|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo naprawdę tyle ćwiczeń przy dziecku to nie lada wyczyn ![]() dzięki za info o kropelkach ![]() Cytat:
słodki śmieszek |
||
|
|
|
#3093 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz gotowe.
|
#3094 | |||||
|
Konto usunięte
|
cześć
Cytat:
Już nie mogę się doczekać kiedy mi się obniży, dziś miałam taki ból że obudziłam się w środku nocy i zaczęłam płakać. Do tego ten mój okropny reumatyzm coraz bardziej mi dokucza. Cytat:
Jeżeli będę karmić piersią to będę podawać tak jak radziła mi położna Cytat:
na wiosnę będzie z ciebie laska cześć Słodziaku Cytat:
![]() Ja dziś też mam wizytę, jadę na 17.30 do poradni K mam mieć robiony jakiś posiew. Cytat:
w niedzielę jedziemy do Ikei kupić komodę na ciuszki dla malutkiej i zamówić wózek Jutro będę miała pracowity dzień, muszę przygotować pokój do malowania, co dam radę powynosić i poobklejać. W sobotę ruszamy z malowaniem ![]() Dziewczyny ja nie wiem kiedy minęła mi ta ciąża, pisałyście że ostatni trymestr najbardziej się dłuży, a mi wręcz przeciwnie leci jak szalony. Muszę wam napisać szczerze, że ja mogłabym chodzić w ciąży cały czas, fakt że nie zawsze było kolorowo i teraz na koniec trochę narzekam i zaczynam tęsknić za czasami kiedy bez problemu widziałam wszystko pod brzuchem i mogłam chodzić w obcisłych spodniach i sukienkach , ale ciężko mi jest sobie wyobrazić jak to będzie bez brzucha, bez tych cudownych kopniaków
Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2014-02-27 o 14:30 |
|||||
|
|
|
#3095 |
|
Wtajemniczenie
|
Tłusty czwartek można zaczynać
![]() Ewelika nie martw się kopniaki zostaną zastąpione przez inne rzeczy np. Uśmiech, to śmieszne a gugu i inne podobne.
|
#3096 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45359033]cześć
Nie mam pojęcia Już nie mogę się doczekać kiedy mi się obniży, dziś miałam taki ból że obudziłam się w środku nocy i zaczęłam płakać. Do tego ten mój okropny reumatyzm coraz bardziej mi dokucza. O tym zastrzyku też mi mówiła położna, że dlatego w szpitalu się nie podaje tej witaminy, bo maluszek dostaję właśnie taką jednorazową większą dawkę. Jeżeli będę karmić piersią to będę podawać tak jak radziła mi położna Brawo za wagę na wiosnę będzie z ciebie laska cześć Słodziaku Napewno wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciuki ![]() Ja dziś też mam wizytę, jadę na 17.30 do poradni K mam mieć robiony jakiś posiew. Jeszcze nie, bo parę muszę dokupić. w niedzielę jedziemy do Ikei kupić komodę na ciuszki dla malutkiej i zamówić wózek Jutro będę miała pracowity dzień, muszę przygotować pokój do malowania, co dam radę powynosić i poobklejać. W sobotę ruszamy z malowaniem ![]() Dziewczyny ja nie wiem kiedy minęła mi ta ciąża, pisałyście że ostatni trymestr najbardziej się dłuży, a mi wręcz przeciwnie leci jak szalony. Muszę wam napisać szczerze, że ja mogłabym chodzić w ciąży cały czas, fakt że nie zawsze było kolorowo i teraz na koniec trochę narzekam i zaczynam tęsknić za czasami kiedy bez problemu widziałam wszystko pod brzuchem i mogłam chodzić w obcisłych spodniach i sukienkach , ale ciężko mi jest sobie wyobrazić jak to będzie bez brzucha, bez tych cudownych kopniaków [/QUOTE]Ja w najbliższy weekend chcę poprać ciuszki dla Piotrusia i poprasować....a trochę tego jest ![]() Powiem Ci ,że mi też ta ciąża leci błyskawicznie i ten 3 trymestr baaardzo szybko ![]() My dzisiaj z Mężem idziemy do szkoły rodzenia - zajęcia od 17:00 do 20:00, a później mamy zajrzeć do teściów bo teściowa dzwoniła ,żeby na pączki zajrzeć. Więc pewnie wrócimy padnięci...
|
#3097 |
|
Wtajemniczenie
|
.
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Magalska - brawa za ćwiczenia i samozaparcie! a ty wysoka jesteś?
Jaki Bruno już duży i jak się zmienił ale ten chłopak rośnie!Fikusek - widziałam, że znalazłaś czas na pieczenie ![]() Pradip - dzięki za przepis i trzymam kciuki za wizytę Ewelika - przechlapane masz z tym reumatyzmem, tym bardziej, że przecież młoda z ciebie osóbka, a co to będzie na stare lata? To też trzymam kciuki za badanie Co do kopniaków, to nie będziesz miała czasu za nimi tęsknić no i będziesz mogła zacałować swoją maleńką Kruszynkę. Ja też lubiłam kopniaki, ale za brzuszkiem nie tęsknię, bo mam tego mojego Skarba przy sobie i mogę tulić i całować ![]() Meduzka - mi tam się ostatnie tygodnie najbardziej ciągnęły, ale to pewnie przez to, że zwolniłam tempo i nie umiałam się odnaleźć, a poza tym mam wrażenie, że u kogoś ciąża jest krótsza przynajmniej o połowę
|
|
|
|
#3099 |
|
Zadomowienie
|
Malgos 171 wiec taki sredniaczek
![]() Meduzka milego prasowania ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Magalska - dla mnie to jesteś jedną z tych wyższych, przy moich niecałych 160 cm
![]() tak mi się przypomniało, chciałam wam napisać kilka moich obserwacji, które mogą wam się przydać - jeśli szukacie jakiejś wody morskiej do noska dziecka - to np ta z firmy Marimar jest OK (chodzi mi o ilość wody wlatującej do noska), bo mam jeszcze drugą firmy Sterimar i mam wrażenie, że można tym dziecko utopić ... druga rzecz, to smoczki Tommee Tipee - mam te najmniejsze i okazuje się, że ten plastik pod noskiem jest za duży, więc nie polecam. Może później będą dobre ale dla maluszka mimo małego rozmiaru są nie do użytku. Nie wiem jak to jest z wózkiem z nieskrętnymi kołami, ale ja cieszę się że wybrałam skrętne. Zanim wyjdę z domu mam wiele drzwi, gdzie jedną ręką trzeba trzymać a drugą wykręcić wózek - dzięki temu można zawrócić/skręcić w miejscu i manewrować jedną ręką - bardzo ułatwia mi to życie. To chyba tyle na razie - może któraś z was skorzysta z tego ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Fikusek, Fiona - jak długo krwawiłyście po porodzie? pytam was bo wy rodziłyście naturalnie. |
|
|
|
#3101 |
|
Zadomowienie
|
Tez mam ta sterimar i rzeczywiscie leci sporo ale dobrze oczyszcza i nawilza no ale my rzadko uzywamy... moze z 4 razy poki co uzylam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Magalska - mały nie bardzo lubi jak go zalewa, a przy tym drugim możesz jakby bardziej regulować strumień, albo nacisnąć drugi raz, a efekt ten sam
|
|
|
|
#3103 |
|
Zadomowienie
|
A no to rzeczywiscie lepszy..
mojemu chyba zalewanie nie przeszkadza ale za to fridy nie lubi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Magalska - mój na fridę reaguje średnio, ale nie jest najgorzej
![]() co do wody morskiej to pewnie kwestia przyzwyczajenia
|
|
|
|
#3105 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45359033]
Jeżeli będę karmić piersią to będę podawać tak jak radziła mi położna Jutro będę miała pracowity dzień, muszę przygotować pokój do malowania, co dam radę powynosić i poobklejać. W sobotę ruszamy z malowaniem ![]() Dziewczyny ja nie wiem kiedy minęła mi ta ciąża, pisałyście że ostatni trymestr najbardziej się dłuży, a mi wręcz przeciwnie leci jak szalony. Muszę wam napisać szczerze, że ja mogłabym chodzić w ciąży cały czas, fakt że nie zawsze było kolorowo i teraz na koniec trochę narzekam i zaczynam tęsknić za czasami kiedy bez problemu widziałam wszystko pod brzuchem i mogłam chodzić w obcisłych spodniach i sukienkach , ale ciężko mi jest sobie wyobrazić jak to będzie bez brzucha, bez tych cudownych kopniaków [/QUOTE]No to jeszcze będę Cię podpytywać o kropelki Ale masz jutro fajny dzień chętnie bym Ci pomogła Ale się miło czyta takie wypowiedzi o ciąży a co do kopniaków to zaraz się postaracie o kolejną wiercipiętę w brzuszku ![]() Dostałaś maila z przypomnieniem o warsztatach? ja dostałam z Ursynowa i się zastanawiam czy ja coś pokręciłam czy oni? Twoje pączuszki wyglądają niesamowicie ![]() Cytat:
smacznego ![]() Cytat:
No i jestem czy spokojniejsza? Raczej niewiele... Lekarz zrobił kontrolne usg ale bez sprawdzania półkul i fałdu więc tyle tylko (i az) że popatrzyłam jak mały sobie ciumka wody Bardzo zwolnił ze wzrostem i wrócił do terminu z OM (oczywiście zaczęłam się zastanawiać czy to coś złego nie znaczy że tak przyhamował Ewelika a Ty jak? wcześnie Ci robią ten posiew |
||
|
|
|
#3106 |
|
Zadomowienie
|
Pradip- z tym wzrostem to się nie martw, bo raz trochę inaczej zmierzy i już jest dzień czy dwa różnicy
Fajnie, że lekarz Cię nie karci za wagę, zawsze to otucha jakaś, nie to co mój a to jakies zapalenie wypatrzył???ja mam wyniku swojego wymazu i chyba są jakieś bakterie albo coś, nie znam się na tych łacińskich nazwach ![]() Ewelika-to przygotowania pełną parą zazdroszcze![]() Ja dzisiaj gadam z teściową i mówię, że za tydzień przyjedziemy i może Jej córka przyjedzie to dałaby mi te rzeczy dla Małego które chce dac to sie zorientuje ile tego będę miała, a ile musze dokupic, a Ona:Ty nic nie kupuj! Masz czas! w kwietniu albo maju sobie zaczniesz spokojnie kupowac ![]() Ja tam sama sie nie wyrywam, ale już darowałaby sobie ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Wstawiłam mój wczorajszy brzuszek do klubu
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z teściową się nie dogaduj one zazwyczaj mają czas masz możliwość umówić się bezpośrednio z jej córką?Idę obczaić brzuszek w klubie (tak poza tematem nie jestem przekonana czy klub czerwcówek to dobry pomysł...) Dostałam w końcu meila z sr więc wrzucam Wam obiecane masaże maluszków |
|
|
|
|
#3108 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Napisz co ciekawego się dowiedzieliście Meduzko a co kupiłaś dla Piotrusia na wyjście ze szpitala? Tzn. śpiworek czy coś innego? Ja kupiłam w smyku coś takiego http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p dopiero teraz zauważyłam, że jest chłopięcy on jest z takiego grubszego misia, myślę że w nosidełku nie zmarznie tym bardziej, że nosidełko jeszcze przykryję kocem...Cytat:
![]() Tego zacałowania nie mogę się doczekać najbardziej Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę. Moja trwała może z 5 minut wziął tylko ten wymaz i do widzenia. Ale nie było tak źle posmyrał trochę patyczkiem i już Cytat:
cudowne rady teściowych i babć, nic nie kupuj bo za wcześniej, ja to nie zwracam uwagi na takie rady i robię swoje Mojej teściowej to chyba nikt nie przebije. Ostatnio siedzimy u nich i rozmowa zeszła na mój wygląd podczas ciąży. Teść zaczął się zachwycać jak to mało przytyłam, na buzi nie mam żadnych wyprysków, ani nic. A teściowa to skomentowała tak: aż dziwne że będzie dziewczynka, kobiety z dziewczynkami brzydną. Ale najgorzej wygląda się w ostatnim miesiącu, a że ty będziesz miała dziewczynkę to napewno jeszcze zbrzydniesz do porodu Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3109 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
przepraszam, że się nie odzywam, ale jakoś mam lenia strasznego Zjadam dzisiaj 3 pączki aż mnie zemdliło ;-(
|
#3110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojjjj i ja ale już za późno bo wstawiłam zdjęcia dwa boję sie, ze nie podołam, bo przyzwyczaiłam się do naszego tempa i czasem za Nimi nie nadążam, ale nic to najwyżej nie dam rady![]() a co spotkania to nie bardzo bo jak jeżdzimy na wieś żeby się spotkac to u tęsció i Ona ma chyba tam u Nich wszytskie ubranka ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Ewelika-to Ci teściowa powiedziała ale jakbym swoją słyszała
|
|
#3111 |
|
Wtajemniczenie
|
Małgoś krwawilam dwa tygodnie a później dwa to takie plamienia byly tylko. Tych podpasek ala pieluch to używałam chyba z 5 dni tylko bo wtedy się lało potem przeszłam na zwykle podpaski a na sam koniec to wkładki.
|
#3112 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam zaproszenie do szkoły rodzenia na 5.03
|
#3113 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45365694]
Mi przyszło tylko z Białołęki, jak coś jeszcze przyjdzie to dam ci znać. za wizytę. Moja trwała może z 5 minut wziął tylko ten wymaz i do widzenia. Ale nie było tak źle posmyrał trochę patyczkiem i już Mojej teściowej to chyba nikt nie przebije. Ostatnio siedzimy u nich i rozmowa zeszła na mój wygląd podczas ciąży. Teść zaczął się zachwycać jak to mało przytyłam, na buzi nie mam żadnych wyprysków, ani nic. A teściowa to skomentowała tak: aż dziwne że będzie dziewczynka, kobiety z dziewczynkami brzydną. Ale najgorzej wygląda się w ostatnim miesiącu, a że ty będziesz miała dziewczynkę to napewno jeszcze zbrzydniesz do porodu [/QUOTE] Mi nie przyszło ani z Białołęki ani z Woli a z Białołęki się wypisujesz? ja z Puławskiej się wypisałam i teraz się zastanawiam czy tylko z tego miejsca czy ogólnie zrezygnowałam z warsztatów ja to zawsze coś wymodzę Milusia teściowa ![]() Cytat:
Cytat:
super że z sr się odezwali Ale możesz zadzwonić i zapytać czy możecie w przyszłym tygodniu ciuszki przejrzeć? Edytowane przez Pradip Czas edycji: 2014-02-27 o 21:43 |
||
|
|
|
#3114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Pradip-napisałam Ci coś w klubie
|
|
#3115 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a placicie za szkoly rodzenia?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3117 |
|
Zadomowienie
|
Moja ogolnie byla za 300zl od pary ale my mielismy za darmo bo tzta zaklad oplacal
(jego karta prywatnego ubezpieczenia ) szkoda ze ta aplikacja wizazowa nie obsluguje klubu....Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3118 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
![]() Mam wieści od Justii Mam upoważnienie, żeby przekazac co u Nich Nie odzywała się bo byli w szpitalu z Maleńkim Marcelek im bardzo płakał i lekarz w przychodni stwierdził, że na oko nic nie może stwierdzic i byli na badaniach. Na szczęście Marcelek jest zdrowiutki, miał kompleksowe badania i usg brzuszka i ciemiączki, wszystko jest ok Okazało się, że Marcelek się przejada, bo Justii ma za dużo pokarmu, i jego żołądeczek nie przerabia tego mleka Więc Justii musi ściągac pokarm i mu dozowac jedzenie Siedzi Bidulka na laktatorze teraz ciągle Justii jak się ogarnie bo jest wymęczona to się do Nas odezwie ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- To tak po krótce napisałam Jak wróci to Nam wszystko dokładnie opowie
|
#3119 |
|
Zadomowienie
|
Ta to ma wiecznie pod gorke.. jak nie urok to sraczka...
Malgos a jak u Ciebie kp czy butelka? Mojemu malemu ida zeby dolne jedynki i gorna prawa na raz... w nocy budzi sie co 2h zeby poprzytulac sie z cycusiem... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3120 |
|
Wtajemniczenie
|
Och ta nasza Justii bidulka.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

koniecznie daj znac jak po

maly ma skaze bialkowa i poki co nie jem nabialu (w tym rowniez zadnych slodyczy
bo naprawdę tyle ćwiczeń przy dziecku to nie lada wyczyn

i mogłam chodzić w obcisłych spodniach i sukienkach , ale ciężko mi jest sobie wyobrazić jak to będzie bez brzucha, bez tych cudownych kopniaków

Ślub 25.08.2012 
a to jakies zapalenie wypatrzył???