|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Podróżniczka
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII
Cytat:
![]() dobrze, ze nie jestem odosobniona w swoim odbiorze kiedyś był "chlewik" teraz jest chlew ... do tego prawdziwy |
|
|
|
|
#1952 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
).Cytat:
O tej samej pani mówimy?
|
||
|
|
|
#1953 |
|
Konto usunięte
|
Ulubieńcy u Callmeblondieee i Julia http://www.youtube.com/watch?v=zzv5Hwnp2Aw http://www.youtube.com/watch?v=-GmJzX49pkI
|
|
|
|
#1954 |
|
Zaczytana online
|
O tej samej - ja nadal wierzę,że pokaże coś,co może przydać się w przeciętnym domu... żebym nie musiała zastawiać całego stołu liściem, gałęzią i kwiatami
|
#1955 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakbyś jednak zastawiała to pamiętaj, żeby ziemi nasypać i absolutnie nie zostawić cm2 miejsca na cokolwiek innego poza talerzami gości. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=sWZ8_Ry4m_w |
|
|
|
|
#1956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1958 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. A ty chciałabyś gotowca podanego pod nos . Tu trzeba oglądać i wyłuskiwać coś dla siebie .
|
|
#1959 |
|
Zadomowienie
|
oczywiście
|
#1960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tak samooo jak Tyyyy [stare hasełko w nowych okolicznościach ]---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście pielęgnacje twarzy Bogusi ?
prawie samo Clinique...i preparat de demakijażu z Make up factory nie wiedziałam, że używa tej półki cenowej i wszystko od 3 tygodni używa...tak jakby celowo ułożyła sobie pod ten filmik pielęgnację to wygląda
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2014-03-01 o 13:59 |
|
|
|
#1962 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przecież ciągle pokazuje MAC, MUFE, Benefit, Kryolan itd.
|
|
|
|
|
#1963 |
|
Konto usunięte
|
nudą wieje u mnie w subach
tak się przyzwyczaiłam do moich "starych" kanałów (PannaJoanna, maxi, katosu, szusze, karolcie), że nie potrafię oglądać innych kanałów oglądam Lekkostronniczych od początku ![]() nie wiedziałam, że 20m2 Łukasz można oglądać na ipli o.O |
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
co do slubu koscielnego- a jezeli mojemu M bardziej zalezalo na koscielnym- bo byl tak wychowany-chociaz od dluzszego czasu nie chodzimy do kosciola- bo cala insttucja koscila to smord- ale wierzymy- jestesmy dobrymi ludzmi- ane na pokaz
I co wtedy? Ja np chcialam miec wesele, koscileny slub bylo mi wszystko jedno, ale ze Tz chcial to nie bylo problemu kwestia chrzczenia dzieci- bylabym za tym zeby nie chrzic, ale Tz chce- i co z tym fantem zrobic? |
|
|
|
#1965 | |
|
Kociara
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1966 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1968 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
W takim razie rzeczywiście jest to bardzo dobra alternatywa, jakieś wyjście z sytuacji. |
|
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
spoko, my po slubie 2 lata- razem 8
tz to taki wiecie, wychowany na takiego KATOLA- na zasadzie, ciul mnie obchodzi co u Ciebie- ale w kosciele byles?takze, on raczej z tycho co ludzie powiedza niestety ja wierze w Boga, serio wierze, szanuje- ale instytucja koscila jest tragiczna i skad rozterki |
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
To się nazywa ślub jednostronny
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
I z tego co kojarze, dziecko musi być wychowane 'w wierze', taka sprawiedliwość.
Oglądacie essiebutton? Jedna z tych dziewczyn, które uwielbiam oglądać, a niekoniecznie wiele wnosi ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hUiB3m-nMdY |
|
|
|
#1973 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Jeśli nie macie nic przeciwko to ponadrabiam zaległości wątkowe
![]() Cytat:
Widać było że jest zakłopotana i nie wie co powiedzieć tak żeby tego produktu nie skrytykować za bardzo... Dziwnie się to oglądało i wyczuwało fałsz. ![]() Myślę, że ten produkt może nie być taki fatalny, tylko po prostu źle dobrany do jej cery. Jak wszystkie wiemy, ona często ma efekt "glow" na buzi. Także pewnie jest to produkt bardziej odpowiedni do suchej cery mimo iż w nazwie ma nam sugerować, że również matuje... No mnie w każdym razie nie zachęciła do zakupu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja miałam skomplikowaną wadę zgryzu mimo, że zęby miałam proste (tzn. nie nachodziły na siebie, stały sobie równo w łuku). Miałam je nachylone pod złym kątem przez co źle się zazębiały właśnie i do tego lekko cofnięta żuchwa. Był to problem bardziej funkcjonalny/ zdrowotny niż estetyczny. Kilku ortodontów wysyłało mnie na chirurgię szczękowo twarzową, inni zalecali noszenie takich dziwnych zewnętrznych aparatów podobnych jaki miała Katty Perry w jednym z teledysków Widocznie Olga za szybko się zniechęciła, albo faktycznie jest u niej tak źle z tą wadą. Cytat:
Nie wierzyłam że ona wygra, bo moim zdaniem nie pasuje do tej roli. Moim zdaniem idealną Wodzianką była by Justyna Gradek która też kandydowała. Będzie musiała dziewczyna nóżki Zmalowanej wycałować bo to głównie dzięki niej wygrała. Cytat:
Lubiłam ten wątek za atmosferę i też za to, że dzięki niemu wynajduje nowe dziewczyny na YT i w moich subach nie wieje nudą ![]() Ostatnio spodobała mi się callmeblondieee której wcześniej nie znałam- podoba mi się jej energia. Widac, że dziewczyna z charakterem a nie taka ciepła klucha czy ciotka klotka jak mówiłyście o Niesi która z moich subów wylatuje. Nie przez brwi , ale za to że po prostu przynudza i nie ma nic konkretnego do powiedzenia. Nie dowiem się od niej niczego czego sama bym nie wiedziała. Ktoś z Was pisał, że nie rozumie czemu dziewczyny które ewidentnie się nie znają na makijażu kręcą takie filmiki (np. Szusz, Niesia czy PannaJoanna) i ja to zdanie podzielam w całości. :confus ed:
Edytowane przez Cocodrillo Czas edycji: 2014-03-01 o 16:33 |
||||||
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem prawdziwym hejterem, bo przyczepię się tylko do tego:
|
#1975 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że jak na dyslektyka i dysortografika i tak nie jest ze mną najgorzej
![]() No i jest to kolejny dowód na to, że nie można polegać w całości na korekcie pisowni w przeglądarce. Obiecuję poprawę ![]() Szkoda tylko, że w całym moim poście zainteresowała Cię ta jedna rzecz... |
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) Ogólnie zgadzam się z treścią postu - nie rozumiem np. Szusz, która nie potrafi się ładnie umalować a robi makijaże. 2) Nowa Wodzianka wygrała tylko dzięki Zmalowanej - to jej widzki sprawiły, że laska dostala się do finału. Mi byłoby wstyd w takim programie się pokazywać, ale co kto lubi. 3) Palec Boogie jest straszny właśnie przez to zbliżenie. Ale jak czytam, że laski on "obrzydza" to mi się żyć odechciewa. Paula nawet na tę swoją otyłośc/nadwagę jest zadbana. W przeciwieństwie np. to TheRozmarzonej. 4) Odnośnie zgryzu Oleski - to było chamskie. Nie żadna ironia i czarny humor. Tym bardziej, że Oleska się na ten temat wypowiadała. 5) Baśkę jakiś czas temu na nowo polubiłam, ale tą sponsorowaną recenzją peelingu w salonie pojechała po całości... 6) DIY Oleski (to z kotem) -
|
|
#1977 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak w ramach sprostowania
|
|
|
|
|
#1978 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie chce być chamska, ale nie przesadzacie trochę z tymi zębami Oleski? Jeszcze chwila i jej serio do portfela zajrzycie... Ja rozumiem krytyka krytyką bo czasami niezłe hejty tu lecą, ale nie przesadzajmy. Jak dla mnie to trochę nie na miejscu rozpisywanie się na 5 stron dlaczego to Oleska nie zrobiła zębów, skoro ma tyle pieniędzy.
|
|
|
|
#1979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak "odebrałaś"stopy Agnieszki w filmiku z tarką?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

Jako wielowątkowy podczytywacz muszę się w pełni zgodzić. Zawsze lubiłam ten wątek, bo był dla mnie niczym wentyl spuszczający powietrze z nadętego do granic możliwości światka YT. I nawet jeśli pojawiała się bardzo ostra krytyka, to była to krytyka (raczej zjawiska niż osoby) konstruktywna, a nie krytykanctwo. Od jakiegoś czasu widzę typowy hejt dla samego hejtu i ogólnie jakąś chlewikową tendencję… Wielka szkoda, że zniknęły i znikają osoby, które potrafiły skomentować coś w sposób dosadny, ale zawsze inteligentny, dowcipny i po prostu na poziomie, a pojawia się coraz więcej zwyczajnego chamstwa. Niektórzy chyba naprawdę uwierzyli w zasadność złej sławy tego wątku i stwierdzili, że to znakomite miejsce do leczenia własnych frustracji.
Tyle ode mnie - idę sobie dalej podczytywać… 

).
O tej samej pani mówimy?

przy okazji ostatnich afer jakiś nowy narybek (nickami sypać nie zamierzam) się pojawił i leca z chamskim hejtem, aż się tego czytać nie da.
Rozumiem można sobie krytykować, sama to wielokrotnie robiłam, ale ostatnio zostały przekroczone granice "smacznego" hejtu.

. Tu trzeba oglądać i wyłuskiwać coś dla siebie 

Przecież widać, że ten podkład jest słaby. Pewnie bała się powiedzieć o nim coś złego, żeby w przyszłości dostała kolejne produkty za darmo z tej marki. Sama już nie wiem, co powiedzieć.