Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV) - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-03, 11:53   #1051
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

ale jak dużo tych naszych dzieciaczków jest chorych! bardzo dużo!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 11:55   #1052
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Wczoraj u t. ja zwykle ciśnienie w górę przyszło do regulacji rachunków i stałą twardo przy tym że 100 mniej jest nam winna wiem że TŻ by jej popuścił. Zaczął wyliczać jej na co idą pieniadze (papierosy 400 zł miesięcznie) no i biadolili oboje że dużo opłat. SOrry ja przestałam pobłażać i popuszczać. Skoro ma się ile ma to trzeba nauczyć się gospodarować, a nie liczyć na syna..
i druga rzecz: SŁODYCZE. Kupiła Dawidowi czekoladę. Ja mówię, zę on słodyczy nie je. Od wielkiego dzwonu przy jakiejś okazji coś dostanie, tak to nie! A ona zaczęła mi wymyślać, że przesadzam, u nich zawsze dużo słodyczy, to ona mu będzie monte i danonki dawać, mówię że Dawid je dziecięce tego typu rzeczy, albo po prostu jogurt naturalny z owocem, i ja mu zdrowego nawyku psuć nie będę. Odpuściła, ale zaraz przy wyjściu od niej znowu ta sama śpiewka. Powiedziałam jej że jak chce mu kupować coś to proszę: owoce, jogurt naturalny, mus z Kubusia, chrupki kuku - mało? To że Justysia Oliwcię pasła codziennie od bodajże 9/10 miesiąca kinderkami, monte, princessami (Młoda miała szufladę swoją ze słodyczami) nie znaczy że ja pozwolę na to z Dawidem. Tż mnie coś tam popierał ale i tak go zrąbalam w samochodzie że od razu ma kategorycznie zabronić, a nie że matka na siłe wciska i podburza moje wychowanie własnego syna!
Swoją drogą na co ona liczyła. Już dawno powiedziałam Dawid słodyczy nie je, a ta ciągle swoje!

Dziewczyny miała któraś do czynienia z Graco Mirage?
bo to nie przetłumaczysz:/
Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
No to już oficjalnie. Nie wracam do starej pracy. Składam jutro wniosek o urlop wychowawczy. Dziwnie mi z tym, że zostaję tylko z pracą na własny rachunek. Chyba się... boję? Niby wiem, że oni już dawno zorganizowali sobie robotę beze mnie, a ja już od równie dawna działam bez nich, z naprawdę fajnymi ludźmi, ale kurczę, jednak coś w żołądku ściska, że to tak oficjalnie.

Trzymajcie kciuki, by nam wyszło Nie chciałabym za parę miesięcy wracać do korpo

To się wygadałam. Dziękuję za uwagę
powodzenia! na pewno się uda
Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Cześc dziewczynki

U nas straszna nocka i nie wiem o co chodzi Blanka obudziła się o 24 z krzykiem i płakała ,krzyczała, piszcałą przez jakieś 15 min non stop, potem się uspokoiła na chwilę a potem znowu to samo, mleka nie chciała, pić nie chciała, smoka nie chciała, tulić się nie chciała, siadła na łóżku i płakałą , odpychała nas od siebie, sposób z jej ulubioną piosenką nawet nei zadziałał , potem dałam jej ibum i ponosiłam chwilę i się uspokoiła, potem zasnęła na 10 min i potem znowu koncert W końcu wyciągnęłam jej jakąś moją książke i zaczęłam głośno opowiadać co tam jest i wtedy dopiero jakby się ocknęła i obudziła no i zaczęła się bawić. Jeszcze spory czas minął aż zasnęła.
Nie wiem wydaje mi się że coś jej się przyśniło, czegoś się przestraszyła. Wczoraj było u nas trochę gości więc może dlatego, no i oczywiście u moich rodziców w pokoju non stop lecą wiadomości włączone...Blanka niby nie ogląda no ale coś tam na pewno do niej dochodzi.

Jak Wam pisałam w sobotę miałam usuwaną ósemkę... miałam mieć usuwane dwie ale nie dałabym rady. I tak z gabinetu wyszłam, a raczej mąż mnie wyprowadził bladosinozioelona. teraz ogólnie nie boli, ale moment odchodzenia znieczulenia był straszny, no i rwanie niby na znieczuleniu ale czułam bo korzeń tej ósemki siedział przy zatoce przynosowej , o mały włos a bym zemdlała . Ale ja to zawsze musze być jakimś ciężkim przypadkiem

współczuję nocki:/ u nas ostatnio dwie taki były i 4 wyszła
Cytat:
Napisane przez fifania Pokaż wiadomość
hej dziewczyny. nie wiem czy ktokolwiek mnie pamięta ale pisałam troszkę na forum latem jak mój synek miał ogromne problemy ze skórą.
Z racji że na szczęscie funkcjonujemy juz normalnie- postanowiłam sie odezwać bo przyznam się bez bicia że i tak was podczytuję

jakajakaja - my mamy buciki wiązane,Elefanten. Wg mnie idealne...zwłaszcza dla dzieci z pulchnymi stópkami bo ładnie można wyregulować. A wiązanie trwa chwilę.
(p.s. witam w klubie kwiatowych maniaczek- ja od 14lat pracuję w kwiaciarni

I jeszcze do dziewczyn,które maja rwać ósemki.NIE BÓJCIE SIĘ. Ja myślałam że zejdę na zawał a potem dziękowałam pani że zrobiła to tak bezboleśnie.
Ja 2 tyg temu wyrywałam górną ósemkę(tzn miałam ją "dłutowaną" i powiem tak- poza tym że nie było przyjemnie to nie bolało. Od razu po wyjściu z gabinetu wzięlam tabletki przeciwbólowe i potem na noc.
Grunt to wybrać dobrego stomatologa bo nie każdy potrafi rwać ósemki.

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
I jeszcze...proszę o kciuki bo żona mojego brata jest na porodówce od wczoraj od godziny 20. Miała już cc (mój chrześniak 1,5 roku), teraz chciała naturalnie. Czekamy na Zosię.
kciuki!
Cytat:
Gocha na fb napisała że Ewa ma zapalenie płuc i są w szpitalu
o matko
kciuki!
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Póki pamiętam- Elllmi sto lat,sto lat ...!:party :

Fifania- jasne ,że Cię pamiętamy

Hope- senkju

To teraz ja
Moje dziecko poprzestawiało się całkowicie,ma już tylko jedną drzemkę w ciągu dnia,w południe,trwa ok 2-2,5 godz.
Jak miał dwie potrafiło się skumulować 3 godziny,ale to różnie,zależy jaki miał dzień.Ostatnio akurat bywało tak,że spał rano ok 1h30m i później już w ogóle także chyba lepsza jedna a konkretna. I wiem przynajmniej,że spać pójdzie na pewno. Jeśli chodzi o spanie na noc to chodził po 21,a teraz po przestawieniu po 20 -tu akurat jakiejś większej różnicy nie ma. Nooooooooo czasem zdarzy się po 19-ale musi być bardzo wymęczony w ciągu dnia

W sobotę z małżem byliśmy na zakupach,kupiłam sobię kurtkę za jego namową,o taką http://sklep.cropp.com/odziez-damska...eddate/a/11618
a tak naprawdę napaliłam się na tą http://sklep.cropp.com/odziez-damska...eddate/a/11577 (więc nie uniknione że po nią tam wrócę,bo jak ja sobie coś ubzduram to ameno ).
No a wczoraj na all zamówiłam torebajkę o taką http://allegro.pl/listonoszka-torebk...994140348.html
A dziś dopiero zamówię buty
Także zakupowo można powiedzieć udany weekend-od dawien dawna
też tą drugą przymierzałam;p ale Hania zaczęła marudzić i nie miałam czasu się namyśleć

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 12:09   #1053
Delicjanka
Zakorzenienie

Wlasnie jesyem w zusie i jest taka pani z mini mini noworodkiem, jejuuuu chyba bym juz cciala miec drugie bobo

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 12:13   #1054
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Wlasnie jesyem w zusie i jest taka pani z mini mini noworodkiem, jejuuuu chyba bym juz cciala miec drugie bobo

to na co czekasz ?
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 12:20   #1055
fifania
Raczkowanie

Dziękuje za mile powitanie

Ilusion , Marsi Jak pisałam kiedyś ,Mikołaj był jak jedna wielka czerwona i swędząca plama.
W wielkim skrócie pomogła nam zmiana mleka z nutramigenu na pepti oraz smarowanie maścia elidel. Maść droga od cholery ale grunt że pomogło.
Można powiedzieć że do roku się męczyliśmy,choć niestety teraz też musimy nadal bardzo uważać na to co mały je. wiem że jest uczulony na białko,żółtko,ziemniaki,k ukurydzę,orzechy itp...
Ostatnio wysypało go całego po szpinaku.
Ale nie narzekam....bo i tak jest cudny

Młody chodzi już od 2 miesięcy a butki mamy takie: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...ten&st=PRODUCT
fifania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 12:22   #1056
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Hej
Nie nadrobię was jestem wypruta jak ... wczoraj po południu tz miał zajac sie Julkiem i co jego złapała jelitowka naprawde jakiegoś wirusa ze szapitala przynieslismy mam nadzieje ze mnie ominie
Marsi ale laska z ciebie
Mam do was mase pytan a nie mam czasu napisac
dla nie klubowych i nie facebukowych wrzucam nasz apel

Wiecie odzew jest ogromny nie spodziewałam sie takiego wzruszam sie okropnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1Julek.jpg (117,8 KB, 24 załadowań)
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 12:25   #1057
fifania
Raczkowanie

[QUOTE=Ifwka;45413004]

U mnie mimo dobrego stomatologa to był jednak koszmar. Góra jeszcze spoko, ale dół...1.5 h rwania za każdym razem, "paraliż" szczęi po, no i bóle że ketonal forte nie dawał rady.

No to współczuje....Wychodzi na to że ja przeszłam to jakoś lajtowo
Hmmmm......to dobrze, bo ósemek mam jeszcze 3

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-03, 12:32   #1058
YellowSheep
Rozeznanie

Bokeh wezmę młodego ale musi się wykurować do końca.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45413303]Ja już doczekać się nie mogę...

czaderska jest

nie martw się, zwyczajnie młody musi się przyzwyczaić

ode m nie też Elllmi![/QUOTE]

Szajopedio nasza, Ty, oazo cierpliwości i spokoju? ani się obejrzymy a będą dreptać

Oli od paru dni używa na wszystko jednego słowa - nie co bym nie powiedziała to on tylko nie

Elllmi wszystkiego najlepszego!
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 12:44   #1059
nafiyqa
Zakorzenienie

Hej hej

Sto lat dla ellmiaka

silver, spotkanko z bokeh?

hope, zycze sil na walke z t. Twardo trzymaj sie swojego zdania (nie watpie, ze tak bedzie )!

Kurcze, kolejny dzieciaczek w szpitalu

Mam tak denny humor, ze szkoda gadac.
(nie wiem co zrobic ze swoim zyciem... )

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 12:44   #1060
LadyWhisper
Zakorzenienie

Yellow, a w ogóle jak z tym nieskrętnym kołem na rolkach, daje radę?

Dziecię śpi jak spało tylko na brzuszek się obrócił co z nim??? przecież całą noc przespał właściwie (19 - 7.20), chory nie jest ani nic, no kurczę? Obudzę go maks o 14.....

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 12:44   #1061
fifania
Raczkowanie

Ultra ja również trzymam kciuki i życzę powodzenia.
Na pewno się uda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-03, 12:45   #1062
LadyWhisper
Zakorzenienie

Biedna Ewcia

Stary 2014-03-03, 12:54   #1063
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Dziecię śpi jak spało tylko na brzuszek się obrócił co z nim??? przecież całą noc przespał właściwie (19 - 7.20), chory nie jest ani nic, no kurczę? Obudzę go maks o 14.....
ciesz się póki możesz jeżeli oddycha, nie ma gorączki ani nie jest chory to wypij kawkę za mnie

Dziewczyny, sorryyy że tak męczę i smęcę z tą pracą, ale serio mi nie idzie :/
no ale chciałąm zapytać tych, których prace przechodziły przez plagiat: w necie moża sobie 1 pracę przepuścić przez plagiat i zobaczyć wyniki. Teraz mi powedzcie:ta praca się zapisuje już systemie? bo chętnie bym sobie przepuściła, ale nie chcę, żeby mi wyszedł plagiat 100%

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 13:03   #1064
Ultra81
Rozeznanie

Cytat:

Hmmm... To do dzieła?

Cytat:
Młody chodzi już od 2 miesięcy a butki mamy takie: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...ten&st=PRODUCT
Fajne butki!

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Mam tak denny humor, ze szkoda gadac.
(nie wiem co zrobic ze swoim zyciem... )

Może taki dzień, co?

Cytat:
Ultra ja również trzymam kciuki i życzę powodzenia.
Na pewno się uda
Dziękuję bardzo

Jeej, jak dziś ładnie na dworze. Chętnie zerwałabym się wcześniej, ale muszę dokończyć opis dla grafika, bo wiem, że w domu na pewno nie zrobię.
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 13:10   #1065
LadyWhisper
Zakorzenienie

wstał

Stary 2014-03-03, 13:10   #1066
hope01
Zakorzenienie

Lady obudziłaś Pietraszka?

Ill, ja twardo stoję przy swoim, tak jak mówisz, że w sklepach nie było itp, tutaj u niej na odwrót. Jak dzieciaki przedszkolne, szkole były i jak kasy meli jak lodu (zanim ojciec poszedł) to tam był cały barek słodyczy. Ona wczoraj z argumentami takimi... szkoda gadać. Ja mówię że jemu do przeżycia są nie potrzebne słodycze, że później będą jaja jak ze mna - mi dziadek codziennie jajko niespodzianke z pracy przywoził, słodycze były dla mnie wszystkim, jeść nic innego nie chciałam, chowałam jedzenie za szafkami, pod dywanem wszędzie. To ona do mnie - Oliwia je słodkie i normalnie wszystko ładnie je. A co mnie k**a Oliwia obchodzi i jej popieprzona mamunia? To że jej dzieci jadły i jest ok. Ta: 1. grube było, drugie grube było, teraz dla odmiany nie chce nic mięsnego tylko słodkie i czipsy a mało je (siostra z anemią ) i trzecie czyli mój TŻ uzębienie w strasznym stanie już w gimnazjum
Nie przegada

Biedna Ewa

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 13:21   #1067
pstryczek84
Zakorzenienie

Hejka!
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=r6pNs...ature=youtu.be

tak sobie spacerujemy tu było pierwszy raz ale dzis chyba z 5 minut przeszłyśmy

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
jesteśmy już od'południa w domu, jak jutro znajdę chwilę to Wam napisze wszystko w klubie. Generalnie wszystko ok
padam na twarz

Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app
super ze juz w domku

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Hejo ;-) no nie mogę się powstrzymać KRZYŚ CHODZI jeeeeeeeeee
Od kilku godzin do snu cały czas dreptał. ;-);-)

Black jak dla mnie to obydwa sa za.... je fajne.

No ide spać. Jutro wizyta kontrolna u okulisty.
Buziaki

Cytat:
etam, doczekacie się, ja sie nie doczekam słowa mama chyba;((((((
:
mam to samo

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
majulmi na jeden posilek ma przypadac 40-50g warzyw i owocow.
Spedzilismy mily weekend u t. a dzis Yae odsypia. Zafundowala mi 3,5h drzemke
Poza tym szaleje w najlepsze, pokaze Wam, co robi od wczoraj wieczora. Tak, staje, nozka puszcza sobie melodyjke i tanczy Załącznik 5601636

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
hej
mnie znów dzisiaj pedi czeka bo Ewa od tyg kaszle i śpika i nic lepiej nie jest, wrecz przeciwnie, wydaje misie zaflegmiona i żęzi jej w klatce :/ Dziś zwymiotowała. Wojtek kaszle juz od dwóch tygodni tak krtanniowo, sucho, osłuchowo czysty :/ i bądz tu człeku mądry :/ biedak do przedszkola płacze że chce iść Dziś go puszcze bo do teatru jada ale jutro już nie
zdrowka!

Ellmi - 100 lat!!!!!!!!!!!!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 13:24   #1068
BlackSanctum
Zakorzenienie

Bokeh, dopiero teraz obejrzalam filmik z Hania, bo cos go nie moglam odtworzyc i... Oliwka chodzi tak samo. Za raczki tez pieknie. Ale nie zaliczam tego do kategorii 'samodzielne chodzenie', bo uznalam, ze samodzielne bedzie wtedy, jak sie pusci a na razie sie boi. Musi miec podpore.

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2014-03-03 o 16:16
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 13:32   #1069
LadyWhisper
Zakorzenienie

akurat weszłam jak się budził szkoda, że telefonu nie miałam przy sobie przecudowny widok moje małe słoneczko

Ultra - jeszcze się chustujecie??? wrzuć jakieś zdjęcie!!! mojego klocka to już tylko w mt i to u małża na plecach, ja nie poniosę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-03, 13:37   #1070
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
akurat weszłam jak się budził szkoda, że telefonu nie miałam przy sobie przecudowny widok moje małe słoneczko

Ultra - jeszcze się chustujecie??? wrzuć jakieś zdjęcie!!! mojego klocka to już tylko w mt i to u małża na plecach, ja nie poniosę

jak ubieracie na spacer w taką pogodę? bo ja nie wiem, niektóre wózki nadal po dwa koce, inne bez niczego, sąsiadka jeszcze w grubym kombinezonie wozi małego i do tego pokrowiec na wózek..

i Hania klaszcząca do Donatana

Aniołki[*][*]25.01.2012

Edytowane przez misiaeel
Czas edycji: 2014-03-03 o 13:39
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 13:40   #1071
Ultra81
Rozeznanie

Lady - nie, nie chustujemy. po prostu Młoda była wtulona tak jak w chuście. Tak całym ciałkiem do mnie przytulona
Na chustę/ nosidło za duża jest, za ciężka i za ruchliwa - przynajmniej z mojego punktu widzenia. Poza tym ma fazę na bieganie, także tego

Misia - cudna Hania! A na lapku w tle to czemu wizaż nie jest odpalony?

Edytowane przez Ultra81
Czas edycji: 2014-03-03 o 13:42
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 13:43   #1072
pstryczek84
Zakorzenienie

Ewcia - duuzo zdrowka!!!!

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

jak ubieracie na spacer w taką pogodę? bo ja nie wiem, niektóre wózki nadal po dwa koce, inne bez niczego, sąsiadka jeszcze w grubym kombinezonie wozi małego i do tego pokrowiec na wózek..

Black- super makijaz!!!!!!!!!!!!

Stary 2014-03-03, 13:51   #1073
badziabadzia
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki witam sie po długiej przerwie lecę poczytać co słychać u Was i waszych maluszków

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-03, 13:53   #1074
mala_19kw
Zakorzenienie

Ultra-chyba te białe bo w tamtych wygasła już aukcja
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 13:53   #1075
MaJulMi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Cześc dziewczynki

U nas straszna nocka i nie wiem o co chodzi Blanka obudziła się o 24 z krzykiem i płakała ,krzyczała, piszcałą przez jakieś 15 min non stop, potem się uspokoiła na chwilę a potem znowu to samo, mleka nie chciała, pić nie chciała, smoka nie chciała, tulić się nie chciała, siadła na łóżku i płakałą , odpychała nas od siebie, sposób z jej ulubioną piosenką nawet nei zadziałał , potem dałam jej ibum i ponosiłam chwilę i się uspokoiła, potem zasnęła na 10 min i potem znowu koncert W końcu wyciągnęłam jej jakąś moją książke i zaczęłam głośno opowiadać co tam jest i wtedy dopiero jakby się ocknęła i obudziła no i zaczęła się bawić. Jeszcze spory czas minął aż zasnęła.
Nie wiem wydaje mi się że coś jej się przyśniło, czegoś się przestraszyła. Wczoraj było u nas trochę gości więc może dlatego, no i oczywiście u moich rodziców w pokoju non stop lecą wiadomości włączone...Blanka niby nie ogląda no ale coś tam na pewno do niej dochodzi.

Jak Wam pisałam w sobotę miałam usuwaną ósemkę... miałam mieć usuwane dwie ale nie dałabym rady. I tak z gabinetu wyszłam, a raczej mąż mnie wyprowadził bladosinozioelona. teraz ogólnie nie boli, ale moment odchodzenia znieczulenia był straszny, no i rwanie niby na znieczuleniu ale czułam bo korzeń tej ósemki siedział przy zatoce przynosowej , o mały włos a bym zemdlała . Ale ja to zawsze musze być jakimś ciężkim przypadkiem

meneq- Yae jest świetna

Bokeh-Haniulka fajnie wózeczek prowadzi, już niedługo pewnie zacznie sama chodzić ;]

Charlizz- super , że już w domku jesteście, zdrówka !

Sylwietta- dla Was również zdrówka , a zachowanie szanownego.... bez komenatrza większego

Ultra- Trzymam za Was kciuki ! Na pewno wszystko się ułoży po Twojej myśli

Jakajaka- Brawa dla Krzysia za chodzenie ~!

Ellmi - sto lat sto lat !!!!
Współczuję nocki i wyrywania ósemki

Cytat:
I jeszcze...proszę o kciuki bo żona mojego brata jest na porodówce od wczoraj od godziny 20. Miała już cc (mój chrześniak 1,5 roku), teraz chciała naturalnie. Czekamy na Zosię.
Jeśli Zosia się jeszcze nie urodziła to kciuki

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Hej
Nie nadrobię was jestem wypruta jak ... wczoraj po południu tz miał zajac sie Julkiem i co jego złapała jelitowka naprawde jakiegoś wirusa ze szapitala przynieslismy mam nadzieje ze mnie ominie
Marsi ale laska z ciebie
Mam do was mase pytan a nie mam czasu napisac
dla nie klubowych i nie facebukowych wrzucam nasz apel

Wiecie odzew jest ogromny nie spodziewałam sie takiego wzruszam sie okropnie
Hej
Ja jestem tu nowa, nie wiedziałam o Twoim synku ale PIT jeszcze nie rozliczony więc na pewno mój i męża 1% będzie na Twojego synka, postaram się też poprzekazywać info znajomym. Buziaki

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
ciesz się póki możesz jeżeli oddycha, nie ma gorączki ani nie jest chory to wypij kawkę za mnie

no ale chciałąm zapytać tych, których prace przechodziły przez plagiat: w necie moża sobie 1 pracę przepuścić przez plagiat i zobaczyć wyniki. Teraz mi powedzcie:ta praca się zapisuje już systemie? bo chętnie bym sobie przepuściła, ale nie chcę, żeby mi wyszedł plagiat 100%
Jak ja pisałam to już był ten system ale to była zupełna nowość wtedy i ja nie korzystałam więc nie chcę wprowadzić Cię w błąd...

Cytat:

Hania pięknie My niedawno wróciłyśmy ze spaceru, u nas 10 stopni i słońce z chmurami więc Julcia była ubrana w body z długim, bluzę i kurtkę taką przejściową, lżejszą niż zimowa, a na dole rajstopki, spodenki i tenisówki.
MaJulMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 14:00   #1076
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki witam sie po długiej przerwie lecę poczytać co słychać u Was i waszych maluszków

gdzie bylas jak Cie nie bylo????????
ty lepiej pisz na biezaco co u Zochy a nie bedziesz nadrabiac...
nie ma sensu
ostatnio tez tak bylo, wpadlas, przywitalas sie, poszlas nadrabiac i juz nie wrocilas pamietam

Stary 2014-03-03, 14:00   #1077
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:

Koło musi być nieskrętne żeby nie utkwiło po drodze
w jakieś dziurze bo mogłoby się zablokować - a tak sunie jak po maśle a wózek jest tak wyważony ze skręca się właściwie bez dociskania, nie ma porównania z naszymi nieskrętnymi 4-kołowcami do tego ma regulację prostotorowości. Wózek jest baaardzo zwrotny

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość

Kochana ja przez antyplagiat przepuszczałam kilka razy, bo mieliśmy określony próg powyżej którego promotor nie przyjmował pracy. Pamiętam że miałam otwarte dwa okna i na bieżąco zmieniałam szyk zdan które co mi zaznaczyło i dość szybko miałam akceptowalną wartość %
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-03, 14:23   #1078
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość

Może taki dzień, co?
Nie, chyba nie... Za duzo rozterek mam na glowie.
Ale dziekuje za zainteresowanie

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 14:24   #1079
jakajakaja5
Raczkowanie

O witam koleżanki Badzie i Fifine

Ultra kciuki trzymamy!!!

Black makijaż mega !!!!

Marsi kciuki za gina i daj znać co powiedział.

Miśka ale Hania wymiata

Meneg twoja córa to kaskader hehehe

My byliśmy na zakupach i powiem Wam że problem we wrocławiu z bucikami roczkami okropny :/ Po wielkich bólach bo emeli prawie wogle nie było dotarłam do kolejnego daichmana i wyczaiłam takie elefanteny tylko że niebieskie z czerwoną aplikacją elmo. Widać różnicę w jego chodzie. Nóżka pięknie się układa a tam gdzie trzeba jest mięciutko.
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...buty-dzieciece

Te były moim ideałem lecz nie ma ich w zasięgu 50 km buuuuuu

http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...buty-dzieciece
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 14:26   #1080
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

gdzie bylas jak Cie nie bylo????????
ty lepiej pisz na biezaco co u Zochy a nie bedziesz nadrabiac...
nie ma sensu
ostatnio tez tak bylo, wpadlas, przywitalas sie, poszlas nadrabiac i juz nie wrocilas pamietam

Cytat:

Swietna jest! I taka pyzunia jak moja

nawijko

ILL kciuki za bratowa

18.01.2013 - Lili

Edytowane przez ania13.03
Czas edycji: 2014-03-03 o 14:29
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości