalej ![]() Co do butkow - co prawda wczoraj Kubie nie podpasowaly (ale zauwazylam, ze czesto nowosci nie przechodza popoludniu jak juz jest zmeczony), ale od rana smiga w nich pieknie ![]() ![]() Dziekuje za propozycje kupna butkow - na szczescie znalazlam sklep stacjonarny, w ktorym jest duzy wybor ![]() Jesli chodzi o 3bita - nie wiem jak z pelnoziarnistymi, ale niektorzy robia go np z krakersami... Cytat:
Wiem, ze Befado sa tez na pewno w ETC na Zaspie, ale to chyba nie Twoje rejony... Cytat:
Chociaz Ty bylas lepsza - mi wystarczylo sil jedynie na umycie zebow i twarzy ![]() Cytat:
Niewatpliwie dziecku (doroslemu tez zreszta) lepiej podawac przetwory mleczne typu jogurt, kefir, twarozek niz czyste mleko. Ja samo mleko poki co dawalam tylko w obiadku z Bobovity z ryba (ma dodatek mleka nie wiem po co). Tu masz ogolnie o tym dlaczego mleko jest zle (nie tylko dla dzieci): http://dziecisawazne.pl/10-powodow-d...rto-pic-mleka/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
Ultra ale to nie moja wiedza tylko kogoś z forum gazetowego, ja na takie coś bym nie wpadła. Chociaż królewnę czytałam kiedyś, i 13 księgę Pana Tadeusza. Późno, jakoś w ogólniaku. Wcześniej żyłam w błogim przekonaniu że Fredro wielkim poetą był bo napisał Małpę w kąpieli a dla dorosłych Zemstę i Śluby panieńskie. W sumie nawet jak przeczytałam 13 księgę to jeszcze byłam przekonana że ktoś hrabiemu świnię podkłada bo jakże to tak, żeby hrabia takie rzeczy pisał... A potem przeczytałam królewnę o brzydkim imieniu i parę innych rzeczy i uwierzyłam że on jednak taki bardziej wszechstronny był
![]() Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2014-02-27 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kupiłam Darii w pepco fajne leginsy rozmiar 92. Na wiosne miały być a już jej są dobre ![]()
![]() |
#568 | |
Rozeznanie
|
Nawijko, dzięko za info ws. butków
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cudnie piszesz, kobieto ![]() Teraz to już naprawdę spadam. Już karmienie Młodej zaliczyłam, to mogę iść pielęgnować związek na filmie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zrobiłam sernik, 3-bita, jutro robię gyrosa z cukinią ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Lady bo wcześniej nie pisałam Kuba 1,5 tyg temu ważył 9070 g, mierzył 74 cm. Nosi rozmiar 80, bluzy - 74, niektóre bodziaki to i 86 są dobre. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
MARSI.... Tak właśnie myślałam..zauważyłam ze odkąd nie pracuje i nie mam styczności z pismami wszelkiego rodzaju....moja naprawdę dobra wiedza ortograficzna i wogóle językowa mocno podupadla...i zaczynam sie coraz częściej zastanawiać jak coś się pisze...a "ohydny" napisałam dobrze po czym zaczęłam się nad tym za długo zastanawiać i zmieniłam na błędny .widok slowa w tej postaci mi jednak nie odpowiadał dlatego Was zapytałam
![]() Wstyd mi teraz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.