Miłośniczki H&M - cz. XV - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-04, 16:33   #811
_czarny_kot
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki H&M - cz. XV

Cytat:
Napisane przez pepppermint Pokaż wiadomość
szokłam. może nie do tego sklepu zaniósł
a tak serio to ja nigdy takiej praktyki nie spotkałam, więc nic nie poradzę.
miałam identycznie - reklamowałam basicowy tshirt za 20 zł - po praniu szwy się przekręciły, w ogóle wyglądał jak szmata czekałam 2 tygodnie na rozpatrzenie reklamacji, po dwóch tygodniach nadal nie była rozpatrzona, zadzwoniłam do centrali, centrala zadzwoniła do "mojego" sklepu, mój sklep zadzwonił do mnie z pozytywnie rozpatrzoną reklamacją i wielkim oburzeniem jak to smialam zadzwonic do centrali. No coz, skoro nie potrafia rozpatrzyc reklamacji w ciagu 14 dni to powinni miec pretensje tylko do siebie.

tyle zachodu o glupi tshirt za 20zł...

Wydaje mi sie, ze to kwestia obslugi w hm. W moim hm ekspedientki sa okropne. Jakis czas temu kupowalam cos z kuponem z newslettera to ekspedientka wolala kierowniczke zeby zapytac sie czy ten kupon jest autentyczny. Kierowniczka powiedziala, ze pierwszy raz w ogole widzi taki kupon. Powiedzialam im, ze jak maja problem ze znajomoscia swoich promocji to niech zadzwonia do centrali i sie dowiedza. Z wielka laska uwzglednily kupon. Zalosne zachowanie....

Moze dlatego odrzucaja mi prawie wszystkie reklamacje, bo czesto cos reklamuje? Wiekszosc ich produktow nadaje sie do reklamacji, wiec to robie (mechacenie, rozciaganie, prucie sie, odklejanie podeszw butow itp) A swoim zachowaniem tylko odstraszaja klientow.

Oczywiscie nigdy nie dostalam zwrotu gotowki za reklamacje. Zawsze karty podarunkowe. Chociaz uswiadamialam im, ze robia zle, ze nie moga tak robic. Nic to. Upra sie jak osly i nie przetlumaczysz, a ja nie bede z nimi walczyc o marne kilka groszy.

Teraz wole isc np. do zary, przeplacic te kilka zlotych, ale przynajmniej mam kompetentna obsluge i reklamacje ze sklepu internetowego rozpatrywane od reki. Wszystkie pozytywnie.

Edytowane przez _czarny_kot
Czas edycji: 2014-03-04 o 16:41
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 17:15   #812
PoppyHoney
Wtajemniczenie

mechacenie też reklamujecie? mam komin z H&Mu, ale nie noszę go, bo nieźle się zmechacił, jak to bywa z wełną chciałam go jakoś ogolić, ale wolałabym się go pozbyć
Stary 2014-03-04, 17:33   #813
pepppermint
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PoppyHoney Pokaż wiadomość
mechacenie też reklamujecie? mam komin z H&Mu, ale nie noszę go, bo nieźle się zmechacił, jak to bywa z wełną chciałam go jakoś ogolić, ale wolałabym się go pozbyć
ja nie przyjmowałam takiej reklamacji ale wiem, że koleżanka (pracownik) sama coś takiego reklamowała

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
miałam identycznie - reklamowałam basicowy tshirt za 20 zł - po praniu szwy się przekręciły, w ogóle wyglądał jak szmata czekałam 2 tygodnie na rozpatrzenie reklamacji, po dwóch tygodniach nadal nie była rozpatrzona, zadzwoniłam do centrali, centrala zadzwoniła do "mojego" sklepu, mój sklep zadzwonił do mnie z pozytywnie rozpatrzoną reklamacją i wielkim oburzeniem jak to smialam zadzwonic do centrali. No coz, skoro nie potrafia rozpatrzyc reklamacji w ciagu 14 dni to powinni miec pretensje tylko do siebie.

tyle zachodu o glupi tshirt za 20zł...

Wydaje mi sie, ze to kwestia obslugi w hm. W moim hm ekspedientki sa okropne. Jakis czas temu kupowalam cos z kuponem z newslettera to ekspedientka wolala kierowniczke zeby zapytac sie czy ten kupon jest autentyczny. Kierowniczka powiedziala, ze pierwszy raz w ogole widzi taki kupon. Powiedzialam im, ze jak maja problem ze znajomoscia swoich promocji to niech zadzwonia do centrali i sie dowiedza. Z wielka laska uwzglednily kupon. Zalosne zachowanie....

Moze dlatego odrzucaja mi prawie wszystkie reklamacje, bo czesto cos reklamuje? Wiekszosc ich produktow nadaje sie do reklamacji, wiec to robie (mechacenie, rozciaganie, prucie sie, odklejanie podeszw butow itp) A swoim zachowaniem tylko odstraszaja klientow.

Oczywiscie nigdy nie dostalam zwrotu gotowki za reklamacje. Zawsze karty podarunkowe. Chociaz uswiadamialam im, ze robia zle, ze nie moga tak robic. Nic to. Upra sie jak osly i nie przetlumaczysz, a ja nie bede z nimi walczyc o marne kilka groszy.

Teraz wole isc np. do zary, przeplacic te kilka zlotych, ale przynajmniej mam kompetentna obsluge i reklamacje ze sklepu internetowego rozpatrywane od reki. Wszystkie pozytywnie.
słodki jezu, w głowie mi się to nie mieści. w moim sklepie to zupełnie inaczej wygląda. nie mam do Ciebie żadnych pretensji. postąpiłabym podobnie na Twoim miejscu. juz kiedys czytałam o twoich przebojach z hm'em i wcale Ci sie nie dziwię.

kojarzę jedna klientkę, która robi reklamacje notorycznie. przynosi na raz po kilka rzeczy, wszystkie z taka samą wadą (odbarwienie materiału). zwracamy jej kasę na kartę. w tym samym dniu robi kolejne zakupy płacąc po kolei 6 kartami (wszystkie ze zwrotu)
pepppermint jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 19:09   #814
anakrk
Zakorzenienie

Co do jakości obsługi w H&M to owszem, czasami bywa niedoinformowana, ale z reguły jest miła. W przeciwieństwie do niektórych sfochowanych pańci z Zary. Powtarzam niektórych, bo generalizowanie mogłoby być krzywdzące dla pracujących tam miłych osób, których ostatnio jest coraz więcej, nie ich wina, że muszą zadawać irytujące pytania: a czy mogę poznać powód zwrotu ? (odpowiadam na to z uśmiechem i udanym zdziwieniem: ja tylko korzystam z przysługującego mi prawa do zwrotu, co przerywa dalsza bezsensowną rozmowę np. a może wymieni sobie pani na coś innego - gdybym chciała to sama bym na to wpadła), to jeszcze ostatnia praktyka proponowania zwrotu środków z regularnej sprzedaży na kartę podarunkową
anakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 20:06   #815
dominika4896
Raczkowanie

Hej
Wiem, że przeceny się skończyły, wiem, że jest zniżka przychodząca na maila, ale czy szykują się jakieś między sezonowe wyprzedaże?
dominika4896 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 20:18   #816
Nunum
Rozeznanie

Kazdy kij ma dwa końce. Ja ze swojej strony ( jako sprzedawca) moge powiedziec, ze caly personel jest szkolony tak, aby byl uprzejmy i mily dla klinetow. Wiadomo, jestesmy te ludzmi i kazdy moze miec gorszy dzien ale nie powinnien okazywac tego w pracy( i u mnie w H&M tak sie nie zdarza). A zazwyczaj klineci okazuja sie piekelni. Najgorzej jest z reklamacjami. Przyjmowane sa wszystkie, ale proponowana jest wymiana na inny towar lub zwrot na karte( taka polityka sklepu). Uwazam, ze jest to fair szczegolnie ze przyjmowane sa WSZYSTKIE reklamacje i zalatwiane od reki w 5 minut.
Klika przykladow reklamacji ode mnie:
-klientka, ktora kupuje rzeczy i po 2-3miesiacach WSZYTSKIE reklamuje. Zawsze ten sam powod - dziura po klipsie. Zawsze jest arogancja, rzuca rzeczy na lade ani dzien dobry ani do widzenia nie odpowie...
- ostatnio Pani reklamowala spodnie, nie miala paragonu, nie pamietala kiedy kupila i miala wyciete wewnetrzne metki...
- Pani reklamowala kosmetyczke przeceniona na 10 zl z wycietymi wewnetrznymi metkami( ktore sa potrzebne do reklamacji) Na reklamacje jest 2 lata a Pani reklamowalo po roku i 11 miesiacach, robiac awanture i wydzierajac sie, keidy jej powiedzialam ze do reklamacji potrzebne sa wewnetrzne metki...
Ogolnie klienci sa straszni, oczywisci nie wszyscy bo zdarzaja sie bardzo mili. Nie mozna generalizowac. Ale trafia sie wiele osob, ktore potrafia wyzywac, wysmiewac i traktoac Cie jak najgorszego robola bo pracujesz w sklepie...

Tez problem jest z kuponami z newsletrera, bo ktos wydrukuje 10 i chce znich skorzystac a kiedy odmowie to wielka afera. Na kuponie jest napisane jeden kupon dla jednej osoby, ale nie... Rozumiem, ze ktos kupuje rzeczy z tymi kuponami ale nie na raz. Ja nie przyjmuje jesli ktos chce przy jednym podejsciu do kasy wykorzystac kilka kuponow, bo sa kamery i potem ja bede miec problemy...

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez dominika4896 Pokaż wiadomość
Hej
Wiem, że przeceny się skończyły, wiem, że jest zniżka przychodząca na maila, ale czy szykują się jakieś między sezonowe wyprzedaże?
w drugiej polowie marca
Nunum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 20:28   #817
akisia
Zakorzenienie

Dziewczyny czy wiadomo może kiedy linia reklamowana przez Miradnę Kerr wchodzi do sprzedaży?
akisia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-04, 20:32   #818
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakrk Pokaż wiadomość
Co do jakości obsługi w H&M to owszem, czasami bywa niedoinformowana, ale z reguły jest miła. W przeciwieństwie do niektórych sfochowanych pańci z Zary. Powtarzam niektórych, bo generalizowanie mogłoby być krzywdzące dla pracujących tam miłych osób, których ostatnio jest coraz więcej, nie ich wina, że muszą zadawać irytujące pytania: a czy mogę poznać powód zwrotu ? (odpowiadam na to z uśmiechem i udanym zdziwieniem: ja tylko korzystam z przysługującego mi prawa do zwrotu, co przerywa dalsza bezsensowną rozmowę np. a może wymieni sobie pani na coś innego - gdybym chciała to sama bym na to wpadła), to jeszcze ostatnia praktyka proponowania zwrotu środków z regularnej sprzedaży na kartę podarunkową
ja w zarze za mało kupuje żeby coś reklamować, ale wkurzają mnie te gadki, chociaż wiem, że muszą je mówić
Kupuje sweter, a pani na to "a spodni nie udało się wybrać" wtf?! nie szukałam spodni, a tym bardziej o żadne nikogo nie pytałam...

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 20:55   #819
pepppermint
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
ja w zarze za mało kupuje żeby coś reklamować, ale wkurzają mnie te gadki, chociaż wiem, że muszą je mówić
Kupuje sweter, a pani na to "a spodni nie udało się wybrać" wtf?! nie szukałam spodni, a tym bardziej o żadne nikogo nie pytałam...
hahaha trzeba jakoś zagadać. doceń czyjeś starania

nie wiem o co z tym chodzi ale często wyczuwam w klientach postawę bojowa jaką przyjmują kiedy przychodzą z reklamacją. jakby szli na wojnę.

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez akisia Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wiadomo może kiedy linia reklamowana przez Miradnę Kerr wchodzi do sprzedaży?
napisze jak będę wiedziała
Stary 2014-03-04, 21:41   #820
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha trzeba jakoś zagadać. doceń czyjeś starania

nie wiem o co z tym chodzi ale często wyczuwam w klientach postawę bojowa jaką przyjmują kiedy przychodzą z reklamacją. jakby szli na wojnę.

Dłuższą chwile pracowałam w sklepie, ale proponowałam jedynie dodatki
Teraz mi troche przeszło, ale kiedyś wstyd mi było coś reklamować i zawsze przychodziłam we wczesnych godzinach, żeby broń boże nie ustawiła się za mną kolejka

Stary 2014-03-04, 21:58   #821
pepppermint
Zadomowienie

na męskim dziale promocja na swetry. wszystkie za 40zł
(na oczy nie widziałam, przekazuje to co od kolegi usłyszałam)
Stary 2014-03-04, 22:49   #822
ladybird1122
Wtajemniczenie

Nie wiem czy tak jest wszędzie, ale u mnie wczoraj ogłaszano promocję na dziale dziecięcym:przy zakupie 2 par jeansów druga 50% taniej
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 06:51   #823
akisia
Zakorzenienie

Cytat:

Super, dziękuję Ci bardzo
akisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 06:59   #824
Chocolatina
Wtajemniczenie

Czy ta torebka pojawiła się już w sklepach?

http://www.hm.com/pl/product/25418?article=25418-A

najbardziej interesuje mnie Rzeszów
Chocolatina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 09:06   #825
pepppermint
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy tak jest wszędzie, ale u mnie wczoraj ogłaszano promocję na dziale dziecięcym:przy zakupie 2 par jeansów druga 50% taniej
wszędzie. w sumie mam dwie pary z dziecięcego i p[rzy rozmiarze 38 mieszczę sie w rozm. 164. myslę, że warto zajrzeć.
Stary 2014-03-05, 11:52   #826
pawcio4
Raczkowanie

Ta promocja na męskie swetry 40 PLN jest rzeczywiście?
Czy wiadomo kiedy rusza mid season sale?
pawcio4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 13:56   #827
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

mam pytanie dotyczące zwrotów
kupiłam coś korzystając ze zniżki z newslettera, czy jeżeli chciałabym to zwrócić to normalnie dostanę zwrot gotówki czy będą jakieś kombinacje ze zwrotem na kartę podarunkową?
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 14:12   #828
pepppermint
Zadomowienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4545021 7]mam pytanie dotyczące zwrotów
kupiłam coś korzystając ze zniżki z newslettera, czy jeżeli chciałabym to zwrócić to normalnie dostanę zwrot gotówki czy będą jakieś kombinacje ze zwrotem na kartę podarunkową?[/QUOTE]

Na kuponie jest informacja, ekspedientka przy zakupie tez o tym mówiła. Ja juz ci na to pytanie odpowiedzialam. Dostaniesz normalnie zwrot na kartę wydawana przy zwrocie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
Napisane przez pawcio4 Pokaż wiadomość
Jest rzeczywiście.
Wiadomo kiedy ale napisze o tym dopiero jak ruszy.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Chocolatina Pokaż wiadomość
Czy ta torebka pojawiła się już w sklepach?

http://www.hm.com/pl/product/25418?article=25418-A

najbardziej interesuje mnie Rzeszów
Nie bój się zadzwonić do sklepu i zapytać. Przeczytaj opis ze strony który jest przy każdym produkcie. Numery znajdziesz na stronie hm.

Stary 2014-03-05, 14:31   #829
paulinkka
Wtajemniczenie

Cytat:
Te swetry to chyba ze 4 modele tylko przecenione :P nic ciekawego
paulinkka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-05, 14:37   #830
omleecik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nunum Pokaż wiadomość
Kazdy kij ma dwa końce. Ja ze swojej strony ( jako sprzedawca) moge powiedziec, ze caly personel jest szkolony tak, aby byl uprzejmy i mily dla klinetow. Wiadomo, jestesmy te ludzmi i kazdy moze miec gorszy dzien ale nie powinnien okazywac tego w pracy( i u mnie w H&M tak sie nie zdarza). A zazwyczaj klineci okazuja sie piekelni. Najgorzej jest z reklamacjami. Przyjmowane sa wszystkie, ale proponowana jest wymiana na inny towar lub zwrot na karte( taka polityka sklepu). Uwazam, ze jest to fair szczegolnie ze przyjmowane sa WSZYSTKIE reklamacje i zalatwiane od reki w 5 minut.
Klika przykladow reklamacji ode mnie:
-klientka, ktora kupuje rzeczy i po 2-3miesiacach WSZYTSKIE reklamuje. Zawsze ten sam powod - dziura po klipsie. Zawsze jest arogancja, rzuca rzeczy na lade ani dzien dobry ani do widzenia nie odpowie...
- ostatnio Pani reklamowala spodnie, nie miala paragonu, nie pamietala kiedy kupila i miala wyciete wewnetrzne metki...
- Pani reklamowala kosmetyczke przeceniona na 10 zl z wycietymi wewnetrznymi metkami( ktore sa potrzebne do reklamacji) Na reklamacje jest 2 lata a Pani reklamowalo po roku i 11 miesiacach, robiac awanture i wydzierajac sie, keidy jej powiedzialam ze do reklamacji potrzebne sa wewnetrzne metki...
Ogolnie klienci sa straszni, oczywisci nie wszyscy bo zdarzaja sie bardzo mili. Nie mozna generalizowac. Ale trafia sie wiele osob, ktore potrafia wyzywac, wysmiewac i traktoac Cie jak najgorszego robola bo pracujesz w sklepie...

Tez problem jest z kuponami z newsletrera, bo ktos wydrukuje 10 i chce znich skorzystac a kiedy odmowie to wielka afera. Na kuponie jest napisane jeden kupon dla jednej osoby, ale nie... Rozumiem, ze ktos kupuje rzeczy z tymi kuponami ale nie na raz. Ja nie przyjmuje jesli ktos chce przy jednym podejsciu do kasy wykorzystac kilka kuponow, bo sa kamery i potem ja bede miec problemy...

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

w drugiej polowie marca
Tylko wspolczuc takich klientow, ale co zrobic, ludzie sa rozni i niestety trzeba sie liczyc z takimi osobami rowniez, jezeli pracuje sie z ludzmi.

A ja mam inne pytanie. Widziala ktoras te spodniczke w rozmiarze xs? Mialabym taka prosbe, czy mozna byloby mi ja kupic, pieniadze itd bym zwrocila oczywiscie Tak mi sie spodobala ta spodniczka, az posmutnialam jak zobaczylam ze xs nie ma Wybaczcie dziewczyny za skwaszona mine, haha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01810.jpg (89,4 KB, 222 załadowań)

Edytowane przez omleecik
Czas edycji: 2014-03-05 o 14:39
omleecik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 15:43   #831
CleoOo
Wtajemniczenie

przeleciałam dzisiaj 3 h&my za ta marynaką w paski http://www.hm.com/pl/product/24721?article=24721-B i nigdzie nie było ;(
za to kupiłam ta koniakową http://www.hm.com/de/product/21514?a...rticle=21514-D była jedna jedyna w r36

ale pierwszej i tak nie odpuszcze
CleoOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 16:00   #832
aniap1991
Zakorzenienie

Cytat:
w tamtym roku była koło połowy marca więc pewnie za tydzień albo 2
aniap1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 16:59   #833
anakrk
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2014-03-05, 18:18   #834
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CleoOo Pokaż wiadomość
przeleciałam dzisiaj 3 h&my za ta marynaką w paski http://www.hm.com/pl/product/24721?article=24721-B i nigdzie nie było ;(
za to kupiłam ta koniakową http://www.hm.com/de/product/21514?a...rticle=21514-D była jedna jedyna w r36

a granatowej też nie było?

Stary 2014-03-05, 18:56   #835
sskers
batonik

Widziałyście u siebie te kobaltowe spódnice? Byłam dzisiaj w h&m i mierzyłam czarną i jestem w niej a że mam milion czarnych spódnic, z czego dwie z falbanką właśnie, bardzo pożądam tej kobaltowej. A że zniknął ten kolor z polskiej strony, to zastanawiam się o co chodzi Poza tym mierzyłam dwa swetry, oba bardzo mi się podobają. Czarny prawie na pewno sobie sprawię. I mierzyłam jeszcze bordową spódniczkę za 59,90. Taka o, materiał bez szału.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hmprod.jpg (88,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140305_173630_316.jpg (51,7 KB, 138 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140305_173837_118.jpg (52,5 KB, 124 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140305_174442_911.jpg (48,9 KB, 148 załadowań)

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 19:14   #836
CleoOo
Wtajemniczenie

Cytat:
a granatowej też nie było?
a wiesz że nie patrzyłam? latałam jak szalona w poszukiwaniu pasków hehe w jednym h&m rzuciła mi sie podobna z takimi guzikami, nie jestem pewna czy to ta, nie przyglądałam sie, ale tylko duże rozmiary
CleoOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 19:20   #837
pepppermint
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CleoOo Pokaż wiadomość

spytam sie koleżanek czy były te marynarki bo znając życie w 2 dni sie rozeszły. z takimi rzeczami to nigdy nie wiadomo czy były i sie sprzedały czy jeszcze ich nie dostalismy po prostu.

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinkka Pokaż wiadomość
Te swetry to chyba ze 4 modele tylko przecenione :P nic ciekawego
w moim sklepie było tego sporo.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-05, 19:42   #838
anakrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość

Widziałyście u siebie te kobaltowe spódnice? Byłam dzisiaj w h&m i mierzyłam czarną i jestem w niej a że mam milion czarnych spódnic, z czego dwie z falbanką właśnie, bardzo pożądam tej kobaltowej. A że zniknął ten kolor z polskiej strony, to zastanawiam się o co chodzi Poza tym mierzyłam dwa swetry, oba bardzo mi się podobają. Czarny prawie na pewno sobie sprawię. I mierzyłam jeszcze bordową spódniczkę za 59,90. Taka o, materiał bez szału.
Kobaltowych u siebie nie widziałam, tylko czarne. Co do spódnic za 59,90 to wg mnie dobrze układają się tylko te z pikowanego materiału.
Stary 2014-03-05, 20:42   #839
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez anakrk Pokaż wiadomość
Kobaltowych u siebie nie widziałam, tylko czarne. Co do spódnic za 59,90 to wg mnie dobrze układają się tylko te z pikowanego materiału.
No ta miała jakąś tam fakturę, ale mam wrażenie że to jest materiał do kilku prań i zacznie szybko się mechacić.

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 23:42   #840
nikisa
Zakorzenienie

Z góry przepraszam za offa, ale nurtuje mnie jedna rzecz. Otóż czy Wasze ramoneski też są takie opięte w okolicy brzucha jak je zapniecie? Oczywiście wiem, że lepiej wygląda rozpięta, ale ostatnio tak przymierzałam i jak była ładna to opięta długość rękawa ok, więc większa nie wchodzi w grę. Chyba, że jestem taka niewymiarowa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości