Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek. - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-28, 15:01   #2461
scarlett26
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
oj tam oj tam
tak serio to na codzien latam w emu ...ciagle raczej. w cyklówkach tez albo w trampach także robie kroki długie i szybkie bez przydeptywania

a trykac mój dziec tez lubi - raz się zapędził tak ze zawodowo mi dał z głowki jak maly dresiarz- ja zobaczyłam gwiadki przed oczami on miał pelen uśmiech
no dobra, no to w emu, ale krokiem modelki, tak, że mieścisz stopy w centralnej osi wózka

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
oj tam oj tam
tak serio to na codzien latam w emu ...ciagle raczej. w cyklówkach tez albo w trampach także robie kroki długie i szybkie bez przydeptywania

a trykac mój dziec tez lubi - raz się zapędził tak ze zawodowo mi dał z głowki jak maly dresiarz- ja zobaczyłam gwiadki przed oczami on miał pelen uśmiech

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

nie znam się dokładnie na tym bo nie ja akurat to wszystko załatwiam u nas ..... ale my mamy co 2 lata propozycje telefonow -sami dwonia ,proponują zmine taryf na korzystn.+telefony na wypasie ,tablety .... ostatnio iPhone 5 ,sony xperia z1 ...
Ale pisałaś ze Ty w orange?ja tez ...i zadowolona jestem .
Nie wiem -przecież mówiłaś ze chcesz zmienic taryfe ,nie ..? powinna zareagować ....
mówiłam, a laska, żebym sobie do salonu poszła fajnie, nie? pierwszy raz się z takim czymś spotkałam, kurcze, u mnie niefart goni niefart ostatnio...

dostałaś priva? bo się naklikałam, ale coś mi komp zwisł na chwilę

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:08   #2462
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
no dobra, no to w emu, ale krokiem modelki, tak, że mieścisz stopy w centralnej osi wózka
w emu kroki modelki ? te obuwie wręcz zmusza do ciapowatosci

naucz się Ty jak gejsza popierdzielac to niczego przydeptywać nie będziesz

mój dziec postanowił się kimnąć ...wiec rozpakuje te torby co przytachałam ...obiad musze jakiś skombinować bo niedługo Kuba konczy szkole -musi zjeść i leci na basen ... no i Ninke trzeba przycholowac kiedyś do domu .....
Tz ma dziś wychodne ....pietro nizej z kolegą na drinka ,także dziś dzień maseczek i takich tam ....

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
mówiłam, a laska, żebym sobie do salonu poszła fajnie, nie? pierwszy raz się z takim czymś spotkałam, kurcze, u mnie niefart goni niefart ostatnio...

dostałaś priva? bo się naklikałam, ale coś mi komp zwisł na chwilę
dostałam ale cos trudno było otworzyć ...nie wiem ....
ale odpisałam .

naprawdę masz dzień do do.opy
a laska jakas je.bnieta .... qrcze przecież takie rzeczy to bez wychodzenia z domu można załatwić - kurierem przysla tel. ,no taryfe zmieniac trzeba chyba osobiście ....ale choćby doradziła ,poinformowała .....
Despa - powinna cos więcej wiedzieć na ten temat -pisała kiedyś tam ze w tym siedziała ..... może ona poradzi co i jak ....

Edytowane przez nestelle
Czas edycji: 2014-02-28 o 15:14
nestelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:12   #2463
scarlett26
Zakorzenienie

Zośka padła spać, w tym momencie dzwonek, że 2 paczki, na szczęście jej nie obudziły....

znów kupiłam książki i tzw. liners do maclarena.... stwierdziłam, że nie będę szyć od zera tylko zrobię coś w rodzaju poszewek na niego....

padam na twarz, a jeszcze TŻ mi napisał, że coś go bierze, wszystko boli, a w ogóle to chyba ma gorączkę..... super weekend się zapowiada....

w ramach piątkowego relaksu idę walczyć z naszym piankowym jednotonowym materacem coby zdjąć z niego prześcieradło z gumką.... trza wyprać pościel.... zwykle TŻ to robi, ale jak się ruszyć nie może to mu daruję... jest na to jakiś patent, żeby się nie umęczyć? poza zapędzeniem do tego dziada?

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2014-02-28, 15:14   #2464
Moderna
Zakorzenienie

Tasia wszystkiego najlepszego NAJ NAJ NAJ
Stary 2014-02-28, 15:19   #2465
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
w ramach piątkowego relaksu idę walczyć z naszym piankowym jednotonowym materacem coby zdjąć z niego prześcieradło z gumką.... trza wyprać pościel.... zwykle TŻ to robi, ale jak się ruszyć nie może to mu daruję... jest na to jakiś patent, żeby się nie umęczyć? poza zapędzeniem do tego dziada?
hehe ...udawac ze się nie widzi
weź ksiazke ,zrelaksuj się ....i czekaj az tz wroci - ćwiczenia z materacem dobrze robia na przeziębienie

liners do maclarena ? co to ?

qrcze ...pranie czeka , powinnam zakupy rozpakować chociaż .... już pisałam ze się za to biore .... a leze sobie z ksiazka i lapkiem ...obiad chociaż ogarne ...a resztą późnej się zajme ...nie chce mi się teraz
Stary 2014-02-28, 15:32   #2466
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
hehe ...udawac ze się nie widzi
weź ksiazke ,zrelaksuj się ....i czekaj az tz wroci - ćwiczenia z materacem dobrze robia na przeziębienie

liners do maclarena ? co to ?

qrcze ...pranie czeka , powinnam zakupy rozpakować chociaż .... już pisałam ze się za to biore .... a leze sobie z ksiazka i lapkiem ...obiad chociaż ogarne ...a resztą późnej się zajme ...nie chce mi się teraz
ja zakupy rozpakowałam, ale paczek mi się nie chce.... nie mam co udawać, że nie widzę, bo mi marudzi na komunikatorze, narzeka na coś może raz na rok, to jak już mówi, to faktycznie jest kiepsko...

hehe, lepiej żebyś nie wiedziała, bo nakupisz http://allegro.pl/maclaren-wkladka-l...989902995.html takie coś

witaj w klubie nie-chce-misiów... TŻ obiad ogarnie, nabyłam pstrągi w biedrze, niech się z nimi zaprzyjaźnia jak wróci....

muszę jeszcze wyklikać zakupy w sumie, obiadków mam mało.... deserków jeszcze mniej....

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2014-02-28, 15:37   #2467
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Dokladnie tak jest, Scarlett musiala na jakas wredna sucz trafic...

Usmialam sie z krokow modelki w emu i gejszy wariatki jestescie i tyle
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 16:01   #2468
alliw
Zadomowienie

Cytat:
Nestelle jak latasz ze swoim trendi wozem po nomadzku w 15 cm szpilach Loboutina to nie kumasz jakie można długie kroki robić.....

Cytat:
tzn? przetała Ci działac ?czy po prostu widzisz już efekty?- a jak tak ,to jakie????????
tak, tak o efekty mi chodzi skora jest gladka jak po wizycie u kosmetyczki, bardziej promienna i kosmetyki lepiej sie wchłaniają

Cytat:
a w ogóle nie napisałam Wam hiciora hiciorów, , zadzwoniłam wczoraj do orange, po przebiciu się przez wybieranie numerek z automatów i osłychaniu pierdyliarda muzyczek w końcu dotarłam do konsultantki - i mówię, że umowa skończyła mi się we wrześniu i co nowego ma mi pani do zaproponowania i wiecie co się dowiedziałam???? panienka powiedziała mi, że nie ma dla mnie w tej chwili żadnej oferty i mogę kontynuować umowę na dotychczasowych warunkach w nerwiłam się, mam tam tel z 10 lat co najmniej, ale konkurencja chyba się mną lepiej zajmie...
ja pie...

Pani, zapomniałam napisac, Jankowi na urodziny robie bananowca z przepisu z Kwestii smaku

A, dobrze ze nie kupowałam żadnego pchacza. J. przemierza salon pchając stolik z fp
Stary 2014-02-28, 16:07   #2469
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość
A, dobrze ze nie kupowałam żadnego pchacza. J. przemierza salon pchając stolik z fp
ja mam mnóstwo zastępników pchacza, dla Zośki wiele rzeczy jest pchaczem, flacha wody mineralnej, krzesła, stolik, deska do prasowania, suszarka z praniem (to nawet pchaczo-ciągacz)...

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2014-02-28, 16:10   #2470
OtTakaJa
Zakorzenienie

W końcu mi dzieć padł. Taka maruda dzisiaj, wszystko na nie.
Cytat:
wróciłam z zakupów( spozywcz.itp)i od lekarza -byliśmy na kontroli z R - zdrowy ,wesoły ,cudowny . Zniesiony szlaban na wych.z domu ,na basen . tylko priobiotyk jeszcze przez miesiąc trzeba brac.
Super, że R. już zdrowy

Jutro mamy gości na 'ostatki', miałam ogarnąć chatę, zrobić coś do żarcia, ale jak mały się nie uspokoi to będzie syf, chipsy i piwo

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 16:18   #2471
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Usmialam sie z krokow modelki w emu i gejszy wariatki jestescie i tyle

Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość
tak, tak o efekty mi chodzi skora jest gladka jak po wizycie u kosmetyczki, bardziej promienna i kosmetyki lepiej sie wchłaniają

u nas to samo!

a z ta szczoteczka to napisz mi-pliz cos więcej ....(ja tam do kosmet.nie chodze ),z czym stosujesz ? jaka masz cere? i więcej o efektach?
mam do niedzieli 20 % w sephorze (choć w sumie to i tak często ostatnio daja rabaty to pewnie za miesiąc -półtorra powtorza).
Stary 2014-02-28, 16:59   #2472
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:

u nas to samo!

a z ta szczoteczka to napisz mi-pliz cos więcej ....(ja tam do kosmet.nie chodze ),z czym stosujesz ? jaka masz cere? i więcej o efektach?
mam do niedzieli 20 % w sephorze (choć w sumie to i tak często ostatnio daja rabaty to pewnie za miesiąc -półtorra powtorza).
ja też nad szczoteczką dumam, na all bywa taniej, ale już się na YT naooglądałam i podróbki już tego krążą

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2014-02-28, 17:35   #2473
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, lepiej żebyś nie wiedziała, bo nakupisz http://allegro.pl/maclaren-wkladka-l...989902995.html takie coś
.
aaaaa! znam to tylko nazwa inna :
ja się naoglądałam tutaj takich:
w la millou http://www.lamillou.com/shop/stroller-pad
i na stronce maclarena http://www.maclaren.pl/29-wysciolki-liner
Cytat:
ja też nad szczoteczką dumam, na all bywa taniej, ale już się na YT naooglądałam i podróbki już tego krążą
.... no właśnie kminie i kmine ...wydaje się ze to fajne ,ze pomocne ale czy az tak aby taką kase płacic ? no nie wiem ...
a z drugiej str,takie oczyszczanie ta szczoteczka porownuje się do czyszczenia zebow - jak się robi to manualnie -zwykłą szczoteczka to wystarcza ,mamy czyste zęby ,jesteśmy zadowoleni . jak spróbujemy elektryczną szczoteczką to nie będziemy mogli sobie wyobrazić nawet powrotu do zwyklej szczot.

już prawie zachorowałam na limitke maclarena http://www.maclaren.pl/16-wozki-z-serii-limitowanej
gdyby nie to ze daszek tak sie nieopuszcza jak w xl i ze idzie tylko do pozycji półleżącej rozłozyc.... ale już prawie -prawie chciałabym mieć
Stary 2014-02-28, 17:42   #2474
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
.... no właśnie kminie i kmine ...wydaje się ze to fajne ,ze pomocne ale czy az tak aby taką kase płacic ? no nie wiem ...
a z drugiej str,takie oczyszczanie ta szczoteczka porownuje się do czyszczenia zebow - jak się robi to manualnie -zwykłą szczoteczka to wystarcza ,mamy czyste zęby ,jesteśmy zadowoleni . jak spróbujemy elektryczną szczoteczką to nie będziemy mogli sobie wyobrazić nawet powrotu do zwyklej szczot.
no ja też tak kminię, że za drogocenne - a już jak z jakichś względów bym stwierdziła, że mi nie pasuje, a wybuliłabym taką kasę to bym się wściekła.... na grouponie czasem są rabaty jakieś na to.... co do szczot do zębów natomiast to ja sobie nie wyobrażam powrotu do elektrycznej po sonicznej kupa kasy też, nie wiem czy u nas są w ogóle już, bo ja w prezencie dostałam....

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2014-02-28, 17:52   #2475
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie nie wyobrażam powrotu do elektrycznej po sonicznej kupa kasy też, nie wiem czy u nas są w ogóle już, bo ja w prezencie dostałam....
słyszałam tez ..... ale nie szukałam .może czas zacząć .....

aaaale mam syf w domu..... masakra .... ta sztywna pinda co sprząta w TVN-e mogłaby -o mnie tylko jako niuleczalnej- zrobić kilka programów ...
Oliwka dostałaby zawału gdyby zobaczyła
Stary 2014-02-28, 17:53   #2476
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
może Despa dobrze radzi?
u nas wszystkie dzieci takie spokojne były - spokojne ale energetyczne . w sumie to ja tez taka jestem ....nie jakas tam flegma -bo jak tornado przelatuje i wypadam ,zagadam na smierc czasem , i kombinuje co tu by zrobić jeszcze ,ale ja rzadko się denerwuje ,trudno mnie z równowagi wyprowadzić ,nawet jak tz mnie wkurzy to nie oznacza ze się czaje gdzies tam z młotem na niego i krzykami ...po prostu nie jest fajnie .... moje dzieci tez to odziedziczyly - nauczyly się .... może cos w tym jest ?
a Wy jacy jesteście?
bo dziecko jak gabka -chlonie wszystko .....

a może taki gatunek-nerwusek .... i za jakiś czas się uspokoi . oby tylko nie ulegac - bo jak zajarzy ze takie zachowanie skutkuje to trudny odwrot będzie .....
a nie mogłoby by tak po prostu być wszystko dobrze?
nerwusek na pewno, ale nie mam pewności, że tylko to...
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 18:00   #2477
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
czasem nic nie jest tak po prostu
Stary 2014-02-28, 18:33   #2478
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:

aaaale mam syf w domu..... masakra .... ta sztywna pinda co sprząta w TVN-e mogłaby -o mnie tylko jako niuleczalnej- zrobić kilka programów ...
nic nie mów, ja swej chaty chyba nigdy nie sprzątnę raz a dobrze, męczymy Z teraz, żeby poszła spać, szaleje w wannie, a ja po dzisiejszym upiornym dniu choć marzę, żeby się położyć, muszę jeszcze gnać do Rodziców, bo Mamie tak wysiadł kręgosłup, że nie może się ruszyć.... Godzina drogi w jedną stronę, chcę żeby Z jeszcze zasnęła zanim pojadę, sama się źle czuję, ale TŻ też.... mam już dość wszystkiego.............. ..........

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2014-02-28, 19:29   #2479
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

Cytat:
Monika, tylko to tak naprawdę niczego bardzo złego nie oznacza. Z róznych powodów się przy Emilce tym interesowałam, ale za wcześnie bylo a z czasem się unormowało. A ważne jest żeby wcześnie zacząć działać, jeśli coś jest na rzeczy
Stary 2014-02-28, 20:15   #2480
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Monika, tylko to tak naprawdę niczego bardzo złego nie oznacza. Z róznych powodów się przy Emilce tym interesowałam, ale za wcześnie bylo a z czasem się unormowało. A ważne jest żeby wcześnie zacząć działać, jeśli coś jest na rzeczy
już sama nie wiem gdzie mogłabym uzyskać jakieś sensowne informacje, bez bagatelizowania, bez szukania problemów na siłę..
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 20:50   #2481
cathlyn
Rozeznanie

Cytat:
wróciłam z zakupów( spozywcz.itp)i od lekarza -byliśmy na kontroli z R - zdrowy ,wesoły ,cudowny .
.

Cytat:

co Wy z tymi wozkami? jak można kola przydeptywać? za długie czuby w butach macie .
Dzisiaj qmpela się pytała jak wózek i mówię, że spoko, tylko koła przydeptuję. A ona mi na to, że jej się też zdarza - tylko w spacerówce od 3w1 Ma taki sam wózek jak ja miałam

I mam pytanko do doświadczonych mam - jak długo dziecko w wózku śmiga? W sensie jak długo używałyście i w jakim celu - bo takie 2,5-3 letnie to już chyba na własnych nogach, czy jednak wózek na spacery? Jak to jest?

Cytat:

A co do wsadzania palców w oczy to jest mistrzynią szczypania w powieki, łapie za skórę, wbija pazury i chyba zachwycona jak daleko pociągnąć może Lubi jeszcze stukać czołem o czoło jak się ją trzyma bardzo ją to bawi, chyba w poprzednim wcieleniu była poznańskim koziołkiem
Się śmiałam jak to przeczytałam, a L. mi dzisiaj na pytanie gdzie mama ma oko zdjęła okulary, złapała pazurkami za powiekę i zaczęła ciągnąć.... Mam za swoje, chciało mi się śmiać z cudzych przeżyć

scarlett, a propos przedłużania umowy - jak napiszesz rezygnację to zaraz dostaniesz telefon z "działu utrzymania klienta czy coś takiego" z atrakcyjną ofertą

Edytowane przez cathlyn
Czas edycji: 2014-02-28 o 20:52
cathlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 21:04   #2482
achna79
Rozeznanie

Tak się zbieram już ze dwie godziny żeby napisać i coś mi weny brak.

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
i zaraz ruszamy bo szkoda tak piękną pogodę marnować na siedzenie w domku.
Dokładnie, pogoda piękna ale co z tego jak Mikołaj po 15 minutach się drze bo mu się w wózku nudzi Na rękach go nosić nie mam siły. Może mu niewygodnie? Sama już nie wiem. Jutro wypakuje z bagażnika maclarena i zobaczymy jak wtedy będzie mu się jechało (przy okazji cyknę foty)

Cytat:

A co do wsadzania palców w oczy to jest mistrzynią szczypania w powieki, łapie za skórę, wbija pazury i chyba zachwycona jak daleko pociągnąć może Lubi jeszcze stukać czołem o czoło jak się ją trzyma bardzo ją to bawi, chyba w poprzednim wcieleniu była poznańskim koziołkiem

Cytat:
nic nie mów, ja swej chaty chyba nigdy nie sprzątnę raz a dobrze, męczymy Z teraz, żeby poszła spać, szaleje w wannie, a ja po dzisiejszym upiornym dniu choć marzę, żeby się położyć, muszę jeszcze gnać do Rodziców, bo Mamie tak wysiadł kręgosłup, że nie może się ruszyć.... Godzina drogi w jedną stronę, chcę żeby Z jeszcze zasnęła zanim pojadę, sama się źle czuję, ale TŻ też.... mam już dość wszystkiego.............. ..........
Yhhh, będzie dobrze, musi!!

No i dobranocka.

Coś tam jeszcze mi po głowie chodziło ale nie mogę przypomnieć sobie co. Pewnie jak wyłączę kompa i zalegnę w łóżku to mi się przypomni

Ahh i wczoraj i dziś dzieciaczki miały swoje święta więc wszystkiego naj naj Kubuś Demeter chyba m.in. (jeśli mój kalafior czegoś nie pochrzanił)
Stary 2014-02-28, 21:24   #2483
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

Dziś TŻ wziął mnie do galerii (jest to dla nas wyprawa, bo galeria 40km od naszej miejscowosci).
Chwalem się co kupiłam
1. bodziaki z Pepco - 5,99 zł/szt
2.bluzeczki z Pepco - 6 zł, 8 zł i spodenki z Kik za 4 zł
3. książeczki z Carrefour - dotykanka za 9,99 zł, robiąca Muuu za 9,99 zł , Kto mieszka w lesie za 4,99 zł i Co kryje się w chmurach za 2,99 zł.

I gratis łobuz w sklepie Rzadko zdarza się, że taki zaczytany

Nadrobie pózniej...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _3280456.jpg (177,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _3280457.jpg (126,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _3280461.jpg (161,8 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0162.jpg (93,7 KB, 54 załadowań)
Demeter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 21:26   #2484
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

A w Pepco to w ogole tak piekne rzeczy, że był pół kolekcji wzieła
Stary 2014-02-28, 21:42   #2485
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
N chyba w poprzednim wcieleniu była poznańskim koziołkiem

Cytat:
ja mam mnóstwo zastępników pchacza, dla Zośki wiele rzeczy jest pchaczem, flacha wody mineralnej, krzesła, stolik, deska do prasowania, suszarka z praniem (to nawet pchaczo-ciągacz)...
I nie zrzuca tego na siebie? nie przewraca?Boszzz ja to mam zawsze wizje katastrofalne jak KAcper sie pcha do desek do prasowania i suszarek.Ale ja to panikarz jestem...tesciowa lepiej, bpo nie pozwala K. do akwarium podchodzic, bo jakby pekło.....
Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Dziś TŻ wziął mnie do galerii (jest to dla nas wyprawa, bo galeria 40km od naszej miejscowosci).
Chwalem się co kupiłam
3. książeczki z Carrefour - dotykanka za 9,99 zł, robiąca Muuu za 9,99 zł , Kto mieszka w lesie za 4,99 zł i Co kryje się w chmurach za 2,99 zł.

Nadrobie pózniej...
PoszalałasSuper zakupy

Dzieki laseczki;*
Dzis troche lepiej, ale ogólnie w pracy osttanio miałam jakies akcje, z mama tez dogadac sie nie moige, jakos tak nieciekawie...mam wyrzuty,że za mało z K. spędzam czasu, Tż mówi, ze od 14.00 to juz mamuje ciagle...ehhh przesilenie wiosenne jak nic;p
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 21:47   #2486
Tasia34
Wtajemniczenie

Dziewczynki, slicznie Wam dziekuje za zyczenia, wszyskim razem i kazdej z osobna!!!

Nie nadrabiam dzis forum, troche przelecialam i padam na pysk... Ale dzien owocny - zarelko czesciowo zrobione na jutro, ja bylam (sama! ) w Zlotych Tarasach - kupilam sobie buty, chuste-szal, i oczywiscie dla Krzysia kubeczek, ksiazeczki i na sprobowanie ciasteczk jablkowe Hippa
Plus ☠☠☠☠☠☠☠ki ;-)

Buziaki wielkie i dobranoc
Ania
http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png
Tasia34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 21:53   #2487
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość

I nie zrzuca tego na siebie? nie przewraca?Boszzz ja to mam zawsze wizje katastrofalne jak KAcper sie pcha do desek do prasowania i suszarek.Ale ja to panikarz jestem...tesciowa lepiej, bpo nie pozwala K. do akwarium podchodzic, bo jakby pekło.....

PoszalałasSuper zakupy

Dzieki laseczki;*
Dzis troche lepiej, ale ogólnie w pracy osttanio miałam jakies akcje, z mama tez dogadac sie nie moige, jakos tak nieciekawie...mam wyrzuty,że za mało z K. spędzam czasu, Tż mówi, ze od 14.00 to juz mamuje ciagle...ehhh przesilenie wiosenne jak nic;p
Bywa, że przewraca, ja pilnuję, pozwalam na wypadki kontrolowane, takie aż do przestraszenia z chlipem, widzę, ze inteligentny stwór chyba, bo pamięta i juz tak ochoczo np. Szufladami nie trzaska. A juz sama wie ze broni, bo jak się zabiera za cos co juz zaatakowało to gada nie nie nie, tyle, ze czasem i tak to robi. Plus taki, ze jak słyszę nie nie nie to od razu wiem ze cos knuje....

Wróciłam, padam na pysk, ide pod prysznic i chraaaaaap.

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2014-02-28, 21:54   #2488
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
już sama nie wiem gdzie mogłabym uzyskać jakieś sensowne informacje, bez bagatelizowania, bez szukania problemów na siłę..

Monika przeczyaj najpierw, bo wydaje mi się że sporo rzeczy do Jakuba pasuje, a potem poszukaj w necie najlepiej specjalisty od integracji w swoim mieście.

Cytat:
Napisane przez cathlyn Pokaż wiadomość

Dzisiaj qmpela się pytała jak wózek i mówię, że spoko, tylko koła przydeptuję. A ona mi na to, że jej się też zdarza - tylko w spacerówce od 3w1 Ma taki sam wózek jak ja miałam

I mam pytanko do doświadczonych mam - jak długo dziecko w wózku śmiga? W sensie jak długo używałyście i w jakim celu - bo takie 2,5-3 letnie to już chyba na własnych nogach, czy jednak wózek na spacery? Jak to jest?

Moja Oliwka z lipca, wiec tak do późnej esieni wzek się przydawal przy ładnej pogodzie bo długo na polu byłyśmy, wiec drzemki w wózku się zdażały. Potem tez w drodze do żlobka, jak nie chcialam zeby długo trwala.

Edytowane przez despa
Czas edycji: 2014-02-28 o 22:13
Stary 2014-02-28, 21:55   #2489
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Chwalem się co kupiłam

Nadrobie pózniej...
Mam identyko sweterek dla Z kupiony na przyszły rok jak łobuz ma na sobie

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2014-02-28, 21:57   #2490
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

Cytat:
Mam identyko sweterek dla Z kupiony na przyszły rok jak łobuz ma na sobie
Oo widzisz Ale to unisex chyba?
Mama mi w lumpku upolowała.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości