|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
fajnie, nie? pierwszy raz się z takim czymś spotkałam, kurcze, u mnie niefart goni niefart ostatnio...dostałaś priva? bo się naklikałam, ale coś mi komp zwisł na chwilę
|
|
#2462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() naucz się Ty jak gejsza popierdzielac to niczego przydeptywać nie będziesz ![]() ![]() mój dziec postanowił się kimnąć ...wiec rozpakuje te torby co przytachałam ...obiad musze jakiś skombinować bo niedługo Kuba konczy szkole -musi zjeść i leci na basen ... no i Ninke trzeba przycholowac kiedyś do domu ..... Tz ma dziś wychodne ....pietro nizej z kolegą na drinka ,także dziś dzień maseczek i takich tam ....---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
ale odpisałam . naprawdę masz dzień do do.opy a laska jakas je.bnieta .... qrcze przecież takie rzeczy to bez wychodzenia z domu można załatwić - kurierem przysla tel. ,no taryfe zmieniac trzeba chyba osobiście ....ale choćby doradziła ,poinformowała .....Despa - powinna cos więcej wiedzieć na ten temat -pisała kiedyś tam ze w tym siedziała ..... może ona poradzi co i jak ....
J . N . R Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2014-02-28 o 15:14 |
||
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Zośka padła spać, w tym momencie dzwonek, że 2 paczki, na szczęście jej nie obudziły....
znów kupiłam książki i tzw. liners do maclarena.... stwierdziłam, że nie będę szyć od zera tylko zrobię coś w rodzaju poszewek na niego....padam na twarz, a jeszcze TŻ mi napisał, że coś go bierze, wszystko boli, a w ogóle to chyba ma gorączkę..... super weekend się zapowiada....w ramach piątkowego relaksu idę walczyć z naszym piankowym jednotonowym materacem coby zdjąć z niego prześcieradło z gumką.... trza wyprać pościel.... zwykle TŻ to robi, ale jak się ruszyć nie może to mu daruję... jest na to jakiś patent, żeby się nie umęczyć? poza zapędzeniem do tego dziada?
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Tasia wszystkiego najlepszego NAJ NAJ NAJ
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weź ksiazke ,zrelaksuj się ....i czekaj az tz wroci - ćwiczenia z materacem dobrze robia na przeziębienie ![]() liners do maclarena ? co to ? qrcze ...pranie czeka , powinnam zakupy rozpakować chociaż .... już pisałam ze się za to biore .... a leze sobie z ksiazka i lapkiem
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, lepiej żebyś nie wiedziała, bo nakupisz http://allegro.pl/maclaren-wkladka-l...989902995.html takie coświtaj w klubie nie-chce-misiów... TŻ obiad ogarnie, nabyłam pstrągi w biedrze, niech się z nimi zaprzyjaźnia jak wróci.... muszę jeszcze wyklikać zakupy w sumie, obiadków mam mało.... deserków jeszcze mniej....
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie tak jest, Scarlett musiala na jakas wredna sucz trafic...
Usmialam sie z krokow modelki w emu i gejszy wariatki jestescie i tyle
|
#2468 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
skora jest gladka jak po wizycie u kosmetyczki, bardziej promienna i kosmetyki lepiej sie wchłaniająCytat:
![]() Pani, zapomniałam napisac, Jankowi na urodziny robie bananowca z przepisu z Kwestii smaku A, dobrze ze nie kupowałam żadnego pchacza. J. przemierza salon pchając stolik z fp
|
|||
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam mnóstwo zastępników pchacza, dla Zośki wiele rzeczy jest pchaczem, flacha wody mineralnej, krzesła, stolik, deska do prasowania, suszarka z praniem (to nawet pchaczo-ciągacz)...
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
W końcu mi dzieć padł. Taka maruda dzisiaj, wszystko na nie.
Cytat:
Jutro mamy gości na 'ostatki', miałam ogarnąć chatę, zrobić coś do żarcia, ale jak mały się nie uspokoi to będzie syf, chipsy i piwo
|
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
a z ta szczoteczka to napisz mi-pliz cos więcej ....(ja tam do kosmet.nie chodze ),z czym stosujesz ? jaka masz cere? i więcej o efektach? mam do niedzieli 20 % w sephorze (choć w sumie to i tak często ostatnio daja rabaty to pewnie za miesiąc -półtorra powtorza).
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się naoglądałam tutaj takich: w la millou http://www.lamillou.com/shop/stroller-pad i na stronce maclarena http://www.maclaren.pl/29-wysciolki-liner Cytat:
a z drugiej str,takie oczyszczanie ta szczoteczka porownuje się do czyszczenia zebow - jak się robi to manualnie -zwykłą szczoteczka to wystarcza ,mamy czyste zęby ,jesteśmy zadowoleni . jak spróbujemy elektryczną szczoteczką to nie będziemy mogli sobie wyobrazić nawet powrotu do zwyklej szczot. już prawie zachorowałam na limitke maclarena http://www.maclaren.pl/16-wozki-z-serii-limitowanej gdyby nie to ze daszek tak sie nieopuszcza jak w xl i ze idzie tylko do pozycji półleżącej rozłozyc.... ale już prawie -prawie chciałabym mieć
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupa kasy też, nie wiem czy u nas są w ogóle już, bo ja w prezencie dostałam....
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaale mam syf w domu..... masakra .... ta sztywna pinda co sprząta w TVN-e mogłaby -o mnie tylko jako niuleczalnej- zrobić kilka programów ... ![]() Oliwka dostałaby zawału gdyby zobaczyła
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie mogłoby by tak po prostu być wszystko dobrze? ![]() nerwusek na pewno, ale nie mam pewności, że tylko to... |
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie mów, ja swej chaty chyba nigdy nie sprzątnę raz a dobrze, męczymy Z teraz, żeby poszła spać, szaleje w wannie, a ja po dzisiejszym upiornym dniu choć marzę, żeby się położyć, muszę jeszcze gnać do Rodziców, bo Mamie tak wysiadł kręgosłup, że nie może się ruszyć.... Godzina drogi w jedną stronę, chcę żeby Z jeszcze zasnęła zanim pojadę, sama się źle czuję, ale TŻ też.... mam już dość wszystkiego.............. ..........
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monika, tylko to tak naprawdę niczego bardzo złego nie oznacza. Z róznych powodów się przy Emilce tym interesowałam, ale za wcześnie bylo a z czasem się unormowało. A ważne jest żeby wcześnie zacząć działać, jeśli coś jest na rzeczy
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
już sama nie wiem gdzie mogłabym uzyskać jakieś sensowne informacje, bez bagatelizowania, bez szukania problemów na siłę..
|
|
|
|
#2481 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ma taki sam wózek jak ja miałam ![]() I mam pytanko do doświadczonych mam - jak długo dziecko w wózku śmiga? W sensie jak długo używałyście i w jakim celu - bo takie 2,5-3 letnie to już chyba na własnych nogach, czy jednak wózek na spacery? Jak to jest? Cytat:
![]() scarlett, a propos przedłużania umowy - jak napiszesz rezygnację to zaraz dostaniesz telefon z "działu utrzymania klienta czy coś takiego" z atrakcyjną ofertą
Edytowane przez cathlyn Czas edycji: 2014-02-28 o 20:52 |
|||
|
|
|
#2482 | |||
|
Rozeznanie
|
Tak się zbieram już ze dwie godziny żeby napisać i coś mi weny brak.
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No i dobranocka. Coś tam jeszcze mi po głowie chodziło ale nie mogę przypomnieć sobie co. Pewnie jak wyłączę kompa i zalegnę w łóżku to mi się przypomni Ahh i wczoraj i dziś dzieciaczki miały swoje święta więc wszystkiego naj naj
|
|
#2483 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś TŻ wziął mnie do galerii
Chwalem się co kupiłam 1. bodziaki z Pepco - 5,99 zł/szt 2.bluzeczki z Pepco - 6 zł, 8 zł i spodenki z Kik za 4 zł 3. książeczki z Carrefour - dotykanka za 9,99 zł, robiąca Muuu za 9,99 zł , Kto mieszka w lesie za 4,99 zł i Co kryje się w chmurach za 2,99 zł.I gratis łobuz w sklepie Rzadko zdarza się, że taki zaczytany Nadrobie pózniej... |
|
|
|
#2484 |
|
Wtajemniczenie
|
A w Pepco to w ogole tak piekne rzeczy, że był pół kolekcji wzieła
|
|
|
|
#2485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super zakupy![]() Dzieki laseczki;* Dzis troche lepiej, ale ogólnie w pracy osttanio miałam jakies akcje, z mama tez dogadac sie nie moige, jakos tak nieciekawie...mam wyrzuty,że za mało z K. spędzam czasu, Tż mówi, ze od 14.00 to juz mamuje ciagle...ehhh przesilenie wiosenne jak nic;p |
||
|
|
|
#2486 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, slicznie Wam dziekuje za zyczenia, wszyskim razem i kazdej z osobna!!!
Nie nadrabiam dzis forum, troche przelecialam i padam na pysk... Ale dzien owocny - zarelko czesciowo zrobione na jutro, ja bylam (sama! ) w Zlotych Tarasach - kupilam sobie buty, chuste-szal, i oczywiscie dla Krzysia kubeczek, ksiazeczki i na sprobowanie ciasteczk jablkowe Hippa ![]() Plus ☠☠☠☠☠☠☠ki ;-) Buziaki wielkie i dobranoc
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wróciłam, padam na pysk, ide pod prysznic i chraaaaaap.
|
|
#2488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monika przeczyaj najpierw, bo wydaje mi się że sporo rzeczy do Jakuba pasuje, a potem poszukaj w necie najlepiej specjalisty od integracji w swoim mieście. Cytat:
Oliwka -01.07.2001 http://www.suwaczki.com/tickers/atdcgu1rztnwqwft.png Emilka -26.03.2013 http://www.suwaczek.pl/cache/da9d9f9ea7.png Edytowane przez despa Czas edycji: 2014-02-28 o 22:13 |
||
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2490 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

bez przydeptywania 

.... qrcze przecież takie rzeczy to bez wychodzenia z domu można załatwić - kurierem przysla tel. ,no taryfe zmieniac trzeba chyba osobiście ....ale choćby doradziła ,poinformowała .....
i tzw. liners do maclarena.... stwierdziłam, że nie będę szyć od zera tylko zrobię coś w rodzaju poszewek na niego....

a nie mogłoby by tak po prostu być wszystko dobrze?
bardzo ją to bawi, chyba w poprzednim wcieleniu była poznańskim koziołkiem
Rzadko zdarza się, że taki zaczytany