Wszystko o Avonie - cz.34 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-03, 11:52   #4081
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.34

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Skoro z rozlewni to nie Chloe :p
Tak domyślam się że nie oryginalne chloe, ale mi chodziło o to że pod taka nazwą podróbek można zapach blue rush dostać

A ja będę Twym Aniołem,
Twą radością, smutkiem, żalem.
Będę gwiazdą na twym niebie,
Będę zawsze obok ciebie...
Miłość? Coś takiego nie istnieje!!!
monica82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 11:54   #4082
patusia22
Zakorzenienie

Temat: Relaksująca mgiełka do zapachowa- informacja

W katalogu 3/2014 na stronie 220, została przedstawiona Relaksująca mgiełka zapachowa (31484) Produkt ten wykorzystuje właściwości olejków zapachowych, które poprawiają nastrój i odprężają.
Prosimy o zwrócenie uwagi, że mgiełka przeznaczona jest do rozpylania na poduszce lub w powietrzu.
Nie jest przeznaczona do odświeżenia ciała.
Prosimy o przekazanie powyższej informacji Klientom zainteresowanych zakupem tego produktu.

Pozdrawiamy
Dział Obsługi Konsultantek
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 11:58   #4083
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82

dziewczyny czy kolor cappuccino UCR i superlasting są takie same czy różnią się czymś> Np. czy jedno ma drobinki, a drugie nie? Jedno matowe drugie lśniące?

A ja będę Twym Aniołem,
Twą radością, smutkiem, żalem.
Będę gwiazdą na twym niebie,
Będę zawsze obok ciebie...
Miłość? Coś takiego nie istnieje!!!
monica82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 12:00   #4084
HoneyIlove
Zakorzenienie

Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie,

W katalogu 3/2014 na stronie 220, została przedstawiona Relaksująca mgiełka zapachowa (31484)
Produkt ten wykorzystuje właściwości olejków zapachowych, które poprawiają nastrój i odprężają.
Prosimy o zwrócenie uwagi, że mgiełka przeznaczona jest do rozpylania na poduszce lub w powietrzu.
Nie jest przeznaczona do odświeżenia ciała.
Prosimy o przekazanie powyższej informacji Klientom zainteresowanych zakupem tego produktu.

Pozdrawiamy
Dział Obsługi Konsultantek

Chyba ktoś się psikał i dostał uczulenia skoro takie info wysłali w strefie skoro mgiełka jest już jakiś czas w obiegu :brzyda l:

używała już któraś z was tego olejku z Demo dodatkowego z jojobą? chodzi mi o to czy on coś działą i czy mocno śmierdzi alkoholem jak się rozpyla? zastanawiam się czy go otworzyć czy sprzedać

Edytowane przez HoneyIlove
Czas edycji: 2014-03-03 o 12:04
HoneyIlove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 12:05   #4085
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
na każdego działa każdy krem inaczej, a dziś kiedy dużo ludzi jest uczulonych to nie ma co się odnosić do takich wpisów
To prawda, ze na każdego krem działa inaczej, ale u mnie uczucie szczypania występowało wyłącznie po kremach z Avonu (nie wszystkich, ale jednak), wiec cos w tym musi być.
Panie kosmetyczki tez mi odradzały ta firmę. Jedna chwaliła Babor, druga Clarene i te kremy były jak masełko, cud - miód I chociaż jestem kk i mam opusty w Avon to nie kupuje już żadnych kremow i serum. Po przetestowaniu wielu kosmetykow powrocilam do naszych krajowych producentów i jest ok

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Moja Mama nie lubi tej złotej serii, cała się po tych kremach świeci i ma wrażenie jakby miała spoconą twarz, bo kremy się jej nie wchłaniają tylko zostają taką tłustą warstwą.
Moje odczucia były dokładnie takie same + efekt szczypania po nałożeniu.
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 12:31   #4086
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
To prawda, ze na każdego krem działa inaczej, ale u mnie uczucie szczypania występowało wyłącznie po kremach z Avonu (nie wszystkich, ale jednak), wiec cos w tym musi być.
Panie kosmetyczki tez mi odradzały ta firmę. Jedna chwaliła Babor, druga Clarene i te kremy były jak masełko, cud - miód I chociaż jestem kk i mam opusty w Avon to nie kupuje już żadnych kremow i serum. Po przetestowaniu wielu kosmetykow powrocilam do naszych krajowych producentów i jest ok

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

zgadzam się że co cera to inne działanie ale irytuje mnie to że jak jednej osobie nie zadziałał krem to wszyscy mają go nie kupować jak to określiła koleżanka od bloga (może nie dokładnie, że mają wszyscy nie kupować ale bynajmniej ja to tak odczułam czytając jej wypowiedź)

moja mama używa serii reversalist i jest bardzo zadowolona podczas gdy jej siostra nie może używać tej serii bo też ją szczypią oczy ale znów może używać fioletowej serii solutions tzn tej ujędrniającej i jest mega zadowolona podczas gdy moja mama nie może jej używać
Stary 2014-03-03, 12:45   #4087
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
zgadzam się że co cera to inne działanie ale irytuje mnie to że jak jednej osobie nie zadziałał krem to wszyscy mają go nie kupować jak to określiła koleżanka od bloga
Koleżanka od bloga trochę się zagalopowała
Nie wiem dlaczego nie mogę uzywac Avonowskich kremów?
Może dlatego, ze mam wrażliwą i naczynkową cerę?
W każdym razie niech każdy stosuje to co mu pasuje i będzie git !
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 12:52   #4088
kejtiryba
Wtajemniczenie

A ja Wam powiem, że nasza Hania (digitalgirl13) ostatnio w filmiku makijażowym pochwaliła avonowy pędzel do pudru więc chyba go jednak kupię Mam ten dwustronny z gąbeczką i jestem bardzo zadowolona.

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 13:06   #4089
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm, moja mama miała złote kremy i dla niej byly za lekkie
Bo każdy ma inną cerę. Mam kuzynkę, która ma ponad 35lat i ma tak suchą skórę, że pewnie i złota seria by już jej odpowiadała spokojnie, a jej Mama mimo że może wiekowo fioletową chwali złotą
Moja Mama ma mieszaną(mamy póki co takie same więc pewnie i ja w jej wieku będę taką miała ) i złote kremy były dla niej za tłuste.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 13:06   #4090
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sensitive17 Pokaż wiadomość
Ładny i delikatny, szkoda że trzeba kupić wszystko, bo mnie najbardziej przypadły do gustu motylki
Te srebrne nie?? też mi się podobają
Stary 2014-03-03, 13:07   #4091
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Moja Mama nie lubi tej złotej serii, cała się po tych kremach świeci i ma wrażenie jakby miała spoconą twarz, bo kremy się jej nie wchłaniają tylko zostają taką tłustą warstwą.
To pewnie tak jak mojej.
Ano, krem trzeba dopasować indywidualnie, chyba najlepiej zacząć od próbek
Stary 2014-03-03, 13:13   #4092
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ufff, czyli jednak jestem kumata i tak samo jej powiedziałam Dzięki
Z ulotki z ulotki poprostu może sobie wybrać dowolne kolory tuszu, no i kody są inne niż w katalogu.

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
To pewnie tak jak mojej.
Ano, krem trzeba dopasować indywidualnie, chyba najlepiej zacząć od próbek
A ja próbkom nie wierze bo są zawsze lepsze niż pełnowartościowy produkt
Kiedyś miałam próbkę szamponu i byłam zachwycona aż poleciałam do sklepu go kupić i niestety później radość opadła czy to odżywka była... juz nie pamiętam.

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2014-03-03 o 13:15
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 13:13   #4093
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Te srebrne nie?? też mi się podobają
Mi się też motylki podobają, ale mam już motylki(nieco inne, bo wypełnione) z Apartu więc się waham Szkoda, że trzeba cały zestaw, bo złotego i tak nie będę nosić.
Stary 2014-03-03, 14:20   #4094
Hosenka*
Zakorzenienie

Pamiętacie krem Milk Comfort? Uwielbiałam go

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 14:54   #4095
sensitive17
Rozeznanie

Cytat:
A ja Wam powiem, że nasza Hania (digitalgirl13) ostatnio w filmiku makijażowym pochwaliła avonowy pędzel do pudru więc chyba go jednak kupię Mam ten dwustronny z gąbeczką i jestem bardzo zadowolona.
Mam 3 pędzle , 2 do pudru i 1 do różu. Są super Wzięłam sobie 2 do pudru, bo jeden mam do brązującego , a drugi do zwykłego
Stary 2014-03-03, 15:04   #4096
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Był fantastyczny, gdyby wrócił, obkupiłabym się na rok z góry, by choć trochę zregenerować moją suchą skórę. Nigdy wcześniej, ani później nie miałam tak dobrego kremu
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 15:36   #4097
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Moja też nie ijej koleżanki też nie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Panie kosmetyczki tez mi odradzały ta firmę. Jedna chwaliła Babor, druga Clarene i te kremy były jak masełko, cud - miód I chociaż jestem kk i mam opusty w Avon to nie kupuje już żadnych kremow i serum. Po przetestowaniu wielu kosmetykow powrocilam do naszych krajowych producentów i jest ok [COLOR="Silver"]

JA niektóre lubię Anew, a niektórych palcem bym nie tknęła Solution.Polskie tez lubię i uzywam np Uroda

Cytat:
zgadzam się że co cera to inne działanie ale irytuje mnie to że jak jednej osobie nie zadziałał krem to wszyscy mają go nie kupować jak to określiła koleżanka od bloga (może nie dokładnie, że mają wszyscy nie kupować ale bynajmniej ja to tak odczułam czytając jej wypowiedź)
moja mama używa serii reversalist i jest bardzo zadowolona podczas gdy jej siostra nie może używać tej serii bo też ją szczypią oczy ale znów może używać fioletowej serii solutions tzn tej ujędrniającej i jest mega zadowolona podczas gdy moja mama nie może jej używać
Podpisuję się obiema rękami.

Cytat:
Bo każdy ma inną cerę. Mam kuzynkę, która ma ponad 35lat i ma tak suchą skórę, że pewnie i złota seria by już jej odpowiadała spokojnie, a jej Mama mimo że może wiekowo fioletową chwali złotą
Moja Mama ma mieszaną(mamy póki co takie same więc pewnie i ja w jej wieku będę taką miała ) i złote kremy były dla niej za tłuste.
Coś w tych kremach jest nie tak, najczęsciej nielubiane z Anew u mnie

Cytat:
Tak, Tak, Tak.

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Był fantastyczny, gdyby wrócił, obkupiłabym się na rok z góry, by choć trochę zregenerować moją suchą skórę. Nigdy wcześniej, ani później nie miałam tak dobrego kremu
Avonie !!!!!!!wróć do tego kremu .Prosimy

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 15:40   #4098
taka jedna
Zakorzenienie

Ja na złotą serię Anew mam 2 stałe klientki i są nią zachwycone. Kolega kupił Mamie i od tego czasu nie używa innych, używała chyba wszystkiego już z tej serii. A krem pod oczy to powiedziała, że zużyła już naprawdę wiele z drogerii i wszystkie ją szczypały, a ten nie
Stary 2014-03-03, 15:52   #4099
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się też motylki podobają, ale mam już motylki(nieco inne, bo wypełnione) z Apartu więc się waham Szkoda, że trzeba cały zestaw, bo złotego i tak nie będę nosić.
też mi się podoba ten zestaw ale te złote do mnie nie przemawiają, chyba zamówię i mamie dam te złote i te słoneczniki a te srebrne sobie zostawie

chociaż zamówiłam już biżuterie z IOS - te kolczyki niebieskie dla mnie i dla mamy te po 11 czy 12zł, jeden zestaw ten niebieski naszyjnik i kolczyki i jeden zestaw tam gdzie były 3 naszyjniki i 3 kolczyki

Cytat:
Napisane przez sensitive17 Pokaż wiadomość
Mam 3 pędzle , 2 do pudru i 1 do różu. Są super Wzięłam sobie 2 do pudru, bo jeden mam do brązującego , a drugi do zwykłego
ja do tej pory używałam pędzli z oriflame a gdy dostałam te avonowe to się przerzuciłam na nie chociaż na poczaątku wydawały mi się dziwne bo strasznie miękkie a teraz gdy już dwa miesiące pracuje na tych avonowych i w sobotę złapałam pędzel do różu z oriflame to czuję różnice bo te są twardsze od naszych, zdecydowanie nasze polecam
Stary 2014-03-03, 17:20   #4100
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez monica82 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy kolor cappuccino UCR i superlasting są takie same czy różnią się czymś> Np. czy jedno ma drobinki, a drugie nie? Jedno matowe drugie lśniące?
z tego co pamiętam-a dawniej używałam obu często-to są prawie takie same,obie też są gładkie,kremowe,bez żadnej perły i drobinek
Cytat:
jaaasne jak go wycofali to zastąpiłam go kremem z peptydami a potem z liposomami liposomy mam dwie sztuki w zapasie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 17:57   #4101
Gosienka1707
Raczkowanie

Zrobiłam zwrot 3 produktów, ale z tym, że po prostu wymieniłam je na inne (puder na inny odcień i serum do włosów na inne serum) i w strefie konsultantki zrobili mi korektę i pomniejszyli mi kwotę do zapłaty z obecnej faktury... Teraz nie rozumiem, dlaczego zrobili tę korektę, skoro za te produkty raz juz zapłaciłam i tylko wymieniam je na inne w tej samej cenie? W następnym zamówieniu znów policzą mi opłatę za ten produkt, czy jak? Bo już nie wiem :/
Gosienka1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 18:10   #4102
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosienka1707 Pokaż wiadomość
Zrobiłam zwrot 3 produktów, ale z tym, że po prostu wymieniłam je na inne (puder na inny odcień i serum do włosów na inne serum) i w strefie konsultantki zrobili mi korektę i pomniejszyli mi kwotę do zapłaty z obecnej faktury... Teraz nie rozumiem, dlaczego zrobili tę korektę, skoro za te produkty raz juz zapłaciłam i tylko wymieniam je na inne w tej samej cenie? W następnym zamówieniu znów policzą mi opłatę za ten produkt, czy jak? Bo już nie wiem :/
Tak, potem będą na fakturze do zapłaty.
Stary 2014-03-03, 18:13   #4103
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosienka1707 Pokaż wiadomość
teraz zwróciłaś produkt tzn chciałaś wymianę ale oni ci zrobili korekte tak jakbyś oddała produkty i odjeli ci sumę jaką za nie płaciłaś a jak wyślą ci nowe sztuki to od nowa policzą ci kwote na fakturze - ale skoro zapłaciłaś za nie to jak ci naliczą tą kwote nową to wyjdziesz na zero
Stary 2014-03-03, 18:22   #4104
nightsong
Rozeznanie

Witajcie
ostatnio mam niezłe opóźnienie w Avonie, zamawiam praktycznie na ostatnią chwilę wtedy, gdy Wy już rozmawiacie o kolejnym katalogu Mało czasu ostatnio i nie mam nawet kiedy pooglądać dokładniej literatury do przodu O porównywaniu cen nie wspomnę. Dlatego zamawiam z reguły to, co mi akurat potrzebne i mimo wszystko wydaje mi się, że się na tym korzystniej wychodzi, bo nie zamawiam wtedy na zapas

Cytat:
mnie zawsze kusił pędzel do podkładu, więc zamówiłam sobie ostatnio i jestem zachwycona Jeśli wszystkie pędzle takie są, to uważam, że Avon się postarał, w końcu coś porządnego. Zawsze wolałam nakładać podkład palcami, wydawało mi się to lepsze niż gąbeczką, ale odkąd używam pędzla widzę różnicę - i wychodzi na to, że palcami nakładałam zdecydowanie za mało podkładu Teraz efekt jest o wiele lepszy
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 18:42   #4105
monia1707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość

mnie zawsze kusił pędzel do podkładu, więc zamówiłam sobie ostatnio i jestem zachwycona Jeśli wszystkie pędzle takie są, to uważam, że Avon się postarał, w końcu coś porządnego. Zawsze wolałam nakładać podkład palcami, wydawało mi się to lepsze niż gąbeczką, ale odkąd używam pędzla widzę różnicę - i wychodzi na to, że palcami nakładałam zdecydowanie za mało podkładu Teraz efekt jest o wiele lepszy
Też go wzięłam. Wykonanie jest według mnie super, mięciutki, a jednocześnie sprężysty, ale ja go chyba nie umiem używać Wydaje mi się że pije podkład a na buzi nic nie zostaje... i do tego wychodzą mi łaty.
monia1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 18:50   #4106
martusia5554
Rozeznanie

a ja mam pytanie odnośnie ulotki mieszaj i łącz- tzn czy mogę zamowić np dwa tusze SuperShock za 19,98? bo w avonie to raz coś można, a raz nie i wolę dopytać, bo może któraś z Was już tak zamawiała
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 18:54   #4107
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia5554 Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie odnośnie ulotki mieszaj i łącz- tzn czy mogę zamowić np dwa tusze SuperShock za 19,98? bo w avonie to raz coś można, a raz nie i wolę dopytać, bo może któraś z Was już tak zamawiała
Można, ja zamawiałam
Stary 2014-03-03, 19:04   #4108
martusia5554
Rozeznanie

Cytat:
Można, ja zamawiałam

super- w koncu wypróbuję ten tusz,bo koleżanka zamawia jeden i nie chce nic wiecej, więc za 4zł sobie dobiorę drugi (w kat. kosztuje 15,99 jeden ) , dzięki
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 19:22   #4109
Gosienka1707
Raczkowanie

Cytat:
Tak, potem będą na fakturze do zapłaty.
Cytat:
teraz zwróciłaś produkt tzn chciałaś wymianę ale oni ci zrobili korekte tak jakbyś oddała produkty i odjeli ci sumę jaką za nie płaciłaś a jak wyślą ci nowe sztuki to od nowa policzą ci kwote na fakturze - ale skoro zapłaciłaś za nie to jak ci naliczą tą kwote nową to wyjdziesz na zero
Dziękuję bo już się zamotałam i się pogubiłam
Gosienka1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:20   #4110
asia10933
Rozeznanie

może i kremów z Avonu nie pochwalam ale lubię mgiełki więc nie jest źle a teraz zamówiłam szminkę mrowiącą usta

http://jzabawa11.blogspot.com/
asia10933 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości