|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#37141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później
Cytat:
ale zrobiłam w sobotę hiita 19 minut ![]() a dziś trening w wersji okrojonej ![]() ale wszystko to razem marniutko wróży
|
|
#37142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niewdzięcznico ![]() Cytat:
|
|
#37143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#37144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: załamują mnie rosnące ceny kuraka ![]() jeszcze kilka tygodni temu kupowałam kilo cyca po 11 - 12 złotych a dziś kupiłam w tym samym, najtańszym "kurakowo" sklepie po 15 ! ![]() masakra!
|
|
#37145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym sobie zaszaleć i zjeść łososia, albo pstrąga albo te krewetki spróbować, ale lipa.... przed wypłatą jestem ___ Iwonka trzymam kciuki _____ szpinaku w puszkach nie widziałam nigdzie w pracy upał chyba z 30 stopni roztapiam się ____ rzabko wymiary cudne, szczególnie uda- 54- niedoczekanie moje
|
|
|
#37146 |
|
Zakorzenienie
|
oreganko - ściemniaczu jeden!
![]() miałaś wlepić swoje fotki! obiecanki cacanki - a głupiej rzęsie radość!
|
#37147 |
|
Zakorzenienie
|
orzesz kurde to mi się oberwało
|
|
#37148 |
|
Zakorzenienie
|
brak mi słów!
![]() a Ty myślisz, że wiecznie mnie będziesz w balona robić ! ![]() ![]() czekam na fotki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#37149 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, biorę prysznic i zmykam na siłownię - zobaczymy, czy przeżyję
|
#37150 | |||
|
Zakorzenienie
|
no ja nie wiem gdzie mieszkacie,że szpinaku w puszkach nie ma
stoi obok groszku,fasolek i takich tam ale wolę mrożonkę albo świeży właśnie w panice zasianej przez Oregankę,ze się kończy,nabyłam dzisiaj kg świeżego będę dusić późniejwpadłam głodna do domu i już sama nie wiedziałam co ma jeść bo kupiłam też czereśnie oczywiście maślanki,zsiadłe mleka,sałaty i pyszną makrelkę wypiłam zsiadłe mleko i zajadam czereśnie chwilowo nawet po 10zł dzisiaj były,pychotka w tytkach też-mrożony Bonduelle Cytat:
Cytat:
a Myśka to tak wszystkiego się boi czy tylko bzyków? może warto ją jakoś oswoić z robalami? i zagrożeniami jakich mozna się po nich spodziewać? i że na to się nie umiera(zazwyczaj )-trzeba postąpić tak i tak i będzie dobrze.to takie moje gdybania,bo pojęcia o dzieciach to nie mam żadnego za to Ty ogromne-więc pewnie coś wymyślisz Cytat:
|
|||
|
|
|
#37151 |
|
Zakorzenienie
|
daj czadu!
a jakby się trafił jakiś patałach to przecież Pingi z Rzabbkami pomogą Ci ułożyć jakiś rozsądny trening tylko nie daj się rowerkować 40min
|
|
|
|
#37152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może mnie się pomerdało? Cytat:
No, ale nie o to przecież chodzi
|
|
#37153 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Rzabbka gratulacje, idziesz jak burza - nie zapominaj o prolaktynie, dlatego spadki są mniejsze niz oczekujesz, najważniejsz, ze sa
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#37154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupuję Hortexu to nie wiem Pingi-a jak Tobie idzie wycinka? ___________________ a mój małż kupując soczewki dostał gratisowo śmierdziela brązującego J&J ![]() no to trza wypróbować choć wczoraj widziałam reklamę nowego garniera w sprayu i miałam na niego chętkę |
|
|
|
|
#37155 |
|
Rzabbocop
|
Dzięki Pinguś
prolaktyna nie daje o sobie zapomnieć choć też dietka nie wygląda idealnie ale ostatnio jestem więcej w domu, to było lepiej. Zostało mi 1,5 m-ca i 4 kg muszę to zrobić muszę muszę muszę
|
|
|
|
#37156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz nie wyglądam jak człowiek żeby się fotografować, a tak wogle to ja nie mam samowyzwalacza w aparacie a zdjęcia z lustra mi wychodzą zamazane dopiero wrócilam z pracy z fitnesu, umieram i tańce znowu odpuszczam
|
|
|
#37157 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i żyję - gorzej będzie jutro
![]() No to sprawa ma się następująco - odwodziciele i triceps to katastrofa, są tak słabe, że aż mi wstyd było Reszta w miarę Najlepiej chyba brzuch - skośne i proste oraz poopa. Zapomniałam o plecach i klacie ![]() No i naważniejsze - wcale nie wiem, czy mój trening był prawidłowy ![]()
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2007-06-11 o 20:01 |
|
|
|
#37158 |
|
Zakorzenienie
|
E-początki zawsze są trudne
zwłaszcza po dłuższej przerwie a porozciągałaś się porządnie? napisz co robiłaś to dziewczęta doradzą |
|
|
|
#37159 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko co się dało
- 3 serie po 15 powtórzeń, ciężary max. jakie dałam radę ![]() A z roziąganiem - zależy, co masz na myśli pisząć "porządnie" ![]() No dobrze, idę spać, bo padam, a muszę wstać bladym świtem (jak dla mnie)
|
#37160 |
|
sophisticated
|
E, to kolejne pierwsze koty za płoty
inch zakładała niedawno wątek o planach treningowych, może Ci się przyda Ann Myśka nie boi się owadów, niepokoję się, bo od jakiegoś momentu (którego nie umiem na razie zidentyfikować) zaczęła reagować nieadekwatnie, wpadać w klasyczną histerię, ze spazmami, trudnościami w oddychaniu itp. do leczenia jeszcze się nie kwalifikuje no ale coś z tym muszę zrobić, bo z nieba samo nie spadło ![]() a czereśni, szpinaków w liściach wszystkim zazdroszczę |
|
|
|
#37161 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ( tu były opisane moje perypetie jedzeniowe ale chciałam coś dopisać i usunęłam sobie środek posta - w skrócie chodziło o to że cały dzień nic nie jadłam ) Iwonko i jak tam egzamin Ja mam w piątek - ustny a nic nie umiem, nawet nie wiem gdzie wsadziłąm zagadnienia do egazaminu
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2007-06-11 o 22:58 |
|
|
|
#37162 |
|
Rzabbocop
|
Beatko niezła jestes
![]() Ja dzisiaj nakupiłam mięcha na następnych kilka dni ale coś nie mam weny do gotowania |
|
|
|
#37163 |
|
sophisticated
|
Beatka to masz gips mały, może w torebce jeszcze nosisz?
a ja po mięso jutro człapię, Rzęsko u mnie kuraki cały czas tak kosztują, a na prawie wsi mieszkam
|
|
|
|
#37164 |
|
Zakorzenienie
|
Idę do łóżka, pa
![]() Rzesko u mnie filet na wsi 17 zł a w markecie 15,50
|
#37165 |
|
sophisticated
|
ja cię kręcę, świat na głowie stoi
niech ci się przyśni miejsce przebywania zagadnień dobranoc
|
|
|
|
#37166 |
|
Rzabbocop
|
u mnie filety najtaniej 5,49 Ł/ 1kg a sklepie obok 5,99/0,5 kg
|
|
|
|
#37167 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
lanie będzie Miał być test, a tu lipa, jedno testowe pytanie i 3 opisowe połowa sali wyszła od razu, więc nawet nie mogłam się skonsultować z nikim, bo wszystko było widać, ech... a najlepsze jest to, że wyniki są za tydzień o 16 a o 16.30 jest jedyny jeszcze w czerwcu termin tego egzaminu no mówiłam, że facet pomysłowy jest ![]() Cytat:
kupił w necie, czy w realu ?A w ogóle ktoś kupuje soczewki w necie?? ja kupuję, ale w moim netowym sklepie nie sprowadzają moich fejwerit, więc poszukuję innej opcji. Dajcie znać proszę, jak coś wiecie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo jak była podlotkiem to mi się wydawało, że kobitki tak mają ale potem mi przeszło ![]() Cytat:
![]() Beatko ja mam masę innych egzaminów, ten był najlżejszy i na dodatek zerówka, więc luzik Dziewczynki, a ten szpinak w puszce to konserwowy? czy od razu mozna go jesc? bo ja nie znam, u mnie się jada wyłącznie mrożony, bo ze świeżym nie ma się kto bawić ![]() No i nie wypowiadam sie w tematach cen, bo u mnie się jada dużo wszystkiego, więc zakupy tez robimy hurtowe. |
|||||||
|
|
|
#37168 |
|
Zakorzenienie
|
annlee powoli do przoduL
![]() tylko musze sie z Rzabbą dogadać, bo mi leci z brzucha bioder a z nóg tak sobie Beatka trzymam kciuki - ja w tym upale jakoś nie mam weny do nauki - ale jeszcze tylko 2 i wakacje no chyba, ze wrzesień mnie czekaIwona - znajac Ciebie pewno zdasz śpiewająco Brewka bidna ta Twoja mala - myślę, ze to jej z wiekiem minie
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#37169 | |||
|
Zakorzenienie
|
wow
to się nazywa dobry zakup w dobrej cenie ja zwłok nie jadam-małż też nie chce- to się nie wypowiem no to fajnie trza było go zjechać trochę bo wiadomo,że inaczej się uczy na test a inaczej na opisówkę no,ale pewno dobrze tam nalałaś i będzie oki Cytat:
u swojego okulisty-zresztą zawsze jakiś rabacik i te sprawy... ale on kupuje 1 dniowe johnsona właśnie,a jakich Ty szukasz? Cytat:
a ze świeżym to jak się ffcale nie bawię jak inni płuczę,odcinam tylko końcówki,wkładam do gara,przyprawiam i jem małżowi tylko miksuję i lekko zabielam/zagęszczam papkę Cytat:
no,fajnie ma ta nasza Rzabbka z tymi nogami _________________________ _________ no to lecę kobiałki-miłego dnia! |
|||
|
|
|
#37170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Cytat:
Cytat:
A kto mówił, że kciuki niepotrzebne? Nawet nie jest tak źle - trochę zakwasów w łapach (może nogi nie bolą ze względu na dość nieregularne, ale jednak, rowerkowanie ). Ja ten w puszce na odbrobinkę oliwy i doprawiam - fajny jest, ale mrożony liściasty lepszy Dzisiaj w nocy przydarzyło mi się coś dziwnego, nigdy tego nie miałam Otóż kiedy przewracałam się z boku na bok to się budziłam i strasznie kręciło mi się w głowie Dosłownie pokój wirował Rano jak wstałam, to miałam problemy z utrzymaniem równowagi Jakieś pomysły?
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

muszę muszę muszę