|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Cytat:
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię wiele zapachów, więc jestem otwarta na propozycje. Masz gdzieś swój wątek?
Honey mogłabym oddać za jakaś większą odlewkę. W perfumach nie lubię jaśminu/konwalii/ananasa/melona/róży i pewnie o czymś zapomniałam
Edytowane przez seduction Czas edycji: 2014-02-28 o 23:32 |
|
|
|
#903 |
|
Wtajemniczenie
|
szukam odlewek :
Guerlain - Petitie Robe Noire edp i edt Givenchy - Ange ou demon le secret edp Escada - Born in Paradise Chloe - Roses de Chloé |
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na wymianę:
- Charles Jourdan The Parfum - 50 ml - M. Micallef Dentelles - 45 ml - unikat - YSL Saharienne - prawie pełny flakon 125 ml - Celine Dion Belong - ok. 85 ml / flakon 100 ml - Diesel Loverdose Tatoo - ok. 28/30 ml - DKNY Women - ok. 20 ml / flakon 50 ml - Yves Rocher Cedre Bleu - już unikat, zdjęcie w wątku, flakon 125 ml - Yves Rocher Iris Noir - 50 ml nowe zafoliowane - Yves Rocher Moment de Bonheur - 50 ml nowe zafoliowane - Yves Rocher Comme Une Evidence L'eau de Parfum - 50 ml nowe zafoliowane - Miniaturka Ralph Lauren Ralph odlewki oraz próbki: - Illusions Noires Si Lolita Eau de Minuit Lolita Lempicka - 10 ml - Prada Candy L'eau - 10 ml - Prada Amber - 9 ml - Rochas Absolu - 3-4 ml - Vivienne Westwood Libertine - ok. 7 ml - Mauboussin Historie D'Eau Amethyste - ok. 6 ml - La Perla Dark Extacy - ok. 5 ml - za coś super, z listy wish - ok. 5 ml Cavalli Oud Edition - Etro Raving - unikat - 5 ml - L'Artisan Piment Brulant - 5 ml - Must de Cartier - 10 ml - Ivoire de Balmain (nowa wersja) - ok. 3-4 ml - Agent Provocateur Maitresse - ok. 3-4 ml - Gucci by Gucci edp - firmowe próbki 2 ml (8 sztuk) - Guerlain L'Instant de Guerlain - ok. 1 ml - Lalique Perles - 1 ml F - Lolita Lempicka edp - ok. 0,5 ml - Serge Lutens Serge Noire - ok. 9 ml - Jacomo Art Collection #8 - ok. 12ml - Burberry Brit Sheer - 8 ml - YSl Saharienne - 10 ml - Sonia Rykiel, Belle en Rykiel edt- ok. 5 ml - butikowy Dior Ambre Nuit - ok. 4 ml - L'Artisan Coeur de Vetiver Sacre - ok. 3,5 ml - Versace Versense - ok. 2,5 ml - Nina Ricci Les Belles Almond Amour - ok. 2 ml - Loewe 7 - ok. 2 ml - Dior Dune - ok. 2 ml Możliwe również odlewki: Molinard Nirmala Mark Buxton Devil In Desguise - za coś z listy wish Mark Buxton Wood&Absinth Thierry Mugler Angel La Rose Estee Lauder Bronze Goddess 2013 Dior Forever & Ever |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
do mojego kramu dokładam Unforgettable EDP Christiny Aguilery, 50 ml z ubytkiem paru psików - jednak nie dla mnie
|
|
|
|
#906 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
zależy za co, jakmnie skusisz to jak najbardziej
a może mogłabyś zaproponować jakąś ciekawą odlewkę lub kilka za całość? albo coś średniopółkowego - chętnie np Absynthe Avon, Marcel oriflame, Cedre bleu YR
|
|
|
|
#908 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napiszę pv
|
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Edit pomyłka
Szukam perfum valentino Valentina edp , Assoluto
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2014-03-03 o 10:47 |
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
|
#912 |
|
Wtajemniczenie
|
Elizo, jeśli nadal szukasz belle de minuit, to chętnie oddam odlewkę 5ml . Mam też napoczęta próbkę nero assoluto + cały wątek wymiankowy. Zajrzysz?
|
#913 |
|
Raczkowanie
|
Wymienię VC&A Oriens ok. 40/50 ml na CK IN2U lub Euphorię.
|
|
|
|
#914 |
|
Konto usunięte
|
chciłabym wypróbowac Maroussia Slava Zaitsev
zaintygowały mnie opinie ma ktos kapke? nie jest droga widziałam ze 100ml ok 50zł ale nie chcę wywalac zaraz na cała butle bo nie wiadomo czy mi przypadnie ale z checią wypróbuję
|
|
|
|
#915 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
jest świetna i wnioskując po niektórych Twoich wpisach odnośnie perfum, które posiadasz myślę, ze Ci się spodoba.
|
|
#916 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#917 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Bez zarzutu, na mnie trzyma się pół dnia.
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Dołożyłam sporo zapachów w wątku (m. in. Pure Poison, Azuree) i nadal szukam Aliena Essence Absolu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2014-03-01 o 16:23 |
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Gibiku, bardzo się cieszę
Ja bym od Ciebie wybrała: - belle de minuit 5ml - próbka nero assoluto - Nina Ricci Delices d'epices - 2 ml - hot couture edp 1,8 ml + 2 ml - Lutens Fille de Berlin 1,9 ml A czy Ty u mnie coś jeszcze znajdziesz? - Etro Raving - 5 ml - butikowy Dior Ambre Nuit - ok. 4 ml |
|
|
|
#920 |
|
Wtajemniczenie
|
Harrisonko ,może znalazłabyś coś u mnie za odlewke M.Miccale aoud gourmet?
Wiem,że nie mam nic z Twoich chciejstw ,ale zawsze warto spytac
|
|
|
|
#921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja myślę , że będzie ok tak jak jest , piszę PW.
|
|
#922 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Sukam próbek: Santal Majuscule Serge Lutens SERGE LUTENS La Fille de Berlin PRO FVMVM ROMA Arso PRO FVMVM ROMA Olibanum LUBIN Itasca AMOUAGE Reflection Man OLIVIER DURBANO Jade Tea for Two L `Artisan Parfumeur L'ARTISAN PARFUMEUR Timbuktu Wazamba Parfum d `Imperium Dior - Homme Colonge 2013 Dior Eau Sauvage Comme des Garcons Wonderwood Parfums de Marly HEROD Absolue Pour Le Soir Maison Francis Kurkdjian FRANCIS KURKDJIAN APOM pour Homme MONTALE Aoud Leather Mam na.... Montale Dark Aoud 1,5ml, Greyland 1,7ml, Blue Amber 3,5ml Montale Red Vetyver 0,4ml Montale Pure Gold 0,7ml Montale Pretty Fruity 07ml Montale Black Aoud 0,7ml Amoauge Interlude Man 0,4 Francis Kurkdjian Lumiere Noire pour Homme 0,4ml Lubin Idole de Lubin 0,4ml HISTOIRES DE PARFUMS Ambrarem Absolut 0,5ml L'ARTISAN PARFUMEUR Dzongkha 0,4ml L'ARTISAN PARFUMEUR Coeur de Vetiver Sacre 0,2ml - bardzo mało. Serge Lutens Fille En Aiguilles 1ml Yves Saint Laurent La Nuit De L Homme Le Parfum Edp 1ml Cartier Declaration D'un Soir Edt 1ml Guerlain Homme LEau Boisee Edt 1ml Odlewka 24 Gold okolo 1,4ml Odlewka Good Life Davidof 1,3 ml Cartier Roadster 4ml Te poniżej sample bez atomizera. Próbka Carolina Herrera 2012 około 0,7ml Azzaro Chrome Sport około 0,7ml Hugo Boss, Energise 0,7ml Yves Saint Laurent M7 Oud Absolu 1,5ml Gularian Heritage 0,4ml Rochas Man Edt 1ml Giorgio Armani Acqua Di Gio Pur Homme 0,8ml Kontakt pw. Edytowane przez Jarek911 Czas edycji: 2014-03-02 o 16:21 |
|
|
|
#923 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Poszukuję Ambre Fetiche w każdej ilości
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę poratowac tea for two i wazamba. Interesowałby mnie dark i black aoud montale.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#925 |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie jeszcze Comme des Garcons, Odeur 71
Wysłałem Pw. Pozdrawiam . |
|
|
|
#926 |
|
Zadomowienie
|
szukam na spróbowanie Miss Dior Le Parfum
|
|
|
|
#927 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymienie odlewki:
1. Viktor & Rolf Flowerbomb Edt ok 7-8/10 ml 2. Juicy Couture Couture ok 3 ml 3. Escada Cherry in the Air ok 4 ml 4. Britney Spears Curious In Control 9,5/10 5. Lolita Lemipicka L - ok 4/10 ml 6. Guerlain Vol de Nuit - 9/10 ml 7. Guerlain, Too Much - 8/10 ml 8. Van Cleef & Arpels Miss Arpels - ok 3 ml 9. Annick Goutal, Le Chevrefeuille - ok 2-3/5 ml
|
#928 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
#930 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Napisałam PW.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

Honey mogłabym oddać za jakaś większą odlewkę. W perfumach nie lubię jaśminu/konwalii/ananasa/melona/róży i pewnie o czymś zapomniałam 

zaintygowały mnie opinie