|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Ja zawsze myslalam ze nie przeszkadzaja mi odwiedziny ale nawet teraz jak tylko leze jeszcze w ciazy to jakos wystarczy mi ze przyjdzie mama i TZ. Denerwuja mnie tez juz te glupie telefony i smsy co lekarz mowi kiedy bede rodzic jak bede rodzic. Juz nie odpisuje bo nie mam sama sily codziennie pisac to samo. Kurde dopytuja sie bardziej niz moja mama czy tesciowa.
Niemal obcy ludzie chca mnie odwiedzać w szpitalu jak urodze. No thanks. Żadnych odwiedzin obcych ani kolezanek. Ja naprawde nie bede miala ochoty gadać w kolko jedno i to samo. Moze mi sie cos porobilo ale taka jest prawda. Czy moje dziecko bedzie jakas sensacja ze wszyscy sie nim interesują... Wczoraj mialam ciezki dzien. Zle sie czulam. Puls wysoki i skakalo mi serce jak glupie. Slabo mi bylo. Dzis kolejne ekg i kolejna konsultacja z internista i jeszcze badanie hormonow tarczycy. Mialam wyjsc ale czy w takiej sytuacji wyjde to nie wiem. Byla mama z paczusiem dla mnie. Mniam. TZ pracowal do pozna. Chcial przyjechac ale kazalam mu odpocząć i sie wyspac porzadnie bo byl padniety. Porozmawialismy przez telefon i sie zryczalam. Nadal mamy problemy finansowe ale powiedzielismy sobie ze najważniejsze jest to jak jest miedzy nami i ze sie kochamy i to tylko pieniadze i poradzimy sobie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zadomowienie
|
Kolejny post karmiącej...
Nie nadrabiam za dużo, bo w szpitalu o to ciężko. Tak tylko krótko o KP. Mała wczoraj spadła wagowo fizjologicznie 300 gram, ale właśnie na ważeniu okazało się, że na piersi odrobiła już 100 i z powrotem waży ponad 3000 ![]() Dalysmy rade ![]() Była przystawiona godzinę po porodzie. Idziemy spać dalej .
#3903 |
Zakorzenienie
|
My tez sie wlasnie karmimy... Nie umiem dac prawego cyca
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() wysłane z fona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
Nie no, taki sam
![]() Sent from my HTC Desire 200 using Wizaz Forum mobile app
#3906 |
Zadomowienie
|
My też karmimy znowu mała źle łapie i mnie sutki bolą :-( jeszcze o 6 rano zrobiła cyrk bo brzuch ja bolal a musialam wstac o 7 bo niedługo będzie położna
Wysłane z mojego GT-I8190 |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry :-*
Mmhym ![]() Thidien dziwi mnie to, że Twoja mama w tak zimny sposób się odnosi do Ciebie ![]() ![]() Nadzwyczajna dobrze że się zorientowałaś ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam się w 33 tc ![]() Jakoś ostatnio mam kiepski humor ![]() ![]() To wam posmęciłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Zakorzenienie
|
thidien - ściskam Cię mocno
![]() dziewczynki, dziś stawiam soczek, pikolo, czy co tam chcecie - piwniczka otwarta ![]() ![]() proszę o zmianę wieku na pierwszej stronie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() życzę sobie, żeby ktoś dziś urodził, ale nie ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3911 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też będę mieć problem, bo mój lewy sutek jest ok, za to prawy jest płaski ![]() Sto lat! ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Zadomowienie
|
Lutien
![]() Margo wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!! :-* ![]() ![]() ![]() A tak przy okazji ja też proszę o zmianę wieku :P co prawda miesiąc po ale trzeba się przyznać ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Nie pamietam kiedy wstałam o 6 rano i od tej godziny na nogach.... Chyba ostatnio jak do pracy chodziłam ![]() Młoda dalej główkowo odwrócona. W 36t2d waży już 3007g, będzie dużaaaa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
Margo no to wszystkiego najlepszego kochana!
![]() Idziemy do domku dzisiaj! Pani pediatra powiedziala ze jedyny dzidzius z sali, który nie potrzebuje badan ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3915 | |||
Zakorzenienie
|
Oczywiście gatuluję wszystkim udanych wizyt
![]() ![]() Cytat:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3916 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja w poniedziałek idę na badania. Muszę obczaić ile mnie ta przyjemność będzie kosztowała, bo mam jakieś 3 badania oprócz morfo. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Raczkowanie
|
thidien wzruszyłam się aż sytuacją z mamą bo odzwierciedla prawie moją, tylko ja nie mam ojca. Z mamą nigdy o niczym dotyczącym moich spraw osobistych nie rozmawiałam, nie umiałam sama a ona nie zaczynała, dlatego dziękuje Bogu że zesłał mi męża- wynagrodzenie mojej samotności, tak go kocham że aż lecą mi teraz łzy
![]() margo80 no to stówki Ci życzę i wiesz z tym porodem żeby sprawnie poszło ![]() smarrita poważnie mówisz że będzie duża? mój w 36tc3dn miał 3400g ;/także nie bój żaby ![]() Ja też mam butelkę jednej firmy a smoczków mam 3 bo dostaliśmy na SR. Tz się wczoraj pyta czy kupujemy jakieś mleko dla małego w razie W biedny jak on się ztresuje, codziennie mu się poród śni ![]() kate, elunka fajnie Was czytać o tym karmieniu ![]() w ogóle to trzymajcie dziś za moją wizytę kciuki, żeby dół coś był u mnie ruszony i żeby mały nie miał jeszcze 4kg ![]()
#3921 |
Zakorzenienie
|
asialll
![]() I na szybko wrzucam fotkę z dziś ![]()
#3922 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() powodzenia na wizycie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Wtajemniczenie
|
#3925 |
Raczkowanie
|
Ale małe cudo
![]() ![]() ![]() uwielbiam jak dzieciaczki są ubrane i otulone na biało! Aleksandry są ładne ciekawe czy Aleksander będzie ładny ![]() Smaritta mi też się marzyło do porodu malusie dziecko takie do 3400 a tu klops ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/a36f317b2e.png Najszczęśliwsza mama na świecie! Aleksander 09.03.2014 ![]() ![]() Edytowane przez asialll Czas edycji: 2014-02-28 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Dzien dobry ![]() Obudziłąm się ale chyba ide spać spowrotem. Tylko coś przekasze bom glodna jak wilk. ![]() NA suwaczku 8 dni ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | ||||
Zakorzenienie
|
BeautifulLie to również najlepszego
![]() Cytat:
Cytat:
Zeby był taki jak teraz to bede na prawdę zadowolona, odpukać! Cytat:
Fajnie sie będzie czytac jak juz dojdziemy do wprawy, napiszemy ze spalysmy prawie całą noc a dzieci szybko i ladnie jedza ![]() Powodzenia na wizycie ![]() Widzę! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja od początku bylam przygotowana na cięcie krocza. Pobrali krew na badania przesiewowe, Dziubek plakal, a zaraz potem usnal. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3928 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() po cc nie mialam lyzeczkowania. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z tymi odwiedzinami to sama nie wiem, w sumie zalezy od samopoczucia, bo jakbym bardzo zle sie czula, to tez bym wolala zeby niktnie przychodzil. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tez ![]() ![]() Cytat:
![]() O ja ale slodziak ![]() ![]() a mnie tak meczy zgaga, ze zaraz :zygi:
73 kg ![]() ![]() Edytowane przez martorka Czas edycji: 2014-02-28 o 08:31 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jak juz tak prosicie o zmiane wieku, to u mnie tez by sie przydala od listopada ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() sloneczko ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.