|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() paula600324 dekoracja rzeczywiście fajna i delikatna, ale wydaje mi się, że te storczyki powinny być jednak żywe. Myślę, że florystka bez trudu ci coś doradzi Cytat:
![]() Rustykalne koleżanki, patrzcie na zdjęcie, fajny klimacik
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2014-03-04 o 19:43 |
||||
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Ines Czekam z niecierpliwością na relację z Waszego dnia
![]() Atomoowka I jak się udała fryzura ?Swiat_katarzyny O, fajny pomysł z dwoma szarfami Zachowawcza częśc rodziny nie powinna być zaszokowana - choć i tak myślę, że szkoda nerwów na plotkarzy.Lemon_drop Mocno trzymam kciuki ![]() ysia A Romwe lub Sheinside sprawdzałaś? Sporo pięknych sukienek w kolorze białym. paula600324 A pasmanterie lub sklepy z koralikami? Enzunio Strasznie mi przykro. Można Ci jakoś pomóc? Co do czerni na ślubie - jestem na tak, jeśli nie jest jej za dużo - jak np.. Trochę mnie przerażają stereotypy - czerń nie - bo pogrzeb, fiolet nie - bo kolor żałobny. W zdrowych proporcjach każdy kolor nada się na ślub. W kwestii winietek do okrągłych stołów - wydaje mi się, że lista gości przy określonym stoliku wystarczy. No chyba, że wśród gości są alergicy/ matki karmiące / wegetarianie - nie zawsze kelnerzy są na tyle ogarnięci, że przyniosą właściwy posiłek właściwej osobie.
|
#2703 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeczytałam pierwszą część Cytat:
![]() Cytat:
![]() świetne buty! ![]() Cytat:
Ślub 26.07.2014 '-You still love her, huh? -I can't imagine the day I won't.' Dexter w spódnicy ![]() Edytowane przez hihihi Czas edycji: 2014-03-04 o 20:54 |
||||
|
|
|
#2704 |
|
Zadomowienie
|
Chyba chcę taki bukiet jak mają druhny po bokach Ja Cie po prostu kocham, za te inspi Albo nienawidzę, że ciągle zmieniam zdanie
gdzie chcesz nocą iść? ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2014-03-04 o 19:48 |
|
|
|
#2705 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Dzięki za odzew - już wysyłam link ![]() Cytat:
Cytat:
co do pogrubionego to bardzo by się przydało dzisiaj ;D Chciałam zorganizować spotkanie rodziców a tż zaczął wymyślać ![]() Nie wpadam na to by poszukać chusteczki w innych sklepach niż pasmanterie! Dzięki ![]() Cytat:
Cytat:
Możesz wybrać cokolwiek? Cytat:
![]() Cytat:
Czy perfidnie przepisać, czy coś dodać? Chciałabym by to miało ręce i nogi: Dzisiaj panna młoda,
jutro żona, na zawsze Twoja córka i przyjaciółka, Kocham Cię, Kasia 16.08.2014 |
||||||
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki pomarańczowy ![]() A co się stało? Moze to dziwne...ale zazdroszczę Ci mnie ta praca wykończy. Jestem na urlopie a moja zastępczyni w dupie sobie nie umie dać rady i co chwila do mńie wydzwaniają Sorry, musiałam sie wyżalić ![]() Nigdy więcej bycia kierownikiem Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-03-04 o 19:58 |
|
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dobrze, uwielbiam filmy ktore mnie poruszają ja welon trzymam do oczepin, podobają mi sie welony
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
enzunio - nie mogą Cię zwolnić ze stażu
![]() Ines - czekam na więcej!!! |
|
|
|
#2709 | ||
|
Rozeznanie
|
Przykro mi. Czy ten wątek prześladuje jakiś pech? Ostatnio co chwilę czytam o problemach w pracy/z pracą? Sama jestem dzisiaj mega zestresowana, aż mnie w żołądku ściska, myslę że w tym tygodniu też dołączę do grona bezrobotnych
Cytat:
Bardzo dobry pomysł ![]() Piękne bukiety. Co to za kwiaty? Cytat:
Dla mnie to będzie raczej jako tekst dla obojga rodziców
30.07.2015 - Milenka i Zuzia Edytowane przez springtime Czas edycji: 2014-03-04 o 20:15 |
||
|
|
|
#2710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
padam na twarz, lecę pod prysznic i spać, jutro o 7 30 zaczynam zajęcia, siedzę do 20... |
|
|
|
|
#2711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bije z tych słów jakas magia!
|
|
#2712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do szarf mi się pomysł dwóch bardzo podoba ale ja pewnie bym się spotkała z komentarzami typu "pewnie czarna szarfa bo już żałuje" czy coś w tym stylu:P mi mama zakazała nawet patrzeć na bukiety z kaliami
|
|
|
#2713 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co.... tak sie zaczelam zastanawiać dla kogo my sie ubieramy - dla siebie czy dla innych. Gdybym miala sie ubierac dla starych ciotek musialabym wyglądac tak na ślubie łącznie z rekawiczkami... razem z diademem i baranku z loków na głowie
![]() ![]() wiem, ze ludzie pogadają, zawsze będę gadać, a ja nie chce po ślubie żałować, że mogłam zaszaleć a tego nie zrobiłam, bo wtedy już bedzie za późno, czasu nie cofniemy...
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2014-03-04 o 20:31 |
|
|
|
#2714 |
|
Rozeznanie
|
Kate_Noir super pomysl z ta chusteczka i ten tekst co wkleilas swietny i piekny
P.s. Mi tez mozesz podeslac stronke do zalajkowania ![]() Lemon kciuki dla TZta! ![]() Enzunio mam nadzieje, ze Ci choroba przejdzie i jak juz dziewczyny pisaly nie moga Cie od tak zwolnic ![]() Kasia super rozwiazanie z dwoma szarfami ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#2715 |
|
Raczkowanie
|
koniec podczytywania, wbijam do Was, mogę ?
24.05.2014
|
#2716 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Zgodnie z tradycją napisz coś o sobie o Was
|
|
#2717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W ogóle zastanawiam się, czy robić te podziękowania na sali, czy prywatnie w domu. Jak wy robicie dziewczyny? U mnie jest jeszcze taka sytuacja, że chciałabym podziękować babci i dziadkowi u których mieszkałam przez pierwsze lata życia (rodzice mieli mnie na studiach i nie mieszkałam z nimi bo chorowałam w akademiku) - a troszkę niezręcznie by to wyszło, bo tż nie będzie dziękował dziadkom, ja mojemu drugiemu też nie, choć kocham bardzo - bo rodzice mamy mnie praktycznie wychowali. I nie chcę kwasu - robić w takim razie je w domu? Ze ślubnych spraw byliśmy dziś na 2. spotkaniu na naukach i okazało się, że jednak jest ich więcej niż myśleliśmy: 9 spotkań, 3 poradnie, rozmowa indywidualna z księdzem i dialogi narzeczeńskie Co to są te dialogi? Ktoś wie/miał?
Edytowane przez annic Czas edycji: 2014-03-04 o 20:49 |
|
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Ines ale pięknie
enzunio co się dzieje ?! Chyba zakupie płotno bawełniane białe na nasze krzesła do kościoła. Dostałam namiary na inną kwiaciarkę. Może zaoferuje mi coś innego/lepszego.
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj! Cytat:
na pewno nie będzie tańczenia w kółku, cudowni rodzice też odpadają (nie to, że moi nie są cudowni - są najlepsi na świecie, dlatego zasługują na coś wyjątkowego) i nie wiem jak to ugryźć ![]() Co do tych cudowności to TŻ jest słodziakowy - robił moje ulubione placuszki brokułowo ziemniaczane i tyle co się przy nich nagimnastykował żeby się nie rozpadały i UWAGA przyniósł mi do mojego biurka gdzie siedzę z kompem i na wizażu bo jak powiedział, nie chciał, żebym się odrywała od forum
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Kate_Noir a skąd zamawiasz tą chusteczkę?
siwat_katarzyny przetrząsnęłam komputer i niestety już chyba usunęłam te zdjęcia
|
|
#2723 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ten tekst jak najbardziej może być Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Witamy ![]() Opowiedz o was coś więcej Pewnie przygotowania prawie na finiszu bo ślub już niedługo ![]() Cytat:
Cytat:
Pokażę to TŻ jutro
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2014-03-04 o 21:06 |
||||
|
|
|
#2724 | |
|
Raczkowanie
|
Lg ty to chyba już wszystko o moich planach slubnych wiesz dopinamy wszystko powolutku. ![]() Cytat:
Fajnie że masz takich kochających dziadków zrobiłabym dla nich podziękowania w domu aby tym drugim nie było przykro Strasznie dużo macie tych nauk, dialogi narzeczeńskie- pierwsze słyszę rozmowa indywidualna z księdzem to nic innego jak protokół, często księża osobno odpytują Pannę młodą a osobno młodego a potem ich razem ale wiem że nie w kazdej parafii tak to wygląda ![]() Nie pamiętam która z Was zamawiała welon z butterfly ? Podzielcie się wrazeniami co do jakości miekkie i lejące czy sztywne te welony od nich ?
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są super, jakościowo bardzo dobre, miękkie i lejące ja mam z tiulu welonowego fajny, cieniutki taki jak chciałam
|
|
|
#2726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a wrzucałaś zdjecie siebie w sukni do klubu? bo ja nie znalazlam zdjecia a chciałabym sobie odświeżyć pamięć
|
|
#2727 |
|
Raczkowanie
|
Lemon no już jakiś czas ale niesystematycznie bo wy tyle tu stukacie że wow
mamy praktycznie wszystko najważniejsze sala, zespoł, kamera, foto, dekoratorka do koscioła, nauki, obrączki, suknia i dodatki. Postaram się pokazać Wam wszystko muszę tylko zgrać Sen z powiek spędza mi poradnia rodzinna hihihi ooo to super bo ja właśnie takiego szukam a cena jest świetna w porównaniu do welonów z madonny ( tam życzą sobie 400zł za 3metrowy ) a Ty masz w jakim kolorze, śmietanka ?
Edytowane przez blackberry555 Czas edycji: 2014-03-04 o 21:17 |
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was kochane, powoli wracam do życia po tej operacji
![]() Pewnie moje pytanie już było nie raz, ale dawno nie było mnie tu na głównym... Ślub mamy o 16, na którą powinnam umówić fryzjerkę i makijażystkę?
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kochany ten Twój !!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

Największym pominiętym na Oscarach dla mnie jest "Kapitan Philips", na którym płakałam, i który ogólnie trzymał w napięciu, a Tom Hanks był świetny, jak zawsze. "Grawitacja" i te jej wszystkie Oscary to wg mnie wielka pomyłka 

boje sie pomyśleć, co powie jak zobaczy mnie z czernią... 

jest super i kolor wstazki idealnie sie wpasowuje do sukni 

rozmowa indywidualna z księdzem to nic innego jak protokół, często księża osobno odpytują Pannę młodą a osobno młodego a potem ich razem ale wiem że nie w kazdej parafii tak to wygląda