Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-11, 22:11   #3691
oreganka
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Lolcia gratuluję, wiedziałam że tak będzie
ja jeszcze poczytam angol i śmigam spać

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 22:34   #3692
gujana
Wtajemniczenie

(skoro juz napisalam "dobranoc" to teraz napiszę male post scriptum )

PS. wlasnie wygladam jak ufoludek - twarz zielona

Dziewczyny, jestem potwornie, potwornie blada. nie wiem, moze powinnam jednak zainwestowac w jakis delikatny samoopalacz dzis ubralam sobie mini spodniczke, bo taka duchotka znow u mnie i uznalam ze to bedzie najlzejsze ubranko no i wogole jakos tak mam znow ochote na spodniczki. ale mam takie blade nogi cholera jutro moze pojezdze w krotkich spodenkach rowerem to sie troche opale

no nic musialam sie dzis niezle wyrozniac z tymi "jasnymi" nogami

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 23:14   #3693
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
Ather, super fotki starsznie mi sie Twoje nogi podobaja ogolnie sliczna z Ciebie dziewczyna
Nogi... moja zmora, od nich wszystko się zaczęło
I merci
Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
Ather bardzo fajne foty ślicznie Ci w tej czapce
gujanko ale post dowaliłaś
lolcia fajnie że zakupy się udaly, ja ostatnio jakoś nic na siebie nie mogę znaleźć, tylko kolczyki fajne sobie ostatnio kupiłam z intensywnie niebieskim oczkiem
Dziękuję
A co do kolczyków - uwielbiam odcienie niebieskiego (mogłabyś się nimi pochwalić, może zdjęcie ? ), a turkus... aż brak słów.

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
nie jestem pewna, ale jesli masz skonczone 16 lat to chyba mozesz juz dorywczo pracowac (byc moze np za zgoda rodzicow).
Ano od 16 lat można za zgodą rodziców

Cytat:
najgorsze w tym wszystkim byly proby dostania sie do klatki..
Ja otwieram tylko tym z Kauflandu, bo zawsze Ci sami chodzą, już od... 2 lat ? coś koło tego.

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
witam
ather super fotki
phenomena jesli masz ukonczone 16 lat mozesz :ehem : a jak nie chcesz to napewno cos znajdziesz bo na rynku bardzo dużo jest prac do których przyjmuja od 16 lat na okres wakacyjny
Dzięki
A co do pracy - w KFC przyjmują od 16 lat też. Na kuchnię.

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Ale dzień był wczoraj udany,najpierw byłam na plaży i zjarałam kark i twarz strasznie,no i trochę ramionka,potem w sklepie,a później u koleżanki na wspólnej nauce Ale i tak nie była potrzebna,bo piszę to,co miałam pisać dzisiaj,we środę
Jej... mieszkasz nad morzem ? Oj zazdroszczę - baaaardzo.
A ja tak kocham plaże i morze ;( nie do opisania...

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Ja dziś wróciłam z 4 z germana i z 4,5 ze znakiem zapytania ze strategii Znaczy też będę pytana na 5

Ather
fajne zdjątka i chudzinka z Ciebie niesamowita

Gratuluję

btw. i wcale nie chudzinka

Cytat:
Ps. Ostatnio ciągle chce mi się lodów
Nie ma w tym nic złego
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Zdałam słówka celująco .
Gratuluję Lolciu

Uch... A ja dzisiaj pierwszy raz zaspałam do szkoły w tym roku, na szczęscie i tak wyrobiłam się na czas, ale miałam 40 min mniej na wszystko
Potem zajęcia od 8 - 13.30, o 14 byłam w domu, szybki obiad i 14.15 już musiałąm jechać do centrum. Tam zabawiłam do 17.30, potem na chwilę powrót do domu, zjeść coś i znów w drogę... wróciłam dopiero o 21.30 - ledwo żyję.
Jeśli w ogóle.
Zmęczona ale szczęsliwa Zdałam angielski na 5 na semestr I kupiłam te japonki brązowo - turkusowe A jutro po łóżko do Ikei (już dawno miałam jechać ale ciągle to było przekładane. Byłam już dziś ale dopiero jutro będzie dostawa ich...) - i tak oto do kompa dorwałam się dopiero teraz... a jak zaraz nie pójdę spać to pewnie znów zaśpię

Dobrej nocy życzę
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 23:19   #3694
LoLcIa123
Zakorzenienie

A zapomniałam Wam o czymś napisać,do pewnego czasu wisiała we mnie jeszcze pewna 'bariera' po anoreksji(czyt.dużo,ale zdrowo) ostatnimi czasy ten cały koszmar jakby odszedł na dobre,jem sobie właśnie jogobelle niczym się nie przejmując,a wręcz przeciwnie! cieszy mnie to,że jest taka dobra i gdyby była druga,to bym ją zjadła i nie dopatruje się tutaj niczego złego,w ogóle stałam się bardziej energiczna,wesoła,eh musiałam się z Wami podzielić moją radością,życie jest wspaniałe

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 07:47   #3695
Atram
xxyy

dzien dobry

lece do ginekologa,a potem na zakupy

milego dnia
Stary 2007-06-12, 07:54   #3696
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Kochane witajcie!

Dawno mnie tu nie było, ale jakoś tak nie lubię przy kompie siedzieć, gdy jest taka piękan pogoda. Trzeba korzystać ze słońca póki można Za tydzień już mam jazdy. Jak ja się stresuję. Kompletnie nic nie wiem na temat auta. TZ musi mnie wziąc na plac jakiś i troszeczkę pouczyć.. Bądź co bądź - wizażanki mieszkające w Żorach: nie wychodzic z domów podczas gdy ja mam jazdy

Jedziecie gdzieś na wakacje?
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 07:54   #3697
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
A zapomniałam Wam o czymś napisać,do pewnego czasu wisiała we mnie jeszcze pewna 'bariera' po anoreksji(czyt.dużo,ale zdrowo) ostatnimi czasy ten cały koszmar jakby odszedł na dobre,jem sobie właśnie jogobelle niczym się nie przejmując,a wręcz przeciwnie! cieszy mnie to,że jest taka dobra i gdyby była druga,to bym ją zjadła i nie dopatruje się tutaj niczego złego,w ogóle stałam się bardziej energiczna,wesoła,eh musiałam się z Wami podzielić moją radością,życie jest wspaniałe
no to super!!! jedz na zdrowie
Cytat:
dzien dobry

lece do ginekologa,a potem na zakupy

milego dnia
ja też muszę iść, najbliższy termin u mojego lekarza 17 lipiec, masakra, nie mogę tak długo czekać i muszę szukać innego!!

Stary 2007-06-12, 08:04   #3698
anniaa

witam z rana
a ja prawie całymi dniami po za domem - do szkoły raczej juz nie chodze ( po co ?) ja wczoraj sie opalałam omg troche za mocno

lolcia daj znac jak tam po fryzjerze bo kurde szukam fryzjera i cos ciezko fajnego znaleść a do chorzowa nie chce mi sie jechac

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 08:38   #3699
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość

Uch... A ja dzisiaj pierwszy raz zaspałam do szkoły w tym roku, na szczęscie i tak wyrobiłam się na czas, ale miałam 40 min mniej na wszystko
Potem zajęcia od 8 - 13.30, o 14 byłam w domu, szybki obiad i 14.15 już musiałąm jechać do centrum. Tam zabawiłam do 17.30, potem na chwilę powrót do domu, zjeść coś i znów w drogę... wróciłam dopiero o 21.30 - ledwo żyję.
Jeśli w ogóle.
Zmęczona ale szczęsliwa Zdałam angielski na 5 na semestr I kupiłam te japonki brązowo - turkusowe A jutro po łóżko do Ikei (już dawno miałam jechać ale ciągle to było przekładane. Byłam już dziś ale dopiero jutro będzie dostawa ich...) - i tak oto do kompa dorwałam się dopiero teraz... a jak zaraz nie pójdę spać to pewnie znów zaśpię

Dobrej nocy życzę
hehe uwielbiam być taka zabiegana

Cytat:
witam z rana
a ja prawie całymi dniami po za domem - do szkoły raczej juz nie chodze ( po co ?) ja wczoraj sie opalałam omg troche za mocno
jaaa ale ci dobrze ja musze chodzić do szkoły
dzisiaj na 10;40 do 16;30.. cudownie
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 08:47   #3700
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
witam z rana

lolcia daj znac jak tam po fryzjerze bo kurde szukam fryzjera i cos ciezko fajnego znaleść a do chorzowa nie chce mi sie jechac
Ja też do szkoły już praktycznie nie chodze,w zeszłym tygodniu nie było mnie w ogóle,wczoraj byłam i dzisiaj znowu nie ide kurde oby mi tylko zachowania nie obniżyli.A co do fryzjera,to jasne powiem,tyle że to fryzjer na Manhatanie,a myślę,że tutaj miałabyś dłuższą drogę niżeli nawet do samego chorzowa.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 09:02   #3701
anniaa

sniezka u mnie oceny wystawili do 31 maja zachowanie wystawione omg mam wzorowe tylko dlatego ze reprezentuje szkołe w kosza i reczna i nożna w zawodach miedzyszkolnych
lolcia aaa to troche daleko , ja w zeszłym tyg nie byłam wogóle , wczoraj poszłam na 2 godziny aby sie dowiedziec kiedy mam zawody miedzy klasowe ( ta walczymy o puchar o najbardziej wysportowana klase - chłopcy nasi wszystko wygrali teraz dziewczyny walcza)
zastanawiam sie czy bedzie mi pasowac grzywka prosta taka wycieniowana i wogóle - co myslicie( pytanie do osób które widziały moje foto ) ?

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 11:13   #3702
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki wczoraj mnie nie było, bo najpierw się produkowałam na uczelni a później zakupkowałam i świętowałam tak troszkę (ostatecznie przeżyłam już te 3 lata na studiach )
zdałam to co miałam zdać co mnie bardzo cieszy
i mogę przejść do nauki na kolejne zaliczenia
Cytat:
Lolcia gratuluję, wiedziałam że tak będzie
ja jeszcze poczytam angol i śmigam spać
również gratuluję

Cytat:
Dziewczyny, jestem potwornie, potwornie blada. nie wiem, moze powinnam jednak zainwestowac w jakis delikatny samoopalacz dzis ubralam sobie mini spodniczke, bo taka duchotka znow u mnie i uznalam ze to bedzie najlzejsze ubranko no i wogole jakos tak mam znow ochote na spodniczki. ale mam takie blade nogi cholera jutro moze pojezdze w krotkich spodenkach rowerem to sie troche opale

no nic musialam sie dzis niezle wyrozniac z tymi "jasnymi" nogami
kup sobie jakiś balsamik brązujący, polecam Garnier lub Dove

Cytat:

Cytat:
zastanawiam sie czy bedzie mi pasowac grzywka prosta taka wycieniowana i wogóle - co myslicie( pytanie do osób które widziały moje foto ) ?
myślę ze pasowałaby CI grzywka ale specjalistką nie jestem

idę sie uczyć nawet nie nadążyłam z czytaniem co pisałyście wczoraj bo u siostry są koleżanki więc muszę sie zmyć od kompa ...

edit: Lolciu, plac miarki jest zaraz koło mojej uczelni :P czyli od urzędu wojewódzkiego idziesz do samego końca ulicą Jagielońską aż dochodzisz do tego placu.. a czego konkretnie tam szukasz? jeśli jeszcze potrzebujesz to mogę Ci mapkę jakąś wkleić

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2007-06-12 o 11:16 Powód: ;]
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 12:39   #3703
gujana
Wtajemniczenie

Ewusia, wlasnie ide po balsamik. tylko ja ogolnie balsamow dove nie lubie, z reguly mam nivea albo ziaję, więc chyba i brazujacy bedzie nivea. (no bo gdzie ja tu jakas ziaje znajde ) ale dziekuje za rade

Lolciu, bardzo bardzo bardzo sie ciesze, ze sie z tego wyzwolilas!

Stary 2007-06-12, 14:58   #3704
agness51
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Jej... mieszkasz nad morzem ? Oj zazdroszczę - baaaardzo.
A ja tak kocham plaże i morze ;( nie do opisania...

Nie ma w tym nic złego
Nie,nie mieszkam nad morzem Ale bardzo bym chciała

Tak myślisz,to odnośnie lodów

Cytat:
Cieszy mnie to niezmiernie kochana
GRatuluję ocenki

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Kochane witajcie!

Dawno mnie tu nie było, ale jakoś tak nie lubię przy kompie siedzieć, gdy jest taka piękan pogoda. Trzeba korzystać ze słońca póki można Za tydzień już mam jazdy. Jak ja się stresuję. Kompletnie nic nie wiem na temat auta. TZ musi mnie wziąc na plac jakiś i troszeczkę pouczyć.. Bądź co bądź - wizażanki mieszkające w Żorach: nie wychodzic z domów podczas gdy ja mam jazdy

Jedziecie gdzieś na wakacje?
Pewnie,że jedziemy (przynajmniej ja )
W lipcu mam w planach góry

Cytat:
sniezka u mnie oceny wystawili do 31 maja zachowanie wystawione omg mam wzorowe tylko dlatego ze reprezentuje szkołe w kosza i reczna i nożna w zawodach miedzyszkolnych
lolcia aaa to troche daleko , ja w zeszłym tyg nie byłam wogóle , wczoraj poszłam na 2 godziny aby sie dowiedziec kiedy mam zawody miedzy klasowe ( ta walczymy o puchar o najbardziej wysportowana klase - chłopcy nasi wszystko wygrali teraz dziewczyny walcza)
Moim skromnym zdaniem będzie Ci bardzo pasowała

Cytat:
Ewusia, wlasnie ide po balsamik. tylko ja ogolnie balsamow dove nie lubie, z reguly mam nivea albo ziaję, więc chyba i brazujacy bedzie nivea. (no bo gdzie ja tu jakas ziaje znajde ) ale dziekuje za rade
Tylko uważaj na brązujące,moja koleżanka się dzisiaj wysmarowała takowym i miała śmieszne plamki na pięcie

Wkurzyłam się
Nie dość,że babka z geografii mnie nie pytała,to jeszcze mi postawiła 4na koniec Kurdę,nikogo nie zapytała,powiedziała,że nie miałam wystarczających ocen na te 5

Zazdroszczę tym,co już nie muszą do szkoły chodzić
Jestem wściekła...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 15:02   #3705
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

czy tylko ja mam pozamieniane ikonki?
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 15:15   #3706
Atram
xxyy

ale sie rozpisalyscie nadrobie wieczorem
bo zaraz ide na spotkanie z kolezanka.

bylam dzis u ginekologa, poszlam do innej babki i zapytala kto mi przepisal tamte tabletki ( femoston), ze niepotrzebnie je bralam :/ pierwsze co zrobila to zwazyla mnie.. i wyszlo 47 kg.. a w domu sie wazylam i bylo cos ok 50, wiec chyba maja tam zepsuta wage. przepisala mi jakies witaminy, kwas foliowy, omega 3 i musze sobie zrobic badanie poziomu prolaktyny i za tydzien mam do niej przyjsc, i wazyc 48 kg:/
ale widac ze taka kompetentna babka, najpierw porobi mi rozne badania a potem dopiero przepisze odpowiednie leki
ale wysiedzialam sie w kolejce.. 2 h myslalam ze tam uschne
Stary 2007-06-12, 15:49   #3707
Atram
xxyy

ania, mysle ze grzywka jak najbardziej

Cytat:
Nogi... moja zmora, od nich wszystko się zaczęło
I merci
dlaczego zmora? sliszne sa

Cytat:
zazdroszcze mam nadzieje ze kiedys tez bede umiala tak
Stary 2007-06-12, 16:23   #3708
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Tylko uważaj na brązujące,moja koleżanka się dzisiaj wysmarowała takowym i miała śmieszne plamki na pięcie

Wkurzyłam się
Nie dość,że babka z geografii mnie nie pytała,to jeszcze mi postawiła 4na koniec Kurdę,nikogo nie zapytała,powiedziała,że nie miałam wystarczających ocen na te 5

Zazdroszczę tym,co już nie muszą do szkoły chodzić
Jestem wściekła...
no wlasnie nie za bardzo lubie takie cuda, bo sie zawsze boje co z tego wyjdzie, ale dzis kupilam juz balsam, nie moge byc taka blada bo az strach opalac sie nie znosze, a taka przypadkowa opalenizna niestety nadmiernie rowna nie jest, bo mam przerozne ksztalty koszulek przeciez.. wyprobuje ten balsam. na kwc opinie sa podzielone odnosnie wszystkich balsamow (jak zawsze) wiec skoro mi odpowiadaly zawsze z nivea to i tym razem taki kupilam. do jasnej karnacji. wieczorkiem sie posmaruje a rano zobaczymy co z tego bedzie ale fajnie pachnie

szkoda z ta geografia... no ale nie masz na to wplywu, wiec sie tym nie denerwuj a co do szkoly na pewno dostaniesz sie tam gdzie chcesz (za wszystkie "dostające" sie w tym roku, trzymam kciuki )

ale jestem nieprzytomna dzis..

Stary 2007-06-12, 17:21   #3709
śnieżka_
Zakorzenienie

haa fajnie u mnie są w trakcie wystawiania konferencja jest 20 i 21 :| i jeszcze do tego znowu sie wychowawczyni na nas drze za frekwencje ...
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 19:26   #3710
agness51
Zakorzenienie

Cytat:

bylam dzis u ginekologa, poszlam do innej babki i zapytala kto mi przepisal tamte tabletki ( femoston), ze niepotrzebnie je bralam :/ pierwsze co zrobila to zwazyla mnie.. i wyszlo 47 kg.. a w domu sie wazylam i bylo cos ok 50, wiec chyba maja tam zepsuta wage. przepisala mi jakies witaminy, kwas foliowy, omega 3 i musze sobie zrobic badanie poziomu prolaktyny i za tydzien mam do niej przyjsc, i wazyc 48 kg:/
ale widac ze taka kompetentna babka, najpierw porobi mi rozne badania a potem dopiero przepisze odpowiednie leki
Ojj,musisz nam tutaj przytyć Atramku

Cytat:
no wlasnie nie za bardzo lubie takie cuda, bo sie zawsze boje co z tego wyjdzie, ale dzis kupilam juz balsam, nie moge byc taka blada bo az strach opalac sie nie znosze, a taka przypadkowa opalenizna niestety nadmiernie rowna nie jest, bo mam przerozne ksztalty koszulek przeciez.. wyprobuje ten balsam. na kwc opinie sa podzielone odnosnie wszystkich balsamow (jak zawsze) wiec skoro mi odpowiadaly zawsze z nivea to i tym razem taki kupilam. do jasnej karnacji. wieczorkiem sie posmaruje a rano zobaczymy co z tego bedzie ale fajnie pachnie

szkoda z ta geografia... no ale nie masz na to wplywu, wiec sie tym nie denerwuj a co do szkoly na pewno dostaniesz sie tam gdzie chcesz (za wszystkie "dostające" sie w tym roku, trzymam kciuki )

ale jestem nieprzytomna dzis..
No zobaczysz co z tego wyjdzie

Może i masz rację z tą geografią,w sumie to mam takie złudne nadzieje,że przeprawi na tą piątkę,mimo,że jest już długopisem,chociaż pewnie i tak nie mam już żadnych szans

Aczkolwiek jutro bardzo ważny dzień,nie mogę zawalić,bo jeśli tak się stanie,to chyba sobie w łeb strzelę

Mam nadzieję,że będzie dobrze

Ps.Pochwal się potem kuracją balsamową

Ps2.W ogóle dzisiaj złożyłam w końcu to podanie Ale taki pan,który tam pracuje trochę mnie nastraszył,ponieważ ja wpisałam do tej głównej szkoły tylko jedną klasę I powiedział,że oni tam mają taki system,że jak mam za mało punktów,to od razu patrzą,czy mam wystarczającą ilość pkt w innej szkole,więc chyba będę musiała tam iść jeszcze raz,ale dodam więcej klas do tej szkoły co wybrałam,bo jednak bardzo mi na niej zależy... I wtedy będzie większa szansa,że mnie przyjmą do tej szkoły

Ps3.Przepraszam,że tak Wam tutaj marudzę ...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2007-06-12, 19:34   #3711
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojj,musisz nam tutaj przytyć Atramku

No zobaczysz co z tego wyjdzie

Może i masz rację z tą geografią,w sumie to mam takie złudne nadzieje,że przeprawi na tą piątkę,mimo,że jest już długopisem,chociaż pewnie i tak nie mam już żadnych szans

Aczkolwiek jutro bardzo ważny dzień,nie mogę zawalić,bo jeśli tak się stanie,to chyba sobie w łeb strzelę

Ps.Pochwal się potem kuracją balsamową

Ps2.W ogóle dzisiaj złożyłam w końcu to podanie Ale taki pan,który tam pracuje trochę mnie nastraszył,ponieważ ja wpisałam do tej głównej szkoły tylko jedną klasę I powiedział,że oni tam mają taki system,że jak mam za mało punktów,to od razu patrzą,czy mam wystarczającą ilość pkt w innej szkole,więc chyba będę musiała tam iść jeszcze raz,ale dodam więcej klas do tej szkoły co wybrałam,bo jednak bardzo mi na niej zależy... I wtedy będzie większa szansa,że mnie przyjmą do tej szkoły

no cos Ty, nic nie marudzisz jutro trzymam kciuki
idz moze faktycznie jeszcze raz do szkoly i dopisz te inne profile. zawsze to lepiej miec napisane niz nie

ide sobie robic racuszki z jablkami pol dnia dzis przespalam i glowa mnie okropnie boli. az zwialam z jedynych zajec jakie mialam

milego wieczorku wszystkim

Stary 2007-06-12, 19:35   #3712
gujana
Wtajemniczenie

co do balsamiku, jak zauwaze jakies efekty to dam znac. ale dopiero wieczorkiem sie posmaruje. teraz tylko na przaegubie reki zrobilam malutka probe, ale nie ma zadnego efektu, juz kilka godzin minelo a moze i delikatnie cos widac, ale mi sie zdaje ze sobie wmawiam cala sie wysmaruje i po kilku razach zoabczymy :P tylko sie boje co to bedzie jak zacznie zlazic

Stary 2007-06-12, 19:36   #3713
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
no cos Ty, nic nie marudzisz jutro trzymam kciuki
idz moze faktycznie jeszcze raz do szkoly i dopisz te inne profile. zawsze to lepiej miec napisane niz nie

ide sobie robic racuszki z jablkami pol dnia dzis przespalam i glowa mnie okropnie boli. az zwialam z jedynych zajec jakie mialam

milego wieczorku wszystkim

Racuszki Jakiś taki 'kombinowany' przepis,czy takie zwykłe,smażone racuszki?

Jakąś tabletkę łyknij i hop,do łóżeczka

Stary 2007-06-12, 19:53   #3714
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:

To wspaniale Naprawdę cieszę się bardzo, bo pamiętam "Twoje początki" na forum Naprawdę świetnie, ze wszystko się tak dobrze układa i że pałaszujesz bez wyrzutów sumienia

Cytat:
gratulacje pieknych ocenek
mowilam ze lubisz germana? kto sie czubi ten sie lubi hihihihi a tak serio to super ze juz exam za Toba reszta tez pojdzie ladnie
Dziękuję Niestety to był dopiero ustny... więc najgorsze ciągle przede mną A dziś jeszcze zawaliłam kolosa Dała takie trudne zadania, że I chyba nie zalicze tego przedmiotu A tyle się uczyłam

Cytat:

Jeśli chodzi o ginekologów to ja byłam już... ehhh nie pamiętam. Jeśli chodzi o takie sprawy, to nie ufam tylko jednej osobie Też trafiłam do takiej co stwierdziła bez żadnych badań, że brak okresu to taka moja uroda i dostałam hormonki

A może Twoja waga jest zepsuta Atram prosze Cię nie przywiązuj takiej wagi do wagi Faktem jest, że ważysz malutko, za malutko A co do prolaktyny to też mam z nią kłopoty

Cytat:
W ogóle dzisiaj złożyłam w końcu to podanie Ale taki pan,który tam pracuje trochę mnie nastraszył,ponieważ ja wpisałam do tej głównej szkoły tylko jedną klasę I powiedział,że oni tam mają taki system,że jak mam za mało punktów,to od razu patrzą,czy mam wystarczającą ilość pkt w innej szkole,więc chyba będę musiała tam iść jeszcze raz,ale dodam więcej klas do tej szkoły co wybrałam,bo jednak bardzo mi na niej zależy... I wtedy będzie większa szansa,że mnie przyjmą do tej szkoły
Dostaniesz się na pewno Wierzę w Ciebie

Na otarcie łez kupiłam sobie dziś stanik w h&m
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 20:10   #3715
Apiska
Zakorzenienie

hejka
Nie było mnie tu kilka dni Jakos nie było okazji
Na uczelni wporząsiu, narazie wszystko pozaliczane
W piątek jadę do Bytomia Na urodzinki mojej Chrześnicy I pobluje tam do poniedziałku rana, później wyjazd na Legnice, we wtorek egzamin i w pt i koniec WAKACJE

Na 100% jadę w sierpniu do Rewala, baaardzo się cieszę

To na tyle, uciekam na Emke
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 20:16   #3716
oreganka
Zakorzenienie

wklejam mój nabytek
turkusowe kolczyki
kolor chyba bardziej intensywny niż na zdjęciu

ja z ginekologami też miałam różne przeprawy, znowu mi wszystko siadło i okresu nie mam, zazwyczaj robią tak że wciskają tablety i wszystko jest cacy dopóki się je bierze a ja się odstawi to znowu to samo,
a przecież ważne żeby znaleźć przyczynę zaburzeń hormonalnych
ja szukam ciągle nowego lekarza
bo termin do mojej babki dopiero na 17 lipca mam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03051.JPG (29,9 KB, 4 załadowań)

Stary 2007-06-12, 20:32   #3717
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Racuszki Jakiś taki 'kombinowany' przepis,czy takie zwykłe,smażone racuszki?

Jakąś tabletkę łyknij i hop,do łóżeczka
nie, taki zwykle, tylko ze na kefirze. takie delikatniutkie wyszly. ale mam ochote na takie normalne z drozdzami, wiec moze jutro sobie znow zrobie
chociaz ogolnie juz omlety i wszelkie placki mi sie znudzily bo ostatnio ciagle to jadam, wiec takie drozdzowe chyba mnie tez juz nie zachwyca jutro. zaraz sobie chyba jakas salatke zrobie bo cos za slodko mi po tych racuchach

przespalam caly dzien wlasnie... ale szkoda ze najpierw nie wzielam tabletki.. chyba cisnienie skakało bo pogoda dzis u mnie tez taka sobie. no w kazdm razie pojechalam do sklepu rowerkiem i lepiej sie poczulam rowerek dobry na wszystko

Cytat:

To wspaniale Naprawdę cieszę się bardzo, bo pamiętam "Twoje początki" na forum Naprawdę świetnie, ze wszystko się tak dobrze układa i że pałaszujesz bez wyrzutów sumienia

Dziękuję Niestety to był dopiero ustny... więc najgorsze ciągle przede mną A dziś jeszcze zawaliłam kolosa Dała takie trudne zadania, że I chyba nie zalicze tego przedmiotu A tyle się uczyłam

Jeśli chodzi o ginekologów to ja byłam już... ehhh nie pamiętam. Jeśli chodzi o takie sprawy, to nie ufam tylko jednej osobie Też trafiłam do takiej co stwierdziła bez żadnych badań, że brak okresu to taka moja uroda i dostałam hormonki

A może Twoja waga jest zepsuta Atram prosze Cię nie przywiązuj takiej wagi do wagi Faktem jest, że ważysz malutko, za malutko A co do prolaktyny to też mam z nią kłopoty

Dostaniesz się na pewno Wierzę w Ciebie

oj, poczekaj do wynikow, moze Cie mile zaskoczą

ja tez jesli chodzi o ginekologow to weryfikowalam informacje jednego u drugiego i wkoncu nigdy nic nie wiedzialam bo kazdy co innego mowil... jakis czas temu znalazlam jednak super lekarke i mysle ze juz tylko jej zaufam i bede do niej chodzic. szukajcie az znajdziecie tego wlasciwego, zaufanego lekarza, po co sie stresowac u jakichs "przypadkowych" a jesli chodzi o ginekologow to nie wiem czemu, ale wyjatkowo sporo takich dziwakow na swojej drodze spotkalam

Stary 2007-06-12, 20:54   #3718
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

oby Cię wyleczyła porządnie i ma racje, tucz sie chudzinko
a 2 godziny to jeszcze nie tak źle, mnie sie zdarzało u gina i 2 razy tyle czekać

Cytat:

nie przejmuj sie tak bardzo tą geografię, widocznie babka jest uparta i złośliwa
a co do szkoły to na pewno się dostaniesz , wierzę w Ciebie

Cytat:

może jednak nie będzie tak źle

ja za to już wiem ze stylistyki nie zaliczyłam i będę musiała poprawiać za tydzień ale jakoś dam radę
astanik na pocieszenie to dobry pomysł

Cytat:
wklejam mój nabytek
turkusowe kolczyki
kolor chyba bardziej intensywny niż na zdjęciu

ja z ginekologami też miałam różne przeprawy, znowu mi wszystko siadło i okresu nie mam, zazwyczaj robią tak że wciskają tablety i wszystko jest cacy dopóki się je bierze a ja się odstawi to znowu to samo,
a przecież ważne żeby znaleźć przyczynę zaburzeń hormonalnych
ja szukam ciągle nowego lekarza
bo termin do mojej babki dopiero na 17 lipca mam
śliczne kolczyki

mam nadzieję że nowa lekarka Cię wyleczy.......

ja za to właśnie wróciłam od lekarza i się okazało ze operacja kolana jednak konieczna i na dodatek zostanie wykonana o ile lekarze nie będą strajkować 9 lipca a jak nie wtedy to nie wiadomo kiedy i przez to nie wiadomo co z wakacjami i z niczym
a poza tym dostała zastrzyk przeciwbólowo-przeciwzapalny zebym mogła lepiej chodzić ale jak na razie to boli tylko bardziej i chodzić nie mogę wcale

nooo, ale sie na marudziłam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-06-12, 20:56   #3719
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
co do balsamiku, jak zauwaze jakies efekty to dam znac. ale dopiero wieczorkiem sie posmaruje. teraz tylko na przaegubie reki zrobilam malutka probe, ale nie ma zadnego efektu, juz kilka godzin minelo a moze i delikatnie cos widac, ale mi sie zdaje ze sobie wmawiam cala sie wysmaruje i po kilku razach zoabczymy :P tylko sie boje co to bedzie jak zacznie zlazic
cierpliwości kochana na pewno będzie efekt

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-06-12, 21:13   #3720
Apiska
Zakorzenienie

ojj cos wiem na temat operacji kolana i strajkujących lekarzy, mój brat rok temu czekał na taką operacje, ale miał tą z kamerką, nie wiem jak to się fachowo nazywa
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości