Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 386 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-12, 08:19   #11551
Ela1
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez eemila Pokaż wiadomość
Moim dylematem jest jeszcze to kiedy zrobic plener. w ten sam dzień ze świadkami przed slubem czy już na tygodniu niestety bez nich bo wyjeżdżają???? A u was jak było albo będzie???
My planujemy przed ślubem, będziemy mieli na to czas bo śłub o 18. Ale jeśli będą takie wysokie temperatury - powyżej 30 to chyba jednak zrezygnujemy na inny dzień, bo nie wyobrażam sobie 1,5 h w słońcu na dworze pozować do zdjęć.
Ela1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 08:48   #11552
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez kwiatussek Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

My planujemy ślub z moim Skarbem na 21 sierpnia 3 tygonie po mojej osiemniastce hihi

My mamy już wybraną sale (dom weselny robertino) - mam prośbę, jakby ktoś mógłby mi napisać jak najwięcej infomrmacji i tym domi i telefon:P
Kamerzyste- video-art studio (podobno jest dobry)

A reszta przed nami:P chciałabym sie was poradzić co musze jeszcze zaplanować i czy polecacie coś specjalnego
????

Pozdrawdiam Was

HEJ

Jesli chodzi o dom weselny Robertino to tutaj więcej powie Kasiakk, która własnie w sobote miała tam przyjecie weselene swoje własne, poza tym Frecia i alusia tez tam organizują zabawę, więc mysle ze one pomogą

Mam rozumieć ze ślub jest w 2008 roku więc myśle ze oprócz sali i kamerzysty warto rozejrzec sie za fotografem i oczywiście orkiestra. A wszystkie informacje o polecanych przez dziewczyny z tego wątku znajdziesz u mnie i nie tylko w podpisie link do posta zawierającego informacje n/t zespołów itd ... miłego szukania

ps. Jesli chodzi o fotografa to polecam Artura Zomera
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 09:02   #11553
Anex
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karolinna Pokaż wiadomość
Wszystkie Panny które chciały Uniatowskiego-Kocham Cię... wysyam na maila
Czy ja też mogłabym prosić o podesłanie? Na elgoog @ gazeta.pl
Z góry dziękuję
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 09:02   #11554
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
A jak wam się podoba ta piosenka?

Tylko Ty możesz mnie kochać jak wiatr,
z moich włosów pleść warkocze i w dłoniach spać.
Tylko Ty umiesz wymyślać mi świat,
sprzedać uśmiech na dzień dobry bym mogła wstać.

Muzyka jeszcze piękniejsza.
To ja też poproszę na maila: kornixsc@interia.pl
Mam okropny problem z wyborem piosenki na pierwszy taniec, co mi się podoba to nie podoba się mojemy TŻ i odwrtotnie
Ktoś wspomniał Oczarownie Wodeckiego, mi jeszcze bardziej podoba się Z Tobą chce oglądać świat
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 09:14   #11555
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Ja również mam problem z piosenką na pierwszy taniec.
Tak sobie dziś szperałam po moich zasobach muzycznych i natchnełam się na piosenkę Kiljańskiego "Prócz ciebie nic" .Mi sie podoba tylko nie wiem jeszcze co na to Mój Misiek A jak nie ta piosenka to chyba bedzię Uniatowski "Kocham cię"
agusiagr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 09:24   #11556
calva
Raczkowanie

GG do calva

dzięki MegiWu

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 09:29   #11557
nicky_1981
Rozeznanie

Wink Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Witam! Widze, że jest tu sporo osób z okolic Majdanka! Ja sama mieszkam na Pogodnej, mój TŻ na Sulisławickiej. Też chodził do podstawówki 32 a ja do 31!!!

Co do piosenki S.Uniatowskiego to niemal każdy, komu mówimy jaką mamy piosenkę to autentycznie nie wie co to. Może to i dobrze.
Gość z zespołu nawet nie wiedział kto to jest ten Uniatowski. No jaja jak berety.
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 09:37   #11558
lalunia105
Raczkowanie

hej dziewczynki cieszę sie że u was wszystko jest w porządku.
Tak jak pisałam my mieliśmy problemy i okazało się ze cała rodzina tż powiedziała że im termin nie pasuje zrobiło nam się przykro dlatego przesuwamy termin na 20 października o ile uda nam sie znaleźć salę bo nasza jest zajęta. Wczoraj przełożyłam termin szycia sukni ślubnej strasznie mi się płakać chciało. Byłam u babci też jej o tym powiedzieć że ślub przełożony i dowiedziałam sie że ona już prezent kupiła zaczęłam ryczeć jak mała zagubiona dziewczynka nie wiem jak mam sobie dać rade z tym wszystkim. Od nowa szukanie sali mam nadzieję tylko że kamerzystę da sie przełożyć bez starty zaliczki.......
lalunia105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 09:42   #11559
nicky_1981
Rozeznanie

Bardzo mi przykro Lalunia!!!!! Nam też dużo ludzi powiedziało, że nie może przyjść bo to lub tamto. My natomiast sie wcale tym nie przejmujemy i mamy to szczerze mówiąc gdzies! Chcemy po prostu być juz małżeństwem. A na Twoim miejscu to płakałabym jak bóbr! 3maj sie Laluniu, wszystko sie ułoży.
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 09:51   #11560
lalunia105
Raczkowanie

dziękuję nicky. Jak by powiedziało 2-3 osoby to też byśmy ich olali a to jest ponad 10 i to prawie cała rodzinka tż. Glupio by mu było gdyby patrzył jak moja rodzina sie bawi. Rozumię go. Ale ślub jest przełożony o 2 miesiące to z drugiej strony nie tak dużo. Będę dzielna...
Stary 2007-06-12, 09:53   #11561
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiagr Pokaż wiadomość
Ja również mam problem z piosenką na pierwszy taniec.
Tak sobie dziś szperałam po moich zasobach muzycznych i natchnełam się na piosenkę Kiljańskiego "Prócz ciebie nic" .Mi sie podoba tylko nie wiem jeszcze co na to Mój Misiek A jak nie ta piosenka to chyba bedzię Uniatowski "Kocham cię"
A my chcemy zatańczyć walca wideńskiego więc dodatkowo piosenka ma być na 3 i to nieco nas ogranicza A może któraś z was ma piosenkę Mietka Szcześniaka "Miłość nie ustaje"??? Jeśli tak to poprszę na maila: kornixsc@ interia.pl
Stary 2007-06-12, 09:57   #11562
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Lalunia - bardzo bardzo mi przykro wiem co to za ból bo u Nas jest podobna sytuacja. Odmówiło nam ok.15 osób głównie znajomych - tych niby najbliższych ale zarobek jest ważniejszy przecież...Ale z drugiej strony 2 miesiące to nie tak dużo lecz żal zostanie...
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 09:57   #11563
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lalunia105 Pokaż wiadomość
dziękuję nicky. Jak by powiedziało 2-3 osoby to też byśmy ich olali a to jest ponad 10 i to prawie cała rodzinka tż. Glupio by mu było gdyby patrzył jak moja rodzina sie bawi. Rozumię go. Ale ślub jest przełożony o 2 miesiące to z drugiej strony nie tak dużo. Będę dzielna...
No pewnie, będziesz miała więcej czasu żeby wszystko przygotować, a poza tym pogoda-nie będzie tak gorąco. Ja ostnio byłam po sukienkę, nie zdawałam sobie sprawy że jest w niej tak gorąco uffff. Wcześniej marzyłam o pięknej pogodzie a teraz nie wim czy nie lepiej gdyby było chłodno, bo jak będzie taki upał to się po prostu roztozpie
Głowa do góry, będzie dobrze
Stary 2007-06-12, 10:09   #11564
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Tak jak pisałam my mieliśmy problemy i okazało się ze cała rodzina tż powiedziała że im termin nie pasuje zrobiło nam się przykro dlatego przesuwamy termin na 20 października o ile uda nam sie znaleźć salę bo nasza jest zajęta. Wczoraj przełożyłam termin szycia sukni ślubnej strasznie mi się płakać chciało. Byłam u babci też jej o tym powiedzieć że ślub przełożony i dowiedziałam sie że ona już prezent kupiła zaczęłam ryczeć jak mała zagubiona dziewczynka nie wiem jak mam sobie dać rade z tym wszystkim. Od nowa szukanie sali mam nadzieję tylko że kamerzystę da sie przełożyć bez starty zaliczki.......
laluniu strasznie mi smutno z tego powodu może dlatego, ze ślubować miałyśmy tego samego dnia . Ale trzymaj sie dzielnie mam nadzieje ze pozałatwiacie wszystkie sprawy bez problemowo
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 10:51   #11565
SELKA*
Zakorzenienie

LALUNIA trzymaj się cieplutko i pamiętaj, że "co się odwlecze, to nie uciecze"Będzie oki, najważniejsze,że macie siebie
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 14:10   #11566
tola3804
Zakorzenienie

Lalunia!

Jesteśmy z Tobą!
Stary 2007-06-12, 14:18   #11567
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Dziewczyny pomocy !!!
23.06 jesteś starszą na weselu u siostry ciotecznej i początkowo planowałam czesać się u swojej fryzjerki, ale własnie sie dziś dowiedziałam, że zachorowała i leży w szpitalu - i tak gdzieś przez 2-3 tygodnie będzie I teraz nie wiem gdzie mogłabym się umówić na czesanie, nie znam za bardzo żadnych zakładów, więc pomóżcie
Najlepiej jakby to było gdzieś w okolicach czechów, śródmieście, kalinowszczyzna, żebym nie musiała za daleko jeździć (a jadę od strony Niemiec)

Liczę na Waszą pomoc

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 14:25   #11568
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
lalunia, trzymaj sie, wszystko sie ułoży i będziesz szczęśliwą żoną Ważne,że potrafisz zrozumieć tez swojego mężczyzn.e, tak to już jest że w życiu potrzebne kompromisy - może pozornie taka trudna decyzja przyniesie Wam jeszcze większą większa bliskość
.
Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
A my chcemy zatańczyć walca wideńskiego więc dodatkowo piosenka ma być na 3 i to nieco nas ogranicza A może któraś z was ma piosenkę Mietka Szcześniaka "Miłość nie ustaje"??? Jeśli tak to poprszę na maila: kornixsc@ interia.pl
o, nie przyszło mi do głowy żeby tańczyć do Szcześniaka, on ma duuużo pięknych piosenek, moich ulubionych zresztą. Aż sobie odkopałam

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
No pewnie, będziesz miała więcej czasu żeby wszystko przygotować, a poza tym pogoda-nie będzie tak gorąco. Ja ostnio byłam po sukienkę, nie zdawałam sobie sprawy że jest w niej tak gorąco uffff. Wcześniej marzyłam o pięknej pogodzie a teraz nie wim czy nie lepiej gdyby było chłodno, bo jak będzie taki upał to się po prostu roztozpie
Głowa do góry, będzie dobrze
no tak, ja jeszcze nie mierzyłam sukni w upale, ale na pewno zauwazyłam,że koło się jednak przydaje - jest w nim o wiele chłodniej, bo się robi taka przestrzeń
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 14:28   #11569
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy !!!
23.06 jesteś starszą na weselu u siostry ciotecznej i początkowo planowałam czesać się u swojej fryzjerki, ale własnie sie dziś dowiedziałam, że zachorowała i leży w szpitalu - i tak gdzieś przez 2-3 tygodnie będzie I teraz nie wiem gdzie mogłabym się umówić na czesanie, nie znam za bardzo żadnych zakładów, więc pomóżcie
Najlepiej jakby to było gdzieś w okolicach czechów, śródmieście, kalinowszczyzna, żebym nie musiała za daleko jeździć (a jadę od strony Niemiec)

Liczę na Waszą pomoc
któras dziewczyna się czesala w salonie u córki pani Chołoty, na Żywnego?? to jest chyba najbliżej z Niemiec, bo Czechów w okolicach kościoła św. Jadwigi. Może tam próbuj
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 14:47   #11570
lalunia105
Raczkowanie

dziękuję za wszystkie ciepłe słowa. Mam nadzieje że wszystko się uda. Ja rozumiem mojego narzeczonego szkoda tylko że moja rodzina nei potrafi zrozumieć i wszyscy plotkują ze jak to tak można dostosowywać datę ślubu do kogoś. A te upały mnie przerażały więc może to i lepiej że w październiku. Na moim suwaczku 4 miesiące jeden tydzień i 1 dzień a były 2 z kawałkiem. och ciężko... Ale będzie dobrze tylko czy można jeszcze znaleść gdzieś salę z wolnymi terminami na ten roczek?
Stary 2007-06-12, 14:57   #11571
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

A może ma któraś z Was numer telefonu do p. Chołoty ?
Bo przeszukałam wątek, ale nic nie wyświetliło

Jak coś to może być na PW

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 15:03   #11572
calva
Raczkowanie

GG do calva

nie przejmuj się LALUNIA wszystko się poukłada !!!!

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 15:14   #11573
Sonia11
Wtajemniczenie

[no tak, ja jeszcze nie mierzyłam sukni w upale, ale na pewno zauwazyłam,że koło się jednak przydaje - jest w nim o wiele chłodniej, bo się robi taka przestrzeń [/quote]
Nic bardziej mylnego, przynajmniej w moim przypadku U mnie halka jest zrobiona a totalnie sztucznego materiłu i wcale a wcale nie przepuszcza powietrza i to ona najbardziej powduje że w sukni jest gorąco. Już teraz rozumien dlaczego moja kolezanka w zeszłym roku na weselu po prostu ją zdjeła i przez cały wieczór bawiła się bez niej
Stary 2007-06-12, 15:22   #11574
mexx100
Raczkowanie

A ja byłam dziś z moją Agą na przymiarkach naszch sukien.W zasadzie efekty zobacze dopiero w lipcu ale od dzisiaj zaczynam sie stresowac.Mam duzo zdjęc na cyfrowce i ciągle się w nie gapię ...to chyba dobrze bo suknia mi sie podoba coraz bardziej.A Aga wygląda hmmm slicznie....ale u niej to juz niedlugo i po nerwach.
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 16:54   #11575
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Witam! Widze, że jest tu sporo osób z okolic Majdanka! Ja sama mieszkam na Pogodnej, mój TŻ na Sulisławickiej. Też chodził do podstawówki 32 a ja do 31!!!
My mieszkamy na Dulęby, ale po wakacjach przeprowadzka
Stary 2007-06-12, 16:59   #11576
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Świetnie Cię rozumiem... Już pisałam wcześniej, że u mnie było tak samo. Rodzice TŻta powiedzieli, że od nich nikogo na weselu nie bedzie i oni sami nie chcieli tego wesela, chyba, że będzie w wakacje. Przesunelismy slub o cale dwa miecsiace- ale przeplakalam parę nocy, tak mi bylo żal. Teraz staram się o tym nie myśleć, chociaż nadal czuję takie ukłucie w sercu na samą myśl... Ale cieszę się, że to jeszcze przede mną. Trzymaj się !
Stary 2007-06-12, 17:03   #11577
Karolinna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kwiatussek Pokaż wiadomość
Karolinna

A jakie jeszcze piosenki polacasz na pierwszy taniec??

Zabiorę Cię... ehh nie wiem czyje to, no i Farbę, ewentualnie Kiliański prócz ciebie nic..
Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu
Ty i ja

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png

Waiting for my only miracle.

Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*]
Karolinna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 17:04   #11578
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
Mila wszystko doszło Dzięki bardzo

A my kolejna rzecz do przodu. Dziś odebraliśmy obrączki
Jolinku, pokazuj zdjęcia
Stary 2007-06-12, 17:08   #11579
Karolinna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calva Pokaż wiadomość
nie przejmuj się LALUNIA wszystko się poukłada !!!!
Moją teściowa niewiele obchodza przygotowania przedślubne... moja mama to chce zeby wszystko było dopięte na ostatni guzik... mimo iz to dopiero za rok...
Teściowa ma to wszsytko gdzieś i tak szczerze Wam powiem, że nie wiem czy wogóle będa jakieś osoby ze strony TŻ'ta u nas na weselu... bo z nia nie idzie sie dogadać... ale mam dokladnie takie podejście jak ktoraś przedmówczyni... my poprostu juz chcemy być małżeństwem... a to on bedzie świecial oczami przed niezaproszona rodziną...
Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu
Ty i ja

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png

Waiting for my only miracle.

Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*]
Karolinna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 17:46   #11580
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
A jak wam się podoba ta piosenka?

Tylko Ty możesz mnie kochać jak wiatr,
z moich włosów pleść warkocze i w dłoniach spać.
Tylko Ty umiesz wymyślać mi świat,
sprzedać uśmiech na dzień dobry bym mogła wstać.
No to i ja poproszę może zmienimy, bo narazie zdecydowani jesteśmy na Anne Jantar, mail magdulec@poczta.fm

Z dobrych wiadomości to złozyłam juz prace mgr (obrona w lipcu ) i teczke stażysty moge w końcu mysleć o ślubie
Pod koniec czerwca ide na przymiarke, w sobote odebraliśmy obrączki

Ze złych to moja mama coraz bardziej mnie denerwuje, wogóle się nie interesuje moim slubem, nic nie planuje, co gdzie, kiedy i jak zorganizować, co z noclegiem dla gosci i takie tam inne sprawy, sama musze planować z przyszłymi teściami, aż mi głupio przed teściami cały czas świecic oczami przez mame, nie wiem co mam z nia zrobić, dlatego też podjelismy decyzje ze nie bedzie podziekowań na weselu dla rodziców, kiedy indziej to uczynimy. Przez jej brak zainteresowania czasami nie chce mi sie tego wesela ale szybko minie te 2 miesiące i bedzie po wszyskim i mam nadzieje ze jakos to bedzie.
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości