|
|
#3661 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aliexpress - chińskie allegro
Cytat:
Ja puki co staram się nic nie kupować na ali, dużo przeglądam i wishlista mi się powiększa ale nie kupuję bo mam dużo wydatków związanych ze ślubem. Ale podaję Ci link do pierwszej z brzegu którą mi wyświetliło po wpisaniu w ali : http://www.aliexpress.com/item/1pc-p...545606921.html Nie przyglądałam się na komentarze itd. więc jakbyś chciała zamawiać to dokładnie poczytaj i najwyżej poszukaj innych po nazwie "detangler" czy "detangling". Nie sądzę też aby hailie21 miała na myśli że szczotka może powodować ranki, raczej chodzi o to że po prostu plastik jest nieco twardszy niż w Prawdziwym TT i przez to nie nadaje się raczej do masażu głowy. Wiele użytkowniczek TT ponoć używa ich również do tego, choć dla mnie to troszkę dziwne, bo przecież mam własne palce i kiedy wmasowuję np. olej palcami to robię to większą powierzchnią i przy okazji lekko rozgrzewam skórę głowy przez co ułatwiam wchłanianie się dobrych substancji do skóry i bardziej pobudzam cebulki, niż podczas takiego masażu malutkimi plastikowymi "włoskami" szczotki TT. Moim zdaniem ta szczotka czy oryginalna czy nie, w kwestii masażu nie będzie spełniała swoich funkcji tak czy siak lepiej niż palce, więc nie ma to dla mnie znaczenia , ważne że dobrze rozczesuje i jest wygodna w trzymaniu - dlatego właśnie tym razem jak mam na coś stawiać to na detangler ![]() Choć ta wersja mini - zamykana, którą posiadam jak najbardziej jest fajna do torebki więc tez warto mieć
Edytowane przez waaampirmona Czas edycji: 2014-03-01 o 18:15 |
|
|
|
|
#3662 |
|
Zadomowienie
|
Mam prośbę do dziewczyn które zamawiały buty, zwłaszcza sneakersy a'la Zanotti.
Mogłybyści napisać jaki macie rozmiar buta (EUR) i jaki zamawiałyście na ali? A także ile cm ma wasza stopa i ile mają wkładki w butach (tych z ali) ![]() Na chyba wszystkich aukcjach jakie oglądałam w tabeli rozmiarów widnieje informacja: rozmiar 39 EUR, 6 UK - długość wkładki 24,5 cm. Naprawdę buty w tym rozmiarze mają 25,5 cm - a tyle wg chińskiej rozmiarówki ma nr 41. Oczywiście, przed zakupem zamierzam poprosić sprzedawcę o pomoc w doborze rozmiaru ale informacje od Was też będą dla mnie pomocne
|
|
|
|
#3663 |
|
Wtajemniczenie
|
Pralinka - mam pytanie w związku z tą bandażową kiecką - brałaś rozmiar wg wymiarów czy większy?
|
|
#3664 |
|
Raczkowanie
|
Do mnie w piątek przyszedł ten strój. Szedł tylko 16 dni, z jakości i ceny (7 dolców) jestem zadowolona
Pozostało mi jeszcze schudnąć jakieś 6 kilo
|
|
|
|
#3665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3666 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was kupowała skórzaną kurtkę lub skóropodobną?
|
|
|
|
#3667 |
|
Zadomowienie
|
Co do szczotek ja mam oryginal TT i mam taka z chin
http://www.aliexpress.com/item/Free-...641634662.html i wolę zdecydowanie ta z Chin z rączką. Jeden woli Forda inny Mercedesa jak to w zyciu z autami tak ze szczotkami myślę. Wcale nie odginają się igiełki, nie są jakieś mega sztywne czy drapiące jak dla mnie - po za tym masaz cebulek jest wskazany i mi nie przeszkadzaja igielki a wrecz je lubię. Ja stosuje oleje na włosy i sprawdza sie znakomicie. I używanie z rączką jest o wiele poręczniejsze. Zdecydowanie jak dla mnie oryginał jest przereklamowany warty 25zl a nie jak kupowałam ponad 50zl ze strony producenta. Zastanawiam sie wlasnie nad kupnem innych szczotek jeszcze ala TT z Chin
Audentes fortuna iuvat Edytowane przez migea Czas edycji: 2014-03-02 o 10:40 |
|
|
|
#3668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A szkoda, bo bardzo mi się podoba
|
|
|
#3669 |
|
Przyczajenie
|
czy któraś z Was zamawiała może tą sukienkę?
http://www.aliexpress.com/item/2013-...940596716.html |
|
|
|
#3670 |
|
Konto usunięte
|
Mam taki mały problem. Przy tym produkcie jest napisane, że przesyłka gratis tylko przy zamówieniu powyżej 10 $, a poniżej trzeba dopłacić 1,98 $ http://www.aliexpress.com/item/Free-...475152026.html Nie chcę zamawiać za 10 $, chcę dopłacić za przesyłkę, ale jak mam to zrobić? Ok, mogę napisać do sprzedawcy, ale jeśli nawet poda mi nr konta, to ta wpłata nie będzie w żaden sposób chroniona, bo nie przejdzie przez aliexpress, dobrze myślę?
|
|
|
|
#3671 |
|
Konto usunięte
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;45400267]Mam taki mały problem. Przy tym produkcie jest napisane, że przesyłka gratis tylko przy zamówieniu powyżej 10 $, a poniżej trzeba dopłacić 1,98 $ http://www.aliexpress.com/item/Free-...475152026.html Nie chcę zamawiać za 10 $, chcę dopłacić za przesyłkę, ale jak mam to zrobić? Ok, mogę napisać do sprzedawcy, ale jeśli nawet poda mi nr konta, to ta wpłata nie będzie w żaden sposób chroniona, bo nie przejdzie przez aliexpress, dobrze myślę?[/QUOTE]
http://www.aliexpress.com/store/prod...642402710.html |
|
|
|
#3672 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3673 |
|
Zadomowienie
|
miałyście może do czynienia z torebkami nucelle? kupowała któraś z Was na ali?
http://www.aliexpress.com/item/Nucel...629146408.html |
|
|
|
#3674 |
|
Przyczajenie
|
Cześć,
niedawno odkryłam aliexpress, chciałabym zrobic zakupy, ale oczywiście rozchodzi się o zapłatę... czy jest tu ktoś kto ma konto w Deutsche Bank? Ja mam dbEasy Net, czy mogę zapłacić zwykłą kratą visa? Jest ktoś z kontem w DB i moze wie coś na temat opłat tego baku? Na stronie niestety nie mogłam nic znaleźć, a mam obawy, że db może mnie dodatkowo sporo skasować za takie zakupy... Pozdrawiam
|
#3675 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ktoś jeszcze podzieli się informacjami odnośnie rozmiarówki butów? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do banku to każdy z nich ma swoje ustalone opłaty i prowizje, jeżeli nic nie znalazłaś na stronie banku to zadzwoń na infolinię. |
|||
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogę prosić link? ![]() a już znalazłam ![]() jaki masz rozmiar?
PM'17 Edytowane przez paulinunia Czas edycji: 2014-03-02 o 15:36 |
|
|
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A nie 2 różne jak w TT? Na zdjęciu nie bardzo to widać. Edytowane przez waaampirmona Czas edycji: 2014-03-02 o 15:57 |
|
|
|
|
#3679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3680 |
|
Rozeznanie
|
Mi tez, raz nawet w wc sie skapala :/ dlatego duzo bardziej wole Michel Mercier. Co z tym TT jest, ze dyskutuje sie o nich w trzech watkach na raz? :P
|
#3681 |
|
Rozeznanie
|
O łaskawie Pani Chen wysłała mi moje pierwsze zamówienie na ali (koszulina w całuski) XD dopiero jak zapytałam się kiedy mi wyśle - dziś patrzę i jest, że wysłane
Jednak trzeba pisać !
|
#3682 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Znacie może tę sukienkę i wiecie jak wypada jej rozmiarówka? http://www.aliexpress.com/item/free-...313043572.html Edytowane przez otai Czas edycji: 2014-03-02 o 17:45 |
|
|
|
#3683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3684 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podasz linka do aukcji i jaki rozmiar brałas?
|
|
#3687 |
|
Przyczajenie
|
Cześć!
To mój pierwszy post, wiec jeszcze nie ogarniam tutaj co i jak. Mam pytanie: Powiedzcie mi, jak kupować na aliexpress? Mam zwykłą kartę debetową w Alior Banku. Jak proces kupna przebiega? Czy kupując tam, muszę wejść w przelewy zagraniczne/walutowe, tam wpisać wszystkie dane, wysłać kaskę i juz? Bo nie wiem jak się do tego zabrać, to jest mój pierwszy zakup i wolę się doradzić doświadczonych kobietek ![]() Pomóżcie! |
|
|
|
#3688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() żadnych przelewów, płatność za pomocą karty, tylko i wyłącznie... więcej znajdziesz na pierwszych stronach wątku o Ali... proponuję się zapoznać, gdyż tam znajdziesz więcej odpowiedzi na wszystkie zagadnienia dotyczące zakupów na tym portalu. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3689 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3690 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Przepraszam, ale nie kapuję ;D jak `żadnych przelewów, płatność za pomoca karty tylko i wyłącznie`? Powiedz mi, proszę, jak mam to zrobić, bo siedzę dzisiaj cały dzien i się zastanawiam jak to zrobić hahaha
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.

dzięki za odp.

), ciężka, mięsista, wykonana mega dokładnie. No i rozmiar, pasuje idealnie jak szyta na wymiar 

A szkoda, bo bardzo mi się podoba