Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV) - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-04, 21:00   #1411
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
moja jak miała to nic nie pozwoliła sobie podać, moooze raz zjadła lek w kaszce Na szczescie uu nie odstwiła,wiec całymi dniami , co chwila ja przystawiałam, chyba dzieki temu sie nie odwodniła. Dużo zdrówka dla bartusia, trzymaj sie Sylwietta!
my raz mielismy taka w sumie nini biegunke no ale byla... i jakims cudem wypil wtedy bodajze ponad 2 szklanki - czli jakis cud normalnie!, lyzeczka bo lzeczka ale pil... w razie czego wtedy jeszcze kp w dzien wiec bylo wyjscie teraz juz byloby ciezko

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:00   #1412
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
noooooo parmezan, buffala, grana padano, itp
ale u mnie już dużo rzeczy wymiecione
polecam chleb do bruschetty, kupiłam w zapasie i zamroże, jest genialny na szybką kolacje z pomidorami albo ze szpinakiem
kupiłam też przyprawy i swieże makarony i tortellini
na kolacje zrobiłam sałatkę z grillowanej sałaty rzymskiej z owocami morza, wszystko z lidla
No buffale miałam w ręce i jakoś nie wiem.... A ten chleb to fraud byl no nie wiedziałam?

Kurcze dziewczyny od jakiegos czasu tak często ćmi mi w glowie taki nie ból mega tylko takie ćmienie ale przeszkadza mi to :/

Idę chyba czytać i spać bo mnie książka wciąga

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-03-04, 21:01   #1413
treselle0
Zadomowienie

Nawijko jak poszukiwania spacerówki?? Masz jakies propozycje?
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:01   #1414
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Ku.wa, ale się cieszę, że jutro jedziemy do t. Już mnie chuj tutaj strzela
oho, jak juz wizyta i t. jest traktowana jak wybawienie to musi byc "kolorowo"

Cytat:
Witam się z wieczora,
młody padł po 19 a my z TZ zjedlismy właśnie romantyczną kolacje i teraz popijamy winko
klask i:
Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, dziękuję za zaproszenia na FB! Bardzo mi miło.
Idę na fejsa rozpocząć proces identyfikacji nicków i nazwisk. Z góry przepraszam za żenujące pytania w stylu "czy Ty to TY"
Ultra wybacz

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
marsi, boje sie wiesz, o ile z Pietraszkiem to naprawde byl idealny moment tak w tej chwili no niestety , zostac na jednej wyplacie z dwojka dzieci no nierealne.

zgadzam sie z Hope przejrzalam Ultra wiecej Twoich zdjec i wiesz, chyba sie zakochalam
a tak serio to zakrecona krejzolka chyba z Ciebie co? i figure masz marzenie, bosze, ile bym dala, zeby byc taka chudziutka
niech ktos te Panią trzepnie bo zaczyna głupio gadac albo lepiej Neti, polej jej to sie zastanowi zanim cos pierdutnie jak dzik w sosne trzymam kciuki za wynik zgodny z oczekiwaniami chociaz Pietraszko+Tamarka byliby tacy cuuuuuudni

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Hejka jansie chcialam tylko przywitac i napisac ze bardzo tesknilam. Sciagnelam aplikacje forum bo z przegladarki w tel mi nie dziala, nie przelaczaja sie strony, nie da sie nic napisac. A teraz ide nadrabia zeby wiedziec co u was ... ale chyba tylko ta czesc. Wiecej nie dam rady ... buziole lasencje. Strasznie fajnie tu z wami byc znowu ... mam nadzieje ze tym razem uda mi sie byc na bieżąco ... chociaz wszystkie dotychczasowe próby konczyly sie fiaskiem ...

hej mam nadzieje,ze bedziesz na dłuzej

SILVER, juz kidys miałam pisac i mi wyleciało z głowy- jaki awatar ale z Ciebie doooooopa

NETI, no pewnie, ze sie da!!! Ja wlasnie szukam swetrów wiosennych i kurtki przejsciowki i nawet za przysłowiową dyche znajdziesz tez nie mam zamiaru wydawac kupy forsy na ciuchy dla małego ale chce zeby ładnie przeciez wygladal. Rzeczy takich domowych i podwórkowych mam na cały rok, czesc kupiłam za megagrosze typu 30 szt za 30 zł a czesc dostalam od ciotki po jej synu(przytrafił im sie chłopaczek 5 lat temu). Ale własnie takie wyjsciowe potrzebuje i tez mozna niedrogo znalezc jak nówki.

A ja mam teraz problem jaki rozmiar sweterka małemu szukac wiosennego 80 czy 86 bo w 80 z H&M teraz smiga i jest ok, tylko nie wiem czy rozmiarówka H&M podobna do innych, help
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:09   #1415
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
no ja o nowce nawet nie mowie, bo mnie zwyczajnie teraz nie stac, tyko ze jak dzis na all przeglądałam..to.jakoś dla mnie z wysylka 40zl to juz drogo..a taniej to nie tak latwo cos wychaczyc.a na tablicu siw jakos boje, nigdy nic nie kupowalam...tam jakby mniej bezpiecznie, hę?
P.s. A Wojcik to wogole z kosmosu ma ceny:banghead:
Mnie teoretycznie stac, ale szkoda mi wywalac np stowke albo i lepiej na nowa kurtke skoro wiem, ze za kilka miesiecy pojdzie w kat... (co ja mowie, znajac moje skapstwo i tak bym ja opchnela )
Dlatego kupuje same uzywki, oczywiscie w bardzo dobrym stanie.

Teraz mamy kurtke z F&F, w lumpie za 4zl dorwalam, zadnych sladow uzycia uwielbiam ja, cieplutka, z kapturem, w fajnym niebieskim kolorze, cos w tym stylu: http://pl1.vmstatic.com/kurtka-pikow...g0000xpuh9.jpg

Tak, tablica teoretycznie mniej bezpieczna, bo nie ma komentarzy, itp. Preferowany jest odbior osobisty, a wysylka na wlasna odpowiedzialnosc.
Choc np ja klientow nie oszukuje A juz ladna sumke zarobilam.

A moze wyhacz cos na szafka.pl? Ja tam kilka razy kupowalam/sprzedawalam.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:09   #1416
elllmi
Zakorzenienie

hej

dziekuję za wszystkie odpowiedzi dotyczące nebulizatorów Hope ostatecznie mam pożyczony (koleżanka mi załatwiła), więc nie muszę na hip-hura kupować i mogę się zastanowić

udało mi się na jutro załątwić wolne (dzisiaj moja mama siedziała z Filipem) i mam nadzieję, że mu się poprawi i zacznie znowu teściową tolerować, bo w czwartek już muszę iść do pracy;

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
żadne wybacz, ale nie mogę patrzeć na te buty mój brat i jego żona sobie już jakiś czas temu kupili i jarają się nimi strasznie, a ja jakoś nie mogę się w nich dopatrzeć tego samego, co oni no i Lolek też ma takie mini

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Sorki dziewczyny za gówniany temat, ale ogarniałam wlasnie 5 kupe... taka mega rzadzizna.. I juz mam stracha jak stąd do kosmosu, bo nie wiem, czy dlatego taka, ze 5 w ciągu dwóch godzin czy przywleklismy ze szpitala rotawirusa i sie zaczyna
no nieeee, mam nadzieję, że się mylisz

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Kuba przespal cala noc w lozeczku od 21 do 7.

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie kciuki! Pomogły bo bratowa urodziła tak jak chciała naturalnie bez większych problemów i Zosia jest już na świecie od wczoraj od godziny 14. Malusia jest bo 50 cm i 2660 g.
gratulacje

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
A teraz napisałam ogólnikowo, że większości się podoba - a nie tylko Ty wyraziłaś inną opinię, bo np Elllmi też.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
nikomu nie oddam moich książeczek, nikomu, nawet jak śpię!
oczytany będzie

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:15   #1417
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
Kuba przespal cala noc w lozeczku od 21 do 7.
Ale ja i tak wstawalam kilka razy do niego, zeby go poglaskac jak sie wiercil takze srednio jestem wyspana. i tak grunt, ze nie wisial na uu godzine lub lepiej W sumie tego sie spodziewalam, bo w dzien praktycznie wcale nie ciumkal, wiec myslalam, ze nadrobi noca.
Gdzie tam
zazdroszcze
A odkładasz go codziennie do lozeczka?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-04, 21:16   #1418
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny od jakiegos czasu tak często ćmi mi w glowie taki nie ból mega tylko takie ćmienie ale przeszkadza mi to :/

Do lekarza

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej

dziekuję za wszystkie odpowiedzi dotyczące nebulizatorów Hope ostatecznie mam pożyczony (koleżanka mi załatwiła), więc nie muszę na hip-hura kupować i mogę się zastanowić

udało mi się na jutro załątwić wolne (dzisiaj moja mama siedziała z Filipem) i mam nadzieję, że mu się poprawi i zacznie znowu teściową tolerować, bo w czwartek już muszę iść do pracy;
A jak się Filipek czuje?

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:19   #1419
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie teoretycznie stac, ale szkoda mi wywalac np stowke albo i lepiej na nowa kurtke skoro wiem, ze za kilka miesiecy pojdzie w kat... (co ja mowie, znajac moje skapstwo i tak bym ja opchnela )
Dlatego kupuje same uzywki, oczywiscie w bardzo dobrym stanie.

Teraz mamy kurtke z F&F, w lumpie za 4zl dorwalam, zadnych sladow uzycia uwielbiam ja, cieplutka, z kapturem, w fajnym niebieskim kolorze, cos w tym stylu: http://pl1.vmstatic.com/kurtka-pikow...g0000xpuh9.jpg

Tak, tablica teoretycznie mniej bezpieczna, bo nie ma komentarzy, itp. Preferowany jest odbior osobisty, a wysylka na wlasna odpowiedzialnosc.
Choc np ja klientow nie oszukuje A juz ladna sumke zarobilam.

A moze wyhacz cos na szafka.pl? Ja tam kilka razy kupowalam/sprzedawalam.
Stary 2014-03-04, 21:19   #1420
LadyWhisper
Zakorzenienie

insolito, si , zasnal , ale sie musialam wtarabanic do lozeczka polozyl mi glowke na kolanach i odplynal w sekumde jejku jak ja go kocham bezgranicznie

laskiiiiiiii ja musze wagowo schudnac, bo przy takim kilometrazu mi stawy siada na maksa, a serio, ponad 60kg waze przy 163, a to duzo za duzo jak chce maratony biegac.... tylko nie wiem jak sie za to zabrac zeby na treningach nie kipnac a cos schudnac.....

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:20   #1421
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Nawijko jak poszukiwania spacerówki?? Masz jakies propozycje?
Mam zaczne od tego, ze spacerowki idealnej nie uswiadczylam

A najwiekszy problem mam z... TZ :/
Oczywiscie najwiecej do powiedzenia ma, a na spacer chodzi raz w tygodniu. Ale juz mi zapowiedzial, ze jak kupie bez konsultacji z nim to bedzie w Tuli pomykal. Aha, akurat Kuba da sie tam wpakowac na pol dnia w lecie

Ale do rzeczy.

Nie chcemy takiej typowej parasolki na malych kolkach.
Zakochana jestem w wozkach mamas&papas (Sola, Armadillo, Ora, Luna), ale ze one po 10kg maja, wiec wlasciwie odpadaja... ()

Wizualnie mi i TZ podoba sie Baby Jogger Citi Mini 4, ale niestety ma kilka wad, ktore go raczej dyskwalifikuja (m.in. nieregulowana raczka, nieregulowany podnozek).
Bardzo podobny do niego jest Britax B-agile. Nie wiem jak z jego jakoscia wykonania, dlatego jutro jedziemy go ogladac. Jak bedzie ok to raczej go wezmiemy.

Ja bylabym sklonna kupic Quinny Zap, ale TZ sie upiera przy 4-kołowcu.

Podoba nam sie tez Xlander Xcite, ale znow waga - 10,5kg...

I takie o mam rozterki

Stary 2014-03-04, 21:24   #1422
ania13.03
Zadomowienie

Jeej dziewczyny, co to sie dzieje z tymi chorobami?
Zycze zdrowia wszystkim chorowitkom, tym malym i tym duzym

Ale mnie Tz ostatnio wkurza Zawsze chodzil na silke, dbal o siebie, itp. Wszystko spoko. Po porodzie powiedzialam mu, ze narazie nie bedzie mogl na ta silke jezdzic bo ja sama cale zycie z dziewczynkami siedziala nie bede. Oczywiscie nastapila wielka obraza majestatu co jeszcze moglam zrozumiec ale teraz on sie totalnie zapuscil Na noc je zupki chinskie, pizze, itp. I jeszcze twierdzi, ze to wszystko moja wina Wiem, ze wyda Wam sie to zalosny powod do dolowania sie ale mnie to naprawde juz przygnebia, nie wiem jak z nim rozmawiac

Wyzalilam sie, przepraszam, ze w obliczu wojny i chorob pisze o tak glupiej sprawie

Dla dziewczyn bez fejsa fotka z dzisiaj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_9397s.jpg (61,2 KB, 19 załadowań)

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:24   #1423
treselle0
Zadomowienie

Cytat:

Oczywiscie najwiecej do powiedzenia ma, a na spacer chodzi raz w tygodniu. Ale juz mi zapowiedzial, ze jak kupie bez konsultacji z nim to bedzie w Tuli pomykal. Aha, akurat Kuba da sie tam wpakowac na pol dnia w lecie

Ale do rzeczy.

Zakochana jestem w wozkach mamas&papas (Sola, Armadillo, Ora, Luna), ale ze one po 10kg maja, wiec wlasciwie odpadaja... ()

Wizualnie mi i TZ podoba sie Baby Jogger Citi Mini 4, ale niestety ma kilka wad, ktore go raczej dyskwalifikuja (m.in. nieregulowana raczka, nieregulowany podnozek).
Bardzo podobny do niego jest Britax B-agile. Nie wiem jak z jego jakoscia wykonania, dlatego jutro jedziemy go ogladac. Jak bedzie ok to raczej go wezmiemy.

I takie o mam rozterki
ale widze, ze idziemy w tym samym kierunku czyli ma byc lekki i niecałkiem parasolkowaty Na dodatek jestem jak Twój tż,bo tez wole 4 koła
Obczaje jutro te, o których pisałas, a teraz mykam kąpu
Stary 2014-03-04, 21:26   #1424
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

I takie o mam rozterki

Aaa to na allegro powyżej 1000 chodzi

my też szukamy, ale chcemy się zmieścić do 400 zł
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:30   #1425
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
żadne wybacz, ale nie mogę patrzeć na te buty mój brat i jego żona sobie już jakiś czas temu kupili i jarają się nimi strasznie, a ja jakoś nie mogę się w nich dopatrzeć tego samego, co oni no i Lolek też ma takie mini
Ototo, ja tez nie jestem ich fanka

Zdrowka dla synka

Cytat:
zazdroszcze
A odkładasz go codziennie do lozeczka?
Od jakichs 3 tyg tak - codzienie.
Zwykle jednak kolo 3-4 sie budzi, staje w lozeczku i wtedy biore go do nas.
Taka nocka jak dzis zdarzyla sie drugi raz w jego karierze

Cytat:
Co sie chichrasz? wiem, ze Ty z tej samej gliny ulepiona

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Aaa to na allegro powyżej 1000 chodzi

my też szukamy, ale chcemy się zmieścić do 400 zł
Niestety TZ chce sie szarpnac
Britax B-agile wizualnie bardzo podobny, ale za 799zl mozna go miec...

Wlasnie, moze slyszalyscie cos o tym Britaxie?

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2014-03-04 o 21:32
Stary 2014-03-04, 21:30   #1426
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
No buffale miałam w ręce i jakoś nie wiem.... A ten chleb to fraud byl no nie wiedziałam?

Do lekarza!

Cytat:
hej

ja tam je kocham miłością bezgraniczną
Cytat:

Ale do rzeczy.

I takie o mam rozterki
my chyba kupimy chicco echo, ale sama nie wiem:/ wiem, że chcę podwójne kółka
a mój Tż podobnie, chodzi raz w tygodniu a najwięcej gada

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:31   #1427
ania13.03
Zadomowienie

nawijko ja mimo wszystko bralabym zappa A Tz jezdzil trzykolowcem kiedykolwiek? Czasem tak sie ludziom wydaje, ze nimi sie zle jezdzi ale potem sie przekonuja, ze jednak sa fajne

Ide cwiczyc bo sie nigdy nie zbiore. Ale mi sie nie chce

18.01.2013 - Lili
Stary 2014-03-04, 21:31   #1428
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Jeej dziewczyny, co to sie dzieje z tymi chorobami?
Zycze zdrowia wszystkim chorowitkom, tym malym i tym duzym

Ale mnie Tz ostatnio wkurza Zawsze chodzil na silke, dbal o siebie, itp. Wszystko spoko. Po porodzie powiedzialam mu, ze narazie nie bedzie mogl na ta silke jezdzic bo ja sama cale zycie z dziewczynkami siedziala nie bede. Oczywiscie nastapila wielka obraza majestatu co jeszcze moglam zrozumiec ale teraz on sie totalnie zapuscil Na noc je zupki chinskie, pizze, itp. I jeszcze twierdzi, ze to wszystko moja wina Wiem, ze wyda Wam sie to zalosny powod do dolowania sie ale mnie to naprawde juz przygnebia, nie wiem jak z nim rozmawiac

Wyzalilam sie, przepraszam, ze w obliczu wojny i chorob pisze o tak glupiej sprawie

cudo

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 21:37   #1429
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
ja tez musze Amelce kupić i kurtke i w ogóle ubranek troche, bo te co ma juz są ciasnawe. No ale chciałabym chociaż buty kupić porządne. Myśle intensywnie. Ja jedynie gdzie kupie, toallegro;p na innymi portalu sie nieźle przejechalam;p
Tak samo, kurtka wiosenna, buciki, jakieś zestawy ubranek, przede wszystkim bluzki, bluzy i spodnie, skarpetki, bo już się wszystkie robią za małe, jakąś czapkę cienką...

Cytat:
oho, jak juz wizyta i t. jest traktowana jak wybawienie to musi byc "kolorowo"
No niestety, taki mamy klimat...
hje jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-04, 21:37   #1430
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Ototo, ja tez nie jestem ich fanka

Zdrowka dla synka

Od jakichs 3 tyg tak - codzienie.
Zwykle jednak kolo 3-4 sie budzi, staje w lozeczku i wtedy biore go do nas.
Taka nocka jak dzis zdarzyla sie drugi raz w jego karierze

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Sprawdzilam na szybkosci opinie na angielskich stronach i... sa swietne

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
cudo
Dziekuje

18.01.2013 - Lili
Stary 2014-03-04, 21:39   #1431
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
nawijko ja mimo wszystko bralabym zappa A Tz jezdzil trzykolowcem kiedykolwiek? Czasem tak sie ludziom wydaje, ze nimi sie zle jezdzi ale potem sie przekonuja, ze jednak sa fajne
Kochana, nie mam z nim szans - wymyslil sobie, ze Zapp jest UWAGA "brzydki". To mowi facet, ktory oglada namietnie mjm
Trace czasem wiare w niego

Jezdzilismy nim jedynie w sklepie.

Stary 2014-03-04, 21:41   #1432
hje
Zakorzenienie

Nie wiem, osocho... Ale rozwaliło mnie
http://kwejk.pl/obrazek/2019518/jak-pic.html
Stary 2014-03-04, 21:47   #1433
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdzilam na szybkosci opinie na angielskich stronach i... sa swietne
dziekuje za sprawdzenie

A Lili jaka mala krolewna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-04, 21:54   #1434
elllmi
Zakorzenienie

neti, pisałaś, że macie teraz antybiotyk Klacid; jak długo macie go podawać?

co do kurteczki na wiosnę, to Filip zmieści się na szczęście w tą, co na jesień mu kupiłam, używkę z nexta, taka fajna brązowa pikowana

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Kiedyś byłam na dukanie i bardzo mi się podobała, jedzenie pycha, ale kurde droga ona... teraz nie mogę sobie na nią pozwolić....Chociaż może.....
ja też kiedyś napaliłam się na dukana i to był wieeeelki błąd; schudłam niby 10 kg, ale włosy i paznokcie mi się posypały, a w ostateczności kg i tak wróciły; no i taka ilość białka to chyba za dużo dla organizmu

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Hejka jansie chcialam tylko przywitac i napisac ze bardzo tesknilam.

Cytat:
dzewczyny które już nie kp czy Wasze maluchy dotykają Wam UU? Leoś robi to bez przerwy, kiedyś próbowałam go przystawić to zrobił pfuuu w cycka i się zaśmiał ,ale łapka w dekolcie non stop słodziutkie
ja byłam kp tylko tydzień, a Filip teraz ma zajawkę na cycki naciąga mi bluzkę, wpycha łapy, za sutki łapie i mówi "cycy" z taaaaaakim usmiechem; a ostatnio przyniósł mój biustonosz z łazienki i też "cycy, cycy"; zgadnijcie, kto go tego nauczył

Cytat:
jaka?

Cytat:
A ja mam teraz problem jaki rozmiar sweterka małemu szukac wiosennego 80 czy 86 bo w 80 z H&M teraz smiga i jest ok, tylko nie wiem czy rozmiarówka H&M podobna do innych, help
h&m jest większe od innych firm

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
A jak się Filipek czuje?
średnio strasznie kaszle i dławi się flegmą, okropny katar ma i ciągłe pobudki w nocy, bo oddychać nie może; na szczęście przeprosił się z katarkiem, tylko najpierw wszystkie misie muszą być odkatarzone, a na końcu on

Cytat:
jaki cukieras

Stary 2014-03-04, 21:55   #1435
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

no to ładnie

A ile te nasze dzieciaczki jeszcze będą używać wózków ??? Bo w tmy roku na pewno, a czy na drugi ???
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 22:05   #1436
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, nie mam z nim szans - wymyslil sobie, ze Zapp jest UWAGA "brzydki". To mowi facet, ktory oglada namietnie mjm

a ten britax bardzo fajnie wygląda

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

od 10 marca w LIDLU pampersy "czwórki" 162 sztuki za 88zł

dla porównania teraz jest promocja w tesco i taka sama ilość jest za 99zł

Stary 2014-03-04, 22:06   #1437
hje
Zakorzenienie

http://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/ni...-aborcji/teb96
Stary 2014-03-04, 22:09   #1438
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

totez wlasnie zakupiłam dzieciowi 2 zestawy typu spodnie + koszula po 8 zł za zestaw i uwaga- funfielnówki z metkami jestem miszcz

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
No niestety, taki mamy klimat...
o kurczaki... co sie dzieje?

Cytat:

Jezdzilismy nim jedynie w sklepie.
kochana, są na świecie rzeczy, które sie fizjologom nie sniły takze wiesz- męska logika bywa nie do ogarniecia

Cytat:

ja byłam kp tylko tydzień, a Filip teraz ma zajawkę na cycki naciąga mi bluzkę, wpycha łapy, za sutki łapie i mówi "cycy" z taaaaaakim usmiechem; a ostatnio przyniósł mój biustonosz z łazienki i też "cycy, cycy"; zgadnijcie, kto go tego nauczył

h&m jest większe od innych firm

średnio strasznie kaszle i dławi się flegmą, okropny katar ma i ciągłe pobudki w nocy, bo oddychać nie może; na szczęście przeprosił się z katarkiem, tylko najpierw wszystkie misie muszą być odkatarzone, a na końcu on
tego cycy cycy to raczej nie tesciowa
a co do rozmiarówki- czyli jak teraz ma H&M 80 i jest dobre to na wiosne jaki brac? A jak inna firma? Bo cos mi styki nie działają i nijak rozkminic o tej porze nie moge
buziale dla Fifiego i niech zdrowieje jak najpredzej
Stary 2014-03-04, 22:15   #1439
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
a co do rozmiarówki- czyli jak teraz ma H&M 80 i jest dobre to na wiosne jaki brac? A jak inna firma? Bo cos mi styki nie działają i nijak rozkminic o tej porze nie moge
buziale dla Fifiego i niech zdrowieje jak najpredzej
u nas z tymi rozmiarami to jest tak, że jak H&M teraz 74 ma na styk, to z pozostałych firm nosi już 80; a 80 z H&M wisi na nim; wydaje mi się, że np. F&F ma podobną rozmiarówkę do H&M, też teraz 74 nosimy; a co do rozmiaru na wiosnę, to pewnie 86, bo ja biorę 80, a jesteśmy rozmiar niżej od was; tylko z drugiej strony to 86 takie wielkie mi się wydaje

Stary 2014-03-04, 22:32   #1440
Kija80
Zadomowienie

Kurcze coraz więcej chorowitków Ja się ładnie wykurowałam, ciekawe czy zaraziłam Anię. Wygląda zdrowo ale dziś od czasu do czasu kaszlała nieco. Tym bym się za bardzo nie przejęła ale jak się o coś rozpłakała to przy "zaciąganiu" słyszałam krtań. Niemniej optymistycznie zakładam że się na półkrtani skończy jak poprzednie dwa razy. Chyba na wszelki wypadek wyjmę inhalator i pulmicort jakby w nocy trzeba było coś zadziałać.
Marsi zajrzyj przy okazji do k bo w odchudzaniu zostawiłam pytanko
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości