![]() |
#1441 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tam nigdy w zadne diety nie wierzylam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Sylwia, moja teraz z h&m nosi 86cm i na wiosne tez jej taki rozmiar kupilam a na lato juz robie zapasy 92 ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-03-04 o 22:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wierzę, że kiedyś minie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jestem wieczorowo, Kuba śpi ale Bidulek się męczy, strasznie dziąsełka rozpulchnione, na pewno go boli ![]() ja nadal bez @ ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny patrzcie jaki joke
![]() ![]() nancy on by w takim stanie na basen nie poszedl ![]() ![]() Odbilo mu. Msci sie na mnie za to, ze mu nie pozwolilam chodzic na silownie, swoim kosztem ![]() Kochana, kiedy testujesz??? ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-03-04 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem kiedy... na razie jeszcze wierzę, że na dniach dostanę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zrob jutro ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1446 |
Zadomowienie
|
Putin jest najprawdopodobniej na liście kandydatów do tegorocznej pokojowej nagrody Nobla
![]() http://m.onet.pl/wiadomosci/swiat,ncwkb |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 03:04 ---------- Ale mnie brzuch napitala....nie mogę spać.czy to możliwe żeby jeszcze od antybiotyku?(ostatni raz brałam w niedziele)...:banghead::b anghead::banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
![]() Jak wiecie,moje dziecko wstaje "dość" wcześnie,więc i mój zegar biologiczny ustawiony jest w ten sposób aby o 5 być gotowym do zabawy. I co? Dzisiaj obudziłam się o 5.30 a Blanka nadal śpi ![]() Ale miałam czas w łóżku żeby Was przeczytać. Dobrze że tu nic mówić nie trzeba bo nie dałabym rady. Nawijko a TZ jeszcze ogląda mjm? Przecież zarzekał się że przestanie ![]() Hje okropnie Ci współczuję atmosfery ![]() ![]() Szaja w mafię wchodzę ![]() Neti mam nadzieję że Usnęłas i ból przeszedł ![]() Bokeh,Lady do lekarza z bólami! Nie ma żartów. Ania piękna Lilka! A co do TZ,to ![]() ![]() Sylwietta jak Mały? Jak się czuje? Straszne że on nie chce pić. A próbowałas podać wodę butelka? Biedactwo małe ![]() Debrah jak Amelka? Udało się coś podać? I jak Ty się czujesz? Aska hej ![]() Więcej nie pamiętam. Cała noc miałam gorączkę ![]() ![]() Gdzie się podziała Ezzo? I Charliz z wieściami o Oli? ![]() Właśnie Blanka się obudziła. Ja byłam nieprzytomna,ale mąż mówi że nie wstawał do Niej ani razu! Czyli mamy przespana noc! ![]() Lecę szykować się do pracy. Buziaki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Jeszcze chciałam Wam napisać że wczoraj w aptece czekała na mnie przykra niespodzianka. Otóż kupowałam Nutramigen i pani do mnie 112zł. Zdziwiłam się bo zawsze było niecałe 30 (za 8op). Otóż okazało się że od marca mleko refundowane jest na 30%. Mówiłam już co myślę o naszym prorodzinnym państwie? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
FEWCIU kochana...zdroweczka! No ja usnelam w koncu ale zaraz jak usnelam....mlody sie obudzil..no i teraz już też.nie spi...kurde kiedyś spał znacznie lepiej.
A z tymi mlekami...wcześniej kupowalismy ten bebilon na zaparcia, nie dosc ze mala puszka to prawie 30zl(kupowalam na all po 12szt:banghead: ale wychodziło po 23zl) a teraz pepti..po 10zl jeju jaka to ulga dla nas na razie... tragedia z tymi mlekami. Co do nominancji do Nobla.... to zenujacy zart.. Wlasnie charlizzzz jak Ola? A wlasnie...WITAM WAS ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-03-05 o 06:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę mnie Ultra napewno nie znalała na fb z pracy nie moge wejść na fb, może wieczorem Cię poszukam na fb. Sylwietta trzymam kciuki że by sie poprawiło z tymi kupami i żeby to nie był rota.
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
Kupuje Yae karnet na scianke wspinaczkowa. W lazience mami zlew z wystajaca polokragla misa w stosunku do szafki ponizej, z boku jak kieliszek do wina to wyglada. Yae stajac na palcach siega do krawedzi zlewu. Wczoraj po kapieli stanela na palcach, schwycila sie krawedzi zlewu, nogami po szafce i na rekach sie podciagala jednoczesnie. Efekt? Siegnela broda ponad krawedz zlewu ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
moje dziecię miało dzisiaj tylko jedną pobudkę!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
poza tym tak mi się wrył w łeb ten konflikt że cholera całą noc mi się śniły koszmary z Putinami Janukowyczami Tymoszenkami.....
![]() ![]() ![]() mnie tyż Ultra poznała, jak to napisała - szybko jej ze mną poszło ![]() Widziałyście wczoraj w studio Svena Hannavalda??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nawet mojemu małżonowi się spodobał ![]()
#1455 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam i witam się już oficjalnie dzisiaj. Tez mam jakieś spotkania ale juz krótsze więc bardziej na bieżąco będę.
Wczoraj Tż znowu usypiła Olwike i znowu posżło mu sprawnie. Niestety trzeci wieczór z rzędu nie zjadła mleka, dzisiaj spróbuję jej dac kromkę jakąś. Obudziął się o 2 zjadła i spała na pewno do 6, jeszcze sie nie dodzwoiniłam do domu to nie wiem. Niestety film był beznadziejny, strata czasu poprostu.
#1456 | |||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45430298]Może ma małego... ![]() to chcialam napisac ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaloz fejsa, z checia pogapie sie na Twoje zdjecia ![]() Dziewczyny to co sie dzieje w tej firmie to jakis koszmar ![]()
![]() |
#1457 | ||||
Zakorzenienie
|
hello
u nas jedna pobudka, o 5 ![]() Lady- to skoro masz schiza co miesiąc to czemu nie stosujesz antykoncepcj? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak szłam ostatnio do gina to na szybko nałożyłam krem do depilacji na bozenkę no i musiałam chwilkę poczekać zanim zacznie działać, w tym czase Leo chodził i zaglądał ![]() ![]() A Leoś jak idzie do kąpieli i jest bez pampka to w różnych akrobacjach bada swoje dzondera- ostatnio ułożył się głową w dół i od tyłu macal se jajuńcia, padaliśmy ze śmiechu z TZ Cytat:
Cytat:
![]() Kija jak przyjdę do biura to Ci odpiszę! Meneq mam ytanko czy makaron soba można jeść jako danie główne? bo ja jadłam tylko z ramenem a dziś zrana przed pracą musiałam coś na szybko ugotować i zrobiłam kurczaka w teryiaki z jakimiś warzywami (mieszanka chińska ![]() kurde kupiłam w zapasie i mi zalega w szafce a drugie pytanie o pastę miso, kiedyś Ciebiw pytałam, bo mam duże kg opakowanie, otworzyłam chyba w grudniu, trzymam w lodówce, czy mam to wyrzucić czy będzie jeszcze ok? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do rachunku w aptece. Nasza Julianka ma grype żołądkową/zatrucie/cokolwiek-od naszej lekarki nigdy się niczego nie dowiesz. Dała mi receptę, no to realizuję ją w aptece: 103 zł!! No okej, za leki to nic dziwnego ale ani jeden z 3 specyfików nie był lekiem na receptę tylko komercyjnym produktem o 100% odpłatności ;/ Przegadałam sprawę z aptekarką, powiedziała, że połowa to bzdury jakieś niepotrzebne i w sumie wzięłam tylko jeden preparat i probiotyk. Ta pediatra w ogóle się nie liczy z młodymi rodzicami. Strach myśleć przy poważniejszej chorobie jaką mi "recepte" zaserwuje. Cytat:
![]() Hej kobiety, ja trochę nie na czasie... Spóźnione ale szczere roczkowe życzenia dla Bartusia i Kubusia ![]() Nie mam jak się wbić na forum, w łikend zaczęłam swoją szkołę zaocznie, dla mnie jest to duża zmiana nie widzieć się z Maluchem przez 12 h więc jestem taka... rozpieprzona trochę. Teraz ta grypa żołądkowa (ciężko nas to wystraszyło) no i zalegamy właściwie w łóżku, nawet nie mam się jak umyć, ubrać. Dziękuje Wam za porady na ten temat ![]() A jakie laski w klubie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
stosujemy gumky
![]() tyle lat brałam tabsy, że jestem tym już zmęczona, dzisiaj pogadam z ginem o jakiejś spiralce czy coś ![]() Dziewczyny!!!!!!! Mój małż dojrzał do decyzji zmiany auta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
#1460 | ||||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Hania przebudziła się o 1 ze strasznym płaczem, jakby Ją coś bolało, jakby coś się śniło nie wiem ![]() ![]() a obecnie segreguje pranie ![]() Cytat:
![]() masakra z tym mlekiem:/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny..MARSI..MISIA. .odpowiecie mi na wczorajsze pytanie odnośnie pesto?
Chyba ze odpowiadalyscie a jam slepa... ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się nie wypowiem odnośnie antykoncepcji bo stosowalam tylko przez krótki okres ale były to krazki nuva ring i jak dla mnie ekstra Cytat:
ja wolę jako dodatek do czegoś, z samym makaronem jako sos niekoniecznie Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-03-05 o 07:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | ||
Zakorzenienie
|
hejka!
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a czego szukacie? jaka kwota? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czemu tak ? ![]()
![]() |
#1466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mówisz? Pogadam dzisiaj z ginem o tym. Bo jednak spiralki sié bojé, plastry wydają mi się mało estetyczne..... Tabletek już mam dość po tylu latach, może faktycznie ta nuva. Cytat:
![]() ![]() nie wiem, czegoś niedużego, stabilnego, na pewno 5drzwiowe, 15tys? 20? ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- moje dziecko tak reaguje na każde "nie" ![]()
![]() |
#1467 |
Zadomowienie
|
Hejka laseczki. Dziekuje za mile przyjecie
![]() Witam nowa mamusie super laske Ultre ![]() Jak mloda pojdzie spac to wejde na kompa i napisze co sie u nas dzialo ... Za nami moja deprecha połączona z napadami lekowymi ... masakryczny blad psychiatry bo.mi leki zamienila i doraznie bralam antydepresanty a leki na napady leku bralam ciagle ... czulam sie fatalnie ... dzieki Debrah juz jest oki bo to zauwazyla. Zmienilam lekarza i terapie skonczylam. Biorr antydepresant i jest o niebo lepiej .... Za nami zapalenie oskrzeli u malej ...2 tygodniowa walka z nia, która kosztowala mnie 500 zl ... Debrah tez myslalam zeby zamienic antybiotyk na zastrzyki. Mloda dostawala zinat ... Wysylam co napisalam bo juz mi mloda wyrywa tel ... jak usnie to postam sie cos wiecej napisac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1468 | ||||||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Uprzejmie informuję, że mam zapier**ol na fejsie (tak, wiem, tak mówi gimbaza, ale to akurat pasuje ![]() ![]() Statystyki rozpoznawalności mam niezłe, w związku z czym samopoczucie też ![]() Nieee, jeszcze walczę! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I nie przepraszaj, wiadomo, że inne sprawy są ważne, ale trzeba też "ogarnąć swój ogródek". A, i piękna Młoda ![]() ![]() Mam nadzieję, że będzie lepiej! Cytat:
A Twój tz jest naprawdę kochany! Nie ma brata przypadkiem? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Little - mam nadzieję, że z pracą będzie ok. Kciuki! Dobra, zabieram się do roboty (nie, nie na fb). Miłego! ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozesz sprobowac, chociaz nigdy podsmazanej soby z prawdziwego zdarzenia nie jadlam. Pascie miso nic nie powinno sie stac w lodowce ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Yae wlasnie rozprawia sie z zabezpieczeniami gniazdek. Powiedzcie mi, jak to jest miec spokojne dziecko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
Lady- Pietraszko
![]() Meneq dziękuje za pomoc, już się bałam ,ze kg miso pójdzie do kubła to już wiadomo co mam dziś na obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.