|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#37171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później
hEJKA
kciukasy trzymałam ![]() Cytat:
a z tą mrożoną ciapą właśnie trzeba cudować żeby jakiś smak miała ![]() a Rzabka to ma faaaaaaaajnie z nogami i bioderkami!!! dzisiaj do pracy wyskoczyłam w krutkiej letniej spódniczce (weszłam do zeszłorocznej ![]() upał nieziemski, na basen mi się chce miłego dzionka
|
|
|
#37172 |
|
Zakorzenienie
|
hi
![]() hmmm <zamyśla się nad Mysią> ale mnie pocieszyłyście z tymi kurakami ![]() ![]() pewnie będzie cały czas drożało a dziś nie mam co liczyć na pyszności (chociaż jeszcze mam w zamrażarce troszkę rybki) Iwonka, spoko, każdy kto został w sali ma 3 za odwagę 4 - za udzielenie odpowiedzi a Iwonka 5 - za elokwencję, wiedzę i urodę
;-D Edytowane przez rzęsa Czas edycji: 2007-06-12 o 11:42 |
|
|
|
#37173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tyle mam, w niedzielę mam imprezę rodzinną to pewnie zrobi się jakieś nowe foty a tak wogóle to mam samowyzwalacz w aparacie ale nie wiem jak się go obsługuje.. ![]() tylko na chwilę i normalnie nie jestem taka szeroka... ![]() edit: nikogo nie ma to wyrzucam
|
|
|
#37174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam w przedszkolu dzieciaka odprowadzić
|
|
#37175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może jeszcze zaszkodzić musisz iść do lekarza!!! takich objawów nie wolno bagatelizować
|
|
#37176 | |||
|
sophisticated
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
cześć
|
|||
|
|
|
#37177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale oglądać szybko bo za chwilę wyrzucam
jest dniem straconym!!! Edytowane przez oreganka Czas edycji: 2007-06-12 o 09:27 |
|
|
|
|
#37178 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale Ty masz śliczną buziulę u mnie to się nawet operacyjnie nie da zrobić !
|
#37179 |
|
sophisticated
|
Oreganko ślicznotka z ciebie, że trudno oczy oderwać
E o tym wątku wczoraj mówiłam, zapomniałam wkleić http://www.wizaz.pl/forum/showthread...any+treningoweEDIT właśnie sobie obejrzałam kolekcję strojów kąpielowych she i się zaśliniłam ![]() Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-06-12 o 09:19 |
|
|
|
#37180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet bardziej mi sie te jednoczęściowe podobają ![]() a fotencję wszyscy już widzieli więc usuwam
|
|
|
#37181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oreganko, fiu, fiu
|
|
#37182 |
|
Zakorzenienie
|
miałam dziś nie ćwiczyć
ale w sumie czuję się już trochę lepiej... no i ... sumienie mnie ruszyło idę na orbitę
|
#37183 |
|
Rzabbocop
|
Oreganko ja nie widziałam, proszę na @
E ja tak mam jak jeżę windą, najpierw myślałam, że to jakieś sprawy hormonalno cukrowe związane z ciążą i próbowałam ratować się batonikami jak byłam w mieście ale nie pomagało Tylko radzę zrobić pełen rozmaz krwi nie samą morfologię. Kiedyś miałam tak, ż hemoglobina jeszcze w normie a żelazo ponad normę a okazało się że organizm był tak wymęczony, że przestał nowe krwinki produkować |
|
|
|
#37184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nogi mi spuchły od tego ciepła, ależ to paskudne uczucie,
|
|
|
#37185 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczynki!
Wisze od kilku dni, ale sie nie odzywalam bo usilowalam nadrobic zaleglosci. Jak na razie jestem na 1285 stronie. Troche nie rozumiem tego calego zamieszania z 30 maja, ale nie bede w to wnikac i rozdrapywac. W kazdym badz razie w piatek konczy sie moj nieszczesny kurs i wreszcie bede miala czas na rzesowanie, zywienie zgodnie z planem i cwiczenia. Bo na razie za sukces uwazam, ze nie przytylam przez ostatnie 2,5 miesiaca zycia na wariackich papierach! A wiec od piatku bede aktywna uczestniczka watku.
|
|
|
|
#37186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już miałam Cię zaczepić ![]() fajnie, że niedługo wracasz! i gratuluję utrzymania linii!
|
|
#37187 |
|
Zakorzenienie
|
Gnomo
cześćgratuluję na nowo odkrytej wolności i swobody ja niestety zakopana w robocie
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#37188 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Oreganko ja tez nie widziała ![]() Brewko znalazłam zagadnienia - w torebce ich nie było bo to za duze cholerstwo - sześćdziesiąt pare zagadnień Iwonko ja kupuję soczewki w necie I jak narazie wszystko było ok. Teraz zamówiłam sobie na allegro a ze pan jest z Katowic to sobie odbiore na miejscu. Tylko najpierw musze mu zapłacic
|
#37189 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pingusiu chyba mnie nie znasz od strony egzaminów ale za wiare dziękuję Cytat:
jak juz w sali byłam ![]() Wersji jets kilka, stawiałabym, na to, że za dużo wypiłaś ![]() A powaznie E idź do lekarza, zrób wszystkie badania!! Cytat:
No wszystkim Wam za kciuki i wiarę we mnie dziekuję Uuu coż to za strój dziś ja wczoraj jednak miałam bluzkę z mini rekawkiem, a dziś na ramiączkach Cytat:
![]() No no no nie wolno tak, bo to nie konkurs piekności, a uroda, wiadomo sprawa dyskusyjna Cytat:
![]() Poproszę na priwa: iwonalodz@gmail.com , dziękuję ![]() U mnie dziś żar większy niż wczoraj, rety! Aaa i czerweśni to ja jeszcze nie jadłam i nawet nie widziałam ich. E widziałas u nas czereśnie?? |
|||||
|
|
|
#37190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A czy mogłabyś mi podać adres tego sklepu? może być mailem, ja mogę Ci podać adres mojego sklepu z soczewkami, w którym często zamawiałam do tej pory i jest sprawdzony, może sz sobie porównać ceny
|
||
|
|
|
#37191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale czy to nie ten pan, któremu w oko wpadłaś ? ![]() bo z tego co się zorientowałam, to on nie bardzo oddziela powab pewnej studentki od toku zajęć/egzaminów
|
|
#37192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten to dochtór a tamten magazynier ino ![]() I ten ma przezwisko: bakłażąn, ale nie powiem czemu ![]() I niestety nic więcej nie umiem o nim powiedzieć, że jest miły lub nie itd. bo jest obojetny na wszystko ![]() Ale tamten oddziela i siem wymęczyłam
|
|
|
|
|
#37193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby nie było że ktoś "inszy" zauważy i się czepnie ![]() lecę do mojego ulubionego peweksu
|
|
#37194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobię te badania, ale na razie nie mam czasu Jakbym za dużo wypiła, to bym przynajmniej wiedziała dlaczego cierpię ![]() Czereśnie - jasne, że widziałam
|
|
#37195 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko wyslę ci maila ale dopiero wieczorem z domku, bo musze Was opuscic narazie - zawalona papierami jestem okropnie
|
#37196 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#37197 |
|
Rzabbocop
|
Oreganko
|
|
|
|
#37198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak to jest, że jak odpisze to zawsz od razu pojawia sie kilka wpisów i muszę się dublować
![]() Cytat:
Ja czereśni nie widziałam wcale, ale dlatego pewnie, że na mojej wsi mało, co jest ![]() Cytat:
Z góry dziękuje ![]() AnnLee bo zapomniałam wcześniej odpisać, ja używam Bauscha szkieł m-cznych, ale nie silikonowych, które są teraz w modzie, bo moje oczy ich nie lubią a różnica w cenie w necie i w sklepie, nawet, jak kupowałam u lekarza ze zniżką jest znaczna więc wybrałam net
|
||
|
|
|
#37199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#37200 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko wysłałam
a Beatko Twojego @ nie mam
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

lanie będzie 

byłam w przedszkolu dzieciaka odprowadzić
Dosłownie pokój wirował