![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasza najgorsza randka ;)
Cytat:
super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Zadomowienie
|
moja najgorsza randka to jak super przystojniak ktory mi sie od dluzszego czasu podobal przyjechal po mnie pod blok po czym przez godzine jedzilismy po miescie nie odzywajac sie ani slowem!!!!
![]() ![]() po godzinie tej "interesujacej konwersacji" kazalam sie odwiezc do domu. jednak wyglad to nie wszystko ![]()
![]() |
#514 |
Rozeznanie
|
up, up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Rozeznanie
|
Kiedyś jak byłam z chłopakiem w kinie to mnie zalało (okres), kompletna klapa ale zrozumiał i pocieszał...Był cały czas poważny..Bynajmniej sie ze mnie nie nabijał
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Raczkowanie
|
Mam nowe love story, choć niestety, jak większość historii tutaj, bez happy endu
![]() Nie bardzo mi się to uśmiechało, bowiem jego wyglądu na zdjęciach nie można było skomentować inaczej, jak tylko "najpiękniejszy ze wsi" - wypięte bicepsy i falka nad czołem zakończona uroczym i modnym (w latach 60-tych) loczkiem mówią same za siebie.... No nie w moim typie, ale, myślę sobie, wygląd przecież nie jest najważniejszy, a poprosił mnie tak szarmancko.... No więc zadzwonił od razu i okazało się, że przez telefon miał taką gadkę, iż po prostu mucha nie siada. ![]() ![]() ![]() Opowiadał o kumplach, którzy zdradzają swoje żony, utrzymują kochanki, etc. i że on (w domyśle jedyny moralny w tym gronie) jest tym oburzony i im takie postępowanie gorąco odradza. Jak się potem okazało sam miał żonę i, hipokryt jeden, robił jej dokładnie to samo (lapsło mu się w rozmowie, ale dzielnie udał, że to tylko przejęzyczenie). ![]() Zanim zadzownił po raz ostatni nastąpił ZONK jakich mało. Otóż koleś wystawił na swoim profilu nowe, aktualne zdjęcia i no cóż... był na nich na oko o jakieś 10 lat starszy, niż na poprzednich fotkach, rzekomo zrobionych 2 lata wcześniej, do tego strrrasznie otyły (że nowy "chłopak" Moniki Rosatti niech się schowa) i w ogóle totalnie obleśny....Pomyślałam sobie, ach, gdzież mój książę z bajki ![]() Zadzwonił wieczorem, rozmowę zaczął od razu od aluzji seksualnych dość niskiego kalibru,czyli: gdy powiedziałam, że przepraszam na sekundkę, ale widzę jakiegoś robala na szybie i muszę go sprzątnąć za pomocą kapcia, on na to odparował, że mam uważać na robaki, które mogą mi wejść w nocy pod kołdrę i "gdzie nie trzeba", bo wtedy to on mi się już na nic nie przyda. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Następnie dodał, że chętnie by sobie ze mną choć przez telefon poświntuszył, jak robi to z innymi laskami, skoro na żywo nie może. ![]() ![]() ![]() Czy mam dodawać, że poprosiłam go, żeby już więcej nie dzwonił? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Rozeznanie
|
Anulek owszem że była, jesteśmy teraz ze sobą
![]() Co do Violet to twoja love story szoknęła mnie...Ale takich świrów na necie nie mało...Dobrze że wyszło na jaw jaki z niego amant... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Love story z happy endem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam kiedys ciekawego amancika. W zwiazku z tym że rozpaczałam po jednym eks tyranie, pojechałam do kolezanki, która mieszka w małej wiosce. W tej wiosce jest jeden bar do którego oczywiscie udałysmy się gdyz skonczylo nam się winko. I tam pojawiła się "cudowny" o głowe nizszy, za to o mniemaniu własnym bardzo wysokim koles
![]() Po 2 dniach amancik zadzwonił bo moja kolezana wariatka dała mu mój numer. I zupelnie nie wiedziec dlaczego umówiłam się z nim. Powiedział mi że swoja wypasiona bryczka po mnie przyjedzie....i przyjechał, zardzewiałym duzym fiatem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#527 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Rozeznanie
|
Jakis czas temu bylam ze znajomymi na imprezie pod golym niebem...szum fal, gwiazdy nad nami i troszke alkoholu sprwily, ze mialam wysmienity humorek, aczkolwiek nie bylam w pelni swiadoma;p No i w pewnym momenci wypatrzylam BOSKIEGO
![]() ![]() "ale macie sexy posladki moze pojdziemy sie poturlac w piasku" zerezygnowalysmy, hehe niestety chlopak tak sie "zakochal" ze nie chcial nas juz odstapic na krok.... ![]() ![]() Niestety kolezanka juz obiecala sobie, ze nigdy nie bedzie ze mna podrywac facetow, a najgorsze ze znajomi i chlopak ktory mi sie bardzo podoba maja teraz ze mnie ubaw....ach ciezkie jest zycie ![]()
![]() |
#529 |
Zadomowienie
|
Pierwsza (i ostatnia) Randka z M. - niewypal jakich malo.
![]() Chlopak okazal sie zbyt szybki .Po kolacji w restauracji zaproponowal otwarcie ,, Kochanie pieknie dzis wygladasz. Idziemy do mnie czy do ciebie?" - a myslalam ze tak tylko w filmach jest.. Zwialam czym predzej od tego pacana ![]() Dodam tylko ,ze wczesniej wydawal mi sie fajny i NORMALNY ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
Up ^_^
Ja mam mnóstwo tego typu randek zaliczonych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale na ostatni wypad zgodziłam się tylko dlatego, żeby obejrzeć film ![]() ![]() Wysiedliśmy, próbowałam przynajmniej się odezwać, ale wydukał tylko kilka słów. Kupił bilety i żeby nie zanudzić się na śmierć zaproponowałam wyjście na centrum, żeby sobie coś kupić. (do seansu pozostała ok. godzina) Idąc drogą oberwałam połową cegły w łeb, ale on był jak w transie i tego nie zauważył ![]() ![]() ![]() Trochę chaotycznie napisane, ale cóż ![]()
![]() |
![]() |
#532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przy okazji pisząc, mialam podobną "randkę" i też w centrum handlowym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dostałam smsa, że było "milcząco" ![]() Przypomniało mi się jak jeden chłopak myślał, że będę się z nim całować ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Raczkowanie
|
Przez pewien czas rozmawialam na GG z jakims chlopakiem. Wydawal sie bardzo sympatyczny
![]() Po kilkunastu probach proszenia o spotkanie, w koncu zgodizlam sie ![]() ![]() ![]() Stalam w oknie, wypatrujac za nim.... Patrze... podjezdza auto, wychodzi ON.... Jakie auto.........?? DOSTAWCZE!!!!!! Taka jezdzaca lodowka!!!! Ja myslalam ze padne ze smiechu. Zeszlam na dol, pogadalismy doslownie 30 minut, po czym wrocilam do domu :P Nie dosc ze przeklinal :P To jeszcze podjechal jakis jego kumpel "wypasioną furą" jak on to powiedzial, to ani nie powiedzial "przepraszam", tylko po prostu sie obrocil do mnie tylem i zaczal z nim gadac ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Zadomowienie
|
widzę, że jesteście po prost rozbawione swoimi nieudanymi randkami. Ja zawsze byłam zdołowana,ze ciągle trafiam na takie ćwoki
![]() na szczęscie to było dawno |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Zadomowienie
|
Moja koleżanka miała kiedyś zabójczą randkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Zadomowienie
|
święta racja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Wtajemniczenie
|
najgorsza randka według mnie to jak facet przychodzi nie dość ze tylko mówi i nie słucha a nawet do łowa dojść nie da to jeszcze straszny z niego mitoman, wyszstko przekreca a nawet mowi rzeczyktóre wcale nie miały miejsca
![]() |
#540 |
Konto usunięte
|
Moja najgorsza randka była całkiem niedawno
![]() ![]() W ogóle texty rzucał " wiem że jestem zwykly burak ze wsi ale daj mi szanse a może będziemy żyli jak w bajce".Postanowiłam mu dać kosza jak mnie zaczął chamsko po tyłku macać w tańcu , na ławce mnie obejmował a ja odtrącałam jego ręce ![]() A ja mówie że zmyje Ci się...a on na to że nie zmyje się bo będzie się mył za tydzień w sobotę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z tym drugim jesteśmy w kontakcie. W ogóle w ten dzień była sobota a tamten dupek myje się tylko w soboty więc miałam szczęście trafiłam na dzień czystości. Pod koniec imprezy już uchlał się jak jakiś totalny żul spod ciemnej gwiazdy ledwo stał na nogach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.