Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-02, 08:44   #3151
Aldrin
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Cześć niedzielnie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Cos nie mam natchnienia na pisanie. Mam doła że jestem zła matka. Nakrzyczalam dzisiaj na Nadie i kazalam jej zejść mi z oczu i nie chciała już cały dzień ani nic ode mnie wziąć ani nawet podejść, tak jakby się mnie była. Ostatnio wydaje mi się że coraz częściej krzycze na nią. Nie tędy droga wiem o tym. Za dużo znowu nazbieralo mi się negatywnych emocji i wszystko wyladowuje na niej a co ona biedna mi winna. Paskudny mam charakter. Znowu się uzalam nad sobą.

Justii ty to masz przej....ne. Non stop się coś ciebie czepia eh. Oby Marcelkowi już się polepszylo i żeby już go nic nie bolało.

Która ciężarówka się teraz ma rozpakowywac i kiedy dokładnie.

Fiona trzymam kciuki za marzec.

Wybaczcie błędy ale jest późno a ja ledwo już na oczy widzę.
nie jesteś złą matką, wręcz przeciwnie jesteś cudowną matką i sama widzisz co źle robisz a to najtrudniejsze, masz za wiele na głowie 2 dzieci i mąż który zamiast pomóc czepia się o serek potrzebujesz wytchnienia i troche czasu dla siebie tylko cóż z tym to chyba ciążo, więc życzę dużo siły i wytrwałości a wszystko się ułoży

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Hej kobetki

Trochę mnie tu nie było, ale Izetka już Wam zdała relację mojej nieobecności. Jak na razie nie mam jakoś natchnienia na odpalanie komputera, muszę odespać pobyt w szpitalu i zregenerować siły.
Z Marcelkiem wszystko ok - najważniejsze, kazali odstawić Go od cyca i podawać mleko mm - cały czas mi wymiotował, nie chce mleka mm - wróciliśmy na cyca , ale musimy odciągać pokarm i jest to dla mnie straszne utrudnienie. Najgorsze dla mnie jest to, że przez dużą ilość pokarmu robiłam Małemu krzywdę, dobrze, że wszystko się wyjaśniło,

Malgos - na początku zaczynaliśmy od 60 ml mleka, żeby sprawdzić ile Mały wytrzyma - prześpi, teraz już dostaje 90 ml i jest bardzo zadowolony, choć czasami chciał by więcej wszamać

Jak zregeneruje siły i Mały unormuje się sennie to wracam na forum bo bardzo mi Was brakuje.

Pozdrawiamy i przesyłamy buziaki

wracaj wracaj bo tęsknimy

Marcelek jest kochany
Stary 2014-03-02, 09:46   #3152
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Poszłam dzisiaj do miasta kupić sobie sweterek, przymierzyłam ich chyba z tuzin i wszystko za duże a wybierałam najmniejsze rozmiary XS, i jak tu kuźwa poprawić sobie humor. Jeszcze przyszłam do domu i opierdziel dostałam od męża że mu serek słony kupiłam do naleśników na słodko. A ja wróżka jestem i mam wiedzieć, tym bardziej że nic nie było napisane. Zaraz sobie spa walne, bym sobie wzięła relaksująca kąpiel ale nie nie mogę bo mam okres
I fakt że wszystkie sweterki w rozmiarze xs są na Ciebie za duże nie poprawił Ci humoru????
Cytat:
Hej kobetki

Trochę mnie tu nie było, ale Izetka już Wam zdała relację mojej nieobecności. Jak na razie nie mam jakoś natchnienia na odpalanie komputera, muszę odespać pobyt w szpitalu i zregenerować siły.
Z Marcelkiem wszystko ok - najważniejsze, kazali odstawić Go od cyca i podawać mleko mm - cały czas mi wymiotował, nie chce mleka mm - wróciliśmy na cyca , ale musimy odciągać pokarm i jest to dla mnie straszne utrudnienie. Najgorsze dla mnie jest to, że przez dużą ilość pokarmu robiłam Małemu krzywdę, dobrze, że wszystko się wyjaśniło,

Jak zregeneruje siły i Mały unormuje się sennie to wracam na forum bo bardzo mi Was brakuje.

Pozdrawiamy i przesyłamy buziaki
My też za Tobą tęsknimy więc wracaj do pełni sił i wycałuj od nas swojego głodomorka
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 10:46   #3153
Fikusek82
Wtajemniczenie

Pradip no nie bardzo bo naprawdę chciałam sobie jakiś kupić .

Justii super że już wyjaśnione. Ściąganie mleka męczy wiem bo js tsk robiłam. Ale lepsze to niż żeby dziecko się męczylo.

A ja dopiero co wstalam. Dzieciaki dały pospać.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 18:37   #3154
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - zaopatrz się w laktator elektryczny zobaczysz jaka to wygoda i jak oszczędza się czas, długo schodzi ci ściąganie? dużo mleka ściągasz?

o, to zaczęliście od niewielkiej dawki mleka dla małego, ale pewnie chcą wszystko powoli unormować ...

Fikusek - każdy ma gorsze chwile... kochana jesteś tylko człowiekiem! I tak świetnie dajesz sobie radę z takimi urwisami.

coś miałam jeszcze komuś odpisać, ale nie pamiętam co i komu
za 3 dni przyjeżdżają moi rodzice i brat

Ja wczoraj co chwilkę coś załatwiałam, ale najważniejsze, że auto, które chcemy sprzedać przeszło przegląd! Yupiiii! więc teraz trzymajcie kciuki żebyśmy szybciutko znaleźli kupców
Dziś natomiast byli u nas goście, a Kacperek dostał torbę prezentów

Dzisiaj również mój mały Kurczaczek kończy 1 miesiąc a zatem nie jest już noworodkiem tylko niemowlaczkiem
Buziaki ciocie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-03-01 08.19.20.jpg (117,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-03-01 12.39.42 (800x600).jpg (50,1 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2014-03-02 o 18:40
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 06:06   #3155
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość

Ja wczoraj co chwilkę coś załatwiałam, ale najważniejsze, że auto, które chcemy sprzedać przeszło przegląd! Yupiiii! więc teraz trzymajcie kciuki żebyśmy szybciutko znaleźli kupców

Dzisiaj również mój mały Kurczaczek kończy 1 miesiąc a zatem nie jest już noworodkiem tylko niemowlaczkiem
Buziaki ciocie
no to kciuki za auto ale jak u Was tak szybko i łatwo się kupuje samochody to myśle, że problemu nie będzie

Jaki słodziak zjadłabym go

miałam kiedyś pytać, kochana jak się sprawuje ta niania u Ciebie? warto ją kupić czy ten monitor to zbędny gadżet? bo ta cena mnie przeraża i nie wiem czy ją kupować czy nie?

no i udanej wizyty rodzinki
Stary 2014-03-03, 07:45   #3156
Izetka_
Zadomowienie

Hej hej

Witam się z kawusią ale pogoda dzisiaj paskudna Byliśmy wczoraj na wsi Moja bratanica tak sie zmienia, że przeraża mnie to miesiąc Jej nie widziałam, a Ona taka poważna sie zrobiła, urosła, coś tam już potrafi ładnie powiedziec ale te dzieci rosną a w przyszły weekend będę widziała się z moim chrześniakiem po dwóch miesiącach, muszę mu coś kupic zasłużył, bo zaczął chodzic

Małgoś, Justii-Ale Wasze chłopaki to słodziutkie Cukiereczki

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 08:14   #3157
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:

Buziaki ciocie
Kciuki za samochód i gorące buziaki dla małego mężczyzny
nic nam nie napisałaś jak sobie poradziłaś w pierwszych dniach bez męża? tzn wiem że dobrze ale wypracowałaś już Wam jakiś plan dnia?
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
miałam kiedyś pytać, kochana jak się sprawuje ta niania u Ciebie? warto ją kupić czy ten monitor to zbędny gadżet? bo ta cena mnie przeraża i nie wiem czy ją kupować czy nie?
o dobre pytanie
jak remont? nie przemęczasz się za bardzo?
Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Witam się z kawusią ale pogoda dzisiaj paskudna Byliśmy wczoraj na wsi Moja bratanica tak sie zmienia, że przeraża mnie to miesiąc Jej nie widziałam, a Ona taka poważna sie zrobiła, urosła, coś tam już potrafi ładnie powiedziec ale te dzieci rosną a w przyszły weekend będę widziała się z moim chrześniakiem po dwóch miesiącach, muszę mu coś kupic zasłużył, bo zaczął chodzic
paskudna? to u mnie jak zwykle odwrotnie bo w końcu słonko za oknem
To prawda że czas najbardziej po dzieciach widać. Ja mam teraz okazję zobaczyć jak chrześnica męża z dziecka staje się nastolatką i jestem w szoku kiedy to zleciało
Ile ma chrześniak?

Wkurzyłam się na listonosza wczoraj mąż wyjął ze skrzynki 2 awiza z piątkową datą kiedy to oboje byliśmy w domu Fikusek może to Twój listonosz u mnie był?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-03, 08:20   #3158
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Hej hej

dzieci szybko rosną za szybko

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
jak remont? nie przemęczasz się za bardzo?

Wkurzyłam się na listonosza wczoraj mąż wyjął ze skrzynki 2 awiza z piątkową datą kiedy to oboje byliśmy w domu Fikusek może to Twój listonosz u mnie był?

domowy w miarę skończony i wysprzątane a tynkowanie od dzisiaj się zaczyna ale to na podwórku, więc tam już zostawię sprzątanie mamie ja się przemęczać już nie będę, ewentualnie gotując obiady dla pracusiów

no i miałam nic nie kupować w marcu już a tutaj kolejne 100 zł na ubrania dla młodego
Stary 2014-03-03, 08:23   #3159
Izetka_
Zadomowienie

Pradip- a to listonosz pałka jedna A chrześniak teraz w marcu będzie miał 17 miesięcy

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Aldrin-czyli ubranka mówią do Ciebie nieustannie mnie na razie zakupowy szał omija bokiem ale już przebieram nogami, aby do weekendu, bo będziemy ze szwagierką te ciuszki od Niej ogladac
super, ze remont skończony

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-03-03, 08:31   #3160
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip- a to listonosz pałka jedna A chrześniak teraz w marcu będzie miał 17 miesięcy

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Aldrin-czyli ubranka mówią do Ciebie nieustannie mnie na razie zakupowy szał omija bokiem ale już przebieram nogami, aby do weekendu, bo będziemy ze szwagierką te ciuszki od Niej ogladac
Nie wiem czy nieustannie, bo mam bardzo mało ubrań dla dziecka jeszcze wczoraj kuzynka jak zobaczyła te ubranka, to stwierdziła, że mam na maks parę godzin, więc chyba trochę za mało i się zlitowała i powiedziała, że dostane jej ubranka ale od córki, może coś uda mi się wybrać, ale te ubrania już przeszły 2 dzieci i są znoszone więc i tak mam sobie dokupić parę ładnych bodziaków aby te dziecko miało w czym chodzić no to kupiłam w ramach promocji w cocodrilo i w 5-10-15 w sklepie internetowym, polecam fajne promocje niektóre
Stary 2014-03-03, 08:37   #3161
Fikusek82
Wtajemniczenie

Jedziemy na wycieczkę bierzemy misia w teczkę. do zobaczenia wieczorem.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-03, 08:44   #3162
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem czy nieustannie, bo mam bardzo mało ubrań dla dziecka jeszcze wczoraj kuzynka jak zobaczyła te ubranka, to stwierdziła, że mam na maks parę godzin, więc chyba trochę za mało i się zlitowała i powiedziała, że dostane jej ubranka ale od córki, może coś uda mi się wybrać, ale te ubrania już przeszły 2 dzieci i są znoszone więc i tak mam sobie dokupić parę ładnych bodziaków aby te dziecko miało w czym chodzić no to kupiłam w ramach promocji w cocodrilo i w 5-10-15 w sklepie internetowym, polecam fajne promocje niektóre
właśnie w 5*10*15 widziałam bardzo fajne śpioszki i bodziaki w promocjach ja najbardziej boję się tych ubranek żeby ich wystarczyło, więc jak już dostanę to co mam dostac to się będę zastanawiac co dokupic bo u nas w rodzinie jak wspomnę o wyprawce to każdy, ze mam czas, że sklepy sa pootwierane to mi M poleci cos kupi...Bez przesady, siedzę na bździe tyle miesięcy to ja mam czekac aż urodzę i latac z jęzorem na brodzie i wszytsko kupowac jako jedyna wyrwałam się ze szkołą rodzenia w rodzinie, więc już usłyszałam że w bólach przy porodzie to szlak trafi tą moją szkołę mówię Wam nóż w kieszeni się otwiera

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Udanego dzionka

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-03-03, 08:51   #3163
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
bawcie się dobrze

Cytat:
właśnie w 5*10*15 widziałam bardzo fajne śpioszki i bodziaki w promocjach ja najbardziej boję się tych ubranek żeby ich wystarczyło, więc jak już dostanę to co mam dostac to się będę zastanawiac co dokupic bo u nas w rodzinie jak wspomnę o wyprawce to każdy, ze mam czas, że sklepy sa pootwierane to mi M poleci cos kupi...Bez przesady, siedzę na bździe tyle miesięcy to ja mam czekac aż urodzę i latac z jęzorem na brodzie i wszytsko kupowac jako jedyna wyrwałam się ze szkołą rodzenia w rodzinie, więc już usłyszałam że w bólach przy porodzie to szlak trafi tą moją szkołę mówię Wam nóż w kieszeni się otwiera

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Udanego dzionka
jakbym słyszała moją rodzinkę, sklepy są otwarte to się kupi, no ok ale po co przepłacać jak teraz są promocje to po co później tyle kasy płacić za ubrania czy inne pierdółki? wiadomo, że później można dokupić jak zabraknie ale nie żeby wszystko kupić na koniec, a jak przypadkowo urodzimy już w marcu to co do szpitala mam iść goła a dziecko jak mam ubrać na wyjście ze szpitala?

musze przyznać że odkąd moja sąsiadka urodziła na początku stycznia a termin miała na koniec marca tak trochę moja rodzinka wyluzowała z tym, że jest czas ale i tak sobie jeszcze muszą pogadać olać ich
Stary 2014-03-03, 08:52   #3164
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cześć

Cytat:
Hej hej

No nie mów u nas pogoda piękna, aż nie chce się siedzieć w domu

Cytat:
dzieci szybko rosną za szybko

domowy w miarę skończony i wysprzątane a tynkowanie od dzisiaj się zaczyna ale to na podwórku, więc tam już zostawię sprzątanie mamie ja się przemęczać już nie będę, ewentualnie gotując obiady dla pracusiów

no i miałam nic nie kupować w marcu już a tutaj kolejne 100 zł na ubrania dla młodego
Masz rację teraz jest czas gdzie możesz odpoczywać do woli

My w weekend wydaliśmy na naszą malutką 600 zł i to tylko na komodę dla niej i resztę ubranek, które nam brakowały

Malgoś słodziak z tego twojego kawalera
Justii Marcelek też przystojniaczek ale masz przekichane z tym pokarmem, swoją drogą to jakie to dziwne, ma się za dużo źle, ma się za mało jeszcze gorzej...

Meduzko i jak tam prałaś ubranka w sobotę dla Piotrusia?

Prad wiesz co jednak nie spotkamy się w środę, bo K ma akurat ten dzień wolny i nie chce specjalnie ze mną jechać na warsztaty, a sama nie będę miała jak wrócić po nich do domu

My weekend znów spędziliśmy intensywnie, mieliśmy malować pokój, ale K musiał w sobotę jechać do pracy. Skorzystałam i pojechałam z nim, do 12 pracowaliśmy, a potem pojechaliśmy na zakupy. Do domu wróciliśmy dopiero na 20, na koniec nie chodziłam tylko się toczyłam ale dałam radę
Ubranka mamy już wszystkie kupione, wózek i materacyk dziś zamawiamy, w środę mam zamiar zrobić zakupy dla siebie i kosmetyczne dla młodej, w sobotę malowanie i niech się dzieje co chce
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 09:00   #3165
Izetka_
Zadomowienie

Aldrin- ja mówię, że aby do końca maja i może byc różnie, a do końca maja zostało 3 miesiące więc dobrze sie nie obejrzymya będziemy rodzic....

Ewelika
-chyba przygoniłyście do mnie słoneczko, bo własnie wyszło
ale zakupy Ty tak nie lataj całymi dniami, bo zaraz urodzisz
a tak na poważnie lada moment, będzie księżniczka razem w wami, ale czad przygotowania pełną parą

Michaś
02.07.2014r.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-03, 09:03   #3166
Aldrin
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45411754]

My weekend znów spędziliśmy intensywnie, mieliśmy malować pokój, ale K musiał w sobotę jechać do pracy. Skorzystałam i pojechałam z nim, do 12 pracowaliśmy, a potem pojechaliśmy na zakupy. Do domu wróciliśmy dopiero na 20, na koniec nie chodziłam tylko się toczyłam ale dałam radę
Ubranka mamy już wszystkie kupione, wózek i materacyk dziś zamawiamy, w środę mam zamiar zrobić zakupy dla siebie i kosmetyczne dla młodej, w sobotę malowanie i niech się dzieje co chce [/QUOTE]

no to brawa za kończenie wypawki no i w sumie za dużo czasu już nie zostało do rozwiązania, więc super, ze już wszystko fajnie kończycie
Stary 2014-03-03, 09:24   #3167
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
\

na dworze to pół biedy dobrze że w domu już masz ładnie
pokaż co zamówiłaś
czemu kuzynka tak wcześnie urodziła?
Cytat:

To brawa dla małego za chodzenie i dla rodziców że dali mu ruszyć we własnym tempie
No to i u Ciebie zaczną się gadające ciuszki
Cytat:
gdzie jedziecie? bawcie się dobrze
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45411754]
My w weekend wydaliśmy na naszą malutką 600 zł i to tylko na komodę dla niej i resztę ubranek, które nam brakowały

Prad wiesz co jednak nie spotkamy się w środę, bo K ma akurat ten dzień wolny i nie chce specjalnie ze mną jechać na warsztaty, a sama nie będę miała jak wrócić po nich do domu

Ubranka mamy już wszystkie kupione, wózek i materacyk dziś zamawiamy, w środę mam zamiar zrobić zakupy dla siebie i kosmetyczne dla młodej, w sobotę malowanie i niech się dzieje co chce [/QUOTE]
pokaż zakupy już dawno miałam Ci napisać że bardzo mnie cieszy wybór Waszego wózka mam nadzieje że będziesz o nim pisać same dobre rzeczy a byliście w tym sklepie na woli co Justii pisała?
Ale mi szkoda naszego spotkania a jutro też Ci nie pasuje? albo nawet dziś?
Zaraz nam napiszesz że wszystko masz gotowe
Stary 2014-03-03, 09:27   #3168
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - o to chyba ten sam listonosz i u mnie chodzi bo w tamtym tyg dostałam awizo, a na pewno byłam w domku.

Aldrin - autka łatwo się kupuje ale czy będą chętni na takie... choć mam nadzieję, że szybko pójdzie, bo w sumie miałam już 2 tel.

Ewelika - to już wszystko gotowe na przyjście małej księżniczki? super!

Fikusek - opowiedz nam wszystko po powrocie gdzie byliście i co widzieliście?

Izetka - oj tak, dzieciaki rosną, a mi aż szkoda że tak szybko ten czas mija, bo tak jakoś człowiek zdaje sobie sprawę, że ten maluszek raz dwa i będzie dużo większy - tak chciałabym się nacieszyć nim jako noworodkiem ale z drugiej strony niech rośnie zdrowo

co do niani to fajna sprawa, ale zależy od was, a także od tego jak daleko łóżeczko, itd u mnie mały czasami tak cicho śpi, że mimo wszystko patrzę czy oddycha więc w nocy jestem dużo spokojniejsza mimo tego, że łóżeczko mam obok i jak Kacper marudzi to mam go na wyciągnięcie ręki. Ja pewnie nowej bym nie kupiła tylko poszukała używanej.
Stary 2014-03-03, 09:32   #3169
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
na dworze to pół biedy dobrze że w domu już masz ładnie
pokaż co zamówiłaś
czemu kuzynka tak wcześnie urodziła?

sąsiadka i nie wiem czemu, mały się tak pchał na świat jakoś nie mamy z nimi kontaktu więc nie pytaliśmy, wiemy tylko, że tak wcześnie się urodził

dzisiaj parę ubrań tylko ale że wszyscy chwalą jakość, wiec się skusiłam zobaczymy czy nie będę żałować

http://pl.coccodrillo.eu/product/238...BODY/BODY.html
http://pl.coccodrillo.eu/product/124...CH/SPIOCH.html tutaj sie zdjecie otworzy jak sie go powiekszy nie wiem czemu

http://pl.coccodrillo.eu/product/285...BODY/BODY.html

http://pl.coccodrillo.eu/product/290...BODY/BODY.html

http://pl.coccodrillo.eu/product/285...E/SPODNIE.html

Jak u Ciebie ta wyprawka idzie?

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:

co do niani to fajna sprawa, ale zależy od was, a także od tego jak daleko łóżeczko, itd u mnie mały czasami tak cicho śpi, że mimo wszystko patrzę czy oddycha więc w nocy jestem dużo spokojniejsza mimo tego, że łóżeczko mam obok i jak Kacper marudzi to mam go na wyciągnięcie ręki. Ja pewnie nowej bym nie kupiła tylko poszukała używanej.

dzięki za opinie używana tez ok 300 zł a to trzeba mieć szczęście bo przeważnie licytacje i wiele chętnych jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-03, 10:02   #3170
Malgos_12
Zakorzenienie

Aldrin - prześliczne te rzeczy!
no tak... 300zł to też nie mało na polskie realia, to tak jak ja miałabym zapłacić 300 euro... szok!
Stary 2014-03-03, 10:29   #3171
fiona27
Zakorzenienie

Hej dziewuszki

Jak fajnie ogląda się i czyta o Waszych wyprawkach . Jeszcze 3-4 miesiące, a wszystkie zostaniecie mamami . A wiecie co ja ostatnio zrobiłam ? Wyciągnęłam rzeczy synka jak był noworodkiem i sobie przeglądałam, no cóż chociaż to mi zostało na dekel mi już padło
A dzieci tak szybko rosną, aż czasami patrzę na tego mojego brzdąca, a on coraz bardziej samodzielny, a mi trochę żal, ze tak szybko to się wszystko dzieje

Fikusek mam nadzieję, że zregenerujesz siły

Justii, Malgos pięknych macie syneczków i jakich wystrojonych

Izetko to kiedy ruszasz na zakupy ? Jeszcze nic nie kupiłaś ? Ja to się śmieje, ze jak zajdę to już w pierwszym trymestrze wszystko kupię

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2014-03-03 o 10:30
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 10:41   #3172
Izetka_
Zadomowienie

Aldrin-kolejny modniś nam sie szykuje super ubranka

Fionka-jakbym miała takie ubranka też pewnie przeglądałabym je milion razy a kiedy teraz testujesz???
Ja nic nie kupiłam jeszcze...nic ani jednej rzeczy tak chce zacząc ogarniac wyprawkę jakoś może pod koniec kwietnia narazie odkładamy kasę, bo spłacamy kredyt, więc takie dodatkowe większe wydatki to dla nas kosmos

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-03-03, 10:47   #3173
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - zaopatrz się w laktator elektryczny zobaczysz jaka to wygoda i jak oszczędza się czas, długo schodzi ci ściąganie? dużo mleka ściągasz?

o, to zaczęliście od niewielkiej dawki mleka dla małego, ale pewnie chcą wszystko powoli unormować ...

Fikusek - każdy ma gorsze chwile... kochana jesteś tylko człowiekiem! I tak świetnie dajesz sobie radę z takimi urwisami.

coś miałam jeszcze komuś odpisać, ale nie pamiętam co i komu
za 3 dni przyjeżdżają moi rodzice i brat

Buziaki ciocie
Ściągnięcie mleka u mnie to max 5 min z obu cycków, ściągam ok 150-160 ml za jednym razem, tu nie chodzi o laktator, ale o samo ściąganie, wygodniej jest mi przystawić małego do piersi niż wszędzie chodzić z laktatorem , ale cóż na na razie musimy odciągać i koniec
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 10:49   #3174
Malgos_12
Zakorzenienie

Fiona - dokładnie, żal człowiekowi tych chwil, ale z drugiej strony, te chwile zastępują inne, równie piękne

Pradip - pytałaś jak sobie radzimy bez tż-ta. Przeważnie Kacper grzeczny i tylko je i śpi, tylko zanim zanim go nakarmię, odbiję, przebiorę to mija 1,5 godz ale ogólnie nie narzekam, nawet jestem w stanie coś ugotować na obiad
Stary 2014-03-03, 10:50   #3175
fiona27
Zakorzenienie

Izetko do testowania to jeszcze długggaa droga, na razie to czekam na owu która pojawi się lada dzień, albo już była, bo wczoraj (11dc)kuł mnie jajnik, a czegos takiego na owu w sumie jeszcze nie miałam , no ale co trzeba działać.

Jakoś nastawiłam się na ten cykl sama nie wiem czemu i to mnie najbardziej przeraża, bo później będzie rozczarowanie jak @ przyjdzie . No nic, a może nie przyjdzie ....

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Ściągnięcie mleka u mnie to max 5 min z obu cycków, ściągam ok 150-160 ml za jednym razem, tu nie chodzi o laktator, ale o samo ściąganie, wygodniej jest mi przystawić małego do piersi niż wszędzie chodzić z laktatorem , ale cóż na na razie musimy odciągać i koniec
Ale malutki już nie płacze? No i sporo ściągasz pokarmu . Masz elektryczny czy ręczny?
Stary 2014-03-03, 10:52   #3176
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Izetko do testowania to jeszcze długggaa droga, na razie to czekam na owu która pojawi się lada dzień, albo już była, bo wczoraj (11dc)kuł mnie jajnik, a czegos takiego na owu w sumie jeszcze nie miałam , no ale co trzeba działać.

Jakoś nastawiłam się na ten cykl sama nie wiem czemu i to mnie najbardziej przeraża, bo później będzie rozczarowanie jak @ przyjdzie . No nic, a może nie przyjdzie ....

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Ale malutki już nie płacze? No i sporo ściągasz pokarmu . Masz elektryczny czy ręczny?
a to Ty teraz działasz z mężusiem oby był szczęśliwy ten cykl

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-03-03, 11:01   #3177
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - ja w sumie ściągam tyle z jednego cyca, ale schodzi mi ok 15 min, ale do dziś pamiętam jak walczyłam na początku o te kilka kropel pokarmu...
no tak, przystawić do piersi zdecydowanie wygodniej...

w ogóle trafiłam wczoraj na pierwsze zdjęcia Kacperka... i normalnie się popłakałam. Nie było miejsca na jego ciałku, żeby nie było rurki, kabelka, kroplówki, ale cieszę się, że to już za nami

Fiona - trzymam kciuki za ten cykl! no w końcu musi się udać
Stary 2014-03-03, 11:04   #3178
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:

to działajcie z mężem i nie nastawiaj się kochana co będzie to będzie ale ja wierze, że będzie dobrze
Stary 2014-03-03, 11:12   #3179
fiona27
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny
Właśnie za bardzo się nastawiam, że się uda i w tym problem . No nic zobaczymy co będzie

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Gosiu chyba nie ma gorszego widok niż takie maleńkie dziecko pod tymi wszystkimi aparturami i ta nie pewność .... Na szczęście to juz przeszłość wszystko skończyło się dobrze i tego się trzymajmy
Stary 2014-03-03, 13:07   #3180
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - ja w sumie ściągam tyle z jednego cyca, ale schodzi mi ok 15 min, ale do dziś pamiętam jak walczyłam na początku o te kilka kropel pokarmu...
no tak, przystawić do piersi zdecydowanie wygodniej...

w ogóle trafiłam wczoraj na pierwsze zdjęcia Kacperka... i normalnie się popłakałam. Nie było miejsca na jego ciałku, żeby nie było rurki, kabelka, kroplówki, ale cieszę się, że to już za nami

Fiona - trzymam kciuki za ten cykl! no w końcu musi się udać
Ja nie mogę ściągać więcej z cycków bo im więcej ściągam tym więcej produkuję się, a Ja już miałam dwa nawały pokarmu i nie chce więcej, dlatego ściągam tyle ile jest Nam potrzebne. To Ja na ręcznym szybciej ściągam

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:

Ma kolkę, więc są wieczory gdzie się meczy i płacze, ale taką delikatną jak to powiedzieli lekarze, dostaje kropelki i jakoś dajemy radę, laktator mam ręczny.

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2014-03-03 o 13:08
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości