Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-01, 13:13   #1951
moniczorek
Podróżniczka

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII

Cytat:
Napisane przez Neva_ Pokaż wiadomość
Jako wielowątkowy podczytywacz muszę się w pełni zgodzić. Zawsze lubiłam ten wątek, bo był dla mnie niczym wentyl spuszczający powietrze z nadętego do granic możliwości światka YT. I nawet jeśli pojawiała się bardzo ostra krytyka, to była to krytyka (raczej zjawiska niż osoby) konstruktywna, a nie krytykanctwo. Od jakiegoś czasu widzę typowy hejt dla samego hejtu i ogólnie jakąś chlewikową tendencję… Wielka szkoda, że zniknęły i znikają osoby, które potrafiły skomentować coś w sposób dosadny, ale zawsze inteligentny, dowcipny i po prostu na poziomie, a pojawia się coraz więcej zwyczajnego chamstwa. Niektórzy chyba naprawdę uwierzyli w zasadność złej sławy tego wątku i stwierdzili, że to znakomite miejsce do leczenia własnych frustracji. Tyle ode mnie - idę sobie dalej podczytywać…

dobrze, ze nie jestem odosobniona w swoim odbiorze

kiedyś był "chlewik" teraz jest chlew ... do tego prawdziwy
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 13:14   #1952
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Neva_ Pokaż wiadomość
Jako wielowątkowy podczytywacz muszę się w pełni zgodzić. Zawsze lubiłam ten wątek, bo był dla mnie niczym wentyl spuszczający powietrze z nadętego do granic możliwości światka YT. I nawet jeśli pojawiała się bardzo ostra krytyka, to była to krytyka (raczej zjawiska niż osoby) konstruktywna, a nie krytykanctwo. Od jakiegoś czasu widzę typowy hejt dla samego hejtu i ogólnie jakąś chlewikową tendencję… Wielka szkoda, że zniknęły i znikają osoby, które potrafiły skomentować coś w sposób dosadny, ale zawsze inteligentny, dowcipny i po prostu na poziomie, a pojawia się coraz więcej zwyczajnego chamstwa. Niektórzy chyba naprawdę uwierzyli w zasadność złej sławy tego wątku i stwierdzili, że to znakomite miejsce do leczenia własnych frustracji. Tyle ode mnie - idę sobie dalej podczytywać…
Też bym wolała, żeby część "starych" użytkowniczek wątku wróciła... Myślę, że wielu osobom nawet nie chce się już pewnych rzeczy komentować, bo albo ręce opadną, albo ciężko przebić się przez 5 stron o ślubie i 10 o włosach/włosomaniaczkach (albo 15 o moim lakierze do paznokci ).

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
DIY rzeczywiście nieciekawy, lubię serię Facet w kuchni i Dekorujemy (mam nadzieję,że prowadząca zmierza w stronę prostoty i przydanych rozwiązań). Nawet jeśli nie wykorzystam tych inspiracji, to i tak mi się podoba,bo lubię tę tematykę.
O tej samej pani mówimy?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 13:15   #1953
201607111040
Konto usunięte

Ulubieńcy u Callmeblondieee i Julia http://www.youtube.com/watch?v=zzv5Hwnp2Aw http://www.youtube.com/watch?v=-GmJzX49pkI
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 13:21   #1954
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

O tej samej pani mówimy?
O tej samej - ja nadal wierzę,że pokaże coś,co może przydać się w przeciętnym domu... żebym nie musiała zastawiać całego stołu liściem, gałęzią i kwiatami

Piąta pora roku - miłość ♥

Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 13:25   #1955
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
O tej samej - ja nadal wierzę,że pokaże coś,co może przydać się w przeciętnym domu... żebym nie musiała zastawiać całego stołu liściem, gałęzią i kwiatami

Jakbyś jednak zastawiała to pamiętaj, żeby ziemi nasypać i absolutnie nie zostawić cm2 miejsca na cokolwiek innego poza talerzami gości. Taki tam minimalizm.
http://www.youtube.com/watch?v=sWZ8_Ry4m_w
Stary 2014-03-01, 13:34   #1956
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Masz racje

Ogólnie mam wrażenie , ze ten watek ostatnio zrobił się straszny przy okazji ostatnich afer jakiś nowy narybek (nickami sypać nie zamierzam) się pojawił i leca z chamskim hejtem, aż się tego czytać nie da.

Czy tak cieżko odróżnic krytyke od zwykłego chamstwa Rozumiem można sobie krytykować, sama to wielokrotnie robiłam, ale ostatnio zostały przekroczone granice "smacznego" hejtu.
wydaje mi się, że od czasu słynnej pani z Cypru taki narybek napływa i napływa. niektórzy widzą kogo zwykle się tu krytykuje i jadą po nim jak walc po drodze bez zahamowań. jak czasami widzę niektóre wiadomości to mi się odechciewa czytać ten wątek i wolę udzielać się gdzie indziej.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 13:37   #1957
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że od czasu słynnej pani z Cypru taki narybek napływa i napływa. niektórzy widzą kogo zwykle się tu krytykuje i jadą po nim jak walc po drodze bez zahamowań. jak czasami widzę niektóre wiadomości to mi się odechciewa czytać ten wątek i wolę udzielać się gdzie indziej.
Cypr? Zazdrościsz pewnie
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 13:40   #1958
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Przecież to INSPIRACJA . A ty chciałabyś gotowca podanego pod nos. Tu trzeba oglądać i wyłuskiwać coś dla siebie .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 13:44   #1959
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Cypr? Zazdrościsz pewnie
oczywiście mnie nigdy nie rozleci się torebka z Zary na lotnisku gdy będę lecieć do rodziny na Cyprze podziwiać tamtejsze atrakcje, które jednak są na Krecie
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 13:47   #1960
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

mam tak samooo jak Tyyyy [stare hasełko w nowych okolicznościach ]

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Cypr? Zazdrościsz pewnie

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
oczywiście mnie nigdy nie rozleci się torebka z Zary na lotnisku gdy będę lecieć do rodziny na Cyprze podziwiać tamtejsze atrakcje, które jednak są na Krecie

Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 13:55   #1961
aaaania1989
Zakorzenienie

widziałyście pielęgnacje twarzy Bogusi ?
prawie samo Clinique...i preparat de demakijażu z Make up factory
nie wiedziałam, że używa tej półki cenowej
i wszystko od 3 tygodni używa...tak jakby celowo ułożyła sobie pod ten filmik pielęgnację to wygląda

Edytowane przez aaaania1989
Czas edycji: 2014-03-01 o 13:59
aaaania1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 14:08   #1962
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
widziałyście pielęgnacje twarzy Bogusi ?
prawie samo Clinique...i preparat de demakijażu z Make up factory
nie wiedziałam, że używa tej półki cenowej
i wszystko od 3 tygodni używa...tak jakby celowo ułożyła sobie pod ten filmik pielęgnację to wygląda

Przecież ciągle pokazuje MAC, MUFE, Benefit, Kryolan itd.
Stary 2014-03-01, 14:18   #1963
201607131028
Konto usunięte

nudą wieje u mnie w subach
tak się przyzwyczaiłam do moich "starych" kanałów (PannaJoanna, maxi, katosu, szusze, karolcie), że nie potrafię oglądać innych kanałów
oglądam Lekkostronniczych od początku

nie wiedziałam, że 20m2 Łukasz można oglądać na ipli o.O
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 14:29   #1964
sylwoha
Zakorzenienie

co do slubu koscielnego- a jezeli mojemu M bardziej zalezalo na koscielnym- bo byl tak wychowany-chociaz od dluzszego czasu nie chodzimy do kosciola- bo cala insttucja koscila to smord- ale wierzymy- jestesmy dobrymi ludzmi- ane na pokaz
I co wtedy?
Ja np chcialam miec wesele, koscileny slub bylo mi wszystko jedno, ale ze Tz chcial to nie bylo problemu
kwestia chrzczenia dzieci- bylabym za tym zeby nie chrzic, ale Tz chce- i co z tym fantem zrobic?
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 14:46   #1965
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
co do slubu koscielnego- a jezeli mojemu M bardziej zalezalo na koscielnym- bo byl tak wychowany-chociaz od dluzszego czasu nie chodzimy do kosciola- bo cala insttucja koscila to smord- ale wierzymy- jestesmy dobrymi ludzmi- ane na pokaz
I co wtedy?
Ja np chcialam miec wesele, koscileny slub bylo mi wszystko jedno, ale ze Tz chcial to nie bylo problemu
kwestia chrzczenia dzieci- bylabym za tym zeby nie chrzic, ale Tz chce- i co z tym fantem zrobic?
Myślę, że są takie wątki, w którym dziewczyny dzielą się takimi problemami. I nie mówię tego z docinką, tylko serio. Na pewno trzeba takie sprawy poważnie przegadać zanim wpakujesz się w takie małżeństwo gdzie dwie strony mają np. odmienne spojrzenie na wychowanie dzieci (czyli w religii lub bez).
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 14:51   #1966
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
I co wtedy?
No właśnie i takich sytuacji jest mnóstwo. Sama mam znajomych, którzy mają taki problem (również ze ślubem), bo mają zupełnie inny światopogląd na te sprawy. I co zrobić? Jedno musi się poświęcić dla drugiego, prawda? Tylko czy w efekcie dobrze na tym wyjdą? Nie wiadomo. Trudne są takie sytuacje.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 15:02   #1967
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
No właśnie i takich sytuacji jest mnóstwo. Sama mam znajomych, którzy mają taki problem (również ze ślubem), bo mają zupełnie inny światopogląd na te sprawy. I co zrobić? Jedno musi się poświęcić dla drugiego, prawda? Tylko czy w efekcie dobrze na tym wyjdą? Nie wiadomo. Trudne są takie sytuacje.
Ja mam znajomych, ona wierząca, on zatwardziały ateista i brali ślub w kościele - tyle, że do sakramentu przystąpiła jedynie ona, a on przysięgę składał bez tych wszystkich 'przed Bogiem... tak mi dopomóż Bóg' itp., nie brał czynnego udziału w nabożeństwie. Kojarzy mi się, że taki ślub z osobą niewierzącą ma jakąś specjalną nazwę, ale nie pamiętam teraz. I wydaje mi się, że takie rozwiązanie jest sprawiedliwe - skoro dla jednej osoby sakrament i życie bez grzechu jest ważne to czemu ma rezygnować z tego? jednoczesnie osoba niewierząca nie czuje się przymuszona do składania fałszywych oświadczeń wobec Boga, w którego nie wierzy, jedynie przysięga swojej drugiej połowie.
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 15:11   #1968
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Ja mam znajomych, ona wierząca, on zatwardziały ateista i brali ślub w kościele - tyle, że do sakramentu przystąpiła jedynie ona, a on przysięgę składał bez tych wszystkich 'przed Bogiem... tak mi dopomóż Bóg' itp., nie brał czynnego udziału w nabożeństwie. Kojarzy mi się, że taki ślub z osobą niewierzącą ma jakąś specjalną nazwę, ale nie pamiętam teraz. I wydaje mi się, że takie rozwiązanie jest sprawiedliwe - skoro dla jednej osoby sakrament i życie bez grzechu jest ważne to czemu ma rezygnować z tego? jednoczesnie osoba niewierząca nie czuje się przymuszona do składania fałszywych oświadczeń wobec Boga, w którego nie wierzy, jedynie przysięga swojej drugiej połowie.
Nawet nie wiedziałam, że istnieje taka możliwość. W takim razie rzeczywiście jest to bardzo dobra alternatywa, jakieś wyjście z sytuacji.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 15:14   #1969
sylwoha
Zakorzenienie

spoko, my po slubie 2 lata- razem 8 tz to taki wiecie, wychowany na takiego KATOLA- na zasadzie, ciul mnie obchodzi co u Ciebie- ale w kosciele byles?

takze, on raczej z tycho co ludzie powiedza niestety
ja wierze w Boga, serio wierze, szanuje- ale instytucja koscila jest tragiczna i skad rozterki
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 15:17   #1970
patisia123
Zakorzenienie

To się nazywa ślub jednostronny
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 15:25   #1971
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
To się nazywa ślub jednostronny
o, no właśnie
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 15:27   #1972
Hadassah
Zadomowienie

I z tego co kojarze, dziecko musi być wychowane 'w wierze', taka sprawiedliwość.

Oglądacie essiebutton? Jedna z tych dziewczyn, które uwielbiam oglądać, a niekoniecznie wiele wnosi

http://www.youtube.com/watch?v=hUiB3m-nMdY
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 15:51   #1973
Cocodrillo
Raczkowanie

GG do Cocodrillo

Jeśli nie macie nic przeciwko to ponadrabiam zaległości wątkowe

Cytat:
Napisane przez akikochandesu Pokaż wiadomość
Toż to ewidentny brak szacunku do widzów. Przecież widać, że ten podkład jest słaby. Pewnie bała się powiedzieć o nim coś złego, żeby w przyszłości dostała kolejne produkty za darmo z tej marki. Sama już nie wiem, co powiedzieć.
Co do Szusz i jej testu podkładu Lirene to jak pojawiła się po tych 3 godzinach to byłam w szoku Widać było że jest zakłopotana i nie wie co powiedzieć tak żeby tego produktu nie skrytykować za bardzo... Dziwnie się to oglądało i wyczuwało fałsz.

Myślę, że ten produkt może nie być taki fatalny, tylko po prostu źle dobrany do jej cery. Jak wszystkie wiemy, ona często ma efekt "glow" na buzi. Także pewnie jest to produkt bardziej odpowiedni do suchej cery mimo iż w nazwie ma nam sugerować, że również matuje... No mnie w każdym razie nie zachęciła do zakupu

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
nie ukrywam, że dostałam ten suplement do 'przetestowania' nawet nie wiedziałam, że istnieje takie cudeńko teraz jest promocja na gro.uponie 30dniowa kuracja za 200zł . wypiłam na razie 20 buteleczek i obserwuję efekty - zauważyłam poprawę stanu cery i paznokcie mi sporo urosły a nie mogłam ostatnio zapuścić
Ja stosowałam na stawy 4flex czyli też kolagen do picia i powiem Wam, że po 3 miesiącach problem ze stawami zniknął a do tego cera jest bardziej sprężysta i ma ładniejszy koloryt, włosy i paznokcie też się poprawiły. Kuracja na miesiąc mnie wyniosła 99 zł bo produkt kupiłam w jakieś promocji w SP.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
jestem nienormalna bo obrzydza mnie jej palec :C
chyba dłonie wskoczą na podium obok stóp, jeśli idzie o najobrzydliwsze części ciała :C
też jak zobaczyłam to zdjęcie nie miałam pozytywnych odczuć estetycznych, ale myślę, że to kwestia takiego naturalistycznego zbliżenia makro a nie samych dłoni.

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Nie powiem, że nie widzę wady zgryzu u Olgi, ale jestem w stanie ją zrozumieć.
Już daaawno temu poruszała ten temat w jednym z filmików, w którym mówiła, że była na konsultacji u ortodonty i ma bardzo skomplikowaną wadę... Coś wspominała o łamaniu szczęki i dlatego nie zdecydowała się na korekcję.
Nie zawsze osoba z bardzo krzywmymi zębami tak jak Olga ma skąplikowaną wadę zgryzu, Czasem takie zęby ładnie się poddają korekcji nawet bez ekstrakcji zdrowych zębów.
Ja miałam skomplikowaną wadę zgryzu mimo, że zęby miałam proste (tzn. nie nachodziły na siebie, stały sobie równo w łuku). Miałam je nachylone pod złym kątem przez co źle się zazębiały właśnie i do tego lekko cofnięta żuchwa. Był to problem bardziej funkcjonalny/ zdrowotny niż estetyczny.
Kilku ortodontów wysyłało mnie na chirurgię szczękowo twarzową, inni zalecali noszenie takich dziwnych zewnętrznych aparatów podobnych jaki miała Katty Perry w jednym z teledysków . W kóncu trafilam do takiego, który wadę mi wyleczył w sposób małoinwazyjny i jestem przezadwolona. Ale ja byłam zdeterminowana i zawzięta bo zdrowie było dla mnie najważniejsze.
Widocznie Olga za szybko się zniechęciła, albo faktycznie jest u niej tak źle z tą wadą.

Cytat:
Napisane przez bold12 Pokaż wiadomość
Koleżanka zmalowanej spełniła swoje marzenie i została wodzianką

https://www.facebook.com/DonDonatan

cytat: Z nową Wodzianką w gustownej spódniczce

wow- w takim razie gratulacje.
Nie wierzyłam że ona wygra, bo moim zdaniem nie pasuje do tej roli. Moim zdaniem idealną Wodzianką była by Justyna Gradek która też kandydowała.
Będzie musiała dziewczyna nóżki Zmalowanej wycałować bo to głównie dzięki niej wygrała.

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Też bym wolała, żeby część "starych" użytkowniczek wątku wróciła... Myślę, że wielu osobom nawet nie chce się już pewnych rzeczy komentować, bo albo ręce opadną, albo ciężko przebić się przez 5 stron o ślubie i 10 o włosach/włosomaniaczkach (albo 15 o moim lakierze do paznokci ).
Ja jestem nowa w wątku ale podczytuje Was od dawna. Też troszkę mi przeszkadzają te offtopy i często ich po prostu nie czytam.

Lubiłam ten wątek za atmosferę i też za to, że dzięki niemu wynajduje nowe dziewczyny na YT i w moich subach nie wieje nudą

Ostatnio spodobała mi się callmeblondieee której wcześniej nie znałam- podoba mi się jej energia. Widac, że dziewczyna z charakterem a nie taka ciepła klucha czy ciotka klotka jak mówiłyście o Niesi która z moich subów wylatuje. Nie przez brwi , ale za to że po prostu przynudza i nie ma nic konkretnego do powiedzenia. Nie dowiem się od niej niczego czego sama bym nie wiedziała.

Ktoś z Was pisał, że nie rozumie czemu dziewczyny które ewidentnie się nie znają na makijażu kręcą takie filmiki (np. Szusz, Niesia czy PannaJoanna) i ja to zdanie podzielam w całości.:confus ed:

Edytowane przez Cocodrillo
Czas edycji: 2014-03-01 o 16:33
Cocodrillo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 16:25   #1974
mantas
Zakorzenienie

Jestem prawdziwym hejterem, bo przyczepię się tylko do tego:
Cytat:
Napisane przez Cocodrillo Pokaż wiadomość
Ja miałam skąplikowaną wadę
Stary 2014-03-01, 16:30   #1975
Cocodrillo
Raczkowanie

GG do Cocodrillo

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Jestem prawdziwym hejterem, bo przyczepię się tylko do tego:

Myślę, że jak na dyslektyka i dysortografika i tak nie jest ze mną najgorzej
No i jest to kolejny dowód na to, że nie można polegać w całości na korekcie pisowni w przeglądarce.
Obiecuję poprawę

Szkoda tylko, że w całym moim poście zainteresowała Cię ta jedna rzecz...
Cocodrillo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 16:42   #1976
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocodrillo Pokaż wiadomość
Myślę, że jak na dyslektyka i dysortografika i tak nie jest ze mną najgorzej
No i jest to kolejny dowód na to, że nie można polegać w całości na korekcie pisowni w przeglądarce.
Obiecuję poprawę

Szkoda tylko, że w całym moim poście zainteresowała Cię ta jedna rzecz...
Dlatego napisałam, że jestem typowym hejterem

1) Ogólnie zgadzam się z treścią postu - nie rozumiem np. Szusz, która nie potrafi się ładnie umalować a robi makijaże.

2) Nowa Wodzianka wygrała tylko dzięki Zmalowanej - to jej widzki sprawiły, że laska dostala się do finału.
Mi byłoby wstyd w takim programie się pokazywać, ale co kto lubi.

3) Palec Boogie jest straszny właśnie przez to zbliżenie.
Ale jak czytam, że laski on "obrzydza" to mi się żyć odechciewa.

Paula nawet na tę swoją otyłośc/nadwagę jest zadbana. W przeciwieństwie np. to TheRozmarzonej.

4) Odnośnie zgryzu Oleski - to było chamskie. Nie żadna ironia i czarny humor. Tym bardziej, że Oleska się na ten temat wypowiadała.

5) Baśkę jakiś czas temu na nowo polubiłam, ale tą sponsorowaną recenzją peelingu w salonie pojechała po całości...

6) DIY Oleski (to z kotem) -
Stary 2014-03-01, 16:52   #1977
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
3) Palec Boogie jest straszny właśnie przez to zbliżenie.
Ale jak czytam, że laski on "obrzydza" to mi się żyć odechciewa.

Paula nawet na tę swoją otyłośc/nadwagę jest zadbana. W przeciwieństwie np. to TheRozmarzonej.
mnie on obrzydza nie ze względu na tuszę boogie czy cokolwiek innego, ja po prostu mam problem z ludzkimi kończynami, które generalnie mnie brzydzą :C (tak, moje własne też mnie brzydzą). Po prostu niechęć do palców odkryłam całkiem niedawno.
Tak w ramach sprostowania
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 16:52   #1978
susuanne
Wtajemniczenie

Nie chce być chamska, ale nie przesadzacie trochę z tymi zębami Oleski? Jeszcze chwila i jej serio do portfela zajrzycie... Ja rozumiem krytyka krytyką bo czasami niezłe hejty tu lecą, ale nie przesadzajmy. Jak dla mnie to trochę nie na miejscu rozpisywanie się na 5 stron dlaczego to Oleska nie zrobiła zębów, skoro ma tyle pieniędzy.
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 17:07   #1979
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Nie chce być chamska, ale nie przesadzacie trochę z tymi zębami Oleski? Jeszcze chwila i jej serio do portfela zajrzycie... Ja rozumiem krytyka krytyką bo czasami niezłe hejty tu lecą, ale nie przesadzajmy. Jak dla mnie to trochę nie na miejscu rozpisywanie się na 5 stron dlaczego to Oleska nie zrobiła zębów, skoro ma tyle pieniędzy.
Dodatkowo jest to po prostu już nudne.

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 17:07   #1980
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
mnie on obrzydza nie ze względu na tuszę boogie czy cokolwiek innego, ja po prostu mam problem z ludzkimi kończynami, które generalnie mnie brzydzą :C (tak, moje własne też mnie brzydzą). Po prostu niechęć do palców odkryłam całkiem niedawno.
Tak w ramach sprostowania
Aaaa..., no to spoko

A jak "odebrałaś"stopy Agnieszki w filmiku z tarką?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości