| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-03-01, 21:57 | #1621 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Miasto Świętej Wieży 
				 | 

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

Cytat: 
  Mój mały miał na połówkowym podobną wagę i z tego co dziewczyny piszą widzę że to raczej niewiele, ale cieszy mnie to bo ja sobie ustaliłam tp na 7.07 taka ładna ta data ;p Mój ginu nigdy nie przesówa tp, całą ciążę jedną i drugą miałam stały termin z OM  Matylkę przenosiłam 6 dni, Ignasia zamierzam 5 dni przenosić, ja to jednak jestem "nietego"    Faktycznie będzie niezły babiniec, silne macie geny w rodzinie  u nas (u mnie i szwagierki) też się prokreacja zaczęła dziewczyńsko  Ona urodziła 2 córeczki, później ja Matyldkę, ale w grudniu nastąpił przełom, szwagierka urodziła synka i ja zdaje się będę następna, także jak to mówią do trzech razy sztuka   | |
|     | 
|  2014-03-01, 22:02 | #1622 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Okolice Pszczyny 
				 | 

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

Witam sie wieczorna porą   Nadrobiłam was i miałam cos poodpisywac ale juz zapomniałam. Dzisiaj jestem wykończona juz intelektualnie po całym dniu na uczelni. Padam. Chyba zaraz pójdę spac. Sama w domku siedze bo mąż poszedł na spotkanie klasowe z podstawówki, byłam zdziwiona ze tak dobrze sie zorganizowali bo wiekszość podobno miała przyjść z 35 miało byc ich 25-26. A niech sie spotka ze starymi kumplami, hehe ja sobie odpbije to potem jak dzidiz asie urodzi to z grupa ze studiów pójde gdzieś zaszalec hehe  Chyba zaraz pójde spać, bo juz nic nie kumace i padam na buźkę. 
				__________________ | 
|     | 
|  2014-03-01, 22:07 | #1623 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Elcia gratulacje!!!! Jutro jedziemy do Lublina więc nie nasmarujcie za dużo  Mieszkanie jest  tylko remoncik będzie fest... Na początek skucie wszystkich tynków do cegły.... ehhh dobranoc. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     | 
|  2014-03-01, 22:08 | #1624 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-12 
				 | 

Cytat: 
   gratulacje!!!   dobranoc  ja też uciekam spać, jutro pewnie dopiero wieczorem do Was zajrzę. | |
|     | 
|  2014-03-01, 22:10 | #1625 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Okolice Pszczyny 
				 | 

zmykam, dobranoc kochane      
				__________________ | 
|     | 
|  2014-03-02, 00:10 | #1626 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

No i poszły wszystkie spać a m się dopiero wieczór rozkręca   Elcia gratuluję córeczki  fajna taka nowina na naszym męskim wątku   | 
|     | 
|  2014-03-02, 00:16 | #1627 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

e ja tam nie spie :-D tz poszedł na impreze a ja pałętam sie po necie bo przeciez cudu trzeba zebym usneła. Mysle ze moje dziecko juz mnie przygotowuje na krotkie okresy snu po jego narodzeniu, żebym pozniej szoku nie doznała to spac juz nie moge hahahh

| 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2014-03-02, 00:31 | #1628 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

elcia gratulacje coreczki     agnes to nie wiedzialam, ze w roznych sklepach rozne numeracje, w rozm.50 tez sie nie bede bawic, ale jakbym miala cos 56 to by nie zaszkodzilo, a jak nie to i 62 bedzie ok  A dlugosci dziecka chyba juz na tym etapie nie podaja, mi teraz na polowkowym juz nie zapisala. Chyba ze bedziesz jeszcze u polskiego i go poprosisz. | 
|     | 
|  2014-03-02, 00:50 | #1629 | 
				 | 

Ja, ponieważ mi się nudzi, robię listę zakupów  dzieciowych na marzec/kwiecień wraz z orientacyjnymi cenami... Ciekawa jestem ile wyjdzie...

| 
|     | 
|  2014-03-02, 00:58 | #1630 | |
				 | 

Cytat: 
  wisienka tylko zeby cie ta ilosc rzeczy i ceny nie wbiły w bezsennosc całkowita to niebezpieczne robic takie rzeczy o tej porze   | |
|     | 
|  2014-03-02, 02:52 | #1631 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

Witajcie w nocy   zasnęłam o 20 i obudziłam się przed 2... 6h snu widocznie starczy .... ehhh Cytat: 
   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2014-03-02, 03:23 | #1632 | 
				 | 

malwiska ty przynajmniej pospalas te 6 h a ja jeszcze nie spie   ech | 
|     | 
|  2014-03-02, 03:29 | #1633 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2014-03-02, 03:35 | #1634 | 
				 | 

a ogóle nie poszlaś spać?? ---------- Dopisano o 03:35 ---------- Poprzedni post napisano o 03:32 ---------- ja już bym dawno padła gdybym nie spała wcześniej - wydaje mi się że sen mnie zmorzy za jakąś godzinnkę | 
|     | 
|  2014-03-02, 03:52 | #1635 | 
				 | 

Ja sie krece w lozku od 12 przeczytalam wsio na necie,posluchakam audiobooka tz zdazyl wrocic z pubu i juz spi a ja dalej sie krece a dziec kreci sie w brzuchu   | 
|     | 
|  2014-03-02, 04:13 | #1636 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2014-03-02, 06:31 | #1637 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: zachodniopomorskie 
				 | 

Biedaczki moje co nie śpią   ja też sobie pospałam do 5.  :banghead:  czuję że po porodzie będzie ciężko  a to takie małe przygotowanie do wstawania  Sent from my C6603 using Wizaz Forum mobile app 
				__________________ LAURA   Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. | 
|     | 
|  2014-03-02, 07:15 | #1638 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Wstawac spiochy, tylko ja mam nie spac...?   | 
|     | 
|  2014-03-02, 07:50 | #1639 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-11 
				 | 

Dzień dobry dziewczyny   elcia, gratuluję córeczki   
				__________________ Jimmy   13.06.2014 rok - najszczęśliwszy piątek  | 
|     | 
|  2014-03-02, 07:57 | #1640 | 
				 | 

Miłego dnia   Sent from my C6603 using Wizaz Forum mobile app 
				__________________ LAURA   Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. | 
|     | 
|  2014-03-02, 08:15 | #1641 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

No hej ja dopiero wstałam a raczej dziewczyny mnie wywaliły bo głodne były hehe

| 
|     | 
|  2014-03-02, 08:28 | #1642 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

dzień dobry u mnie dziś rekord -spałam do 7:40   debesciara -faktycznie trochę skomplikowane miejsce tego lumpka  ale spróbuje poszukać teraz we wtorek mam nadzieję, że znajdę  wyjście razem w razie trudności bardzo chętnie -tylko, że ja jeszcze do pracy chodzę i 12 idę właśnie  elcia - gratuluję ! miałaś tak jak ja w pierwszej ciąży od razu wybraliśmy imię a teraz nie moglam się zdecydować aż tż w końcu wybrał uciekam, śniadanie i jadę z małym i moją mamą do miasta udanej niedzieli życzę   | 
|     | 
|  2014-03-02, 08:30 | #1643 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Cześć dzień dobry. Nie wiem co jest kolejna noc przespana krótkimi drzemkami... Najlepsza byla ta od 5 do 6:30.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     | 
|  2014-03-02, 08:32 | #1644 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-11 
				 | 

witam niedzielnie  widzę że i Was dopadła bezsenność, współczuję ...   debeściara, piękne ciuszki  i jakie boskie śpiworki, ten z samochodami wymiata, ale z kubusiem chyba jeszcze bardziej  i widać że jak nowe - rzeczywiście znalazłaś fajną miejscówkę - zabierz mnie ze sobą 12tego   też wyhaczyłam wczoraj śpiworek, ale za dychę i nie taki ładny   Samarqa super że z serduszkiem ok! kamień z serca    rybka też piękne ciuszki   kularek biedna, uważaj na siebie   a z besennością niestety też mi się wydaje że nie przejdzie   joanna gratuluję inwencji, ale nie od dziś wiadomo że zdolniacha z Ciebie  a w ziemi też bym chetnie pogrzebała - tylko nie mam gdzie  wyżywam sie na kwiatach doniczkowych, lubię rośliny  elcia gratuluję córy!    miłego dnia kochane   
				__________________ eat U alive   | 
|     | 
|  2014-03-02, 08:47 | #1645 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Wróciłam  Tż już pojechał  podczytywałam Was trochę przez ten tydzień, ale nie za bardzo udawało mi się coś napisać, bo jak mąż dosiądzie się do komputera to ciężko go zrzucić  tęskniłam za Wami kochane  Mnie chyba jakieś przeziębienie łapie, bo dzisiaj i wczoraj przespałam prawie całą noć, z jednej strony super, ale nie chce się teraz rozchorować jak taka piękna pogoda jest  Witam wszystkie nowe mamusie  bo widzę, że całkiem tłoczno się u Nas robi  i gratuluje udanych wizyt i poznanych płci  Idę robić śniadanie   
				__________________ Olinek  14.07.2014r. Edytowane przez Yuza Czas edycji: 2014-03-02 o 08:50 | 
|     | 
|  2014-03-02, 09:40 | #1646 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: Wlkp. 
				 | 

Cytat: 
  . Łóżko dostanie teraz, bo musi mieć czas na przyzwyczajenie. Co do urodzin wydaje mi się trochę za późno. Wychodzę z założenia, że lepiej wcześniej i dać sobie ze spokojem czas na wszystkie nieprzewidziane sytuacje, niż się potem denerwować. Może być tak, że zacznie spać w łóżku i nagle mu się odmieni (to jak z pieluchami). Kupujemy od razu łóżko na 180, bo nie mam zamiaru za dwa/trzy lata znów wymieniać. Co do rosnących Ikeoskich to nie jestem przekonana, jakieś takie rachityczne no i nie mają porządnych zabezpieczeń. Poza tym ten "rosnący" materac składa się po prostu z trzech części, które się dokłada. Nie jest to zbyt wygodne. Miałam okazję spać na takim czymś, lepszy jeden cały materac. My się zdecydowaliśmy na takie, ma zdejmowane zabezpieczenie, zaokrąglone rogi, szufladę i co mi się najbardziej podoba - całą płytę licową (nie widać szuflady, a można też na płytę przykleić albo naklejki, albo taką folię do pisania)  Cytat: 
  Dokładnie  Powiedziałam mężowi, że skoro nie musimy wydawać już kasy na te drogie rzeczy (wózek, fotelik, łóżeczko, monitor ect.) to ja chcę huśtawkę ogrodową  Zawsze mi się taka marzyła. Poza tym będę coraz cięższa i trudniej mi się będzie ruszać, zwykła ławka jest niewygodna, a przecież nasz syn jest nauczony spędzać całe dnie na dworze i już nie może doczekać się kiedy wyciągniemy mu piaskownicę  A ja wysłałam teraz moich do sklepu po lody i wafelki - normalnie samo zło.... :P Edytowane przez Integra Czas edycji: 2014-03-02 o 09:43 | ||
|     | 
|  2014-03-02, 09:46 | #1647 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Moje dziewczyny już trują głowę że mam wyjąć rowery hehe a co do łóżek ja mam szczęście bo mam 2 dziewczynki i 160 długość starczy na lata lateczne nawet ja się w nim potrafię wyspać   ale z chłopcami faktycznie jest inaczej hehe | 
|     | 
|  2014-03-02, 09:55 | #1648 | ||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Olsztyn 
				 | 

Cytat: 
 Asia Twoja córa musi być przeszczęśliwa! super, że impreza się udała! Eydrith właśnie przeglądam ofertę Ikei i zapisuję na liście tż co ma kupić. Jak już jedzie w tę delegację to niech będzie z tego jakaś korzyść ;-) syndrom Joanny uważam, za uaktywniony! Vegetka a m,owiłaś ginowi, że tak cię swędzi? może on/ona coś ci podpowie? debesciara bardzo fajne ciuszki upolowałaś, wcale nie wyglądają na używane i te buciki!     Ja młodemu chcę takie trampki kupić. bambusiek my z tż tez co miesiąc planujemy budżet, latwiej wtedy nad nim zapanować. Cytat: 
 svelta a zwykłych majtek tylko takich jakby spodenkowych nie próbowałaś? ja kupiłam ostatnio sobie sporo par właśnie takich, ale w większym rozmiarze, żeby nic mnie nie uwierało - są super. Celebrinfea super, że znaleźliście mieszkanko. Przed Wami fajny czas urządzania, i niestety ciężkiej pracy, ale jaka radość później jak się już człowiek wprowadzi. ----- Moj tż właśnie poleciał do lidla po pieczywko, zaraz zjemy śniadanie i dziś spędzamy dzień we dwoje, muszę się nacieszyć mężem przed wyjazdem. Miłego dnia Brzuchatki! | ||
|     | 
|  2014-03-02, 09:59 | #1649 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ LAURA   Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. | |
|     | 
|  2014-03-02, 10:00 | #1650 | 
				 | 

0 6 poszłam się połozyć i spałam do teraz. Tż nawet na śniadanie mnie nie obudził. Wstał i uciekł na dwór i odkurza auta - mam nadzieje że moje też odkurzy   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.