![]() |
#2911 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
Cytat:
Ja tylko napisałam jakie otrzymałam informacje i co słyszałam a czy ktoś się stosuje do tego czy nie to tylko i wyłącznie jego decyzja. ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Zaczynamy 13 tydzień ![]() Od wczoraj coś nie najlepiej się czuję, bo pobolewa mnie brzuch okresowo i leżę… i nospy biorę. W ogóle licząc cykl 28 dni to dzisiaj jest termin @ więc może dlatego… (choć u mnie cykle różne były wiec ciężko stwierdzić) a może po prostu już się denerwuję wizytą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2915 |
Rozeznanie
|
Ja mam wizytę w środę i nie mogę się doczekać. Doły łapię co chwilę, martwię się... Sama nie wiem dlaczego. Byle do środy o 11:30.
Pisałyście o jedzeniu i wiecznym głodzie no i ja też zgłodniałam! A taką porcję ryżu z kurczakiem, brokułem, marchewką i groszkiem zjadłam że hoho ![]() ![]()
#2916 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Dziewczyny,co do jedzenia to z waga ciagle jestem na minusie, czyli brakuje mi jakies 2,3 kilo do wagi sprzed ciazy. Mysle, ze jem normalnie jak kiedys, ale moj eS mowi, ze mniej. Dzis zjadlam kanapke z ogorkiem , a druga z twarogiem. I pol melona. No i nie jestem glodna. Na slodycze nie moge patrzec, nigdy ich za bardzo nie lubilam, wole kilo kapusty i ogorki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
aisa84,o na Prima Aprilis wizyta? Ha to dzidzia jeszcze pokaże Ci,że jest dziewczynką a później okaże się,że to chłopak,skoro to już dzień żartów
![]() I gratuluje wizyty,dobrze,że chociaż Ty jedna się nie stresujesz wizytami ![]() perelka_np,ale ładnie wyglądałaś na ślubie ![]() ![]() ![]() Denaris,ja też dzisiaj cały dzień stresuję się tym samym co Ty ![]() ![]() ![]() ![]() carolciuska,ja się cieszę,że akurat moi znajomi jak i Tż wychodzą gdzieś z dala ode mnie jak idą zapalić,bo nie dość,że twierdzą,że przy mnie nie wolno (przy innych ciężarnych zawsze palili) to jeszcze wiedzą,że robią mi wielką ochotę na papieroska samym smrodem ![]() ![]() Ana***, najgorzej,że ta piekielna no spa mi utyka czasem na języku i jest ohydna... Ale najważniejsze,że pomaga ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie tata pali i niestety muszę to akceptować, nie ma wyjścia ![]() Ciekawe czy ja się dowiem czy będzie chłopczyk czy dziewczynka ![]() ![]()
![]() |
#2920 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2921 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny dawno mnie nie bylo ale bylam zapracowana praca fizyczna tj zbieranie pieczarek
![]() w tamtym tyg czulam sie znakomicie ale wczoraj spalam caly dzien wstawalam tylko na jedzenie caly dzien w pizamie dzisiaj jestem w pracy ale jestem nie do zycia taka zmeczona i ide wlasnie zrobic sobie kawke oby do 17
![]() |
#2922 |
Wtajemniczenie
|
carolciuska hmm... no przy mnie akurat nikt nie pali i szczerze mowiac nie pozwalam na to,w ogole nie lubie papierosow,nigdy nie palilam i nie zamierzam tego wdychac takze jakby ktos sprobowal to
![]() kujon001 witaj ![]() ja w ciazy nie wypilam ani łyka kawy ale jestem czesto taka senna ze chetnie bym to zrobila... Dziewczyny objawy w ciązy w koncu ustepujawiec sie uspokojcie ![]() ![]() Wlasnie jadlam kanapki i upadl mi pomidor z cebula i majonezem na podloge ![]()
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zjadlabym placki ziemniaczane!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
Denaris,ja póki jeszcze mieszkam przez 2-3 miesiące z rodzicami też muszę znosić palącego ojca,który jara po 2 paczki dziennie. Ale u siebie w pokojach nie czuję tego smrodu na szczęście a nie będę mu w jego własnym domu zabraniać,bo wcale nie mam takiego obowiązku,aby tu mieszkać.
Ja też już chcę poczuć te ruchy ![]() ![]() Póki co obstawiamy na dziewczynkę,ale zobaczymy. Ważne,żeby zdrowe było i bezproblemowo przyszło na świat ![]() małaPaulina,tylko u mnie ustąpiły już jakoś w 8 tc(mowa o sporadycznych mdłościach) a teraz w 11 raz piersi bolą raz nie,ale może ja jestem urodzona pod szczęśliwą gwiazdą i stąd to wszystko ![]() Ja to kawę piłam zawsze dla smaku,bo nigdy mnie nie pobudzała ![]() ![]() W następną środę już ukochany 12 tydzień ![]() ![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam ![]() Powiem tylko tyle, że jestem demonem sexu ![]() ![]() ![]() Ale Wy macie dzewczyny apetyty, ale wy to chyba z tych starszawych tygodniowo to macie prawo ![]() Ja dziś jedynie 3 kromeczki na śniedanko, potem bananek, mleko czekoladowe i na obiadek przepyszna zupa z bialej słodkiej kapusty ![]() ![]() moj ma wolne 2,5 dnia, także zaraz wychodzimy na spacerek ![]() Lepiej sie czuję co widać także musze pooddychać świeżym powietrzem ![]()
![]() |
#2928 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki nie objadajcie się za bardzo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() Ciekawe jaka duża dzidzia już jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Wtajemniczenie
|
Cześć kobitki
![]() Tak cicho było na weekend tutaj a dzisiaj wchodze i dwie strony do nadrobienia hehe ![]() ![]() Ja jutro idę na kujki, muszę w końcu porobić wszystkie te badania, które zlecił mi lekarz. Specjalnie tyle czekałam, żeby były jak najświeższe. Do wizyty został mi tydzień i jeden dzień ![]() ![]()
#2930 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Ale się rozpisalyscie przy poniedziałku ![]() Witam nową mamusię ![]() Ciesze sie że wszystkie wizyty udane ![]() ![]() Apetyt niestety też mi dopisuje. Ale co tam, schudnę po ciąży. W poprzedniej nie było z tym problemu. Teraz liczę, że będzie tak samo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Już po pracy w domku uff ![]() Ja też się staram nie objadać, choć kilkogramów parę by mogło przybyć bo mam niedowagę ale jak mam wilczy apetyt to jakieś owoce jem albo jogurt. Co do no-spy powiem, Wam że lekarz też kazał mi łykać w razie jakiś bóli ale po ostatniej ciąży powiedziałam sobie że łyknę ją tylko w razie prawdziwej konieczności a raczej jej zamiennik buscopan. Przy pierwszej ciązył łykałam ją fak w dużych ilościach od 20 tyg i niestety urodziłam synka z dużą wiotkością z którą borykamy się do dziś. Wiem że jedna na jakiś czas nie zaszkodzi ale już mam do niej uprzedzenie;( dziewczyny które pracują, od kiedy planujecie iść na zwolnienie?? U mnie jutro zaczyna się 12 tydzień a 13.03 długo wyczekiwane usg.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zadomowienie
|
Leze i czytam ksiazke. Leze na brzuchu. Spie tez na brzuchu i sie zastanawiam czy mozna? Do kiedy mozna? Musze zapytac lekarza, a Wy cos na ten temat wiecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zadomowienie
|
Witam się po wspaniałym weekendzie i w cudowny poniedziałek
![]() Jestem po wizycie właśnie i wiecie co? Taka szczęśliwa jeszcze nigdy nie byłam!!! ![]() ![]() ![]() Ale bez zwolnienia się nie obeszło... Do końca tygodnia odpoczywam w domu i luteina dopochwowow 2 razy dziennie tak profilaktycznie. Wczoraj wieczorem mąż postanowił podsłuchać malucha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
88Ekaterina88,mój Tż rzucał,ale jak go zaczęłam wnerwiać to znowu zaczął palić,ale nie przy mnie. I rzuci,bo innego wyjścia nie ma,tak samo do września ma czas
![]() God Of War 20, ojj mnie też ciekawi jak duża już jest dzidzia ![]() ![]() Darkangel24,każde leki najlepiej brać jak najrzadziej w ciąży tym bardziej . Ja tak samo no spę biorę jak na prawdę się martwię i dokucza mi ten ból brzucha. W sumie ból da się przeżyć,ale ja się obawiam,skoro czasem są takie małe skurczyki to wolę się tam rozkurczyć i się nie martwić na zapas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zadomowienie
|
Czesc. Ja na l4 wybieram sie w lipcu. Taki póki co mam plan man pracę siedząca i do tego siedzę sama takze w takim upale nie będę sie tu smarzyc. W sumie dobrze sue czuje ale okaże sie wszystko w lipcu. Póki ci czekam na wizytę to już jutro jestem w 13 tyg ciekawe jakie moje malenstwo już duze ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Rozeznanie
|
no ja nie mogę dogadać się z szefem i nawet nie mam jak iść po zwolnienie...Bo siedzę w pracy od 10-20 od poniedziałku do piątku. Poprzedni tydzień zniosłam jakoś. Ale teraz to straszne już jest. Bolą mnie plecy, cierpną mi nogi, ciągle jestem głodna...Siedzę na tyłku 10h dziennie
![]() ![]() ![]()
#2937 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() W którym jesteś tygodniu? Duża dzidzia ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
Też bym chciała usłyszeć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a u mnie ju z dzis 13t dc ![]()
![]() |
#2939 |
Zadomowienie
|
Mo_onika_ika.... Nie możesz w któryś dzień wyjść wcześniej z pracy?? Przecież jakiś urlop ci sie należy. U mnie na szczęście nie było problemu bałam sue szefowi powiedzieć ale sie cieszy wie ze raz w miesiącu mam wizytę i wtedy chce wolne. Musisz coś z tym zrobić siedzisz długo w pracy a mowilas już ze jesteś w ciąży??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Rozeznanie
|
Próbowałam polubownie to załatwić. Zmiany takie jakie miałam wcześniej. 2 dni pracy 2 dni wolne. A teraz siedzę non stop w pracy i nic ich nie interesuje. Powiedziałam że nie na takich warunkach się zatrudniałam i nie będę tak pracować bo wychodzi mi ponad 200 godzin w miesiącu a poza tym nie ma mnie po 12h w domu... nawet jakbym w ciąży nie była to bym walczyła o swoje i pewnie bym się zwolniła zaraz... I jeżeli nie pozwoli mi wyjść szybciej z pracy np w środę to mam to w d... Już postanowiłam że sama sobie wyjdę, jestem wkurzona bo musiałam wymienić klientowi grzałkę w efajce i olejek na ręce mi się wylał...A te olejki wchłaniają się przez skórę razem z nikotyną!!!! Nie będę tu dłużej pracować i koniec! Polubownie się nie dało i jeszcze jak to mi powiedzieli "prezes oczekuje że będzie pani sama na punkcie codziennie po 10h z wyjątkiem weekendów w które ma pani szkołę"!!!!!!! To jest chore jakieś także niech pocałują mnie w dupcię i sama skrócę sobie pracę któregoś dnia w tym tygodniu i tyle...Muszę do 5.03 wytrzymać bo wtedy minie 30 dni mojej umowy i już będę mogła bez żadnego ale iść na zwolnienie. Ale czekam czekam i więcej nie dotknę tych porąbanych efajek a klienci niech składają skargi że nie wykonuję obowiązków. Szef nie rozumie to niech się ugryzie :P Ale mi ulżyło jak się wygadałam
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.