|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.34
Tak domyślam się że nie oryginalne chloe, ale mi chodziło o to że pod taka nazwą podróbek można zapach blue rush dostać
|||||||||||||||||||||||
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Temat: Relaksująca mgiełka do zapachowa- informacja
W katalogu 3/2014 na stronie 220, została przedstawiona Relaksująca mgiełka zapachowa (31484) Produkt ten wykorzystuje właściwości olejków zapachowych, które poprawiają nastrój i odprężają. Prosimy o zwrócenie uwagi, że mgiełka przeznaczona jest do rozpylania na poduszce lub w powietrzu. Nie jest przeznaczona do odświeżenia ciała. Prosimy o przekazanie powyższej informacji Klientom zainteresowanych zakupem tego produktu. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek |
|
|
|
#4083 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy kolor cappuccino UCR i superlasting są takie same czy różnią się czymś> Np. czy jedno ma drobinki, a drugie nie? Jedno matowe drugie lśniące?
|||||||||||||||||||||||
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie,
W katalogu 3/2014 na stronie 220, została przedstawiona Relaksująca mgiełka zapachowa (31484) Produkt ten wykorzystuje właściwości olejków zapachowych, które poprawiają nastrój i odprężają. Prosimy o zwrócenie uwagi, że mgiełka przeznaczona jest do rozpylania na poduszce lub w powietrzu. Nie jest przeznaczona do odświeżenia ciała. Prosimy o przekazanie powyższej informacji Klientom zainteresowanych zakupem tego produktu. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek Chyba ktoś się psikał i dostał uczulenia skoro takie info wysłali w strefie skoro mgiełka jest już jakiś czas w obiegu ![]() :brzyda l:używała już któraś z was tego olejku z Demo dodatkowego z jojobą? chodzi mi o to czy on coś działą i czy mocno śmierdzi alkoholem jak się rozpyla? zastanawiam się czy go otworzyć czy sprzedać
"... czasem to wspomnienia są jedynym pocieszeniem a śmierć jedynym wyjściem..." Edytowane przez HoneyIlove Czas edycji: 2014-03-03 o 12:04 |
|
|
|
#4085 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Panie kosmetyczki tez mi odradzały ta firmę. Jedna chwaliła Babor, druga Clarene i te kremy były jak masełko, cud - miód ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama używa serii reversalist i jest bardzo zadowolona podczas gdy jej siostra nie może używać tej serii bo też ją szczypią oczy ale znów może używać fioletowej serii solutions tzn tej ujędrniającej i jest mega zadowolona podczas gdy moja mama nie może jej używać
|
|
#4087 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem dlaczego nie mogę uzywac Avonowskich kremów? Może dlatego, ze mam wrażliwą i naczynkową cerę? W każdym razie niech każdy stosuje to co mu pasuje i będzie git ! |
|
|
|
|
#4088 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja Wam powiem, że nasza Hania (digitalgirl13) ostatnio w filmiku makijażowym pochwaliła avonowy pędzel do pudru
Mam ten dwustronny z gąbeczką i jestem bardzo zadowolona.
|
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Bo każdy ma inną cerę. Mam kuzynkę, która ma ponad 35lat i ma tak suchą skórę, że pewnie i złota seria by już jej odpowiadała spokojnie, a jej Mama mimo że może wiekowo fioletową chwali złotą
Moja Mama ma mieszaną(mamy póki co takie same więc pewnie i ja w jej wieku będę taką miała ) i złote kremy były dla niej za tłuste.
|
|
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano, krem trzeba dopasować indywidualnie, chyba najlepiej zacząć od próbek
|
|
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Z ulotki z ulotki
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() Kiedyś miałam próbkę szamponu i byłam zachwycona aż poleciałam do sklepu go kupić i niestety później radość opadła czy to odżywka była... juz nie pamiętam.
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2014-03-03 o 13:15 |
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4095 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4096 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4097 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tak, Tak, Tak. Cytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|||||
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na złotą serię Anew mam 2 stałe klientki i są nią zachwycone. Kolega kupił Mamie i od tego czasu nie używa innych, używała chyba wszystkiego już z tej serii. A krem pod oczy to powiedziała, że zużyła już naprawdę wiele z drogerii i wszystkie ją szczypały, a ten nie
|
|
|
|
#4099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż zamówiłam już biżuterie z IOS - te kolczyki niebieskie dla mnie i dla mamy te po 11 czy 12zł, jeden zestaw ten niebieski naszyjnik i kolczyki i jeden zestaw tam gdzie były 3 naszyjniki i 3 kolczyki Cytat:
|
|
#4100 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() jaaasne liposomy mam dwie sztuki w zapasie
|
|
|
|
|
#4101 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłam zwrot 3 produktów, ale z tym, że po prostu wymieniłam je na inne (puder na inny odcień i serum do włosów na inne serum) i w strefie konsultantki zrobili mi korektę i pomniejszyli mi kwotę do zapłaty z obecnej faktury... Teraz nie rozumiem, dlaczego zrobili tę korektę, skoro za te produkty raz juz zapłaciłam i tylko wymieniam je na inne w tej samej cenie? W następnym zamówieniu znów policzą mi opłatę za ten produkt, czy jak? Bo już nie wiem :/
|
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4104 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() ostatnio mam niezłe opóźnienie w Avonie, zamawiam praktycznie na ostatnią chwilę wtedy, gdy Wy już rozmawiacie o kolejnym katalogu Mało czasu ostatnio i nie mam nawet kiedy pooglądać dokładniej literatury do przodu O porównywaniu cen nie wspomnę. Dlatego zamawiam z reguły to, co mi akurat potrzebne i mimo wszystko wydaje mi się, że się na tym korzystniej wychodzi, bo nie zamawiam wtedy na zapas![]() Cytat:
Teraz efekt jest o wiele lepszy
|
|
|
|
|
#4105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4106 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam pytanie odnośnie ulotki mieszaj i łącz- tzn czy mogę zamowić np dwa tusze SuperShock za 19,98? bo w avonie to raz coś można, a raz nie i wolę dopytać, bo może któraś z Was już tak zamawiała
|
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4108 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4110 |
|
Rozeznanie
|
może i kremów z Avonu nie pochwalam ale lubię mgiełki więc nie jest źle a teraz zamówiłam szminkę mrowiącą usta
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

czy to odżywka była...
juz nie pamiętam.